Mäklare Patrik Jogedal

Patrik Jogedal

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kramsta Gästgårdsvägen 9, Järvsö, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 9

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 750 000 kr
119 + 112 m²
4 rum
2 225 m² tomt

Äntligen saluförs en otroligt rymlig familjevilla med magisk utsikt över Ljusnan och med gångavstånd in till Järvsö. Villan präglas av stora och öppna ytor med fina ljusinsläpp, detta visar sig främst i vardagsrummet som ligger i nära anslutning till kök och matplats. Från matplatsen nås även en halvinglasad balkong, även här med härlig utsikt. På motsatt sida om köket finns ett inglasat uterum som också nås från två av sovrummen i detta våningsplan. Totalt finns tre sovrum, ett äldre badrum och gäst-wc. Suterrängplanet är även detta stort och rymligt, här möts man först av ett fint allrum med utgång till altan och husets baksida, intill allrummet finns en gillestuga med spisinsats som är godkänd att elda i, detta rum kan även lämpa sig om ytterligare sovrum då goda ljusinsläpp finns från fönster. I övrigt erbjuds här goda förvaringsutrymmen, tvättstuga, hobbyrum, bastu, dusch/pannrum, wc samt en matkällare. Med andra ord är detta en villa med goda utrymmen och plats för den stora familjen! Det sammantagna skicket invändigt som utvändigt är äldre men välskött. På tomten ligger en äldre ladubyggnad som nuvarande ägare använt som förråd. Därtill finns ett rymligt enkelgarage, carport samt ett växthus. Tomtens storlek och utformning gör att det ges goda möjligheter för odling och samvaro utomhus. Trygg uppvärmning via bergvärme. Sammanfattningsvis är detta ett boende med ett fantastisk läge och utsikt samt med mycket god potential! Välkomna att kontakta oss för mer information!

Vik Norvägen 65, Järvsö, Ljusdals kommun

Vik Norvägen 65

Villa
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 995 000 kr
135 + 135 m²
4 rum
2 307 m² tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska fastighet med idylliskt läge endast 6 minuter utanför Järvsö! Nuvarande ägare har genom åren gjort mycket omfattande renoveringar vilket gör att villan idag är i mycket gott skick. I entréplanet möts man först av en stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder, vidare ligger det fräscha köket med fantastisk utsikt över åkrar och berg, intill detta finns vardagsrummet som är unikt i sitt slag med genomgående glaspartier som sträcker sig ända upp i nock. Detta gör att rummet blir väldigt ljust och luftigt. I detta våningsplanet finns även två sovrum och ett äldre badrum samt tvättstuga. I suterrängplanet ligger ytterligare ett sovrum samt ett totalrenoverat badrum i mycket exklusivt utförande med 60x60 klinker, extra stort handfat, golvvärme samt stor dusch. Intill detta finns ett rum som är förberett för att bli tvättstuga och till sist inryms ett garage om ca 4x8m samt ett pannrum. Trevlig och välordnad tomt med gott om plats för odling och samvaro. Kombinationen av husets goda skick och läget som erbjuder tillgång till såväl natur som centrala Järvsö gör detta till ett boende med många rätt!

Kilbovägen 52, Färila, Ljusdals kommun

Kilbovägen 52

Villa
Färila, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 295 000 kr
115 m²
4 rum
7 755 m² tomt

Välkomna till Kilbovägen 52, detta är ett perfekt boende för dig som värdesätter ett lugnt och naturskönt läge med ovanligt stor tomt och biytor! Boningshuset är rymligt och hemtrevlig, i entréplan möts man först av en hall med gott om plats för ytterkläder. Detta följs sedan upp av köket där det finns en braskamin som går att elda i. Intill köket ligger en inglasad altan med gott om plats för önskad möblering. Entréplanet inrymmer vidare ett sovrum, badrum, tvättstuga samt pannrum/groventré. I övre plan finns ett mycket stort allrum med utgång till balkong samt ytterligare ett badrum och två sovrum. Skicket beskrivs enklast som äldre men välskött invändigt som utvändigt. Tomten är ovanligt stor och man äger del av äng som är belägen på husets baksida samt uppfarten till fastigheten. På tomten ligger även en äldre ladulänga med diverse biytor i marknivå såväl som på loft. Intill ladulängan finns även en enklare carport. På tomten ligger även ett separat gästhus som är i behov av renovering. Till sist finns även en jordkällare samt vedbod. Området runt Kilbovägen är sannerligen naturskönt, här kan bland annat fiska i Svartån eller bada i Ygssjön. För fler fritidsaktiviteter ligger Järvsö enbart ca 20 minuter bort med bil och Färila nås på 7 minuter. Fastigheten är besiktad och varudeklarerad vilket innebär att marknadens mest heltäckande försäkring för dolda fel är tecknad. Välkomna på visning!

Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun
Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 2
Skridsvik Svedenvägen 11, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 3

Skridsvik Svedenvägen 11

Fritidshus
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
4 595 000 kr
65 + 22 m²
3 rum
10 315 m² tomt

Nybyggd och stilfull bostad (år 2021) med modern design i vilsam och lantlig miljö- välkommen till Skridsvik Svedenvägen 11 nära attraktiva Järvsö! Ett underbart hem som fungerar lika bra att nyttja såväl permanent som till fritidsboende med närhet till Skålbosjön och Bodasjön. Bostaden är högt beläget med vacker utsikt över Hälsinglands landskap och på det stora trädäcket finns nedsänkt bubbelpool där du kan ta varma bad under årets alla dagar. Bjud in nära och kära till middag under bar himmel eller slå dig ned till ro i solstolen med en bok och njut av solnedgången över bergen med dess bedårande färgspel. Bostaden har en välgenomtänkt planlösning och inrymmer två sovrum, sovloft, badrum med bastu, kök och vardagsrum i öppen planlösning och inglasat uterum som kan nyttjas såväl sommar- som vintertid. Interiören har en harmonisk och tidlös färgsättning i grått och vitt som går i harmoni med bostadens exteriöra färger. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier, altandörrar och skjutglasdörrar gör att gränserna suddas ut mellan ute och inne. Uppvärmning sker med hjälp av luftvärmepump, elradiatorer, braskamin samt golvvärme i hall och i det inglasade uterummet. Borrad vattenbrunn och trekammarbrunn med infiltration. Laddning för elbil finns. På fastigheten finns också en stor garagebyggnad (ca 85 kvm) som värms upp med hjälp av bergvärme och här kan du skapa din egen verkstad efter behov och önskemål, el och vatten finns indraget och avlopp är framdraget till garaget. Ytterligare en timrad stor och välbehållen lada ingår på fastigheten där de tidstrogna timmerstockarna och breda plankgolven berättar sin historia. Duka upp till sommarfest, ett yogaretreat eller gör din egen ateljé! Möjligheterna är många. Tomten är totalt ca 1 ha vilket kan ge möjligheter till att stycka av ytterligare tomt. Turistorten Järvsö finner du ca 6 km från bostaden där ett brett aktivitetsutbud erbjuds för alla åldrar. Järvsö Alpina Skidanläggning, bercykelpark, Vildriket och välbesökta Stenegården där Lill-Babs museum, gårdsrestaurang, tunnbrödsbageri och barnens Stenegård finns att besöka. Även populära evenemang såsom "Diggiloo", Moläta och midsommarfirande erbjuds på Stenegård. Till Järvsö tar du dig enkelt med tåg från Stockholm på endast dryga 3 timmar. Bostaden är Varudeklarerad - besiktigad och försäkrad i samarbete med Anticimex! En trygg affär för dig som köpare! Besiktningsprotokoll kommer inom kort! Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kramstatjärnsvägen 10B, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10B

