Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ryddalsgatan 4, Valla, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 10:15
Ryddalsgatan 4, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Ryddalsgatan 4, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Ryddalsgatan 4

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 850 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
4 290 kr/mån
38 542 kr/m²

Önskas privat visning vänligen kontakta ansvarig mäklare. Stilfullt boende i populära Valla mitt emellan universitetet och centrum. Helt klart det ideala boendet för studenten eller för dig som flyttar hemifrån! Söker ni en perfekt tvåa med bästa läget i Valla? Då har ni hittat rätt! Välkommen till en ljus lägenhet med fina ytskikt och genomgående stilrent golv. I boendet råder modern interiör med välvalda detaljer. Hela lägenheten renoverades stilsäkert under 2019. Fullutrustat kök med smakfull inredning som sätter pricken över i:et! Helkaklat duschrum. Vardagsrum med fönster i två väderstreck, access till köket samt tillgång till en klädkammare/förråd. Ljust sovrum med gott förvaringsmöjligheter. Detta är boendet som tillför det lilla extra! Charmig och familjär bostadsrättsförening med fin trädgård. I Valla bor ni med gångavstånd till universitetet, Gamla Linköping, Ryds motionscentrum, Valla fritidsområde och centrum med hela dess utbud av nöje, kultur, shopping, affärer, restauranger och citypuls. Ett stenkast från lägenheten finner ni service såsom livsmedelsbutik, bensinmack, pizzerior och goda kommunikationer med buss.

  • Premium
Lindengatan 8, Linköping, Linköpings kommun

Lindengatan 8

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
2 433 kr/mån
34 455 kr/m²

Välkommen till denna drömlägenhet med otroligt fina ljusflöden och en optimalt planerad yta. Här bor man i mysiga kvarter med blandad bebyggelse där det finns gott om gröna pauser och med ett nära läge till Stångån vackra stråk och glittrande vatten. Tannefors utgör en riktig pärla med småstadskänsla, här har man eget “centrum” med bageri, fiskaffär och gott om kvartersrestauranger och samtidigt promenadavstånd till stadskärnan. Detta är en bostad som andas trivsel och rymd, där man har en fin känsla och enhetlig karaktär. Hallen är välkomnande med plats för kapphängare samt access till ett toppfräscht, helkaklat badrum i vitt och med inslag av ek i kommod. Här finns dusch samt även egen tvättmaskin vilket ger bra funktion utöver de gemensamma tvättstugorna i fastigheten. Vidare når man ett rymligt vardagsrum med fint utformad yta med fönster i hörnläge och utgång till balkong och vidare öppenhet mot matplats och kök. De sociala delarna är generösa till storlek och den fina matplatsen mellan vardagsrum och kökets arbetsdel ger gott om utrymme för större bord. Köket går i vitt med praktiska arbetsytor i vinkel och vitvaror i rostfritt. Ljuset flödar mellan rumsligheterna från flera håll och balkongen ger extra plats med skyddat läge och långa säsonger. Sovrummet är även det rymligt till ytan med gott om plats för dubbelsäng och ombonad färgskala i mjukt grått på väggen samt hel garderobsvägg. Helheten ger ett riktigt fint hem med fräscha ytskikt och charm, bara att flytta in. Närområdet ger fin tillgång till parker och härliga rekreationsmiljöer inom kort avstånd och man har kort cykelväg till såväl SAAB som US och i övrigt bra kommunikationer med buss. Stångåns vattenlinje ger både fina uteserveringar och “strandhugg” samt tillgång till löpslingor och picknicklägen. Ett boende där man trivs i en attraktiv, central stadsdel!

  • Balkong
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1A, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1A

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 245 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/6
1 698 kr/mån
54 130 kr/m²

Välkommen till gemytliga Valla, ett populärt område med gott om grönska och läge mitt emellan stadskärnan och universitetet. Här når man även US, Mjärdevi och Resecentrum med smidiga förbindelser vilket sammantaget med områdets charm gör läget ständigt attraktivt. Det finns affär, bageri och kvartersrestauranger inom några minuters promenad och man har också fin närhet till variation av skogar med Vallaskogen, Rydskogen och Lektorshagen i närmiljön. Denna nybyggda fastighet rymmer här en välplanerad etta med fräsch interiör och smart funktion på den nätta ytan. Hallen ger förvaringsytor med garderober och kapphängare och vidare access till ett tidlöst och stilrent badrum med dusch och egen tvättmaskin. Även här med bra skåp, både i kommod samt vägghängd förvaring. Rummet är ljust med kokvrå och utgång till en trivsam balkong med fria vyer över det trivsamma kvarteret. Här finns plats för både matbord och säng med tilltalande ljusinsläpp. Utöver detta finns förråd och gemensamma ytor i den utvändiga gårdsytan. I närområdet hittar man även den vackra Fridhemsparken som ger fin plats för soliga dagar. Området ligger nära Gamla Linköpings vackra miljöer med caféer och butiker som samsas på kullerstensgator intill Vallaskogen, väl värt ett besök med aktiviteter året om. Varmt välkommen till ett riktigt bra läge i modern fastighet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Johannes Magnus Väg 32, Vallastaden, Linköpings kommun

