Kommande

Havsskogen Eriksdalsvägen 8

Havsskogen, Norrtälje kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
1 951 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
4 710 kr/år
Kommande

Välskött fritidshus om 55 kvm med öppen planlösning och två altandäck, belägen på en naturtomt om 1951 kvm med närhet till havet!

Huset har en mycket bra planlösning med två sovrum, fräscht badrum med separett samt vardagsrum och kök med öppen planlösning. Köket erbjuder matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet har en värmande braskamin, stora fönster och utgång till den härliga altanen i söder och väster.

Den öppna tomten har ett mycket fritt och soligt läge där huset ligger i ett med naturen. Fritidshuset ligger endast 900 m från havet där det finns fina sandstränder, berg samt möjlighet till båt. Naturtomten har berg i dagen samt lättskötta planteringar med perenner och rosor samt en del gräsmatta. På tomten finns tre uthus, en inredd gäststuga med plats för flertal gäster, en ved bod samt en verktygsbod.

I området finns en gemensam pool, fotbollsplan, lekplats föreningslokal och vackra promenadvägar med rastplatser längs havet. Havsskogen ligger attraktivt beläget vid havet mellan sommaridyllerna Älmsta och Grisslehamn med närhet till populära havsstränder som Skottviken och Fjällboholmar samt med möjlighet att hyra båtplats både vid havet och den skyddade Väddöviken.

I Älmsta finns välsorterad ICA supermarket, vårdcentral, apotek, skolor, affärer och restauranger, i sommaridyllen Grisslehamn finns fiskaffärer, populär gästhamn, ICA butik, camping, glasskiosker, caféer, restauranger och ett stort SPA hotell

Välkommen till Havsskogen!

Kontakta Linnéa Hammarqvist vid ev frågor.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linnéa Hammarqvist

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Linnéa Hammarqvist, Mäklarhuset Norrtälje
0723817473

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas