Mäklare Anne Kylemark

Anne Kylemark

Om mig

Lokal fastighetsmäklare i ett rikstäckande företag. Min långa erfarenhet och alla lyckade försäljningar genom åren har lärt mig att slumpen sällan löser affären. Ett gediget arbete, genuina kundkontakter, en stor dos av ärlighet men också mycket humor och ett skarpt strategiskt tänk ligger bakom mina framgångar som mäklare med höga slutpriser som resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Videgatan 3, Stenungsund, Stenungsunds kommun

Videgatan 3

Villa
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 495 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
933 m² tomt

Välkomna till Videgatan 3, en centralt belägen villa med närhet till havet! Här njuter man av en välhållen och generöst tilltagen trädgård med fruktträd, odlingsbara ytor, växthus och härliga gräsytor där barnen kan springa av sig. Ett mycket bra läge med sol från tidig morgon till sen kväll. Huset från 1962 är mestadels i originalskick med sköna medaljongtapeter och detaljer i retrostil. Enplansvillans entréplan inrymmer tre sovrum, badrum, kök och ett stort vardagsrum. Källaren har förråd, tvättstuga, hobbyrum och en matkällare där trädgårdens skörd kan förvaras under vintern. Här vill man nog renovera men det går absolut att flytta in medans man skapar ett modernt hem. Kanske även källaren inreds till boendemiljö. Det centrala läget ger närhet till det mesta man behöver i vardagen såsom skolor, mataffär och bra kommunikationer. Varmt välkomna att boka visning!

Kvarnhöjden 12, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Kvarnhöjden 12

Villa
Jörlanda, Stenungsunds kommun
1 845 000 kr
47 m²
2 rum
504 m² tomt

På solig tomt hittar ni här ett charmigt litet hus, perfekt för en- till två personer. En lantlig känsla men ändå i bebyggelse med närhet till det mesta. Huset är totalrenoverat 2015 med ny fasad, nytt tak samt ljus och fräsch inredning som passar de flesta. Bostadens 47 kvm känns ändå rymliga och är fördelade på vardagsrum, kök, badrum samt ett stort sovrum. På sommaren växer levnadsytan rejält då man öppnar upp dörren mot de underbara uteplatserna. Morgonkaffet avnjuts vid entrén och sedan kan solens strålar följas över dagen fram till sen kväll på husets gavel där både matbord, grill och loungegrupp får gott om utrymme. Trädgården växlar dynamiskt mellan gräsytor och bergshällar i vindskydd av intilliggande skogsområde. I närliggande område finns det fina promenadstråk, bra bussförbindelser och en bit bort ligger Jörlanda centrum med skola, förskola, mataffär och restauranger. Ta cykeln eller bilen ner till havet för ett skönt bad. Välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Kringlekärrsvägen 6A, Stenungsund, Stenungsunds kommun
  • Lör 9 mar kl 11:00
Kringlekärrsvägen 6A, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 2
Kringlekärrsvägen 6A, Stenungsund, Stenungsunds kommun, bild 3

Kringlekärrsvägen 6A

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 275 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 149 kr/mån
40 625 kr/m²

Mycket central och väl omhändertagen lägenhet i BRF Kringlekärr söker ny ägare! Bostaden har en mycket bra planlösning där de sociala ytorna är högt prioriterade men ändå inte på bekostnad av funktionen i övriga delar. Rymligt sovrum, helkaklat badrum och ett yt-effektivt kök skapar tillsammans med vardagsrum och en skön balkong ett riktigt trivsamt hem. Här kan man verkligen landa och slappna av efter en hektisk dag på jobbet. Hög standard med marmorskivor som fönsterbänkar, ett helkaklat badrum, ett snyggt parkettgolv och ljust målade väggar gör lägenheten väldigt smakfullt inredd. Inom 500 meters gångavstånd finns allt vad man behöver i vardagen; bra kommunikationer med buss/tåg mot Göteborg, vårdcentral, apotek, affärer, gym, restauranger och en fin hamnpromenad. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Aspeliden 187, Svenshögen, Stenungsunds kommun

Aspeliden 187

Tomt
Svenshögen, Stenungsunds kommun
595 000 kr
1 176 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa tomt och låta Älvsbyhus bygga ett hus åt dig på en riktigt mysig tomt i Svenshögen! Ett nybyggt hus med låga driftskostnader för under 3 500 000 kr beroende på de tillval du gör inklusive tomt och markarbete (mer detaljer i produktionskostnadskalkylen under dokument). I Svenshögen bor ni lantligt och med tomtens höga läge har ni fin utsikt över närliggande åkrar. Svenshögen präglas av vackra skogar, sjö, öppna landskap och goda kommunikationer. Från tågstationen tar ni er till Göteborg på mindre än en timme! Till Stenungsund tar ni er med bil på ca 15 minuter och 10 minuter med tåget. Har du någonsin drömt om att hem efter jobbet och njuta av lugnet på landet med naturen in på knuten? Nu har den drömmen chans att bli verklighet! Tomten säljs med entreprenadavtal med Älvsbyhus, och vad gäller detta avtal och frågor kring Älvsbyhus, vg kontakta deras säljare . Emilia Hamnes 072-973 03 95 eller [email protected] Alla bilder är illustrationsbilder och ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Ni väljer vilken husmodell ni vill från deras utbud och ni kan själva bygga ert hus på deras hemsida www.alvsbyhus.se. Här har ni beskrivning på deras mindre hus, Selma. Med Selma får du ett litet, mysigt och gediget trähus på 85 m² och 44 m² inredningsbar övervåning. Som växande familj är det här ett smart val.På nedre plan går det att få 1-2 sovrum. Och övre plan rymmer minst lika många rum. Är du osäker på hur många rum du faktiskt vill ha kan du vänta med att inreda övervåningen. Den är nämligen förberedd för vvs, el och data - och kommer med trappa, fönster och underlagsgolv. Samtidigt är Selma ett socialt hus. Både kök och vardagsrum får ta ordentligt med plats. Här går det att spela brädspel i ena änden av vardagsrummet och se favoritfilmen i andra. Sommartid behöver du bara öppna upp altandörren och från soffan ha uppsikt över lekande barn. Alla våra 1,5-planshus går att få med tillvalet 34 graders taklutning med förhöjt väggliv. Det gör ytan på övervåningen rymligare. Även takkupa är ett populärt tillval och gör övervåningen både ljusare och luftigare. Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset. Välkommen för mer information och intresseanmälan!

Starrkärr 1:42, Östra Starrkärr 203, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Starrkärr 1:42, Östra Starrkärr 203

Villa
Ödsmål, Stenungsunds kommun
3 316 000 kr
63 + 33 m²
3 rum
1 134 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa tomt och låta Älvsbyhus bygga ett hus åt dig på en riktigt mysig tomt i närheten av Ödsmåls samhälle. Här har du skogen runt knuten, nära till bussen, och goda möjligheter om du behöver pendla till arbete längre bort som Göteborg och Uddevalla. Tomten ligger på promenadavstånd till både låg- och mellanstadieskola och salta bad. Tomten säljs med entreprenadavtal med Älvsbyhus, och vad gäller detta avtal och frågor kring Älvsbyhus, vg kontakta deras säljare . Emelie Hamnes, 0729-73 03 95 eller [email protected] Alla bilder är illustrationsbilder och ska bara ses som inspiration då de kan innehålla tillval. Ni väljer vilken husmodell ni vill från deras utbud och ni kan själva bygga ert hus på deras hemsida www.alvsbyhus.se Vid nybyggnation så är det tomtpriset man betalar lagfart på och inte den totala kostnaden för byggnationen. När man bygger nytt är också en annan fördel att man som ägare till huset undantas från skyldigheten att betala fastighetsavgift i 15 år efter färdigställandet av huset. Välkommen för mer information och intresseanmälan!

Visar alla 5