Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Michael Nygren

Michael Nygren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun
  • Sön 19 maj kl 12:15
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Bondegränd 1, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Bondegränd 1

Villa
Bränninge, Habo kommun
Notar
3 695 000 kr
117 + 30 m²
5 rum
366 m² tomt

Denna enplansvilla med loft i Habo är ett charmigt och lättskött hem som lockar med en attraktiv adress. Vid ankomsten välkomnas du av en rymlig och välordnad hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det generösa vardagsrummet utmärker sig med en öppen takkonstruktion som skapar en luftig och social atmosfär. Från vardagsrummet leder en utgång till den utbyggda altanen mot framsidan och runt ca hälften av ena långsidan. Altanen blir därmed en idealisk plats för avkoppling och sociala sammankomster. I en halvöppen planlösning ansluter köket till vardagsrummet, vilket skapar en sammanhängande och trevlig yta. Köket har också en egen utgång till altanen, vilket gör det enkelt att kombinera inomhus- och utomhuslivet. Entréplanet rymmer även två välproportionerade sovrum och ett rejält helkaklat badrum med tvättavdelning, vilket ger en praktisk och funktionell boendemiljö. Huset värms upp av ett effektivt vattenburet golvvärmesystem, som är kopplat till fjärrvärme. Detta skapar en behaglig och jämn temperatur i hela bostaden och bidrar till en energieffektiv och hållbar uppvärmning. Den stora övervåningen, eller loftet, har anpassats för att rymma både ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett allrum. Sovrummet på loftet har dessutom förbättrats med ett takfönster för att släppa in mer naturligt ljus, vilket skapar en ljus och trivsam atmosfär. Husets exteriör är både bekväm och lättskött, med en liten gräsyta och en carport som inkluderar ett isolerat förråd. Designen på huset är vackert avskalad med tydliga gavlar, vilket ger det en distinkt och stilren karaktär. Detta hem kombinerar således funktionalitet med estetik och erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på en attraktiv plats i Habo. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 14:15
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Klarinettgatan 1, Lerhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Klarinettgatan 1

Villa
Lerhagen, Jönköpings kommun
Notar
8 995 000 kr
265 + 35 m²
6 rum
1 253 m² tomt

I denna lösvirkesbyggda och generösa villa möts man av en tilltalande och genomtänkt planlösning med fokus på de sociala utrymmena likväl som på de privata - här är varje kvadratmeter noggrant planerade. Huset är beläget på solig hörntomt med en prydlig trädgård med fina planteringar och stenläggningar. Här finns även flera uteplatser att välja mellan. På entréplan välkomnas man av en rymlig hall med härlig rymd och öppningar mot våning 2 vilket ger ett härligt första intryck. På detta plan finns även rejält allrum, tre sovrum samt helkaklat duschrum. Här ges även plats för praktisk groventré/tvättstuga med plats för klädvård och ingång till garage. En trappa upp möter man husets hjärta med ett väl tilltaget sällskapsrum, detta rum badar i ljus från fönsterpartier i inte mindre än tre väderstreck vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I öppen planlösning finns ett stilrent renoverat kök med utgång till balkong med förmiddagssol - perfekt för att avnjuta dagens första kopp kaffe. Vidare nås Master Bedroom (tidigare har detta varit 2 rum), även detta rum har generöst med ljusinsläpp samt utgång till balkong med härligt söderläge. Här finns även ett riktigt stort helkaklat badrum med bastuavdelning. Integrerat garage samt carport är ytterligare några av fördelarna med detta boende. Sammanfattningsvis ett magnifikt hus i två plan som lämpar sig väl för familjen som söker det lilla extra i familjevänligt område. Här bor man bland goda grannar och i närområdet finns bra bussförbindelser, mataffär och skola. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Södra Parkgatan 30, Huskvarna, Jönköpings kommun

