Norrdellsvägen 601

Näsviken, Hudiksvalls kommun Se på karta

1 575 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 270 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
14 457 kr/år

Har du någon gång färdats längs Norra Dellen och längtat efter chansen att hitta ett hus just här? I vackra Björsbo finns nu chansen att bli ägare till detta praktiska fritidshus som även passar för vintervistelse. Med den ljusa och öppna planlösningen, två sovrum och sovloft i huvudbyggnaden samt gårdshus med gästrum och öppen spis finns här gott om plats för familj, släkt och vänner. Avlopp till godkänd trekammarbrunn med infiltration samt djupborrad brunn.

Norra Dellen är en av Hälsinglands verkliga pärlor med stora vattenytor, bedövande vacker utsikt över böljande berg och ett flertal badplatser. En kort promenad bort finner du den närmsta badplatsen som med sin sandstrand och långgrunda botten passar bra för barnfamiljen.

Stor södervänd tomt med gott om plats för barnspring och uteaktiviteter. Här har du också plats för husbil, husvagn och båt. Längs fastighetens västra gräns går en väg ner till en allmänning som ger tillgång till stranden och det klara vattnet i en av Sveriges renaste sjöar.

En kort biltur bort finner du sandstranden vid Ora, Ytterligare några minuter bort finner du Fönebo som med sin vackra långgrunda strand även har lekpark och en restaurang där det vissa kvällar anordnas musikevenemang. På vintern anordnas aktiviteter på isen med upplogat spark- och skridskospår.
I området finns ett flertal vackra vandringsleder och ett stort antal sjöar och tjärnar, vissa med ädelfisk. Det böljande skogslandskapet genombryts av ett flertal bäckar och skogsmark med bra tillgång på bär och svamp.

Det här är ett praktiskt och vackert boende där du kan njuta av alla årstider. Sommar med sol, bad och fiske, hösten med stillsamma skogspromenader och vintern där det frusna landskapet inbjuder till skidåkning, skridskoturer och skoterutflykter på ett oändligt nät av skoterleder.

Nu är chansen här att bli ägare till en egen bostad vid Norrdellen! Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall

Kontakta mäklaren

Richard Tynér

Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
Mäklare Richard Tynér, Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall
+46703200641