Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rödmyravägen 69, Järvsö, Ljusdals kommun

Rödmyravägen 69

Fritidshus
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 450 000 kr
107 + 91 m²
5 rum
6 587 m² tomt

Omgiven av naturens lugn och med skogen som närmaste granne, erbjuder denna fastighet ett perfekt ställe för dig som vill ha det bästa av två världar. Med endast 2 km till Järvsöbacken och 4 km in till centrala Järvsö har du nära nära till allt. Här har du en unik möjlighet sätta din egen prägel på en fastighet med stor tomt om 6 587 kvm i ogenerat läge. Husets ca 107 kvm är fördelade på 5 rum och kök i två våningar samt källare. På entréplan kommer du in i hallen med trappor till övervåning och källare. Här finns också en toalett i äldre stil med handfat och dusch. Från hallen kommer du in i köket med en fantastisk utsikt över en av dammarna och skogen. I köket finns en stor vedspis/panna där du både kan laga mat och värma huset på samma gång, Vidare kommer du till två sovrum rakt fram samt ett vardagsrum till höger med fönster i tre olika väderstreck, samt ytterligare en trappa till övervåningen. På övervåningen finns två sovrum samt många förråd och garderobsutrymmen. I källaren finns en liten bastu samt dusch i äldre stil. Här finns också den stora välvda stenkällaren som ger en charmig historisk touch. Varför inte förvandla den till en fantastisk vinkällare? På fastigheten finns hela fyra dammar med inplanterad öring och röding. En av dammarna är dessutom badbar, vilket gör somrarna extra njutbara. Utöver bostadshuset finns en stor lada i två våningar, vilket ger gott om plats för förvaring eller möjliga projekt. Det finns två växthus, där det idag växer vindruvor i det ena, och ett hönshus för den som drömmer om färska ägg till frukost. Ytterligare byggnader är carport, vedbod samt många förråd. Renoveringsbehov finns, men det ger dig chansen att skapa ditt drömboende på en fastighet med stor potential. Vare sig du söker en året-runt-bostad eller ett avkopplande fritidshus, erbjuder detta hem oändliga möjligheter. Denna fastighet är Varudeklarerad- en tryggare affär för både köpare och säljare! Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Skyte Härjedalsvägen 327, Korskrogen, Ljusdals kommun

Skyte Härjedalsvägen 327

Villa
Korskrogen, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
350 000 kr
65 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Varmt välkomna till en härlig röd stuga med vita knutar nära skogen! Här lever du livets enkla liv med utedass och sommarvatten. Nuvarande ägare har gjort en mysigt liten "utedusch" där du kan njuta av omgivningarna samtidigt som du gör dig ren mellan tårna. Huset är en gammal timmerstuga där man lagt på isolering och ny träpanel utvändigt. Inne möts du av en liten hall med trapp till övervåningen samt en liten skrubb, rakt fram finner du vardagsrummet med fönster i två väderstreck samt en öppenspis (denna har dock eldningsförbud). Vidare kommer du in i husets hjärta, köket, där du har en vedspis som är av nyare modell som funkar som den ska, bortom köket har du ett litet sovrum med plats för två sängar. Övervåningen är till stor del oinredd, men inrymmer en kammare som idag används som sovrum. I flera av rummen har du de gamla trägolven framme samt att på väg upp till övervåningen är de gamla timmerväggarna synliga som ger en genuin och härlig känsla av husets historia. Tomten är på 1 000 kvm där du finner förrådsbyggnaden, jordkällaren samt det gamla "tvätthuset" där det idag finns ett bekvämt utedass inrett. Denna fastighet ligger nära Hovrahällarna där fina vandringsleder finns att tillgå samt endast ca 15 min från centrala Färila med affärer, restauranger, caféer och mycket mer! All inredning samt lösöre kommer att följa med ny köpare! Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Losvägen 28, Korskrogen, Ljusdals kommun

Losvägen 28

Villa
Korskrogen, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
495 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
930 m² tomt