Johannes Magnus Väg 32

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 831 kr/mån
48 429 kr/m²

Fransk New York känsla! Etageboende ca 4,6 meter i takhöjd, påkostade material, smart planlösning och balkong i väster. Spektakulärt och modernt boende - perfekt för studenten eller förstagångsköparen. Unik möjlighet! Bo i en lägenhet med öppen och mycket välplanerad planlösning samt balkong med soligt läge. Här samsas ett stort fönsterparti med stilrena detaljer och massivt trägolv! Ballingslöv med välvald maskinell utrustning från Siemens samt bänkskiva i komposit. Fabulöst duschrum som går i stil med övrig inredning. Sovrum på etagedel - med hjälp av etagedelen fungerar detta boende som en "minitvåa". Här finns allt som den sparsmakade efterfrågar. Ett boende som måste upplevas på plats! I Vallastaden finns det mesta. Närhet till service såsom mindre matbutik, restauranger och pizzerior, City Gross, apotek, Systembolaget. Rikliga fritids- och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela Eklandskapet. Nära till Gamla Linköping, Lill-Valla parkområde och Linköpings friluftsmuseum. Rakt igenom stadsdelen porlar Smedstadbäcken med angränsande och omtyckt å-park. Ett stenkast från området finns universitetet och Campushallen för träning och det är inte heller långt till Linköpings golfklubb. Vart du än ska finns goda kommunikationer via cykelvägar och buss. Som andelsägare till kvarterets ”Felleshus” ges möjligheter till umgänge och gemenskap som varit ledord för områdets karaktär och dess myller av olikheter i arkitektur och form.

  • Balkong
  • Hiss
Linggatan 9A, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Linggatan 9A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 9A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 9A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
42,9 m²
2 rum
vån 1/3
2 856 kr/mån
34 848 kr/m²

Här bor man i gemytliga kvarter med kort avstånd till Linköpings stadskärna och Resecentrum. Denna ljusa tvåa har en genomgående planlösning med gott om ljus och fint fördelad yta i en välskött och stabil förening. I närmiljön finns fina grönytor och mysiga stråk i äldre kvarter med restauranger och caféer. Föreningen har löpande renoverat sina fastigheter och man har gemensam access till extra faciliteter såsom gym, tvättstugor, förråd och uteplatser på lummiga innergårdar. Man välkomnas via en luftig entréhall som rymmer garderobsdel samt plats för kapphängare. Här finns ett badrum med dusch och helkakladet ytor och klinkergolv samt ljusinsläpp från fönster. Vidare fördelas ytan i en del med kök och sovrum och åt motsatt håll ett luftigt vardagsrum med fönster åt två håll tack vare placeringen på fastighetens hörna. Rummet är trivsamt med utblick över trädgrönska och det finns charmiga, äldre attribut av de bevarade trägolven som även återfinns i den övriga ytan. Sovrummet ger en bra plats för sängen och här når man även kök med arbetsyta. Interiören är välskött och tidlös med gedigna, moderna materialval med bra skåp- och bänkutrymme för matlagning och förvaring. Helheten utgör ett tilltalande hem med rymlig känsla och härliga omgivningar. Man har cykelavstånd till såväl US som LiU och Mjärdevi och promenadavstånd till city. Här bor man även nära Övre Vasastadens trevliga uteserveringar där det även finns affär och gym förutom utbudet i stadens centrala delar.