Södra Parkgatan 30

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Notar
4 995 000 kr
165 + 31 m²
5 rum
904 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 50-talshus med härlig utsikt över Vättern och Huskvarna! Här finns många tidstypiska detaljer bevarade. Beläget längst in på en lugn återvändsgata, erbjuder detta hem både ro och avskildhet samt ett enastående kvällssolsläge. Trädgården är en riktig pärla och har omvandlats till ett paradis med stora skifferplattor, grusade partier och en härlig växtlighet med en touch av Japan. Den rejäla uteplatsen som sträcker sig utmed hela baksidan och runt gaveln ger gott om utrymme för utemöbler, solstolar och grill, perfekt för att ta emot vänner och familj för grillkvällar och middagar utomhus. När du kliver in genom dörren möts du av en känsla av hemtrevnad. Det eleganta gröna marmorgolvet från Kolmården i hallen tar dig tillbaka i tiden och ger en genuin atmosfär. Garaget har förvandlats till ytterligare ett sällskapsrum där du kan njuta av kvällen framför etanolkaminen. Badrummet på entréplanet är en ren fröjd för ögat med sin smakfulla renovering och moderna, tidlösa design. Här kan du koppla av och fräscha upp dig i stil. Huset stora sovrum ligger lite för sig själv och här finns plats för allt du behöver samt praktisk klädförvaring bakom skjutdörrsgarderober. På detta plan finns också tvättstuga, bastu, pannrum och matvinkällare. Sällskapsrummet och matrummet är hjärtat av övervåningen och bjuder in till trevliga stunder med nära och kära. Golvet pryds av ett vackert fiskbensmönstrat ekparkettgolv som ger rummet en tidlös elegans. I ena hörnet finner du ett stort och vackert burspråk, som är den perfekta platsen att krypa upp med en god bok och njuta av panoramautsikten genom de generösa fönstren. Samtidigt kan du höra det rogivande knastrandet från brasan i eldstaden i bakgrunden, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ballingslövköket med sina vita skåpsluckor och vitmålade trägolv ger en känsla av fräschör och rymd. Här finns allt du behöver för att tillaga kulinariska mästerverk, och från köket har du en praktisk utgång till en baksidans uteplats. Intilliggande matrummet är perfekt för middagar med familj och vänner och har dubbelglasdörrar som öppnar upp till uteplatsen, vilket gör det enkelt att förlänga kvällarna utomhus när vädret tillåter. På detta plan finner du också två rymliga sovrum, båda med samma vackra fiskbensparkett som sällskapsrummet. Det ena sovrummet har en egen utgång till balkongen viken även nås från sällskapsrummet. Mellan de två sovrummen finns husets andra badrum som är utrustat med allt du behöver för att börja eller avsluta dagen i bekvämlighet. Välkommen till detta fantastiska hem där du kan njuta av varje ögonblick.

Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun
Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Sotåsgatan 12, Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Sotåsgatan 12

Villa
Huskvarna Fagerslätt, Jönköpings kommun
Notar
8 495 000 kr
223 + 61 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Här erbjuds en fantastisk villa med tidlös arkitektur. Denna gång en nyproducerad klassvilla i härlig New England stil med inspiration från den amerikanska östkusten med ett elegant marint utseende. De karaktäristiska dragen som utmärks av dess liggande träpanelfasad i vitt tillsammans med spröjsade fönster och givetvis den mysiga verandan. Det vackra huset är i 2 plan med generösa ytor om 223 kvm med stort vidbyggt garage om hela 61 kvm. Man imponeras av den väl genomtänkta och luftiga planlösningen som på entréplanet erbjuder en mycket välkomnande hall med imponerande 6,2 meter i takhöjd! Köket med den maffiga köksön erbjuder bra arbetsytor, vinkyl, stenkompositbänkskivor och skåpsluckor i naturlig ask. Öppen planlösning mot sällskapsrummet med enstavigt ekparkettgolv och braskamin. Allt samverkar på ett naturligt sätt där alla gäster och familj ledigt får plats vid bjudningar - ett schucko skjutglasparti flätar samman inne och ute på ett harmoniskt sätt året runt. Den väl tilltagna uteplatsen med isolerad betongplatta ger plats för både loungegrupp, matbord såsom solsängar. Intill en liten bit ut i trädgården, med berg i dager och gräsytor, ligger ett WillabGarden växthus som står på uppmurad tegelgrund. Här kan ytterligare matbord eller sittgrupp finnas bland örter och grönsaker. På entréplanet finns också sovrum/kontor, tvättstugan med utgång till garaget och sist men inte minst det lyxiga och rymliga badrummet med dubbeldusch, snyggt grön/grått kakel med matchande mässingsinslag i blandare, duschar och handdukstork. Här finns också utgång till baksidan. Övervåningen har ett Master Bedroom med en walk in closet värd namnet, ett mer privat allrum samt två sovrum med respektive klädkammare samt ytterligare ett smakfullt och rymligt badrum med jacuzzi för två, separat dusch m.m. Hela huset andas kvalitet och är genomtänkt in i minsta detalj - lägg därtill ett ypperligt läge gränsande till grönområde på baksidan samt närhet till härliga naturområden bl a IKHP området som erbjuder tipspromenad i vacker natur, skidåkning såväl på längden som utför, mountainbikebana och motionsspår. Skola och förskola ligger inom bekvämt gångavstånd liksom bussförbindelser. Varmt välkomna att höra av er för mer information och visning.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 2
Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 3

Lövviken Lövudden 25 - Tomt 2 - Nyproduktion

Villa
Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Notar
6 900 000 kr
136 m²
5 rum
1 202 m² tomt

Denna blivande enplansvilla är ett perfekt val för den som söker bekvämlighet och stil i ett och samma paket. Med en yta på 136 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både familj och sociala tillställningar. Här kombineras modern design med genomtänkta lösningar för att skapa en optimal boendemiljö. Invändigt möts du av en öppen och luftig planlösning där vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en harmonisk helhet. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är fullutrustat och erbjuder generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Villan erbjuder vidare tre bra sovrum, allrum eller ytterligare sovrum, tvätttuga, helkaklat badrum och gästwc. Naturen och utsikten utgör de största kvaliteterna på denna tomt. Därför föreslås en varsam placering och inverkan på de naturliga marknivåerna minimeras. De element som tillförs på tomterna eftersträvar att bli en del av landskapet, rama in vyer och framhäva omgivningarna snarare än att sticka ut och ta över. Här njuter man av att vara ett med naturen och av vackra solnedgångar över vattnet. I gemensamhetsanläggningen finns badplats med sandstrand och lekplats för de små. Vidare finns egen sjöbod och båtplats. Här kan du ta det lugnt och hämta styrka i en synnerligen vacker och rofylld natur. Ta gärna ett bastubad bredvid din egen sjöbod och bada från bryggan sommar som vinter - Fiska kan du göra året om. Här har du tillgång till en skärgårdsliknande miljö med milsvida båtturer. På sommarhalvåret kan du glida fram i en kanot eller elmotorbåt i trolska kanalmiljöer och på fina vinterdagar kan du åka skridskor eller skidor i det stora sjösystemet. För mer information se byggbeskrivning. Mindre justeringar avseende väggar mm kan vara möjligt om köparen så önskar. Fastighetsmäklaren ansvarar för försäljning av tomten. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och platsvisning.

  • Premium
Östra Storgatan 124A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Östra Storgatan 124A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 124A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 124A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
2 795 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/3
5 587 kr/mån
27 950 kr/m²

Vi på Notar presenterar stolt en rymlig lägenhet med fantastiskt läge, öppen spis och en otrolig rymd. Bevarade detaljer såsom fiskbensparkett, höga lister och vackra innerdörrar. Ett snyggt renoverat HTH kök som fint harmoniserar med lägenhetens charmiga uttryck. Inte heller är köket blygsamt till storleken utan här får du enkelt plats med matgrupp för 8-10 personer utan att det blir trångt. Optimal planlösning med stora sovrum och rymlig hall. Generös takhöjd i hela lägenheten ger lägenheten en luftig känsla. I vardagsrummet får du plats med stor soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når du, genom dubbeldörrar, den mysiga balkongen med smidesräcke och med utsikt över Vättern. Här avnjuter du kvällssolen. Tänk er att bjuda in vänner på en grillkväll till föreningens innergård - be gästerna ta med badkläder, när ni ätit färdigt så sätt på kaffet som puttrar färdigt medan ni går och tar ett svalkande kvällsbad... Det är ett attraktivt, lugnt och mysigt område men också ett centralt läge med närhet till Liljeholmsparken, Vätterstranden, mataffärer, caféer, restauranger, uteliv, butiker, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Varmt välkomna till en unik lägenhet på Liljeholmen!

  • Premium
  • Balkong
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Örngatan 2, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Örngatan 2

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
1 250 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 918 kr/mån
31 646 kr/m²

Välplanerad lägenhet som genomgående är i gott skick.. När du öppnar dörren möts du av en hall som välkomnar dig med generösa förvaringsutrymmen, där du kan organisera din vardag utan att offra stilen. Stig in i det smakfullt renoverade köket, vars moderna design lyser upp rummet och gör matlagningen till en fröjd. Här finns allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk eller bara njuta av en avslappnad frukost. Sovrummet och vardagsrummet har båda ett vackert fiskbensmönstrat ekparkettgolv som ger en känsla av både elegans och hemtrevnad. I vardagsrummet leder en dörr ut till den härliga och rymliga balkongen som är inglasad - Här kan du kan njuta av utsikten med en rykande kopp kaffe. Badrummet är stilrent med ljus klinkergolv och vita helkaklade väggar. Stabil förening som nyligen har renoverat innergårdar med sittplatser. Här bor man bor "nästan" granne med Huskvarna Folkets Park med dess trevliga onsdagsträffar på sommaren (om man är motorintresserad) eller konsertkvällar (om man har musikintresse). Kurrar det i magen ligger pizzeria Majstången strax ovanför. Varmt välkomna.

  • Premium
  • Balkong
Högstorp 38, Högstorp/Ylen, Jönköpings kommun

Högstorp 38

Fritidshus
Högstorp/Ylen, Jönköpings kommun
Notar
4 895 000 kr
58 + 12 m²
2 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet som sträcker sig längst en vacker strandtomt vid sjön Ylen. Här förenas naturen och bekvämligheten i en idyllisk harmoni och erbjuder en oöverträffad livsstil för de som söker lugn och avkoppling. Egen brygga med båtplats intill samt en uppmurad grill inbjuder till avkopplande kvällar vid vattnet, medan sjön Ylen lockar med sitt klara vatten och fiskrika vatten med bland annat gös. Här kan du bada direkt från din egen tomt och låta vattnets lugn smälta bort stressen från vardagen. Det charmiga bostadshuset om 58 kvadratmeter fördelas på ett sovrum, badrum samt rejäl storstuga där sällskapsrummet och köket samsas - i mitten finns en mysig och värmande braskamin. Här finns också utgång till inglasat uterum och altan. Dessa utrymmen ger möjlighet att njuta av det naturliga ljuset och de fantastiska sjöutsikterna året runt. Intill vattenbrynet finns ett pittoreskt båthus, perfekt för fiskeredskapen andra vattensportredskap. Vidare finns en gäststuga/förrådsbyggnad som erbjuder extra boendemöjligheter för besökande vänner eller familjemedlemmar. Ett separat garage ger generöst med utrymme för fordon och verktyg, medan ett praktiskt växthus ger möjlighet att odla egna grönsaker eller njuta av blomstrande växter året runt. Framför växthuset finns ytterligare odlingsmöjligheter. Den gröna trädgårdstomten erbjuder en fridfull plats för rekreation och lek. Med bekvämt avstånd in till Jönköping är detta inget annat än ett smultronställe både om du vill ha det som sommarhus eller permanentboende. På 10 minuter med bil når du Lekeryd, där finns mataffär, förskola, skola och en pizzeria. Denna fastighet är en dröm för naturälskare och de som söker en fristad där fågelkvitter och naturens symfonier blir en del av det dagliga livet. Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och naturskönhet på denna unika strandfastighet vid sjön Ylen.

  • Plus
Sjöåkravägen 34 A, Bankeryd, Jönköpings kommun

Sjöåkravägen 34 A

Lägenhet
Bankeryd, Jönköpings kommun
Notar
2 250 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/3
5 070 kr/mån
21 429 kr/m²

Denna gavellägenhet med fönster i tre väderstreck erbjuder en harmonisk och ljus atmosfär vilket skapar en öppen och inbjudande känsla. Lägenheten är genomgående väl underhållen. Lägenheten är bra planerad med rymligt vardagsrum med plats för hela familjen och vänner. Sovrummen är placerade på ena sidan och sällskapsytor på den andra, vilket ger en tydlig uppdelning av privatliv och sociala utrymmen. De två badrummen, varav det ena renoverades helt 2020 med klinkergolv och helkaklade väggar, erbjuder bekvämlighet och modernitet. Det andra badrummet är bl a utrustat med tvättmaskin. Hallen erbjuder bra plats för klädavhängning och andra prylar. Köket är en höjdpunkt i lägenheten och renoverades i samma veva som det ena badrummet, i en behaglig grå nyans. En öppning togs upp till vardagsrummet för att skapa en mer öppen planlösning och integrera köket och vardagsrummet. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har även en vinkyl för vinälskaren. En stor och härlig inglasad balkong sträcker sig från vardagsrummet till ett av sovrummen, med dubbla utgångar för bekväm åtkomst. Det är en perfekt plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt i alla väder. Föreningen som lägenheten tillhör präglas av stabilitet och god ekonomi, vilket ger en trygg boendemiljö. Månadsavgiften inkluderar värme och vatten, samt parkeringsplats och kostnader för TV/internet, vilket gör boendet både bekvämt och kostnadseffektivt. Den indirekta nettoskuldsättningen är 0 kr. Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Sjöåkra i Bankeryd ett perfekt val för den som söker en välplanerad och harmonisk bostad med närhet till natur och samtidigt med alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Med en kort promenad når du Bankeryds centrum med mataffärer, vårdcentral och tågstation. I närområdet finns också skolor, förskolor, badplats och det vackra naturområdet Vidablick.

  • Balkong
Mellangatan 49B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Mellangatan 49B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Mellangatan 49B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Mellangatan 49B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Notar
1 395 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/3
1 463 kr/mån
58 125 kr/m²

På våning två ligger denna smart planerade lägenhet som genomgående är i gott skick. På golvet ligger ekparkett och det renoverade köket som är fullutrustat har vita skåpsluckor. Badrummet är helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel. Med lite fantasti rymmer vardagsrummet både mat som sovplats men även mindre soffa. I hallen finns plats för klädavhängning samt förvaring i två garderober. På attraktiva Liljeholmen bor man endast ett par stenkast från Jönköpings playa - Vätterstranden. Närhet till bussförbindelser, mataffär och Liljeholmsparken. Gångavstånd till såväl Jönköpings city som Asecs köpcenter. Stabil förening med modernt gym i källaren. En perfekt lägenhet för studenten eller för den som flyttar hemifrån. Kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Lärlingsgatan 2A, Torpa, Jönköpings kommun

Lärlingsgatan 2A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Notar
1 795 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 615 kr/mån
40 337 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etta, perfekt belägen i det mycket populära området Torpa! Här hälsas du välkommen av en atmosfär där klassisk charm möter moderna bekvämligheter, och det bästa av allt är den låga månadsavgiften på endast 1 650 kr/månad, vilket inkluderar värme, vatten och Internet/kabeltv. Genom den inbjudande hallen stiger du in i ett hem som genomsyras av ljus och rymd. Hallen erbjuder gott om plats för förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det fräscha helkaklade badrummet är avkopplande med sin stilrena design och moderna bekvämligheter. Köket utgör hjärtat av hemmet och imponerar med sin ljusa atmosfär och eleganta vita skåpsluckor. Här finns gott om plats för en stor matgrupp där du kan njuta av härliga måltider tillsammans med vänner och familj. Rummet präglas av sin höga takhöjd och flera fönsterpartier som flödar in med naturligt ljus, vilket skapar en känsla av rymd och välbefinnande. Det är tillräckligt stort för en bekväm dubbelsäng samt en rymlig soffgrupp där du kan koppla av och njuta av lugnet. Dessutom finns det utrymme för en arbetsplats eller läshörna, där du kan koncentrera dig och låta kreativiteten flöda. Torpa är känt för sin charm och attraktivitet, och här finns ett rikt utbud av restauranger, mysiga caféer och butiker precis utanför dörren, vilket ger dig ständigt nya upptäcktsmöjligheter. Med en kort promenad når du city, där ännu fler spännande möjligheter väntar. Varmt välkommen på visning!

Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun
  • Budgivning pågår
Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun, bild 2
Falkgatan 20, Kråkeryd, Habo kommun, bild 3

Falkgatan 20

Villa
Kråkeryd, Habo kommun
Notar
2 195 000 kr
113 m²
4 rum
519 m² tomt

Välkommen till denna praktiska enplansvilla belägen i det attraktiva området Kråkeryd i Habo. Med tre sovrum, vardagsrum, kök, ett rymligt badrum samt gäst-wc erbjuder detta hem en bekväm och funktionell planlösning för familjen. Förvaringsmöjligheter finns i ett förråd, och från köket når du det rymliga uterummet, perfekt för avkoppling och social samvaro. Fastigheten gränsar till ett grönområde, vilket ger en känsla av lugn och naturnära atmosfär. Ett friliggande garage med förvaringsutrymme. Här finns möjligheten att skapa ett hemmakontor om så önskas, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Området i Kråkeryd är känt för sin barnvänliga miljö, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Här finns närhet till grönområde, skola, och förskolor vilket skapar en trygg och trivsam omgivning för barnen att växa upp i. Villan är i behov av modernisering. Detta ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina egna önskemål och behov. Med sin tilltalande plats och möjligheten till personlig prägel är denna enplansvilla i Habo en perfekt grund för att skapa ett hem att trivas i under lång tid framöver. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun
Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun, bild 2
Egnahemsvägen 2C, Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun, bild 3

Egnahemsvägen 2C

Lägenhet
Huskvarna Egnahem, Jönköpings kommun
Notar
900 000 kr
94 m²
2 rum
vån 1/3
5 400 kr/mån
9 574 kr/m²

Här bor man med ett trevligt läge med magisk vy över Vättern och Södra Vätterbyggden. Lägenheten om 94 kvadratmeter (inkl boyta och biyta) erbjuder ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från fönsterpartier mot föreningens trädgård. Här har man öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, här får man plats med både matgrupp och en stor soffgrupp. Därtill finns ett helkaklat badrum samt sovrum med stort panoramafönster som vetter mot husets trädgård, vidare erbjuds även bra förvaringsmöjligheter i ett rum som idag används som klädkammare. Intill detta rum finns ytterligare ett rum som går att använda som sovrum eller kontor. Härifrån kommer man in till föreningens gemensamma tvättstuga samt bastudel. Vid entrén till lägenheten finns ett stort inglasat uterum till denna lägenhet. Föreningen erbjuder en stor trädgårdstomt om hela 10.786 kvm med träd och buskar som gör det härligt lummigt, här finns flera uteplatser med fin utsikt att välja emellan. Därtill finns även pergola och lekplats till de små. Till lägenheten hör parkeringsplats samt tillgång till snickeri samt bastu med dusch i källaren. Här bor man bland Egnahems härliga vyer men ändå inte längre bort än en behändig promenad alternativt fem minuters bilresa till Huskvarna centrum som erbjuder alla bekvämligheter du behöver i form av mataffärer, butiker, restauranger, vårdcentral och övrig service. Mycket goda kommunikationer erbjuds med närhet till busshållplats och gång- och cykelvägar. I närområdet finns även lekpark samt bra barnomsorg. Området erbjuder även en rad aktiviteter för de som vill röra på sig, exempelvis Egnahems bollklubb på Runnåkra samt IKHP som bland annat erbjuder orientering, friidrott, mountainbike och skidåkning med elljusspår. Här kan man även gå tipspromenad på söndagar och njuta av en nygräddad våffla med slående utsikt över Vättern och dess omgivning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning och mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 3B, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 3B

