Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hjovägen 29C, Centralt, Habo kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Hjovägen 29C, Centralt, Habo kommun, bild 2
Hjovägen 29C, Centralt, Habo kommun, bild 3

Hjovägen 29C

Lägenhet
Centralt, Habo kommun
Notar
975 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1
3 561 kr/mån
25 658 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda pärla som kombinerar modern komfort med naturnära lugn. Denna lägenhet, färdigställd så sent som 2022, utstrålar en fräsch nykänsla som genomsyrar varje hörn. Belägen på gaveln välkomnas du av en egen ingång som ger en känsla av privatliv. Med en yta på 38 kvadratmeter är varje kvadratmeter bra utnyttjad. Här möts du av en elegant design och hög standard i både kök och badrum. Genomgående ekparkett på golvet med underliggande golvvärme. Nuvarande ägare har satt upp en skiljevägg i allrummet för att få till en mer privat avdelning där man med fördel ”gömmer” sängen. Det som verkligen gör denna lägenhet speciell är den stora balkongen som sträcker sig utanför. Med utsikt över den omgivande naturen kan du njuta av lugnet och friden medan du avnjuter din morgonkaffe eller en avslappnande kvällsstund. Omgiven av grönska och med en rogivande utsikt över en porlande bäck, blir detta ditt eget privata paradis mitt i Habo. Trots den idylliska och naturinspirerade omgivningen ligger lägenheten centralt, vilket ger bekvämt avstånd till alla stadens bekvämligheter och service. Till bostaden följer även en parkeringsplats och ett förråd. Lägenheten är även rullstolsanpassad. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 128B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 128B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 800 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 755 kr/mån
34 951 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma tvårummare med balkong, här finns nu chansen att bo tryggt och bekvämt på ett av stadens bästa lägen. Boendet på Liljeholmen kombinerar närhet till natur och vatten med citylivets bekvämligheter. Föreningen erbjuder många fördelar för dig som medlem, vad sägs om garageplats, hiss, nyrenoverad tvättstuga samt bredband & kabel-tv inkluderat i avgiften. Föreningen är dessutom väldigt stabil rent ekonomiskt vilket ger extra trygghet för framtiden. Själva lägenheten bjuder på en smart planlösning. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp där det finns plats för en större soffgrupp. Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Balkongen ger möjlighet till ett ordentligt möblemang och ligger i söderläge vilket garanterar många soltimmar - helt underbart att kunna landa här efter en arbetsdag. Vidare erbjuds ett snyggt och praktiskt kök där det finns goda arbetsmöjligheter samt plats för matbord. Intill vardagsrummet finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng, förvaring och en liten praktisk skrivbordshörna. Badrummet är helkaklat och stilrent i klassisk färgsättning, här finns badkar, wc, kommod och badrumsspegel ovanför. Bra storlek på hallen där det finns gott om plats för ytterkläder, skor och förvaring. BRF Flora 4 är en välkänd och solid bostadsrättsförening. I föreningen finns en nyrenoverad övernattningslägenhet med 4 bäddar, wifi, tv och pentry som vänner och släkt kan hyra för en mindre summa när de hälsar på. Möjligheter finns också för föreningens medlemmar att hyra en garageplats. Det är ett attraktivt, lugn och mysigt område men också ett centralt läge med närhet till Liljeholmsparken, Vätterstranden, mataffärer, caféer, restauranger, uteliv, butiker, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västerliden 3D, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Västerliden 3D, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Västerliden 3D, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Västerliden 3D

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 186 kr/mån
21 667 kr/m²

Välkomna till Västerliden 3D, Huskvarna – en modern och stilfull tvårumslägenhet som omfamnar bekvämlighet och elegans. Med sina 60 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk och välplanerad atmosfär som genomsyrar varje rum. När du kliver in genom hallen möts du av ett vackert laminatgolv, praktisk klädavhängning och eleganta spotlights som ger ett välkomnande intryck. Härifrån tar du steget in i det rymliga vardagsrummet, där det genomtänkta vinklade utrymmet skapar en öppen och ljus atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara inglasade balkongen med öppningsbara fönsterpartier, perfekt för att njuta av frisk luft och utsikt. Sovrummet är en oas av lugn och komfort med sitt generösa utrymme och direkt tillgång till den inglasade balkongen. Laminatgolvet sträcker sig här liksom genom hela lägenheten, vilket skapar en enhetlig känsla av hemtrevnad. Badrummet är både stilrent och praktiskt med plastmatta, eleganta våtväggar och moderna spotlights. Köket är optimalt för den matintresserade med vita köksluckor och moderna vitvaror. I månadsavgiften ingår kostnader för uppvärmning, vatten, TV och internet. Bostaden kommer också komplett med två separata lägenhetsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen Majstången är omsorgsfullt skött och finansiellt stabil. Det är en förening som har genomfört flera betydande renoveringsprojekt, inklusive inglasning av balkonger, installation av nya fönster, stamrenovering och takrenovering. Denna förenings engagemang för underhåll och förbättringar skapar en trygg och trivsam boendemiljö för dess medlemmar. Boendet har ett strategiskt läge, med mindre än en kilometers avstånd och endast fem minuters avstånd till Huskvarnas centrum. I närområdet finns ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och andra affärer. En kort promenad tar dig till platser som ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park samt utmärkta transportmöjligheter med både tåg och buss. Livet på Västerliden erbjuder en fridfull boendemiljö med högsta bekvämlighet.

  • Premium
  • Balkong
Strandvägen 18A, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun

Strandvägen 18A

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Notar
1 695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/3
3 773 kr/mån
26 905 kr/m²

Välkomna in till denna trevliga lägenhet om tre rum och kök med väldisponerad planlösning och härligt ljusinsläpp. Ett tilltalande läge invid Vättern och en stabil förening gör detta till ett boende i en klass för sig. Lägenheten bjuder på fina sällskapsytor med vardagsrum som ger plats åt soffa, bord och mediamöbel. Här har man härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och balkong i soligt läge med utsikt över Vättern. Vidare finns ett uppdaterat kök i stilrent utförande med plats för matbord. Lägenheten har två sovrum, där det större sovrummet ger plats för dubbelsäng, här finns även gott om förvaring i garderober med skjutdörrar som löper längs med ena väggen. Det mindre sovrummet fungerar perfekt som barnrum alternativt kontor. Med lägenheten följer två förråd, gemensam innergård och omtyckt lekplats för de små. I föreningen finns en fritidslokal, perfekt att nyttja om man exempelvis ska ha kalas, denna kan hyras för en billig peng vid tillfällen då lägenhetens sittplatser inte räcker till. Därtill finns även två gästrum att hyra när man har långväga gäster. Bostadsrättsföreningen kännetecknas av stabil ekonomi och sin väl underhållna fastighet. Området har en familjevänlig atmosfär med förskola och skola runt knuten. Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud av mataffärer, butiker, kommunikationer och övrig service. Här är det gångavstånd till Vätterstrandens fina badplatser, småbåtshamn, Brunstorpsbadet och trevliga promenadstråk. Inom bekvämt område ligger Huskvarna stadspark med lekpark och fik. Härifrån nås vandringsstigar som leder till Utsiktsplats och IKHP:s motionsanläggning. I närområdet nås även populära Kroatorpet där det erbjuds både fika och mat med svårslagen Vätterutsikt. Från Strandvägen cyklar man till Huskvarna centrum på några minuter, här finns all tänkbar service man behöver i sin vardag. Därtill finns goda kommunikationer med fina bussförbindelser, gång- och cykelvägar och smidig påfart till E4:an. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Balkong
Jutevägen 2, Dalvik, Jönköpings kommun

Jutevägen 2

Lägenhet
Dalvik, Jönköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 767 kr/mån
20 063 kr/m²

I den populära föreningen Regnbågen med närhet till natur och grönska finns nu en trerummare med riktigt bra planlösning - bekvämt belägen endast en trappa upp. Här bor man i en välskött förening med stabil ekonomi och låg belåning. När du kliver in i lägenheten möts du av 79,5 välplanerade kvadratmeter där en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter välkomnar dig hem. Det ljusa och trevliga vardagsrummet erbjuder generösa ytor för möblering, här finns det gott om plats för både större soffgrupp och matsalsmöbler. Vidare finns ett helkaklat badrum och två sovrum som utgör bostadens privata avdelning. Från lägenhetens kök och vardagsrum nås ett matrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Härifrån har man även access till en trevlig inglasad balkong i västerläge där man kan njuta av frisk luft och solens värmande strålar. Den inglasade balkongen bjuder även på en fin vy mot den trevliga innergården. Innergården är en mysig oas som nyligen färdigställts med sittplatser, gräsytor, lekplats och odlingslådor som finns tillgängliga att låna för den som önskar använda sina gröna fingrar. I föreningen finns dessutom en övernattningslägenhet med pentry och duschrum att hyra för en billig peng när man exempelvis får långväga gäster. Dessutom finns tvättstuga en trappa ned samt nybyggt gym som för endast 50 kr/månad kan nyttjas av föreningens medlemmar. Goda busskommunikationer, barnomsorg och matvarubutik nås inom behändigt avstånd och här har man närhet till centrala Jönköping där all tänkbar service finns. Trots att boendet är centralt så infinner sig här ett lugn och i närområdet finns trevliga miljöer och promenadstråk såsom Dalviksparken, Stadsparken och Dunkehallaravinen.

  • Balkong
Birkagatan 26, Bränninge, Habo kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Birkagatan 26, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Birkagatan 26, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Birkagatan 26

Villa
Bränninge, Habo kommun
Notar
3 300 000 kr
160 + 49 m²
7 rum
960 m² tomt

På en lugn och trevlig gata i Habo ligger detta enplanshus. Detta hem om 160 kvm erbjuder sju rum vilket ger gott om plats för den stora familjen eller för dem som behöver extra utrymme. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för jackor och skor samt ett sovrum. Till vänster om hallen finns två sovrum båda i bra storlek och med goda förvaringsmöjligheter. Vidare möts du av köket som är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för matlagning och sociala sammankomster och från köket når du det mysiga inglasade uterummet, där du kan njuta av trevliga stunder året runt. Vardagsrummet är magnifikt och rymmer både en generös soffgrupp, ett matsalsbord och en mysig läshörna. Från vardagsrummet har du enkel tillgång till ytterligare två sovrum vilket gör dem perfekta för familjemedlemmar eller gäster. Trädgården på baksidan är lättskött och på framsidan finns en stenlagd uppfart med plats för bilar. Detta bekväma boende ligger i ett barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och naturområden. Det är perfekt för den som söker ett rymligt och bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Rosenlundsgatan 4B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 15:30
Rosenlundsgatan 4B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Rosenlundsgatan 4B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Rosenlundsgatan 4B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 500 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 006 kr/mån
50 000 kr/m²

Drömmer du om ett perfekt första boende eller en smart övernattningslägenhet? Då har vi den idealiska ettan för dig! Här hittar du en välplanerad bostad om ett rum och kök med rymlig balkong med härligt solläge. Lägenheten är belägen i en stabil förening med låg avgift – där både värme, vatten, kabel-tv och bredband ingår. Fördelaktigt minst sagt! Här kombineras närhet till strandliv, stadspuls, högskola och natursköna parker på vackra Liljeholmen, mycket goda kommunikationer gör det enkelt att pendla till studier eller arbete och samtidigt njuta av stadens puls. I lägenheten välkomnas du av en rymlig hall med plats för förvaring, vidare nås ett vardagsrum där det finns yta för både soffgrupp och större säng, sovdelen kan skärmas av då skena i tak med draperi finns uppsatt vilket skapar en privat del av rummet, härifrån nås lägenhetens balkong med vy mot den lugna innergården och en park. Därtill finns kokvrå där man delvis öppnat upp väggen mot vardagsrummet för att få en öppen känsla i lägenheten. Till sist finns även ett helkaklat badrum i ljust och stilrent utförande. Bostadsrättsföreningen Fursten erbjuder ett tryggt boende och kännetecknas av en mycket välskött förening med välunderhållna byggnader, ekonomisk stabilitet och låg belåningsgrad. Strax utanför dörren nås Vätterstranden och dess badplatser åt ena hållet och Liljeholmsparken åt andra hållet. I närområdet finns matbutik och restauranger. Här erbjuds även mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss med täta avgångar samt fina promenadstråk och cykelvägar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra Storgatan 166, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Östra Storgatan 166

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 745 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2
3 273 kr/mån
44 744 kr/m²

Nu kan vi presentera en enrummare som heter duga! Allt man kan tänkas behöva ryms i denna perfekt planerade lägenhet. Bra ljusinsläpp - något som är få förunnat i de mindre lägenheterna i vanliga fall. Hus uppfört så sent som 2013 ger genomgående hög stilren standard. En väl genomtänkt planlösning med stor yta i hallen för förvaring, ett rejält helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning. Stort avlångt rum som gör det lätt för bostadsrättsinnehavaren att dela på sin "sov och soff del". Och som om detta inte vore nog - En stor balkong som på sommaren gör att lägenhetens kvm växer med balkongens storlek. Balkongen har ett fritt läge och nästan ingen insyn alls. Till lägenheten hör ett praktiskt kallförråd. Att bo på Liljeholmen innebär att man är ett med Vättern. På sommaren är semesterkänslan ständig med stranden och volleybollplan precis runt hörnet. På kvällarna utlovas här magnifika solnedgångar och kanske ännu mer magnifika grillkvällar som kan avslutas med ett dopp i det blå! Vidare så nås det mesta på gång- eller cykelavstånd - asecs, mataffärer, restauranger, Rocksjön, Husqvarna Garden arena, högskolan, shopping i city och mycket mer. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Lillgatan 44A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lillgatan 44A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lillgatan 44A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lillgatan 44A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 123 kr/mån
33 241 kr/m²

Välkomna till Lillgatan 44A, en fin minitrea på underbara Liljeholmen. Bostaden ligger på gaveln mot tyst gågata. Här kommer solen på besök i köket på morgonen för att sedan leta sig runt huset till den inglasade balkongen framåt eftermiddagen och kvällen. Den generösa takhöjden och de breda fönsterbrädorna i sten är tidstypiska detaljer som man kan stoltsera med. Dess kvadratmeter om 54 är mycket välplanerade och känslan är att ytan är större än det angivna, mycket tack vare den högre takhöjden. Köket är renoverat 2014 och går i klassisk färgsättning. Rummet innanför köket används idag som matrum men kan lika gärna bli ett sovrum om familjens sammansättning talar för det. Det charmiga brädgolvet följer oss i alla rum och skapar en fin helhet. Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Den inglasade balkongen är i bra storlek och ger möjlighet till ett ordentligt möblemang. Ligger med eftermiddags- och kvällssol, helt underbart att kunna landa här efter en arbetsdag. Sovrummet som ligger vägg i vägg med vardagsrummet sitter också inne med en stor yta och här ryms dubbelsängen utan några problem. På Liljeholmen bor du nära både strand, stad och park. Nu på sommarhalvåret kan du inte bo bättre med kort promenad till Vättern för ett svalkande dopp eller till Liljeholmsparken med picknickkorgen. Dessutom har du både gång- och cykelavstånd till citykärnan där du hittar stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Läget är med andra ord helt perfekt! Föreningen har tecknat ett avtal med Telia (fiber) där både tv och internet ingår till en förmånlig kostnad om 200 kr/mån. En förening där det är ordning och reda, dessutom med låg belåning.

  • Premium
  • Balkong
Gröna gatan 14, Torpa - Söder, Jönköpings kommun

Gröna gatan 14

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 895 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 7/7
3 123 kr/mån
42 584 kr/m²

Välkomna till Gröna gatan 14 och denna välplanerade 1:a på översta våningen med inglasad balkong. Med närhet till stadspuls, högskola och natursköna parker kan denna bostad nu bli din. På kravlistan kan du bocka av hög charm med fina detaljer som vackra trägolv, lägg därtill en stor balkong med härligt solläge och en fördelaktig avgift i en stabil förening med låg belåning. Bostaden är yteffektiv och vardagsrummet är en verklig pärla. Här möts du av en generös yta som enkelt rymmer en bekväm soffgrupp med bord och mediamöbel. Här finns även en hörna som passar utmärkt som arbetsplats med skrivbord, perfekt för både arbete och studier. Dessutom finns det gott om plats för en större säng, här finns takskena med draperi uppsatt vilket möjliggör en enkel avskärmning av rummet. Detta ger dig möjlighet att skapa en privat del, perfekt för att dra sig tillbaka och njuta av en stunds ro. Vardagsrummet erbjuder alltså inte bara yta och funktionalitet, utan också möjlighet till personlig anpassning efter just dina önskemål. Ett fönsterparti släpper in generöst med ljus och skapar en luftig atmosfär. Här finns även dörr ut till balkong i västerläge som bjuder in till avkoppling med vy mot den lugna innergården, här kan man även njuta av en fantastisk utsikt mot den vackra stadsparken. Denna oas erbjuder utrymme för möblering som gör det möjligt att skapa en trivsam uteplats med både sittmöbler och grönskande planteringar. Här kan du förlänga säsongerna och njuta av soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Det ljusa köket är både inbjudande och funktionellt, här finns bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matbordet är placerat framför ett stort fönster som vetter mot husets innergård, vilket ger en härlig utsikt och ett naturligt ljusinsläpp medan du avnjuter dina måltider. Från den rymliga hallen nås ett stilrent badrum, elegant utformat och med plats för klädvård tack vare en praktisk tvättmaskin. I hallen finns också en klädkammare i bra storlek som erbjuder extra förvaringsutrymme för alla dina kläder och tillbehör som säkerställer att ditt hem alltid är organiserat och välkomnande. Som medlem i bostadsrättsföreningen Karl kan du känna dig trygg, föreningen kännetecknas av en ekonomisk stabilitet och låg belåningsgrad samt välunderhållna byggnader. Här bor du i en förening som verkligen värnar om både fastigheterna och sina medlemmar, vilket skapar en trivsam och hållbar boendemiljö. Torpa/Söder är ett mycket omtyckt och centralt område som erbjuder både stadens puls och ett välkomnande lugn. På kort promenadavstånd når du Jönköpings citykärna, där du har tillgång till all tänkbar service, samt Högskolan och Jönköpings Stadspark. Här hittar du allt du behöver i din vardag, från mataffärer och mysiga butiker till restauranger och caféer. De goda bussförbindelserna och närheten till Jönköpings centralstation gör det enkelt att ta sig runt, och för cykelägare är hela staden tillgänglig på under 10 minuter. Här ges även närhet till Friaredalen som bjuder in till lek och spel med trevlig lekplats samt ytor för skate, BMX och parkour. Området är perfekt för både barn och vuxna som vill njuta av utomhusaktiviteter i en naturnära miljö. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lovisagatan 26, Gräshagen, Jönköpings kommun
Lovisagatan 26, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Lovisagatan 26, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Lovisagatan 26

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Notar
1 450 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 1/9
2 559 kr/mån
34 940 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma etta om 41,5 kvm på lugna och omtyckta Gräshagen. Läget med dess närhet till både skog och city-kärna är svårslagen. Du bor bara inte i en snyggt inredd lägenhet utan också i en stabil och trygg bostadsrättsförening med fördelaktig månadsavgift. I den låga avgiften ingår både värme, vatten, tv och internet. Lägg till att bostadsrättstillägg, trapp- och gårdsskötsel också är inkluderat. Här kan du med andra ord fokusera på att bo och trivas - precis så det ska vara. Bostadens inre gör oss inte heller besvikna. Badrummet totalrenoverades och förstorades år 2019 - klassiskt och lyxigt inrett. Även hallen fick sig ett rejält lyft med klinkers, vit målarfärg och spotlights i taket. Intill hallen ligger en praktisk klädkammare som slukar din förvaring. Köket går i klassisk färgskala och har bra storlek där bord och stolar får plats för 4 personer. Sist men inte minst har vi bostadens största rum som agerar både vardagsrum, sovrum och kontor. Välplanerat med en vägg som avgränsar sovplatsen mot soffgruppen. Här finns också en hörna som blir perfekt för hemmakontoret. Vidare finns det utgång till balkong som ligger fritt och blir sommarens givna plats. Väldisponerad, stilfull och med ett trevligt läge. Passar perfekt för det lilla hushållet eller studenten som vill bo bra till en låg månadsavgift. Möjlighet finns till snabbt tillträde. Varmt välkomna att höra av er!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Gränsgatan 1C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 687 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen in till denna trevliga lägenhet om ett rum och kök med egen uteplats! Här välkomnas man in i en stilren lägenhet där nykänslan är påtaglig, bostaden bjuder på sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök där vi med enkelhet får plats med såväl bäddsoffa som matbord. Via en hall med plats för förvaring av ytterkläder möter det stilrena köket upp med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får man ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten. Därtill finns ett rymligt helkaklat badrum i sober färgsättning där även tvättmaskin och torktumlare finns placerade. I denna lägenhet finns även en klädkammare i bra storlek. Här har man en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet. Föreningens byggnad har genomgått en större renovering under 2022 då även denna lägenhet nyproducerades. Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gröna gatan 8, Torpa/Söder, Jönköpings kommun
Gröna gatan 8, Torpa/Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Gröna gatan 8, Torpa/Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Gröna gatan 8

Lägenhet
Torpa/Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 650 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 651 kr/mån
42 857 kr/m²

Välkommen till den ultimata lägenheten för dig som vill bo bekvämt och modernt på ett av stadens bästa lägen. Här möts du av en genomtänkt och social etta om 38,5 kvm med balkong. Det är svårt att bo mer centralt än såhär. Utanför dörren har du allt du kan tänkas behöva såsom mataffärer, caféer, restauranger, högskola och natursköna Friaredalen. Bostaden är som klippt och skuren för dig som studerar, söker ditt första boende eller är ute efter en övernattningslägenhet! Lägenhetens kvadratmeter är välplanerade och fördelade på ett bra sätt. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med gott om plats för både ytterkläder och skor. Hallen erbjuder även extra förvaringsmöjligheter genom en generös klädkammare. Det moderna köket från HTH, renoverat 2021, erbjuder moderna bekvämligheter samt gott om arbetsytor. Här har varje detalj noggrant valts ut med fokus på hög kvalitet och stilren design. Badrummet är helkaklat i klassisk färgsättning och här är allt förberett för dig som önskar att installera en tvättmaskin. I vardagsrummet ligger parkettgolv och här finns tillräckligt med utrymme för både säng och soffa. Via vardagsrummet finner du utgång till en balkong där du kan njuta av solsken och frisk luft. Som medlem i bostadsrättsföreningen Kronan kan du känna dig trygg. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och låg belåning vilket återspeglas i de förmånliga månadsavgifterna. Avgiften täcker kostnader för uppvärmning, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget. Lägg därtill en belåningsgrad om endast 2 510 kr/kvm och ett läge i toppklass. Fördelaktigt, minst sagt! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sälggatan 21, Ekhagen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Sälggatan 21, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Sälggatan 21, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Sälggatan 21

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
Notar
1 500 000 kr
65,3 m²
3 rum
vån 2/3
2 812 kr/mån
22 971 kr/m²

Välkomna till Sälggatan 21 och denna välplanerade trea om 65 kvm. Föreningen präglas av stabilitet och god ekonomi, vilket ger trygghet för dig som boende. Månadsavgiften om 2 812 kr inkluderar värme, vatten, tv och bostadsrättstillägget. Den indirekta nettoskuldsättningen är 0 kr. Välskötta byggnader där många stora renoveringar är utförda. Här kan man med andra ord flytta in och trivas och fokusera på att bo riktigt bra, precis så det ska vara. Bostaden är belägen på våning 2 i huset och disponeras på ett trevligt sätt där man får två bra sovrum, det ena med ingång till rymlig klädkammare. Vardagsrummet bjuder på bra storlek och ger möjlighet för både soffa och matgrupp. Vidare finns förlängning ut till den inglasade balkongen som ligger i härligt solläge. Föreningen har en välskött och grönskande innergård med lusthus, sittgrupper, grill och lekplats för barnen. Perfekt att ta med fikakorgen eller avsluta dagen med en härlig grilltalrik. Njut av den fantastiska naturen på vackra Ekhagen, endast ett stenkast från Jönköpings city. Naturreservatet Bondberget har många trevliga motionsspår för den hurtige. Promenadavstånd till busskommunikation, förskola, skola, mataffär, pizzeria, konditori och Asecs. Flexibelt med tillträde. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 2
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 3

Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5

Tomt
Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Notar
2 195 000 kr
1 091 m² tomt

Fantastiskt tomt på Lövuddenhöjden, där 7 nya tomter växer fram. Naturen och utsikten utgör de största kvaliteterna på dessa tomter. Därför föreslås en varsam placering där träd i första hand bevaras och inverkan på de naturliga marknivåerna minimeras. De element som tillförs på tomterna eftersträvar att bli en del av landskapet, rama in vyer och framhäva omgivningarna snarare än att sticka ut och ta över. Här njuter man av att vara ett med naturen och av vackra solnedgångar över vattnet. I gemensamhetsanläggningen finns badplats med sandstrand och lekplats för de små. Vidare finns egen sjöbod och båtplats. Här kan du ta det lugnt och hämta styrka i en synnerligen vacker och rofylld natur. Ta gärna ett bastubad bredvid din egen sjöbod och bada från bryggan sommar som vinter - Fiska kan du göra året om. Här har du tillgång till en skärgårdsliknande miljö med milsvida båtturer. På sommarhalvåret kan du glida fram i en kanot eller elmotorbåt i trolska kanalmiljöer och på fina vinterdagar kan du åka skridskor eller skidor i det stora sjösystemet.

  • Premium
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 29

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 866 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna charmiga tvåa på andra våningen i Huskvarna, en perfekt planerad lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 54 kvm. Här bor du i en trygg förening belägen med allt du behöver inom räckhåll. Den välkomnande hallen leder dig direkt in till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här kan du stoltsera med högre takhöjd samtidigt som det finns gott om plats för både matplats och större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen i syd/östläge där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen! Sovrummet är likaledes ljust och inbjudande med klassiskt parkettgolv, här finns även garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Skytteln nr 6. Med en belåningsgrad om endast 4 191 kr/kvm kan du känna dig trygg i att du är en del av en förening som värnar om medlemmarnas trivsel och ekonomi. För endast 67 kronor per månad kan du även hyra en egen parkeringsplats i anslutning till huset. I Huskvarna bor du bekvämt med gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda - mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat. Busshållplats med avgångar till Jönköping finns i närområdet. Lägenheten är sammantaget ett utmärkt val för dig som söker värde för pengarna samtidigt som du önskar att bo på en attraktiv plats som tillhandahåller all närservice som behövs för det vardagliga livet.