  • Premium
Våreldsvägen 3D, Sturefors, Linköpings kommun

Våreldsvägen 3D

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2
4 633 kr/mån
23 395 kr/m²

Här erbjuds ett fint hem i populära kvarter i ett naturskönt område i Linköpings södra delar. I en välskött och smidig förening bor man här i gemytliga kvarter och gott om grönska i omgivningarna med tillgång till egna gårdar. I Sturefors finns flera skolor, förskolor och affär med smidig förbindelse mot stadskärnan med både buss, bil och cykel. Här trivs man oavsett ålder och området har senare år byggts ut med sin fina attraktionskraft med läge intill Stångån och eklandskap. Denna bostad har utformning som en lägenhet med tre möjliga sovrum där ytan är flexibel och kan öppnas upp vid önskemål. Man bor en trappa upp i trivsamt utformade hus i två plan med access via egen ingång genom loftgång och balkongdel mot entrén. Hallen är praktisk med kapphängare och kapprumsdel med garderob där man även når ett funktionellt badrum. Badrummet rymmer dusch samt egen tvättavdelning. Vidare nås även ett av bostadens sovrum direkt till vänster från hallen. Kök och allrum hänger samman som en trivsam och social enhet med härligt ljus och utgång till balkong med soligt läge i söder. Kökets ytor löper i en praktisk vinkel med interiör i stilrent vitt. Här finns extra plats på köksö och även en med social plats att sitta ner. Rumsligheten ger plats för bekvämare soffdel och en sovrumsdel som avgränsas med garderobsvägg. Här kan man dela av med vägg alternativt öppna upp efter behov. Ytterligare ett större, ”master bedroom” ryms i bostaden med härligt ljusflöde från två håll tack vare hörnläge. Helheten är stilren och ljus med fönster i tre väderstreck och fina utblickar mot omgivningarnas grönska. Föreningen ger även förråd och parkering till bostaden och gemensamma innergårdar att nyttja. Närmiljön ger härliga stråk för promenader och närhet till lekplatser och i Sturefors finns även en härlig badplats vid Stångån. Utöver detta finns tillgång till aktiviteter och föreningsliv, gott om utflyktsmål och skogsturer på nära håll, samt serviceutbud även vid Harvestad och Ekholmen. Välkommen till ett smidigt boende i idylliskt område med ”småstadskaraktär” i Linköpings södra delar!

  • Balkong
Juby Månängen 1, Askeby, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Juby Månängen 1

Villa
Askeby, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 875 000 kr
195 m²
8 rum
1 978 m² tomt

Välkommen till ett enskilt läge strax utanför Askeby med fantastiska vyer och naturen inpå knuten. Tomten är generös med nästan 2 000 kvm med öppna fält och skogskanter som närmsta granne där färg och form växlar med årstider och ytan erbjuder härliga lekmiljöer för barnens upptäcktsfärder. Denna villa är uppförd 2016 med trivsam planlösning och möjligheter för ny ägare med flexibel funktion i antal rum. Ovanplanet har både oinrett allrum och badrum och här finns fin plats för tre sovrum med mysiga snedtak och vackra vyer över landskapet. Hallen har gott om rymd och ljus med vardagsrummet tillgängligt till vänster som sedan övergår i kök och allrumsdel. Detta skapar en härlig enhet av sociala ytor med både flöde av ljus och vackra utblickar över natur och omgivningar. Vardagsrummet har fint hörnläge och köket ger både fina arbetsytor såväl som förvaring och umgängesplats. Här finns köksö och matplats samt allrumsdel med stora fönster mot trädgården samt utgång. Köksdelen är modern och tidlös i vitt och med inslag av ek som samsas med vitvaror i rostfritt. Till höger från hallen ligger ytan placerad i vinkel där det ryms två sovrum med bra storlek och ett något större. Båda med garderober och i denna del finns också ett badrum med dusch och bra förvaringsmöjligheter samt en separat och funktionell tvättstuga med access ut. En trappa upp ryms tre sovrum samt allrummet och möjligt badrum med bra förvaringsdelar. Utemiljön är rogivande och mysig med delvis naturtomt och känsla av att övergå i skog och natur. Här finns både plan gräsyta, grusade gångar och stensatta uteplatser. Man njuter av den naturliga grönskan som ger fina perspektiv och blickfång vartefter årstiderna varierar. I närliggande Askeby finns förskola, skola samt aktivt föreningsliv. Det ges bra kommunikationer till Linköping med bil och buss samt att det finns serviceutbud i närliggande Linghem!

