Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Mäklare

Hejdegatan 52C, Hejdegården, Linköpings kommun

Hejdegatan 52C

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 595 000 kr

45,5 m²

2 rum

3 311 kr/mån

35 055 kr/m²

Drömboende! Balkong med sol från lunch till kväll, utsikt mot Stångån, hiss, välskött HSB-förening, smakfull interiör och attraktivt läge är endast några av de tilltalande egenskaperna. Välkomna! Tvårummare om 45,5 kvadratmeter näst högst upp med fönster i tre väderstreck vilket sammantaget skapar ett mycket ljust boende. Här samsas smarta och välplanerade ytor, ett fullutrustat kök med charmigt burspråk och ett helkaklat duschrum med inredning såsom bland annat kombinerad tvättmaskin och handdukstork. Harmoniskt sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob, ett ljust vardagsrum med utgång till balkong samt en välkomnande hall med access till samtliga rum. Idealt boende för studenten, den äldre eller förstagångsköparen! Till sommarens alla grillkvällar finns en mysig grillplats i föreningen som kan bokas och nyttjas av medlemmarna. Här bor ni i ett idylliskt område nära city med dess utbud, Stångåns promenadstråk, ny simhall samt matbutik from 2023, centralstationen, universitetet, Medicinska fakulteten och badmöjligheter i Emmalund.

 • Balkong
 • Hiss
Furirgatan 11, T1, Linköpings kommun
Furirgatan 11, T1, Linköpings kommun, bild 2
Furirgatan 11, T1, Linköpings kommun, bild 3

Furirgatan 11

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 595 000 kr

49,5 m²

2 rum

3 300 kr/mån

32 222 kr/m²

I T1 bor man i trivsamma kvarter med promenadavstånd till city och även fint läge mot US, LiU och Mjärdevi. Bostadsrättsföreningen är stabil med gott om gemensamma faciliteter såsom övernattningsrum, grillplats och bastu/relax. Även tvättstugor och vindsförråd finns som extra yta. Välkomna till en rymlig och ljus tvåa på första våningen med ett insynsskyddat läge. Detta boende är unikt av sitt slag då den generösa uteplatsen ytterst sällan återfinns hos en tvåa. Utöver detta finner ni ett inbjudande kök som är renoverat i stilrena materialval som rostfria vitvaror och vita högblanka köksskåp. En praktisk köksö gör det möjligt till matplats samt extra förvaring, Det rymliga vardagsrummet med stort fönsterparti samt gott om plats för socialt umgänge. Härifrån finner ni utgången till den stora uteplatsen att samla vänner och familj till oförglömliga grillkvällar i sommar. Bostaden erbjuder dessutom ett välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort nyrenoverat duschrum med golvvärme. Läget är fint och det ges närhet till fantastisk natur med strövområden och löpslingor. Närmast är den vackra Vallaskogen men det är också nära Tinnerö eklandskap samt de trivsamma parkliknande strukturerna i närområde samt Trädgårdsföreningen. Affär finns i T1 samt bageri och kvarterskrogar med bredd från pizzeria till det lyxiga Jord. I övrigt är stadens utbud nära tillgängligt och det är gott om access till Linköpings arbetsplatser och Resecentrum med både cykel och bussförbindelser.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Alpstigen 9, Hjulsbro, Linköpings kommun

Alpstigen 9

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

3 875 000 kr

148 m²

7 rum

1 159 m² tomt

På generös tomt med stillsamt läge i en av Linköpings mest populära stadsdel finns här en fastighet med potential att förvärva. Här finns grönområden och natur med skogskanter runt knuten, skola och förskola på promenadavstånd samt fina möjligheter till rekreation och föreningsliv. Hjulsbro är beläget söder om staden med stort utbud av service och flera handelsplatser nära vilket sammantaget med närheten till natur och vackra stråk vid Stångån ger en attraktiv plats för familjen med smidigt vardagsliv. Detta rymliga hem har gott om extra plats och funktion i källardel där det finns alla möjligheter att utifrån ett välskött äldre skick skapa sitt eget utförande. Helheten är till största del i behov av renovering med gott om potential till fler eller färre rum på de välplanerade och flexibla ytorna. Husets rumsligheter är fördelade i vinkel vilket ger härliga ljusinsläpp och trivsam karaktär till hemmets utrymmen. En plan tomt med gräsyta runtom huset välkomnar via entrésida med staket och stensatt gång. Här finns också nedfart till garage och plats att parkera. Hallen rymmer plats för gäst WC samt en trivsam öppen inre hall med förvaring och access vidare i huset. Intill entrén finns två sovrum fördelade åt varsitt håll och man når också ett badrum med badkar. I ena vinkeln finns sedan tre rum i fil, per idag ett mysig allrum med braskamin, ett stort vardagsrum med utgång mot trädgård samt ”master bedroom”. Trivsamma rum med gott om plats och flexibel funktion. I andra delen når man vidare ett härligt arbetskök med gott om bänkyta och fönster varifrån sedan ett stort matrum breder ut sig med härligt ljus och även här utgång till trädgård och uteplats i söder. Från matrummet nås ytterligare sovrum vilket ger gott om utrymmen för familjen och gemenskapen med både sovrum och sociala delar. Källaren utgör ett fantastiskt extra utrymme med anslutning till garage och groventré. Här finns flera mysiga allrum, tvättstuga, dusch, bastu och separat WC och givetvis också gott om förvaringsutrymmen. Trädgården är välskött och rymligt med fina odlingsdelar, lekvänliga gräsytor samt fruktträd och bärbuskar. Grannskapet är stillsamt med villastruktur och närhet till skogspartier och lekplatser. Kommunikationer i området är mycket bra med både bussförbindelser och fina cykelvägar mot både stadskärna, US och SAAB. Stångån erbjuder badplats nära och det finns tillgång till padel, golf och fantastisk rekreation i eklandskapet och Ullstämmaskogen. Vårdcentral, tandläkare, utbud av affärer och systembolag erbjuds vid Ekholmen och Harvestad och Hjulsbro har även egen närbutik och omtyckt kvarterskrog. Välkommen att sätta din egen prägel på dessa generösa ytor med det fina läget på Alpstigen!

 • Balkong
 • Uteplats
Gallstrandsvägen 6, Sättuna, Linköpings kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00
Gallstrandsvägen 6, Sättuna, Linköpings kommun, bild 2
Gallstrandsvägen 6, Sättuna, Linköpings kommun, bild 3

Gallstrandsvägen 6

Villa
Sättuna, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 875 000 kr

77 m²

3 rum

1 018 m² tomt

Äntligen en möjlighet i natursköna och lantliga Sättuna som ligger med kort avstånd från Linköping nära Roxen. Här bor man i idyllisk miljö nära bad och vackra landskap i ett litet villaområde omgivet av hagar och ängar. På fin tomt ligger detta fräscha och välplanerade hus med garage och förråd på tomten samt härligt välskött trädgård med stora gräsytor. Entrésidan välkomnar via förstukvist med tak in i den centralt placerade hallen som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. Här ryms luftig och ljus sällskapsyta med ombonad karaktär och trivsam öppen spis. Köket är fräscht med bra arbetsytor och via vardagsrummet nås uteplatsen. I detta plan finns också två sovrum samt renoverat badrum med dusch. Ett källarplan finns med gott om extra yta. Här finns två rum med nya ytskikt varav det ena har en värmande kamin. I källaren finns också wc, bastu, tvättstuga samt förvaringsmöjligheter. Källaren nås även via groventré. Utemiljön ger plats för både odling och trivsam grönska med både förråd och uthus. Närheten till Roxen ger möjlighet till badplats i området och i närmiljön finns vackra miljöer för fågelliv och cykelvägar i den tilltalande slättbygden. Man cyklar till staden på ca femton minuter och det tar ca 7 minuter med bil. Handelsplats i närheten erbjuds vid det gedigna Tornby och man har också nära till populära utflyktsmål vid Berg.

 • Premium
 • Uteplats
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun

Östsvängen 1C

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 195 000 kr

23 m²

1 rum

1 698 kr/mån

51 957 kr/m²

Otroligt smart boende med ypperligt läge i populära kvarter. Här bor man i lummiga kvarter mellan universitetet och stadskärnan med bra kommunikationer med buss och cykel till hela Linköping. Man når US, LiU och Mjärdevi på ca 5 minuters cykelavstånd och till Resecentrum ca 15 minuter. Området utgörs av blandad bebyggelse av äldre villor och mysiga kvarter av flerfamiljshus med gott om inslag av parkliknande grönska och fina promenadstråk. Här bor man nära både Vallaskogen och Rydskogen som erbjuder fantastisk natur med löpslingor och rekreation. Denna etta är belägen i nybyggt hus med toppfräsch interiör och välplanerade ytor. I hallen finns garderober samt access till ett funktionellt badrum som rymmer såväl dusch som tvättmaskin (kombinerad torktumlare) på helkaklade ytor i vitt. Det finns klinker på golv samt förvaring i väggskåp och kommod. Rummet har plats för säng i ena delen och rymmer köksdel i andra med kyl, frys, skåp samt spis. Mot fönster finns utrymme för möblering samt att man har utgång till en egen uteplats med stensatt yta i härligt söderläge. Till lägenheten hör också vindsförråd. I närmiljö ges promenadavstånd till närbutik, cafeér och kvartersrestauranger. Här finns anrika Borgs bageri, restaurang Jord och Lanemos konditori för att nämna några pärlor inom nära räckhåll och man har också närhet till de charmiga miljöerna vid Gamla Linköping med utbud av kultur och butiker. Ett område att trivas i, perfekt för studenten eller som första boende!

 • Uteplats
 • Hiss
Kräplinge Uppgård 1, Linköping, Linköpings kommun

Kräplinge Uppgård 1

Gård/Skog
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

3 775 000 kr

164 m²

6 rum

4,2 ha tomt

Välkommen till ett vackert läge med natursköna omgivningar och härliga landskap. Här finns lite drygt 4 hektar lagom mark för en mindre hästgård där stallet rymmer fyra stora boxar och uppvärmd sadelkammare. Fastigheten har ett trivsamt läge strax söder om Bankekind med ungefär 15 minuters bilresa från Linköping där det också finns ett rymligt boningshus samt två ytterligare byggnader på tomten. Gårdsplanen erbjuder bra plats för parkering och ställplats. Huset omges av en härlig trädgård med ombonad grönska och gott om plats för den trädgårdsintresserade med odlingsdel. Här finns altaner och uteplatser med fina sollägen och tilltalande attribut såsom jordkällare, stenmur och vacker trädgrönska som ger en riktigt trevlig trädgårdsmiljö. Utblickar och vyer över skog och öppna landskap ger en riktigt ljuvlig inramning som växlar färg och form med årstider och väderlek. Stallet är rymligt och har också en stor loge i vinkel som ger gott om förvaringsdelar och även rymmer en smörjgrop. På tomten finns två ytterligare byggnader med möjligheter för exempelvis höns i det gamla bykhuset. Boningshuset är rymligt med flexibla ytor och charmiga detaljer i härliga kakelugnar. I entréplanet finns två stora allrum med eldstäder samt ett luftigt kök. Vardagsrummet är ljust och med utgång till solig altan och trädgård. En trappa upp ryms två stora sovrum och allrumsdel, ytan är flexibel och kan med fördel delas av i flera sovrum. Huset rymmer även badrum och separat WC samt bra förvaringsytor. Trädgården rymmer många uteplatser varav en del av altanen är under tak varifrån man beskådar landskapet och hästhagarna. Odlingsdelen har byggts upp med flera pallkragar och bäddar vilket blir en trivsam del av trädgården för den intresserade. Här trivs stor som liten med lekvänliga ytor och mycket att upptäcka på tomten som ger både beteshagar och skogspartier.

 • Uteplats
Engelbrektsgatan 27, Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 27

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 195 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 450 kr/mån

38 850 kr/m²

Stilfull tvårummare i hus byggt 2007 med social och öppen planlösning samt balkong om ca 12 kvm i söder-/sydväst. Perfekt för dig eller er som vill bo i ett attraktivt område med närhet till allt! Fantastiskt välplanerat boende om 56,5 kvm med hög standard och mycket ljusinsläpp. Här bor ni i en fastighet med hiss och garage under mark där ni har nära till allt. I lägenheten finner ni smakfulla parkettgolv, fräscha ytskikt, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat duschrum med tvättpelare och ett stilfullt kök med matplats som har öppen planlösning mot vardagsrummet - utrustat med alla bekvämligheter som kan önskas. Dessutom sätter balkongen med sol från förmiddagen till kväll pricken över i:et! Här bor ni i ett charmigt och populärt innerstadsområde med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till rikstäckande kommunikationer från resecentrum lämnar ingen besviken. Här bor ni med cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några få minuters promenad bort.

 • Balkong
 • Hiss
Sivs Gata 15A, Vikingstad, Linköpings kommun

Sivs Gata 15A

Lägenhet
Vikingstad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 095 000 kr

77,1 m²

4 rum

5 179 kr/mån

27 173 kr/m²

Markplansfyra med egen entré, dubbla uteplatser - en i väster med tillhörande trädgård. Yteffektivt boende i fin standard i trivsamma Vikingstad med ca 15 min bilfärd till Linköping. Ett trivsamt boende uppfört år 2015, för er som vill bo i ett villasamhälle med närhet till både fina naturomgivningar, närservice och skolor. Välplanerad fyrarummare med öppna ytor och flertalet fönster i tre väderstreck vilket sammantaget skapar ett mycket ljust boende. Ljuset i kombination med den moderna interiören ger minst sagt ett stilrent intryck. Här finner ni ett kvalitativt kök från Ballingslöv, ett stort duschrum med tvättavdelning, förvaringsmöjligheter tillsammans med inredning såsom bland annat stilren ekparkett, märkesvitvaror och målade väggar. Speciellt för detta boende är uteplatsen på baksidan som rymmer alltifrån utemöbel, grill till odlingsmöjligheter eller utelek för barnen. För er som vill bo med "radhuskänsla"! Här bor ni i förortsidyll på landet men ändå centralt då pendeln tar er till Linköping city på endast sju minuter med avgång var tjugonde minut, direktbuss till US, universitet samt Mjärdevi Center. Vikingstad samhälle erbjuder mataffär, pizzeria, skola åk 1-6 och tempererade bassänger i Valkebobadet.

Karl Dahlgrensgatan 47, Kanberget, Linköpings kommun

Karl Dahlgrensgatan 47

Lägenhet
Kanberget, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

3 995 000 kr

111,7 m²

4 rum

5 760 kr/mån

35 765 kr/m²

Unikt och modernt boende i hög standard med fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck, rymlig inglasad balkong som förlänger säsongerna och härliga sociala ytor. Välkommen till ett utav Linköpings populäraste områden Kanberget! Med lugnt läge i fastighet uppförd 2003, i luftig parkliknande miljö finner ni detta representativa boende om 111,7 välplanerade kvadratmeter med garanterad p-plats och möjlighet till el-laddstolpe. Hit lockas villaägarna som såväl barnfamiljerna. Genomgående planlösning med ett mycket fint ljusinsläpp. Två toaletter och en generös inglasad balkong är också några av bostadens fördelar. Vardagsrummet öppnar upp sig i en generös och luftig yta med härligt läge mot grönskande buskar och med access till det smakfulla köket som är centralt placerat. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett sovrum som tillika kan användas som tv-rum eller matrum. Köket är väldisponerat och inrett med Ballingslöv skåpluckor, rostfria märkesvitvaror och bänkskiva i svart granit. På andra sidan av boendet finner ni två väldisponerade sovrum med access duschrum med tvättavdelning och mycket förvaringsutrymmen. Hela boendet präglas av funktionell elegans - varmt välkomna! BRF Kanbergslunden i Linköping är en bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Välkommen till ett av Linköpings mest attraktiva bostadskvarter, omgivet av idyllisk, äldre villastruktur och med högt läge i stadskärnan. Hit lockas villaägarna såväl som barnfamiljerna. Här bor ni i ett av Linköpings mest populära områden med bara några få minuters promenad till centrumkärnan och dess utbud. Runt hörnet finner ni också livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och pizzerior. Ni finner även pärlor såsom den vackra domkyrkan, den underbara Sankt Larsparken och Trädgårdsföreningen här.

