Mäklare Linnéa Hammarqvist

Linnéa Hammarqvist

Om mig

Hej! Jag är en positiv och målinriktad rospigg som är uppvuxen i Roslagens norra del. Här började min karriär som ung och det är hit till Roslagen jag återvänder efter några kunskapsberikande år nere i Halmstad. Att få träffa dig som kund och kunna erbjuda god lokal kännedom, flexibilitet, vägledning samt Mäklarhuset, den största mäklarbyrån i Norrtälje kommun, med ett fantastiskt kontaktnät och erfarenhet gör mig lite extra glad. Så lyft luren och slå mig en signal så ser vi vart det leder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun
  • Imorgon
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun, bild 2
Vätövägen 427, Uppveda, Norrtälje kommun, bild 3

Vätövägen 427

Villa
Uppveda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 700 000 kr
90 + 140 m²
2 rum
2 884 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet med två hus, ett nyrenoverat om 90 kvm samt ett med renoveringsbehov på 140 kvm om två våningsplan. Beläget på ett härlig trädgårdstomt nära busskommunikation, havet och Norrtälje stadskärna! Huset 1 är nyrenoverat och utbyggt med härlig takhöjd i vardagsrum och sovrum. Öppet kök med gott om förvaring samt fönster åt två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Badrum med kaklad dusch, tvättmaskin och fönster. I vardagsrummet finns plats för större soffgrupp, braskamin samt matbord för den som önskar. I sovrummet finns plats för dubbelsäng samt garderober. Hela huset ger en ombonad och familjär känsla med god standard och rymliga ytor. Hus 2 kräver omfattande renovering och säljs i befintlig skick. Vidare på tomten finns en större lada med gott om plast för förvaring. Förbättringar har gjorts men vidare renovering behövs. Utöver det finns stora härligs gräsytor, fin rundplan på framsidan av huset samt jordkällare.

  • Premium
  • Uteplats
Elviras stig 19, Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun

Elviras stig 19

Tomt
Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
699 000 kr
2 114 m² tomt

Möjlighet till att bygga husdrömmen på Gräddö med 500 m ner till vattnet. - Kommunalt vatten och avlopp. - 5 min gång till badplats. - 500 meter ner till vattnet. - Utanför detaljplanerat område. Detta är ett drömläge på vackra Gräddö du inte vill missa! Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du direkt ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Vid Räfnäs brygga finns glass kiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. I Gräddö vid ångbåtsbryggan finns Ica-butik, sommarcafé, båtmack och marina. Utöver det finner du här även Roslagens skärgård med många fina badöar och stränder. Möjlighet till totalentreprenad med Husverket finns. Det går bra att själv åka ut och titta på fastigheten och vid frågor finns jag till ert förfogande.

Gottröraslingan 5, Gottröraslingan, Norrtälje kommun

Gottröraslingan 5

Villa
Gottröraslingan, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 495 000 kr
126 + 65 m²
4 rum

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun, bild 2
Stockkärrsvägen 98, Smara, Norrtälje kommun, bild 3

Stockkärrsvägen 98

Fritidshus
Smara, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 250 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
2 050 m² tomt

Välkomna till detta mysiga fritidshus om 80 kvm med möjlighet att sätta sin egen prägel, beläget på en natur/trädgårdstomt om 2 050 kvm med närhet till badplats. Fastigheten är välplacerad i området med nästintill ingen insyn från grannar och en trevlig vy på baksidan av garaget in mot skogen. Fastigheten har stor potential men är i behöv av en del förbättringar. Huset består av ett trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och öppet till nock, här ryms både soffa, större matbord samt vitrinskåp. Tre trevliga sovrum varav ett som rymmer en dubbelsäng och platsbyggda garderober. Badrum med ljus våtrumstapet och matta, handfat med kommod och spegel samt duschhörna. Förberett för förbränningstoalett eller separett. Trädäckad altan vid huset kortsida med tak samt vy över omgivningarna och skogen. Ytterligare på tomten finns ett garage med gjuten betongplatta samt tvättstuga/bastu. På baksidan av garaget finns vedförråd samt trädgårdsskjul. Stor grusad uppfart med plats för flertal bilar. Rymliga ytor med gräsmatta för odlingar eller lek och spring. I området finns två badplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik, restaurang samt goda busskommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Bussen går även hela vägen till Smara och från busshållplatsen är det ca 20 min promenad till huset. Avstånd till Stockholm är 80 km , Norrtälje 35 km och till Uppsala är det 50 km. I området finns goda busskommunikationer för det som saknar bil.

  • Premium
Tulka kyrkväg 12, Tulka, Norrtälje kommun

Tulka kyrkväg 12

Fritidshus
Tulka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
955 000 kr
68 m²
4 rum
2 720 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Rödbergsvägen 97, Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun

Rödbergsvägen 97

Fritidshus
Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 959 000 kr
50 m²
3 rum
1 587 m² tomt

Välkommen att köpa ditt nybyggda, vinterbonade fritidshus om 50 kvm från Husverket, nyckelfärdigt till ett fast pris på en fint belägen tomt vid havet. Här planeras det för ett vinterbonade fritidshus om 50 kvm med smakfulla materialval och genomtänkt planlösning. Här är det en öppen planlösning med välutnyttjade kvadratmeter, den generösa takhöjden bidrar till rymd och de stora fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne. Altan kommer att byggas och ger den självklara platsen att njuta. Den havsnära tomten ligger ett stenkast från havet vid den fina båthamnen i Mälbyhamn, släta klippor för sol och bad samt vandringsleden, Roslagsleden som följer kusten och bjuder på ett pärlband av smultronställen. Mycket privat läge längst in på en återvänds väg, som slingrar längs havet från gamla Grisslehamn. Husen köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Husverket. Olika hus modeller går att få, se mer information på Husverkete.se. Priset är för ett nyckelfärdigt hus samt kostnad för tomt, handläggning och framtagning av samtliga handlingar inför bygglov och koordination, projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta, VA-, el-anslutning och bygglov tillkommer utöver accepterat pris. I första etappen kommer två hus att byggas av totalt fem stycken. För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Husverket kontakta Thomas Holm 070-222 57 40, [email protected]. Observera att bilderna är renderingar och att de kan komma att avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

Visar alla 6