Brunskär 280

Kärna, Kungälv Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
221 m²
Byggår
1905
Driftkostnad
9 500 kr/år
Antal besök
8 323
Dagar på Hemnet
10

Fantastiskt fin möjlighet till friköpt fastighet på ön Brunskär, där det skära huset längs vattenlinjen blir en tydlig blickpunkt redan vid inloppet när husen breder ut sig likt en målning. I en omgivning som knappast kan bli mer bildskön väntar denna gedigna trävilla från tidiga 1900-talets början efter att ha varit i nuvarande familjs ägor i mer än 40 år tillbaka. Charmigt så att det räcker och blir över med ett skick som är oerhört välbevarat inför alla de vackra och tidstypiska detaljer man kan önska såväl ute som inne. Höga fotlister, spegeldörrar, träpaneler och blåsta glasfönster är bara några exempel. På tomten finns både inredd gäststuga och en egen djupborrad brunn som ger tjänligt vatten. Ett komplett sommarboende i ett klanderfritt och tidsenligt skick som lämnar få besvikna inför alla de bekvämligheter man kan önska. Inredningen känns inte bara som gjord för huset utan glädjande nog ingår den också i köpet.

Mycket åtråvärt läge på "stora" Brunskär, väl skyddad av berget från blåsten och i utmärkt österläge med havet på första parkett utan några bostadshus framför. Därutöver inkluderas även arrende av mark för såväl sjöbod som egen brygga för en större båt (bryggan delas med en annan fastighet).

Brunskär nås enklast via Vedhall där Brunskärsföreningen har en båt som de kör sina medlemmar med. Båtplatser för egen båt ordnar man lämpligen i Kovikshamn eller Vedhall.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun
    Kontakta mäklaren för bokning och info om gemensam transport från Vedhall.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.