Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Tis 26 mar kl 16:45
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 7, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 7

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Notar
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 591 kr/mån
25 643 kr/m²

I vackra omgivningar invid Vätterns strand ligger denna trivsamma lägenhet med utmärkt planlösning. Bostadsrätten ligger i ett lugnt och omtyckt område med närhet till både badplats, fina promenadstråk och centrums bekvämligheter. Här är det fantastiskt lätt att trivas i både lägenhet och område! Lägenheten ligger en halv trappa upp och har ett stort sällskapsrum med gott om plats för möblering, här har man härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Ett stort plus är den inglasade balkongen i söder där man kan njuta året om, oavsett väder. Det är det perfekta stället att koppla av, odla sina egna örter eller bjuda in till kaffe. Balkongen rymmer enkelt både sittgrupp och gröna växter. Vidare finns ett hemtrevligt kök med Vättervy från köksbordet. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Därtill finns två sovrum i bra storlek, badrum och klädkammare. Med sina tre rum och kök erbjuder den gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Här kan man skapa ditt drömhem i en härlig miljö. Dessutom erbjuds goda förvaringsmöjligheter i både källar- och vindsförråd. Föreningen har en stabil ekonomi och en engagerad styrelse som aktivt arbetar för att bevara och förbättra bostadskvaliteten. En låg belåning borgar för trygghet och föreningens byggnad är väl underhållen. Det finns också tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykelförråd och en vacker innergård. Vättersnäs är känt för sin natursköna miljö med närhet till både vatten och grönområden. Här har man möjlighet att ta ett morgondopp eller bara promenera längs Vätterstranden. På Vättersnäs bor man med gångavstånd till Österängen och Huskvarna centrum där det bland annat finns restauranger, mataffärer, butiker och vårdcentral. Inom behändigt avstånd nås Jönköpings centrum som erbjuder ett större utbud av allt man behöver i sin vardag. I området erbjuds bra pendlingsmöjligheter med linjebuss och fina gång- och cykelvägar med vy över Vättern. Här finns även goda kommunikationer med närhet till E4:an för vidare färd. Varmt välkomna att boka Er visningstid!

  • Premium
  • Balkong
Scheelegatan 13B, Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Scheelegatan 13B, Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Scheelegatan 13B, Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Scheelegatan 13B

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 938 kr/mån
28 712 kr/m²

Varmt välkomna till Scheelegatan 13B, en ljus och elegant bostad där varje kvadratmeter är utformad med omsorg och stil. Hemmet präglas av ljusa ytskikt, bevarade brädgolv och höga fönster med djupa fönsternischer, här kan man njuta av härlig rymd och ett fint ljusflöde. Läget ger dig omedelbar närhet till Högskola, flera restauranger och övrig service du behöver i din vardag. Välkomna in! I hallen ges plats för att förvara ytterkläder och skor i praktisk garderob vilket håller entrén snygg och välorganiserad. Vidare in i lägenheten återfinns ett uppdaterat kök med fina ytor för både matlagning och socialt umgänge. Här finns goda förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. I köket ges plats för stort matbord framför fönster med riktigt trevlig vy mot föreningens innergård med förmiddagssol. Vardagsrummet möter upp med härlig rymd och det första som fångar din uppmärksamhet är de imponerande höga fönsterna som släpper in naturligt ljus och ger rummet en unik karaktär. Den generösa ytan gör att man får plats med både soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum i sober färgsättning som inbjuder till avkoppling, här erbjuds gott om plats för både säng och förvaringsmöjligheter. Dessutom ges yta för skrivbord, vilket ger dig möjligheten att skapa en arbetsplats eller kreativ hörna. Därtill finns ett helkaklat badrum i stilrent utförande. En mysig och insynsskyddad innergård med grusbeläggning och en gräsplätt med gemensamma sittmöbler är ytterligare fördel med detta boende. I föreningens byggnad ligger Olgas Crêpes & Gelato där man smidigt kan köpa fika eller lättare lunch. Här bor man med närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger, butiker och lördagarnas torghandel. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel, busshållplats finns tillgänglig strax utanför dörren. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 14, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 14

Villa
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
3 295 000 kr
120 + 64 m²
5 rum
719 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla med hel källare som uppfördes 1926. Villan ligger på hörntomt och under 80-talet byggdes ett praktiskt dubbelgarage. På entréplanet finns ett stort och välutrustat kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Här finns rejäl yta för matbord där hela familjen ledigt får plats. De två sällskapsrummen i fil skapar en härlig social yta. Det ena rummet som idag används som matsal har mysig öppen spis för kvällarnas avkoppling med familj och vänner. Härifrån finns också utgång till det inglasade uterummet samt öppen altan. På detta plan finns också en praktisk wc. På övervåningen finner du idag två rymliga sovrum, badrum, allrum samt balkong som bjuder in till stillsamma stunder under bar himmel i kvällssolsläge. Med möjligheten att enkelt skapa ytterligare ett sovrum av allrummet erbjuder denna våning flexibilitet för din växande familj eller dina individuella behov. Den generösa källaren rymmer en stor tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen, vilket ger dig möjlighet att hålla ordning och reda utan att behöva kompromissa med utrymmet i själva bostaden. Dessutom erbjuder denna villa ett imponerande dubbelgarage med gott om plats för dina fordon, samt biluppställningsplatser framför, vilket gör det till en perfekt lösning för bilälskaren eller den som helt enkelt värdesätter extra utrymme för förvaring och hobbyaktiviteter. Beläget nära Huskvarna centrum, med bekväma bussförbindelser och närhet till skolor och andra bekvämligheter, erbjuder denna villa en livsstil med bekvämligheten av stadslivet.

  • Premium
Fornkullegatan 6A, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Fornkullegatan 6A, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Fornkullegatan 6A, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Fornkullegatan 6A

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Notar
1 550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 810 kr/mån
29 245 kr/m²

Denna mycket välskötta tvåa på första våningsplanet har en riktigt bra planlösning och trivsam balkong mot grönområde. Mycket stabil förening med låg belåning. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall med klinkergolv och takspotlights som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna och skorna efter en lång dag. Vardagsrummet är ljust och luftigt och har utgång till den härliga balkongen. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både en mysig soffgrupp och ett matsalsbord där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Takspotlightsen ger rummet en modern touch och skapar en behaglig belysning. Köket är fräscht med vita skåpsluckor och är fullutrustat med moderna apparater och har plats för köksbord. Här kan du kan laga och avnjuta goda måltider. Sovrummet är stilrent inrett och har generösa garderober som rymmer alla dina kläder och tillbehör. Badrummet är helkaklat och har en stilren design med moderna detaljer. Här finns duschhörna och golvvärme för ditt bekvämlighet. Det är få förunnat att bo så nära vacker natur samtidigt som man bor centralt. Här har du närhet till bl.a. Vattenledningsparken där det finns flera trevliga vandringsleder. Det är precis ovannämnda som gör att området Gräshagen är så populärt - du får det bästa av två världar. På nära avstånd har du mataffär där du löser den vardagliga handlingen samt goda bussförbindelser in till city där utbudet är stort.

  • Premium
  • Balkong
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Örngatan 2

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 918 kr/mån
31 646 kr/m²

Väldigt välplanerad lägenhet som i dag disponeras som en tvåa med separat sovrum. Fräscht kök med smakfull färgsättning och komplett maskinpark samt matplats. Dusch/wc är stambytt med klinker och helkaklat. I vardagsrum och sovrum finns fint fiskbensparkettgolv samt utgång till den rymliga inglasade balkongen med sol och utsiktsläge. Tvättstuga i källaren.

  • Premium
  • Balkong
Västerliden 3D, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun

Västerliden 3D

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 186 kr/mån
21 667 kr/m²

Välkomna till Västerliden 3D, Huskvarna – en modern och stilfull tvårumslägenhet som omfamnar bekvämlighet och elegans. Med sina 60 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk och välplanerad atmosfär som genomsyrar varje rum. När du kliver in genom hallen möts du av ett vackert laminatgolv, praktisk klädavhängning och eleganta spotlights som ger ett välkomnande intryck. Härifrån tar du steget in i det rymliga vardagsrummet, där det genomtänkta vinklade utrymmet skapar en öppen och ljus atmosfär. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara inglasade balkongen med öppningsbara fönsterpartier, perfekt för att njuta av frisk luft och utsikt. Sovrummet är en oas av lugn och komfort med sitt generösa utrymme och direkt tillgång till den inglasade balkongen. Laminatgolvet sträcker sig här liksom genom hela lägenheten, vilket skapar en enhetlig känsla av hemtrevnad. Badrummet är både stilrent och praktiskt med plastmatta, eleganta våtväggar och moderna spotlights. Köket är optimalt för den matintresserade med vita köksluckor och moderna vitvaror. I månadsavgiften ingår kostnader för uppvärmning, vatten, TV och internet. Bostaden kommer också komplett med två separata lägenhetsförråd för extra förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen Majstången är omsorgsfullt skött och finansiellt stabil. Det är en förening som har genomfört flera betydande renoveringsprojekt, inklusive inglasning av balkonger, installation av nya fönster, stamrenovering och takrenovering. Denna förenings engagemang för underhåll och förbättringar skapar en trygg och trivsam boendemiljö för dess medlemmar. Boendet har ett strategiskt läge, med mindre än en kilometers avstånd och endast fem minuters avstånd till Huskvarnas centrum. I närområdet finns ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och andra affärer. En kort promenad tar dig till platser som ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park samt utmärkta transportmöjligheter med både tåg och buss. Livet på Västerliden erbjuder en fridfull boendemiljö med högsta bekvämlighet.

  • Balkong
Blomodlarvägen 25, Lekeryd, Jönköpings kommun

Blomodlarvägen 25

Villa
Lekeryd, Jönköpings kommun
Notar
2 895 000 kr
138 m²
5 rum
405 m² tomt

Varmt välkomna till Blomodlarvägen 25 i Lekeryd! Här möts man av en hemtrevlig atmosfär med en attraktiv planlösning och ett stilrent intryck med moderna lösningar. På entréplan återfinns ett rymligt vardagsrum i vinkel som domineras av ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti som vetter mot en solig altan. Tack vare vardagsrummets storlek går det att möblera med ordentlig soffgrupp med soffbord och tillhörande fåtöljer utan att det känns trångt. Lägg därtill ett smakfullt renoverat kök som både är inbjudande och praktiskt med goda arbetsytor och plats för stort umgänge i anslutande matplats. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum skapar även möjlighet att duka upp långbord till sociala tillställningar. Härifrån nås även en trallförsedd uteplats med access till husets trädgårdstäppa med morgonsol. På entréplan finns även ett sovrum, helkaklat badrum i stilrent utförande och groventré med plats för klädvård. En trappa upp nås ett mysigt allrum med bra ljusinsläpp från takfönster. Vidare erbjuds här tre sovrum i bra storlek, därtill finns även ett helkaklat duschrum. På tomten finns uppfart med plats för parkering, garage med förrådsdel, cykelförråd och isolerat förråd. Från detta barnvänliga och mysiga bostadsområde har man nära till de centrala delarna av Lekeryd där mataffär, service och barnomsorg finns. I närområdet finns även fina omgivningar, strövområden och populära Uddebosjön med badplats, här hittar man också många mindre sjöar med möjlighet till bra fiske. En omtyckt idrottsförening erbjuder bland annat fotboll, orientering, friidrott, utegym och elljusspår med möjlighet till längdskidåkning på vintern. Välkommen att uppleva den perfekta balansen mellan villaliv och praktiskt boende paketerat i ett trivsamt och inflyttningsklart kedjehus. Här erbjuds det optimala boendet för dig som vill åtnjuta en villas alla fördelar i ett uppdaterat boende där inget lämnats åt slumpen! Välkomna att boka Er visningstid!

Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun
Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun, bild 2
Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun, bild 3

Egnahemsvägen 2C

Lägenhet
Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun
Notar
900 000 kr
94 m²
2 rum
vån 1/3
5 400 kr/mån
9 574 kr/m²

Här bor man med ett trevligt läge med magisk vy över Vättern och Södra Vätterbyggden. Lägenheten om 94 kvadratmeter (inkl boyta och biyta) erbjuder ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från fönsterpartier mot föreningens trädgård. Här har man öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, här får man plats med både matgrupp och en stor soffgrupp. Därtill finns ett helkaklat badrum samt sovrum med stort panoramafönster som vetter mot husets trädgård, vidare erbjuds även bra förvaringsmöjligheter i ett rum som idag används som klädkammare. Intill detta rum finns ytterligare ett rum som går att använda som sovrum eller kontor. Härifrån kommer man in till föreningens gemensamma tvättstuga samt bastudel. Vid entrén till lägenheten finns ett stort inglasat uterum till denna lägenhet. Föreningen erbjuder en stor trädgårdstomt om hela 10.786 kvm med träd och buskar som gör det härligt lummigt, här finns flera uteplatser med fin utsikt att välja emellan. Därtill finns även pergola och lekplats till de små. Till lägenheten hör parkeringsplats samt tillgång till snickeri samt bastu med dusch i källaren. Här bor man bland Egnahems härliga vyer men ändå inte längre bort än en behändig promenad alternativt fem minuters bilresa till Huskvarna centrum som erbjuder alla bekvämligheter du behöver i form av mataffärer, butiker, restauranger, vårdcentral och övrig service. Mycket goda kommunikationer erbjuds med närhet till busshållplats och gång- och cykelvägar. I närområdet finns även lekpark samt bra barnomsorg. Området erbjuder även en rad aktiviteter för de som vill röra på sig, exempelvis Egnahems bollklubb på Runnåkra samt IKHP som bland annat erbjuder orientering, friidrott, mountainbike och skidåkning med elljusspår. Här kan man även gå tipspromenad på söndagar och njuta av en nygräddad våffla med slående utsikt över Vättern och dess omgivning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning och mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Elias Fries väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun
Elias Fries väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 2
Elias Fries väg 18, Vätterslund, Jönköpings kommun, bild 3

Elias Fries väg 18

Villa
Vätterslund, Jönköpings kommun
Notar
4 795 000 kr
121 + 31 m²
5 rum
361 m² tomt

Detta radhus på eftertraktade Vätterslund är ett lättskött och praktiskt boende för den som söker både komfort och närhet till Jönköping City. Huset är beläget i slutet av en lugn återvändsgata vilket ger en känsla av ro och avskildhet. Huset bjuder på en imponerande möblerbar hall med gott om plats för klädavhängning. På entréplanet finner du även två sovrum, en gäst-wc med värmegolv och helkaklade väggar, ett generöst förråd som även kan fungera som walk-in-closet samt ett nyrenoverat och smakfullt duschutrymme. Här finns också en praktisk tvättstuga och ytterligare ett förråd för extra förvaring. Övervåningen bjuder på en ljus och luftig atmosfär med ett rymligt vardagsrum som ramar in den fantastiska utsikten över Vättern genom stora fönsterpartier. Det fräscht renoverade köket är fullutrustat och har en rejäl matplats med samma imponerande utsikt. Härifrån nås en vindskyddad balkong där soluppgången över Vätterns vackra skiftningar kan avnjutas med en rykande färsk kopp kaffe. Vidare finns ett helkaklat badrum med golvvärme och ytterligare två sovrum. På baksidan kan man njuta av kvällssolen på det stora altandäcket. Detta är den perfekta platsen för avkoppling och socialt umgänge på sena eftermiddagar och kvällar. Här finns gott om utrymme för lek och spel för de yngre i familjen, vilket gör det till en idealisk plats för familjetid och gemensamma aktiviteter. Huset har ett bra läge i området med begränsad trafik, vilket gör det både tyst och barnsäkert. Närhet till skol- och barnomsorg, bra kommunikationsmöjligheter, natur, matbutik samt andra vardagliga nödvändigheter på nära avstånd. Välkomna!

  • Premium
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 3B

Villa
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
4 495 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
878 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla på Huskvarna Söder, som har genomgått en omfattande renovering det senaste året och erbjuder nu en modern och stilfull boendemiljö. Villan är belägen i ett barnvänligt område med bekvämt avstånd till kommunikationer, skola m.m. På entréplanet finns det nya fullutrustade köket, en plats där både form och funktion möts. Köket är modernt och stilrent, vilket gör det till en perfekt plats för både matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och social samvaro. Ett sovrum finns också på bottenvåningen, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Det helkaklade badrummet är elegant och modernt, med stora grå klinkerplattor på både golv och väggar. Här finns även elgolvvärme för extra komfort. På övervåningen möts du av tre ljusa och trivsamma sovrum. Det finns även ett allrum som kan fungera som en mysig avskildhetszon eller en lekyta för barnen. Badrummet är även det helkaklat och utrustat med elgolvvärme. Villan omges av en trivsam trädgård med möjlighet till avkoppling och lek. Från både köket och sovrummet på bottenvåningen finns utgångar till baksidan där du kan njuta av frisk luft och grönska. Det vidbyggda garaget erbjuder bekväm biluppställning och extra förvaringsmöjligheter. Denna villa har genomgått en omfattande renovering det senaste året, inklusive ny el, nya stammar, kök, badrum samt uppdaterade ytskikt såsom golv, listverk, väggar och tak. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Huskvarna Söder en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och en familjevänlig miljö. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter är detta hemmet för den som söker en hög standard av boende i en trivsam och eftertraktad del av Huskvarna. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Mickels väg 10D, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Mickels väg 10D

Lägenhet
Tenhult, Jönköpings kommun
Notar
1 400 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 111 kr/mån
17 949 kr/m²

Med närhet till både centrum och grönska finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a om 78 kvadratmeter! Lägenheten präglas av genomgående ljusa materialval och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt och har ett härligt ljusflöde från stort fönsterparti, här ges gott om plats både soffgrupp, mediamöbel och matsalsbord. Från detta rum nås ett större sovrum med plats för dubbelsäng, här erbjuds flertalet garderober för praktisk förvaring. Därtill finns ett uppdaterat kök med fina arbetsytor, här finns gott om skåp och lådor som ger dig utmärkta förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning finns yta med plats för matbord framför fönster som vetter mot lägenhetens balkong. Balkongen i trevligt västerläge med vy mot föreningens innergård är rymlig och ger utrymme för möblering, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Lägenhetens andra sovrum nås via köket och är lite mindre men erbjuder flexibel användning. Här ryms säng, skrivbord och byrå beroende på behov och önskemål. Det stilrena badrummet renoverades i samband med stambyte år 2022, här återfinns vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns även bekvämligheter som golvvärme, dessutom ges plats för att installera tvättmaskin om så önskas. Med lägenheten följer ett förråd, tvättstuga samt en stor innergård med plats för lek och aktiviteter. Läget är optimalt med närhet till centrum och dess utbud och allt man behöver i sin vardag. Här bor man omringad av landsbygd men med bra kommunikationer och närhet till både Huskvarna, Jönköping och Nässjö. I Tenhult finns diverse serviceutbud, flera livsmedelsbutiker, vårdcentral, bibliotek, café, pizzeria, restauranger, blomsterhandel och omtyckt klädbutik. I Tenhult finns ett rikt föreningsliv och många aktiviteter att välja mellan, här finns även fina promenadstråk och grönområden. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 4B, Väster, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Kungsgatan 4B, Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 4B, Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 4B

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Notar
1 950 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2
3 993 kr/mån
31 200 kr/m²

Välkomna till Kungsgatan 4B och denna ljusa och välplanerade 2:a med inglasad balkong i soligt läge. Här bor man centralt med endast en kort promenad till Högskolan, centrums alla bekvämligheter samt goda kommunikationer. Här välkomnas man in i en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning vilket ger fint ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten bjuder på fina sällskapsytor med vardagsrum som ger plats åt både sällskaps- och matsalsmöblemang. Här har man härligt dagsljus från fönsterpartier i soligt söderläge, från detta rum har man även access till den inglasade balkongen som gör att lägenhetens sociala ytor förlängs ytterligare. Det ljusa köket är modernt inrett i vit inredning och här erbjuds bra ytor för både matlagning och socialt umgänge. Här ges plats för stort matbord framför fönster mot husets ombonade innergård. Vidare finns ett rofyllt och generöst sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. Här finns även ett ljust och stilrent badrum där dessutom plats för klädvård i form av tvättmaskin och torktumlare erbjuds som underlättar familjens vardag. Goda förvaringsmöjligheter ges i klädkammare i anslutning till lägenhetens hall där man kan förvara ytterkläder och skor vilket håller entrén snygg och välorganiserad. Med lägenheten följer även ett förråd. Bostadsrättsföreningen Hälsan erbjuder ett tryggt boende och är en mycket välskött förening med välunderhållna byggnader, ekonomisk stabilitet och låg belåningsgrad. Lägg därtill en imponerande lista av bekvämligheter så som festlokal som är perfekt för att fira speciella ögonblick, ett gym som ger möjlighet att hålla sig i form och övernattningslägenhet för långväga gäster. Här erbjuds även garage, cykelrum, grovsoprum och tvättstuga. Föreningen har även en parkliknade innergård med fina planteringar och trevliga sittplatser som skapar en oas att koppla av i efter en arbetsdag. Här bor man med närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger, butiker och lördagarnas torghandel. Med en kort promenad når du Högskolan samt Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva. I närområdet finns fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även utmärkta kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel, busshållplats finns tillgänglig strax utanför dörren. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun
Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Sotåsgatan 12

Villa
Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun
Notar
8 495 000 kr
223 + 61 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Här erbjuds en fantastisk villa med tidlös arkitektur. Denna gång en nyproducerad klassvilla i härlig New England stil med inspiration från den amerikanska östkusten med ett elegant marint utseende. De karaktäristiska dragen som utmärks av dess liggande träpanelfasad i vitt tillsammans med spröjsade fönster och givetvis den mysiga verandan. Det vackra huset är i 2 plan med generösa ytor om 223 kvm med stort vidbyggt garage om hela 61 kvm. Man imponeras av den väl genomtänkta och luftiga planlösningen som på entréplanet erbjuder en mycket välkomnande hall med imponerande 6,2 meter i takhöjd! Köket med den maffiga köksön erbjuder bra arbetsytor, vinkyl, stenkompositbänkskivor och skåpsluckor i naturlig ask. Öppen planlösning mot sällskapsrummet med enstavigt ekparkettgolv och braskamin. Allt samverkar på ett naturligt sätt där alla gäster och familj ledigt får plats vid bjudningar - ett schucko skjutglasparti flätar samman inne och ute på ett harmoniskt sätt året runt. Den väl tilltagna uteplatsen med isolerad betongplatta ger plats för både loungegrupp, matbord såsom solsängar. Intill en liten bit ut i trädgården, med berg i dager och gräsytor, ligger ett WillabGarden växthus som står på uppmurad tegelgrund. Här kan ytterligare matbord eller sittgrupp finnas bland örter och grönsaker. På entréplanet finns också sovrum/kontor, tvättstugan med utgång till garaget och sist men inte minst det lyxiga och rymliga badrummet med dubbeldusch, snyggt grön/grått kakel med matchande mässingsinslag i blandare, duschar och handdukstork. Här finns också utgång till baksidan. Övervåningen har ett Master Bedroom med en walk in closet värd namnet, ett mer privat allrum samt två sovrum med respektive klädkammare samt ytterligare ett smakfullt och rymligt badrum med jacuzzi för två, separat dusch m.m. Hela huset andas kvalitet och är genomtänkt in i minsta detalj - lägg därtill ett ypperligt läge gränsande till grönområde på baksidan samt närhet till härliga naturområden bl a IKHP området som erbjuder tipspromenad i vacker natur, skidåkning såväl på längden som utför, mountainbikebana och motionsspår. Skola och förskola ligger inom bekvämt gångavstånd liksom bussförbindelser. Varmt välkomna att höra av er för mer information och visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Notar
6 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 9/14
5 739 kr/mån
72 978 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet i Brf Park, en av Jönköpings modernaste bostadskomplex med "hotellkänsla"! Denna exklusiva bostad är en av de få i huset som har en magnifik terrass på strax över 30 kvadratmeter, perfekt för dig som älskar utomhuslivet. Belägen på våning 9 av 14, erbjuder den en enastående utsikt och ett optimalt sydvästläge som bjuder på strålande solljus under större delen av dagen. Lägenheten präglas av genomgående hög standard och modern design. Det vattenburna golvvärmesystemet garanterar en skön temperatur året runt och skapar en ombonad atmosfär. Köket är av högsta kvalitet och kommer från välrenommerade HTH, här finns all utrustning du kan önska för att tillaga läckra måltider. Köket ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet och ytan är ca 50 kvm - som gjort för sociala tillställningar. Badrummet är helkaklat och stilrent inrett samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två sovrum där Master bedroom är på 20 kvm och har en walk in closet med praktisk skjutdörrsgarderob. Ljus och rymd är två ord som bäst beskriver denna bostad. Stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla, och du kan njuta av den vackra utsikten från alla rum. Som boende i Brf Park har du tillgång till fantastiska gemensamma utrymmen. Högst upp på våning 14 finns en underbar takterrass och bastu med en sagolik utsikt över staden. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgången efter ett träningspass i husets välutrustade gym. För uthyrning finns också en kyld vinkällare för den som önskar. Det centrala läget är oslagbart, med närhet till allt som Jönköping har att erbjuda. Samtidigt är området runt huset fritt från trafik och ger dig en lugn och avkopplande boendemiljö. Snart kommer den grönskande Lasarettsparken att vara en fräsch oas som skapar en vacker kontrast till Park's moderna och stilrena linjer. Denna lägenhet är verkligen en unik pärla som erbjuder både elegans och komfort, och den är redo att välkomna dig till ditt nya hem. Varje dag blir en upplevelse när du bor i denna fantastiska bostad i Brf Park.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 29, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 29

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 629 kr/mån
25 833 kr/m²

Stig in i denna charmiga tvåa på andra våningen i Huskvarna, en perfekt planerad lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter samlade på 54 kvm. Här bor du i en trygg förening belägen med allt du behöver inom räckhåll. Den välkomnande hallen leder dig direkt in till det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här kan du stoltsera med högre takhöjd samtidigt som det finns gott om plats för både matplats och större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen i syd/östläge där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen! Sovrummet är likaledes ljust och inbjudande med klassiskt parkettgolv, här finns även garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och köket är praktiskt och stilrent, vilket gör det enkelt att laga och njuta av måltider. Lägenheten är en del av bostadsrättsföreningen Skytteln nr 6. Med en belåningsgrad om endast 4 191 kr/kvm kan du känna dig trygg i att du är en del av en förening som värnar om medlemmarnas trivsel och ekonomi. För endast 67 kronor per månad kan du även hyra en egen parkeringsplats i anslutning till huset. I Huskvarna bor du bekvämt med gångavstånd till allt vad centrum har att erbjuda - mataffärer, restauranger, klädaffärer, systembolag, vårdcentral, apotek och mycket annat. Busshållplats med avgångar till Jönköping finns i närområdet. Lägenheten är sammantaget ett utmärkt val för dig som söker värde för pengarna samtidigt som du önskar att bo på en attraktiv plats som tillhandahåller all närservice som behövs för det vardagliga livet.

