Mäklare Susanne Viken

Susanne Viken

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kramstatjärnsvägen 10 F, Kramsta, Ljusdals kommun

Kramstatjärnsvägen 10 F

Lägenhet
Kramsta, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 495 000 kr

52 m²

3 rum

3 822 kr/mån

47 981 kr/m²

Ljus och hemtrevlig lägenhet i toppskick i en mindre och familjär bostadsrättsförening, Järvsö Sport Resort. Brf. Järvsö Sport Resort är naturskönt belägen i Kramsta, Järvsö. Föreningen består av totalt 8 st. lägenheter, varav 6 st. lägenheter i huvudhuset och 2 st. lägenheter i annexet. Lägenhetens boarea om 52 kvm är fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Kök, matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Väl tilltagen balkong med utsikt över föreningens trädgård med Ljusnan i bakgrunden. I avgiften på 3 822 kr/månad ingår V/A, uppvärmning, bostadsrättstillägg (försäkring), internet och parkeringsplats. Som ägare till en lägenhet har man också tillgång till ett eget separat rymligt förråd i sutterängplanet. Bostadsrättsföreningen har ett fantastiskt inrett källarplan med bekväma gemensamhetsutrymmen för alla medlemmar. Här finns bl.a. tvättstuga, en lounge med Tv, mindre gym och bastu/relax. På tomten finns en stor parkering med platser för samtliga lägenheter (inklusive två ladd stolpar anpassade för elbilar) och stora fina gräsytor för sommaraktiviteter. Utöver detta finns även en mindre byggnad, för övernattning, att nyttjas privat för medlemmarna för en mindre kostnad. Föreningen är skapad med uthyrning i åtanke (om man själva vill) och samtliga lägenheter är utrustade med elektroniska lås. Tillträde sker enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Skalsvallsvägen 18 o 16, Milsjön, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 18 o 16

Fritidshus
Milsjön, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 495 000 kr

160 m²

2 012 m² tomt

NU finns här chansen att förvärva två fastigheter med stor potential. Detta magiska hus är beläget i en skogsglänta vid Milsjön, Järvsö. Huset har ett fantastiskt naturskönt och avskilt läge med ett avkopplande lugn och tystnad. Här har ni även väldigt nära till Harsas med alla längd skidåkningsspår och de alpina backarna i Järvsöbacken. Fastigheterna ligger bredvid varandra och på den ena fastigheten står det ett hus som är byggt på plintar vilket gör att huset får en svävande känsla i harmoni med naturen runtikring, stomrest och med otroligt generös altan under tak, runt hela huset, se bif. bygglovshandlingar. Med den väl tilltagna altanen och stora fönster så kan ni avnjuta er middag eller kanske bara en kopp kaffe såväl ute som inne, vädret spelar ingen roll då taket är väl tilltaget runt hela huset, något som vi alla ibland längtar efter. Huset är totalt på 160 kvm där 60 kvm är ett loft med ståhöjd enligt ritning. Huset är klart på utsidan men inte på insidan. dvs allt utvändigt är klart, bara fantasin kan sätta stop för hur ni vill ha det invändigt. Är ni nöjda med det redan färdiga förslaget så finns även här möjligheter till att få igång en enkel och snabb process för färdigställande så att ni kan flytta in redan till sommaren 2023. Vill ni bygga klart själva så finns även denna möjlighet. Vatten och el är redan draget till tomtgräns och färdiga kopplingar finns dragna vidare in till huset. Avloppet är ett helt nytt minireningsverk som redan är dimensionerat till två hushåll. Så slipper ni tänka på det när/om ni vill bygga ett hus även på den andra tomten. Ja, här finns bara möjligheter för rätt köpare!! Vill ni ha mer information eller boka in en visning är ni varmt välkommen att höra av er och visa ert intresse!

Skidvägen 14C, Järvsö, Ljusdals kommun

Skidvägen 14C

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

3 295 000 kr

59 m²

3 rum

3 278 kr/mån

55 847 kr/m²

Favorit i repris!! Välkommen till Brf Skidvägen - Fantastisk yteffektiv 3 rok Brf lägenhet i Bergsgården, belägen strax nedanför Järvsöbackens södra sida! Lägenheten ligger på övre plan och har en balkong med vacker naturskön utsikt över längdskidåkning spåret och Järvsöbacken. Boarea om 59 kvm fördelat på 3 rok varav 2 sovrum. Öppen planlösning kök, matplats och vardagsrum. Här finns också både ett separat WC-rum samt badrum med dusch, bastu och torkskåp. Föreningen består av totalt 8 st. brf. lägenheter, varav 2 huskroppar med 4 lägenheter i varje huskropp, med en god och stabil ekonomi. Från Bergsgården har ni ca 300-400 meter till 6 stolsliften och längd -och löparspåret precis utanför dörren. Smakfullt och stilrent utvalda material och fint ljusinsläpp gör att boendet känns både modernt och hemtrevligt. Till varje lägenhet finns det ett ett förråd om ca 5 kvm plus en parkeringsplats. Månadsavgift är 3 278 kr inkl. värme och vatten. Nuvarande ägare hyr ut sin lägenhet via Destination Järvsö, vilket ger goda hyresintäkter! Omgående inflyttning är möjligt! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Härjedalsvägen 11, Färila, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 11

Fritidshus
Färila, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

1 295 000 kr

75 m²

3 rum

7 670 m² tomt

Härlig grönskande oas med ett spännande bostadshus, endast ett stenkast från centrala Färila! 1 plans bostadshus med en boarea om ca 75 kvm, ev. möjlighet till till ett sovloft finns, fördelat på 3 rok varav 1,5 sovrum. Vardagsrum med rymd och en utmärkande och värmande braskamin. Lant kök med stor rymlig köksö med många sittplatser och bekväma bänkytor. Fastigheterna som förmedlas är Storbyn 3:14 och Storbyn 53:2 med en total markareal om ca 1,3 ha. Stor härlig grönskande oas med både växthus och odlingslådor. Övriga byggnader är bl a 2 st. gästhus om ca 20 kvm med både indragen el och fiber. För de som söker fritidsaktiviteter bör nämnas att Järvsöbacken och JBP (Järvsö Bergscykelpark) ligger endast ca 15 minuter i från fastigheten och som närmaste granne finns här en padelhall, ja för rätt köpare finns här många möjligheter....! Tillträde kan ske enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In  Ski - Out, Järvsö, Ljusdals kommun

Brf. Alpterrassen - Ditt andra hem mitt i Järvsöbacken! Toppläge med Ski - In Ski - Out

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

3 495 000 kr

70 m²

3 rum

4 500 kr/mån

Järvsös bästa läge finner ni här på Brf. Alpterrassen, ett perfekt Ski - In Ski - Out läge mitt i Järvsöbacken på norra sidan. I direkt anslutning till barnområdet vid Järvsöbackens norra skidområde kommer det att uppföras två stycken hus med 6 lägenheter i varje hus. Lägenheterna kommer att vara på ca 70 kvm och här har du Järvsöbackens skidåkning direkt utanför dörren. Besök gärna även projektets hemsida för uppdaterad information https://alpterrassen.se/ Faktaruta Projektnamn: Alpterrassen Bostäder: 12 st Månadsavgift: 4000 – 4 500 kr Pris: från 3.495.000 kr - 3 795 000 kr Antal rum: 3-4 Rok Boytor: ca 70 kvm  Hustyp: Lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Inflyttning: Planerad inflyttning sportlovet 2024, förhoppningsvis tidigare om möjligt... Varmt välkommen att ringa mig för mer information samt möjlighet finns att reservera just er lägenhet!!

  • Nybyggnadsprojekt
Harsa Grönvallvägen 22, Harsa, Ljusdals kommun

Harsa Grönvallvägen 22

Fritidshus
Harsa, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 995 000 kr

150 m²

5 rum

1 262 m² tomt

Hemtrevlig och rymlig 1-plans timmerstuga i natursköna Harsa, Järvsö, med otroligt vacker utsikt och nära läge intill Harsasjön. Timmerstugan byggdes 1976 och har sedan dess ( 1985 ) byggts ut med uterum och rymligt allrum/vardagsrum. Boarea ca 150 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum plus ett soutterängplan med tvättstuga och uthyrningsdel. I uthyrningsdelen, med egen ingång. finns i öppen planlösning rum med ett pentrykök, våningssäng samt badrum med bastu. Smidigt uthyrd via Destination Järvsö och ger goda hyresintäkter! Stugan är ansluten till det kommunala vatten -och avloppsledningen. Lättskött natur -och trädgårdstomt om 1 262 kvm. Övriga byggnader är bl a en carport, förrådsbyggnad samt en vedbod. I Harsa finner ni lugnet och härlig natur med skogsvandring eller svamp och bärplockning, här finns vintertid även möjlighet till fantastisk längdskidåkning för den som vill vara aktiv! I Harsa finns något för alla!! Tillträde kan ske enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse eller boka en visning!

Lilla Järnvägsgatan 9, Ljusdal, Ljusdals kommun
Lilla Järnvägsgatan 9, Ljusdal, Ljusdals kommun, bild 2
Lilla Järnvägsgatan 9, Ljusdal, Ljusdals kommun, bild 3

Lilla Järnvägsgatan 9

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

450 000 kr

59 m²

1.5 rum

4 998 kr/mån

7 627 kr/m²

Välkommen till Lilla Järnvägsgatan 9 i centrala Ljusdal. I Brf. Fasanen nr. 9 finns här en mysig souterräng lägenhet. Lägenheten är i bottenplan, med en egen liten uteplats, och har en boarea på 59 kvm fördelat på 1,5 rok. Lägenheten har en rymlig öppen planlösning av kök, matplats och vardagsrum med stora fönster. Rymligt sovrum med garderober, separat WC-rum, stort duschrum där möjlighet finns till egen tvättstuga. Månadsavgiften är 4 998 kr inkl. värme och vatten, tillkommer gör hushållsel och försäkring samt parkering om behov finns. Säljaren är i detta fall ett dödsbo så en friskrivningsklausul kommer att tillämpas. Då lägenheten står tom finns här möjlighet till omgående inflyttning om så önskas!! Varmt välkommen att visa ert intresse och hör gärna av er om ni vill boka en visning!

  • Premium
Hälsingegatan 38L, Arbrå, Bollnäs kommun

Hälsingegatan 38L

Radhus
Arbrå, Bollnäs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

895 000 kr

93 m²

4 rum

658 m² tomt

Varmt välkommen till Hälsingegatan 38 L i Arbrå, ett hemtrevligt och inflyttnings redo 1 1/2 plans kedjehus! Centralt och naturskönt beläget med en boarea om 93 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Mycket bra planerat med 2 sovrum, varav ett med fransk balkong, på övre plan plus ett WC-rum med toalett och tvättställ. På entréplan finns ett sovrum, vardagsrum, badrum med dusch samt kök med matplats. I vardagsrummet finns också en utgång till en insynsskyddad uteplats med möjlighet till härlig BBQ ! I källarplan, med bl a egen ingång från garaget, finns här mängder av förvaringsutrymmen samt möjlighet finns att inreda som en extra uthyrnings lägenhet då den är inredd med badrum, det enda som behövs är ex. ett trinettkök. Låg samfällighets avgift om 2675 kr/månad där både värme och vatten är inkluderat. Hörntomt med en lättskött trädgårdstomt om 658 kvm. Garage med grus och plank golv. Här är det bara att flytta in och börja bo! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!!

Skalsvallsvägen 43, Ljusdal, Ljusdals kommun

Skalsvallsvägen 43

Tomt
Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

725 000 kr

1 245 m² tomt

Drömmer ni om att bygga eget? Då behöver ni inte leta längre...Med ett lugnt och fridfullt läge i natursköna Milsjön, Järvsö, fins nu här en möjlighet att bygga ert egna drömboende. Hörntomten som finns att förvärva ligger i ett mindre fritidshusområde och har en markareal på 1 245 kvm. Då detta är en ren råmark med inga anslutningar så tillkommer det anslutningar för vatten, avlopp och el. I Milsjön infinner sig ett lugn man inte får på så många andra platser. Här har man skog och natur precis runt knuten och massor av friluftsliv finns för den som önskar. Med bil tar det ca 15 minuter till centrala Järvsö där ni bl a finner restauranger, Järvsöbacken, JBP (Järvsö Bergscykel Park) butiker, skola och bensinmack mm mm. Önskar ni istället åka längdskidor på vinterna så tar det ca 5-7 minuter med bil till Harsa som är längdskidåkning meckat. Ja, i Milsjön är det svårt att inte trivas, då det finns något för alla! Varmt välkommen att visa ert intresse!!

  • Plus
Stene Norvägen 5A-5D, Järvsö, Ljusdals kommun

Stene Norvägen 5A-5D

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

1 250 000 kr

24 m²

1 rum

1 791 kr/mån

52 083 kr/m²

Letar ni efter ett bekymmersfritt, exklusivt och bekvämt fritids -och/eller permanentboende så behöver ni inte leta längre! I vackra Järvsö och på Brf. Kulthammar By, härligt beläget alldeles intill Stenegård och på ”solsidan” om älven Ljusnan, kommer det här att byggas 37 st. lägenheter i varierande storlek och lägen. Under hela 2022 pågår febrilt ombyggnationsarbete så att planerad inflyttning kan ske december 2022/januari 2023. De 37 st. lägenheterna finns i utförande om studios, 2 rok - 4 rok med en boarea om 24 kvm upp till 102 kvm. Köpeskilling varierar från 1 250 000 kr till 4 160 000 och med en månadsavgift på 1 791 kr/mån – 7 610 kr/mån. På Brf. Kulthammar By får ni ett härligt, bekvämt och avkopplande boende med en makalös utsikt över berg, dalar och älven Ljusnan! Ja, ett boende utöver det vanliga helt enkelt! Tveka inte att höra av er för en privat visning av en visningslägenhet som nu är klar för att beskådas! Juridiska personer tillåts samt mycket goda uthyrningsmöjligheter finns! För visning och mer information är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Susanne Viken på mobilnummer. 070 - 30 60 160 hos Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö. Brf. Kulthammar By ett boende utöver det vanliga!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
Axel Erdmanns väg 9, Centrala Järvsö, Ljusdals kommun

Axel Erdmanns väg 9

Tomt
Centrala Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 000 000 kr

777 m² tomt

Här finns nu möjligheternas möjlighet för er som drömmer om att bygga sitt egna fritidsboende!! Precis intill på högersidan om 6 - stolsliften, praktiskt taget mitt i Järvsöbacken, finns här nu en möjlighet att bygga ett härligt fritidsboende åt sig själva då den allra sista tomten finns till salu! Här kan ni bygga för att njuta själva alternativt bygga ett fritidsboende för uthyrning, ja ni bestämmer helt och hållet själva!! Ingen anslutningskostnad för vatten och avlopp, enbart underhållskostnad i gemensamhetsanläggning för vatten och väg om ca 4000 kr/år/tomt. Anslutningskostnad för el och ev. fiber tillkommer. Vill ni veta mer? Varmt välkommen att höra av er!

Kramsta Gästgårdsvägen 5, Järvsö, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5

Lägenhet
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 495 000 kr

41 m²

2.5 rum

2 369 kr/mån

60 854 kr/m²

Söker ni ett modernt och avslappnat boende? då behöver ni inte leta mer!! I populära Brf. Järvsö Lodge finns här nu en 2,5 rok lägenhet, med yteffektiv boarea om 41 kvm. Öppen planlösning kök och matplats, 0,5 rum med en platsbyggd våningssäng samt ett sovrum med plats för en dubbelsäng. Lägenheten kommer att överlåtas fullt inredd och möblerad, så här är det bara att börja bo och njuta direkt! Brf. Järvsö Lodge, endast ett stenkast ifrån centrala Järvsö, vackert belägen i Kramsta och med härlig utsikt över älven Ljusnan. Här finns många gemensamhetsutrymmen såsom bl a lounger, bastu och relaxavdelning samt ett cateringkök. Bröderna Bergman sköter och hanterar också conserieservice till alla medlemmar som önskar nyttja deras service! Här finns också möjlighet till goda uthyrningsmöjligheter, vilket även bröderna Bergman kan hjälpa till med om man vill passa på hyra ut sin lägenhet när man inte nyttjar den själv. Hela föreningen består av 4 olika byggnader med totalt 41 st. lägenheter i varierande storlek och lägen. Här finns möjlighet till ett skönt häng samt möjligheten att möta nya härliga människor! Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

