Säfsbyn 310

Säfsbyn Resort, Ludvika Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Byggår
1990
Förening
BRF Säfsbyn 5
Om föreningen
Avgift
3 348 kr/mån
Antal besök
1 724
Dagar på Hemnet
19

Stugan, som är belägen i den mest populära delen av Säfsen Resort, har stor vidbyggd altan med eftermiddags- och kvällssol och sjöutsikt mot Säfssjön.
Stugan består av tre rum och kök, varav två sovrum och med bäddsoffa i vardagsrummet,
vilket ger totalt 6 sovplatser. Stugan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och är även utrustad med bastu. Modern och fräsch stuga, med fullutrustat kök med bland annat diskmaskin, keramikhäll, micro, kyl och frys. Badrummet har dusch, wc, handdukstork, bastu och torkskåp. I hallen finns även en pjäxtork och i vardagsrummet finns en braskamin.

Stugan har obefintligt renoveringsbehov genom att den är helrenoverad interiört och exteriört 2012, målades om utvändigt 2019, samt är fullt utrustad med nya möbler och inventarier. Det stora sovrummet utrustades även med nya sängar under hösten 2019. Stugan är givetvis även utrustad med bredbandsuppkoppling via fiber, vilket ingår i månadsavgiften.

Alla möbler ingår genom att Säfsen Resort önskar att hålla samma höga standard i samtliga stugor. Stugan ligger i ett populärt läge i stugområdet med närhet till Hyttan och alla aktiviteter. Stugan ger fantastiskt bra intäktsmöjligheter (även under sommarsäsongen tack vare den soliga altanen) genom uthyrning via Säfsen Resort. Under 2019 landade hyresintäkterna på cirka 75 000 kr, vilket gör att stugan är kort och gott självfinansierande.

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB