Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västerbo 62, Ockelbo, Ockelbo kommun

Västerbo 62

Villa
Ockelbo, Ockelbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
122 + 10 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Strax utanför Ockelbo finner ni denna 2-plansvilla om 122 + 10 kvm i behov av kärlek. Huset har mycket god grund med rum i bra storlek, och här finns stor potential att skapa ert drömboende. Invändigt finns ett charmigt och välbevarat kök, två vackra kakelugnar på entréplan, vardagsrum, rymligt allrum, ett badrum samt fyra sovrum varav ett på entréplan och övriga på övre plan. Fint inglasat uterum i vinkel med plats för möblering och med utgång till trädgården. Tomten är hela 1,5 hektar stor och här finns en stor lada med möjlighet till stall. Här bor ni på lugnt och fridfullt läge med all tänkbar service, butiker, skola och förskola i Ockelbo endast 15 minuters bilfärd bort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Hyttgatan 10A, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 10A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 991 kr/mån
11 628 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och fina hörnlägenhet med hiss och fönster i två väderstreck. Bostaden är rymlig och luftig med lättmöblerade ytor. Vardagsrum med parkettgolv, fint burspråk och fransk balkong. Stort kök med goda arbetsytor och matplats. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Sovrum och hall med god förvaring i garderober. Populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och mycket låga lån. Grön och lummig innergård med gemensamma utemöbler och grillplats. Här bor ni i centrum med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva i form av butiker och service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Hiss
Smedsgatan 6B, Centralt, Sandvikens kommun
Smedsgatan 6B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Smedsgatan 6B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Smedsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
40,8 m²
1 rum
vån 1/3
2 577 kr/mån
13 480 kr/m²

En halv trappa upp finner ni denna välplanerade etta. Köket är delvis renoverat under 2022 och har plats för matbord, vilket gör att ni får plats med både soffa, dubbelsäng och skrivbordshörna i allrummet. Här finns även möjlighet att bygga sovalkov för den som önskar en mer avskild sovplats. Från allrummet nås balkongen med härlig morgonsol och plats för möblering. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum som delvis renoverades 2022 med egen tvättmaskin, samt rymlig hall med mycket god garderobsförvaring. Stabil bostadsrättsförening med trevlig innergård med utemöbler, och månadsavgifter som inkluderar TV och bredband. Här bor ni i utkanten av centrum på ett lugnt men ändå centralt läge, med gångavstånd till all tänkbar service och butiker, samt med goda kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
Vikingavägen 21, Seestaden, Sandvikens kommun

Vikingavägen 21

Lägenhet
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/2
4 906 kr/mån
9 000 kr/m²

Välkomna till Seestaden och denna optimalt planerade minitrea vars planlösning har gjorts om för att möjliggöra två sovrum. Förändringen medförde även att den inglasade balkongen numera nås från vardagsrummet, vilket tidigare var ett större sovrum. På balkongen finns plats för möblering och här njuter ni med fördel av morgonsolen. Köket har goda arbetsytor, skåpförvaring och matplats för hela familjen. Renoverat badrum från 2020 med egen tvättmaskin, och för den som önskar använda föreningens tvättstuga finns den att nå i husets källare. Välskött bostadsrättsförening vars lån är bundna till slutet av 2024 och 2025, vilket ger en stabilitet i ekonomin. Här bor ni på en lugn gata med nära avstånd till skola, förskola, matbutik, idrottsanläggning, busshållplats och promenadstråk i Trebo och Stensätra. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Agavägen 15A, Seestaden, Sandvikens kommun

Agavägen 15A

Lägenhet
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
360 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/9
1 846 kr/mån
13 585 kr/m²

Välkomna till Seestaden och denna etta med genomgående fräscha ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och platsbyggt sovloft för en yteffektiv planlösning. Fint ljusinsläpp i soligt läge och fransk balkong för vädring. Stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och månadsavgiften som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg. Varje bostadsrätt är garanterad en parkeringsplats med motorvärmare för endast 50 kr/månad och som medlem har man fri tillgång till föreningens gym. Här bor ni centralt med goda kommunikationer, gångavstånd till all tänkbar service och närhet till sportanläggningar, Storsjön och badplatser. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Hiss
Bivägen 10, Lövbacken, Sandvikens kommun

Bivägen 10

Villa
Lövbacken, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
79 + 77 m²
4 rum
1 371 m² tomt

Välkommen till idylliska Lövbacken och en trivsam och charmig familjevilla med ett av områdets bästa lägen samt med bra utrymmen både in- och utvändigt. Den stora trädgårdstomten är lummig och välskött samt fint inramad av gärdesgård och buskage. Här erbjuds gott om plats för både lek och avkoppling i såväl sol som skugga och på gården finns en egen brunn, praktiskt för t ex trädgårdsbevattning. Huset är bra planerat på entréplan med tre sovrum, kök, badrum samt ett trivsamt vardagsrum med fint trägolv. En trappa ned återfinns bl a ett gästrum som också kan vara ett perfekt ungdomsboende. Ytterligare ett badrum med möjlighet att göra i ordning en relax i anslutning till detta, tvättstuga, matkällare samt stora förrådsutrymmen. Ett visst renoveringsbehov föreligger men i rätta händer kommer detta hus att utvecklas till en väldigt trivsam familjevilla att bo och trivas i många år framöver. Lövbacken ligger placerat i utkanten av Sandviken med bra pendlingsmöjligheter via E16 mot både Gävle och Hofors/Falun och det finns en fin cykelväg som leder till centrala Sandviken. Det är också cykelavstånd till badplats, dansbana i Forsbacka och båtliv i Storsjön. Området är lugnt och uppskattat av de boende. Från den härliga tomten ser man snett över gatan en fin liten lekplats och en stor gräsyta för områdets barn att leka på och kanske spela en och annan fotbollsmatch. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Bågspännarvägen 35C, Seestaden, Sandvikens kommun

Bågspännarvägen 35C

Radhus
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
78 + 17 m²
4 rum
141 m² tomt

Välkomna till populära Bågspännarvägen och detta friköpta radhus om 78+17 kvm. Trevlig förgård och inglasad altan från vilken ni når bostadens entréplan med rymlig hall, badrum med snyggt kakel i stenimitation samt ett sovrum. En halv trappa upp nås köket med stor matplats och stilrena val, och ytterligare en halv trappa upp finns bostadens rymliga vardagsrum. Bostadens större sovrum och WC finner ni högst upp i huset, och här finns möjligheter att platsbygga god förvaring. På källarplan finns tvättstuga med praktisk arbetsbänk samt det tredje sovrummet som förslagsvis kan användas som gästrum eller kontor, och härifrån når ni ett rymligt förråd. Bekvämt boende med bytt tak, indragen fiberanslutning och garage på baksidan. I barnvänliga Seestaden bor ni med förskola och skola på gångavstånd, med närhet till matbutik, elljusspår och sportanläggning vid Göransson Arena. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Persborgsvägen 3, null, Sandvikens kommun

Persborgsvägen 3

Villa
Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
200 + 21 m²
5 rum
1 647 m² tomt

Välkomna till Bovik och denna fantastiska 1½-plansvilla om 200 + 21 kvm. Huset byggdes om 2006 men grunden gjordes om med nya reglar, golv, innerväggar och innertak så sent om 2020-2022. Stort och fräscht kök från 2022 med modern färgsättning, köksö med spishäll, väl tilltagna arbetsytor och matplats för stora sällskap. Vardagsrum i vinkel vilket ger möjlighet till varierande möblering samt fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp. Huset har genomgående fina golv, ljusa ytskikt, vacker vedspis i köket och kamin i vardagsrummet vilket ger en modern men ändå charmig känsla. Hallen är stor och rymlig med förvaring i garderober och plats för såväl barnvagn som rullator beroende på behov. Groventré på baksidan av huset vilket leder in till hall från vilken ni når den stora tvättstugan och det helkaklade badrummet från 2023 med dusch och golvvärme. Ett sovrum på entréplan och två på övre plan, där ni även finner det mysiga allrummet som är öppet mot hallen på entréplan. Lättskött trädgårdstomt om hela 1 647 kvm vilket ger goda möjligheter att planera tomten som ni själva önskar. Här finns ett trädäck längs hela fasaden i söder- och västerläge vilket ger sol från morgon till kväll. Huset har mycket låg energianvändning med betyg A i energideklaration och uppvärmning via nya luft/vattenvärmepump från 2020. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Tulegatan 22B, Örta, Sandvikens kommun

Tulegatan 22B

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 397 kr/mån
10 085 kr/m²

Välkomna högst upp i huset till denna välplanerade lägenhet. Ljust vardagsrum med plats för soffa och större matgrupp, samt med utgång till inglasad balkong med fin utsikt och plats för möblering. Renoverat kök från 2019 med mindre matplats och möjlighet att ta ned väggen till det anslutande mindre sovrummet för den som önskar ett större kök med rejäl matplats. Rummet innanför köket passar även bra som barnrum eller kontor. Bostadens större sovrum med mysigt och ombonat med förvaring i garderober. Helkaklat badrum från föreningens stambyte, och här är även förberett för tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och månadsavgift som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg. I föreningen finns många parkeringsplatser, en gillestuga att hyra samt ett gym som föreningens medlemmar kan nyttja. Populärt läge i Örta med fina naturstråk i området och närhet till Gunnarudden och Storsjön, samt gångavstånd till skola, förskola, matbutik och idrottsanläggning vid Göransson Arena. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Kalvdansvägen 43A, Vallhov, Sandvikens kommun
 • Imorgon kl 16:30

Kalvdansvägen 43A

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
109 m²
5 rum
156 m² tomt

Välkomna till Vallhov och detta fina radhus med ett av områdets bästa lägen och låga driftskostnader! Socialt entréplan som fördelar sig på ett renoverat kök från 2021/2022 med goda arbetsytor och matplats, ett rymligt vardagsrum, fräscht badrum med dusch, tvättstuga kombinerat med klädkammare, samt ett av bostadens fyra sovrum. En trappa upp finner ni ett badrum med badkar samt övriga tre sovrum. Utvändigt finns två uteplatser, en på varje sida av huset, vilket ger sol från tidig morgon till sen kväll. Husets baksida i västerläge har en rejäl altan med plats för större möblering och härifrån nås trädgården med gräsmatta och ett förråd. Trädgården förlängs där allmänningen tar vid vilket ger ett insynsskyddat läge. Här bor ni med del i gemensamhetsanläggning där avgiften på 750 kr/månad inkluderar sophämtning, snöröjning, kabel-TV, tvättstuga, tillgång till gemensamhetslokal, gemensamma trädgårdsredskap och garage i länga. Radhuset är beläget mitt i Vallhov med närhet till skola, förskola, matbutik, busshållplats och promenadstråk, men trots detta finns ingen insyn på varken fram- eller baksida av huset, vilket ger ett unikt läge. Radhuset kommer att besiktas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Å-Hus G06, Skogsbrovägen 9, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
 • Lör 16 dec kl 12:00

Å-Hus G06, Skogsbrovägen 9

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 390 000 kr
56 m²
3 rum
vån 2/2
2 900 kr/mån
24 821 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och denna välplanerade lägenhet med goda hyresintäkter. Lägenheten hyrs ut via Kungsberget och som ägare har man rätt att nyttja lägenheten själv 4 veckor per vintersäsong. Huset byggdes 2016 och är i mycket gott skick med moderna och fräscha ytor. Lägenheten har ett ljust kök med goda arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum, balkong i sydvästläge med sol större delen av dagen, två sovrum med förvaring i garderober och helkaklat badrum med trevlig bastu. Alla möbler och husgeråd ingår i köpet. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och padel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
Vikingavägen 35, Seestaden, Sandvikens kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00

Vikingavägen 35

Villa
Seestaden, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
113 + 60 m²
5 rum
878 m² tomt

Välkomna till denna 1½-plansvilla med källare om 113 + 60 kvm med charmig planlösning och stort ljusinsläpp. Sociala ytor på entréplan med vardagsrum och kök, från vilket ni med fördel tar med morgonkaffet ut till den altanen för att njuta av morgonsolen. På övre plan finns tre sovrum och en balkong med kvällssol. Källarplan med tvättstuga, gästrum och kaklat badrum. Lättskött trädgårdstomt om 878 kvm med gräsmatta, äppelträd, plommonträd, körsbärsträd och bärbuskar, samt ett stort dubbelgarage på ca 40 kvm. Här bor ni på en lugn gata utan genomfartstrafik samt nära avstånd till skola, förskola, matbutik, idrottsanläggning, busshållplats och promenadstråk i Trebo och Stensätra. Villan kommer besiktas vid försäljningen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Skogsbrovägen 18A, 18B, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
 • Lör 16 dec kl 12:30

Skogsbrovägen 18A, 18B

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/2
1 250 kr/mån
26 875 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och dessa fantastiska ägarlägenheter. Här byggs fyra hus på Skogsbrovägen 12-18 med fyra lägenheter i vardera huskropp med den populära upplåtelseformen ägarlägenhet. Det innebär en stor personlig frihet och låga fasta kostnader, ca 1250 kr i månaden (schablon), vilket är betydligt mer förmånligt än att vara del av en bostadsrättsförening med gemensamma skulder och månadsavgifter. Här finns inget krav på uthyrning vilket innebär att ni kan välja att nyttja lägenheten själva under hela säsongen, eller låta Kungsberget hyra ut lägenheten åt er för goda hyresintäkter. Juridisk person godkänns som köpare. Fastigheten värms upp via fjärrvärme och har fiber indraget. Bostäderna på Skogsbrovägen 18A och 18B är 4 rok på 80 kvm med tre sovrum, genomgående golvvärme, braskamin, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet till många bäddar. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och padel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Samtliga lägenheter säljs med ett fast pris om 2 150 000. Just nu får du dessutom 100 000 kr i rabatt vid avslutad affär innan 30 november 2023. Bostadsfilm: https://player.vimeo.com/video/864422790 Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Uteplats
 • Äganderätt
Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D, 18C, Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
 • Lör 16 dec kl 12:30

Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D, 18C

Lägenhet
Kungsbergets Skidanläggning, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
85 m²
5 rum
vån 1/2
1 250 kr/mån
25 294 kr/m²

Välkomna till Kungsbergets skidanläggning och dessa fantastiska ägarlägenheter. Här byggs fyra hus på Skogsbrovägen 12-18 med fyra lägenheter i vardera huskropp med den populära upplåtelseformen ägarlägenhet. Det innebär en stor personlig frihet och låga fasta kostnader, ca 1250 kr i månaden (schablon), vilket är betydligt mer förmånligt än att vara del av en bostadsrättsförening med gemensamma skulder och månadsavgifter. Här finns inget krav på uthyrning vilket innebär att ni kan välja att nyttja lägenheten själva under hela säsongen, eller låta Kungsberget hyra ut lägenheten åt er för goda hyresintäkter. Juridisk person godkänns som köpare. Fastigheten värms upp via fjärrvärme och har fiber indraget. Bostäderna på Skogsbrovägen 12A, 12B, 12D och 18C är 5 rok på 85 kvm. Här finns fyra sovrum, genomgående golvvärme, braskamin, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt möjlighet till många bäddar. Expansiva Kungsberget har under senaste åren vuxit enormt och utökat sina backar och verksamhet. Här finns 22 nedfarter och 12 liftar vilket gör skidanläggningen populär för många i Stockholm och Mälardalen. Under sommarsäsongen finns allt från cykling, vandring, fiske och paddel vilket gör att lägenheten kan nyttjas året om. Vintersäsongen 2021/2022 ökade Kungsberget sina bokade gästnätter med hela 41% jämfört med föregående år. Samtliga lägenheter säljs med ett fast pris om 2 150 000. Just nu får du dessutom 100 000 kr i rabatt vid avslutad affär innan 30 november 2023. Bostadsfilm: https://player.vimeo.com/video/864422790 Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
 • Uteplats
 • Äganderätt
Högbovägen 18C, Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 18C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
180 m²
7 rum
10 213 kr/mån
11 083 kr/m²

Välkomna till denna representativa och pampiga bostad i tre plan, vilken byggdes som borgmästarbostad 1946. Bostadens hjärta är de sociala ytorna med tre rum i fil, öppen spis, parkettgolv, fönster i två väderstreck och vacker trappa som leder till etagevåning och övervåning. Renoverat kök med klassisk design, bra förvaring och charmig serveringsgång till matrummet. På entréplan finns även en gäst-WC samt tvättstuga i anslutning till köksingången. Från huvudingången nås den stora altanen under tak i soligt söderläge där ni med fördel njuter av solen under dagtid. En trappa upp finns fyra sovrum varav ett med möblerbar balkong i söderläge, ett med förvaring i klädkammare samt ett med fransk balkong och förvaring i klädkammare. Här finns även ett renoverat badrum i klassisk färgsättning med dusch och dubbelhandfat. För den som önskar fler sovrum finns möjlighet att använda matrummet eller en del av vardagsrummet till detta. Mellan våningarna finns en mindre etagevåning som lämpar sig till en trevlig läshörna. På lägenhetens källarplan om ca 50 kvm finns en rymlig gillestuga med parkettgolv som kan användas som TV-rum, extra sovrum, lekrum eller hobbyrum. Här finns även ett renoverat badrum med duschhörna, badkar och bastu, samt ett stort förråd med matkällare. I källaren finns en separat ingång från vilken ni når föreningens gemensamma tvättstuga. Här bor ni med ett centralt läge och närhet till skola, förskola, livsmedelsbutiker och busshållplats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Smala vägen 7E, Centralt, Sandvikens kommun

Smala vägen 7E

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 222 kr/mån
11 450 kr/m²

På bottenvåning utan ett enda trappsteg finner ni denna ljusa och rymliga genomgångstvåa. Vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för soffa och matbord samt utgång till trevlig balkong i nordvästläge där ni kan njuta av kvällssolen. Ljust och fräscht kök med goda arbetsytor, skåpförvaring och plats för matbord. Stort sovrum med flera garderober för god förvaring, och ytterligare förvaring i hallen där det dessutom finns god plats att komma in med rullator eller barnvagn. Badrum med duschplats, helkaklade väggar och toppmatad tvättmaskin. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med två gästrum, kvarterslokal, hobbyrum, bastu och innergårdar med utemöbler och lekplats. Centralt läge med gångavstånd till Stadsparken och centrum med butiker och service. 7 minuters bilfärd till Högbo med golfbana, skidspår och elljusspår. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
Hyttgatan 15B, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 15B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 627 kr/mån
16 230 kr/m²

Högst upp i huset finner ni denna rymliga etta med ljusa och fräscha ytskikt. Lättmöblerat allrum med plats för soffa, matbord och säng, och här finns möjlighet att bygga sovalkov för avskildhet. Här bor ni med helkaklat badrum med tvättmaskin, god förvaring i hallen och kokvrå med goda bänkytor och skåpförvaring. Bostadsrättsförening med låga månadsavgifter som inkluderar TV, bredband och bostadsrättstillägg, och föreningen har dessutom gemensamt elabonnemang vilket bidrar till lägre månadsavgifter. I föreningen finns även relaxavdelning med bastu, och inom kort installeras laddstolpe för elbil vid flera parkeringsplatser. Centralt läge med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva i form av butiker och service. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Idrottsvägen 13, Centralt, Sandvikens kommun

Idrottsvägen 13

Tomt
Centralt, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
726 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk tomt om 726 kvm med centralt läge. Här finns enligt detaljplanen tillåtelse att bygga bostäder eller kontor, vilket ger goda möjligheter för näringsverksamhet. Lugnt läge med gångavstånd till matbutiker och övrig service, och med goda bussförbindelser inom Sandviken och till angränsande kommuner. För den som önskar bygga sitt eget drömboende finns alla möjligheter att göra detta genom att rita själva eller ta hjälp av en husleverantör. För uppgifter om anslutningsavgifter, se denna länk: sandvikenenergi.se/skadubygganytt/priser.1237.html För uppgifter om fastighetsavgift/fastighetsskatt, se denna länk: https://skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Årsundavägen 34, Örta, Sandvikens kommun