 • Balkong
 • Hiss
Skäggetorps centrum 46, Skäggetorp, Linköpings kommun

Skäggetorps centrum 46

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

995 000 kr

82 m²

3 rum

4 972 kr/mån

12 134 kr/m²

Nu erbjuds denna tilltalande och fräscha trerummare om 82 kvadratmeter med stor inglasad balkong! Här bor man med ett perfekt läge i Linköping nära till det mesta. Detta boende är charmigt och erbjuder stora fönsterpartier som bidrar med bra ljusinsläpp. Egen entré i markplan med god förvaring i förråd. En trappa leder upp till det rymliga köket med god plats för matbord. Vidare erbjuds två sovrum, stor klädkammare, badrum med tvättmaskin samt ett vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. HSB Brf Giraffen är en stabil förening med god ekonomi och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, parkeringsplats, garage och grovsoprum. I månadsavgiften om 4874 kronor ingår tv med stort kanalutbud, vatten, värme och källarförråd. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl en kort promenad till handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola.

 • Plus
Skäggetorps centrum 48, Skäggetorp, Linköpings kommun

Skäggetorps centrum 48

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

995 000 kr

64 m²

2 rum

4 021 kr/mån

15 547 kr/m²

Välkommen till Skäggetorps Centrum 48! På förstavåningen finner ni den här välplanerade tvåan om 67,5 kvm med en stor altan i söderläge. Välplanerad med ett fullutrustat kök, ett sovrum, trevligt vardagsrum med parkettgolv samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten har goda förvaringsutrymmen i en stor klädkammare. Lägenheten är genomgående med fönster åt två väderstreck med en framsida med en trädgårdsbit med blomrabatter. HSB Brf Giraffen är en stabil förening med god ekonomi och en härlig gemenskap. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu cykelrum, parkeringsplats, garage och grovsoprum. I månadsavgiften om 3 942 kronor ingår tv med stort kanalutbud, vatten, värme och källarförråd. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl en kort promenad till handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola.

 • Plus
 • Uteplats
Skogslyckegatan 37, Johannelund, Linköpings kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00
Skogslyckegatan 37, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 37, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 37

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 495 000 kr

74 m²

3 rum

3 430 kr/mån

20 203 kr/m²

Här finns ett ypperligt läge i Johannelund med närhet till grönska och mysiga stråk vid Stångån. I en stabil och välskött bostadsrättsförening bor man lugnt och gemytligt med gott gemensamma faciliteter som skänker hemmet extra plats och funktion. Man tar bland annat del av övernattningsrum, bastu, gym och hobbylokal samt utvändiga trädgårdsytor med grillplats. Bostaden har välskötta och ljusa ytor med fria vyer och även utblick mot de lummiga trädkronorna utanför. En generös lägenhet med en rymlig och välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i klädkammare. I fil finns sedan ett ljust sovrum alternativt arbetsrum med förvaring i rymlig klädkammare och garderob, ett badrum med badkar och tvättmaskin samt det större sovrummet. ”Master bedroom” är rymligt och ljust med mjuk och smakfull färgskala och gott om plats för dubbelsäng samt med två stycken platsbyggda garderober. Åt motsatt håll från hallen ryms ett rymligt kök med arbetsdel och bra bänkytor samt en härlig matplats vid fönster. Intill kök når man vardagsrummet som har ett grönskande läge och utgång till en charmerande balkong som har ett skyddat läge. Vardagsrummet har gott om ljus, vacker utsikt och bra utrymme, här finns parkettgolv och access mot det större sovrummet. Helheten ger ljus och rymd på välskött yta med läge i en omtyckt förening med stabil ekonomi. Det är fina förbindelser med både cykel, bil och buss till såväl stadskärna som stadens större arbetsplatser SAAB, LiU och US. Man har tillgång till eget serviceutbud vid Johannelunds centrum samt gott om fina stråk för promenader och löpslingor runt ån eller vid Åbysäcken på andra sidan mot Hackefors. Nära tillhanda finns också bad och öppna ytor för utflykter och mysiga stråk mot staden med caféer och restauranger. Välkommen att trivas på Skogslyckegatan!

 • Premium
 • Balkong
Hemmansgatan 3A, Lambohov, Linköpings kommun
 • Idag kl 17:30

Hemmansgatan 3A

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 645 000 kr

75,7 m²

4 rum

5 769 kr/mån

21 731 kr/m²

Välkommen till ett härligt läge nära eklandskapet som erbjuder fantastisk skog och rekreationsmöjligheter året om. Med cykelavstånd till city utgör detta ett trivsamt läge nära serviceutbud och barnomsorg på lekvänliga gator och tillgång till gemensam trädgård. En trappa upp finns detta fina och smakfulla hem med fönster i tre väderstreck som ger fantastiska ljusflöden. Hallen har plats att hänga av sig samt en rymlig klädkammare och det praktiska badrummet som rymmer både dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Direkt till höger finns ett av sovrummen. Rakt fram är vardagsrum och kök fördelat på gemensam yta med utgång till balkong. En härlig, öppen rumslighet med fint ljus och fräscha, lättmöblerade ytor. Två ytterligare sovrum, båda med trivsamma hörnlägen och det ena ”master bedroom” rymmer även tre garderober. Båda rummens interiör går i sober ton och ombonad, stilren karaktär. Till bostaden hör ett förråd och man har nära lekplatser och skyddad utemiljö på den gemensamma gården. I Lambohov finns serviceutbud med affärer och ytterligare handelsområde ges vid Djurgården med nybyggt gym, affärer samt systembolag. På kort avstånd med cykel når man även LiU och US och det finns utmärkta bussförbindelser. Förutom det vackra eklandskapet vid Tinnerö har man också nära till den anrika Linköpings GK som ligger i närheten av LiU och Mjärdevi.

 • Plus
 • Balkong
Boställsgatan 58, Lambohov, Linköpings kommun
 • Sön 5 feb kl 16:15
Boställsgatan 58, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Boställsgatan 58, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Boställsgatan 58

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

3 950 000 kr

130 m²

5 rum

237 m² tomt

Här hittar vi ett idylliskt läge med utblickar mot grönska och lummighet. Interiör i fint skick med renoverade ytor i smakfullt utförande och extra plats i mysigt uterum. Detta trivsamma radhus ligger lugnt och fint placerat på gata utan genomfart och med parkering i länga vilket ger bilfria kvarter att leka i. Tomten har läge med trädgårdssida mot allmänning och området erbjuder många möjligheter för ett enkelt familjeliv med skola, barnomsorg och serviceutbud inom kort avstånd. Lambohov har också ett rikt föreningsliv och gott om aktiviteter för stor som liten där man också har närhet till gym, padelhallar samt Linköpings GK. Omgiven av en lättskött täppa med rabatter av blomsterprakt och prydlig grönska har detta hem en välkomnande entré under tak. Här finns också ett förråd utvändigt. Hallen är funktionell och ljus med direkt access till en separat tvättstuga samt en inre hall med garderobsdel och ett av hemmets badrum. Badrum med dusch samt bra förvaringsdelar i kommod och skåp, det finns även handduksvärmare på fräscha, helkaklade ytor och golvvärme. Till höger i hallen når man det trivsamma och familjära köket med tidlös karaktär och välskötta ytor. Här finns gott om förvaring med vitvaror i rostfritt och en mysig matplats vid fönster. I entréplanet ges vidare sociala rum med ett allrum för matsalsdel och en rumslighet med soffhörna. Ljusa, tilltalande delar av huset som har härlig vy mot trädgården och fönster åt flera håll. Från matsalen når man det inglasade uterummet som skänker extra plats med långa säsonger tack vare det fina läget. En trappa upp ryms den mer familjära delen med tre luftiga sovrum samt en separat klädkammare med gott om plats. Ett badrum finns även i det övre planet, med ytor i toppskick och stilrent utförande av klinker och kakelval. Här med badkar, takfönster och kommod samt bra extra förvaring i skåp samt golvvärme. Sovrummen är ombonade och i fint skick, ”master bedroom” är något större med hel garderobsvägg samt utrymme i vind. Två ytterligare sovrum, båda generösa och rymliga till yta och med trivsamma utblickar över området. Helheten är enhetlig och med karaktär där man bara kan flytta rakt in. Trädgårdsdelen utgör en drömmig plats där ett vackert stenparti utgör en sällsamt tilltalande del med mur och strukturerade grönska och blomster som klär platsen. En gräsmatta finns mitt i trädgården som sedan kantas av varierade planteringar med rosor, lavendel, pioner och klätterväxter. En stensatt uteplats har placerats intill stenen vilket ger en underbar plats i skyddad grönska att njuta av. Intill uterummet finns ytterligare ett förråd med bra storlek. Lambohov har goda kommunikationer till stadskärnan, US och Resecentrum via både buss, cykel och bil. Området gränsar åt ena hållet mot Mjärdevi och LiU och andra hållet mot det oändliga eklandskapet Tinnerö med fantastiska skogar för rekreation och motion. Välkommen att trivas på Boställsgatan!

