Västra Ekbacksvägen 10

Saltarö, Värmdö Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 946 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
11 135 kr/år
Antal besök
6 586
Dagar på Hemnet
9

Högt och ljust uppe på berget på populära Saltarö finns detta trevliga vinterbonade hus. Här har man sol hela dagen på flera platser på trädäck och berghällar. Vikens vatten där båtplatserna finns skymtar mellan träden. Underbart att bara vara här uppe med en kopp kaffe i en stol på berget eller att duka upp långbord på trädäcket till sommarlunchen. Huset är renoverat och välhållet. Taket är omlagt och fasaden är snyggt omgjord i samband med tilläggsisolering, även nya fönster och ytterdörr. Braskassett och kamin tillsammans med luftvärmepump värmer upp utmärkt och energieffektivt.
Fastigheten ligger utanför planlagt område och är möjlig att bebygga med stor villa. Ny bebyggelse kan med fördel placeras närmare vattnet i förhållande till befintligt hus som då kan stå kvar och också användas som bostad under byggtiden. Tomten kan förädlas i de skogigare delarna längs Västra Ekbacksvägen om man vill ha gräsmatta, odling etc.
Vatten och avlopp saknas. Vatten fås f n från grannfastigheten. Kommunalt VA beräknas planeras enl kommunens prioriteringsområden år 2021-25.
Båtplats kan man som fastighetsägare söka på någon av Saltarö-Skärmarö bryggförenings bryggor.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 1
    nov
    Sön 1 nov kl. 13:30–14:15
    Vänligen boka visning nedan eller kontakta mäklaren. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.