Mäklare Jonas Nordwall

Jonas Nordwall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrtäljevägen 372, Söderbykarl, Norrtälje kommun
 • Sön 26 mar

Norrtäljevägen 372

Villa
Söderbykarl, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 800 000 kr

170 m²

6 rum

2 560 m² tomt

Stor och rymlig villa med många rum på Norrtäljevägen 372 i Söderbykarl! Huset har fyra rymliga sovrum - där var och ett mycket väl kan fungera som extra tv-rum eller liknande. Här finns även kök och både matsal samt vardagsrum på entréplanet. Toaletter finns på båda våningsplanen och i det hela källarplanet finns tvättstuga med extra badkar, flera förråd, pannrum, matkällare och garage. Bo med närhet till kommunikationer och endast cirka 15 minuter till Norrtälje. Svanberga skola finns 6 km från huset på vägen in till Norrtälje. Fina naturområden och vidsträckta vandringsleder med framförallt Roslagsleden som tar er genom genuin och omväxlande roslagsnatur med allt från klipphällar vid havet, sandstränder kanaler, naturreservat och strandängar. Här föreligger renoveringsbehov men med stora möjligheter tack vare bra planlösning, stora ytor fördelat på tre plan och stor trädgårdstomt. Huset säljs i befintligt skick med friskrivning från eventuella dolda fel och andra brister.

 • Plus
Sunnanvindsvägen 2, Bergshamra, Norrtälje kommun
 • Sön 2 apr

Sunnanvindsvägen 2

Fritidshus
Bergshamra, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

2 100 000 kr

54 m²

3 rum

1 413 m² tomt

Finn lugnet på denna oerhört charmiga hörntomt med praktiskt och bekvämt åretboende om 3 rok beläget på en liten höjd. Luftig och väl utnyttjad stuga om 54 kvadratmeter där ni finner det mesta för ert aktiva eller inaktiva jag: Vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier mot söder och den väl tilltagna uteplatsen. Halvöppen planlösning till arbetskök med intilliggande matplats. Mot husets norrgavel finner ni två sovrum och ett kaklat duschrum med wc. Ytterligare sovplatser finns i gäststuga med privat läge från huset. Förrådsbod för redskap och cyklar. Kommunalt vatten och avlopp är indraget tillsammans med fiber och i och med det så har området generösa byggrätter för den som vill bygga ut. Sunnanvindsvägen 2 återfinns på en liten höjd vilket ger ett privat läge, fina solchanser och svalkande ekar. Området Enviken där huset ligger är ett stort och aktivt område med bad i både pool och i saltsjön samt båtplatser att hyra för den som så vill.

 • Plus
 • Uteplats
Elmsta udde 39a, Väddö, Norrtälje kommun

Elmsta udde 39a

Lägenhet
Väddö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 680 000 kr

112 m²

4 rum

8 932 kr/mån

15 000 kr/m²

Svårslaget läge längst ut på Elmsta udde - ha er egen båtplats och badmöjlighet precis nedanför balkongen! Njut av både gryning och morgon från kök med utgång till balkong där solen värmer från tidig morgon till lunch och ha samtidigt uppsikt över båttrafiken där viken möter kanalen. Flytta sedan över till inglasad balkong på lägenhetens västra sida där ni ser egna båtplatsen samt badstegen medan ni njuter av solen även till de sena timmarna. Lägenheten har tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde. Här finns även vardagsrum, rymlig hall med klädkammare samt två duschrum varav ett med både tvättmaskin och torktumlare.

