Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Härnegatan 21, Ljungsbro, Linköpings kommun

Härnegatan 21

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 095 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 1
7 219 kr/mån
21 055 kr/m²

På Härnegatan i naturskön miljö i Ljungsbro finns här ett välskött och rymligt hem med gott om extra plats i uteplatser och trädgård. Läget är ypperligt med närhet till Göta kanals vackra stråk och närliggande grönområden med korta avstånd även till skola och barnomsorg. Området har småstadskänsla med lantlig inramning och rymmer såväl ett stort serviceutbud som föreningsliv och aktiviteter. Det finns både simhall och ishall, golfbana och skidspår där man även har fina möjligheter till bad i närliggande sjöar eller vid Roxen. Detta tilltalande radhus har en välkomnande entrésida med stensatt uteplats och förråd samt förstukvist under tak. Hallen är ljus med utrymme för kapphängare samt inbyggd garderob och här finns direkt access till en funktionell tvättstuga som också har utgång till det isolerade förrådet. Vidare finns ett ljust kök till vänster från entrén med fräscha ytor i vitt och rostfritt med bra förvaring. Köket är fördelat i vinkel med en härlig matplats vid de burspråksliknande fönstren som ger stora ljusinsläpp. I den inre hallen finns även ett fräscht, renoverat badrum med helkaklad interiör i vitt och grått med dusch, WC och kommod. Mot trädgårdsdelen ryms sedan det luftiga vardagsrummet med härligt ljus från två håll och tilltalande karaktär. Här når man ut mot grönytorna och ett stort uterum med skjutbara partier som har långa säsonger tack vare skyddat läge. En trappa upp finns en övre hall med plats för kontorsdel eller läshörna. Här ryms tre bra sovrum varav ett ”master bedroom” med något större yta. Från övervåningen är det trevlig utsikt över den generösa trädgården och i motsatt riktning ges vy över det lugna och sommartid lummiga området. Ovanplanet har även ytterligare badrum med kaklade väggar samt badkar, här finns även ett fönster som ger trevligt ljus. Helheten är mycket välplanerad, ljus med genomgående ljusinsläpp och trivsam i lugna kvarter. Bostadsrätten disponerar även en stor trädgårdsdel med plan gräsyta och gott om utrymme för odling och växtlighet, förutom det finns det även en trevlig och välskött framsida. Ett riktigt toppenboende med parkering i närliggande länga och med fina kommunikationer till Linköping med såväl buss som bil och cykel. Det finns affärer och vårdcentral samt kvartersrestauranger i området och det ges närhet till många natursköna platser i omgivningen såsom Bergs slussar, Stjärnorps slottsruin eller de närliggande sjöarna. Varmt välkommen att hitta hem på Härnegatan 21!

  • Uteplats
Fredrik Hasselqvists Gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 10:30
Fredrik Hasselqvists Gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Fredrik Hasselqvists Gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Fredrik Hasselqvists Gata 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
5 402 kr/mån
41 341 kr/m²

Påkostad tvåa med hotellkänsla, optimal planlösning, fint ljusinsläpp och ett fantastiskt läge i Vallastaden! Unik möjlighet! Juridisk person tillåts köpa. Möbler ingår. Önskas privat visning vänligen kontakta ansvarig mäklare. Bo på 41 kvadratmeter på våning tre med öppen och mycket välplanerad planlösning. Ett stilfullt boende där allting är genomtänkt in i minsta detalj. Här samsas stora fönsterpartier, carraramarmor, stilistiska detaljer och enstavsparkett i ask! Smakfullt kök i grått med beslag i svart och välvald maskinell utrustning från Bosch, Siemens och Franke. Ett lyxigt duschrum som noggrant har uppförts i enlighet med övrig inredning. Sovrum med inbyggda förvaringsmöjligheter. Här finns allt som den sparsmakade efterfrågar. Lyxig gemensam takterrass med inglasat uterum. Ett boende i särklass som måste upplevas på plats! I Vallastaden finns det mesta. Närhet till service såsom mindre matbutik, restauranger och pizzerior, Citygross, Apotek, systembolag. Rikliga fritids- och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela Eklandskapet. Nära till gamla Linköping, Lill-Valla parkområde och Linköpings friluftsmuseum. Rakt igenom stadsdelen porlar Smedstabäcken med angränsande och omtyckt å-park. Ett stenkast från området finns Universitetet och Campushallen för träning och det är inte heller långt till Linköpings golfklubb. Vart du än ska finns goda kommunikationer via cykelvägar och buss. Som andelsägare till kvarterets ”Felleshus” ges möjligheter till umgänge och gemenskap som varit ledord för områdets karaktär och dess myller av olikheter i arkitektur och form.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäcklidsvägen 2O, Linghem, Linköpings kommun

Bäcklidsvägen 2O

Lägenhet
Linghem, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1
4 533 kr/mån
17 921 kr/m²

Välkommen till ett fint läge i gemytliga kvarter nära grönområden och pendeltåg. I Linghem bor man med omgivningar av landskap, skog och gårdar vilket ger en fin inramning och härlig karaktär med småstadskänsla med affär, kvartersrestaurang och ett rikt föreningsliv. Här är det nära barnomsorg och skolor med gott om skog och lekplatser på korta avstånd. Denna bostad har gott om rymd, två sovrum och ett stort allrum med öppen planlösning till kök. Entrésidan ger plats för altan och man når hallen via en takad farstukvist intill den egna lilla ”täppan”. Lägenheten är välskött och har generöst badrum som är helkaklat och har utrymme för eventuell tvättmaskin. Hallen är ljus och välkomnande med praktiskt klinkergolv och förvaring i garderober. Till höger om hallen är det fösta sovrummet beläget med vy över föreningens generösa innergård och gott om förvaring i tilltagen klädkammare. Längre in i bostaden ges access till badrummet som är fräscht med dusch, kaklade väggar och klinkergolv samt med utrymme för förvaring. Vidare nås det generösa allrummet med öppen planlösning till köket. Här ges plats för stort matbord och med arbetsytor i vinkel finns bra med plats och även förvaring i skåp och lådor. Vardagsrummet är luftigt och beläget som en förlängning av allrummet mot uteplatsen. Här finns utgång till delvis stensatt uteplats och föreningens innergård. Vidare förbi kök och vardagsrum finns bostadens andra sovrum i rymlig storlek. I föreningen finns parkeringsplatser till en låg kostnad och även möjlighet till parkeringsplats med eluttag för motorvärmare. Det finns gemensam tvättstuga samt en mindre verkstad i källaren. Området är lugnt och föreningen är välskött med generösa grönytor. Här bor man med nära avstånd till både matbutik och pendel som enkelt tar en vidare till Linköping och Norrköping.

  • Uteplats
Lerkrukevägen 10, Slaka, Linköpings kommun

Lerkrukevägen 10

Villa
Slaka, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
120 + 104 m²
3 rum
1 568 m² tomt

Här finns en fin möjlighet till att skapa sitt nya drömhem i detta charmiga område med ”bykänsla” strax utanför Linköping. Det finns både förskola och grundskola på promenadavstånd och vackra omgivningar av lantlighet och natur. Området ligger strax utanför Linköping med ca 10 minuters bilresa in till staden och det ges också utmärkta förbindelser med buss. Man bor nära eklandskapet och ståtar även med den vackra ”rosa kyrkan” Sofia Albertina som ett tjusigt landmärke. Denna fastighet är uppförd 1942 och omges av en uppvuxen och rejäl tomt med en härlig äppellund och skyddande grönska. Här bor man i ett och ett halvt plan med tillhörande källare som ger gott om extra plats till huset i biyta. En ljus och öppen hall ger ett välkomnande och luftigt intryck via en takad förstukvist och här finns en härligt fördelad yta i entréplanet med gott om ljusflöden. Till höger från hallen ryms ett stort kök med gott om utrymmen för tillberedning och förvaring med arbetsdel i vinkel och en tillhörande matrumsdel. En trevlig enhet med många fönster och nyare vitvaror. Till vänster från hallen når man ett av hemmets sovrum och vidare finns även ett allrum där båda dessa rumsligheter har hörnläge och fönster i två väderstreck. Entréplanet ger även förvaringsutrymmen samt badrum med dusch samt genomgående ursprungliga trägolv bevarade. En trappa upp ges i nuläget en stor, öppen yta med flexibilitet att skapa fler sovrum eller sällskapsdelar efter behov. Här finns fin potential med snedtak och fönsterkupor som ger ombonad karaktär samt att det finns en balkong. Källaren ger gott om extra plats och möjligheter till både stora förvaringsdelar samt verkstad med ytor som potential för gym eller allrum. I dagsläget finns tvättstuga samt badrum med både badkar, dusch och bastu med nyare material och standard. Till fastigheten hör också ett garage med förråd intill huset såsom tillbyggnad och det finns parkeringsyta på en generös stensatt uppfart. Tomten är placerad längst in på en återvändsgata intill ett skogsparti och utgörs av plan gräsyta med den härliga trädgrönskan som ger en fantastiskt fin inramning av lummighet till huset. Här finns gott om sollägen och möjlighet då man har hela 1 568 kvm att tillgå vilket skapar gott om möjligheter även här! I närmiljö finns både isbana och fotbollsplaner och här ges otroligt fina möjligheter till naturupplevelser. Ett trivsamt grannskap med stillsam miljö ger gemytliga kvarter för barnens lek och närhet till gårdsbutik såsom Lilla Åby, och härliga utflyktsmål till Billa Gård eller Lambohovs säteri! Välkommen till en möjlighet till lantlig charm med kort avstånd till Linköpings centrala delar!

Gullbergsgatan 5, Valla, Linköpings kommun

Gullbergsgatan 5

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 356 kr/mån
41 744 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning. Unik och stilfull 1,5:a i hus byggt 2019 på första våningen en trappa upp med en fantastisk planlösning och en balkong om ca nio kvadratmeter i härligt västerläge. För er som vill ha ett modernt och ljust hem i nyskick! På 43 genomtänkta kvadratmeter finner ni detta boende med det lilla extra beläget i populära Valla med närhet både till stadskärnan men också fina naturomgivningar. Boendet karaktäriseras av fönster i två väderstreck, bra ljusflöde och stilren interiör. Enastående hög standard där ekparkettgolv samsas med gråmålade väggar. Köket är från kvalitativa Marbodal och är inrett med rostfria vitvaror från Bosch samt Siemens. Separerad sovdel som gott och väl rymmer 1,8 meters säng. Generöst med förvaringsmöjligheter. Stilrent duschrum som har allt som ni kan önska - kombinerad tvättmaskin med torktumlare och handdukstork. Missa inte denna unika möjlighet! Här bor ni med gångavstånd till Universitetet, Gamla Linköping, Rydsmotionscentrum, Valla fritidsområde, sjukhuset och centrum med hela dess utbud av nöje, kultur, shopping, affärer, restauranger och citypuls. Ett stenkast från lägenheten finner ni service såsom livsmedelsbutik, bensinmack, pizzerior och goda kommunikationer med buss.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Snickaregatan 27, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Snickaregatan 27

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
85,2 m²
3 rum
vån 6/6
6 124 kr/mån
29 284 kr/m²

Varmt välkommen till en central bostad med fria vyer och läge högst upp i huset som nås med hiss. Här finns ett hem att trivas i med modern finish, välplanerade ytor och vackra detaljer. På våning 6 nås denna bostad med en balkong i sydvästligt läge och fri utsikt med grönska nedanför. Ett välplanerat hem med två bra sovrum, balkong och renoverad interiör. Hallen är ljus och inbjudande med sitt praktiska klinker golv i entrén och spotlights i tak med dimmerfunktion som ger ett exklusivt intryck. Från hallen nås bostadens övriga rum i fil och det finns både separat WC, badrum och klädkammare till höger om entrén. Till vänster från hallen nås det stilfullt renoverade köket med smidiga arbetsdelar i modern utformning samt en trivsam matplats vid fönster med hörnläge. Med sin välplanerade yta ges gott om förvaring med en skåps och maskinutrustningsdel och förvaring med arbetsyta i motsatt riktning. En skåpinredning som går i smakfullt grått med vitvaror i rostfritt. Köket i sig är ljust med ljusinsläpp från tre fönster och har vacker och fri vy mot takåsar och himmel. Mittemot köket och till höger om hallen finns separat WC med handfat och Badrum med dusch handdukstork och tvättavdelning. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk som ger en praktisk vardagslyx förutom möjligheten till föreningens tvättstuga. Våtutrymmena är fräscht renoverade och utgörs av stilfulla materialval med ljusa väggar och grått klinkers. Vidare in i bostaden finns två sovrum med vy över takåsar och den lugna innergården. Det första sovrummet till vänster i hallen har praktisk förvaring i spegelgarderober och rymmer förutom dubbelsäng även plats för skrivbord eller sittdel. Sovrum två finns längre in i bostaden och rymligt till sin yta med likaså vacker vy ut över innergården. Från hallen och till höger om sovrum och köksdel är det generösa vardagsrummet placerat. Här ges möjlighet till både matdel och den större soffgruppen samt utgång till balkong i trevlig sydvästligt läge med vy ut över citydelar och grönskande stadspauser samt härlig utsikt mot Domkyrkans spira. Bostaden är ljus med trivsamt golv och vitmålade väggar, här finns det gott om ljus med insläpp från två väderstreck och en välplanerad planlösning som ger harmoni och ett bra flöde. Här bor man i trivsamma stadskvarter nära Stångån och med promenadavstånd till Resecentrum. Linköpings utbud av kultur, nöjen och shopping finns inpå knuten med ett fint urval av bagerier och restauranger nära. Området erbjuder härliga grönytor i Trädgårdsföreningens vackra park och slingorna runt Stångåns ljuvliga stråk med mysiga ”strandhugg”. Välkommen att trivas i ett ypperligt stadsläge med fin närhet till det mesta!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 25A, Centralt, Linköpings kommun

Linnégatan 25A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 195 000 kr
110 m²
4 rum
vån 4/4
6 040 kr/mån
29 045 kr/m²

Fyrarummare i vackert sekelskifteshus anno 1895 på svårslagen innerstadsadress! Unik möjlighet för er som vill ha en vindsvåning med karaktär. Centralt belägen, granne med vackra Trädgårdsföreningen och tre minuters promenad till citypulsen finner ni denna fyra högst upp på 110 kvadratmeter med härliga snedtak, öppen spis, gott om förvaringsmöjligheter och fin utsikt. Via den pampiga entrén fyra trappor upp är detta boende beläget med fönster i två väderstreck. Omgiven av äldre, bevarade och karaktäristiska fastigheters gedigna atmosfär i ett absoluta toppläge! Här kan ni som är förälskade i vindsvåningar förädla och återskapa vackra tidstypiska attribut på en välplanerad planlösning med potential. Varmt välkomna! Med bara några minuters promenad når ni torget med alla trevliga butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Här bor ni också granne med den trevliga Trädgårdsföreningen, den ståtliga Domkyrkan och Sankt Larsparken. Runt hörnet finner ni nöjen och kultur - såsom ett nybyggt badhus, biograf, sommaröppna uteserveringar, gym och SAAB Arena med alltifrån idrottsevenemang till konserter. Härifrån tar ni er även med fem minuters promenad till Universitetssjukhuset. Ni som gillar att motionera finner fina Stångån med promenadavstånd.

Munkhagsgatan 110C, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Munkhagsgatan 110C

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
3 843 kr/mån
21 056 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Välplanerad trerummare med österbalkong! Smakfullt boende med renoverat duschrum och kök i attraktiv förening med låg månadsavgift och många faciliteter. Välkommen! På tredje våningen med fönster i tre väderstreck utan insyn finner ni detta boende. Här samsas enhetliga golv tillsammans med öppna ytor och ett stort ljusinsläpp. Fullutrustat kök och helkaklat duschrum med tvättmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med öppen och social planlösning mot kök med utgång till balkong där ni kan avnjuta morgonkaffet i solens strålar. Två tilltagna sovrum samt en klädkammare som förser lägenheten med generösa förvaringsmöjligheter. Välkommen till en trivsam trerummare i populära Johannelund! Ekonomiskt stark förening med tillgång till bl.a. bastu, övernattningsrum, gym och självdoserande tvättmaskiner. Här bor du med närhet till Johannelunds centrum med bl.a. mataffär, apotek, bibliotek, vårdcentral och pizzeria samt med täta bussförbindelser till och från centrum. Här bor du även alldeles intill trevliga promenadstråk längs Stångån med mysig badplats och volleybollplaner.

  • Plus
  • Balkong
Fågelbärsvägen 2A, Sturefors, Linköpings kommun

Fågelbärsvägen 2A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3
5 152 kr/mån
21 456 kr/m²

Välkommen till en riktigt trivsam stadsdel söder om staden med närhet till det vackra eklandskapet och Stångåns vatten. Området har mysig småstadskaraktär med affär, skolor och badplats med natursköna, lantliga omgivningar. Då Sturefors ökat i attraktionskraft har det också byggts en hel del nya bostäder och här hittar vi ett modernt och nybyggt hem på smart planerad yta. I fastigheten finns hiss och bra parkeringsplats intill huset. Man välkomnas av en funktionell hall med garderober och access till badrummet som även rymmer egen tvättavdelning. Här går färgskalan och materialvalen i tidlösa färger med praktiska förvaringsdelar, dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. Köket är snyggt och stilrent i vitt med en extra touch av naturfärg på överskåp, arbetsdelen övergår mot en luftig matplats vid fönster med trevlig utsikt. Här öppnar sedan allrummet upp sig med fint ljust och möjligheter till flexibilitet i möbleringsalternativ. Det finns utgång till den ombonade hörnbalkongen som tack vare sin inglasning erbjuder långa säsonger med trivsam vy över området och fritt läge. Vidare ryms två sovrum i fil, varav ett större ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och garderober samt ett något mindre. Båda rummen är ljusa och fräscha med stora fönster, utblickar mot skogskanten och fria lägen. Bostaden har genomgående parkettgolv förutom i hall och badrum med klinkergolv och mestadels vitmålade väggar förutom i vardagsrummet som har två mörkare fondväggar. Inpå knuten finns härlig natur, lekplatser och närhet till skog och bra avstånd till kommunikationer med buss. Sturefors har även fina cykelvägar och smidig access med bil och ett större utbud av handel och service vid både Harvestad och Ekholmens centrum. Det är nära aktiviteter i skog och mark året om, Landeryds golfklubb med både golf och Friskis och Svettis nås på väg mot staden och vintertid finns här skidspår. Badplatsen i Sturefors är populär och ytterligare söderut finns härliga utflyktsmål i eklandskapet vid Sturefors slott eller Bjärka Säby!

  • Plus
  • Hiss
Västra Vägen 18, Lektorshagen, Linköpings kommun

Västra Vägen 18

Lägenhet
Lektorshagen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 910 kr/mån
34 397 kr/m²

Ett stenkast från citypulsen på charmig gata finner ni detta drömboende! Modern interiör möter tidigt 30-tal på ett smakfullt sätt. I putsad fastighet anno 1934 är detta fina boende om 58 kvadratmeter belägen. Renoverad yta möter välbevarad charm - här samsas tidstypiska detaljer såsom furutiljor på golv, högt i tak, vackra spegeldörrar och bevarade snickerier tillsammans med stilren materia i kök och duschrum. Här flödar ljus och rymd genom hela boendet - rum i fil och stora fönsterpartier i två väderstreck skapar "det lilla extra" vad gäller känslan. Ett minimalistiskt inrett kök som lockar till samvaro och matlagning. Helkaklat duschrum med all utrustning som krävs. Välkommen till ett hem att trivas i! Här bor ni i ett lugnt område med närhet till citypulsen. Samtidigt är det nära till Rydskogen och dess friluftsmöjligheter. Det är även kort avstånd till universitetet, sjukhuset, resecentrum, matbutiker, bibliotek, affärer, parker, bagerier och lokala restauranger. Kort sagt, nära till allt!

Skogsvändan 5A, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 5A

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 245 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
5 173 kr/mån
31 620 kr/m²

Välkommen att hitta ett nytt hem i Linköpings södra delar. Här finns möjlighet till en riktigt fin trea med fantastiskt fint läge i ny stadsdel som vuxit fram mitt emellan idylliska Hjulsbro och Harvestad. Här bor man granne med naturen. Föreningen har trivsamt fördelad struktur på huskropparna som är placerade på stillsam återvändsgata med gott om öppen grönska och luftighet emellan. Man har access till förråd samt cykelrum med möjlighet till parkering nära bostaden. Denna lägenhet är placerad på våning två av fem och nås smidigt med hiss via ett tilltalande trapphus. Ytan är fördelad på fastighetens hörn vilket ger ett härligt ljusflöde som varierar med väderlek och årstid. Hallen är rymligt och ger gott om plats för ytterkläder med garderob och kapphängare. Här finns även ett väldisponerat badrum med god standard och stilren interiör med helkaklade ytor och klinkergolv. Det finns dusch samt egen, smidig tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring och bänkyta. Vidare breder hemmets yta ut sig på gaveln av huset vilket ger ett tilltalande ljusflöde från tre håll av med varierande utblickar. Till höger finns två sovrum i fil, båda med bra storlek varav ett större, ”master bedroom” med garderobsvägg och fönster i två väderstreck. Vardagsrum och kök hänger samman som en trivsam enhet med kökets ytor i vinkel och del av vägg som ändå skapar avgränsning mellan rummen. Hör ges smidiga arbetsytor och inredning i mjuk gråskala med vitvaror i rostfritt. Snyggt och tidlöst! I övrigt ett stort, öppet rum med flexibel möjlighet till möblering och fantastiskt fint läge mot träd och omgivningar. Hemmets kanske bästa del finns i den generösa balkongen som har gott om plats och ett fint indraget läge med tak vilket ger gott om skydd för regn och extra långa säsonger. Omgivningarna erbjuder otroligt fina möjligheter för rekreation och motion med Stångåns slingor och Landeryds vackra golfbanor nära, här finns Friskis och Svettis samt Ullstämmaskogens oändliga stigar. Service och butiker är väl tilltaget med både Ekholmens centrum och handelsområdet vid Harvestad inom nära räckhåll. Från Skogsvallen har man också ypperliga kommunikationer och förbindelser med såväl stadskärnan som stadens större arbetsplatser med US och SAAB och det finns gott om skolor och förskolor i närmiljön!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillgårdsgatan 29, Berga, Linköpings kommun

Lillgårdsgatan 29

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 095 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 301 kr/mån
17 520 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga tvåa på markplan, med ett fritt läge i föreningen, finner ni denna tvåa med bra planlösning där kvadraten är placerade på rätt ställen. Här bor ni nära fina grönområden och härliga promenadstråk, med närhet till smidiga kommunikationer in till centrala Linköping. Den rymliga hallen välkomnar och har avhängningsmöjligheter innanför dörren, samt fyra garderober för extra förvaring. Härifrån ges access till bostadens samtliga rum. Köket är mycket välplanerat och innehar utrymme för matbord intill ett stort fönster. Köket erbjuder bra förvaring för köksattiraljer och köksmaskiner och stora tillredningsytor. Vidare finner ni det stora och generösa vardagsrummet med underbart ljusinsläpp från stora fönster. Här finns plats för både soffa och matbord för den som önskar. Från vardagsrummet tar ni er ut till den härliga balkongen i perfekt solläge, med sol under stora delar av dagen och utsikt över ett lugnt och fridfullt grönområde. Vidare erbjuder bostaden även ett rymligt sovrum med flera garderober samt ett helkaklat duschrum som är förberett för tvättmaskin. Ett boende att trivas i! Här bor ni i en äldre och stabil HSB-förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Bekvämt och bra läge med närhet till livsmedelsaffär, frisör, vårdcentral, pizzeria, folktandvård och apotek i Berga Centrum. Bara ett stenkast från det vackra eklandsskapet med promenadstråk och underbar natur. Från Lillgårdsgatan tar ni er smidigt till Linköpings alla stadsdelar med buss eller via fina cykelvägar. Cykel till stadskärnan tar inte mer än 10 minuter och till universitetet går direktbussar varje morgon som tar 15 minuter. Äldre stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter.