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 095 000 kr
50,4 m²
2.5 rum
vån 1
4 192 kr/mån
41 567 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i Brf Järvsö Sport Resort! Här bor du med optimalt läge med närhet till natur, längdspår och Kramstatjärn samtidigt som Järvsö by ligger inom promenadavstånd. Lägenheten är ljus och optimalt planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, härifrån har man även direktaccess till den stora balkongen om ca 27kvm i bra solläge. Vidare finns ett stort sovrum med gott om förvaring i garderober, samt ett mindre rum med plats för våningssäng. För extra sovplatser har nuvarande ägare även en bäddsoffa i vardagsrummet vilket totalt ger 6 bäddar. Badrummet är i exklusivt utförande, givetvis helkaklat med golvvärme. Genomgående fint skick, bara att flytta in! I avgiften ingår el, V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat förråd i sutterängplanet om ca 3,7kvm. Som medlem i föreningen har man också tillgång till källarplanet som är något utöver det vanliga, här finns nämligen en lounge med tv, mindre gym, bastu/relax/dusch, lekrum samt tvättstuga. Dessutom finns stora gräsytor med grillplats samt studsmatta sommartid. Varje lägenhet har en parkering med motorvärmaruttag därtill finns två laddstolpar. Det går även att hyra en gästlägenhet som ligger i en separat stuga intill huvudhuset, denna går att hyra för 150kr/natt. Dessutom finns hobbyrum som kan nyttjas. Vid önskemål lämpar sig lägenheten ypperligt för uthyrning då ytterdörren har kodlås, nuvarande ägare har valt att delvis hyra ut lägenheten och har haft intäkter på ca 100 000kr/år (då har lägenheten inte hyrts ut vid högtider). Vid önskemål kan även möblemang säljas med lägenheten. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Björkbackavägen 2, Järvsö, Ljusdals kommun

Björkbackavägen 2

Övrigt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
12 000 000 kr
513 m²
3 514 m² tomt

Varmt välkomna till Björkbacka vandrarhem som nu saluförs. Här finns 15st uthyrningsklara rum som är fullt möblerade, vid överenskommelse kan även möblemang ingå vid köp. Samtliga lägenheter är om 1,5 rum med eget badrum samt egen utgång mot gräsyta utanför huset. I byggnaden finns totalt tre fristående kök, två av dessa är belägna i respektive flygel samt ett större gemensamt kök som ligger centrerat i huset. Det större köket har nyligen renoverats av nuvarande ägare och är idag i mycket gott skick. I anslutning till detta finns den stora matsalen samt en altan med utsikt mot Järvsö Klack såväl som Järvsöbacken. Tvättstugan har nyligen försetts med två tvättmaskiner och två torktumlare. Utöver detta finns personalrum, diverse förrådsutrymmen samt soprum. 16 st parkeringsplatser med 3st motorvärmarstolpar. Vandrarhemmet ligger med optimalt läge i byn, här bor man ostört med promenadavstånd till såväl badplats som matbutik, restauranger och Järvsöbacken. Snabbfakta om fastigheten: Byggår: 1971 Boa: 513kvm + Lokalarea 287kvm Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluftssystem Uppskattade driftskostnader för senaste 3 åren: Kilowattförbrukning: ca 20 000 kwh/år El: 47 000kr Värme: 80 000kr Vatten/avlopp: 25 000kr Försäkringar: 36 000kr Larm: 10 000kr Fastighetsskatt: 21 720kr Sophantering: 9 000kr Summa kostnader: 228 720kr Uthyrning (25% beläggning beräknat på en snittkostnad om ca 700kr/natt och rum): 960 000kr Driftsnetto: 960 000 - 228 720 =731 280kr Direktavkastning: 731 280/12 000 000kr = 6,1% Återbetalningstid: 16-17 år Observera att ovan nämnda kostnader/kalkyl grundar sig från nuvarande ägares uppgifter och att dessa kan variera kraftigt beroende på hur kommande ägare väljer att driva verksamheten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

  • Uteplats
Skalsvallsvägen 43, Järvsö, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 43

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 245 m² tomt

Drömmer ni om att bygga eget? Då behöver ni inte leta längre...Med ett lugnt och fridfullt läge i natursköna Milsjön, Järvsö, fins nu här en möjlighet att bygga ert egna drömboende. Hörntomten som finns att förvärva ligger i ett mindre fritidshusområde och har en markareal på 1 245 kvm. Då detta är en ren råmark med inga anslutningar så tillkommer det anslutningar för vatten, avlopp och el. I Milsjön infinner sig ett lugn man inte får på så många andra platser. Här har man skog och natur precis runt knuten och massor av friluftsliv finns för den som önskar. Med bil tar det ca 15 minuter till centrala Järvsö där ni bl a finner restauranger, Järvsöbacken, JBP (Järvsö Bergscykel Park) butiker, skola och bensinmack mm mm. Önskar ni istället åka längdskidor på vinterna så tar det ca 5-7 minuter med bil till Harsa som är längdskidåkning meckat. Ja, i Milsjön är det svårt att inte trivas, då det finns något för alla! Varmt välkommen att visa ert intresse!!

  • Plus

Visar alla 7