Tvärstigen 7

Ljusfallshammar, Finspångs kommun Se på karta

975 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
2 133 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
7 138 kr/år

Nu ges chansen att förvärva en större fastighet med en enklare sommarstuga belägen strax utanför natursköna Ljusfallshammar. Ett perfekt sommarnöje som passar er som älskar natur och friluftsliv! Varmt välkomna till Tvärstigen 7!

På kullen i en liten skogsdunge finner ni en charmig sommarstuga om cirka 48 kvm med utsikt över Annsjön. Stugan disponerar ett stort allrum och kök i öppen planlösning samt två sovrum med gott om sovplatser för familjen. På fastigheten finner ni också gäststuga med flera bäddar samt utedass. Vattnet tas från områdets gemensamma borrade brunn som kontrolleras regelbundet. Enklare avlopp med stenkista finns för hushållsvatten.

Här finner ni en härlig naturtomt om cirka 2133 kvm med gräsmatta, buskar med fantastisk belägenhet och som en liten oas med flera skogs- och grönområden intill knuten. Här finns flera umgängesytor med sol större delen av dagen på altandäcket i trä. I området finns det även välskött allmänning med stora gräsytor för fritidsaktiviteter samt badbrygga och badstrand i Annsjön. Fiskekort behövs inte och möjlighet till kräftsfisk finns utan fiskekort vid utsatta datum. På vintern är även Annsjön en tillgång om det vill sig väl med isarna.

Här blir ni en del av Finspång Hällestad-Torp Samfällighet där det anordnas lite aktiviteter och vår- och höststädning. I medlemsårsavgiften i Annsjöns Sportstugeområde om 1500 kr/år ingår snöröjning, väghållning och sommarvatten. Fiber finns indraget på området med möjlighet att koppla på sig, kontakta Finet Finspång för mer information.

Lev naturskönt strax utanför Ljusfallshammar med direktanslutning till väg 51 vilket gör det enkelt att ta sig till tätorter som Ljusfallshammar, Hällestad, Sonstorp och Tjällmo där ni finner nödvändigheter såsom förskola, skola, matbutiker och bensinstation. Till Finspång tar ni er med bil på cirka 20 minuter.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302