Mäklare Linnéa Hammarqvist

Linnéa Hammarqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stockholmsvägen 11A, Central Norrtälje, Norrtälje kommun

Stockholmsvägen 11A

Lägenhet
Central Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

1 650 000 kr

53 m²

2 rum

Nu finns det möjlighet att förvärva denna hemtrevliga 2:a om 53,5 kvm, ett stenkast från centrum. Bostaden nås enkelt och bekvämt direkt från husets entréplan, dock med minimal insyn då huset ligger i souterräng. I och med det kommer lägenheten upp en bit från marken och får på så sätt en balkong. Här får ni en fantastiskt härlig balkong i bästa syd/väst läge, vardagsrum med goda umgängesytor, nyare kök med plats för matbord samt ett generöst sovrum. Nyrenoverat och helkaklat badrum som nås direkt från hallen. Trevliga umgängesytor inne som ute och en genomgående en ljus bostad med ett fantastiskt läge! Föreningen är mycket omtyckt och husen välvårdade. Här möter vi vackra planteringar och sittgrupper på föreningens område där det går att njuta av solens strålar. Området runt Stockholmsvägen 11 är mycket lugnt och omtyckt. Trots sitt ostörda läge mot Södra Bergen och Pythagoras-området är det ändå centralt med mindre än 3 minuters promenad ner till centrum med gågator och butiker. Närhet till badhus, sporthall och Flygfyrens handelsområde. För den som pendlar är detta också ett utmärkt läge med busshållplats endast någon minut bort. En lägenhet som måste upplevas! Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Uddeboövägen 8, Norra Nånö, Norrtälje kommun
 • Sön 12 feb

Uddeboövägen 8

Villa
Norra Nånö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

5 495 000 kr

162 m²

5 rum

2 760 m² tomt

Vältilltagen fiskarhedenvilla om 162 kvm med fyra bra sovrum, två badrum samt öppet upp i nock i både hall och vardagsrum. Huset har en välkomnade hall med vackert ljusinsläpp och rymd. Här finns ett mindre badrum med dusch och toalett, gott om förvaring samt en klädkammare. Vidare kommer du in till det härliga vardagsrummet som har stora fönster och braskamin. Vardagsrummet är husets hjärta som sluter samma kök och det sociala ytorna. Köket är fullt maskinellt utrustat med gott om förvaring i både skåp och lådor samt fönster åt två väderstreck. I anslutning hittar du en vältilltagen tvättstugan med groventré. I husets andra del finns tre sovrum som alla rymmer dubbelsäng och garderober för den som önskar. Här finns också det stora och helkaklade badrummet med både dusch och badkar. På fastigheten finns ett dubbelgarage med betongplatta samt förvaring. En grusad uppfart med plats för 3-4 parkeringsplatser samt närhet till skogen i bakkant. På framsidan har du en fin trädgårdstomt med möjlighet till odling, lek och spring. Här finns idag en del buskar, träd och blommor som skärmar av tomten och ger en avskildhet. Uddeboö ligger endast ca 5 minutera ifrån Norrtälje stadskärna och här finns busshållplats endast några meter från huset. I detta område bor du med närhet till både natur och badplats med likaså stadskärnan, shopping och skolor.

 • Plus
Safirgatan 7, Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
 • Tis 7 feb kl 16:30

Safirgatan 7

Lägenhet
Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

1 600 000 kr

49 m²

2 rum

3 891 kr/mån

32 653 kr/m²

Högst upp i huset hittar du denna välplanerade lägenhet på 49 kvm med balkong och hiss. Central tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till en härlig balkong. Här finns en hall med gott om förvaringsutrymme tack vare flertal garderober, stilrent kök från HTH som är fullt maskinellt utrustat. Matplats mellan kök och vardagsrum för 4-5 personer och ett härligt vardagsrum med utsikt över bostadsrättens innergård. Sovrum med större skjutdörrsgarderob samt plats för dubbelsäng. Ett smakfullt helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol där du kan njuta av ljumna sommar kväll! Till lägenheten hör även ett förråd. Ett bekymmersfritt boende med hög standard och närhet till allt som kan önskas, matbutiker, restauranger, förskola/skola, butiker, sjukvård och kommunikationer. Mysiga promenadstråk ut i skogen vid Lommaren eller en promenad ner på stan längst med Norrtäljeån är också att rekommendera. Snabbt tillträde kan ges. Välkomna på visning av denna fina lägenhet!

 • Plus
 • Hiss
Maria Winkvists Väg 4A, Solbacka strand, Norrtälje kommun

Maria Winkvists Väg 4A

Lägenhet
Solbacka strand, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

2 095 000 kr

68 m²

2 rum

3 983 kr/mån

30 809 kr/m²

Vilken härlig lägenhet! Har du en önskan om att få bo modernt och havsnära är detta boendet för dig. Välkommen till Solbacka Strand där denna moderna och stilfulla tvåa ligger på husets sydöstra gavel. Här är allt modernt och i fint skick i fastighet som färdigställdes i början av 2014 med all tänkbar komfort. Stora fönsterpartier som tar till vara på ljuset och bjuder på fina naturvyer. Lägenheten ligger med fint hörnläge och består av 68 välplanerade kvadrat. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att rummet känns modernt och väl anpassat till dagens önskemål med plats för umgänge. Köksdelen är utrustad med material av hög standard och mycket förvaring. Ett kök för den matintresserade med fin köksinredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning från Siemens. Hög standard och komfort även i duschrummet som är utrustat med golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och tumlare samt rymlig duschyta med takdusch. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor skjutdörrsgarderob för maximal förvaring. Stor balkong i söderläge om ca 13 m², en perfekt plats att njuta av dagen med vacker utsikt över Norrtäljeviken samt området. Förråd finns till bostaden och separat kö till parkeringsplats eller carport att hyra. Solbacka Strand är ett populärt område där det blandas bostadsrättshus med villor samt radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot strandlinjen. Här infinner sig lugnet och du kan lätt koppla av. Gångavstånd till Norrtäljes stadskärna samt mataffär endast ett kvarter bort. Lokalbuss och skola/förskola finns i området. Välkommen på visning av en lägenhet utöver det vanliga.

 • Hiss
Anderssvedjavägen 185, Anderssvedja, Norrtälje kommun

Anderssvedjavägen 185

Tomt
Anderssvedja, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

445 000 kr

2 466 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en vackert belägen tomt om 2 466 kvm i centrala Roslagen nära Norrtälje intill Harö, i ett lugnt och havsnära område. Med endast några hundra meter till sjön Anderssvedjedjupet med badstrand och flytbrygga. Denna tomt är perfekt för dig som vill ha naturen och vattnet som granne. - Byggrätten på tomten är på 140 kvm enplansbostad (går att med Attefallsregel utöka med 15 kvm) + 60 kvm komplementbyggnad. - Möjlighet att bygga Attefallshus om 30 kvm samt friggebod om 15 kvm. - Bygglov söks hos Norrtälje Kommun. - Fiber finns i området. Den totala byggrätten på tomten är 260 kvm. Knappt 5 kilometer bort finner du Rosättra Båtvarv, beläget på fastlandssidan vid Vätösundets norra del. Från Rosättra tar du dig snabbt ut i vackra Roslagens skärgård, här hittar du 1300 öar, där bland Arholma och Söderarm. Anderssvedjavägen 185 ligger ca 30 minuter med bil från Norrtälje stadskärna. SL-buss 652 (Busshållplats Lindbacken ca 200m) tar dig till Norrtälje. Där hittar du ett stort utbud av service, välsorterade livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och mycket mer! Även förbindelser mot Stockholm och Uppsala. Bara 13 min med bil till Livsmedelsbutik på Vätö som även har utlämning från Systembolaget. Golfbanan, Roslagens golf AB, ligger bara 15 km bort. Det går att med kajak ta sig från Anderssvedjadjupet hela vägen ut till Östersjön. Varmt välkommen att höra av dig, åka gärna ut och titta på fastigheten på egen hand!

 • Plus
Edeby byväg 22, Edeby-väddö, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Edeby byväg 22

Tomt
Edeby-väddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

450 000 kr

1 330 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna, byggklara tomt om 1 330 kvm i charmig bullerbymiljö bland gårdar, stugor och torp. Tomten består av öppen ängsmark i soligt söderläge med en del skog i norr samt ett dike strax innanför tomtgränsen i söder. Här finns en grävd brunn, el i elskåpet samt möjlighet att anlägga eget avlopp för BDT och WC. På tomten finns ett äldre torp i mycket dåligt skick.. Från tomten är det ca 700 m till Väddöviken med det mysiga Bybadet samt den samfällda båthamnen där det finns möjlighet till båtplats. Tomten ligger utanför planlagt område vilket ger stor flexibilitet kring byggnation och den lämpar sig lika bra för permanent som sommarboende. Från tomten är det ca 300m till SL buss 637 mot Stockholm/Norrtälje och ca 4 km till tätorten Älmsta med välsorterad ICA supermarket, restauranger, skola, vårdcentral, apotek m.m. Via Havsängsvägen når man havet ca 3,5 km bort med vacker havsstrand, klippor och strålande havsutsikt.

Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun
Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun, bild 2
Harövägen 17, Harö, Norrtälje kommun, bild 3

Harövägen 17

Tomt
Harö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

595 000 kr

2 399 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en vackert belägen tomt om 2 399 kvm i centrala Roslagen nära Norrtälje intill Harö, i ett lugnt och havsnära område. Med endast några hundra meter till sjön Anderssvedjedjupet med badstrand och flytbrygga. Denna tomt är perfekt för dig som vill ha naturen som granne och utsikt över ängsmark i lätt sluttande söderläge. Fiber finns i området. Idag står en husvagn och byggbod på tomten som följer med fastigheten eller forslas bort beroenden på vad köparen önskar. Elskåp finns vid tomten och går att aktivera via Vattenfall. Tomten har en plan grusad yta om 10x15 m. Byggrätten på tomten är på 120 kvm enplan + 15 kvm huvudbyggnad. Sen går det att bygga en Attefallshus om 30 kvm samt friggebod om 15 kvm. Bygglov söks hos Norrtälje Kommun. Knappt 5 kilometer bort finner du Rosättra Båtvarv, beläget på fastlandssidan vid Vätösundets norra del. Från Rosättra tar du dig snabbt ut i vackra Roslagens skärgård, här hittar du 1300 öar, där bland Arholma och Söderarm. Från Harö brygga (2,7 km) går det BUSS under hela året. Harövägen 17 ligger ca 30 minuter med bil från Norrtälje stadskärna. SL-buss 652 (BUSSHÅLLPLATS LINDBACKEN CA 200 m) tar dig till Norrtälje. Där du hittar ett stort utbud av service, välsorterade livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och mycket mer! Även förbindelser mot Stockholm och Uppsala. Bara13 min med bil till Livsmedelsbutik på Vätö som även samarbetar med Systembolaget. Roslagens golf AB ligger bara 15 km bort. Det går att med kajak ta sig från Anderssvedjadjupet hela vägen ut till Östersjön. Varmt välkommen att höra av dig, åka gärna ut och titta på fastigheten på egen hand!

 • Premium
Häverövägen 64, null, Norrtälje kommun

Häverövägen 64

Tomt
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje

485 000 kr

3 160 m² tomt

Nu har ni möjlighet att köpa en tomt med närhet till kommunikation, service och bad. Inom en 10 minuters radie från tomten. finns alla bekvämligheter som kan önskas. Bergby Gård är ett ställe som erbjuder badstrand, bryggor med möjlighet till båtplats samt restaurang och padelbanor. Närmaste ort är Häverödal där det finns mataffär, skola samt förskola, därifrån tar du dig på någon minut till Hallstavik som har ett nyrenoverat utomhusbad, gymnasium samt flertal butiker. Härifrån går det bussar till bland annat Uppsala, Älmsta och Norrtälje. Tomten passar utmärkt till såväl åretruntbostad som fritidshus och ligger utanför detaljplanerat område. Vatten och avlopp löses enskilt inom fastigheten. El-anslutningsavgift tillkommer köparen. Bygglov söks hos Norrtälje kommun. En överenskommelse om att få anlägga en anslutningsväg till Häverövägen över grantomtens mark finns skriven mellan tomterna Gottsta 4:1 och Gottsta 2:69. Nybyggnadskarta typ B finns över fastigheten. Åk gärna ut och titta på tomten och omgivningarna själva när det passar er, och återkom till mäklaren för mer info!

Visar alla 8