Varmt välkommen till Losvägen 28! Detta hus har genom åren genomgått förbättringar som gör huset både hemtrevligt och charmigt inomhus, senaste renoveringen är utförd 2024 då den gamla kiosken/butiken fick sig ett rejält upplyft med nya golv, väggar, tak och delvis nya fönster som idag med lätthet går att nyttja som en egen affärslokal om så önskas. Huset är på 149 kvm fördelat på 5 rok varav 3-4 sovrum och två kök på två våningsplan. Lättskött gräsmatta på en tomt om 930 kvm med vedbod och förrådsbyggnad. Entréplan bjuder på härliga rum så som sovrum, vardagsrum, affärslokal, kontor och kök som ger en hemtrevlig och välkomnande känsla. På övervåningen finner du the master bedroom med plats för stor säng och garderober, sovrum, litet kontor vidare finns ytterligare en toalett med dusch samt ett till litet kök. Här kan du gå ut på balkongen och njuta av ditt morgonkaffe på soliga sommardagar! Här är det bara att flytta in och leva och bo! Endast 5 min ifrån Färila med alla dess bekvämligheter som affärer, skola, restauranger, badhus och mycket mer. Fastigheten ligger även endast ca 30 minuter från den populära turistorten Järvsö där Järvsöbacken, downhill cykling, Vildriket och mycket mer finns att tillgå! Varmt välkommen att komma in med din intresseanmälan!

 • Balkong
Vägmästaregatan 16, Centrala Ljusdal, Ljusdals kommun

Vägmästaregatan 16

Villa
Centrala Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 995 000 kr
176 + 114 m²
5 rum
894 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna unika villa i centrala Ljusdal! Suterräng villan erbjuder på en generös boarea om 176 kvm och en biarea om 114 kvm, fördelat på 5 rum och kök. Här har du allt du kan önska dig – och lite till. Interiören präglas av rymliga ytor och där 70-talets charm lever kvar i varje detalj. Förvaringsutrymmen finns det gott om, vilket ger dig ordning och reda på alla dina ägodelar. Här har du en underbar inomhuspool som ger dig möjligheten att njuta av ett dopp oavsett årstid. Poolen är ansluten till en stor uteplats, perfekt för sommarens grillkvällar och sociala tillställningar. Från balkongen har du en härlig utsikt över omgivningarna. På nedre plan har du det där lilla extra i form av en stor gillestuga med öppen spis samt ett litet pentry, här hittar du även husets underbara vinkällare. Vidare har du ett stort rum där du lätt kan sätta ett pingisbord och utmana dina vänner. Här nere kan du även pyssla i snickarboa om så önskas. Ett dubbelgarage med generöst utrymme för två bilar och förvaring. Huset har omsorgsfullt tagits om hand av en och samma ägare sedan det byggdes, vilket vittnar om dess höga standard och hållbarhet. Här får du plats med hela familjen och mer därtill. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet som erbjuder både historia, komfort och en härlig livsstil! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka in er på en visning! Denna villa är Varudeklarerad- en tryggare affär både för köpare och säljare!

Vik Norvägen 65, Järvsö, Ljusdals kommun

Vik Norvägen 65

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 995 000 kr
135 + 135 m²
4 rum
2 307 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska fastighet med idylliskt läge endast 6 minuter utanför Järvsö! Nuvarande ägare har genom åren gjort mycket omfattande renoveringar vilket gör att villan idag är i mycket gott skick. I entréplanet möts man först av en stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder, vidare ligger det fräscha köket med fantastisk utsikt över åkrar och berg, intill detta finns vardagsrummet som är unikt i sitt slag med genomgående glaspartier som sträcker sig ända upp i nock. Detta gör att rummet blir väldigt ljust och luftigt. I detta våningsplanet finns även två sovrum och ett äldre badrum samt tvättstuga. I suterrängplanet ligger ytterligare ett sovrum samt ett totalrenoverat badrum i mycket exklusivt utförande med 60x60 klinker, extra stort handfat, golvvärme samt stor dusch. Intill detta finns ett rum som är förberett för att bli tvättstuga och till sist inryms ett garage om ca 4x8m samt ett pannrum. Trevlig och välordnad tomt med gott om plats för odling och samvaro. Kombinationen av husets goda skick och läget som erbjuder tillgång till såväl natur som centrala Järvsö gör detta till ett boende med många rätt!

Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun
Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 2
Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 3

Alpvägen 2 D

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 645 000 kr
69,6 m²
4 rum
4 187 kr/mån
52 371 kr/m²

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde finns idag två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna är 69,6 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning 1 juli 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns i detta skede att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Premium
 • Nyproduktion
Kilbovägen 52, Färila, Ljusdals kommun

Kilbovägen 52

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 295 000 kr
115 m²
4 rum
7 755 m² tomt

Välkomna till Kilbovägen 52, detta är ett perfekt boende för dig som värdesätter ett lugnt och naturskönt läge med ovanligt stor tomt och biytor! Boningshuset är rymligt och hemtrevlig, i entréplan möts man först av en hall med gott om plats för ytterkläder. Detta följs sedan upp av köket där det finns en braskamin som går att elda i. Intill köket ligger en inglasad altan med gott om plats för önskad möblering. Entréplanet inrymmer vidare ett sovrum, badrum, tvättstuga samt pannrum/groventré. I övre plan finns ett mycket stort allrum med utgång till balkong samt ytterligare ett badrum och två sovrum. Skicket beskrivs enklast som äldre men välskött invändigt som utvändigt. Tomten är ovanligt stor och man äger del av äng som är belägen på husets baksida samt uppfarten till fastigheten. På tomten ligger även en äldre ladulänga med diverse biytor i marknivå såväl som på loft. Intill ladulängan finns även en enklare carport. På tomten ligger även ett separat gästhus som är i behov av renovering. Till sist finns även en jordkällare samt vedbod. Området runt Kilbovägen är sannerligen naturskönt, här kan bland annat fiska i Svartån eller bada i Ygssjön. För fler fritidsaktiviteter ligger Järvsö enbart ca 20 minuter bort med bil och Färila nås på 7 minuter. Fastigheten är besiktad och varudeklarerad vilket innebär att marknadens mest heltäckande försäkring för dolda fel är tecknad. Välkomna på visning!

Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun
Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 2
Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 3

Skridsvik Svedenvägen 11

Fritidshus
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
4 595 000 kr
65 + 22 m²
3 rum
10 315 m² tomt

Nybyggd och stilfull bostad (år 2021) med modern design i vilsam och lantlig miljö- välkommen till Skridsvik Svedenvägen 11 nära attraktiva Järvsö! Ett underbart hem som fungerar lika bra att nyttja såväl permanent som till fritidsboende med närhet till Skålbosjön och Bodasjön. Bostaden är högt beläget med vacker utsikt över Hälsinglands landskap och på det stora trädäcket finns nedsänkt bubbelpool där du kan ta varma bad under årets alla dagar. Bjud in nära och kära till middag under bar himmel eller slå dig ned till ro i solstolen med en bok och njut av solnedgången över bergen med dess bedårande färgspel. Bostaden har en välgenomtänkt planlösning och inrymmer två sovrum, sovloft, badrum med bastu, kök och vardagsrum i öppen planlösning och inglasat uterum som kan nyttjas såväl sommar- som vintertid. Interiören har en harmonisk och tidlös färgsättning i grått och vitt som går i harmoni med bostadens exteriöra färger. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier, altandörrar och skjutglasdörrar gör att gränserna suddas ut mellan ute och inne. Uppvärmning sker med hjälp av luftvärmepump, elradiatorer, braskamin samt golvvärme i hall och i det inglasade uterummet. Borrad vattenbrunn och trekammarbrunn med infiltration. Laddning för elbil finns. På fastigheten finns också en stor garagebyggnad (ca 85 kvm) som värms upp med hjälp av bergvärme och här kan du skapa din egen verkstad efter behov och önskemål, el och vatten finns indraget och avlopp är framdraget till garaget. Ytterligare en timrad stor och välbehållen lada ingår på fastigheten där de tidstrogna timmerstockarna och breda plankgolven berättar sin historia. Duka upp till sommarfest, ett yogaretreat eller gör din egen ateljé! Möjligheterna är många. Tomten är totalt ca 1 ha vilket kan ge möjligheter till att stycka av ytterligare tomt. Turistorten Järvsö finner du ca 6 km från bostaden där ett brett aktivitetsutbud erbjuds för alla åldrar. Järvsö Alpina Skidanläggning, bercykelpark, Vildriket och välbesökta Stenegården där Lill-Babs museum, gårdsrestaurang, tunnbrödsbageri och barnens Stenegård finns att besöka. Även populära evenemang såsom "Diggiloo", Moläta och midsommarfirande erbjuds på Stenegård. Till Järvsö tar du dig enkelt med tåg från Stockholm på endast dryga 3 timmar. Bostaden är Varudeklarerad - besiktigad och försäkrad i samarbete med Anticimex! En trygg affär för dig som köpare! Besiktningsprotokoll kommer inom kort! Varmt välkommen till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kramstatjärnsvägen 10B, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10B

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 095 000 kr
50,4 m²
2.5 rum
vån 1
4 192 kr/mån
41 567 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i Brf Järvsö Sport Resort! Här bor du med optimalt läge med närhet till natur, längdspår och Kramstatjärn samtidigt som Järvsö by ligger inom promenadavstånd. Lägenheten är ljus och optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, härifrån har man även direktaccess till den stora balkongen om ca 27kvm i bra solläge. Vidare finns ett stort sovrum med gott om förvaring i garderober, samt ett mindre rum med plats för våningssäng. För extra sovplatser har nuvarande ägare även en bäddsoffa i vardagsrummet vilket totalt ger 6 bäddar. Badrummet är i exklusivt utförande, givetvis helkaklat med golvvärme. Genomgående fint skick, bara att flytta in! I avgiften ingår el, V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat förråd i sutterängplanet om ca 3,7kvm. Som medlem i föreningen har man också tillgång till källarplanet som är något utöver det vanliga, här finns nämligen en lounge med tv, mindre gym, bastu/relax/dusch, lekrum samt tvättstuga. Dessutom finns stora gräsytor med grillplats samt studsmatta sommartid. Varje lägenhet har en parkering med motorvärmaruttag därtill finns två laddstolpar. Det går även att hyra en gästlägenhet som ligger i en separat stuga intill huvudhuset, denna går att hyra för 150kr/natt. Dessutom finns hobbyrum som kan nyttjas. Vid önskemål lämpar sig lägenheten ypperligt för uthyrning då ytterdörren har kodlås, nuvarande ägare har valt att delvis hyra ut lägenheten och har haft intäkter på ca 100 000kr/år (då har lägenheten inte hyrts ut vid högtider). Vid önskemål kan även möblemang säljas med lägenheten. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Björkbackavägen 2, Järvsö, Ljusdals kommun

Björkbackavägen 2

Övrigt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
12 000 000 kr
513 m²
3 514 m² tomt

Varmt välkomna till Björkbacka vandrarhem som nu saluförs. Här finns 15st uthyrningsklara rum som är fullt möblerade, vid överenskommelse kan även möblemang ingå vid köp. Samtliga lägenheter är om 1,5 rum med eget badrum samt egen utgång mot gräsyta utanför huset. I byggnaden finns totalt tre fristående kök, två av dessa är belägna i respektive flygel samt ett större gemensamt kök som ligger centrerat i huset. Det större köket har nyligen renoverats av nuvarande ägare och är idag i mycket gott skick. I anslutning till detta finns den stora matsalen samt en altan med utsikt mot Järvsö Klack såväl som Järvsöbacken. Tvättstugan har nyligen försetts med två tvättmaskiner och två torktumlare. Utöver detta finns personalrum, diverse förrådsutrymmen samt soprum. 16 st parkeringsplatser med 3st motorvärmarstolpar. Vandrarhemmet ligger med optimalt läge i byn, här bor man ostört med promenadavstånd till såväl badplats som matbutik, restauranger och Järvsöbacken. Snabbfakta om fastigheten: Byggår: 1971 Boa: 513kvm + Lokalarea 287kvm Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluftssystem Uppskattade driftskostnader för senaste 3 åren: Kilowattförbrukning: ca 20 000 kwh/år El: 47 000kr Värme: 80 000kr Vatten/avlopp: 25 000kr Försäkringar: 36 000kr Larm: 10 000kr Fastighetsskatt: 21 720kr Sophantering: 9 000kr Summa kostnader: 228 720kr Uthyrning (25% beläggning beräknat på en snittkostnad om ca 700kr/natt och rum): 960 000kr Driftsnetto: 960 000 - 228 720 =731 280kr Direktavkastning: 731 280/12 000 000kr = 6,1% Återbetalningstid: 16-17 år Observera att ovan nämnda kostnader/kalkyl grundar sig från nuvarande ägares uppgifter och att dessa kan variera kraftigt beroende på hur kommande ägare väljer att driva verksamheten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Uteplats
Skalsvallsvägen 43, Järvsö, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 43