  • Premium
  • Balkong
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun
  • Sön 7 apr kl 12:30
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Gränsgatan 1C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Gränsgatan 1C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
1 595 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 687 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen in till denna trevliga lägenhet om ett rum och kök med egen uteplats! Här välkomnas man in i en stilren lägenhet där nykänslan är påtaglig, bostaden bjuder på sociala sällskapsytor i vardagsrum och kök där vi med enkelhet får plats med såväl bäddsoffa som matbord. Via en hall med plats för förvaring av ytterkläder möter det stilrena köket upp med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Från de stora fönsterpartierna får man ett genomgående ljusflöde genom hela lägenheten. Därtill finns ett rymligt helkaklat badrum i sober färgsättning där även tvättmaskin och torktumlare finns placerade. I denna lägenhet finns även en klädkammare i bra storlek. Här har man en perfekt första lägenhet när man flyttar hemifrån, ska studera eller önskar en övernattningslägenhet. Föreningens byggnad har genomgått en större renovering under 2022 då även denna lägenhet nyproducerades. Läget är attraktivt och centralt med allt som vardagen kräver inom räckhåll, här finns närhet till mataffärer, flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Med en kort promenad når du även Jönköpings citykärna med allt man kan tänkas behöva samt närhet till Högskolan för den som studerar. I närområdet finns även fina promenadstråk och grönområden, här har man närhet till både Friaredalen, Jönköpings Stadspark och Munksjöpromenaden. I området erbjuds även goda kommunikationer med både buss, bil och till fots eller med cykel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Bondegränd 1

Villa
Bränninge, Habo kommun
Notar
3 695 000 kr
117 + 30 m²
5 rum
366 m² tomt

Denna enplansvilla med loft i Habo är ett charmigt och lättskött hem som lockar med en attraktiv adress. Vid ankomsten välkomnas du av en rymlig och välordnad hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det generösa vardagsrummet utmärker sig med en öppen takkonstruktion som skapar en luftig och social atmosfär. Från vardagsrummet leder en utgång till den utbyggda altanen mot framsidan och runt ca hälften av ena långsidan. Altanen blir därmed en idealisk plats för avkoppling och sociala sammankomster. I en halvöppen planlösning ansluter köket till vardagsrummet, vilket skapar en sammanhängande och trevlig yta. Köket har också en egen utgång till altanen, vilket gör det enkelt att kombinera inomhus- och utomhuslivet. Entréplanet rymmer även två välproportionerade sovrum och ett rejält helkaklat badrum med tvättavdelning, vilket ger en praktisk och funktionell boendemiljö. Huset värms upp av ett effektivt vattenburet golvvärmesystem, som är kopplat till fjärrvärme. Detta skapar en behaglig och jämn temperatur i hela bostaden och bidrar till en energieffektiv och hållbar uppvärmning. Den stora övervåningen, eller loftet, har anpassats för att rymma både ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett allrum. Sovrummet på loftet har dessutom förbättrats med ett takfönster för att släppa in mer naturligt ljus, vilket skapar en ljus och trivsam atmosfär. Husets exteriör är både bekväm och lättskött, med en liten gräsyta och en carport som inkluderar ett isolerat förråd. Designen på huset är vackert avskalad med tydliga gavlar, vilket ger det en distinkt och stilren karaktär. Detta hem kombinerar således funktionalitet med estetik och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på en attraktiv plats i Habo. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Forserumsvägen 4, Lekeryd, Jönköpings kommun

Forserumsvägen 4

Villa
Lekeryd, Jönköpings kommun
Notar
4 100 000 kr
165 + 72 m²
6 rum
1 602 m² tomt

Varmt välkomna till Forserumsvägen 4 i Lekeryd! Nu erbjuds en större 50-talsvilla om sex rum och kök med fina tidstypiska detaljer bevarade, här är ytorna generösa och väldisponerade. Sällskapsytorna flödar av ljus genom stora fönsterpartier där man blickar ut över trädgården. En trevlig tillbyggnad som inrymmer ett vardagsrum med access till trädäck i soligt söderläge förhöjer boendet rejält. Att köket är husets hjärta stämmer bra in på detta hem, köket är väl tilltaget och stilfullt renoverat i klassisk stil, här ryms en stor matplats med gott om plats för den större familjen. Därtill finns en kamin och utgång till trädäck i vinkel. Vidare finns två sovrum och badrum på detta plan. En våning upp finns en möblerbar hall, två sovrum i bra storlek och ett helkaklat duschrum medan källarplan bjuder på fina förvaringsytor och rejäl tvättstuga. Huset står placerat på en härlig tomt med bästa solläge, har ges gott om utrymme för både avkoppling och barnens aktiviteter. Integrerat garage, bra parkeringsmöjligheter för flera bilar och en välskött fasad med vitmålad panel är fler fördelar man hittar här. Läget är lugnt och familjevänligt med närhet till de centrala delarna av Lekeryd där mataffär, service och barnomsorg finns. Inom promenadavstånd finns även fina omgivningar, strövområden och populära Uddebosjön med badplats, i närområdet hittar man också många mindre sjöar med möjlighet till bra fiske. En omtyckt idrottsförening erbjuder bland annat fotboll, orientering, friidrott, utegym och elljusspår med möjlighet till längdskidåkning på vintern. Sammantaget ett välplanerat hem där flertalet av de stora renoveringarna redan är gjorda såsom exempelvis kök, fönster, badrum med mera. Perfekt för familjen som letar efter ett bekvämt boende med härliga umgängesytor och många sovrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun
Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Falkgatan 20

Villa
Kråkeryd, Habo kommun
Notar
2 195 000 kr
113 m²
4 rum
519 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla belägen i det attraktiva området Kråkeryd i Habo. Med tre sovrum, vardagsrum, kök, ett rymligt badrum samt gäst-wc erbjuder detta hem en bekväm och funktionell planlösning för familjen. Förvaringsmöjligheter finns i ett förråd, och från köket når du det rymliga uterummet, perfekt för avkoppling och social samvaro. Fastigheten gränsar till ett grönområde, vilket ger en känsla av lugn och naturnära atmosfär. Ett friliggande garage med förvaringsutrymme. Här finns möjligheten att skapa ett hemmakontor om så önskas, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Området i Kråkeryd är känt för sin barnvänliga miljö, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Här finns närhet till grönområde, skola, och förskolor vilket skapar en trygg och trivsam omgivning för barnen att växa upp i. Villan är i behov av modernisering. Detta ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna önskemål och behov. Med sin tilltalande plats och möjligheten till personlig prägel är denna enplansvilla i Habo en perfekt grund för att skapa ett hem att trivas i under lång tid framöver. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Grännavägen 50, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun

Grännavägen 50

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Notar
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 900 kr/mån
24 938 kr/m²

Letar Ni efter något unikt så har Ni nu chansen. Vindsvåning på solsidan/Huskvarna med fantastisk panoramautsikt över Vättern. De härligt välvda och höga fönsterpartierna ger ljusinsläpp, balkong i västerläge som har en oslagbar utsikt över Vättern, kvällssolen får man på köpet, braskamin för mysstunder, parkeringsplats samt "egen" uteplats med trädäck i trädgården m.m. Kort sagt en bostad som är unik. Kontakta handläggande mäklare för visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Syréngatan 2A, Torpa, Jönköpings kommun

Syréngatan 2A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
2 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 210 kr/mån
27 566 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3 rumslägenhet om 76 kvm på det omtyckta området Torpa i Jönköping. Belägen på våning 3 i gavelläge öppnas denna bostad upp för ett fantastiskt ljusinsläpp och en luftig atmosfär. Den generösa takhöjden om 2,5 meter förstärker rymdhetskänslan Bostaden erbjuder ett vardagsrum med öppen spis, vilket ger en inbjudande känsla och skapar en mysig stämning. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. Från vardagsrummet nås balkongen i syd/väst - läge där du kan njuta av frisk luft och solsken hela dagen! Vidare finns två rymliga sovrum med generös förvaring, ett väldisponerat kök i ljusa nyanser med utrymme för matbord, samt ett helkaklat badrum. Lägenheten är en del av den välskötta bostadsrättsföreningen Misteln, känd för sin stabilitet och goda ekonomi. Med en belåningsgrad om endast 1 754 kr/kvm kan du känna dig trygg i att du är en del av en förening som värnar om medlemmarnas trivsel och ekonomi. Lägenhetens placering på Torpa gör att du har närhet till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till livsmedelsbutiker, skolor, restauranger och grönområden blir vardagen både praktisk och trivsam. Här får du en härlig kombination av modern bekvämlighet och den charm som kännetecknar Torpa i Jönköping. Välkommen till ditt nya hem! Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

  • Balkong
Strandängsgatan 9C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 9C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Notar
3 595 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
5 809 kr/mån
39 944 kr/m²

Härlig 3:a med genomgående hög standard och ljusa luftiga kvadratmeter med härliga sociala ytor. Läget är perfekt mellan vatten och natur i den öppna och luftiga vackra gläntan intill Vätterns kant - Välkomna till Kvarter Sjöviken! På föreningens fina innergård finns lyxigt gårdshus med uppvärmd pool som kan användas året runt - Öppningsbara glaspartier mot insynsskyddat soldäck som ger härlig utomhuskänsla. I gårdshuset erbjuds också bastu, övernattningslägenhet/gemensamhetslokal. Ta på er morgonrocken och ta hissen ned och simma ett par längder och sen koppla av på soldäcket vilket får tankarna att vandra mot medelhavet. För den mer vågade kan även ett dopp i Vättern tas. Området erbjuder vackra strandnära promenad och löpstråk i naturskön parkmiljö. Vidare har föreningen en gemensam takterrass med härlig utsikt i alla väderstreck över området och milsvid Vätterutsikt. I hallen möts vi av ett ljust praktiskt klinkergolv som längre in övergår i ett ljust enstavigt ekparkettgolv som ligger i lägenhetens alla rum - snyggt och enhetligt. Direkt till vänster från hallen finns lägenhetens Master bedroom med klädkammare. Lite längre in ligger den påkostade helkaklade gästtoaletten. Vägg i vägg finns det superfräscha helkaklade badrummet med duschhörna, tvättställ med kommod, handdukstork, spotlights och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Det stilfulla fullutrustade HTH-köket ligger i halvöppen planlösning med det väl tilltagna och sociala vardagsrummet. Från köket nås balkongen om 11 kvm som har ett fritt läge med utsikt. Det sociala och rymliga sällskapsrummet med fransk balkong har plats för såväl matsalsmöblemang, soffgrupp, läshörna utan att det på något sätt känns trångt. Innanför köket finns lägenhetens andra sovrum. Strandängen växer nu snabbt fram som en naturnära och hållbar stadsdel med utmed Vätterns kant med härliga naturområden vilket ger en avkopplande känsla. I området finns/kommer finnas skola, förskola, butiker, torghandel, Nordic Wellness m.m. Härifrån är det enkelt att ta sig till Jönköping till fots, cykel, buss (direktlänk till City/Asecs) eller bil. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Grännavägen 50, Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Grännavägen 50