  • Premium
  • Balkong
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 2
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 3

Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion

Villa
Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Notar
6 900 000 kr
136 m²
5 rum
1 202 m² tomt

Denna blivande enplansvilla är ett perfekt val för den som söker bekvämlighet och stil i ett och samma paket. Med en yta på 136 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både familj och sociala tillställningar. Här kombineras modern design med genomtänkta lösningar för att skapa en optimal boendemiljö. Invändigt möts du av en öppen och luftig planlösning där vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en harmonisk helhet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är fullutrustat och erbjuder generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Villan erbjuder vidare tre bra sovrum, allrum eller ytterligare sovrum, tvätttuga, helkaklat badrum och gästwc. Naturen och utsikten utgör de största kvaliteterna på denna tomt. Därför föreslås en varsam placering och inverkan på de naturliga marknivåerna minimeras. De element som tillförs på tomterna eftersträvar att bli en del av landskapet, rama in vyer och framhäva omgivningarna snarare än att sticka ut och ta över. Här njuter man av att vara ett med naturen och av vackra solnedgångar över vattnet. I gemensamhetsanläggningen finns badplats med sandstrand och lekplats för de små. Vidare finns egen sjöbod och båtplats. Här kan du ta det lugnt och hämta styrka i en synnerligen vacker och rofylld natur. Ta gärna ett bastubad bredvid din egen sjöbod och bada från bryggan sommar som vinter - Fiska kan du göra året om. Här har du tillgång till en skärgårdsliknande miljö med milsvida båtturer. På sommarhalvåret kan du glida fram i en kanot eller elmotorbåt i trolska kanalmiljöer och på fina vinterdagar kan du åka skridskor eller skidor i det stora sjösystemet. För mer information se byggbeskrivning. Mindre justeringar avseende väggar mm kan vara möjligt om köparen så önskar. Fastighetsmäklaren ansvarar för försäljning av tomten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och platsvisning.

  • Premium
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 14

Villa
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
3 295 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
719 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla med hel källare som uppfördes 1926. Villan ligger på hörntomt och under 80-talet byggdes ett praktiskt dubbelgarage. På entréplanet finns ett stort och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Här finns rejäl yta för matbord där hela familjen ledigt får plats. De två sällskapsrummen i fil skapar en härlig social yta. Det ena rummet som idag används som matsal har mysig öppen spis för kvällarnas avkoppling med familj och vänner. Härifrån finns också utgång till det inglasade uterummet samt öppen altan. På detta plan finns också en praktisk wc. På övervåningen finner du idag två rymliga sovrum, badrum, allrum samt balkong som bjuder in till stillsamma stunder under bar himmel i kvällssolsläge. Med möjligheten att enkelt skapa ytterligare ett sovrum av allrummet erbjuder denna våning flexibilitet för din växande familj eller dina individuella behov. Den generösa källaren rymmer en stor tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen, vilket ger dig möjlighet att hålla ordning och reda utan att behöva kompromissa med utrymmet i själva bostaden. Dessutom erbjuder denna villa ett imponerande dubbelgarage med gott om plats för dina fordon, samt biluppställningsplatser framför, vilket gör det till en perfekt lösning för bilälskaren eller den som helt enkelt värdesätter extra utrymme för förvaring och hobbyaktiviteter. Beläget nära Huskvarna centrum, med bekväma bussförbindelser och närhet till skolor och andra bekvämligheter, erbjuder denna villa en livsstil med bekvämligheten av stadslivet.

  • Premium
Brånerydsvägen 22, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Brånerydsvägen 22, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Brånerydsvägen 22, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Brånerydsvägen 22

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 300 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
19 403 kr/m²

Välkommen till Brånerydsvägen 22 och denna charmiga trea på Huskvarna söder. Bostaden fördelar sig över 67 kvm och har ett fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Belägen högst upp i huset och med balkong som vetter rakt ut mot grönskande natur, fri från insyn. Här bor man i en familjär och välskött bostadsrättsförening där man utfört många tunga renoveringar såsom tak, fönster och dränering. Bankskuld per kvm år 2023 låg på 1 366 kr vilket talar för en stabil ekonomi. Den låga månadsavgiften om 3 300 kr/mån gör det hela ännu mer fördelaktigt. Föreningen äger och disponerar en mysig trädgård där det bland annat finns en gemensam altan för dig som vill bjuda över vännerna på grillkväll. Friheten att ha en trädgård som du bara kan gå ut och njuta utav är guld värd, detta ger dig en hög dos villakänsla. Området har en familjevänlig atmosfär med förskola inom gångavstånd och övrig barnomsorg i området. En kort promenad från bostaden finns möjlighet till aktiviteter, här ligger Vapenvallen en större idrottsanläggning med flera fotbollsplaner där Husqvarna FF spelar sina hemmamatcher, därtill finns konstfrusen isrink och Zinkensdamm med året-runt-anläggning. Här på Brånerydsvägen har man även närhet till centrums utbud med det mesta man behöver i sin vardag - flera mataffärer, tandläkare, apotek, vårdcentral och bibliotek. I centrum ligger även Rosengallerian, en galleria där det finns klädbutiker, skoaffär, café, restauranger, gym och saluhall. Kring Esplanaden finns fler butiker och restauranger, här erbjuds även torghandel på tisdagar. Här är det även bekvämt avstånd till Vätterstrandens badplatser och fina promenadstråk. Från bostaden erbjuds även goda kommunikationer med både buss och tåg mot Jönköping samt Nässjö. Sammantaget ett optimalt boende för dig som önskar ett smidigt boende i ett lugnt och trivsamt område. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Spånhultsvägen 6, Norrahammar, Jönköpings kommun
Spånhultsvägen 6, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 2
Spånhultsvägen 6, Norrahammar, Jönköpings kommun, bild 3

Spånhultsvägen 6

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
Notar
6 195 000 kr
190 + 38 m²
8 rum
1 329 m² tomt

Hjältevadshuset som byggdes 2017 är en praktisk och modern tvåplansvilla som kombinerar stil med funktionalitet. Med det rymliga vidbyggda, fullisolerade uterummet som tillkom 2021, erbjuds en extra dimension av komfort och utrymme för avkoppling och social samvaro. Huset välkomnar dig med en öppen atmosfär på entréplanet där det finns genomgående golvvärme för extra bekvämlighet. Det smakfulla och fullutrustade Ballingslövköket med vita skåpsluckor erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta - en braskamin bidrar till en mysig atmosfär under kalla kvällar. En av höjdpunkterna på entréplanet är det vidbyggda uterummet som ligger utmed gaveln med utgång från köket. Vidare finns Master bedroom som erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. Det helkaklade dusch-/wc-utrymmet och tvättstugan på samma våningsplan ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för vardagen. Övervåningen i huset har öppet till nock och utgör en privat och avskild del av bostaden. Här finns tre väl tilltagna sovrum som erbjuder bekväma utrymmen för familjemedlemmarna eller gäster. Det rymliga och helkaklade badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter och bidrar till en känsla av lyx och välbefinnande. Ett allrum på övervåningen ger ytterligare utrymme för avkoppling och gemenskap, medan två förråd möjliggör praktisk förvaring av olika föremål. Huset är fördelaktigt beläget på en liten höjd och gränsar till grönområden på ena sidan, vilket ger en naturskön och fridfull omgivning. Den rejäla plattsättningen runt huset erbjuder gott om plats för parkering av flera bilar, husbil och eller husvagn. Här bor man i ett omtyckt område. I omgivningen finns grönområden, vandringsleder, sportcenter m.m. I centrum finns bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, vårdcentral och bibliotek. Är man badsugen på sommaren finns en badvänlig sjö, Åsasjön. Vid Åsasjöns strand ligger Åsabadet, ett friluftsbad med brygga, hopptorn och rejäla gräsytor. Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Maskinvägen 11, Taberg, Jönköpings kommun

Maskinvägen 11

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Notar
2 995 000 kr
113 + 28 m²
4 rum
945 m² tomt

Välkommen till denna charmiga suterrängvilla belägen på en härlig hörntomt i Taberg. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturskön omgivning. Den insynsskyddade baksidan som är ett riktigt smultronställe gränsar mot grönområde och bjuder på en rik växtlighet och ett inglasat uterum. Entréplanet består av hall med plats för klädavhängning, bra sovrum, rymlig tvättstuga med duschhörna och bastu. På denna våning finns också ett rum som är perfekt för gäster eller som kontor samt ett garage för fordon eller familjens fritidsprylar. På övervåningen möts du av ett vardagsrum med generösa umgängesytor (tidigare 2 rum) och utgång till balkong mot framsidan. Köket är fräscht och funktionellt och har utgång till den fantastiska baksidan där du kan njuta av naturen och din egna gröna oas. Ett helkaklat badrum och ett rymligt sovrum finns också på denna våningsplan. Trädgården på baksidan är en riktig pärla som är perfekt för trädgårdsälskare och för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Denna villa erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheten. På gångavstånd finns skola, förskola, lokaltrafik och mataffär. Missa inte chansen att göra detta hem till ditt eget! Välkommen!

  • Plus
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Mickels väg 10D

Lägenhet
Tenhult, Jönköpings kommun
Notar
1 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 522 kr/mån
17 949 kr/m²

Med närhet till både centrum och grönska finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a om 78 kvadratmeter! Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och har ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti, här ges gott om plats både soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Från detta rum nås ett större sovrum med plats för dubbelsäng, här erbjuds flertalet garderober för praktisk förvaring. Därtill finns ett uppdaterat kök med fina arbetsytor, här finns gott om skåp och lådor som ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning finns yta med plats för matbord framför fönster som vetter mot lägenhetens balkong. Balkongen i trevligt västerläge med vy mot föreningens innergård är rymlig och ger utrymme för möblering, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Lägenhetens andra sovrum nås via köket och är lite mindre men erbjuder flexibel användning. Här ryms säng, skrivbord och byrå beroende på behov och önskemål. Det stilrena badrummet renoverades år 2022, här återfinns vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns även bekvämligheter som golvvärme, dessutom ges plats för att installera tvättmaskin om så önskas. Med lägenheten följer ett förråd, tvättstuga samt en stor innergård med plats för lek och aktiviteter. Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud och allt man behöver i sin vardag. Här bor man omringad av landsbygd men med bra kommunikationer och närhet till både Huskvarna, Jönköping och Nässjö. I Tenhult finns diverse serviceutbud, flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, café, pizzeria, restauranger, blomsterhandel och omtyckt klädbutik. I Tenhult finns ett rikt föreningsliv och många aktiviteter att välja mellan, här finns även fina promenadstråk och grönområden. Varmt välkomna att boka er visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Näckrosstigen 8, null, Vaggeryds kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Näckrosstigen 8