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 245 m² tomt

Drömmer ni om att bygga eget? Då behöver ni inte leta längre...Med ett lugnt och fridfullt läge i natursköna Milsjön, Järvsö, fins nu här en möjlighet att bygga ert egna drömboende. Hörntomten som finns att förvärva ligger i ett mindre fritidshusområde och har en markareal på 1 245 kvm. Då detta är en ren råmark med inga anslutningar så tillkommer det anslutningar för vatten, avlopp och el. I Milsjön infinner sig ett lugn man inte får på så många andra platser. Här har man skog och natur precis runt knuten och massor av friluftsliv finns för den som önskar. Med bil tar det ca 15 minuter till centrala Järvsö där ni bl a finner restauranger, Järvsöbacken, JBP (Järvsö Bergscykel Park) butiker, skola och bensinmack mm mm. Önskar ni istället åka längdskidor på vinterna så tar det ca 5-7 minuter med bil till Harsa som är längdskidåkning meckat. Ja, i Milsjön är det svårt att inte trivas, då det finns något för alla! Varmt välkommen att visa ert intresse!!

 • Plus
Alpvägen 2 D, null, Ljusdals kommun

Alpvägen 2 D

Lägenhet
Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 645 000 kr
69,6 m²
4 rum
4 187 kr/mån
52 371 kr/m²

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på 69,6 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning 1 juli 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Nyproduktion
Alpvägen 2 A, Järvsö, Ljusdals kommun

Alpvägen 2 A

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 495 000 kr
69,6 m²
3 rum
4 187 kr/mån
50 216 kr/m²

OTROLIGT SPÄNNANDE NYTT NYPRODUKTIONSPROJEKT MED ETT PERFEKT SKI-IN SKI-OUT LÄGE MITT I JÄRVSÖBACKEN PÅ NORRA SIDAN!! VARMT VÄLKOMMEN ATT VISA ERT INTRESSE SAMT MÖJLIGHET ATT RESERVERA ER FÖR JUST ER LÄGENHET! Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på ca 70 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning sportlovet 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Uteplats
Axel Erdmanns väg 24, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Axel Erdmanns väg 24

Tomt
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 495 000 kr
1 161 m² tomt

I natursköna och oerhört populära Järvsö finns här en byggbar tomt om 1 161 kvm med närhet till 6 stolsliften på södra sidan av Järvsöbacken. I köpeskillingen ingår anslutning för vatten och avlopp, endast en årsavgift om 2000 kr/år faktureras köparen. Vägavgift tillkommer om 2000 kr/år. El och fiberkabel är nedgrävd vid tomtgräns dock ligger det på köparen att själv skaffa och bekosta el och fiber abonnemang. Tomten är idag grovschaktad och pga stor höjdnivå bör en villapump installera för avloppsvattnet. Här ges möjligheten för den händige att bygga sitt drömboende! Varmt välkommen att visa ert intresse och åk gärna förbi tomten och kolla in läget eller boka en visning!

 • Plus
Kramstatjärnsvägen 10 F, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10 F

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 295 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/2
4 319 kr/mån
44 135 kr/m²

Ljus och hemtrevlig lägenhet i toppskick i en mindre och familjär bostadsrättsförening, Järvsö Sport Resort. Brf. Järvsö Sport Resort är naturskönt belägen i Kramsta, Järvsö. Föreningen består av totalt 8 st. lägenheter, varav 6 st. lägenheter i huvudhuset och 2 st. lägenheter i annexet. Lägenhetens boarea om 52 kvm är fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Väl tilltagen balkong med utsikt över föreningens trädgård med Ljusnan i bakgrunden. I avgiften på 3 822 kr/månad ingår V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat rymligt förråd i sutterängplanet. Bostadsrättsföreningen har ett fantastiskt inrett källarplan med bekväma gemensamhetsutrymmen för alla medlemmar. Här finns bl.a. tvättstuga, en lounge med Tv, mindre gym och bastu/relax. På tomten finns en stor parkering med platser för samtliga lägenheter (inklusive två ladd stolpar anpassade för elbilar) och stora fina gräsytor för sommaraktiviteter. Utöver detta finns även en mindre byggnad, för övernattning, att nyttjas privat för medlemmarna för en mindre kostnad. Föreningen är skapad med uthyrning i åtanke (om man själva vill) och samtliga lägenheter är utrustade med elektroniska lås. Tillträde sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In Ski - Out, Järvsö, Ljusdals kommun

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In Ski - Out

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
fr. 3 495 000 kr
70 m²
3-4 rum
4 187 kr/mån

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på ca 70 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning 1 juli 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!!

