Slingan 6

Stora Höga, Stenungsunds kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 495 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
1 277 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
29 690 kr/år

Nu kan vi erbjuda en fantastisk tomt i högt och bra solläge med vacker vy mot hav, berg och området nedanför. Här njuter man av årstidernas vackra skiftningar i ett dynamiskt samhälle med alla faciliteter som behövs för att underlätta vardagen. Det centrala och havsnära läget skapar möjligheter att ta en promenad till skola, affärer och restauranger, en cykeltur ner till salta bad vid havet eller kanske till den egna båten för en tur ut till någon av kustens öar.

Idag ligger här ett litet fritidshus med fiber, el och kommunalt VA inkopplat. Fullt fungerande att bo i medans ni planerar ert drömhus! Tomten medger 200 kvm sammanlagd byggarea, med en huvudbyggnad och två komplementbyggnader. Tomtens fulla potential kommer fram vid byggnation av ett suterränghus, vilket kommer ge er en vy mot havet. Detaljplan finns på vår hemsida och all byggnation i området kräver bygglov.

Centrum med skolor, förskolor, apotek, vårdcentral, livsmedelsbutik, flera restauranger och mycket bra kommunikationer med buss och tåg gör detta till en plats man kan bo på hela livet. Sporter som golf, paddel, fotboll, segling mm är lättillgängligt och ytterligare sportanläggningar samt bra shopping finns i centrala Stenungsund.

Varmt välkomna att lämna intresse på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anne Kylemark

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Anne Kylemark, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
+46720774476