Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Nordwall

Jonas Nordwall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun, bild 2
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun, bild 3

Backtorpshöjden 22BG

Övrigt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 399 000 kr
72 + 33 m²
1 rum
147 m² tomt

Unikt tillfälle när nu en av de totalt 31 stycken industriradhusen på Backtorpshöjdens första etapp säljs av förste ägaren. Här får du 72 kvadratmeter på entréplanet samt 33 kvadrat med full inredning på entresolplanet. Access till lokalen sker genom vikport om 4.2 meter gånger 4 meter med en gångdörr samt ett fönster i varje vikdel. Till vänster finns en trappa upp till loftet, eller entresolplanet, där det nu är inrett med fullt utrustat kök samt fullt utrustat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kommunalt vatten/avlopp, fiberförberett samt uppvärmning via luft/luftvärmepump.

  • Premium
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun
  • Sön 7 apr
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun, bild 2
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun, bild 3

Bangårdsgatan 2D

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 495 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/3
2 958 kr/mån
32 500 kr/m²

På 46 välplanerade kvadratmeter sträcker den ut sig till en perfekt enrummare! Här får ni ett rymligt kök med matplats och fönster åt innergården i välskötta Brf Roslagsgårdarna. Rummet ligger med vacker utsikt över närliggande Roslagsparken och har plats för tv-hörna och sovalkov för ostörd nattsömn. Möblerbar hall med gott om förvaring och ett fräscht duschrum. Två förråd tillhör lägenheten och tvättstugan ligger i samma port!

  • Premium
Gustaf Adolfs väg 48, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gustaf Adolfs väg 48

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 650 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 012 kr/mån
19 880 kr/m²

På 83 kvadratmeter får man in ett riktigt bra boende för den som vill ha 3 rok för sig själv. Eller om det räcker med 2 rok för er, så har ni ett uthyrningsrum med egen ingång, hall och toalett att hyra ut! Uthyrningsdelen blir även ett perfekt tonårsboende. Med ett centralt läge ligger i alla fall denna pärla på två trappor och den genomgående planlösningen ger er fönster åt både söder och norr. Mysigt kök med matplats invid fönster. Stambytt föreningen, två förråd och pendlarvänligt läge invid Flygfältets handelsplats och nära till Sportcentrum samt motionsspåren vid Nordrona.

  • Balkong
Drottning Kristinas Väg 51 H , null, Norrtälje kommun
  • Sön 7 apr

Drottning Kristinas Väg 51 H

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
990 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 994 kr/mån
13 200 kr/m²

Så här perfekt och praktiskt kan ett boende bli när lägenheten är välplanerad och ytorna för gemensamma bekvämligheter finns. Om vi börjar med lägenheten så är den 75 kvadratmeter stor och fördelas på kök med matplats, vardagsrum med balkong i söderläge, två sovrum samt klädkammare, hall och duschrum. Så det mesta ni behöver för det dagliga har ni inom lägenhetens väggar. Till lägenheten hör en carportplats med anslutande kallförråd. Sedan finns en gemensamhetslokal för fesligheter, tvättstuga på varje gård samt en grovtvättstuga. Från lägenheten har ni sedan nära till slalombacke, natursköna strövområden, Flygfältets handelsplats och Sportcentrum. Perfekt och praktiskt!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4