Mjölorp 15

Vreta Kloster, Linköpings kommun Se på karta

445 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
550 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
2 094 kr/år
Arrende
10 000 kr/år

Med ett ypperligt läge endast 10 min från stan välkomnas ni här till idyllen vid Mjölorp sommarstugeområde. Här njuter ni av lugnet som råder precis invid Svartåfors populära badvatten där ni bland välskötta små stugor bor mitt emellan ett skyddande skogsområde och slätten som leder ned till den privata badplatsen. Här har ni möjlighet att ha egen båt och med närheten till city kan ni fly vardagsstressen även på vardagar då resvägen är kort.

På tomt nr 16 bor ni mellan hägg och syren, på en södervänd tomt med både uppvuxna perennrabatter, äppelträd och trädgårdsland som går att fortsätta utveckla. I storstugan finns ett renoverat kök med plats för stort matbord, vardagsrum invid trevlig eldstad samt ett sovrum med plats för våningssäng. På tomten finns vidare en nyare friggebod som agerar gästhus och har plats för dubbelsäng. Dessutom finns uthus med duschrum, mulltoa, vedbod och förråd.

I närområdet finns trevliga strövområden, lokal loppis och det går med cykel smidigt att ta sig hela vägen till exempelvis Tornby handelsområde eller Berg med restauranger, slusscafé och minigolfbanor.

Köpare av stugan har ett starkt besittningsskydd som innebär att jordägaren inte kan säga upp arrendatorn utan anledning. Nuvarande avgift har nyligen höjts efter att ha varit oförändrad under många år. Välkomna med era frågor och med anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Sofia Tjernberg

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Sofia Tjernberg, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46701076707