Villa
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Notar
4 495 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
878 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla på Huskvarna Söder, som har genomgått en omfattande renovering det senaste året och erbjuder nu en modern och stilfull boendemiljö. Villan är belägen i ett barnvänligt område med bekvämt avstånd till kommunikationer, skola m.m. På entréplanet finns det nya fullutrustade köket, en plats där både form och funktion möts. Köket är modernt och stilrent, vilket gör det till en perfekt plats för både matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och social samvaro. Ett sovrum finns också på bottenvåningen, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Det helkaklade badrummet är elegant och modernt, med stora grå klinkerplattor på både golv och väggar. Här finns även elgolvvärme för extra komfort. På övervåningen möts du av tre ljusa och trivsamma sovrum. Det finns även ett allrum som kan fungera som en mysig avskildhetszon eller en lekyta för barnen. Badrummet är även det helkaklat och utrustat med elgolvvärme. Villan omges av en trivsam trädgård med möjlighet till avkoppling och lek. Från både köket och sovrummet på bottenvåningen finns utgångar till baksidan där du kan njuta av frisk luft och grönska. Det vidbyggda garaget erbjuder bekväm biluppställning och extra förvaringsmöjligheter. Denna villa har genomgått en omfattande renovering det senaste året, inklusive ny el, nya stammar, kök, badrum samt uppdaterade ytskikt såsom golv, listverk, väggar och tak. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa på Huskvarna Söder en perfekt kombination av modern design, bekvämlighet och en familjevänlig miljö. Med närhet till kommunikationer och bekvämligheter är detta hemmet för den som söker en hög standard av boende i en trivsam och eftertraktad del av Huskvarna. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Premium
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Notar
6 495 000 kr
89 m²
3 rum
vån 9/14
5 739 kr/mån
72 978 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet i Brf Park, en av Jönköpings modernaste bostadskomplex med "hotellkänsla"! Denna exklusiva bostad är en av de få i huset som har en magnifik terrass på strax över 30 kvadratmeter, perfekt för dig som älskar utomhuslivet. Belägen på våning 9 av 14, erbjuder den en enastående utsikt och ett optimalt sydvästläge som bjuder på strålande solljus under större delen av dagen. Lägenheten präglas av genomgående hög standard och modern design. Det vattenburna golvvärmesystemet garanterar en skön temperatur året runt och skapar en ombonad atmosfär. Köket är av högsta kvalitet och kommer från välrenommerade HTH, här finns all utrustning du kan önska för att tillaga läckra måltider. Köket ligger i öppen planlösning med sällskapsrummet och ytan är ca 50 kvm - som gjort för sociala tillställningar. Badrummet är helkaklat och stilrent inrett samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två sovrum där Master bedroom är på 20 kvm och har en walk in closet med praktisk skjutdörrsgarderob. Ljus och rymd är två ord som bäst beskriver denna bostad. Stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla, och du kan njuta av den vackra utsikten från alla rum. Som boende i Brf Park har du tillgång till fantastiska gemensamma utrymmen. Högst upp på våning 14 finns en underbar takterrass och bastu med en sagolik utsikt över staden. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solnedgången efter ett träningspass i husets välutrustade gym. För uthyrning finns också en kyld vinkällare för den som önskar. Det centrala läget är oslagbart, med närhet till allt som Jönköping har att erbjuda. Samtidigt är området runt huset fritt från trafik och ger dig en lugn och avkopplande boendemiljö. Snart kommer den grönskande Lasarettsparken att vara en fräsch oas som skapar en vacker kontrast till Park's moderna och stilrena linjer. Denna lägenhet är verkligen en unik pärla som erbjuder både elegans och komfort, och den är redo att välkomna dig till ditt nya hem. Varje dag blir en upplevelse när du bor i denna fantastiska bostad i Brf Park.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Forserumsvägen 4, Lekeryd, Jönköpings kommun

Forserumsvägen 4

Villa
Lekeryd, Jönköpings kommun
Notar
4 100 000 kr
165 + 72 m²
6 rum
1 602 m² tomt