 • Premium
 • Uteplats
Birgittagatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun

Birgittagatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 495 000 kr

29 m²

1 rum

1 466 kr/mån

51 552 kr/m²

Fantastisk möjlighet - kvadratsmart enrummare med lugnt läge och två minuters promenadavstånd till citypulsen. Öppen planlösning, kvalitativ interiör och låg månadsavgift är enbart några av de tilltalande attributen. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! På första våningen omringad av funkishus och sekelskifteshus finner ni detta yteffektiva boende om 29 kvm. Kvadratmeterna är väl fördelade på en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Boendet har en genomgående hög standard med ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och ett kök från kvalitativa Ballingslöv med interiör såsom bl.a. bänkskiva i sten. Välkommen till ett kvalitétsboende som har allt ni kan önska! Här bor du i ett charmigt och populärt innerstadsområde med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till rikstäckande kommunikationer från Resecentrum. Här bor ni i ett lugnt område med cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några få minuters promenad bort!

Vallgatan 14, Vasastaden, Linköpings kommun

Vallgatan 14

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 895 000 kr

41 m²

1 rum

1 824 kr/mån

46 220 kr/m²

Trivsamt boende i populära Vasastaden med öppen spis, yteffektiv planlösning, balkong med kvällssol och låg avgift. Perfekt för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen! Högst upp i huset utan insyn finner ni detta charmiga boende med flera bevarade tidstypiska 40-talsdetaljer. Ljusa färgtoner, fönsterbrädor i sten och bevarade parkettgolv är några av de egenskaper som särskiljer detta boende. Boendeytan om 41 kvadratmeter är väl fördelat på ett ljust allrum med utgång till balkong i sydväst och en öppen spis, smart sovalkov i hallen, ett funktionellt kök och ett helkaklat badrum. Ett boende där du bor med låg månadskostnad nära allt som behövs i vardagen! Solid förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Här bor ni med 100 meters avstånd till Övre Vasastaden med dess utbud på mataffär samt fantastiskt bra restauranger. Med promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån och rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Här har ni 15 minuters cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

 • Balkong
Lärdomsgatan 12, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 12

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 895 000 kr

47 m²

2 rum

3 111 kr/mån

40 319 kr/m²

Stilrent och tidlöst boende i industriell fastighet i ett utav Linköpings häftigaste områden! Uppfört 2017, generös balkong i öster och öppen planlösning. Lyxig miljö med pool, vinterträdgård och en grönskande trädgård! Ett stenkast från Universitetet - perfekt studentboende! I detta arkitektritade hus finner ni denna optimalt planerade tvåa. Redan vid första ögonkastet på byggnaden hänförs man av den speciella utformningen, arkitekten har arbetat med råa material i betong. Den råa materian återfinns i samtliga lägenheter - förutom i just denna som särskiljer sig på ett fint sätt i föreningen. I lägenheten finns allt ni kan tänka er - gott om förvaring, stora fönster för mycket ljusinsläpp, elektrisk golvvärme i duschrummet till kvalitativa vitvaror såsom bl.a. integrerad diskmaskin och kombinerad tvättmaskin. Förutom en lyxig pool har ni även tillgång till en vinterträdgård och en grönskande trädgård i föreningen. Missa inte denna chans! I Vallastaden finns det mesta. Närhet till service såsom mindre matbutik, restauranger och pizzerior, Citygross, Apotek, systembolag. Rikliga fritids- och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela Eklandskapet. Nära till gamla Linköping, Lill-Valla parkområde och Linköpings friluftsmuseum. Rakt igenom stadsdelen porlar Smedstabäcken med angränsande och omtyckt å-park. Ett stenkast från området finns Universitetet och Campushallen för träning och det är inte heller långt till Linköpings golfklubb. Vart du än ska finns goda kommunikationer via cykelvägar och buss. Som andelsägare till kvarterets ”Felleshus” ges möjligheter till umgänge och gemenskap som varit ledord för områdets karaktär och dess myller av olikheter i arkitektur och form.

 • Balkong
 • Hiss
Hovetorpsgatan 60, Berga, Linköpings kommun

Hovetorpsgatan 60

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 295 000 kr

61,2 m²

2 rum

2 982 kr/mån

21 160 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa med trivsam standard och balkong i öster. Här bor ni med låg boendekostnad nära god service, matbutik och bra kommunikationer till centrum! Bekvämt på första våningen en trappa upp med fönster i två väderstreck är denna stora tvårummare belägen. Här finner ni stilrena golv, ljusa väggar och mycket ljusinsläpp. Planlösningen är disponerad på ett funktionellt kök med separat matplats, ett luftigt vardagsrum, ett sovrum med utgång till balkongen, gott om förvaring i garderober, ett duschrum med tvättmöjligheter, en separat WC samt en välkomnande hall. Välkommen till ett hem att trivas i! Mycket välskött förening med låg belåningsgrad där värme, vatten, kabel-TV samt bredband ingår i den tillika låga månadsavgiften! Här bor ni i ett bekvämt och bra område med närhet till livsmedelsaffär, frisör, vårdcentral, pizzeria, folktandvård och apotek i Berga Centrum. Från Herrgårdsgatan 8 tar ni er smidigt till Linköpings alla stadsdelar med buss eller via fina cykelvägar.

 • Balkong
Blåeldsbågen 76, Sturefors, Linköpings kommun
Blåeldsbågen 76, Sturefors, Linköpings kommun, bild 2
Blåeldsbågen 76, Sturefors, Linköpings kommun, bild 3

Blåeldsbågen 76

Radhus
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

3 195 000 kr

110 m²

4 rum

5 566 kr/mån

29 045 kr/m²

Välkommen till Linköpings södra delar, till ett attraktivt område söder om Harvestad med fantastiskt läge vid Stångån och omgivningar av lantliga vyer och eklandskap. Sturefors är ett av de områden som växt senare år, både i nybyggnation och även i popularitet. Det råder “småstadskänsla” med egen affär och serviceutbud, skola och barnomsorg och en vacker kyrka. Närheten till Stångån ger härliga miljöer och utflyktsmål, man har en egen badplats och ett rikt föreningsliv med fotbollsplaner och aktiviteter för stor som liten. Blåeldsbågen har ett härligt läge mot skog och mark på lugna gator utan genomfart. Här har man egen parkering på både uppfart och i carport och entrésidan erbjuder även stensatt uteplats mot entrén under tak samt altan utanför köket. Hallen har förvaringsdel med inre hall och garderobsvägg varifrån man når badrummet i entréplan som rymmer dusch och egen tvättavdelning med tvättpelare. Helkaklad och fräsch yta i vitt med gråskala på klinkergolv. Från hallen når man även det härliga köket som bjuder på både funktionell arbetsdel och förvaring samt en tilltalande matplats vid hörnfönster med fint ljusinsläpp. Här har man även utgång till en av hemmets flera uteplatser och altanen mot gatan. Interiör i tidlöst och smakfullt vitt med ekparkettgolv som genomgår helheten av bostaden. Mot trädgården finns ett rymligt vardagsrum med härlig yta och generösa fönsterpartier som ger gott om ljus och vy mot den lummiga grönskan utanför. Rummet går att dela av om man önskar ytterligare sovrum i entréplanet. Från rummet har man access till trädgårdsdel och den trivsamma altanen och grästäppa i trädgårdsdelen. Trappan upp rymmer extra förvaring och i övre planet finns sovrumsdelen med tre bra sovrum varav ett “master bedroom” med skjutdörrsgarderob. Bra storlek på samtliga sovrum och häruppe finns även ytterligare duschrum med dusch, även här helkaklat och med fräsch interiör. Då köket är en utbyggnad så möjliggörs ett fantastiskt extra utrymme i form av terrass på taket! Denna nås via övervåningen och ger hemmet en extra plats att njuta av under långa säsonger och också för flera sällskap att umgås samtidigt. Vinden möjliggör en del förvaring och det finns också ett förråd vid carporten. Det är promenadavstånd till Norrbergaskolan och även förskolor i närheten. Naturen intill ger härliga lekmiljöer och det finns även gott om utflyktsmål nära såsom Bjärka Säby slott eller Sturefors slott, naturreservat eller promenad på Östgötaleden. Det ges fina både cykel och bussförbindelser mot stadskärnan och SAAB, och mot city når man bland annat Landeryds GK, handelsplatser vid både Ekholmen och Harvestad vilket ger ett smidigt vardagsliv för stor som liten!

 • Premium
 • Uteplats
Odengatan 5, Vikingstad, Linköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Odengatan 5

Villa
Vikingstad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 995 000 kr

64 m²

3 rum

1 027 m² tomt

Mitt i villaidyllen i populärt område strax utanför Linköping finns detta trivsamma läge med omgivningar av lantlighet och vackra vyer. Här finns ett aktivt föreningsliv, skola och barnomsorg samt det populära Valkebobadet på promenadavstånd från hemmet. Vikingstad har även tillgång till pendel vilket ger smidiga förbindelser. På Odengatan bor man inbäddad i kvarteret med gott om gröna pauser och en lekplats i område. Tomten utgörs av plan gräsyta med fruktträd och buskar. Här finns parkeringsplats på uppfart samt ett garage. Entrén nås via stenlagd gång och i hallen finns plats för avhängning i kapprum. Intill hallen finns ett helkaklat duschrum och toalett. Från hallen når man också ett av entréplanets två sovrum. Köket är trivsamt och har plats för ett matbord, härifrån har man access till trädgården. Ett större sovrum finns i anslutning till köket med gott om plats för dubbelsäng samt två garderober. På entréplan finns även ett vardagsrum med ljusinsläpp i två väderstreck. En trappa ner finns ett rymligt och praktiskt källarplan som ger gott om extra funktion och möjligheter. Här finns gott om förråd och förvaring. Även en separat tvättstuga med ryms i nedre planet. Trädgården är lekvänlig och har fint solläge. Det finns plats för odling och uteplatser i skyddat läge. I Vikingstad finns affär och pizzeria samt även nyare padelbanor att tillgå. Natur och lantlig idyll finns på nära räckhåll med gott om utflyktsmål i skog och mark samt trivsamma gårdsbutiker såsom Löts gårdsmejeri eller Billa Gård. Ett större utbud med handelsområde finns både i närliggande Mantorp eller Tornby på kort bilsträcka.

 • Uteplats
Kvinnebyvägen 74, Kvinneby, Linköpings kommun

Kvinnebyvägen 74

Lägenhet
Kvinneby, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 795 000 kr

85,5 m²

3 rum

4 132 kr/mån

20 994 kr/m²

Välkommen till en markplanstrea i gavelläge! Varmt välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet med ett härligt hörnläge. Här finner ni ett boende med bra planlösning, fönster i tre väderstreck och trevliga ytor. Välkomnande hall som leder er vidare till samtliga rum med goda möjligheter till avhängning och förvaring. Det ljusa och stora köket erbjuder bra ytor för matlagning. Vidare finns här plats för större matbord där ni kan samla familj och vänner för goda måltider. I vardagsrummet finner ni generösa fönster som vetter mot två väderstreck, vilket skapar en trivsam atmosfär. Här får ni plats med både matbord och soffdel. Vidare erbjuder bostaden två sovrum. I ett av sovrummen finner ni utgången till boendets insynsskyddade uteplats i sydvästligt läge med många soltimmar. Det finns även ett stort renoverat badrum med tvättavdelning. På Kvinnebyvägen 74 bor ni i en privat och mycket välskött förening där hushållselen igår i avgiften. Området är lugnt och trivsamt med närhet till all service i Ekholmens centrum, skola, barnomsorg och till grönområden med fina promenadstråk. Bra cykelvägar och allmänna kommunikationer till och från city.

 • Uteplats
Norrsättersgatan 9B, Malmslätt, Linköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrsättersgatan 9B

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 425 000 kr

74 m²

3 rum

4 341 kr/mån

19 257 kr/m²

Välkommen till en mycket stilfull och välplanerad trea med balkong i härligt västerläge. Välskött och lågt belånad bostadsrättsförening i populära Malmslätt! På tredje våningen, högst upp i huset utan insyn med grönskande träd utanför fönstren finner ni denna fina trerummare om 74 väldisponerade kvadratmeter. Ytan är fördelad på ett väl tilltaget vardagsrum med inbyggda spotlights i tak samt utgång till en mysig balkong i ett soligt västerläge, ett smakfullt och tidlöst renoverat kök med all maskinell utrustning som den matlagningsintresserade behöver, två trivsamma och generösa sovrum, ett duschrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober. Hjärtligt välkommen på visningen! Malmslätt är ett område som ligger väster om Linköping med goda bussförbindelser in till city och närhet till motorvägen. I Riksbyggen Malmslättshus nr 1 bor man i en mycket trevlig och välskött förening med tillgång till el-laddstolpar samt närhet till naturen och bra service i Malmslätt med bl.a. mataffär, dagis och skolor. Elljusspår ligger i närheten för motion och sköna promenader men även Svartåfors badplats för bad. På fastighetens entrésida finns utemöbler och grill för föreningens medlemmar att nyttja.

 • Balkong
Krouthéns gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun
Krouthéns gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Krouthéns gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Krouthéns gata 2

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 995 000 kr

46 m²

2 rum

2 876 kr/mån

43 370 kr/m²

Stilren tvåa i populära stadsdelen Övre Vasastaden. En förening som erbjuder relax med bastu och pool men också ett gym samt ett övernattningsrum! Toppenboende om 46 kvadratmeter på våningsplan tre i hus med hiss, öppen planlösning samt flertalet fönster skapar ett mycket ljust boende. Ljuset i kombination med den moderna interiören och många tillval, allt ifrån parkettgolv till kakel, klinker samt spotlights i såväl kök som badrum ger minst sagt ett stilfullt intryck. Här samsas välplanerade och yteffektiva kvadratmeter tillsammans med sober inredning och goda platsbyggda förvaringsmöjligheter i hall och skjutdörrsgarderob med ELFA-system i sovrum. Här finner ni även ett fullutrustat och kvalitativt kök med med vitvaror från Siemens och och ett duschrum med tvättmöjligheter samt elektrisk golvvärme. Perfekt för förstagångsköparen, studenten eller pendlaren! Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikled förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. Stadsdelen skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och kommer utmärka sig med kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, gym, butiker, matbutik, vårdcentral och företagande samsas med folklivet.

 • Premium
 • Hiss
Gamla Tanneforsvägen 62, Tannefors, Linköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gamla Tanneforsvägen 62

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 495 000 kr

48 m²

2 rum

2 377 kr/mån

31 146 kr/m²

Bo toppmodernt med social planlösning och låg månadsavgift i populära Tannefors. Stilfullt boende som ni kommer vara ensamma om. Missa inte denna chans! På första våningen en trappa upp i 30-talshus finner ni denna tvårummare om 48 smarta kvadratmeter med delvis öppen planlösning, mycket ljusinsläpp och gott om förvaring. Bostaden är totalrenoverad vilket ger en hög standard med genomgående enhetliga golv, fräscha ytskikt, stilrent kök med all utrustning som krävs för den matlagningsintresserade samt ett helkaklat duschrum golvvärme och handdukstork. Välkomna till en boende du kommer vara ensam om! Detta är boendet för er som söker ett bra läge med närhet till centrum, cykelavstånd till Universitetet, HU, Universitetssjukhuset, gångavstånd om 20 min till flygplatsen och all service i Tannefors med bl.a. vårdcentral, mataffärer, restauranger, fiskaffär, bageri och gym. Samtidigt som ni har nära till det fantastiska promenadstråket längs Stångån.

Banérgatan 19, Vasastaden, Linköpings kommun

Banérgatan 19

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 695 000 kr

35 m²

1 rum

2 071 kr/mån

48 429 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. I hus uppfört 2018 med attraktivt och centralt läge finner ni denna kvadratsmarta, välutrustade och ljusa etta med sovalkov och söderbalkong! Perfekt för studenten, övernattaren eller förstagångsköparen. Välplanerat boende om 35 kvadratmeter med ett ypperligt läge på våning 2/5 i populära Vasastaden med en avgift om endast 2 071 kr/mån där alltifrån värme, vatten, tv, IP-telefoni, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Boendet är i nyskick vilket ger en enastående hög standard med genomgående ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum med spotlights, golvvärme och kombinerad tvättmaskin samt ett kök från kvalitativa HTH med alla bekvämligheter som kan önskas såsom bl.a. diskmaskin och inbyggd micro. Välkomna till ett kvalitetsboende! Här bor ni med 100 meters avstånd till Övre Vasastaden med dess utbud på mataffär, frisör, gym, vårdcentral samt fantastiskt bra restauranger. Med promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån och rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Här har ni 15 minuters cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

 • Balkong
 • Hiss
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun

Linnégatan 10

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 175 000 kr

22 m²

1 rum

1 431 kr/mån

53 409 kr/m²

Yteffektiv etta med mycket attraktiv läge i centrala Linköping. Perfekt första-/studentbostad! Varmt välkommen till det perfekta första boendet, student eller övernattningsbostaden. Ypperligt planerad med all den maskinella utrustning man kan önska sig såsom diskmaskin och kombimaskin. Modernt kök från Ballingslöv öppet mot allrum. Ljust allrum med fransk balkong och ett högt läge i fastigheten som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar i stilrena färger, utrustat med wc, tvättställ samt duschhörna. Här har ni även god möjligheter till tvätthantering i form av kombimaskin. Här bor ni med närhet till allt! På bara några minuter finns torgens utbud av butiker, affärer, simhall, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom Saab Arena, Stadsbiblioteket, Domkyrkan, Linköping Arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som ni kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån. Förutom den underbara Trädgårdsföreningen finns också Biblioteksparken samt Sankt Larsparken i närheten. Under ljuvliga sommardagar ligger det härliga Tinnerbäcksbadet i anslutning till stadskärnan och ett stenkast från bostaden.

 • Hiss
Thorells Gata 8, Vasastaden, Linköpings kommun
Thorells Gata 8, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Thorells Gata 8, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Thorells Gata 8

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 695 000 kr

46 m²

1 rum

3 562 kr/mån

36 848 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning. Välkomna till denna välplanerade etta med attraktivt och centralt läge, 3,15 meter i takhöjd, låg avgift och balkong i söderläge! I populära Övre Vasastaden finner ni denna yteffektiva etta med öppen planlösning, mycket ljusinsläpp, gott om förvaring och unik takhöjd. Boendet, som är i nyskick, erbjuder en exceptionell hög standard med ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin samt ett modernt kök från Ballingslöv med bänkskiva i sten och goda arbetsytor. Här finns alla bekvämligheter som kan önskas såsom bl.a. diskmaskin och inbyggd micro. Detta är boende för dig som har högt ställda krav och som värdesätter stil och komfort. Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikleden förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. En helt ny stadsdel skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och kommer utmärka sig med kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, butiker och företagande samsas med folklivet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Poesigränd 3B, Vallastaden, Linköpings kommun

Poesigränd 3B

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 785 000 kr

45,3 m²

2 rum

2 907 kr/mån

39 404 kr/m²

Välkommen till Vallastadens mysiga och urbana charm där tät arkitektur samsas med grönområden och öppna pauser i kvarterens moderna struktur. Här bor man med kort promenadsträcka till både Universitetet och Mjärdevi, vilket gör läget attraktivt. Närheten till skog och mark vid Tinnerö eklandskap, Vallskogen och de fina stråken vid Smedstabäcken och Paradisparken ger en fin kombination av storstadskänsla med naturen inpå knuten. Serviceutbudet är gott med bra affär, systembolag, gym med mera invid Djurgårdens handelsplats samtidigt som kommunikationerna till stadskärnan och Resecentrum är ypperliga med både cykel och buss. På Poesigränd i Brf Paviljongen bor man i en välplanerad tvåa med moderna och tidlösa ytskikt i vitt med härligt ljusflöde och två franska balkonger. Man välkomnas via egen entré där lummig grönska och uteplats ges intill dörren vilket ger extra känsla av rymd till bostaden. Hallen rymmer bra förvaring samt access till duschrum med helkaklad yta samt egen tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen löper köket med modern inredning och vitvaror, där kök och vardagsrum hänger ihop som en öppen enhet. Fint planerad yta rymmer både matplats och bekväm soffdel, samt två garderober intill den franska balkongen. Intill vardagsrummet finns sovrummet med ytterligare två garderober, plats för dubbelsäng och eventuell skivbordsplats om så önskas. Rummet har fin och fri vy mot Smedstabäcken som ringlar genom området och dess fina grönytor. Föreningen har härliga gemensamma ytor, däribland uteplats med möjlighet till grillning precis utanför dörren och en gemensam vinterträdgård högst upp i huset. Som boende i Vallastaden har man tillgång till ett Felleshus som erbjuder övernattningsmöjligheter för gäster. I området finns gemytliga samlingspunkter med lekfull struktur av färg och form som är signifikant för helheten i dessa populära kvarter. I dagsläget finns både restauranger och caféer, och fler verksamheter kommer etablera sig allt eftersom stadsdelen utvecklas. Utöver lättillgängliga löp- och promenadslingor i grönområdena är det nära till padel, tennis och golf intill Mjärdevi företagspark

 • Hiss
Hertig karlsgatan 10, Centralt, Linköpings kommun

Hertig karlsgatan 10

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 295 000 kr

68 m²

2 rum

3 708 kr/mån

33 750 kr/m²

Välkommen till en sober och väldisponerad tvåa med toppläge med balkong i attraktiva Vasastaden. Förstklassigt boende som talar för sig själv! På våning tre i hus med hiss med välplanerad planlösning och generös balkong i söderläge finner ni detta fantastiska boende. Ett drömboende där allting är genomtänkt in i minsta detalj - stilrent och lyxigt! Här samsas ett snyggt kök med detaljer såsom rostfria vitvaror och otroligt goda arbetsytor med sobra färgval i hela bostaden, fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och väl tilltagna rum. Här finns allt som den sparsmakade efterfrågar. Ett boende som måste upplevas på plats! Här bor ni i ett charmigt och populärt innerstadsområde med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till rikstäckande kommunikationer från resecentrum som lämnar ingen besviken. Här bor ni med cykelavstånd till universitetet och citypulsen finner ni bara några få minuters promenad bort.

 • Balkong
 • Hiss
Klockaregården 25, Skäggetorp, Linköpings kommun

Klockaregården 25

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

975 000 kr

71 m²

2 rum

3 788 kr/mån

13 732 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvåa med en fantastisk rymd och insynsskyddad balkong i västerläge med eftermiddagssol. Lägenheten har en väldigt funktionell planlösning med ett ljust vardagsrum med stora fönster som skapar en härlig lyster och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er till bostadens balkong i ett insynsskyddat västerläge, perfekt för att avnjuta dem värmande sommardagarna! Det stilfulla köket har gott om förvaringsutrymmen och goda arbetsytor som lämpar sig perfekt för den matlagningsintresserade. Utöver detta så erbjuder bostaden ett sovrum samt ett rymligt badrum med möjlighet till tvätthantering. På Klockaregården 25 så bor ni i en stabil förening där bredband och IP-telefoni ingår i avgiften. Lugnt område med fina yttermiljöer. Nära till service i Skäggetorp centrum samt bekvämt cykelavstånd till Universitetet, Tornbyområdet och citykärnan.

FÅLÅSA 2:5 , Vikingstad, Linköpings kommun
FÅLÅSA 2:5 , Vikingstad, Linköpings kommun, bild 2
FÅLÅSA 2:5 , Vikingstad, Linköpings kommun, bild 3

FÅLÅSA 2:5

Tomt
Vikingstad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 695 000 kr

2 508 m² tomt

Chans att förvärva byggklar tomt i Vikingstad och förverkliga er villadröm! V/a anslutningsavgiften är betald, fiber och el framgrävt till tomtgräns. Endast 5-10 min cykelväg från stationen i Vikingstad finns nu möjlighet att förvärva en stor och plan tomt på drygt 2.500 kvm. Området har redan två uppförda, nybyggda fastigheter och inklusive denna blir det två till. Läget är idealiskt; med utsikt över fälten intill men med skyddande skog på andra sidan - inte för långt ut på landet men ändå med ett rofyllt, lantligt läge. Vid tomtgräns är det framgrävt fiber, el och kommunalt v/a som nu enkelt kan anslutas. I Vikingstad finns all tänkbar service såsom affär, restaurang, nyrenoverad skola, frisör etc. Östgötapendeln tar er till Linköping C från tidig morgon (05) till sen kväll (24, vardagar) på bara 8 min. För den aktive så finns både elljusspår, Valkebobadet med tempererat utomhusbad och padelbanor. Intill Valkebobadet ligger Vikingavallen och Vikingstad SK med föreningsliv och fotbollslag från herr-pojkserier, det finns också en gymnastikförening får stora och små. Det finns idag ett beviljat bygglov, se under "dokument" avseende ett LB-hus "Optimal 180" men det är givetvis inget en ny köpare måste använda sig av, övriga två grannar har byggt enplanshus. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Krouthéns gata 3, Vasastaden, Linköpings kommun

Krouthéns gata 3

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 295 000 kr

67 m²

2 rum

3 942 kr/mån

34 254 kr/m²

Välkommen till Övre Vasastadens charmiga läge med tillgång till uteserveringar på torget och nya fastigheter med urban karaktär. Här bor man i gemytligt grannskap, nästan som en stad i staden med fin närhet till restauranger och mysiga butiker. En ny stadsdel som byggts som en förlängning av den äldre Vasastaden med promenadavstånd till både Resecentrum och citys utbud av kultur och handel. På Krouthéns gata finns här ett luftigt hem med fräscha ytor. Hallen har gott om förvaring med både garderober och kapphängare samt praktiskt klinkergolv intill entrén. Från hallen når man badrummet som har helkaklade ytor i vitt med grå klinker på golv. Här finns dusch samt förvaring i kommod och även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Den sociala ytan utgörs av kök och vardagsrum med vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Köket har en genomgående arbetsdel med stilren interiör i vitt med en luftig matplats vid fönster. Här finns en öppenhet in mot vardagsrummet vilket ger en trivsam rumslighet av sällskapsdelen. Från vardagsrum når man en solig balkong i västläge mot innergårdens skyddade läge vilket ger långa säsonger. Sovrummet vetter åt svala öster med gott om förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober samt plats för dubbelsäng. Till lägenheten hör även ett förråd samt gemensam yta på grönskande gård med uteplats. Ett stenkast från bostaden når man den härliga Timmermansplatsen med populära uteserveringar och ett stort utbud av kvarterskrogar. Här finns affär och närhet även till Bondens Skafferi med gediget matutbud från närliggande gårdar. Kommunikationer till stadens större arbetsplatser är goda med både buss och cykel och man når smidigt både LiU, US och SAAB. Förutom Linköpings härliga stadsparker på nära avstånd så har man även närhet till de vackra stråken vid Stångåns strand med fina promenadslingor!

 • Balkong
 • Hiss
Timmermansgatan 1C, Vasastaden, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1C

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 445 000 kr

36 m²

1 rum

2 138 kr/mån

40 139 kr/m²

För privatvisning vänligen kontakta ansvarig mäklare. I hus uppfört 2016 med attraktivt och centralt läge finner ni denna yteffektiva etta med generös uteplats mot innergården! Bekvämligheter såsom matbutik och restauranger på kort avstånd. Perfekt för studenten, övernattaren eller förstagångsköparen. Välplanerat boende med ett ypperligt läge i stadsdelen Övre Vasastaden med en avgift om endast 2 138 kr/mån. På 36 genomtänkta kvadratmeter med öppen planlösning, mycket ljusinsläpp och gott om förvaring finner ni allt som behövs. Boendet är i nyskick vilket ger en enastående hög standard med genomgående ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum och ett kök från kvalitativa Ballingslöv med bänkskiva i svart granit. Välkomna till ett kvalitetsboende! Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikled förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. Stadsdelen skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och utmärker sig med sin kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, gym, butiker, matbutik, vårdcentral och företagande samsas med folklivet.

 • Uteplats
 • Hiss
Djurgårdsgatan 13, Linköping, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 13

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 995 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 309 kr/mån

37 290 kr/m²

På trivsamma Djurgårdsgatan bor man här med kort avstånd till mysiga stadskvarter och alldeles intill den vackra parken, Trädgårdsföreningen. Det är nära till US som nås inom promenadläge och det är också kort cykelavstånd till LiU, Resecentrum och SAAB. Denna fina lägenhet har gott om ljusflöden med många fönster och man har en luftig takhöjd vilket också ger en rymligare karaktär. I hallen finns förvaring i garderobsdel samt bra utrymme för ytterkläder med kapprumsdel i den yttre delen. Här finns ett helkaklat och modernt badrum med dusch samt med klinkergolv och förvaring i kommod. Till höger från hallen finns ett bra sovrum med plats för dubbelsäng samt med garderober. Dubbla fönster ger rummet ett härligt ljus. Köket är placerat i hemmets mitt och här finns funktionell yta med maskinell utrustning och matplats vid barköksdel som också fungerar som arbetsyta. Mörkare skåpsluckor med bänkskiva i ek och vitvaror i rostfritt. Rummet är tilltalande med parkettgolv och tre härliga fönster som ger vy och ljus som växlar med årstider och väderlek. Här finns bra plats att möblera med både matbord och bekvämare soffdel och skrivbord. En trivsam helhet med fantastiskt fint läge nära stadens populära restauranger, shopping och bagerier. Det är nära biblioteket och stadsparken vid Domkyrkan, även med fin access till de vackra stråken vid Stångåns strand som erbjuder lummig grönska vid det glittrande vattnet. Här bor man i bekvämt stadsliv med vad det bästa Linköping har att erbjuda!

 • Plus
 • Hiss
Linnégatan 10, Linköping, Linköpings kommun

Linnégatan 10

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 195 000 kr

22 m²

1 rum

1 431 kr/mån

54 318 kr/m²

Yteffektiv etta med mycket attraktiv läge i centrala Linköping. Perfekt första-/studentbostad! Varmt välkommen till det perfekta första boendet, student eller övernattningsbostaden. Ypperligt planerad med all den maskinella utrustning man kan önska sig såsom diskmaskin och kombimaskin. Modernt kök från Ballingslöv öppet mot allrum. Ljust allrum med fransk balkong och ett högt läge i fastigheten som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar i stilrena färger, utrustat med wc, tvättställ samt duschhörna. Här har ni även god möjligheter till tvätthantering i form av kombimaskin. Här bor ni med närhet till allt! På bara några minuter finns torgens utbud av butiker, affärer, simhall, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom Saab Arena, Stadsbiblioteket, Domkyrkan, Linköping Arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som ni kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån. Förutom den underbara Trädgårdsföreningen finns också Biblioteksparken samt Sankt Larsparken i närheten. Under ljuvliga sommardagar ligger det härliga Tinnerbäcksbadet i anslutning till stadskärnan och ett stenkast från bostaden.

 • Balkong
 • Hiss
Norrsvängen 3A, Valla, Linköpings kommun

Norrsvängen 3A

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

1 495 000 kr

40 m²

1 rum

2 932 kr/mån

37 375 kr/m²

Väldisponerad och fräsch etta i Gottfridsberg. Perfekt för dig som är student söker ditt första boende eller som övernattningslägenhet. Lägenheten är genomgående, ljus och välskött med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden välkomnar med en stor och öppen hall där god förvaring ges i garderober och rymlig klädkammare. I det väldisponerade allrummet finns gott om utrymme för såväl kontorsdel som sängplats och soffa. Från allrummet kan ni sedan ta er vidare till den ljuvliga balkongen, belägen i ett underbart söderläge. Bostadens kök erbjuder gott om arbetsytor och har utrymme för matplats med utsikt över rogivande grönområden. Utöver detta så har ni även tillgång till det helkaklade badrum med access från hallen. Goda möjligheter till tvätthantering finner ni i fastighetens källare där ni finner en välutrustad tvättstuga . Här bor ni i en solid HSB förening i ett lummigt men ändå stadsnära läge med närhet till fina grönområden, skog, Universitetet och Gamla Linköping. Vill du bo med gångavstånd till såväl universitet som Linköpings shopping och citypuls är detta stället för dig!

 • Balkong
Gullbergsgatan 1, Valla, Linköpings kommun

Gullbergsgatan 1

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 295 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 315 kr/mån

35 581 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Unik och stilfull tvåa i hus byggt 2018 på andra våningen med ett fantastiskt läge och balkong om ca 10 kvm i härligt söderläge. För er som vill ha ett nytt, modernt och socialt hem! På genomtänkta kvadratmeter och öppen planlösning finner ni detta boende beläget i populära Valla med närhet både till stadskärnan men också fina naturomgivningar. Boendet karaktäriseras av fönster i två väderstreck, bra ljusflöde och stilren interiör. Enastående hög standard där ekparkettgolv samsas med vit- samt gråmålade väggar. Köket är från kvalitativa Marbodal och är inrett med alla tänkbara vitvaror i rostfritt stål. Stilrent duschrum som har allt som ni kan önska - tvättavdelning och handdukstork. Missa inte denna möjlighet! Här bor ni med gångavstånd till Universitetet, Gamla Linköping, Rydsmotionscentrum, Valla fritidsområde, sjukhuset och centrum med hela dess utbud av nöje, kultur, shopping, affärer, restauranger och citypuls. Ett stenkast från lägenheten finner ni service såsom livsmedelsbutik, bensinmack, pizzerior och goda kommunikationer med buss.

 • Balkong
 • Hiss
Härna Askegård 1, Vreta Kloster, Linköpings kommun
 • Budgivning pågår

Härna Askegård 1

Gård/Skog
Vreta Kloster, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

8 500 000 kr

177 m²

8 rum

3 ha tomt

Välkommen till ett ljuvligt läge på den östgötska slätten med kort avstånd till stadskärnan. Omgivningarna utgörs av böljande fält, kyrktorn och fantastiska landskap vars uttryck och färg växlar med årstid och väderlek. I en levande landsbygd bor man här nära mysiga gårdsbutiker och med läge nära Roxen och Berg som erbjuder natursköna utflyktsmål och upplevelser vid Göta kanal eller bad och fiske vid Svartån. Denna mindre gård omfattar 3 ha och passar ypperligt för att ha hästar med otroligt välskötta ytor och lyx i både boningshus som såväl utvändiga ytor. Idag används fastigheten till bilintresse vilket med fördel kan även kombineras då det finns påkostat garage och plats för flera bilar med ytor i toppklass. Härna Askegård 1 ligger med ungefär tio minuters bilresa från Linköping, med nära access till handelsutbud vid Tornby samt även serviceutbud i Berg. I lantlig miljö kombineras ett nybyggt hem med vacker trädgård och utemiljö tillsammans med fina beteshagar, belyst paddock och gårdsplaner. En tjusig allé kantad av hagar och ridbana som inramas av de vita staketen ger fastigheten ett välkomnande och elegant intryck. Gårdsplanen mot garaget delvis stensatt, i övrigt en generös asfalterad yta som rymmer plats för fordonsparken och parkering. Garagedelen i den renoverade ladugården har tre portar varav två dubbelportar med access in till en dröm för den motorintresserade. Slipade betonggolv, spotlights i tak och gott om plats med snygg uppställningsyta. Stalldelen är nedmonterad på inredning men hade tidigare fyra boxar. Här finns också en trivsam sadelkammare och höskulle med fin yta för hästlivet som har bra beteshagar med belyst ridbana. Utöver den fint iordninggjorda ladugården finns ytterligare uthus med förrådsdelar och jordkällare, det ger även möjligheter för ytterligare djur eller kreativa hemmaprojekt. Fastighetens grönytor är parkliknande och välskötta med prydliga rabatter och grönska. Huset ligger fint placerat med vyer över såväl omgivande landskap som den egna fastighetens tilltalande gårdsplan. Trädgårdsdelen rymmer plan gräsyta med access via stensatta gångar. Entrésidan har en fantastiskt fin uteplats i magnifikt solläge med skydd från vind av tät grönska och pergola. Huset är uppfört 1998 i ett plan med bra funktion och trivsamma, sociala ytor med vackra utblickar över landskapet från alla håll. Nuvarande utförande har tillvaratagit en del av huset och skapat en egen lägenhet med separat ingång, duschrum, sovrum samt kök och vardagsrum med möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Denna yta kan givetvis återställas och införlivas med övrig yta vid behov. I övrig yta ges en välkomnande entré via en ljus hall med garderob och klädkammare. Tre bra sovrum finns fördelade till vänster där man även finner ett fräscht, nyrenoverat badrum med dusch. Rakt fram från hallen finns en enorm social sällskapsdel med ett härligt vardagsrum samt del i utbyggnaden med magnifika fönsterpartier och öppenhet i nock. Här ryms braskamin och öppningsbara glasväggar ut mot ”spadelen” med utebad och en stor terrass som löper runt hela trädgårdssidan. Från hallen till höger ryms det härliga köket med gott om ytor och plats för stort matbord vid burspråksfönster. Via köket når man också en separat och praktisk tvättstuga med bra förvaringsutrymmen. Totalt sett genomgående fräscha, moderna ytor med härliga vyer och rymd. Väder, vind och årstider ger ständig variation till detta exceptionellt fina läge. Stjärnklara nätter växlas mot färgsprakande sommarhimlar och närheten till Linköping ger både stadsliv och lantlighet till denna vackra miljö. Trädgården ger alla möjligheter till lek eller odlingsintresse med stora ytor och sällskaplig inramning. Vill man söka sig på upptäcktsfärd i närmiljö så finns växthuset i Rökinge med sina populära tomater, Bostället Vedugnsbageri med bakverk och Hantverksgården i Ledberg som populära besöksmål.

 • Uteplats
Skogsvändan 3A-B, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 3A-B

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 925 000 kr

78 m²

3 rum

5 526 kr/mån

37 500 kr/m²

Fantastisk nyproducerad 3:a med balkong i soligt västerläge. Inflyttning kan ske under mitten/slutet av november.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skogsvändan 5A-B, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 5A-B

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 385 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 505 kr/mån

37 559 kr/m²

Fantastiskt läge i efterlängtat område nära skog och mark samt gediget utbud av service och kommunikationer. Brf Skogsvallen tar nu form i en av Linköpings mest attraktiva stadsdel med uppvuxen villaidyll som gränsar mot oändliga skogar, golfbana och Stångåns glittrande vatten. Prel. inflyttning december 2022

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skogsvändan 5A-B, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 5A-B

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

2 995 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 526 kr/mån

38 153 kr/m²

Nyproducerad 3:a i bästa solläge, prel. inflyttning december 2022.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 41