Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonas Nordwall

Jonas Nordwall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högtorpsvägen 5, Frötuna, Norrtälje kommun
  • Sön 26 maj

Högtorpsvägen 5

Fritidshus
Frötuna, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 400 000 kr
71 + 26 m²
4 rum
2 060 m² tomt

Med ett sjönära läge ligger detta välskötta fritidshus i området Mellingeholm - Högtorp på grönskande och plan trädgårdstomt om 2.060 kvadratmeter i Frötuna-Björknäs nära Rådmansö. Här får ni två sovrum, både vardagsrum och gillestuga samt ett arbetskök med egen utgång till sval uteplats på husets norrsida. Två gäststugor, ordnat avlopp och åretruntvatten samt rätt till båtplats i saltsjön. Välkomna på visning eller ring mäklaren så berättar han mer!

  • Plus
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun, bild 2
Bangårdsgatan 2D, null, Norrtälje kommun, bild 3

Bangårdsgatan 2D

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 495 000 kr
46 m²
1 rum
vån 1/3
2 958 kr/mån
32 500 kr/m²

På 46 välplanerade kvadratmeter en halvtrappa upp, sträcker den ut sig till en perfekt enrummare! Här får ni ett rymligt kök med matplats och fönster åt innergården i välskötta Brf Roslagsgårdarna. Rummet ligger med vacker utsikt över närliggande Roslagsparken och har plats för tv-hörna och sovalkov för ostörd nattsömn. Möblerbar hall med gott om förvaring och ett fräscht duschrum. Två förråd tillhör lägenheten och tvättstugan ligger i samma port!

  • Premium
Sandgatan 7a, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun

Sandgatan 7a

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 490 000 kr
59,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 202 kr/mån
24 958 kr/m²

I centrala bostadsrättsföreningen Sandkilen finner ni denna perfekt 2a på tre trappor. Den genomgående planlösningen och lägenhetens höga läge i huset gör att den får ett fint ljus från både öster och väster. Vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge, rymligt sovrum med två ingångar, ett ljust och välutrustat kök samt ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare gör att det mesta ni kan behöva i en bostad redan finns på plats. Välkomna på visning eller ring gärna mäklaren så berättar han mer!

Utlunda byväg 12, Utlunda, Norrtälje kommun

Utlunda byväg 12

Villa
Utlunda, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
5 500 000 kr
167 m²
6 rum
1 700 m² tomt

Söker Ni ett boende på landet och där ni samtidigt har nära in till staden är Utlunda byväg något för er. Beläget i vackra och lantliga omgivningar med grusvägar, fårhagar och öppna gärden ringlar byvägen förbi nummer 12. I ett privat läge och skyddat från insyn får ni här ett utmärkt boende omgärdat av rejält med grönska. Körtiden från Utlunda byväg in till centrala Norrtälje är cirka 10 minuter. I Utlundas omgivningar finner ni gott om grusvägar för promenader och cykelturer. Ni får nära till badet vid Lunda samt småbåtshamnen vid Lunda brygga men även busslinjer in till Norrtälje. I trädgården finns en anlagd pool från 2017 med separat värmesystem och rymliga soldäck i trä och sten. Intill finns en påkostad och självförsörjande gäststuga med kök, helkaklat duschrum och sovalkov i anslutning till allrummet. Fastighetens två byggnader värms med bergvärme. Huset är på hela 167 kvadratmeter och innehåller fyra sovrum, två dusch/badrum varav ett med bubbelbad, praktiskt kök och tvättstuga samt två allrum och inglasat uterum. Dubbelgaraget med gott om plats når Ni från tvättstugans groventré. Bergvärme, braskamin och luftvärmepump.

Narvagatan 31, null, Norrtälje kommun
Narvagatan 31, null, Norrtälje kommun, bild 2
Narvagatan 31, null, Norrtälje kommun, bild 3

Narvagatan 31

Lägenhet
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
3 500 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/3
9 531 kr/mån
33 019 kr/m²

Vacker våning om hela 106 kvadratmeter i fint och centralt läge säljs nu. Rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönster i burspråk med söderläge. Modernt kök med matplats invid fönster mot söder och väster samt utgång mot inglasad balkong. Tre rymliga sovrum varav ett med eget duschrum med tvättmöjligheter. Genomgående oljad ekparkett i samtliga rum och två helkaklade duschrum. Varmt välkomna att ringa mäklaren för mer information eller boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Bromskärsvägen 120 - del av, Blidö, Norrtälje kommun
Bromskärsvägen 120 - del av, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Bromskärsvägen 120 - del av, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Bromskärsvägen 120 - del av

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
440 000 kr
2 322 m² tomt

Nyavstyckad tomt om 2.322 kvadratmeter belägen endast cirka 850 meter väster om Bromskärs brygga. Astyckningen består av naturtomt med snårig blandskog utanför detaljplanerat område, vilket innebär att ni inte har några förbestämda begränsningar som hämmar byggplanerna! Vatten och avlopp ordnas inom tomtgräns och beviljat förhandsbesked finns från 2023 . Tomten ligger nära allmänna kommunikationer och busslinje 634 trafikerar området, närmaste hållplats är Parkudden. Fastigheten är belägen mellan Ica-affären och Bromskärs brygga på Blidö. Ta med tomtkarta, åk och titta och bekanta er samtidigt med omgivningarna - ring gärna mäklaren innan ni far ut!

  • Premium
Gransätersgatan 47, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gransätersgatan 47

Villa
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 950 000 kr
77 + 74 m²
4 rum
690 m² tomt

Fredsåret 1945 byggde Ronny Maria sitt hem tillsammans med sin man på Gransätersgatan 47. Det är nu nästan 80 år sedan huset stod klart och lagom till sin 100 års dag väljer nu ägaren att låta stafettpinnen gå vidare till en ny ägare. Saker och ting har naturligtvis blivit lite slitna och till åren, men vad gör väl det. Med uppvuxen trädgård och sjöutsikt mellan grannarnas huskroppar och takåsar har stället en fin potential för er med visioner. Flera av villorna på Gransätersgatan har redan lagt på en övervåning till befintlig byggnad! Entrévåning om 77 kvadratmeter fördelat på 3 rok tillsammans med balkong i soligt läge och med fina vyer mot viken. Källarvåning om 74 kvadratmeter med allt som hör en källare till (pannrum, garage, tvättstuga och matkällare) och en före detta frisersalong med toalett, handfat och egen ingång. Här finns till och med en carport vidbyggt huset. Ett trevligt litet hus med fantastiskt läge i Norrtäljes fina villaområde Gransäter. Här får ni nära till Norrtäljeviken och möjlighet till bryggplats vid närliggande bryggor i fina och rogivande omgivningar. Ni får även närhet till fina promenadstråk både in mot hamnen och stadskärnan via gång- och cykelvägen som löper utmed viken, men även mot Grindskogen och det fina naturreservatet Lindholmen och dess omgivande strandängar som sträcker sig mot Långgarn.

Planetvägen 123, Solbacka, Norrtälje kommun

Planetvägen 123

Lägenhet
Solbacka, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 690 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
6 781 kr/mån
19 205 kr/m²

Med ett bra och praktiskt läge endast en trappa upp är denna 4 rok lika familjevänlig som tacos en fredag innan Masked singer. Här finns ett ordentligt kök med matplats i öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni lätt den rymliga balkongen. Lägenheten har tre privata sovrum i varsitt hörn av lägenheten. Och med två toaletter behöver det inte heller bli trängsel eller kö på morgnarna innan ni ska iväg på er dag. Fortfarande inte övertygad? Stabil förening placerad mitt i hjärtat av Solbacka och med närhet till både natur, förskolor, bussförbindelser och lekparker. Kom på visning eller ring och be mig berätta mer!

  • Plus
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun, bild 2
Backtorpshöjden 22BG, null, Norrtälje kommun, bild 3

Backtorpshöjden 22BG

Övrigt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 399 000 kr
72 + 33 m²
1 rum
147 m² tomt

Unikt tillfälle när nu en av de totalt 31 stycken industriradhusen på Backtorpshöjdens första etapp säljs av förste ägaren. Här får du 72 kvadratmeter på entréplanet samt 33 kvadrat med full inredning på entresolplanet. Access till lokalen sker genom vikport om 4.2 meter gånger 4 meter med en gångdörr samt ett fönster i varje vikdel. Till vänster finns en trappa upp till loftet, eller entresolplanet, där det nu är inrett med fullt utrustat kök samt fullt utrustat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kommunalt vatten/avlopp, fiberförberett samt uppvärmning via luft/luftvärmepump.

  • Premium

Visar alla 9