Mäklare Susanne Viken

Susanne Viken

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magasinsgatan 35 Lgh 333, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 35 Lgh 333

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
5 084 kr/mån
34 917 kr/m²

Den här tvåan med hörnläge och balkong i sydväst passar dig som föredrar att koppla av i kvällssolen! Bostaden har dessutom en bardel där middagsgästerna kan slå sig ned med en fördrink under tiden du förbereder middagen. I det här hemmet möts du av en praktisk hall med garderober och med ingång till sovrum och badrum. Gira babord i hallen så möts du av ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket kommer från Marbodal med vitvarupaket från Siemens. Med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho, allt prydligt uppradat längs den ena väggen, finns här både utrustning och plats för att sno ihop en middag eller laga frukost. Bostadens badrum har grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna och en duschhörna. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädkammare med skjutdörrar. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 124, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 124

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
6 155 kr/mån
42 244 kr/m²

För dig som gillar att bo marknära så är den här lägenheten en riktig pärla. Här har du både uteplats mot innergården och en alldeles egen entréterrass ut mot Hudiksvallsfjärden! Vakna upp till morgonsol, dra på dig morgonrocken och promenera ut på den gemensamma badbryggan för ett uppfriskande dopp! Här har du nära till hav, bastu och strandpromenad. För den med vattenvana ligger kajakgaraget runt hörnet. Med det här läget kan du lätt bjuda in grannen på en spontanfika. Med köksö blir det lite roligare. Här kan du duka upp en härlig frukostbuffé eller slå dig ner på barstolen med en kaffe i handen under tiden du läser mailen på laptoppen. Köket är välutrustat och kommer från Marbodal med vitvaror från Siemens. Infälld induktionshäll, inbyggnads ugn, inbyggd micro, fullstor kyl och frys, diskmaskin och underlimmad diskho för ett stilfullt intryck. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv med komfortvärme, vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter önskemål. Bostaden har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Det stora sovrummet har fönster ut mot terrass och hav samt garderober med skjutdörrar. Det andra sovrummet har en alldeles egen klädkammare som du passerar genom innan du kommer in i sovrumsdelen. Här finns plats för en säng och skrivbord invid fönstret. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Magasinsgatan 31 B Lgh 621, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 B Lgh 621

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
2 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6
4 133 kr/mån
52 159 kr/m²

Välkommen till denna tvåa med balkong i söder med bra läge för dig som vill ha utkik över vad som händer på innergården och när bastun är ledig. Här har du också vidsträckt utsikt över Hudiksvallsfjärden. Bostadens kök är praktiskt placerat med plats för matbord och köksbänk i vinkel. Den utstickande bardisken kan fungera både som uppläggningsbänk och sittplats för en snabbfika. Till din hjälp har du ett vitvarupaket från Siemens med kombinerad kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, inbyggd micro och diskbänk med underlimmad diskho. I anslutning till hallen har den här trivsamma tvåan sitt badrum med vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma. Här finns allt ett badrum kan tänkas behöva. Kombimaskin från Siemens och badrumsinredning från Svedbergs. Med dimbara spotlights kan du reglera ljuset efter morgonhumöret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och för den goda ordningens skull, en hel garderobsvägg och ett städskåp. Söderläge även här med fönster mot innergården och en glimt av fjärden. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 31 A Lgh 513, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 31 A Lgh 513

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 5
6 690 kr/mån
37 874 kr/m²

Om du letar en hörnlägenhet med eftermiddagssol och utsikt över en lugn vattenspegel så finner du den här! Den här hörnlägenheten har en planlösning med fönsterpartier mot lagunen utanför och två utgångar till balkong med härligt läge i väster. Med den öppna planlösningen har du nära till vardagsrummet som har plats för soffgrupp och utgång till en luftig balkong. Med 13 m² till förfogande får du här plats med bord och loungemöbler. Västerläget ger dig möjlighet till avslappnad vila i eftermiddagsljuset. I det rymliga köket är inredningen praktiskt utformad med köksbänk och bardisk i vinkel mot vardagsrummet. Här finns plats för ett stort köksbord och den utstickande bardisken fungerar bra både som avställningsyta för vickning eller sittplats för en snabbfika. Köksinredningen är från Marbodal med vitvarupaket från Siemens, fullstor kyl och frys samt induktionshäll och inbyggnadsugn. Som du säkert förstår finns allt som behövs för en lyckad middag! Tillvalen är många och här har du alla möjligheter att skapa ett kök där många kan samlas och trivas. Med stillsam utsikt över lagunen utanför och en glimt av småbåtshamnen dröjer sig havskänslan kvar när det är dags att återgå till matlagningen. Den andra utgången till balkongen finner du i bostadens större sovrum. Här har du ett rum med plats för dubbelsäng och en rymlig klädkammare med skjutdörrar. I anslutning till hallen finns ytterligare ett sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord för dig som sköter en del av arbetet från hemmet. Badrummet har vitt kakel på väggarna och grått klinker med golvvärme. Här finns en praktisk tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Som extra bonus har denna bostad en extra wc med grått klinkergolv, vitt kakel på väggarna och badrumsinredning från Svedbergs. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgatan 33 Lgh 343, null, Hudiksvalls kommun

Magasinsgatan 33 Lgh 343

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
3 795 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3
7 409 kr/mån
38 333 kr/m²

En stor fyra på 99 m² med två balkonger och två badrum! I den östra delen har du utsikt över innergården vidare ut över Hudiksvallsfjärden och i väst perfekt läge för middag i kvällssol. På den stora balkongen får du plats med både solstol, loungemöbel och odlingsprojekt. Den öppna planlösningen i den här fyran är något alldeles extra med ljusinsläpp från två väderstreck. På morgonen strömmar morgonljuset in i köket lagom till frukosten och vid dagens slut kan du njuta av kvällsljuset i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du också den stora balkongen. Rymligt kök med utgång till balkong med utsikt över innergården och havet. Köket och vardagsrummet flyter gränslöst in i varandra och med en yta på 47 m² finns här utrymme för stora sammankomster. TV-kväll och matlagning samtidigt? Inga problem, som tillval kan du installera en industriglasvägg. Från vardagsrummet har du ingång till två rymliga sovrum, det ena med plats för dubbelsäng, garderobsvägg och egen utgång till balkong i väster. Det andra sovrummet är inte mycket sämre med samma rymd men rummet är dessutom försett med en klädkammare. Här har du också plats för hemmakontoret eller sminkhörnan. Från köket når du bostadens tredje sovrum passande som gästrum. Mindre yta men stort ljusinsläpp från två fönster. Bostaden har ett stort badrum samt en gästtoalett, båda med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Golvvärme? Ja här håller du fötterna varma! Badrumsinredningen kommer från Svedbergs och i det stora badrummet finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens som gör det smidigt att tvätta och torka kläderna efter träningspasset på utegymmet eller powerwalken. Tillvalsmöjligheterna på den fasta inredningen är många när du köper en Serneke-bostad. Exakt vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy en inredning som passar just dig. Kajkanten har ett premiumläge nära havet med härlig utsikt över hamn och hav. På innergården finns utegym, bastu och grönskande trädgård där du kan umgås med grannarna. Från bryggan kan du ta kajaken eller skidorna över till andra sidan där Aktivitetsfabriken står till förfogande med förmånliga erbjudanden för just dig i Brf Kajkanten. Ett års fritt medlemskap i House B och rabatter på padel och fika är några av förmånerna. Föreningens garage och förråd hittar du i källarplanet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kajkanten, null, Hudiksvalls kommun
 • 82 lediga bostäder

Kajkanten

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad
fr. 1 095 000 kr
30-120 m²
1-5 rum
3 296 kr/mån

82 nya bostadsrätter med Hudiksvalls bästa kajläge. Med gemensam bastu, brygga och fixarrum hjälper Kajkanten dig att sätta guldkant på din vardag.

 • Nybyggnadsprojekt
Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun
Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 2
Alpvägen 2 D, Järvsö, Ljusdals kommun, bild 3

Alpvägen 2 D

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 645 000 kr
69,6 m²
4 rum
4 187 kr/mån
52 371 kr/m²

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på 69,6 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning 1 juli 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns i detta skede att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Premium
 • Nyproduktion
Haglundsvägen 9, Kyrkby, Ljusdals kommun

Haglundsvägen 9

Villa
Kyrkby, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 375 000 kr
96 + 97 m²
4 rum
991 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och trivsamma enplansvilla med källare, garage och trädgårdstomt! Villan är belägen i det omtyckta bostadsområdet Kyrkbyn bara ett stenkast från centrala Järvsö. De 96 kvm boarea är fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. I vardagsrummet finns det flera fönster som ger en ljus och luftig känsla samt en utgång till husets stora trä terrass som löper längst husets baksida mot trädgården, här kan du verkligen sitta och njuta! Källaren har en biarea om 97 kvm där det finns gott om möjligheter till olika aktiviteter och förvaring så som ett hobbyrum, bastu med dusch och matkällare! Gillestugan med fönster i takhöjd ger ett naturligt ljusinsläpp samt en kamin, här har du stora möjligheter till möblering. Bara någon minut bort finner du den omåttligt populära badstranden Kyrkbybadet att njuta av på sommaren! På promenadavstånd från denna fastighet hittar du allt vad den populära turistorten Järvsö har att erbjuda så som restauranger, caféer och affärer samt många aktiviteter hela året runt som t ex Järvsöbacken. JBP, Vildriket, Stenegård och mycket mer. Från Stockholm tar det endast ca 3 timmar med tåg till Järvsö. Varmt välkommen att visa ert intresse och boka in er på visning!

 • Uteplats
Skidvägen 17, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Skidvägen 17

Fritidshus
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
595 000 kr
110 m²
5 rum
849 m² tomt

Nu finns här en möjlighet att förvärva ett nytt och bekvämt andelsboende i vårt vackra och härliga Järvsö!! Detta andelsfritidsboende, huset "Kåsjö", är byggt 2011 och ligger på Skidvägen 17, beläget mitt i Järvsös aktivitetscentrum!! Precis in på knuten finner ni här skidåkning i Järvsöbacken, downhill cykling, pump-track cykling, längdskidspår med konstsnö och elljus, Vildriket (Järvzoo) restauranger och bekvämt gångavstånd till själva Järvsö by. Huset är beläget ca 200 meter från närmaste lift samt med längdspår praktiskt taget precis utanför huset. Endast 500 meter till Järvsö Centrum och ca 300 meter till Vildriket (Järvzoo) Huset är välplanerat på 110 kvm med badrum på respektive våning och bastu på övervåningen med relax utanför och utgång till balkong. Fyra rymliga sovrum, 2 med dubbelsäng och 2 med 2 våningssängar i vardera, totalt 12 bäddar. Vardagsrum med braskamin som angränsar till ett fullt utrustat kök i en öppen planlösning med utgång till altan med kvällssol och utsikt mot backarna. Till huset hör även en carport med förråd inkluderat utrustning för cykel underhåll. Huset är perfekt för 2 familjer. Andelsboendet kommer att fördelas på 10 andelar och varje andel kommer att innehålla 5 veckor/andel/år, vilket blir totalt 50 veckor/år. De två övriga veckorna kommer att vara sk. "fria veckor" för att vid behov kunna utföra underhåll och reparationer på huset. Andelsveckorna väljs via ett rullande schema för respektive ägare vid varje årsmöte som sker i oktober/november. Varje andel kostar 595 000 kr med en för närvarande månadsavgift på 995 kr/mån för driftkostnader och ev. underhåll/reparationer. Om man av någon anledning inte vill nyttja sin andelsvecka finns då istället möjlighet att hyra ut sin vecka. Lättskött trädgårdstomt om 849 kvm. Övriga byggnader är bl a ett skidförråd och en carport/förråd med möjlighet till cykelmek och tvätt av cyklar. Då fler och fler använder sig av elbil så kommer en elbils laddare att installeras innan tillträdet. Järvsöbacken är en otroligt familjevänlig skidanläggning med 23 nedfarter, 9 liftar, 5 rullband och 2 barnområden. Järvsöbacken gör i år sin största satsning någonsin och bygger en ny sexstolslift på norra sidan för ca 100 miljoner. Byn Järvsö, både vackert och nära, här finns något för alla så hela familjen kommer att trivas. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta mig så berättar jag gärna mer! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Skalsvallsvägen 43, Ljusdal, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 43