  • Balkong
Västralundsvägen 5, Ekängen, Linköpings kommun

Västralundsvägen 5

Villa
Ekängen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
7 975 000 kr
173 m²
6 rum
1 156 m² tomt

Unik chans att förvärva ett extraordinärt läge intill Roxens strand när vi nu saluför Västralundsvägen 5. Med brygga, bastu och strand precis nedanför huset har ni här tillgång till alla de fördelar som ett sjönära boende utmärker sig med. Nuvarande ägare lät genom Trivselhus uppföra detta klassiska och pampiga hus 2001 och som genom åren vårdat det väl. På tomten finns både ett garage, stora förråd samt ett väl tilltaget gästhus med eget kök, sovloft och duschrum. Tomten har ett helt ypperligt solläge med sol till solnedgång att avnjutas från en pampig altan inramad av smidesräcken. Ett stort plus är nyinstallerade solpaneler vilka kommer ge en lägre driftkostnad under många år framöver. Läget på återvändsgata och med ett stort, privat grönområde som närmsta granne skapar avskildhet tillsammans med den täta häcken. En stensatt gång leder fram till huvudentrén som med en rymlig hall direkt öppnar upp sig mot sjön med dubbla glasdörrar. Med imponerande sociala ytor ligger sällskapsrummen tillsammans med köket mot sjösidan. Matsal och vardagsrum ligger invid en stor täljstenskamin och har öppet upp i nock. Tibrokök har levererat ett premiumkök i björk och det finns plats för stort köksbord eller köksö. Den privata sovrumsavdelningen har ett större och ett mindre sovrum, en klädkammare samt ett badrum med både dusch och badkar. Ett tredje sovrum ligger invid entréhallen med tillgång till duschrum och som pricken över i finns ett TV-rum alt. master bedroom en trappa upp med helt magisk sjöutsikt! Ekängen är ett citynära villaområde som ständigt expanderar och det är inte svårt att förstå varför. Det är beläget i vacker natur, finns flertalet förskolor och skolor med god renommé och närheten till stan möjliggör enkel pendling via buss, bil eller cykel. Det är inte ofta möjligheten ges till ett läge likt detta!

Poleraregatan 13, Berga, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Poleraregatan 13

Radhus
Berga, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 595 000 kr
137 + 40 m²
5 rum
847 m² tomt

Välkommen till villaidyllen med härlig 60-talskaraktär. I lugna och barnvänliga omgivningar bor ni nära Tinnerbäckens vackra stråk med cykelvägar till centrum och stadens alla större arbetsplatser. Huset har renoverats med bland annat nytt tak, nya fönster och ny FTX-ventilation. Den lummiga trädgården ligger perfekt i soligt söderläge på en fin hörntomt. Huset, med dess smarta planlösning, erbjuder generöst med ytor, gott om förvaringsmöjligheter, och har tre rymliga sovrum. Från den luftiga hallen nås ett av husets sovrum, badrum och gäst-WC. Direkt från hallen nås också det generösa vardagsrummet med stort fönsterparti mot trädgårdens grönska. I vardagsrummet finns också utgång till den soliga uteplatsen i söderläge. I det stora köket, finns gott om förvaring, fina arbetsytor och en trivsam matplats. Härifrån når vi också ytterligare sovrum, groventrén mot garage samt den separata tvättstugan. Bakom tvättstuga finns även en större utbyggnad som passar perfekt för ett extra vardagsrum. Trädgården är stor och lättskött och ligger på attraktiv hörntomt. Området har direkt närhet till flera skolor och ett brett utbud av barnomsorg. Det finns gott om lekplatser, fotbollsplaner och kort avstånd till Vidingsjö motionscenter. I närområdet finns bl.a. vårdcentral, tandläkare och ett flertal affärer att välja bland.

  • Uteplats
Vallgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun

Vallgatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 295 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 3/4
2 423 kr/mån
45 764 kr/m²

Vallgatan 4 - på undangömd och lugn gata intill välkända Konsistoriegatan i Vasastaden finner ni denna sobra och smakfulla 2,5:a i hus anno 1929. Attraktiv och lågt skuldsatt bostadsrättsförening med fantastiska månadsavgifter! I vacker ljust putsad fastighet finner ni detta fina boende med en renoverad standard som möter välbevarade detaljer på ett smakfullt sätt. På tredje våningen välkomnas ni av 72 genomtänkta kvadratmeter med mycket tilltalande egenskaper såsom bl.a. öppen planlösning, stilfullt renoverat kök, fönster i två väderstreck, uppfräschade ytskikt, bevarade spegeldörrar, djupa fönsternischer, fiskbensparkettgolv samt högt i tak. Den genomgående planlösningen skapar ljus och rymd genom hela boendet - vilket ger det lilla extra för känslan. Duschrum och wc är i gott skick. I ärlighetens namn är detta ett drömboende som är belägen i en av Linköpings bästa bostadsrättsföreningar. Unikt för detta boende är att det finns rikligt med p- och garageplatser i föreningen, även med laddmöjligheter. En mysig innergård med uteplats, trapphusbalkonger samt ett övernattningsrum som kan hyras gratis. Här bor ni ett utav Linköpings mest omtyckta och centrala områden med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till rikstäckande kommunikationer från resecentrum lämnar ingen besviken. Här bor ni med cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några få minuters promenad bort.

Värdiggatan 6, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Värdiggatan 6, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Värdiggatan 6, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Värdiggatan 6

Villa
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
4 995 000 kr
183 + 33 m²
5 rum
720 m² tomt

Här hittar vi välplanerat 60-tal i souterräng med fint läge och vy över skogen i ett attraktivt familjeområde strax utanför Linköping. Malmslätt omges av lantlighet och skog där man bor i gemytligt grannskap med närhet till såväl skola och barnomsorg som serviceutbud och kommunikationer. En småstadskänsla infinner sig i denna uppvuxna villaidyll med närhet till skog och mark och ett rikt föreningsliv. Här finns härlig natur och rekreation i Hellgrenshagen eller Kärna mosse och det är gott om lekplatser och skogspartier i närmiljön. Denna villa har genomgående renoverats och rymmer moderna rymliga ytor med gott om ljus. Här finns en lagom stor trädgård med terrasser och pool på den trivsamma tomten som även inramas av prydlig växtlighet. Husets huvudingång nås via Värdiggatan på bilfri entrésida med låg stenmur och stensatt yta. Här finns utrymme för ytterkläder och direkt access till ett av hemmets badrum som har toppfräscha, tidlösa ytor av marmor med lyxen av både dusch och bubbelbadkar. Det finns även ett av husets sovrum i entréplanet med gott om ljus och plats för dubbelsäng. Vidare rymmer entréplanet spatiösa, sociala delar av kök, allrum och utgång till en stor terrass med fin höjd och vy över området. Köket utgörs av en funktionell u-formad arbetsdel i stilrena materialval i grått med vitvaror i rostfritt och en elegant bänkskick i sten. En barköksdel öppnar upp mot en större matplats och här finns även möjlighet att sitta ner och fin yta för servering. Allrummet flödar av ljus från stora fönsterpartier med härliga utblickar över de närliggande skogspartierna. Här finns även en trivsam braskamin och gott om plats för stora sällskap att umgås. En trappa ner i souterrängplanet har man de mer familjära delarna, här finns ytterligare entré vilket ger en smidig access från den sida av fastigheten som nås med bil och där det även ryms parkering samt carport. Det ges gott om förvaringsmöjligheter i hallen, ett separat WC och ett inre kapprum med hel garderobsvägg varifrån man sedan når en rymlig, fräsch tvättstuga som även rymmer dusch. Det finns sedan ett ombonat allrum samt ett stort ”hobbyrum” med flexibel funktion och stor yta. Mot trädgården ryms två bra sovrum varav ett något större med fönster i hörnläge. Trädgården är välskött och har gott om fina sollägen och trivsam karaktär av den sluttande tomten. Poolen är placerad med fria vyer och det finns även ett separat förråd med bra storlek. Helheten skapar ett trivsamt och modernt hem med flexibel funktion i antal rum och där alla ytor är i gott skick med enhetlig karaktär. Omgivningarna erbjuder en sann idyll för familjen med närhet till det mesta för vardagens behov och smidig access in mot Linköping.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1C

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 5/6
3 077 kr/mån
41 563 kr/m²

Fantastiskt fin tvåa i attraktiv stadsdel i Linköping mellan LiU och stadskärnan med ypperlig närhet till natur och skog. Valla är till större del ett populärt villaområde med vacker struktur från tidigt 1900-tal där uppvuxen grönska och parkliknande pauser utgör en idyllisk inramning. Här promenerar man till närmaste skogar för löpning eller promenad såsom Vallaskogen, Rydskogen eller det enorma eklandskapet vid Tinnerö. Det är kort cykelavstånd till både LiU, US och city medan det finns både affär, restauranger och bagerier nära hemmet. Denna tvåa är byggd med toppfräscha materialval av sober skandinavisk touch och härligt ljus då lägenheten har hörnläge samt balkonger från två av rummen! Läget är högt belägen på våning fem med hiss vilket ger fritt läge över hustak och vacker trädgrönska. Hallen har förvaring med garderober samt access till badrum med dusch och egen tvättmaskin. Helkaklad yta med klinkergolv samt skåp med förvaring och handuksvärmare. Hela bostaden har nya parkettgolv samt vitmålade väggar vilket ger en trivsam enhetlig inramning. Från hallen nås köket med bra yta för arbetsbänk och förvaring samt matplats vid balkongen. Kök och vardagsrum hänger delvis samman vilket skapar en tilltalande rumslighet. Sovrummet har plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och här finns även garderober. Sovrummet har hörnläge med utgång till ytterligare balkong i ett väderstreck och fönster i det andra som skapar ett rogivande rum med trädets lummiga krona utanför. Utöver detta finns förråd till bostaden beläget på vinden. I närmiljö ges Fridhemsparken som en grönskande oas, det är även nära Linköpings GK och utbud av träningsmöjligheter vid Mjärdevi

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järdalavägen 148, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Järdalavägen 148, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Järdalavägen 148, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Järdalavägen 148

Radhus
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 695 000 kr
110 m²
4 rum
199 m² tomt

Välkommen till Linköpings södra delar och den populära familjeidyllen med härlig närhet till Ullstämmaskogen och även till förskola, skola och barnomsorg. Här finns alla förutsättningar för ett mysigt familjeliv med badplats på kort avstånd. Utöver detta ges gediget serviceutbud vid Ekholmens centrum med tandläkare, vårdcentral och systembolag samt handelsplats vid Harvestad med Blomstertorget och Byggmax. Man bor med Linköpings attraktiva stadsdelar och arbetsplatser inom nära räckhåll med smidig access via både bil, buss och cykelförbindelser. Detta inbjudande hem finns på Järdalavägen i mysig och barnvänlig idyll med lugn gatumiljö runtom trevlig grannskap. Här ryms lekvänlighet utan trafik och närhet till lekplatser och skogspartier och samtidigt fin närhet till rekreation i form av golf, träning vid Landeryds GK samt flera idrottsföreningar. Entrésidan till huset ger ett mycket prydligt intryck med stensatt uteplats samt förråd. Hallen är ljus, med klinkergolv samt plats för ytterkläder i en platsbyggd hylla. Från hallen ansluter köket med fina ytor i u-form som ger praktisk arbetsyta och bra förvaring. Det finns också utrymme för matplats som blir en naturlig övergång till sällskapsyta med vardagsrum samt ytterligare uterum och trädgård som förlänger årstiderna och bidrar till härliga kvällar likaså på våren som hösten. En varm sommardag kan framsidans uteplats vara behaglig i kontrast till uterummets värme, när kvällen kommer blir uterummet samlingsplatsen. I entréplanet finns också WC, praktisk tvättstuga och klädkammare. En trappa upp finns husets mer familjära delar med praktisk fördelning av tre sovrum. Ovan trapp ges utrymme för förvaring, i övrigt fördelas ytan med sovrum och badrum. Samtliga sovrum har gott om plats och med möjligheter som ”master bedroom” tack vare ytan. Trädgården är ljuvligt inramad och skyddad med lummig växtlighet och varierad grönska. Problemfritt och enkelt boende med fördelaktig uppvärmning i form av fjärrvärme, med garage i länga samt tillgång till fristående parkeringsplats!

  • Premium
  • Energieffektiv
Götgatan 32, Vasastaden, Linköpings kommun

Götgatan 32

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 945 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 598 kr/mån
27 203 kr/m²

Det perfekta boendet i attraktiva Vasastaden med låg månadsavgift på välplanerade kvadratmeter med renoverad standard! Välkommen till ett stilrent boende på våning ett en trappa upp med renoverat kök och duschrum, fräscha ytskikt samt fina golv. Den högre takhöjden tillsammans med de genomgående ljusa väggarna skapar en härlig rymd. I det stilfulla köket finner ni vita tidlösa luckor och all maskinell utrustning som krävs. Vidare finner ni två trivsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett härligt och ljust vardagsrum som vetter mot föreningen gröna baksida. I övrigt finner ni ett fräscht och helkaklat duschrum. Välkommen till ett hem att trivas i! Föreningen är trevlig och stabil med god ekonomi som inkluderar faciliteter såsom gym, bastu, tvättstuga och inte minst en härlig bakgård med grillplats. Här bor ni på ca 100 meters avstånd till Övre Vasastaden med dess utbud av mataffär och rikt utbud av restauranger. På promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån och rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Från boendet har ni 15 minuters cykling till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

Norrsättersgatan 9A, Malmslätt, Linköpings kommun

Norrsättersgatan 9A

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
945 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 093 kr/mån
17 027 kr/m²

Välkommen till Malmslätts mysiga kvarter där det är gångavstånd till det mesta med trivsam småstadskänsla. Området ligger strax utanför Linköping med härliga omgivningar av lantlighet och skog där man har smidiga accesser med både buss, bil och cykel in till stadskärnan. Här bor man i en omtyckt förening med stabil ekonomi och löpande renoverade fastigheter. Det finns två förråd till bostaden och det ges även gemensamma utrymmen såsom gårdar med uteplatser, hobbyrum och tvättstugor. Denna tvåa har ett fint läge och har mycket av den äldre charmen sen det ursprungliga byggåret 1960 bevarat. Planlösningen är tilltalande med gott om ljusflöden från stora fönster där man tack vare placeringen på husets gavel har ljusinsläpp från flera håll. Hallen är centralt placerad med plats för ytterkläder vid kapphängare. Här finns även badrummet med kaklade väggar, dusch och egen tvättmaskin som renoverades i samband med stambyte tidigt 2000-tal. Mitt i bostaden finns det funktionella köket med en matplats vid fönster och en separat arbetsdel med gott om förvaring i skåp och bra bänkyta. Till vänster i hallen finns ett luftigt sovrum med bra plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. Vidare i motsatt riktning från sovrummet finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster och burspråkskänsla, rummet har en härlig karaktär med fina möjligheter till både soffgrupp och matbord. Här finns en balkong med fint solläge i skyddad placering intill huskroppen. Här njuter man av vacker trädgrönska mot den fina blodlönnen utanför som ger varierade vyer som växlar efter årstid. Läget i övrigt ger närhet till de populära rekreationsmiljöerna vid Hellgrenshagen med löp och promenadslingor, padelbanor och utegym. Området har också natursköna delar vid Kärna mosse och tillgång till eget serviceutbud och trivsamt föreningsliv.

  • Plus
  • Balkong
Spärringevägen   32, Västerlösa, Linköpings kommun
Spärringevägen   32, Västerlösa, Linköpings kommun, bild 2
Spärringevägen   32, Västerlösa, Linköpings kommun, bild 3

Spärringevägen 32

Villa
Västerlösa, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 795 000 kr
113 + 68 m²
5 rum
1 144 m² tomt

Välkommen till idyllen på den östgötska slätten i småskaligt samhälle som omges av vackra vyer av åkrar och gårdsmiljöer. Här finns ett trivsamt villaläge med uppvuxen trädgård och härliga uteytor med pool och sollägen. En stensatt uppfart ger plats för bilar att parkera och access till huset ges även via grindpar och gång till huvudentré. Stora renoveringar såsom dränering, tak, ny el, pool, fönster, kök och badrum är utförda på senare år och med bergvärme ges låga driftkostnader. Entréplanet rymmer generösa sällskapsytor med kök, vardagsrum och matrum, utgång till inglasat uterum samt en wc. Köket är luftigt med fina ljusinsläpp och arbetsytor i vinkel, plats finns för matbord eller köksö. Vardagsrum och matrum hänger samman som en trivsam enhet med fina detaljer i platsbyggd hylla med belysning, skjutdörrar och en mysig braskamin. En trappa upp finns tre bra sovrum ; två större med plats för dubbelsäng samt ett något mindre. Övre hallen har utgång till en mindre balkong och det finns gott om garderober samt klädkammare. Här finns också ett nyrenoverat duschrum i stilrena material. Källardelen erbjuder gott om extra plats och generösa ytor för hemmagym och allrum. Nedre plan har även en stor relax med bastu och hörnbadkar, en tvättstugedel med dusch samt förrådsdelar. Här finns också groventré ut mot trädgård och parkering. Tomten har ett fint läge på hörntomt, med flera uteplatser och odlingsytor som samsas med barnens lekmöjligheter på plan gräsmatta. Poolen omges av soldäck vilket ger en härligt social yta även utomhus med plats för många. I Västerlösa finns förskola inom promenadavstånd och grundskola i närliggande Rappestad. Smidig väg till både Vikingstad och Linköping med bil och buss och det finns flera härliga gårdsbutiker i omgivningen såsom Västerlösa äggbod, Grepstad gårdsbutik eller Boställets Vedugnsbageri.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Garnisonsvägen 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 152 kr/mån
39 342 kr/m²

I obelånad Brf med låg avgift och sällsynt stark ekonomi, finns här en välplanerad 1:a med vy mot grönska! Det perfekta studentboendet eller förstaboende. Här bor ni i en bostad med bra planlösning, låg avgift och balkong med närhet till LIU och centrum. I ett utav Linköpings områden som utvecklas mest i Linköping. Varmt välkommen till denna välskötta bostad om 38 välplanerade kvadratmeter på första våningen. Kliv in genom en öppen hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i garderob samt klädkammare. Härifrån tar ni er vidare till bostadens samtliga rum. Allrummet är rymligt och har ett bra ljusflöde, här får ni plats med såväl säng, soffa och skrivbord. Från allrummet tar ni er vidare till bostadens stora och härliga balkong som vetter mot ett trivsamt och rogivande grönområde, helt fritt från insyn. Köket går i moderna toner i svart och vitt och lämpar sig utmärkt för den matlagningsintresserade. Här ges gott plats för matbord. Badrummet har spotlights i tak samt vädringsfönster. Ekkällan ligger med närhet både till city och naturen. Här finns matbutik, barnomsorg, restaurang goda kommunikationer och omkring tio minuters gångväg till Trädgårdsföreningen och ca. 10-15 min cykelväg till Campus Valla.

  • Premium
  • Balkong
Nya Tanneforsvägen 24E, Tannefors, Linköpings kommun

Nya Tanneforsvägen 24E

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
65,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 167 kr/mån
38 092 kr/m²

Stilfullt och minimalistiskt! Ljus och genomtänkt renoverad 2,5 rok i centralaste delarna i Tannefors med solig balkong och lågt belånad förening. Ett boende som ni kommer vara ensam om! Söker du ett hem i en stabil förening där 40-talsdetaljer har bevarats och där interiören är "rätt i tiden"? Då har du hittat hem! En dröm där allting är genomtänkt in i minsta detalj. Här samsas bland annat platsbyggd förvaring, fönster i tre väderstreck, trägolv, fönsterbräden i Kolmårdsmarmor, enhetlig interiör, sobra och mjuka färger med bänkskivor, kakel samt klinker från Bricmate. Stilistiskt kök från Bucks and Spurs med detaljer såsom integrerade vitvaror och bänkskiva i granitkeramik. Inbjudande duschrum som noggrant har renoverats i enlighet med köket samt övrig inredning. Här finns allt som den sparsmakade efterfrågar - takdusch, integrerad tvättmaskin kombinerad med torktumlare, vägghängd wc, gott om förvaring till elektrisk golvvärme är endast några få kvaliteter som kan nämnas. Sovrum, matrum samt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. Ett boende som måste upplevas på plats! Detta är boendet för er som söker ett fantastiskt läge med ett stenkast från centrum, cykelavstånd till Universitetet, medicinska fakulteten, Universitetssjukhuset, gångavstånd om 20 min till flygplatsen och all service i Tannefors med bl.a. vårdcentral, mataffärer, restauranger, fiskaffär, bageri och gym. Samtidigt som ni har nära till samtliga nya restauranger samt bageri intill det härliga promenadstråket längs Stångån.

  • Balkong
Idun Lovéns Gata 4, Vasastaden, Linköpings kommun

Idun Lovéns Gata 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 495 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 930 kr/mån
36 423 kr/m²

Fantastisk och generös tvårummare näst högst upp i en ung och lågt belånad bostadsrättsförening. Härlig inglasad balkong i väster som förlänger säsongerna. Nyskick, fint ljusflöde och attraktivt läge - vad mer kan ni önska? I populära Övre Vasastaden finner ni detta ypperliga stadsboende med många tilltalande egenskaper. På våning fyra av fem med takhöjden om 2,60 meter flödar ljuset. Här finner ni väl tilltagna sociala ytor med enastående hög standard där ekparkettgolv samsas med målade väggar. Köket är från kvalitativa Ballingslöv och är inrett med rostfria vitvaror från Electrolux samt en bänkskiva i svart granit. Stilrent duschrum med tvättavdelning, gott om förvaring och handdukstork. Ett vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök, stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen som skapar extra karaktär. Ett fint sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Unik möjlighet som sällan ges! Föreningen har en skuldsättning om 6 725 kr/kvm, vilket anses som lågt på en så ung förening. I föreningen finns faciliteter såsom bl.a. övernattningsrum, festlokal samt garage under mark som nås via hissen. Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikled förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. Stadsdelen skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och utmärker sig med sin kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, gym, butiker, matbutik, vårdcentral och företagande samsas med folklivet.

  • Balkong
  • Hiss
Emil Liedgrens väg 6, Rystad, Linköpings kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30

Emil Liedgrens väg 6

Villa
Rystad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 975 000 kr
85 + 80 m²
5 rum
1 167 m² tomt

Mitt i denna idylliska ”by” finns här ett välplanerat och rymligt hem med gott om extra plats i källare. Rystad ligger fint placerat på den östgötska slätten med härlig inramning av lantliga vyer och en vacker kyrka. Här bor man med kort avstånd från Linköping och med närhet till service och skolor i närliggande Tallboda. Skolor finns även i Ekängen där det även finns bad vid Roxen. Detta hus har en totalyta över 160 kvm med tillhörande generös tomt och trädgård. Byggåret 1963 borgar för välplanerade och flexibla möjligheter med praktisk funktion och stora sällskapsdelar. Trädgården omkring ger plana gräsytor och välskötta rabatter. En parkeringsyta på grusad uppfart nås från gatan och här finns också garage och ett rymligt förråd. Entrésidan har också en härlig terrass med fint söderläge. Hallen ger direkt access ner mot källaren och vidare in mot entréplanet där en inre del rymmer garderobsytor och ett separat gäst-WC. Hela det övre planet fungerar som en sammanhängande enhet av sociala sällskapsutrymmen. Möjligheter finns att dela av för att skapa fler rumsligheter eller sovrum, i nuvarande funktion är sovrummen placerade i källardelen. Ett rymligt och tilltalande kök nås i ena delen med ljusa ytor och extra plats vid köksö. Vitvaror i rostfritt och skåpsinredning i tidlös ek. Från kök övergår planlösningen vidare mot de spatiösa allrumsdelarna med gott om plats att umgås och utrymme för det stora sällskapet i matsalsdel. Gott om fönster ger ljusinsläpp från flera håll och vidare i vardagsrummet ges också utgång till uterum och ytterligare uteplatser mot trädgården. Här finns möjligheter att dela av till flera rum vid behov. En trappa ner finns gott om plats med tvättstuga och förrådsdelar. Tre sovrum ryms varav ett ”master bedroom” har gott om garderober samt separat utgång via groventré och yttre trapp. Trädgården är välskött och trivsam med generös plats för barnens lek och även odlingsdel. Här ges fina sollägen och de stora altanerna ger lyxigt utrymme för många att umgås. Området omges av landskap och gårdar som ger vackra vyer året om. Till Tallboda tar man sig på ungefär fem minuters bilresa och Linköping når man på ungefär tio minuter.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 60