Varmt välkomna till Forserumsvägen 4 i Lekeryd! Nu erbjuds en större 50-talsvilla om sex rum och kök med fina tidstypiska detaljer bevarade, här är ytorna generösa och väldisponerade. Sällskapsytorna flödar av ljus genom stora fönsterpartier där man blickar ut över trädgården. En trevlig tillbyggnad som inrymmer ett vardagsrum med access till trädäck i soligt söderläge förhöjer boendet rejält. Att köket är husets hjärta stämmer bra in på detta hem, köket är väl tilltaget och stilfullt renoverat i klassisk stil, här ryms en stor matplats med gott om plats för den större familjen. Därtill finns en kamin och utgång till trädäck i vinkel. Vidare finns två sovrum och badrum på detta plan. En våning upp finns en möblerbar hall, två sovrum i bra storlek och ett helkaklat duschrum medan källarplan bjuder på fina förvaringsytor och rejäl tvättstuga. Huset står placerat på en härlig tomt med bästa solläge, har ges gott om utrymme för både avkoppling och barnens aktiviteter. Integrerat garage, bra parkeringsmöjligheter för flera bilar och en välskött fasad med vitmålad panel är fler fördelar man hittar här. Läget är lugnt och familjevänligt med närhet till de centrala delarna av Lekeryd där mataffär, service och barnomsorg finns. Inom promenadavstånd finns även fina omgivningar, strövområden och populära Uddebosjön med badplats, i närområdet hittar man också många mindre sjöar med möjlighet till bra fiske. En omtyckt idrottsförening erbjuder bland annat fotboll, orientering, friidrott, utegym och elljusspår med möjlighet till längdskidåkning på vintern. Sammantaget ett välplanerat hem där flertalet av de stora renoveringarna redan är gjorda såsom exempelvis kök, fönster, badrum med mera. Perfekt för familjen som letar efter ett bekvämt boende med härliga umgängesytor och många sovrum. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Strandängsgatan 9C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 9C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Notar
3 595 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
5 809 kr/mån
39 944 kr/m²

Härlig 3:a med genomgående hög standard och ljusa luftiga kvadratmeter med härliga sociala ytor. Läget är perfekt mellan vatten och natur i den öppna och luftiga vackra gläntan intill Vätterns kant - Välkomna till Kvarter Sjöviken! På föreningens fina innergård finns lyxigt gårdshus med uppvärmd pool som kan användas året runt - Öppningsbara glaspartier mot insynsskyddat soldäck som ger härlig utomhuskänsla. I gårdshuset erbjuds också bastu, övernattningslägenhet/gemensamhetslokal. Ta på er morgonrocken och ta hissen ned och simma ett par längder och sen koppla av på soldäcket vilket får tankarna att vandra mot medelhavet. För den mer vågade kan även ett dopp i Vättern tas. Området erbjuder vackra strandnära promenad och löpstråk i naturskön parkmiljö. Vidare har föreningen en gemensam takterrass med härlig utsikt i alla väderstreck över området och milsvid Vätterutsikt. I hallen möts vi av ett ljust praktiskt klinkergolv som längre in övergår i ett ljust enstavigt ekparkettgolv som ligger i lägenhetens alla rum - snyggt och enhetligt. Direkt till vänster från hallen finns lägenhetens Master bedroom med klädkammare. Lite längre in ligger den påkostade helkaklade gästtoaletten. Vägg i vägg finns det superfräscha helkaklade badrummet med duschhörna, tvättställ med kommod, handdukstork, spotlights och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Det stilfulla fullutrustade HTH-köket ligger i halvöppen planlösning med det väl tilltagna och sociala vardagsrummet. Från köket nås balkongen om 11 kvm som har ett fritt läge med utsikt. Det sociala och rymliga sällskapsrummet med fransk balkong har plats för såväl matsalsmöblemang, soffgrupp, läshörna utan att det på något sätt känns trångt. Innanför köket finns lägenhetens andra sovrum. Strandängen växer nu snabbt fram som en naturnära och hållbar stadsdel med utmed Vätterns kant med härliga naturområden vilket ger en avkopplande känsla. I området finns/kommer finnas skola, förskola, butiker, torghandel, Nordic Wellness m.m. Härifrån är det enkelt att ta sig till Jönköping till fots, cykel, buss (direktlänk till City/Asecs) eller bil. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 2
Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5, Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun, bild 3

Lövviken Lövudden 28 - Tomt 5

Tomt
Bunn Lövviken Lövudden, Aneby kommun
Notar
2 195 000 kr
1 091 m² tomt

Fantastiskt tomt på Lövuddenhöjden, där 7 nya tomter växer fram. Naturen och utsikten utgör de största kvaliteterna på dessa tomter. Därför föreslås en varsam placering där träd i första hand bevaras och inverkan på de naturliga marknivåerna minimeras. De element som tillförs på tomterna eftersträvar att bli en del av landskapet, rama in vyer och framhäva omgivningarna snarare än att sticka ut och ta över. Här njuter man av att vara ett med naturen och av vackra solnedgångar över vattnet. I gemensamhetsanläggningen finns badplats med sandstrand och lekplats för de små. Vidare finns egen sjöbod och båtplats. Här kan du ta det lugnt och hämta styrka i en synnerligen vacker och rofylld natur. Ta gärna ett bastubad bredvid din egen sjöbod och bada från bryggan sommar som vinter - Fiska kan du göra året om. Här har du tillgång till en skärgårdsliknande miljö med milsvida båtturer. På sommarhalvåret kan du glida fram i en kanot eller elmotorbåt i trolska kanalmiljöer och på fina vinterdagar kan du åka skridskor eller skidor i det stora sjösystemet.

  • Premium
Videgatan 13, Huskvarna Petersberg, Jönköpings kommun

Videgatan 13

Villa
Huskvarna Petersberg, Jönköpings kommun
Notar
4 550 000 kr
198 + 50 m²
9 rum
741 m² tomt

Välkommen till denna gedigna, arkitektritade och rymliga villa belägen på eftertraktade Petersberg i Huskvarna. Med sin plats på sluttningen erbjuds en obruten och hisnande utsikt över den skimrande Vättern och Huskvarnabygden. Villan som sträcker sig över tre generösa plan, ger dig en unik möjlighet att njuta av utsikten från alla våningsplan. När du kliver in på entréplanet möts du av en omedelbar känsla av rymd och ljus. Rikligt med fönsterpartier sträcker sig längst fasaden mot utsikten, vilket skapar en riktig wow-känsla. Här finner du sociala ytor som sällskapsrum med braskamin, perfekt för mysiga stunder och kyliga dagar, samt ett rymligt kök. Dessutom finns även en praktisk wc på detta plan. Mellanplanet erbjuder en mer privat del av huset. Här finns 4 bra sovrum samt ett stort allrum. Vidare finns här badrum och tvättstuga. Master Bedroom har panoramafönster och egen ingång till badrummet. I suterrängplanet finns 2 mångsidiga rum som kan anpassas efter dina önskemål såsom hemmakontor, gästrum eller varför inte en uthyrningsdel. Ett ytterligare rum som kan användas som relaxrum eller allrum - här finns ingång till bastu/dusch/omklädning. Från detta rum finns även utgång till trädgården. När villan ritades planerades det en infinitypool här och den tanken är inte alls dum. Vidare finns också förrådsutrymmen på detta plan. Denna rejäla villa på höjderna i Huskvarna är en bostad som lockar med sin harmoniska förening av obruten panoramautsikt samt sina rejäla ytor. Med en kort promenad nås såväl mataffär, pizzeria och busshållplats. Inom gångavstånd finns också härliga naturområden, skola och förskola. Varm välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Uppgränna Bultagård 9, Uppgränna, Jönköpings kommun

Uppgränna Bultagård 9

Villa
Uppgränna, Jönköpings kommun
Notar
5 500 000 kr
146 m²
5 rum
2 061 m² tomt

Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där. Att varje dag få vakna upp till obruten utsikt över Vättern eller att ta ett dopp i utomhuspoolen som är nedsänkt i träaltanen. Det är vardagslyx på hög nivå! Vi hälsar er varmt välkomna till Uppgränna och denna enplansdröm om 146 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset stod klart så sent som 2020 och visst finns det "nykänsla" kvar. Vit liggande träpanel, betongpannor i tegelröd färg och spröjsade fönster gör att huset passar in i landskapet perfekt. Inne i huset så möts vi av ett vitlaserat ekgolv, vilket är genomgående för hela huset, och ger ett lyxigt intryck. Öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum som alla ligger riktade mot Vättern och ger slående utsikt över sjön. I vardagsrummet sitter en braskamin för mysiga hemmakvällar under höst- och vinterhalvåret. Två kompletta badrum, båda i helkaklat utförande och i klassisk färgskala. Altanen är väl tilltagen och sträcker sig runt nästintill hela huset så här finns gott om plats för att samla familj och vänner. Poolen är såklart mittpunkten här ute. Fantastisk att kunna ta sig ett dopp och samtidigt njuta av utsikten över Vättern, det är så att du får nypa dig i armen. Det känns snarare som du befinner dig i Medelhavet än i Uppgränna vill vi lova. Altanen och poolen ligger i rakt västerläge så här har du även förmånen att njuta av kvällssol och solnedgång. Från och med nu kan ni räkna med semestrar hemma. Tomten är på hela 2 061 kvm och trots det stora trädäcket så har du en gräsplätt på baksidan för lek och spel. Det finns också utrymme för att bygga garage/carport för den som önskar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Ryssby BJÖRKUDDEN, Ryssby, Nässjö kommun

Ryssby BJÖRKUDDEN

Fritidshus
Ryssby, Nässjö kommun
Notar
1 995 000 kr
2 213 m² tomt

Drömmer ni om Er alldeles egna strandtomt med spektakulär utsikt över vattnet och att kunna gå rakt ut i sjön för ett bad samt att njuta av stillheten och fågelkvitter.. Här erbjuds nu en stor och plan strandtomt med lång strandlinje och underbar sjöutsikt vid Ryssbysjöns vackra norra del "Björkudden". Tomten är på hela 2 213 kvm och består av naturtomt med några björkar och lång strandlinje. Ungefär mitt på fastigheten ligger en äldre byggnad. Till fastigheten är det en mindre grusväg som är försedd med en vägbom. Denna vägbom har bara de tre fastigheterna som finns på udden nyckel till. Omgivningarna består av vacker natur och skog som verkligen ger lugn och ro. Ryssbysjön är en stor och fin sjö med badplats. Till Nässjö är det med bil ca 15 minuter och till Jönköping ca 30 minuter. Välkommen

Visar alla 21