Tomt
Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
725 000 kr
1 245 m² tomt

Drömmer ni om att bygga eget? Då behöver ni inte leta längre...Med ett lugnt och fridfullt läge i natursköna Milsjön, Järvsö, fins nu här en möjlighet att bygga ert egna drömboende. Hörntomten som finns att förvärva ligger i ett mindre fritidshusområde och har en markareal på 1 245 kvm. Då detta är en ren råmark med inga anslutningar så tillkommer det anslutningar för vatten, avlopp och el. I Milsjön infinner sig ett lugn man inte får på så många andra platser. Här har man skog och natur precis runt knuten och massor av friluftsliv finns för den som önskar. Med bil tar det ca 15 minuter till centrala Järvsö där ni bl a finner restauranger, Järvsöbacken, JBP (Järvsö Bergscykel Park) butiker, skola och bensinmack mm mm. Önskar ni istället åka längdskidor på vinterna så tar det ca 5-7 minuter med bil till Harsa som är längdskidåkning meckat. Ja, i Milsjön är det svårt att inte trivas, då det finns något för alla! Varmt välkommen att visa ert intresse!!

 • Plus
Skidvägen 8 B, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Skidvägen 8 B

Lägenhet
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 295 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
3 280 kr/mån
56 810 kr/m²

Välkommen till Brf Skidvägen 2 - Fantastisk yteffektiv 3 rok Brf lägenhet i Bergsgården, behändigt belägen strax nedanför Järvsöbackens södra sida! Lägenheten ligger smidigt på nedre plan med egen uteplats och med vacker naturskön utsikt över längdskidåkning spåret och Järvsöbacken. Boarea om 58 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Härlig öppen planlösning kök, matplats och vardagsrum. Här finns också både ett separat WC-rum samt badrum med dusch, bastu och torkskåp. Föreningen består av totalt 16 st. brf. lägenheter, varav 4 huskroppar med 4 lägenheter i varje huskropp. Föreningen har en god och stabil ekonomi. Från Bergsgården och er lägenhet har ni ca 200 meter till 6 stolsliften och längd -och löparspåret finner ni precis utanför dörren. Smakfullt och stilrent utvalda material och fint ljusinsläpp gör att boendet känns både modernt och hemtrevligt. Till varje lägenhet finns det ett ett förråd om ca 5 kvm plus en parkeringsplats. Månadsavgift är 3 280 kr inkl. värme och vatten. Nuvarande ägare hyr även ut sin lägenhet via Destination Järvsö, vilket ger goda hyresintäkter! Då nuvarande ägare har ännu en lägenhet finns här möjlighet till omgående inflyttning, att njuta av själva samt för uthyrning!! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Skidvägen 4 C, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Skidvägen 4 C

Lägenhet
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 295 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
2 034 kr/mån
55 847 kr/m²

Välkommen till Brf Skidvägen 2 och hus nr. 4 - Fantastisk yteffektiv 3 rok Brf lägenhet i populära Bergsgården, belägen i den absolut närmaste husbyggnaden intill CykelBistron/JBP och Järvsöbackens södra sida! Lägenheten ligger på övre plan och har en balkong med vacker naturskön utsikt över längdskidåknings spåret och Järvsöbacken. Boarea om 59 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Öppen planlösning kök, matplats och vardagsrum. Här finns också både ett separat WC-rum samt badrum med dusch, bastu och torkskåp. Föreningen består av totalt 16 st. brf. lägenheter, varav 4 huskroppar med 4 lägenheter i varje huskropp, med god och stabil ekonomi. Från Bergsgården har ni ca 100 meter till 6 stolsliften och längd -och löparspåret precis utanför dörren. Smakfullt och stilrent utvalda material och fint ljusinsläpp gör att boendet känns både modernt och hemtrevligt. Till varje lägenhet finns det ett ett förråd om ca 5 kvm plus en parkeringsplats. Månadsavgift är 2 034 kr plus ca 1 600 kr/månad för värme och vatten. Nuvarande ägare hyr även ut sin lägenhet via Destination Järvsö, vilket ger goda hyresintäkter! Omgående inflyttning är möjligt eller enligt överenskommelse mellan köpare och säljare! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