Villa
Vaggeryds kommun
Notar
4 100 000 kr
169 + 25 m²
6 rum
1 001 m² tomt

OBS! NYTT PRIS! Nu har vi nöjet att presentera denna arkitektritade enplansvilla på Näckrosstigen på Västra Strand! Här bor man på populär adress i direkt närhet till avkopplande promenader längs Hjortsjöns vattenkant. Med en dekorativ och lättskött trädgård får du en underbar plats där du kan odla, leka och njuta av utomhuslivet året runt. Innanför den stilrena fasaden, kombinerad av snyggt grånad träpanel behandlad med järnvitriol och liggande svartmålad panel, möts man av ett ljust och välplanerat hem med öppna ytor och generösa fönsterpartier, den gedigna takhöjden adderar ytterligare till den luftiga atmosfären och ger en fantastisk rymd. Köket, matplatsen och vardagsrummet flyter samman i en harmonisk enighet och här ges bra ytor för vardagens bestyr och till gemenskap och umgänge. Ta steget ut och njut av härliga soliga dagar och ljumma sommarkvällar i det inglasade uterummet eller på det generösa soldäcket i västerläge. Här är platsen där man kan koppla av, sola, grilla och umgås med familj och vänner under en klar himmel. Här är det inte bara sällskapsytorna som imponerar - denna villa erbjuder upp till fem rymliga sovrum, varav master bedroom stoltserar med både anslutande walk-in closet och badrum en-suite. I det som tidigare varit garage huserar numera ett gym och förråd, här har man egen ingång och detta rum passar perfekt som tonårsrum. Dessutom finns ytterligare ett badrum och ett praktiskt tvättrum som gör vardagslivet både bekvämt och enkelt att hantera. Huset står placerat på en plan och lättskött hörntomt där man kan skapa en grönskande oas och skörda sina egna grönsaker och örter direkt från trädgården. Samtidigt finns gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter för hela familjen att utforska och njuta av. Här finns även en isolerad friggebod som lämpar sig som hemmakontor alternativt gästrum. Vid husets entré finns även parkering och elbilsladdare. Detta boende passar ypperligt för familjen som önskar ett bekvämt boende i lugnt och familjärt villakvarter. Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss. Sammantaget är detta ett mycket tilltalande hus i gott skick, redo för nästa familj att trivas i och skapa sina egna minnen. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Plus
Sandseryd 29, Sandseryd, Jönköpings kommun

Sandseryd 29

Villa
Sandseryd, Jönköpings kommun
Notar
3 400 000 kr
80 m²
3 rum
3 283 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga i det mycket eftertraktade området Sandseryd. Med tre rum och kök samt en härligt inglasad och isolerad veranda som förvandlats till ett mysigt extrarum/matrum erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort. För den som älskar närheten till naturen och samtidigt vill ha bekvämligheten av att vara nära Jönköping är detta det perfekta valet. Vacker utsikt mot grönområdet med gläntan. Allrummet välkomnar dig med gott om plats för både en bekväm soffgrupp och ett generöst matsalsbord där vänner och familj kan samlas. Den öppna spisen med insats skapar en mysig atmosfär och sprider värme under kyliga kvällar - perfekt för att krypa upp med en bok eller bara njuta av sällskapet. Vidare finns två väl tilltagna sovrum där lugn och ro råder för en god natts sömn. Det fräscha köket är utrustat för att tillgodose dina kulinariska behov och erbjuder en smidig köksutgång till baksidan. Det renoverade badrummet som bjuder in till avkoppling och vardagslyx har moderna bekvämligheter och stilren design. År 2020 installerades även en ny vattenbrunn och fiberanslutning. På tomten finns även två mindre stugor varav en är fullt inredd och kan användas som tonårsrum, kontor eller gäststuga. Här kan du bo i lugn och ro omgiven av naturen samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren eller boka tid för visning.

  • Plus
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Notar
6 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 9/14
5 739 kr/mån
72 978 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet i Brf Park, en av Jönköpings modernaste bostadskomplex med "hotellkänsla"! Denna exklusiva bostad är en av de få i huset som har en magnifik terrass på strax över 30 kvadratmeter, perfekt för dig som älskar utomhuslivet. Belägen på våning 9 av 14, erbjuder den en enastående utsikt och ett optimalt sydvästläge som bjuder på strålande solljus under större delen av dagen. Lägenheten präglas av genomgående hög standard och modern design. Det vattenburna golvvärmesystemet garanterar en skön temperatur året runt och skapar en ombonad atmosfär. Köket är av högsta kvalitet och kommer från välrenommerade HTH, här finns all utrustning du kan önska för att tillaga läckra måltider. Köket ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet och ytan är ca 50 kvm - som gjort för sociala tillställningar. Badrummet är helkaklat och stilrent inrett samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två sovrum där Master bedroom är på 20 kvm och har en walk in closet med praktisk skjutdörrsgarderob. Ljus och rymd är två ord som bäst beskriver denna bostad. Stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla, och du kan njuta av den vackra utsikten från alla rum. Som boende i Brf Park har du tillgång till fantastiska gemensamma utrymmen. Högst upp på våning 14 finns en underbar takterrass och bastu med en sagolik utsikt över staden. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgången efter ett träningspass i husets välutrustade gym. För uthyrning finns också en kyld vinkällare för den som önskar. Det centrala läget är oslagbart, med närhet till allt som Jönköping har att erbjuda. Samtidigt är området runt huset fritt från trafik och ger dig en lugn och avkopplande boendemiljö. Snart kommer den grönskande Lasarettsparken att vara en fräsch oas som skapar en vacker kontrast till Park's moderna och stilrena linjer. Denna lägenhet är verkligen en unik pärla som erbjuder både elegans och komfort, och den är redo att välkomna dig till ditt nya hem. Varje dag blir en upplevelse när du bor i denna fantastiska bostad i Brf Park.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 42