Brf.Högfjället. V40. Lgh. 1235. SÄLEN

Högfjällshotellet Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

50 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Byggår
1979

Brf.Högfjället. V40. Lgh. 1235. SÄLEN
Etagevåning med balkong mot söder 58 kvm, 6 bäddar. I Entréplanet finns en stor härlig balkong med utsikt över Högfjället, vardagsrum med bäddbar soffa. Kabel-TV. Wifi. Köksavdelning med diskmaskin, matplats. Badrum med dusch och toalett. Det finns gott om förvaring och torkskåp.
I våningen ovanför finns ett stort sovrum med dubbelsäng och även här utsikt mot backen, ett mindre sovrum med våningssäng samt badrum med dusch och toalett.

Föreningen har gemensam bastu, gym, tvättstuga och bordtennisrum.

Ta på skidorna vid husknuten. Ski-in/ski-out.
Härliga längdspår, 65 olika nerfarter i backar av olika svårhetsgrad, Högfjällshotellets alla nöjen, dans, restauranter spa och bio inom "kavajavstånd" även vid kyla. 68 kvm. i 2 plan.
Transportlift över till backarna i Lindvallen om man vill ha lite omväxling till Storfjället.
Barnområde på Högfjället
På solsidan, nedanför Högfjällshotellet ligger barnområdet med flera knappliftar, rullband och enkla skidbackar. Här ligger också äventyrsområdet Knattesvängen med tunnlar och roliga figurer.
Faciliteter i närheten: Samlingsplats för skidskola, toaletter, café, värmestuga, grillplats, SkiStarshop.
I de allmänna ytorna i korridoren finns tillgång till bastu, gym, pingis etc.
På detta fina hotell finns spa, SF bio, 6 st restauranger, sportshop med skiduthyrning, fjälldagis, ICA, frisör, pianobar och sist men inte minst Vinterträdgården med fjällets bästa afterski.
Korridoren bort leder er rakt in i pianobaren.

På sommaren finns vandring längs Södra Kungsleden som börjar vid högfjällshotellet, fiske och även en mängd olika cyklingsaktiviteter.
Ta del av fjällvärlden på nära håll på någon av de många vackra vandringsturerna längs fjället. Här börjar till exempel Södra Kungsleden som sedan slingrar sig vidare norrut. Avrunda dagen med en avkopplande spa-behandling på Experium, medan barnen får stå för de mer actionfyllda inslagen i upplevelsebadet. På tal om action, under en semester i Sälen är det inga problem att få en härligt pirrig känsla av adrenalin. Här finns nämligen både höghöjdsbana och bikepark samt många leder för den som vill cykla cross country eller mountainbike.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
Mäklare Jorma Kerki, NETHEM
019-122 122