 • Hiss
Lindholmens väg 6, null, Norrtälje kommun

Lindholmens väg 6

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

5 450 000 kr

161 m²

6 rum

2 912 m² tomt

Låt barnen ta cykeln själva längs grusvägarna eller banvallen ända in till skolan eller kompisarna i Norrtälje. Och ta sedan själv de få kliven ut i de stora skogarna och njut av allt det gröna och vilda och lyssna på vad som ges. På Lindholmens väg 6 har ni nära till det mesta oavsett vad ni föredrar för stunden. Gillar ni exempelvis insjöbad kan ni välja både på Lommaren och Malstasjön. Den stora trädgårdstomten ger fina möjligheter till egen köksträdgård, eller pool, men egentligen behöver ni inte välja. Bägge får plats, tomten är stor. Vill ni istället nöja er med en lättskött gräsmatta ända fram till där björkarna tar vid så är det precis lika uppnåligt. Ni väljer. Gräsklippare, bil och övriga saker ni behöver eller inte, får lätt plats i det väl tilltagna garaget. Gillar ni middagar med stora sällskap så är såväl matplats inne som ute belägna intill det stora köket. Där har ni tillgång till skafferi, gott om arbetsytor, moderna maskiner men även en öppen planlösning till vardagsrummets sociala ytor med braskamin. Tillsammans med fyra sovrum, två badrum och extra allrum på övervåningen är detta ett hus att älska i många år. Så vill ni uppleva vad som är viktigt på riktigt i ert liv är ni välkomna till Lindholmens väg 6. Och har ni ännu inte funnit vad som är viktigt på riktigt kanske det är här ni ska börja söka.

 • Uteplats
Grindvägen 32A, Grind, Norrtälje kommun

Grindvägen 32A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

1 750 000 kr

64,1 m²

2 rum

3 764 kr/mån

27 301 kr/m²

Så nära en perfekt 2:a vi förmodligen någonsin kommer komma. Köket är renoverat 2022 och de vita och släta luckorna är aldrig använda. Dessutom är det stort nog för matbord och här finns även tillgång till ganska stor balkong. Och, är det inte viken vi skymtar där en bit bort? Sedan har vardagsrummet utsikt över ett mindre skogsparti som garanterat kommer återge årtidsväxlingarna fritt från inssyn. Och sängen ryms gott och väl i ett rum där det även finns gott om garderober med överskåp. Från lägenheten har ni sedan nära till fina och natursköna promenader längs Norrtäljeviken in mot stadens centrum. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 2
Skördevägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 3

Skördevägen 26

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

6 400 000 kr

178 m²

6 rum

764 m² tomt

Om du får lista de tre viktigaste sakerna med ditt drömboende är det stor sannolikhet att du kan pricka av alla tre här. Vem vet, nummer fyra och fem på listan kanske också är med. Ska vi börja? Sjöutsikt från rymligt kök där ni kan bjuda hem ett stort sällskap och hjälpas åt med middagen och äta den inne, ute eller mittemellan i uterummet. Gott om sovrum, det bör finnas ett för alla olika smaker, och förvaring för stora familjen eller tjocka släkten. Barnvänligt och tryggt vid vägs ände, men nära gång- och cykelvägar, badplats, slalombacke, båtbryggor och skolor. Privat trädgård med gott om uteplatser för att följa solens gång och samtidigt få lä. Bilintresserad? Vad sägs om både garage, carport och asfalterade parkeringsplatser! Listan på fördelarna är längre. Läs mer, ring eller kom och titta - fördelarna upplevs bäst på plats i Kvisthamra!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bromskärsvägen 55, Blidö, Norrtälje kommun

Bromskärsvägen 55

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje

690 000 kr

2 287 m² tomt

På härliga Blidö - ön i solen - finns nu chans till att starta ett nytt kapitel som nybyggare. På Bromskärsvägen 55 finns en trevlig naturtomt om 2.287 kvm. Åretruntvatten finns framdraget till tomtgräns genom Fällgate vattenförening. Slambrunn kan delas med grannfastigheten via servitut och el är framdraget till tomtgräns, kvarstår är arbetet med att få de två anslutna till fastigheten och betala anslutningsavgiften för el. På fastigheten finns idag en isolerad friggebod målad i rött samt ett enklare förråd/hönshus målat i grönt och gult. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område som medger en byggrätt på 80 kvm + 20 kvm. Från tomten till bryggan vid Bromskär är det cirka 1.500 meter och tillbaka till Ica-affären är det cirka 1.200 meter. Åk gärna och titta men ta med tomtkartan!

Visar alla 7