Gåsö Hus nr 173 (Byggnad å Lysekil Gåsö S:1)

Lysekil Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
30 485 kr/år

Önskar du äga ett hus på en ö? Ja, då har du chansen nu! På vackra och pittoreska Gåsö, med en exotisk känsla, finns hus nummer 173 till salu. Mindre hus med stor charm och soligt skyddat läge. Ett bättre sommarparadis finns knappast. Här kan barnen gå ner till vattnet och fiska krabbor, bada och köpa glass i den lilla kiosken som är öppen sommartid.

Via Gåsö vänner och segelklubb finns möjligheter för friluftsaktiviteter såsom tennis, segling, kajaker, boule och kultur. En promenad på ön är också ett bra alternativ till friluftsaktivitet, här finns ett mångfald av växter och vacker natur. På ön finns många badplatser och två gemensamma bastur. Ta båten ut på havet och besök Gåsöskärgården som består av två större öar, Gåsö och Storön, dels av ett stort antal holmar och skär. Huvudöarna är skilda från varandra genom ett smalt sund över vilket det går en enkel bro.

Huset ligger skyddat vid berget och inrymmer vardagsrum/veranda med utgång till altanen med söderläge och utsikt mot Gåsörännan, två sovrum, kök samt badrum med tvättmaskin. I köket finns allt du behöver, såsom kyl och frys, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, häll, högskåp med skafferi och bra förvaring i lådor och skåp. Köket renoverades 2008. Från köket har du en fantastisk vy mot havet, här lagar du gärna mat till nära och kära. I det större sovrummet finns vacker kakelugn, som ej är i bruk. Här finns en garderob och plats för dubbelsäng. I det mindre sovrummet står idag två enkelsängar och här har du två garderober. Det helkaklade badrummet, som också renoverades 2008, är utrustat med duschväggar, handfat, högskåp, toalett samt tvättmaskin.
I hallen har man bevarat timmerväggen och det är ett fantastiskt fint inslag när du kommer in. Förvaring har du i förråd samt på loftet som nås från hallen. Under altanen och i källaren finns också plats för saker som ska stå under tak. På den stora altanen med soligt läge kan du bara slappa och njuta av lugnet och atmosfären som finns på Gåsö. Altandäcket sträcker sig runt hela huset så du kan söka skydd från sol och vind.

Lättaste sättet att ta sig till Gåsö är att parkera vid Stockevik och därifrån ta båten över till ön, där du har båtplats strax nedanför huset.

Välkommen till Gåsö med en helt unik miljö som måste upplevas!

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna AB