Mäklare Linnéa Hammarqvist

Linnéa Hammarqvist

Om mig

Hej! Jag är en positiv och målinriktad rospigg som är uppvuxen i Roslagens norra del. Här började min karriär som ung och det är hit till Roslagen jag återvänder efter några kunskapsberikande år nere i Halmstad. Att få träffa dig som kund och kunna erbjuda god lokal kännedom, flexibilitet, vägledning samt Mäklarhuset, den största mäklarbyrån i Norrtälje kommun, med ett fantastiskt kontaktnät och erfarenhet gör mig lite extra glad. Så lyft luren och slå mig en signal så ser vi vart det leder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österängsbacken 5, Angskär, Norrtälje kommun
 • Sön 17 mar
Österängsbacken 5, Angskär, Norrtälje kommun, bild 2
Österängsbacken 5, Angskär, Norrtälje kommun, bild 3

Österängsbacken 5

Villa
Angskär, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 800 000 kr
140 + 12 m²
6 rum
3 009 m² tomt

Upplev en bekväm livsstil i denna enplansvilla om 140kvm, endast 10 min utanför Norrtälje. Perfekt för den som söker boende i ett lugnt område med närhet till naturen, busskommunikation och stadskärnan. - 4 sovrum och 2 braskaminer - Pool och jacuzzi - Stort dubbelgarage - Gäststuga - Gatubelysning till busshållplats Bostaden är renoverad över tid med moderna bekvämligheter och välplanerade rum. Stora ytor, helkaklat badrum, gästtoalett, fullutrustat kök, tvättstuga samt två braskaminer. Här finns en härlig trädgård som bjuder på en ideal plats för lekar och middagar på sommaren. Flertal buskar och träd, stora odlingsmöjligheter samt trätrall på både framsidan och baksidan av huset. Halvt inglasat uterum i anslutning till pool och jacuzzi. Läget är perfekt med närhet till service, butiker, skolor samt endast en kort promenad till naturen och badsjön. Med busskommunikation bara några minuter bort är det enkelt att pendla till Stockholm, Norrtälje och Uppsala. Ta chansen att njuta av stillheten och lugnet i denna underbara villa med många härliga utrymmen för umgänge. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vigelsjövägen 3C, Vigelsjö, Norrtälje kommun
 • Idag kl 17:00

Vigelsjövägen 3C

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 100 000 kr
34,2 m²
1 rum
1 796 kr/mån
32 164 kr/m²

Stilfull och välplanerad etta om 34 kvm med inglasad balkong, låg avgift, separat kök samt badrum, förberett för tvättmaskin. - Låg månadsavgift - Källarförråd - Parkettgolv - Västerläge Vigelsjö är ett mycket uppskattat område för den som vill ha närhet till det mesta, centrum, handelsområde och fina promenadstråk längst med sjön Lommaren. På promenadavstånd har du köpcentrum, stadskärna, ridskola, badplats och pendlarbussar. För en aktiv och förgylld vardag finns den vackra naturen alldeles runt hörnet. Badstranden Lommarbadet med bryggor och rutschkanor som blommar upp sommartid, elljusspår och ridskola (Vigelsjögård). För vardagen finns skola och dagis i området på bekvämt avstånd. Kommunalt går det SL-bussar i området som ger goda pendlarmöjligheter.

 • Plus
 • Balkong
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun, bild 2
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun, bild 3

Vätövägen 427

Villa
Uppveda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 700 000 kr
90 + 140 m²
2 rum
2 884 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet med två hus, ett nyrenoverat om 90 kvm samt ett med renoveringsbehov på 140 kvm om två våningsplan. Beläget på ett härlig trädgårdstomt nära busskommunikation, havet och Norrtälje stadskärna! Huset 1 är nyrenoverat och utbyggt med härlig takhöjd i vardagsrum och sovrum. Öppet kök med gott om förvaring samt fönster åt två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Badrum med kaklad dusch, tvättmaskin och fönster. I vardagsrummet finns plats för större soffgrupp, braskamin samt matbord för den som önskar. I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt garderober. Hela huset ger en ombonad och familjär känsla med god standard och rymliga ytor. Hus 2 kräver omfattande renovering och säljs i befintlig skick. Vidare på tomten finns en större lada med gott om plast för förvaring. Förbättringar har gjorts men vidare renovering behövs. Utöver det finns stora härligs gräsytor, fin rundplan på framsidan av huset samt jordkällare.

 • Premium
 • Uteplats
Vigelsjövägen 4B, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 4B

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 250 000 kr
53,2 m²
1.5 rum
vån 0/4
2 795 kr/mån
23 496 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Elviras stig 19, Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun

Elviras stig 19

Tomt
Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
699 000 kr
2 114 m² tomt

Möjlighet till att bygga husdrömmen på Gräddö med 500 m ner till vattnet. - Kommunalt vatten och avlopp. - 5 min gång till badplats. - 500 meter ner till vattnet. - Utanför detaljplanerat område. Detta är ett drömläge på vackra Gräddö du inte vill missa! Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du direkt ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Vid Räfnäs brygga finns glass kiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. I Gräddö vid ångbåtsbryggan finns Ica-butik, sommarcafé, båtmack och marina. Utöver det finner du här även Roslagens skärgård med många fina badöar och stränder. Möjlighet till totalentreprenad med Husverket finns. Det går bra att själv åka ut och titta på fastigheten och vid frågor finns jag till ert förfogande.

Gottröraslingan 5, Gottröra, Norrtälje kommun

Gottröraslingan 5

Villa
Gottröra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 495 000 kr
126 + 65 m²
4 rum

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun, bild 2
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun, bild 3

Stockkärrsvägen 98

Fritidshus
Smara, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 350 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
2 050 m² tomt

Välkomna till detta mysiga fritidshus om 80 kvm med möjlighet att sätta sin egen prägel, beläget på en natur/trädgårdstomt om 2 050 kvm med närhet till badplats. Fastigheten är välplacerad i området med nästintill ingen insyn från grannar och en trevlig vy på baksidan av garaget in mot skogen. Fastigheten har stor potential men är i behöv av en del förbättringar. Huset består av ett trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och öppet till nock, här ryms både soffa, större matbord samt vitrinskåp. Tre trevliga sovrum varav ett som rymmer en dubbelsäng och platsbyggda garderober. Badrum med ljus våtrumstapet och matta, handfat med kommod och spegel samt duschhörna. Förberett för förbränningstoalett eller separett. Trädäckad altan vid huset kortsida med tak samt vy över omgivningarna och skogen. Ytterligare på tomten finns ett garage med gjuten betongplatta samt tvättstuga/bastu. På baksidan av garaget finns vedförråd samt trädgårdsskjul. Stor grusad uppfart med plats för flertal bilar. Rymliga ytor med gräsmatta för odlingar eller lek och spring. I området finns två badplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik, restaurang samt goda busskommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Bussen går även hela vägen till Smara och från busshållplatsen är det ca 20 min promenad till huset. Avstånd till Stockholm är 80 km , Norrtälje 35 km och till Uppsala är det 50 km. I området finns goda busskommunikationer för det som saknar bil.

 • Premium
Rödbergsvägen 97, Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun

Rödbergsvägen 97

Fritidshus
Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 959 000 kr
50 m²
3 rum
1 587 m² tomt

Välkommen att köpa ditt nybyggda, vinterbonade fritidshus om 50 kvm från Husverket, nyckelfärdigt till ett fast pris på en fint belägen tomt vid havet. Här planeras det för ett vinterbonade fritidshus om 50 kvm med smakfulla materialval och genomtänkt planlösning. Här är det en öppen planlösning med välutnyttjade kvadratmeter, den generösa takhöjden bidrar till rymd och de stora fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne. Altan kommer att byggas och ger den självklara platsen att njuta. Den havsnära tomten ligger ett stenkast från havet vid den fina båthamnen i Mälbyhamn, släta klippor för sol och bad samt vandringsleden, Roslagsleden som följer kusten och bjuder på ett pärlband av smultronställen. Mycket privat läge längst in på en återvänds väg, som slingrar längs havet från gamla Grisslehamn. Husen köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Husverket. Olika hus modeller går att få, se mer information på Husverkete.se. Priset är för ett nyckelfärdigt hus samt kostnad för tomt, handläggning och framtagning av samtliga handlingar inför bygglov och koordination, projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta, VA-, el-anslutning och bygglov tillkommer utöver accepterat pris. I första etappen kommer två hus att byggas av totalt fem stycken. För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Husverket kontakta Thomas Holm 070-222 57 40, [email protected]. Observera att bilderna är renderingar och att de kan komma att avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

Edeby byväg 22, Edeby-väddö, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edeby byväg 22

Tomt
Edeby-väddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
450 000 kr
1 330 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna, byggklara tomt om 1 330 kvm i charmig bullerbymiljö bland gårdar, stugor och torp. Tomten består av öppen ängsmark i soligt söderläge med en del skog i norr samt ett dike strax innanför tomtgränsen i söder. Här finns en grävd brunn, el i elskåpet samt möjlighet att anlägga eget avlopp för BDT och WC. På tomten finns ett äldre torp i mycket dåligt skick.. Från tomten är det ca 700 m till Väddöviken med det mysiga Bybadet samt den samfällda båthamnen där det finns möjlighet till båtplats. Tomten ligger utanför planlagt område vilket ger stor flexibilitet kring byggnation och den lämpar sig lika bra för permanent som sommarboende. Från tomten är det ca 300m till SL buss 637 mot Stockholm/Norrtälje och ca 4 km till tätorten Älmsta med välsorterad ICA supermarket, restauranger, skola, vårdcentral, apotek m.m. Via Havsängsvägen når man havet ca 3,5 km bort med vacker havsstrand, klippor och strålande havsutsikt.

Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun
Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun, bild 2
Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun, bild 3

Harövägen 17

Tomt
Harö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
595 000 kr
2 399 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en vackert belägen tomt om 2 399 kvm i centrala Roslagen nära Norrtälje intill Harö, i ett lugnt och havsnära område. Med endast några hundra meter till sjön Anderssvedjedjupet med badstrand och flytbrygga. Denna tomt är perfekt för dig som vill ha naturen som granne och utsikt över ängsmark i lätt sluttande söderläge. Fiber finns i området. Idag står en husvagn och byggbod på tomten som följer med fastigheten eller forslas bort beroenden på vad köparen önskar. Elskåp finns vid tomten och går att aktivera via Vattenfall. Tomten har en plan grusad yta om 10x15 m. Byggrätten på tomten är på 120 kvm enplan + 15 kvm huvudbyggnad. Sen går det att bygga en Attefallshus om 30 kvm samt friggebod om 15 kvm. Bygglov söks hos Norrtälje Kommun. Knappt 5 kilometer bort finner du Rosättra Båtvarv, beläget på fastlandssidan vid Vätösundets norra del. Från Rosättra tar du dig snabbt ut i vackra Roslagens skärgård, här hittar du 1300 öar, där bland Arholma och Söderarm. Från Harö brygga (2,7 km) går det BUSS under hela året. Harövägen 17 ligger ca 30 minuter med bil från Norrtälje stadskärna. SL-buss 652 (BUSSHÅLLPLATS LINDBACKEN CA 200 m) tar dig till Norrtälje. Där du hittar ett stort utbud av service, välsorterade livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och mycket mer! Även förbindelser mot Stockholm och Uppsala. Bara13 min med bil till Livsmedelsbutik på Vätö som även samarbetar med Systembolaget. Roslagens golf AB ligger bara 15 km bort. Det går att med kajak ta sig från Anderssvedjadjupet hela vägen ut till Östersjön. Varmt välkommen att höra av dig, åka gärna ut och titta på fastigheten på egen hand!

 • Premium

Visar alla 10