Fastighetsbyrån Norrtälje

Fastighetsbyrån Norrtälje

Mäklare

Undravägen 14B, Malsta, Norrtälje kommun

Undravägen 14B

Villa
Malsta, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

4 495 000 kr

129 m²

5 rum

1 934 m² tomt

Naturskönt beläget och endast ca 10 minuter från Norrtälje finner ni Undravägen 14B! Ett nyproducerat hem från 2020 med ljusa öppna sällskapsytor, tre bra sovrum, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med groventré. Gärdsgården som löper längs två av fastighetens sidor ger ett ombonat och lantligt intryck. Trädgården som är en plan och fin gräsmatta med gott om utrymme för både odling och lek samt en stor altan i soligt läge. Fastigheten är omgärdad av vacker Roslagsnatur. Välkommen på visning av ert nya hem!

Grindvägen 32A, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 32A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 750 000 kr

64,1 m²

2 rum

3 764 kr/mån

27 301 kr/m²

Så nära en perfekt 2:a vi förmodligen någonsin kommer komma. Köket är renoverat 2022 och de vita och släta luckorna är aldrig använda. Dessutom är det stort nog för matbord och här finns även tillgång till ganska stor balkong. Och, är det inte viken vi skymtar där en bit bort? Sedan har vardagsrummet utsikt över ett mindre skogsparti som garanterat kommer återge årtidsväxlingarna fritt från inssyn. Och sängen ryms gott och väl i ett rum där det även finns gott om garderober med överskåp. Från lägenheten har ni sedan nära till fina och natursköna promenader längs Norrtäljeviken in mot stadens centrum. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
Fullriggarvägen 9, Rådmansö, Norrtälje kommun

Fullriggarvägen 9

Fritidshus
Rådmansö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 595 000 kr

54 m²

2 rum

1 609 m² tomt

Välkommen till Fullriggarvägen 9 och detta fritidshus med bekvämt kommunalt vatten och avlopp. Här kan du själv sätta en egen prägel på huset efter tyckte och smak. Huvudbyggnaden fördelar sig på kök med öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor. Duschrum med wc, dusch, toppmatad tvättmaskin samt sovrum med plats för familjesäng. På tomten finns en rymlig gäststuga med trinettkök dock ej inkopplat, sov möjligheter samt vedeldad bastu som dock ej använda för tillfället. Utöver detta finns även mindre förrådsbyggnad. Till området finns badplats inom promenadavstånd samt möjlighet till båtplats och sjöbod. Ekonomiskt stabil och välskött föreningen med gångavstånd till badplats, båtplats, sjöbod, tennisbana, boulebana, fotbollsplan, bokningsbar föreningslokal samt 2 gäststugor för uthyrning till medlemmars förmån etc Huset säljs med friskrivningsklausul.

 • Plus
Gullunge 28, null, Norrtälje kommun
Gullunge 28, null, Norrtälje kommun, bild 2
Gullunge 28, null, Norrtälje kommun, bild 3

Gullunge 28

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

3 995 000 kr

203 m²

8 rum

3 493 m² tomt

Välkommen till Gullunge 28 och denna trevliga 2-plansvilla på stor tomt i naturskönt område. Här bor man på ca 15min bilfärd från både Rimbo och Norrtälje. Närhet till naturreservat. Bussförbindelse finns en kort promenad från huset. I huset finner du en sällskaplig undervåning med kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning samt en mer privat övervåning med fyra sovrum, badrum och ett luftigt allrum. Anmäl intresse till mäklaren för bokning av visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lundmansgatan 9B, null, Norrtälje kommun

Lundmansgatan 9B

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 295 000 kr

40,3 m²

1 rum

2 090 kr/mån

32 134 kr/m²

Välkommen till populära Grossgärdet och denna smart planerade etta endast en halv trappa upp som nu finns till salu. Här bor man med närhet till handelsområde, strövområde och pendlarbussar. En kort promenad tar dig till stadskärnan. Anmäl intresse hos mäklaren för visning.

