Mäklare Terése Eldered

Terése Eldered

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergmossevägen 26, Holmviksskogen, Värmdö kommun
  • Sön 10 mar kl 11:00
Bergmossevägen 26, Holmviksskogen, Värmdö kommun, bild 2
Bergmossevägen 26, Holmviksskogen, Värmdö kommun, bild 3

Bergmossevägen 26

Lägenhet
Holmviksskogen, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
2 650 000 kr
77,5 m²
2.5 rum
vån 1/5
5 754 kr/mån
34 194 kr/m²

Vill du ha lugn och ro men ändå bo helt centralt så är Holmviksskogen platsen för dig! En enorm inglasad balkong som blir som ett uterum gör inte det hela sämre. Punkthusen uppe på berget erbjuder generösa lägenheter med mycket dagsljus och områdets största balkonger. Denna stora 2,5:a - som kan byggas om till äkta 3:a - har den inglasade balkong som utökar bostaden till ytterligare ett extra rum under stora delar av året! De många kvadratmetrarna (77,5) är fördelade på få men stora rum - det finns också två rejäla förrådsrum i lägenheten som kan användas som skrivarlya, barnkrypin eller walk-in-closet. Hallen är välkomnande i ordets rätta bemärkelse - kvadratisk och generös och har plats för antingen barnvagnar eller välkomstdrinken eller både och. Köket är renoverat, fullt utrustat med kyl, fys och diskmaskin och mycket smakfullt. Här är förmiddagssol och plats för stort matbord ,ed plats för många. Här är också utgång till den enorma inglasade balkongen som ger fantastiska möjligheter till ute/inne-liv. Det stora vardagsrummet ligger i direkt anslutning till den stora hallen. Här har man installerat skjutdörrar som avgränsning till ytterligare ett rum om så önskas. För tips på ombyggnad till två sovrum, se bifogad alternativ planlösning . Sovrummet har också access från den stora hallen och är även det generöst tilltaget. Plats för garderober finns om inte de två stora förrådsrummen räcker till - eller om man vill använda dem till annat! Badrum med duschkabin. Till lägenheten hör ett stort och bra källarförråd. I föreningen finns övernattningslägenhet, festlokal, bastu och en underbar tvättstuga i bottenplan med hörnläge och stora ljusinsläpp!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aspviks alléväg 24, Aspvik, Värmdö kommun
  • Sön 10 mar kl 12:30
Aspviks alléväg 24, Aspvik, Värmdö kommun, bild 2
Aspviks alléväg 24, Aspvik, Värmdö kommun, bild 3

Aspviks alléväg 24

Villa
Aspvik, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
13 000 000 kr
83 m²
3 rum
3 660 m² tomt

Tillfälle att förvärva en av Aspviks eftertraktade stora sjötomter. Idag är fastigheten bebyggd med en trevlig villa i gott skick och med egen brygganläggning. Havet är påtagligt närvarande här - alltifrån de första stegen man tar in på fastigheten. Innanför grindarna till tomten finns en stor, plan trädgårdstomt med fruktträd plats för lek och odling. I fonden ligger den rejäla enplansvillan fint placerat precis innan tomten sluttar ner mot vattnet och bryggan. 2001 byggdes huset som har stora fönsterpartier mot havet och luftig takhöjd i kök och vardagsrum. Köket har plats för matsalsbord med underbar utsikt över fjärden och är litet avskilt från salongen. Vardagsrummet är strålande ljust från alla fönstren och har en braskamin för värme och trevnad. I bortre delen finns ett härligt sovrum med utsikt mot havet. Ytterligare ett sovrum med fönster mot trädgården. Badrum med wc, dusch och tvätt och utgång till trädgården och "vårsolshörnan". På västsidan av huset finns en skyddad altan under tak med utgång från vardagsrummet och med utsikt mot havet och här flödar kvällssolen. Stigen går ner till bryggan och till det iordninggjorda och isolerade gästhuset. Här lever man sommarliv på den stora bryggan och trakterar gästerna med sovplats i bästa utsiktsläge! Huset är i utmärkt skick med luftvärmepump och utbytta isolerglasfönster och här finns förutom kök, dusch och separett även en elegant vedeldad bastu med utsikt. Man är också här begåvad med egen härlig altan mot vattnet. Friggebod och mindre bod finns på tomten. Runt stranden är det klippor och naturtomt, blåbärsris och tallar som utgör underbar inramning till havsglittret. På södersidan av huset öppnar sig en stor plan trädgård med fruktträd och en magnifik ek - öppen för alla möjligheter. Kommunalt VA som faktureras via ekonomisk förening. Byggmöjligheter finns då tomten ligger utom planlagt område. Två vägföreningar sköter vägen. Aspvik har sitt vatten och avlopp via en gemensam ekonomisk förening.

  • Premium
Rågårdskärrsvägen 27B, Ingaröstrand, Värmdö kommun

Rågårdskärrsvägen 27B

Tomt
Ingaröstrand, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
2 500 000 kr
2 005 m² tomt

I högt läge uppe på berget med väg ända fram till tomtgränsen finns denna nyligen avstyckade tomt nu tillgänglig för ny ägare att bebygga. Vackra fält ger öppet landskap i omgivningar och fastigheten ligger alldeles nära havsviken där samfälligheten har båtbryggor och badplats och trevlig grillplats finns. Stora Barnviks samfällighetsförening håller i städdagar och midsommarfirande bland mycket annat. Här ansöker man också om båtplats och man hjälps åt med iläggning och upptagning. Läget är lantligt men här bor allt fler nu permanent. Nära till service i Brunn där det finns mataffär och skola. Flera förskolor i närområdet. Direktbuss till Slussen i rusningstrafik och infartsparkering finns. Eller kör till Värmdö marknad och ta buss 474 som går direkt och ofta. Tomten är lätt kuperad och sydostvänd och här finns berg i dagen och gles tallskog som delvis behöver avverkas. Högt, ljust och torrt läge för ett hus och iordninggjord servitutsväg som går fram till tomtgränsen. På den lägre delen av tomten kan man kanske skapa en trädgård om man så önskar. Fastigheten ligger i ett s k prioriterat förändringsområde vilket innebär att ny detaljplan och VA ska planeras 2022-2025. Ny detaljplan brukar innebära större byggrätter och kommunalt VA. För närvarande är byggrätten 60 kvm (som kan byggas ut till 75 med Attfallsregler) plus 40 kvm komplementsbyggnad. Attefallshus och friggebod kan byggas till. Läs mer på varmdo.se. OBS att husbilderna i annonsen är endast förslag. Inga bygglov eller krav på husleverantör finnes. Välkommen att kika förbi. Kontakta mäklaren vid frågor.

Visar alla 3