Lägenhet
Huskvarna Norrängen, Jönköpings kommun
Notar
1 500 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/3
4 985 kr/mån
21 739 kr/m²

Varmt välkomna till Grännavägen 50 och denna ljusa lägenhet om två rum och kök med möblerbar hall. Här bor man på 69 kvadratmeter med bevarade parkettgolv, ljus färgsättning och obruten Vätterutsikt från balkong i härligt västerläge. I lägenheten möts man av en luftig hall som tar oss vidare till ett vardagsrum där den fina utsikten gör sig påmind, här kan man njuta av fina solnedgångar från balkongen. Via en skjutdörr nås ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter och vy mot föreningens trädgård. Därtill finns ett praktiskt kök med alla bekvämligheter. Ett helkaklat badrum i stilrent utförande med egen tvättmaskin är ytterligare fördel med detta boende. På husets baksida har man tillgång till egen trädgårdsplätt att disponera över, här kan man exempelvis odla eller bara njuta av soliga dagar. Bostadsrättsföreningen har utfört flera stora renoveringar de senaste åren såsom takbyte, fönsterbyte och stambyte från gatan in till huset. Tack vare att föreningen endast består av 6 lägenheter har man möjlighet att vara med och påverka. Från Norrängen har man närhet till Vättern, här finns fina badplatser, småbåtshamn och trevliga promenadstråk. I närområdet ligger Huskvarna stadspark med omtyckt lekpark och fik. Härifrån nås vandringsstigar som leder till Utsiktsplats och IKHP:s motionsanläggning. Inom bekvämt avstånd nås även populära Kroatorpet där det erbjuds både fika och mat med svårslagen Vätterutsikt. Härifrån cyklar man till Huskvarna centrum på några minuter, här finns all tänkbar service man behöver i sin vardag. Därtill finns goda kommunikationer med fina bussförbindelser, gång- och cykelvägar och smidig påfart till E4:an. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Klarinettgatan 1

Villa
Lerhagen, Jönköpings kommun
Notar
9 500 000 kr
265 + 35 m²
6 rum
1 253 m² tomt

I denna lösvirkesbyggda och generösa villa möts man av en tilltalande och genomtänkt planlösning med fokus på de sociala utrymmena likväl som på de privata - här är varje kvadratmeter noggrant planerade. Huset är beläget på solig hörntomt med en prydlig trädgård med fina planteringar och stenläggningar. Här finns även flera uteplatser att välja mellan. På entréplan välkomnas man av en rymlig hall med härlig rymd och öppningar mot våning 2 vilket ger ett härligt första intryck. På detta plan finns även rejält allrum, tre sovrum samt helkaklat duschrum. Här ges även plats för praktisk groventré/tvättstuga med plats för klädvård och ingång till garage. En trappa upp möter man husets hjärta med ett väl tilltaget sällskapsrum, detta rum badar i ljus från fönsterpartier i inte mindre än tre väderstreck vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I öppen planlösning finns ett stilrent renoverat kök med utgång till balkong med förmiddagssol - perfekt för att avnjuta dagens första kopp kaffe. Vidare nås Master Bedroom (tidigare har detta varit 2 rum), även detta rum har generöst med ljusinsläpp samt utgång till balkong med härligt söderläge. Här finns även ett riktigt stort helkaklat badrum med bastuavdelning. Integrerat garage samt carport är ytterligare några av fördelarna med detta boende. Sammanfattningsvis ett magnifikt hus i två plan som lämpar sig väl för familjen som söker det lilla extra i familjevänligt område. Här bor man bland goda grannar och i närområdet finns bra bussförbindelser, mataffär och skola. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 2
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 3

Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5

Tomt
Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Notar
2 195 000 kr
1 091 m² tomt

Fantastiskt tomt på Lövuddenhöjden, där 7 nya tomter växer fram. Naturen och utsikten utgör de största kvaliteterna på dessa tomter. Därför föreslås en varsam placering där träd i första hand bevaras och inverkan på de naturliga marknivåerna minimeras. De element som tillförs på tomterna eftersträvar att bli en del av landskapet, rama in vyer och framhäva omgivningarna snarare än att sticka ut och ta över. Här njuter man av att vara ett med naturen och av vackra solnedgångar över vattnet. I gemensamhetsanläggningen finns badplats med sandstrand och lekplats för de små. Vidare finns egen sjöbod och båtplats. Här kan du ta det lugnt och hämta styrka i en synnerligen vacker och rofylld natur. Ta gärna ett bastubad bredvid din egen sjöbod och bada från bryggan sommar som vinter - Fiska kan du göra året om. Här har du tillgång till en skärgårdsliknande miljö med milsvida båtturer. På sommarhalvåret kan du glida fram i en kanot eller elmotorbåt i trolska kanalmiljöer och på fina vinterdagar kan du åka skridskor eller skidor i det stora sjösystemet.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 39