Vikarsjövägen 30

Väddö, Norrtälje kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
45 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
2 367 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
9 218 kr/år

Välkomna till Vikarsjövägen 28 och 30. Lantligt belägen fastighet i trivsamt och barnvänligt område och med utsikt över ängarna och med närhet till havet.
Med en cykeltur på ett par kilometer kommer man ner till havet och på ca 4 kilometers avstånd kommer man till Väddökanal. I närheten finns Väddö golfklubb som är en 18- hålsbana. I Älmsta finns det restauranger, välsorterad Ica Supermarket, apotek, butiker, förskolor/skolor och massor andra aktiviteter som blomstrar upp sommartid. Avstånd till Grisslehamn ca 1,5 mil, Norrtälje ca 3 mil, Stockholm ca 10 mil, Uppsala ca 8 mil.
Huset som består hall, ett sovrum, kök och vardagsrum med utgång till den stora möblerbara balkong i västerläge och med utsikt över ängarna. Huset har också en hel källare under huset med plats för mycket förvaring samt en tvättstuga med bastu och dusch. På tomten finns det en gäststuga på 16 kvm med plats för dubbelsäng och med en stor möblerbar altan. Vidare finns en vedbod. Huset har bygglov för att förlängas 6 meter vilket är påbörjat.
Fastigheten har andel i samfällighet vid havsviken Karviken med tillgång till byalagets gemensamma bodar och möjlighet till egen båtplats.
Denna fastighet säljs tillsammans med granntomten, Vikarsjövägen 28 som är 2052 kvm. På denna fastighet finns ingen byggrätt då det ligger nära militärt område. Denna yta går att utnyttja på andra sätt som tex odling, bastu, lekyta för barn, hästhage eller dylikt. Idag står det ett två år gammalt båtförråd som är uppbyggt med tillstånd.
Förvärvstillstånd krävs för Vikarsjövägen 28, har ni frågor om detta kontakta mäklaren eller länsstyrelsen.
Fiber finns till tomtgräns.
Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrtälje

Kontakta mäklaren

Frida Hyrelius

Fastighetsbyrån Norrtälje
Mäklare Frida Hyrelius, Fastighetsbyrån Norrtälje
073-240 00 73
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas