Södra vägen 9

Mullsjö kommun Se på karta

4 500 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
4 653 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
12 000 kr/år

En idyll av sällan skådat slag vid Stråken med egen strandtomt. Njut och koppla av på det stora soldäcket, eller varför inte, ta en tur på sjön med båten. Ett dopp i sjön är en fantastisk upplevelse och för den fiskeintresserade är Stråken perfekt. Med detta läget längst in i området är känslan privat utan någon insyn. Ljudet av skogen som vaktar tryggt bakom husen skapar lugn och ro. Doft av skog blandas med utsikt över vattnet och det är lätt att känna friskhet i andetagen på denna plats.

Detta har tidigare varit två tomter som slagits ihop till en total om över 4 600 kvm och allt som nu går att hitta på denna rejäla yta är från 2010. Huset är genomgående mycket välskött och genomsyras av gedigna och genomtänkta materialval. Det stora allrummet med kök är husets mittpunkt och hjärta med högt till tak som ger en härlig känsla av rymd. Här kan familjen samlas och bara njuta av den bedårande utsikt över sjön genom stora fönsterpartier eller koppla av till tystnaden. Bostaden bjuder i övrigt på ett loft med plats för bäddar, ett rymligt sovrum och badrum med behaglig golvvärme. Det väl tilltagna soldäcket där grillkvällar kan avnjutas är också genomtänkt för att enkelt kunna följa solen. Detta är ett hus med plats för både stillhet och lek.

På tomten finns två gäststugor som rymmer fyra bäddar vardera och mellan gäststugorna finns dusch och toalett samt förrådshus vid vattnet strax intill bryggan.

Varmt välkomna att höra av er!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Robert Csiki

Notar
Mäklare Robert Csiki, Notar
0763135881
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021