Årsundavägen 34

Villa
Örta, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
918 m² tomt

Välkomna till Örta och denna 1½-plansvilla med källare om 110 + 60 kvm. Entréplan fördelar sig på gäst-WC förberett för tvättmaskin, vardagsrum och sovrum med fint trägolv, skjutdörr mellan rummen och fönster åt flera håll, samt kök med goda arbetsytor, lyxigt walk-in-skafferi och matplats. Hallen på entréplan och övre plan är rymlig med plats för skrivbordshörna eller läshörna för att nyttja hela boytan. På övre plan finns två väl tilltagna sovrum med garderober och möjlighet till ytterligare förvaring eller lekhörna i kattvind. Här finns även ett ljust och fräscht badrum med golvvärme och dusch. På källarplan finns en stor tvättstuga med ingång till bastu, duschrum och WC, och här finner ni även goda förrådsutrymmen med hyllor, verkstad och matkällare. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare sin generösa takhöjd och många fönster. Här finns charmiga välbevarade detaljer såsom skjutdörr, höga golvlister och fina spegeldörrar. Tomten om 918 kvm inrymmer förutom huset även ett dubbelgarage, insynsskyddad altan med fint solläge och plats för god möblering, samt trädgård med äppelträd, plommonträd och hallonbuskar som ger generösa skördar, samt gräsmatta med plats för barnens lek. Här bor ni på lugnt läge med närhet till det mesta. Gångavstånd till skolor, sjukhus med hälsocentral, motionsspår och idrottsanläggning vid Göransson Arena och Jernvallen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Karlavägen 1C, Barrsätra, Sandvikens kommun
 • Tor 7 dec kl 17:45

Karlavägen 1C

Radhus
Barrsätra, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
64 + 33 m²
3 rum
146 m² tomt

Välkomna till Karlavägen och detta radhus i tre plan om 64 + 33 kvm. Socialt entréplan med ljust och fint kök med plats för stor möblering, vardagsrum och härlig altan med pergola och trädgård i soligt söderläge. För den som önskar finns möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum för öppen planlösning. En trappa upp finns gäst-WC och två sovrum varav ett används som walk-in-closet idag. På källarplan finns goda förvaringsmöjligheter, badrum med dusch, gäst-WC och tvättstuga, med möjlighet att bygga ytterligare ett sovrum. Nyinstallerad Fjärrvärme nov -23. Lättskött tomt om 146 kvm med trädäck, gräsmatta och smidigt förråd på baksidan, samt med utgång till grönskande allmänning. Här bor ni i ett lugnt område med gångavstånd till affärer, service och fina motionsslingor. Närhet till både lekplatser och centrum, såväl som till skola och förskola. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Jädraåsvägen 37, null, Ockelbo kommun

Jädraåsvägen 37

Villa
Ockelbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
900 000 kr
215 + 460 m²
1 870 m² tomt

Välkomna till Jädraås där ni på centralt läge finner denna småhusenhet med tre hyresrättslokaler på entréplan och två hyresrättslägenheter på övre plan. 215 kvm boarea och 460 kvm lokalarea enligt säljarens uppgifter, och stor tomt om 1 870 kvm. Här finns oändliga möjligheter till uthyrning eller en mer omfattande renovering för att ändra planlösningen. Hyresintäkter på 487 560 kr när samtliga lokaler och lägenheter är uthyrda, samt driftkostnader på 143 106 kr ger ett driftsnetto på 380 939 kr per år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Mattövägen 38, Gysinge, Sandvikens kommun

Mattövägen 38

Villa
Gysinge, Sandvikens kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
119 + 5 m²
4 rum
3 102 m² tomt

Välkomna till Gysinge och denna 1½-plansvilla om 119+5 kvm. Social planlösning på entréplan som fördelar sig på kök i anslutning till matrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, ett mindre sovrum, helkaklat badrum samt tvättstuga med god bänkyta. På entréplan finns förutom det inglasade uterummet även två altaner, ett på vardera långsida av huset vilket totalt ger ca 50 kvm uterum och altan. Här finns med andra ord alla möjligheter att möblera efter och kunna njuta av tre olika sollägen. En trappa upp finns ett trevligt allrum, två sovrum samt badrum med badkar. Stor tomt om 3 102 kvm med dubbelgarage, en inredd gäststuga med pentry och badrum, en timrad gäststuga med egen altan, ett stort förråd samt en lekstuga för barnens lek. På idylliska Mattön bor ni naturnära ett stenkast från Dalälven med möjlighet till fiske. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visar alla 22