BRF Fjällrönnen Rönnvägen 59,25 kvm

Storhogna, Bergs kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59,3 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Fjällrönnen
Om föreningen
Avgift
2 750 kr/mån
Driftkostnad
12 591 kr/år

Fira jul i Fjällen!
På vackra Utsikten Norra i Storhogna kan vi nu stolt erbjuda fritidsboende i ett BRF-format med fristående bostäder. Här kan du njuta av din egna fjällstuga från 10 - 59,25kvm. Först ut i etapp 1 släpper vi 10 smakfulla, fristående fjällstugor byggda som ladugårdshus. Husen är under uppförande och beräknas stå färdiga till julen 2021. Här får du 59,25kvm + del av loft som ej är inkluderat i boarean fördelat på 2 sovrum, storstuga med kök och sällskapsdel, badrum, hall och ett loft. Mycket smakfulla inredningsval kännetecknar dessa hus. Kök från Marbodal, golv från Bjelin, träpanel från Norrlandsträ är ett urval av leverantörer. De stora fönsterpartierna bjuder på fin utsikt och härligt ljusinsläpp. Öppna upp dubbeldörrarna på sommaren och du har fjällnaturen direkt utanför dörren!

Fasaden är målad i järnvitriol som bara blir vackrare med tiden. Den grå färgtonen smälter utmärkt in i fjällmiljön. Det här är ett perfekt familjeboende där du har närhet till skidåkning både utför (ski in) och på längden, du har dessutom kalfjället inom räckhåll för fina turer alla årstider. Storhogna M är den närmaste centrumanläggningen med restaurang, bowling och andra aktiviteter. Du kan även promenera till Storhogna Högfjällhotell med sin vackra vinterträdgård, välrenommerade spa och restaurang.

Möbelmästarna Härjedalen har satt ihop ett erbjudande på passande möbelpaket. Dokument finns under viktiga dokument och länkar.

Tillval trädäck 12 kvm och kamin.

Avvikelser kan ske på de renderade bilderna. Se leveransbeskrivning samt kostnadskalkyl för detaljer.

Så här köper du i BRF Fjällrönnen

1. Förhandsavtal tecknas. Inga förskott eller avgifter betalas. Notera dock att förhandsavtalet är ett bindande avtal för både köpare och upplåtare.

2. Upplåtelseavtal - när bostadsrätterna tecknats med förhandsavtal så kommer upplåtelseavtal tecknas. Vid tecknande av upplåtelseavtal ska 10 % i handpenning erläggas. Tillträde beräknas ske slutet av december 2021 men före jul.

3. Slutlikviden på 90 % betalas på tillträdesdagen när bostadsrätten tillträdes

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen