Mäklare Bobby Levison

Bobby Levison

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekbacksvägen 39, Grisslehamn, Norrtälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon

Ekbacksvägen 39

Lägenhet
Grisslehamn, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
950 000 kr
88,2 m²
4 rum
vån 0/1
5 788 kr/mån
10 771 kr/m²

I Brf Herrviken bor du med närhet till centrala Grisslehamns alla aktiviteter som erbjuds, här finns bland annat restauranger, café, mataffär och minigolf. Föreningen har generösa gemensamhetsanläggningar så som egen brygga med möjlighet hyra båtplats, båthus med bastu samt övernattningslägenhet för medlemmarnas gäster. Lägenheten som består av fyra rum och kök finner du i markplan med en trevlig och rymlig inglasad altan på husets lugna baksida i ogenerat läge. Välkommen att boka visning.

 • Plus
 • Uteplats
Söderby Gårdsväg 5B , Rånäs, Norrtälje kommun
 • Sön 24 sep

Söderby Gårdsväg 5B

Radhus
Rånäs, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 254 kr/mån
11 563 kr/m²

Välkommen till Söderby Gårdsväg 5B i Rånäs och detta trevliga och rymliga parhus i bostadsrättsform. Här bor man i ett parhus med två våningar där sällskapsytorna finns i bottenplan och sovrummen finns placerade på övervåningen. Om intresse finns så kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning.

 • Plus
 • Uteplats
Boda-Sandviks väg 22, Blidö, Norrtälje kommun
 • Lör 30 sep
Boda-Sandviks väg 22, Blidö, Norrtälje kommun, bild 2
Boda-Sandviks väg 22, Blidö, Norrtälje kommun, bild 3

Boda-Sandviks väg 22

Fritidshus
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 795 000 kr
74 + 8 m²
5 rum
6 080 m² tomt

Välkommen till Blidö och Boda-Sandviksväg 22. Här möts du av detta trivsamma 1,5-planshus med permanentstandard och en stor härlig tomt om hela 6080 kvm. Här kan man tillåtas att njuta av lugnet och fågelkvitter. Altanen som sträcker sig runt större delen av huset inbjuder till följa solens strålar från morgon till kväll.

 • Premium
 • Uteplats
Simpnäsvägen 545, null, Norrtälje kommun
 • Imorgon

Simpnäsvägen 545

Villa
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 995 000 kr
68 + 68 m²
3 rum
2 730 m² tomt

Välkommen till Simpnäsvägen 545 och detta trivsamma enplanshus med källare på rymlig tomt om hela 2730 kvm. Här bor man i ett lugnt läge med naturen som granne. Matbutik finns bara ett par hundra meter från huset. Till Älmsta tar det ca 15min med bil och Norrtälje når man på ca 40 min. Ett trevligt utflyktsmål är en tur till Arholma då tar man passbåten från Simpnäs brygga som ligger ca 10 min från huset. Verkar detta intressant så kontakta mäklaren.

 • Plus
Österledingeslingan 6, null, Norrtälje kommun
 • Sön 24 sep

Österledingeslingan 6

Fritidshus
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 950 000 kr
57 m²
4 rum
2 139 m² tomt

Välkommen till lugna och rogivande Österledingeslingan 6. Här kan du njuta av ett fritidshus med tre sovrum, kök och storstuga med öppen spis. För den som önskar så finns även en rymlig bastu och skön altan. Intill tomten finns en tennisbana och en kort promenad bort hittar man badplatsen.

 • Plus
 • Uteplats
Gullunge 66, Gullunge, Norrtälje kommun
 • Sön 24 sep

Gullunge 66

Villa
Gullunge, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 795 000 kr
117 + 9 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till Gullunge 66. Här slås man av lugnet och harmonin i den natursköna omgivningen. Här bor man i ett trevligt hus i souterräng med utsikt över åkrarna. En bilfärd på ca 15min tar dig till antingen Rimbo eller Norrtälje. I området kan man även njuta av naturreservatet. Känns detta lockande så kontakta mäklaren för mer information och bokning av visning.

 • Plus
 • Uteplats
Junovägen 8A, Solbacka, Norrtälje kommun

Junovägen 8A

Radhus
Solbacka, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
5 135 kr/mån
34 214 kr/m²

Välkommen till Junovägen 8A och detta trivsamma enplansradhus i Brf Solbacka Blomsteräng. Här bor man i en smart planerad bostad med en härlig uteplats i västerläge.

 • Plus
 • Uteplats
Västeröbacken 5, Blidö, Norrtälje kommun

Västeröbacken 5

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
850 000 kr
5 856 m² tomt

Naturtomt om hela 5.856 kvadratmeter belägen endast cirka 225 meter väster om insjön Hemsundet på Blidö. Till ångbåtsbryggan vid Stämmarsund har ni cirka 1.3 kilometer. Tomten ligger nära allmänna kommunikationer med endast cirka 500 meter till busshållplats och cirka 2 kilometer till Ica-affären. Till Blidö tar ni er med båt, buss eller bil. Förbindelse finns med fastlandet via två trafikfärjeleder: Furusunds- samt Blidöleden. Relativt plan och avverkad naturtomt utanför detaljplanerat område, vilket innebär att ni inte har några förbestämda begränsningar som hämmar byggplanerna! Enskilt vatten på egna tomten och delat avlopp med angränsande Västeröbacken 5 ordnas av köparna: Beviljat förhandsbesked för nybyggnation finns från 2021. Ta med fika och tomtkarta. Åk och titta själva och bekanta er samtidigt med omgivningarna! Denna tomt är utmarkerad med blått band som hjälpmedel.

Västeröbacken 9B, Blidö, Norrtälje kommun

Västeröbacken 9B

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
850 000 kr
4 611 m² tomt

Naturtomt om hela 4.611 kvadratmeter belägen endast cirka 225 meter väster om insjön Hemsundet på Blidö. Till ångbåtsbryggan vid Stämmarsund har ni cirka 1.3 kilometer. Tomten ligger nära allmänna kommunikationer med endast cirka 500 meter till busshållplats och cirka 2 kilometer till Ica-affären. Till Blidö tar ni er med båt, buss eller bil. Förbindelse finns med fastlandet via två trafikfärjeleder: Furusunds- samt Blidöleden. Relativt plan och avverkad naturtomt utanför detaljplanerat område, vilket innebär att ni inte har några förbestämda begränsningar som hämmar byggplanerna! Enskilt vatten på egna tomten och delat avlopp med angränsande Västeröbacken 5 ordnas av köparna: Beviljat förhandsbesked för nybyggnation finns från 2021. Ta med fika och tomtkarta. Åk och titta själva och bekanta er samtidigt med omgivningarna! Tomten är utmarkerad med grönt band runt om som ett hjälpmedel.

Harbroholm 5A, Skebobruk, Norrtälje kommun
 • Sön 1 okt

Harbroholm 5A

Villa
Skebobruk, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 495 000 kr
149 + 20 m²
5 rum
1 344 m² tomt

Varmt välkommen till Harbroholm! Fantastiskt fint beläget parhus i lantlig miljö och fina omgivningar. Harbroholmsån och fina gårdar som grannar. Fastigheten är omgärdad av vacker Roslagsnatur med härliga promenadstråk. Huset är välskött och har två våningar. Stort kök, tre sovrum, två toaletter, allrum och vardagsrum finner du ett modernt hem med lantlig känsla. Från vardagsrummet kommer man ut på den gedigna altanen med gott om plats för umgänge. Förberett för spabad. Detta boende passar till permanentboende såväl som till fritidsboende. På ett par kilometers avstånd finns kommunikationer som tar dig till Stockholm på ca en timme och tjugo minuter. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vegagatan 26, Norrtälje, Norrtälje kommun

Vegagatan 26

Lägenhet
Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
1 895 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 400 kr/mån
30 079 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet endast en halv trappa upp med inglasad balkong mot Norrtäljeviken. På dess 63kvm ryms två sovrum, kök, vardagsrum med kamin och duschrum med kaklade väggar. Vill du bo i ett skönt läge med promenadavstånd till centrum och det mysiga hamnområdet med restauranger och café längs vattnet? Anmäl intresse till mäklaren för bokning av visning.

 • Balkong
Drottningdalsvägen 35, Roslagsbro, Norrtälje kommun
 • Imorgon

Drottningdalsvägen 35

Villa
Roslagsbro, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
4 695 000 kr
137 m²
6 rum
1 357 m² tomt

Välkommen till Drottningdalsvägen 35 och denna nyproducerade enplansvilla i vinkel från A-hus. I Roslagsbro bor man i lugnt och fridfullt läge med närhet till skola och förskola. Ett stenkast från tomten finns även elljusspår, gräsplaner och utegym. Ca 15min bilfärd tar dig till Norrtälje. Intresserad? Kontakta mäklaren.

 • Plus
 • Uteplats
Axgatan 7, Norrtälje, Norrtälje kommun
 • Imorgon

Axgatan 7

Villa
Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
4 995 000 kr
145 + 90 m²
8 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och trevligt belägna villa på hörntomt med lugnt läge i Grind. Här bor man med strövområde- direkt utanför dörren och bussförbindelse med centrum bara en minut från huset. Skola, förskola, mataffär och restaurang finns bara en kort promenad härifrån. Strandpromenaden ger dig en trivsam gångväg till centrum och tar ca 15 min. Välkommen att anmäla intresse för visning hos mäklaren.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bangårdsgatan 6, Norrtälje, Norrtälje kommun

Bangårdsgatan 6

Lägenhet
Norrtälje, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
2 975 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/3
4 791 kr/mån
30 990 kr/m²

Välkommen till Bangårdsgatan 6 och denna trevliga lägenhet om 96 kvm fördelat på fyra rum och kök belägen endast en halv trappa upp i huset. Här bor man i nära anslutning till ett levande centrum, mataffär och busstation. Småstadens närhet kombineras samtidigt med storstadens möjligheter. Känns detta intressant kontakta mäklaren för bokning av visning.

 • Balkong
Häverövägen 260B, Häverö, Norrtälje kommun

Häverövägen 260B

Tomt
Häverö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
450 000 kr
4 791 m² tomt

På natursköna Häverövägen finns nu möjlighet att förvärva denna tomt som är delvis förberedd för att bygga sitt framtida drömhus på. Fastigheten har en yta om 4791 kvm och är belägen utanför detaljplanerat område. Här bor man endast ca 10 minuter från både Älmsta, Grisslehamn och Hallstavik. Förhandsbesked om enbostadshus eller fritidshus har tidigare beviljats. Tillstånd till enskild avloppsanläggning för vattentoalett och BDT-vatten är beviljat. För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan och besök gärna fastigheten för att titta närmare.

Häverövägen 262, null, Norrtälje kommun

Häverövägen 262

Tomt
Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
450 000 kr
3 614 m² tomt

På natursköna Häverövägen finns nu möjlighet att förvärva denna tomt som är delvis förberedd för att bygga sitt framtida drömhus på. Fastigheten har en yta om 3614 kvm och är belägen utanför detaljplanerat område. Här bor man endast ca 10 minuter från både Älmsta och Grisslehamn medans det tar ca 15 minuter till Hallstavik. Förhandsbesked om enbostadshus eller fritidshus har tidigare beviljats. Tillstånd till enskild avloppsanläggning för vattentoalett och BDT-vatten är beviljat. För mer information och frågor kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att kontakta mäklaren för intresseanmälan och besök gärna fastigheten för att titta närmare.

Bromskärsvägen 55, Blidö, Norrtälje kommun

Bromskärsvägen 55

Tomt
Blidö, Norrtälje kommun
Fastighetsbyrån Norrtälje
690 000 kr
2 287 m² tomt

På härliga Blidö - ön i solen - finns nu chans till att starta ett nytt kapitel som nybyggare. På Bromskärsvägen 55 finns en trevlig naturtomt om 2.287 kvm. Åretruntvatten finns framdraget till tomtgräns genom Fällgate vattenförening. Slambrunn kan delas med grannfastigheten via servitut och el är framdraget till tomtgräns, kvarstår är arbetet med att få de två anslutna till fastigheten och betala anslutningsavgiften för el. På fastigheten finns idag en isolerad friggebod målad i rött samt ett enklare förråd/hönshus målat i grönt och gult. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område som medger en byggrätt på 80 kvm + 20 kvm. Från tomten till bryggan vid Bromskär är det cirka 1.500 meter och tillbaka till Ica-affären är det cirka 1.200 meter. Åk gärna och titta men ta med tomtkartan!

Visar alla 17