 • Plus
 • Balkong
Byggvägen 14, Rimbo, Norrtälje kommun
 • Budgivning pågår

Byggvägen 14

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

4 695 000 kr

138 m²

9 rum

1 408 m² tomt

Välkommen till Byggvägen 14 och denna stora villa i Rimbo. Huset är på totalt 288 kvm i två plan och ligger med insynsskyddat läge med lugn trafik. Fantastiskt solläge i sydväst där du kan njuta av solen från förmiddag till kväll på den stora altanen med nyligen installerat spabad. Bergvärmen samt delvis 3 glasfönster och nytt tak 2019. Entreplanet erbjuder stort vardagsrum med utgång till altan, kök i öppen planlösning, fyra sovrum samt duschrum, wc samt groventre till garage. Källare med två sovrum, allrum, vardagsrum, duschrum med bastu samt stor tvättstuga med tvättnedkast och pannrum. Välkommen boka visning med mäklaren.

 • Plus
Vätövägen 159, null, Norrtälje kommun

Vätövägen 159

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

4 295 000 kr

119 m²

6 rum

2 305 m² tomt

Endast 10 minuter från centrala Norrtälje ligger denna rymliga och renoverade villa, dessutom med lägenhet för uthyrning i källaren med egen ingång. Många stora renoveringar är utföra av tidigare ägare så som *Dränering 2008 * Invändig renovering av kök, våtrum samt fönster 2010 * Tak 2017 Härlig trädgårdstomt med välskötta gräsytor, inhängnad tomt med staket. Garage med förråd samt bastuhus. Huset håller hög standard på ytskikt och med 250 kvm yta totalt behöver man ej trängas. Välkommen på visning

Ytterskärsvägen 27, Väddö, Norrtälje kommun

Ytterskärsvägen 27

Fritidshus
Väddö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 195 000 kr

84 m²

5 rum

3 987 m² tomt

Välkommen till Ytterskärsvägen 27! En rofylld lugn plats med natur och djurliv som närmsta granne. Fastighet är belägen utanför detaljplanerat område. Med en cykeltur kommer man ner till havet och på ca 4 kilometers avstånd kommer man till Väddökanal. I närheten finns Väddö golfklubb som är en 18- hålsbana. I Älmsta finns det restauranger, välsorterad Ica Supermarket, apotek, butiker, förskolor/skolor och massor andra aktiviteter som blomstrar upp sommartid. Avstånd till Grisslehamn ca 1,5 mil, Norrtälje ca 3 mil, Stockholm ca 10 mil, Uppsala ca 8 mil. Nära till busshållplatsen. Huset har bra planlösning med med fyra sovrum, vardagsrum, kök, WC och tvättrum samt ett garage. Detta hus är i behov av renovering. Fiber finns till tomtgräns. Varmt välkomna på visning!

Sandgatan 15 B, Sandkilen, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandgatan 15 B

Lägenhet
Sandkilen, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 650 000 kr

80,9 m²

3 rum

4 183 kr/mån

20 408 kr/m²

Välkommen till Sandgatan 15 B och denna rymliga och trevliga trerumslägenhet på första våningen i lugnt och omtyckt område. Utgång till balkong från ena sovrummet. I Sandkilen bor man med närhet till naturen, välbesökta badplatsen Lommaren och med promenadavstånd till stadskärnan och pendlarbussar till Stockholm. Skola, buss, bad, motionsspår samt naturområden finns i närområdet. Välkommen att boka in er på visning!

Axgatan 7, Norrtälje, Norrtälje kommun

Axgatan 7

Villa
Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

5 795 000 kr

145 m²

8 rum

702 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och trevligt belägna villa på hörntomt med lugnt läge i Grind. Här bor man med strövområde- direkt utanför dörren och bussförbindelse med centrum bara en minut från huset. Skola, förskola, mataffär och restaurang finns bara en kort promenad härifrån. Strandpromenaden ger dig en trivsam gångväg till centrum och tar ca 15 min. Välkommen att anmäla intresse för visning hos mäklaren.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 2
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 3

Skördevägen 26

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

6 400 000 kr

178 m²

6 rum

764 m² tomt

Om du får lista de tre viktigaste sakerna med ditt drömboende är det stor sannolikhet att du kan pricka av alla tre här. Vem vet, nummer fyra och fem på listan kanske också är med. Ska vi börja? Sjöutsikt från rymligt kök där ni kan bjuda hem ett stort sällskap och hjälpas åt med middagen och äta den inne, ute eller mittemellan i uterummet. Gott om sovrum, det bör finnas ett för alla olika smaker, och förvaring för stora familjen eller tjocka släkten. Barnvänligt och tryggt vid vägs ände, men nära gång- och cykelvägar, badplats, slalombacke, båtbryggor och skolor. Privat trädgård med gott om uteplatser för att följa solens gång och samtidigt få lä. Bilintresserad? Vad sägs om både garage, carport och asfalterade parkeringsplatser! Listan på fördelarna är längre. Läs mer, ring eller kom och titta - fördelarna upplevs bäst på plats i Kvisthamra!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rubingatan 10, null, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rubingatan 10

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 290 000 kr

49 m²

2 rum

3 994 kr/mån

26 327 kr/m²

Välkommen till en trevlig, modern, välplanerad och ljus lägenhet högst upp i huset med närhet till pendlarbussar, Knutby Torg, mataffärer och trevliga promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Ekdalsvägen 40 A, null, Norrtälje kommun

Ekdalsvägen 40 A

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 175 000 kr

54 m²

2 rum

3 799 kr/mån

21 759 kr/m²

Välkommen till en trevligt belägen tvårumslägenhet i markplan med egen uteplats. Bara en kort promenad tar dig till Rimbo centrum med butiker, café och busstationen. Intressant? Kontakta mäklaren för visning

 • Uteplats
Bangårdsgatan 6, Norrtälje, Norrtälje kommun

Bangårdsgatan 6

Lägenhet
Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 975 000 kr

96 m²

4 rum

4 370 kr/mån

30 990 kr/m²

Välkommen till Bangårdsgatan 6 och denna trevliga lägenhet om 96 kvm fördelat på fyra rum och kök belägen endast en halv trappa upp i huset. Här bor man i nära anslutning till ett levande centrum, mataffär och busstation. Småstadens närhet kombineras samtidigt med storstadens möjligheter. Känns detta intressant kontakta mäklaren för bokning av visning.

 • Balkong
Harbroholm 5A, Skebobruk, Norrtälje kommun

Harbroholm 5A

Villa
Skebobruk, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 695 000 kr

149 m²

5 rum

1 344 m² tomt

Varmt välkommen till Harbroholm! Fantastiskt fint beläget parhus i lantlig miljö och fina omgivningar. Harbroholmsån och fina gårdar som grannar. Fastigheten är omgärdad av vacker Roslagsnatur med härliga promenadstråk. Huset är välskött och har två våningar. Stort kök, tre sovrum, två toaletter, allrum och vardagsrum finner du ett modernt hem med lantlig känsla. Från vardagsrummet kommer man ut på den gedigna altanen med gott om plats för umgänge. Förberett för spabad. Detta boende passar till permanentboende såväl som till fritidsboende. På ett par kilometers avstånd finns kommunikationer som tar dig till Stockholm på ca en timme. Välkomna på visning!

Åskärrets väg 27, Söderbykarl, Norrtälje kommun

Åskärrets väg 27

Gård/Skog
Söderbykarl, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

11 900 000 kr

230 m²

8 rum

72,9 ha tomt

Välkommen till denna stora gård om hela 73 ha belägen i Söderbykarl ca 20 minuter norr om Norrtälje. Boningshus i två plan om 243 kvm med en härlig vy över ängarna som breder ut sig framför huset. På gården finns även ett mycket charmigt hus från slutet av 1800-talet om ca 97 kvm med vy över gårdsplanen, den timrade förrådslängan, ekonomibyggnad och den förberedda ridbanan. Marken ingår i ett jaktlag om totalt 430 ha sammanhållen jaktmark och även samfälld mark med kräftfiske och båtplats. Enligt Skogsbruksplanen finns ett virkesförråd om 4686 kubik med en föreslagen avverkning mellan 2022-2032 om 1176 kubik.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Sjöfartsgatan 1, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

3 495 000 kr

80 m²

3 rum

4 735 kr/mån

43 688 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tre-rummare på våning 6 i Havstornet i nya stadsdelen Norrtälje Hamn. Här bor man granne med både Societetsparken, restauranger & cafeér längs hamnpromenaden och alldeles intill stadskärnan med mysiga gågator och butiker. Havstornet med sitt moderna koncept har conciergeservice och work-lounge i markplan. För dig som bor i Havstornet så finns båtpool, bilpool och cykelpool att tillgå genom touchkonceptet. Känns detta intressant? Kontakta mäklaren för bokning av visning.

 • Plus
 • Hiss
Rådmansövägen 483 A, Rådmansö - Rävsnäs, Norrtälje kommun

Rådmansövägen 483 A

Tomt
Rådmansö - Rävsnäs, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 095 000 kr

1 917 m² tomt

Välkommen till Rävsnäs och denna obebyggda tomt nära vattnet och med sjöglimt under denna årstid. Bygglov finns för hus på 140 kvm byggarea och markarbeterna är påbörjade, massor mm på tomten tillfaller nya ägaren att använda vid köp. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är framdraget till tomtgräns, inga anslutningsavgifter är betalda. I Rävsnäs har man nära till Gräddö inom cykelavstånd där de finns butik, restauranger samt marina för båt, åt andra håller ligger Kappelskär med båtar till Åland.

Pinnmostigen 1, null, Norrtälje kommun
Pinnmostigen 1, null, Norrtälje kommun, bild 2
Pinnmostigen 1, null, Norrtälje kommun, bild 3

Pinnmostigen 1

Fritidshus
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 795 000 kr

60 m²

2 rum

1 740 m² tomt

Välkommen till Pinnmostigen 1 och detta trevliga fritidshus beläget i ett lugnt och harmoniskt område. Man möts av en trivsam tomt med fina odlings- och planteringsmöjligheter, stor och plan gräsmatta och härligt inglasat uterum. Välkommen att anmäla intresse och boka visning hos mäklaren.

 • Premium
 • Uteplats
Erkenvägen 604, Koludden, Norrtälje kommun

Erkenvägen 604

Fritidshus
Koludden, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 650 000 kr

54 m²

2 rum

1 257 m² tomt

Välkommen till Koludden och detta vackra området vid sjön Erken, härliga strövområden i skog och mark med aktiviteter året om och en dryg timme från Stockholm. Kräftfiske en gång per år i föreningens regi. I området finns även bollplan och festplats. Förutom bad i sjön Erken från klippor och barnvänlig sandstrand är det 10 min promenad till bad i fina sjön Plåten. Huset ligger på en kuperad tomt vilket gör att man kommer upp en bit och får en fantastiskt sjöutsikt mot vattnet. Huset fördelar sig på nytt duschrum, storstuga med kombinerat kök samt sovrum. Under huset finns en källare samt ett förrådsrum som skulle kunna byggas om till gästrum. På tomten finns ytterligare en byggnad med gästrum och våningssäng, isolerat förråd samt utedass. I huset finns möjlighet installera antingen separett eller förbränningstoalett. Välkommen på visning

Herrgårdshöjden 1-13, Skebobruk, Norrtälje kommun

Herrgårdshöjden 1-13

Tomt
Skebobruk, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

545 000 kr

1 638 m² tomt

I charmiga bruksorten Skebobruk med anor ända bak till 1400-talet finns nu en unik chans att köpa en tomt och bygga ditt eget drömboende. I Skebobruk bor du granne med vackra Skebo Herrgård, husen längs bruksgatan i putsad vit fasad samt andra tidsenliga byggnader. Detta området med sammanlagt 14 tomter varav 2 är sålda ligger naturskönt precis bakom herrgården och ett kort bit från sjön Närdingen som man ser ned genom träden från flera av tomterna. Detaljplanen medger 180 kvm hus i ett plan med förhöjt väggliv på max 1,3 meter, parhus får också byggas. 60 kvm komplement byggnad, restriktioner om husens utseende och färg finns också så läs sidan 18 i detaljplan för mer info om husets utformning, den ligger uppladdad under dokument och länkar på vår hemsida tillsammans med flygfilm över området. Egen V/A förening finns i området med en kommunal anslutningspunkt ute vid asfaltsvägen, V/A ledningar finns dragna till tomtgräns samt el och fiber. El kostar 38 125 kr. Fiber kostar 30 000 kr. Prisuppgift från kommunen är att "lägenhetsavgift" behöver betalas vid anslutning på 38-40 000 kr. Anmälan görs till kommunen som då kikar på när man får bli påkopplad. Under interiörbeskrivning ligger info om alla tomterna samt priser, kartor finns under bilder. Kontakta mäklaren vid frågor Budgivning sker på tomterna.

 • Plus
Hattsundsvägen 10, Rådmansö, Norrtälje kommun

Hattsundsvägen 10

Villa
Rådmansö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 995 000 kr

105 m²

5 rum

2 246 m² tomt

Välkommen till Hattsundsvägen 10 och detta trevliga fritidshus med permanentstandard. Här bor man i ett populärt område med lugnt och skönt lantligt läge och närhet till både havsvatten och insjö. Bara 20 minuter härifrån finns Norrtälje stad. I Södersvik finns det trevliga cafeét Rådmansö Bageri. Närmaste matbutik finns i Gräddö ca 10 minuters bilfärd från huset. Välkomna att boka visning hos mäklaren.

 • Uteplats
Häverövägen 260B, Häverö, Norrtälje kommun

Häverövägen 260B

Tomt
Häverö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

450 000 kr

4 791 m² tomt

På natursköna Häverövägen finns nu möjlighet att förvärva denna tomt som är delvis förberedd för att bygga sitt framtida drömhus på. Fastigheten har en yta om 4791 kvm och är belägen utanför detaljplanerat område. Här bor man endast ca 10 minuter från både Älmsta, Grisslehamn och Hallstavik. Förhandsbesked om enbostadshus eller fritidshus har tidigare beviljats. Tillstånd till enskild avloppsanläggning för vattentoalett och BDT-vatten är beviljat. För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan och besök gärna fastigheten för att titta närmare.

Häverövägen 262, null, Norrtälje kommun

Häverövägen 262

Tomt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

450 000 kr

3 614 m² tomt

På natursköna Häverövägen finns nu möjlighet att förvärva denna tomt som är delvis förberedd för att bygga sitt framtida drömhus på. Fastigheten har en yta om 3614 kvm och är belägen utanför detaljplanerat område. Här bor man endast ca 10 minuter från både Älmsta och Grisslehamn medans det tar ca 15 minuter till Hallstavik. Förhandsbesked om enbostadshus eller fritidshus har tidigare beviljats. Tillstånd till enskild avloppsanläggning för vattentoalett och BDT-vatten är beviljat. För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan och besök gärna fastigheten för att titta närmare.

Häverövägen 260, null, Norrtälje kommun

Häverövägen 260

Fritidshus
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 750 000 kr

75 m²

4 rum

4 002 m² tomt

Välkommen till det mysiga hus på Häverövägen 260 med en stor plan gräsmatta framför altanen i nordöstläge. Här bor man bara en kort bilfärd från både Älmsta, Hallstavik och sommarhärliga Grisslemhamn. På tomten finns även gästhus och en äldre lada. Om detta verkar lockande kontakt mäklaren för mer information och bokning av visning.

Fagerviksstigen 5B, null, Norrtälje kommun

Fagerviksstigen 5B

Tomt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 195 000 kr

2 462 m² tomt

Tomt till salu i Fagervik och centrala Gräddö. Tomten är färdigstyckad och redo för byggnation. Förhandsbesked finns för byggnation av permanentbostad alt. fritidshus. Bebyggelsen i området präglas av ett naturskönt skogs-och skärgårdslandskap med såväl fritidshus som permanentbostäder. Kommunalt Vatten och avlopp finns i området och ska kopplas på enligt förhandsbeskedet. I området finns ingen detaljplan för byggnation. Gräddö är ett levande litet samhälle, längst ut på Rådmansö, ca 1 timme från Stockholm, som blomstrar framför allt på sommaren. Här finns en stor hamn med marina, ångbåtsbrygga, gästhamn och båtmack, ett året runt-öppet ICA Nära (ca en kilometer från tomten) och säsongsöppna restauranger och caféer. Flera badplatser finns i området bl.a. vid Björkö-Örns havscamping, Kvarnudden och Fagervik. Badplatsen vid Fagervik ligger knappt 500 meter från tomten, 300 meter till buss. Utanför samhällets kust breder Roslagens fantastiska övärld ut sig. Ett otroligt skärgårdslandskap med bebyggda och obebyggda öar, naturreservat och skärgårdskrogar. Ta bilen, bussen eller varför inte båten ut till Gräddö för att titta på tomten och uppleva byn. Kontakta mäklaren om du har några frågor!

 • Plus
Utålsvägen, Roslagsbro, Norrtälje kommun

Utålsvägen

Tomt
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 500 000 kr

7,6 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva en stor och vackert belägen fastighet med betesmark och åkermark om 76070 m2. Platsen är som gjord för att bygga hästgård på eller är du kanske exploatör, och vill låta fler få ta del av denna lantliga idyll, på precis lagom avstånd från Norrtälje? Här växer gullvivor och hägg i mängder och djurlivet är rikt. Det finns ett antal höjder på fastigheten så man ser ut över all vacker grönska. Kanske är det där ni placerar ert drömboende? Åk ut till platsen och hör av er till mäklaren för mer information. Jag ser fram mot ert samtal!

Gräddö 3:163, Gräddö, Norrtälje kommun

Gräddö 3:163

Tomt
Gräddö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 395 000 kr

2 038 m² tomt

Tomt i skärgårdsidyllen Gräddö, i naturskönt läge mitt mellan Nyängen och Fagervik. Förhandsbesked finns samt kommunalt V/A. I området finns flera bad- och båtplatser, året runt-öppet Ica och goda kommunikationer. Åk gärna ut och kolla på tomten och upplev byn. Kontakta mäklaren om du har några frågor!

Kalvskärsvägen 23, Singö, Norrtälje kommun

Kalvskärsvägen 23

Tomt
Singö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

900 000 kr

2 692 m² tomt

Välkommen till Singö och denna stora fina tomt om 2962 kvm med sina vackra omgivningar och med ett markservitut på 1248 kvm i direkt anslutning till tomten. Gemensamma arealen bli då hela 4210 kvm. Om du har letat efter din plats på jorden där du kan skapa ditt drömboende så är drömmen nära att gå i uppfyllelse! Till Singö finns stor bro, det är alltså bilväg ända fram, och på Singö är havet alltid nära. Här kan du välja att bygga ditt permanentboende eller ett fritidshus, litet eller stort, du väljer! Åk gärna ut och titta på tomten, vägen dit är som att åka i en varm omfamning. Kalvskärsvägen 23 väntar på att bli din framtida idyll! Tag gärna kontakt med mäklaren för ytterligare frågor.

Björkuddsvägen, Blidö, Norrtälje kommun

Björkuddsvägen

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

895 000 kr

1,3 ha tomt

Björkuddsvägen på Blidö erbjuder ett lantligt och lugnt läge men dessutom nära till färjan samt matbutiker. cirka 1,2 km från tomten ligger ett välordnat bad med sandstrand samt lekplats för barnen. Beviljat ett bygglov för fritidshus se uppladdade dokument. Fastigheten har en vilande andel i vattensamfälligheten, vilket ger rätt till anslutning, påkoppling finns draget. Tomten är perfekt för den som gillar att odla eller inte vill ha grannar direkt bredvid då tomten är över 1 hektar stor. Välkommen besöka tomten när de passar er.

 • Plus
Holmsundsvägen 20, null, Norrtälje kommun

Holmsundsvägen 20

Tomt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

995 000 kr

2 295 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 2295 kvm utanför detaljplanerat område. Adressen är Holmsundsvägen 20 och ligger ca 25 minuters bilfärd från Norrtälje. På tomten idag finns en påbörjad garage/magasinbyggnad, en äldre gäststuga, en mindre timmerstuga samt grunden av det tidigare boningshuset. Här finns även vatten från en borrad brunn och el. Tomten avses att säljas i det skick som den är i idag. Låter detta intressant? Kontakta mäklaren och besök gärna tomten.

Visar alla 31