Övre Tövavägen 9 och 11

Korskrogen, Ljusdals kommun Se på karta

450 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1,7 ha
Driftkostnad
6 200 kr/år

Charmigt timmertorp med gedigna bevarade detaljer för dig som vill forma din fritidsidyll i grönskande omgivning nära skog, sjöar och älv. Välkomna till Tövavägen 9 och 11. Boningshuset erbjuder äldre detaljer som vedspis, braskamin och fantastiskt målade dörrar. På entréplan finns två sovrum samt köksdel med skafferi. På övreplan hittar du ytterligare sovrum samt en vindsdel, den s k " Hawaii Baren", perfekt för kalas och middagar under de regniga sommardagarna. På den stora fastigheten existerar också en större byggnad som tidigare används som ladugård och här möjliggörs utrymme och plats för hobbyverkstad och mycket mer. Stor potential för mindre djurhållning och sommarbete till dina fyrfotade vänner. Här finns charmigt möblemang såsom tex sängram i trädesign, pinnstolar, gungstol, byråer, skåp och mycket mer som ingår i förvärvet.
Fastigheten består av tre skiften (se fastighetskarta).

Området har många förträffliga vandringsleder, skidspår och fiskevatten och Hälsinglands vackra natur bjuder upp till en avkopplande atmosfär. Med en bilfärd på endast 10 minuter befinner du dig i centrala Färila där restauranger, mataffär och skola finns.

För dig som söker aktiviteter så är Färila sim- och sporthall tillgänglig för dig som vill träna inomhus eller ta en bad och bastu- dag. Attraktiva Järvsö ligger cirka 3 mil bort där du bland annat hittar Järvsö Bergcykel Park och Järvsö alpinanläggning.

Välkommen med en intresseanmälan och anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Kontakta mäklaren

Malin Bergman

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
Mäklare Malin Bergman, Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
0703200717