 • Plus
 • Balkong
Alpvägen 2 D, null, Ljusdals kommun

Alpvägen 2 D

Lägenhet
Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 645 000 kr
69,6 m²
4 rum
4 187 kr/mån
52 371 kr/m²

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på 69,6 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning 1 juli 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Nyproduktion
Alpvägen 2 A, Järvsö, Ljusdals kommun

Alpvägen 2 A

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
3 495 000 kr
69,6 m²
3 rum
4 187 kr/mån
50 216 kr/m²

OTROLIGT SPÄNNANDE NYTT NYPRODUKTIONSPROJEKT MED ETT PERFEKT SKI-IN SKI-OUT LÄGE MITT I JÄRVSÖBACKEN PÅ NORRA SIDAN!! VARMT VÄLKOMMEN ATT VISA ERT INTRESSE SAMT MÖJLIGHET ATT RESERVERA ER FÖR JUST ER LÄGENHET! Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på ca 70 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning sportlovet 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!! https://alpterrassen.se/

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Uteplats
Axel Erdmanns väg 24, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Axel Erdmanns väg 24

Tomt
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
1 495 000 kr
1 161 m² tomt

I natursköna och oerhört populära Järvsö finns här en byggbar tomt om 1 161 kvm med närhet till 6 stolsliften på södra sidan av Järvsöbacken. I köpeskillingen ingår anslutning för vatten och avlopp, endast en årsavgift om 2000 kr/år faktureras köparen. Vägavgift tillkommer om 2000 kr/år. El och fiberkabel är nedgrävd vid tomtgräns dock ligger det på köparen att själv skaffa och bekosta el och fiber abonnemang. Tomten är idag grovschaktad och pga stor höjdnivå bör en villapump installera för avloppsvattnet. Här ges möjligheten för den händige att bygga sitt drömboende! Varmt välkommen att visa ert intresse och åk gärna förbi tomten och kolla in läget eller boka en visning!

 • Plus
Kramstatjärnsvägen 10 F, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10 F

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 295 000 kr
52 m²
3 rum
vån 2/2
3 822 kr/mån
44 135 kr/m²

Ljus och hemtrevlig lägenhet i toppskick i en mindre och familjär bostadsrättsförening, Järvsö Sport Resort. Brf. Järvsö Sport Resort är naturskönt belägen i Kramsta, Järvsö. Föreningen består av totalt 8 st. lägenheter, varav 6 st. lägenheter i huvudhuset och 2 st. lägenheter i annexet. Lägenhetens boarea om 52 kvm är fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Väl tilltagen balkong med utsikt över föreningens trädgård med Ljusnan i bakgrunden. I avgiften på 3 822 kr/månad ingår V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat rymligt förråd i sutterängplanet. Bostadsrättsföreningen har ett fantastiskt inrett källarplan med bekväma gemensamhetsutrymmen för alla medlemmar. Här finns bl.a. tvättstuga, en lounge med Tv, mindre gym och bastu/relax. På tomten finns en stor parkering med platser för samtliga lägenheter (inklusive två ladd stolpar anpassade för elbilar) och stora fina gräsytor för sommaraktiviteter. Utöver detta finns även en mindre byggnad, för övernattning, att nyttjas privat för medlemmarna för en mindre kostnad. Föreningen är skapad med uthyrning i åtanke (om man själva vill) och samtliga lägenheter är utrustade med elektroniska lås. Tillträde sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In Ski - Out, Järvsö, Ljusdals kommun

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In Ski - Out

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
fr. 3 495 000 kr
69,6 m²
3-4 rum
4 187 kr/mån

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på ca 70 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4 187 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning sportlovet 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!!

 • Nybyggnadsprojekt
Axel Erdmanns väg 9, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Axel Erdmanns väg 9

Tomt
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
2 000 000 kr
777 m² tomt

Här finns nu möjligheternas möjlighet för er som drömmer om att bygga sitt egna fritidsboende!! Precis intill på högersidan om 6 - stolsliften, praktiskt taget mitt i Järvsöbacken, finns här nu en möjlighet att bygga ett härligt fritidsboende åt sig själva då den allra sista tomten finns till salu! Här kan ni bygga för att njuta själva alternativt bygga ett fritidsboende för uthyrning, ja ni bestämmer helt och hållet själva!! Ingen anslutningskostnad för vatten och avlopp, enbart underhållskostnad i gemensamhetsanläggning för vatten och väg om ca 4000 kr/år/tomt. Anslutningskostnad för el och ev. fiber tillkommer. Vill ni veta mer? Varmt välkommen att höra av er!

Härjedalsvägen 644, Kårböle, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 644

Villa
Kårböle, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
5 800 000 kr
200 m²
9 910 m² tomt

I vackra och natursköna Kårböle finns här nu en möjlighet att både skaffa sig ett nytt boende men också ett nytt liv. I en otroligt ståtlig byggnad på Härjedalsvägen 644, Kårböle, finns här både och, ett boende men också Wärdshuset med ett Bed & Breakfast och restaurangverksamheten Pilgrimen. Nuvarande ägare har drivit restaurang Pilgrimen i Kårböle framgångsrikt sedan år 1996. Med många återkommande gäster och stabil ekonomi, men känner nu att det är dags att träda tillbaka och lämna över stafettpinnen till någon ny driven och engagerad person. Wärdshuset Pilgrimen har mättat många många personer på sin resa upp mot fjällen, både perfekt belägen och med fantastisk god mat. I denna förmedling ingår 3 st fastigheter Ljusdal Kårböle 3:63, 3:38 och 3:32. Kårböle 3:63 är en ståtlig timmerbyggnad i 2 plan plus oinredd vind, hiss finns till alla 3 plan, med restaurangverksamhet på andra våningen, på bottenplan boende med 2 rums lägenhet och en affärslokal om 4 rum samt med en markareal på 4 150 kvm. Byggnaden är byggd 1880 och är inte K - märkt. Kårböle 3:38 är en fastighet som idag inrymmer ett Bed & Breakfast om 3 lägenheter med separata ingångar. På övervåningen finns en 2,5 rum med kök och badrum, på bottenvåningen finns 2 st lägenheter en om 4 rum med kök, badrum med dusch och toalett och extra toalett samt en om 1 rum med dusch och kökspentry. Ute finns förrådsutrymmen samt en markareal om 2 090 kvm. Kårböle 3:32 är endast tomtmark om 3 670 kvm beläget i direkt anslutning till de båda övriga fastigheterna. Uppvärmningen sker med bergvärme som installerades 2015. September 2023 installerades en solcellsanläggning på ca 40 kWh som täcker stora delar av elförbrukningen och då minskar elkostnaden markant. Kommunalt V/A. Fiber är inkopplad. Nuvarande ägare är både angelägen, motiverad och förhandlings benägna att finna rätt köpare för detta fantastiska ställe, så de ställer mer än gärna upp och visar och berättar för seriösa spekulanter, så tveka inte att ta kontakt redan idag! Vid seriösa spekulanter är säljaren beredd att förhandla pris! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Skån Talludden 2, Bjuråker, Ljusdals kommun

Skån Talludden 2

Tomt
Bjuråker, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
160 000 kr
1 451 m² tomt

Nu har chansen kommit till att förvärva en sjönära tomt i norra Hälsingland! I vackert och lantligt naturområde med fina fiskevatten ligger denna tomt i närheten av Skånsjön. Förutom fina fiskevatten finns här milsvida skogsområden för björn- och älgjakt, skoteråkning och ett perfekt drömläge för bär-och svampplockning och långa vandringar i härlig natur. Välkommen att njuta av en avkopplande atomsfär i lugn och ro och möjlighet till att skapa er egna fritidsidyll. Området omfattas av detaljplan och strandskydd är upphävt. Bostäder, friliggande hus, i en våning får uppföras på tomten. Fastigheten ligger ej inom verksamhetsområde för kommunalt VA. Elanslutningsmöjlighet i närheten, Ellevio är elnätsleverantör. Passa gärna på att åka förbi och kolla på tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Visar alla 20