Åsby äng 2

Strängnäs, Strängnäs kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
1 684 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1923

Unik fastighet på en Ö med ca 10 min båtfärd från fastlandet och mellan sjöarna Träskaten och Eklången i fagra Sörmland. Med ca 1 tim bilfärd från Stockholm finner du denna idyll i naturområde av Riksintresse och med en spännande historia. Stället ligger vid en fågelsjö. I den fiskrika sjön fiskar Fiskgjuse och Havsörn i en annars stor tystnad. Många spännande djur syns här ibland, tex Bäver och och Utter. Även Lodjur har varit synligt här. Färden hit börjar med promenad på en ca 200 hundra meter spång för att nå frivatten där båten ligger, varefter båten tar dig till Bråtön på ca 10 min. Fastigheten säljs som den är och alla inventarier och lös egendom ingår i köpet. Visst renoverings- och underhållsbehov finns men stället är helt beboeligt som det är.
Fast elnät finns inte här. Nuvarande ägare har installerat ett system med en solcell och elverk för belysning och drivning av vattenpump. När systemet är i drift får man härigenom vatten i vattenkranarna och belysning i bla. köket.

Här på Bråtön och fastigheten Strängnäs Åsby Äng 1:2 finns inte möjlighet att arrangera öppen allmän visning. Kontakta Mäklaren för att boka din visning med båtfärd! Om du har egen flytväst så tar du den med dig! (jag har dock tre västar med mig till att låna ut)

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs TL

Kontakta mäklaren

Torbjorn Länn

Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs TL
Mäklare Torbjorn Länn, Svensk Fastighetsförmedling Strängnäs TL
+46705928263