  • Hiss
Brf. Kulthammar By, Stene, Järvsö, Ljusdals kommun

Brf. Kulthammar By

Lägenhet
Stene, Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

1 250 000 kr

97 m²

4 rum

1 474 kr/mån

Letar ni efter ett bekymmersfritt, exklusivt och bekvämt fritids -och/eller permanentboende så behöver ni inte leta längre! I vackra Järvsö och på Brf. Kulthammar By, härligt beläget alldeles intill Stenegård och på ”solsidan” om älven Ljusnan, kommer det här att byggas 37 st. lägenheter i varierande storlek och lägen. Under hela 2022 pågår febrilt ombyggnationsarbete, planerad inflyttning kan ske maj 2023. De 37 st. lägenheterna finns i utförande om studios, 2 rok - 4 rok med en boarea om 24 kvm upp till 102 kvm. Priserna varierar från 1 250 000 kr till 4 160 000 och med en månadsavgift på 1 791 kr/mån – 7 610 kr/mån. På Brf. Kulthammar By får ni ett härligt, bekvämt och avkopplande boende med en makalös utsikt över berg, dalar och älven Ljusnan! Ja, ett boende utöver det vanliga helt enkelt! Tveka inte att höra av er för en privat visning av en visningslägenhet som finns klar att beskåda! Juridiska personer tillåts samt mycket goda uthyrningsmöjligheter finns! För visning och mer information är ni varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Susanne Viken m. nr. 070 - 30 60 160 hos Svensk Fastighetsförmedling i Järvsö. Brf. Kulthammar By ett boende utöver det vanliga!

  • Nybyggnadsprojekt
Edängevägen 62 och 72, Edänge, Ljusdals kommun

Edängevägen 62 och 72

Villa
Edänge, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

2 595 000 kr

163 m²

6 rum

6 307 m² tomt

Spännande objekt för den händige! Här finns otrolig potential för rätt köpare! En gång i tiden bedrevs här verksamheten "Hybobryggeri", här tillverkades bl a "Bergakungens Äkta Svagdricka - Hybo Bryggeri Ljusdal". Rymlig villa med en boarea om 163 kvm fördelat på 6 rok varav 3-4 sovrum samt en biarea om 169 kvm med oinredd lägenhet plus soutteräng/källarplan med fd. bryggeri och verkstad/förråd. Fastigheten är belägen precis intill Hybosjön, Edänge, med egen strandtomt. Fristående vedeldad bastu med mysig relaxavdelning. Uppvärmning sker smidigt med sjövärme från Hybosjön. Övriga byggnader är bl a hönshus, lada och 2 st. garage byggnader. I förmedlingen ingår två fastigheter Ljusdal Edänge 2:30 med en markareal om 5 683 kvm samt Ljusdal Edänge 2:32 med en markareal om 624 kvm, total markareal är 6 307 kvm. Tillträde kan ske enligt överenskommelse mellan köpare och säljare. Varmt välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Härjedalsvägen 644, Kårböle, Ljusdals kommun

Härjedalsvägen 644

Villa
Kårböle, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

5 800 000 kr

200 m²

9 910 m² tomt

I vackra och natursköna Kårböle finns här nu en möjlighet att både skaffa sig ett nytt boende men också ett nytt liv. I en otroligt ståtlig byggnad på Härjedalsvägen 644, Kårböle, finns här både och, ett boende men också Wärdshuset och restaurangverksamheten Pilgrimenen. Nuvarande ägare har drivit restaurang Pilgrimen i Kårböle framgångsrikt i ca 25 år. med många återkommande gäster och stabil ekonomi, men känner nu att det är dags att träda tillbaka och lämna över stafettpinnen till någon ny driven och engagerad person. Wärdshuset Pilgrimen har mättat många många personer på sin resa upp mot fjällen, både perfekt belägen och med fantastisk god mat. I denna förmedling ingår 3 st. fastigheter Ljusdal Kårböle 3:63, 3:38 och 3:32. Kårböle 3:63 är en ståtlig timmerbyggnad i 2 plan plus oinredd vind, hiss finns till alla 3 plan, med både boende och restaurangverksamhet samt med en markareal på 4 150 kvm. Byggnaden är byggd 1880 och är inte K - märkt. Kårböle 3:38 är en fd. Konsumbutik som idag inrymmer både en lägenhet/boende samt lokal och lager och förrådsutrymmen samt en markareal om 2 090 kvm. Kårböle 3:32 är endast tomtmark om 3 670 kvm beläget i direkt anslutning till de båda övriga fastigheterna. Uppvärmningen sker med bergvärme som installerades 2015. Kommunalt V/A. Fiber är beställt! Nuvarande ägare ställer gärna upp och visar och berättar för er seriösa spekulanter, så tveka inte att ta kontakt redan idag! Varmr välkommen att visa ert intresse samt boka en visning!

Visar alla 15