Mäklare Terése Eldered

Terése Eldered

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gezelius väg 12, Östra Ekedal, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 14:30
Gezelius väg 12, Östra Ekedal, Värmdö kommun, bild 2
Gezelius väg 12, Östra Ekedal, Värmdö kommun, bild 3

Gezelius väg 12

Lägenhet
Östra Ekedal, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
3 950 000 kr
68,5 m²
2.5 rum
vån 2/5
4 258 kr/mån
57 664 kr/m²

Välkommen till denna ljusa härliga och högst smakfullt totalrenoverade bostad med otrolig utsikt mot Fastavikens glittrande vatten. Bara att flytta in och njuta! Vardagsrummets rymd och utsikt välkomnar dig när du öppnar dörren. Häng av dig i en synnerligen trevlig hall. Till vänster finns ett fantastiskt kök i vinkel med vita luckor och helglasad vägg ut mot en enorm terrass! Här känner man sig som på en läcker takterass och här finns utrymme för uteliv, middagar och odling. En tongivande detalj är glasväggen mellan terass och kök som går hela vägen ner till golv. Det ger ett speciellt ljus och lyxig känsla. Värmegolv i köksdelen är extra härligt! Om man går åt höger när man kommer in kommer man till det större sovrummet med samma fräschör som i resten av lägenheten och samma vidunderliga utsikt. Intill finns ett mycket vackert och helrenoverat rejält badrum med snyggt integrerad tvättbänk med tvättmaskin samt golvvärme under den vackra marockanska betongklinkern. Våtrumsintyg finnes. Nya vackra trägolv hall och kök, exklusiva textilgolv i sovrum och den utsökta betongklinkern i badrummet. Två stora förråd tillhör lägenheten vara den ena direkt utanför dörren. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen såsom gästrum och bastu. En unik bostad med närhet till både natur och bekvämligheterna i Gustavsberg. Kontakta mäklaren vid intresse. Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Fårhagsvägen 33, Saltarö, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Fårhagsvägen 33, Saltarö, Värmdö kommun, bild 2
Fårhagsvägen 33, Saltarö, Värmdö kommun, bild 3

Fårhagsvägen 33

Fritidshus
Saltarö, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
2 950 000 kr
45 m²
3 rum
2 120 m² tomt

Välkommen till detta lilla paradis i änden på vägen och granne med skogen! På plan solig tomt belägen på populära Saltarö ligger detta fina fritidshus med optimal planlösning och härliga uteplatser. Huset är snyggt hållet och har trevligt öppet kök och renoverat kaklat badrum med dusch. Braskamin som sig bör för uppvärmning och stugmys. Två bra sovrum. Vardagsrum och kök i samma ljusa luftiga utrymme med fönsterpartier med låg bröstning som ger trevlig utblick och fint dagsljus in. På tomten finns även en snygg gäststuga som gäster mer än gärna stanna över i! Bod och utedass finns också. Dessutom en praktisk och charmig jordkällare! Tomten är helt inhägnad med entregrind och grind till skogen intill. Huset har renoverat tak och har väl underhållen fasad och fönster. Ny varmvattenberedare och tvättmaskin i det snygga duschutrymmet och här finns hygienisk förbränningstoalett. Sammantaget ett trevligt och praktiskt fritidsboende, bara att ta i bruk! Områdets nu narade detaljplan tillåter utbyggnad till 60 kvm, därtill avvikelse 10%, därtill attefallstillbyggnad med ytterligare 15 kvm. Komplementshus kan vara 40 kvm. Prioriterat förändringsområde för kommunalt VA och större byggrätter, läs mer på varmdo.se Saltarö har många badplatser, här finns båtklubb för boende i området och ett aktivt grannskap. Välkommen hem.

  • Premium
Ormbunksvägen 17, Älvsala/Bullandö, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Ormbunksvägen 17, Älvsala/Bullandö, Värmdö kommun, bild 2
Ormbunksvägen 17, Älvsala/Bullandö, Värmdö kommun, bild 3

Ormbunksvägen 17

Villa
Älvsala/Bullandö, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
4 500 000 kr
54 + 27 m²
3 rum
1 927 m² tomt

Letar du efter en sommardröm med permanenstandard, plats för övernattande släkt och vänner i egna hus? Då kan du sluta leta. Huvudhuset har härligt öppet utrymme med kök matplats och vardagsrum i direkt kontakt med den stora altanen under tak. Här är det praktisk och mysig planlöst vilket ger en skön och elegant känsla i de sociala ytorna: Mysigt när man är själv - enkelt och trevligt att vara många! Två bra sovrum ligger i västra delen av huset och intill dem ett vackert renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Entrén till huset sker via förstukvist och snygg och praktiskt hall. Allt är i mycket gott skick, exempelvis ny el i hela huset, nyinstallerad kamin, badrum från 2020 med helt ny kombitvättmaskin. Läs mer under renoveringar. Utmärkt även som permanentboende såklart. På bilderna syns den äldre kaminen som nu är ersatt med en ny Contura. Första gästhuset är 27 kvm stort och har eget fullt utrustat kök, snygg toalett från 2020 med tvättmaskin, avskilt sovrum och trevligt förstukvist. Huset ligger placerat på tomten så att det med fördel går att hyra ut om man så önskar, vilket ger välkommet tillskott till boendeekonomin. Det andra gästhuset är ny och snyggt ritad attefallare på 25 kvm med takhöjd och loft och ligger också vackert placerat på den plana och trevliga trädgårdstomten. Här finns ett soligt och elegant trädäck i direkt anslutning till huset. Centrala delen av tomten är omgärdad av gärdesgård som skydd mot rådjur eller gård för barn och husdjur. Fastigheten har en bra infart med gott om uppställningsplats för fordon och ev båtar. Till fastigheten hör båtplats i Älvsalaviken. Här finns också samfällighetens fina badplatser. I natursköna Älvsala befinner man sig alltid nära havet och promenerar gärna ner till föreningens egen sandstrand, där också båtbryggorna finns. Båtplats ingår och ny medlem ska meddelas föreningen. Nära till busshållplats med buss till Hemmesta, Gustavsberg och Stockholm som man når på 45 min. Älvsala och Bullandö är traditionella sommarmarker med bad, bryggor, naturpromenader och inte minst Bullandö krog och glassfabrik! Föreningen heter Nya Älvsala Tomtägarförening och vägföreningen Älvsala vägföreningen. Läs mer på alvsala.se. Här finns också information om båtsektionen. Vår fastighet ligger i prioritetsområde för ny detaljplan i området med större byggrätter. Planerad utbyggnad av VA är under granskning och beräknas att sjösättas inom kort vilket innebär anslutningskostnad. Se mer på varmdo.se Huset kommer till salu senare i vår. Tillträde i slutet av sommaren enl ök. Kontakta mäklaren vid intresse och frågor.

  • Premium
Rågårdskärrsvägen 27B, Ingaröstrand, Värmdö kommun

Rågårdskärrsvägen 27B

Tomt
Ingaröstrand, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
2 500 000 kr
2 005 m² tomt

I högsta läget uppe på berget med väg ända fram till tomtgränsen finns denna nyligen avstyckade tomt nu tillgänglig för ny ägare att bebygga. Vackra fält ger öppet landskap i omgivningar och fastigheten ligger alldeles nära havsviken där samfälligheten har båtbryggor och badplats och trevlig grillplats finns. Stora Barnviks samfällighetsförening håller i städdagar och midsommarfirande bland mycket annat. Här ansöker man också om båtplats och man hjälps åt med iläggning och upptagning. Läget är lantligt men här bor allt fler nu permanent. Nära till service i Brunn där det finns mataffär och skola. Flera förskolor i närområdet. Direktbuss till Slussen i rusningstrafik och infartsparkering finns. Eller kör till Värmdö marknad och ta buss 474 som går direkt och ofta. Tomten är lätt kuperad och sydostvänd och här finns berg i dagen och gles tallskog som delvis behöver avverkas. Högt, ljust och torrt läge för ett hus och iordninggjord servitutsväg som går fram till tomtgränsen. På den lägre delen av tomten kan man kanske skapa en trädgård om man så önskar. Fastigheten ligger i ett s k prioriterat förändringsområde vilket innebär att ny detaljplan och VA ska planeras 2022-2025. Ny detaljplan brukar innebära större byggrätter och kommunalt VA. För närvarande är byggrätten 60 kvm (som kan byggas ut till 75 med Attfallsregler) plus 40 kvm komplementsbyggnad. Attefallshus och friggebod kan byggas till. Läs mer på varmdo.se. OBS att husbilderna i annonsen är endast förslag. Inga bygglov eller krav på husleverantör finnes. Välkommen att kika förbi. Kontakta mäklaren vid frågor.

Visar alla 4