 • Nybyggnadsprojekt
Axel Erdmanns väg 9, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Axel Erdmanns väg 9

Tomt
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 000 000 kr
777 m² tomt

Här finns nu möjligheternas möjlighet för er som drömmer om att bygga sitt egna fritidsboende!! Precis intill på högersidan om 6 - stolsliften, praktiskt taget mitt i Järvsöbacken, finns här nu en möjlighet att bygga ett härligt fritidsboende åt sig själva då den allra sista tomten finns till salu! Här kan ni bygga för att njuta själva alternativt bygga ett fritidsboende för uthyrning, ja ni bestämmer helt och hållet själva!! Ingen anslutningskostnad för vatten och avlopp, enbart underhållskostnad i gemensamhetsanläggning för vatten och väg om ca 4000 kr/år/tomt. Anslutningskostnad för el och ev. fiber tillkommer. Vill ni veta mer? Varmt välkommen att höra av er!

Härjedalsvägen 644, Kårböle, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 644

Villa
Kårböle, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
5 800 000 kr
200 m²
9 910 m² tomt

I vackra och natursköna Kårböle finns här nu en möjlighet att både skaffa sig ett nytt boende men också ett nytt liv. I en otroligt ståtlig byggnad på Härjedalsvägen 644, Kårböle, finns här både och, ett boende men också Wärdshuset med ett Bed & Breakfast och restaurangverksamheten Pilgrimen. Nuvarande ägare har drivit restaurang Pilgrimen i Kårböle framgångsrikt sedan år 1996. Med många återkommande gäster och stabil ekonomi, men känner nu att det är dags att träda tillbaka och lämna över stafettpinnen till någon ny driven och engagerad person. Wärdshuset Pilgrimen har mättat många många personer på sin resa upp mot fjällen, både perfekt belägen och med fantastisk god mat. I denna förmedling ingår 3 st fastigheter Ljusdal Kårböle 3:63, 3:38 och 3:32. Kårböle 3:63 är en ståtlig timmerbyggnad i 2 plan plus oinredd vind, hiss finns till alla 3 plan, med restaurangverksamhet på andra våningen, på bottenplan boende med 2 rums lägenhet och en affärslokal om 4 rum samt med en markareal på 4 150 kvm. Byggnaden är byggd 1880 och är inte K - märkt. Kårböle 3:38 är en fastighet som idag inrymmer ett Bed & Breakfast om 3 lägenheter med separata ingångar. På övervåningen finns en 2,5 rum med kök och badrum, på bottenvåningen finns 2 st lägenheter en om 4 rum med kök, badrum med dusch och toalett och extra toalett samt en om 1 rum med dusch och kökspentry. Ute finns förrådsutrymmen samt en markareal om 2 090 kvm. Kårböle 3:32 är endast tomtmark om 3 670 kvm beläget i direkt anslutning till de båda övriga fastigheterna. Uppvärmningen sker med bergvärme som installerades 2015. September 2023 installerades en solcellsanläggning på ca 40 kWh som täcker stora delar av elförbrukningen och då minskar elkostnaden markant. Kommunalt V/A. Fiber är inkopplad. Nuvarande ägare är både angelägen, motiverad och förhandlings benägna att finna rätt köpare för detta fantastiska ställe, så de ställer mer än gärna upp och visar och berättar för seriösa spekulanter, så tveka inte att ta kontakt redan idag! Vid seriösa spekulanter är säljaren beredd att förhandla pris! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Skån Talludden 2, Bjuråker, Ljusdals kommun

Skån Talludden 2

Tomt
Bjuråker, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
160 000 kr
1 451 m² tomt

Nu har chansen kommit till att förvärva en sjönära tomt i norra Hälsingland! I vackert och lantligt naturområde med fina fiskevatten ligger denna tomt i närheten av Skånsjön. Förutom fina fiskevatten finns här milsvida skogsområden för björn- och älgjakt, skoteråkning och ett perfekt drömläge för bär-och svampplockning och långa vandringar i härlig natur. Välkommen att njuta av en avkopplande atomsfär i lugn och ro och möjlighet till att skapa er egna fritidsidyll. Området omfattas av detaljplan och strandskydd är upphävt. Bostäder, friliggande hus, i en våning får uppföras på tomten. Fastigheten ligger ej inom verksamhetsområde för kommunalt VA. Elanslutningsmöjlighet i närheten, Ellevio är elnätsleverantör. Passa gärna på att åka förbi och kolla på tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Visar alla 19