Rönabbsvägen 21

Storsjön, Sandvikens kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 415 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
19 156 kr/år

Välkommen till Rönabbsvägen 21 och ett mycket fint fritidshus som också lämpar sig väl för permanent boende för den som så önskar. Läget vid härliga Storsjön är fenomenalt bra och nere vid bryggan breder hela Västerfjärden ut sig i all sin prakt. Här finns en fin liten sandstrand perfekt för sommarens härliga baddagar och senare på kvällen njuter ni av solnedgången som glittrar i vattnet.

Boningshuset är genomgående renoverat under perioden 2015-2021 och har öppen planlösning med kök och vardagsrum med panoramafönster ned mot sjön. Här finns också ett helrustat badrum samt två sovrum varav det ena har fina glasdörrar ut på den stora altanen. Den fina gäststugan har stora glaspartier mot altanen och här finns förutom sovutrymmen även en wc samt ett mindre kök med indraget vatten och avlopp.

Elen i samtliga byggnader är bytt, den djupborrade brunnen gjordes 2015 och det nya avloppet färdigställdes 2017. Strandskyddsdispens finns gällande nybyggnation av carport/förråd som gäller t o m slutet av februari 2023.

Storsjön är en fantastisk bad- och fiskesjö som erbjuder allt du kan önska av en härlig sommar. Med båt tar du dig runt på sjön och kan besöka dels mysiga småöar och fina badstränder och vill du ha en fiskedag är sjön känd för sitt fina gösfiske.

Varmt välkommen till ert nya drömställe!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Peter Landström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Peter Landström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-370 96 76

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.