  • Plus
  • Uteplats
Videhagsvägen 17, Hackefors, Linköpings kommun

Videhagsvägen 17

Radhus
Hackefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 775 000 kr
136 m²
5 rum
482 m² tomt

I Linköpings södra delar, intill Stångån och vacker natur finns här ett populärt område med trivsam villastruktur. Man har nära till SAAB och stadskärnan genom trivsam cykelväg längs vattnet eller via bil och buss och det är promenadavstånd till skola och barnomsorg. Här ges fantastiskt fina möjligheter även för rekreation och aktivitet i hemmatrakterna med löpslingor och skidspår vid Åbysäcken, badplatser samt fotbollsplaner. Här hittar vi ett kedjehus anno 1972 med sin tidstypiska praktiska funktion och flexibilitet tillsammans med lättskött trädgård. En plan gräsyta välkomnar husets entrésida med en prydlig och tät häck och här finns även en generös uppfart med parkering samt garage med förrådsdel. Hallen är rymlig med ett tillhörande kapprum som erbjuder bra utrymme för ytterkläder. Härifrån nås även ett bra badrum med kaklad yta och badkar. Intill entrén ryms också en separat och funktionell tvättstuga. Entréplanet har två stora sovrum i fil, bägge med fina ljusinsläpp och förvaring i garderober med läge mot trädgårdssida i svalt östligt väderstreck. Vidare ges ett spatiöst och öppet utrymme för allrum med övergång genom en naturlig matplats till ett praktiskt arbetskök. Ytan har gott om plats och även ytterligare sällskapsdel till den takade altanen med långa, härliga säsonger att njuta av. Köket går i modernt vitt, fräscht renoverat och med gott om förvaring. En trappa upp nås ett ombonat ovanplan med trivsamma snedtak och två rymliga sovrum i varsin del av det övre planet. Bägge rummen med dubbla fönster vilket ger möjligheter att dela av vid behov. Här finns även ytterligare badrum med dusch och separat bastu. Utemiljön är trivsam och skyddad, det härliga uterummet vetter mot entrésidans soliga läge och den plana, lekvänliga gräsytan. Trädgårdssidan är mer inbäddad av uppvuxen häck md fina odlingsdelar, fruktträd och öppen yta även här. Närmiljön bjuder på skogspartier och fotbollsplaner, vintertid spolas isen bara några minuter från huset för skridskoåkning och det finns flera badplatser längs Stångån. Slingorna längs vattnet är natursköna både mot staden och söderut mot eklandskap och varierade skogar. Här finns även de fina miljöerna kring Landeryds GK med Friskis & Svettis och serviceutbudet är generöst både vid Ekholmen centrum och Harvestads handelsplats.

  • Uteplats
Götgatan 30A, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Götgatan 30A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Götgatan 30A, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Götgatan 30A

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 314 kr/mån
36 442 kr/m²

Det perfekta boendet i attraktiva Vasastaden med fördelaktig månadsavgift på välplanerade kvadratmeter med fin standard och balkong i härligt läge! Här bor ni i ett charmigt boende på våning två med med fönster i två väderstreck, fräscht kök och duschrum, ljusa ytskikt och vitmålade samt vitlaserade trägolv. Högre takhöjd tillsammans med de genomgående ljusa väggarna skapar en härlig rymd och atmosfär. I det trivsamma köket finner ni vita tidlösa luckor och all maskinell utrustning som krävs. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum samt ett härligt och ljust vardagsrum med balkong mot föreningens innergård. I övrigt finner ni ett helkaklat duschrum. Välkomna! Här bor ni i en stabil och trevlig förening med god ekonomi och trevliga faciliteter såsom gym, bastu och en jättefin bakgård med grillplats. Här bor ni med ca 100 meters avstånd till Övre Vasastaden med dess utbud på mataffär samt fantastiskt bra restauranger. Med promenadavstånd når ni shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån och rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Här har ni 15 minuters cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

  • Premium
  • Balkong
Aftongatan 54, Haninge, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 16:45

Aftongatan 54

Lägenhet
Haninge, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 710 kr/mån
23 609 kr/m²

Stor trerummare i fint skick med ett av de bästa lägena i föreningen! För er som vill bo med "radhuskänsla" intill grönområde med möjlighet till odling och utemiljö! På första våningen med insynsskyddat läge på baksidan finner ni denna välplanerade trea om 84,5 rymliga kvadratmeter. En tilltalande uteplats - i soligt sydvästläge med tillhörande gräsmatta, staket, odlingslådor samt bärbuskar. Läget på uteplatsen är fantastiskt med vy över ett härligt skogsparti samt en "kullig" allmänning. Ett boende som är fördelat på ett generöst vardagsrum, ett smakfullt kök, två väldisponerade sovrum, ett väl tilltaget och smakfullt badrum med tvättmöjlgiheter samt rikligt med förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare/förråd. Missa inte denna unika möjlighet! Gemensamt i föreningen finns access till tvättstugor, cykelrum, övernattningslägenhet, gym, innebandyrink, fotbollsmål, pulkabacke och flera fina lekplatser. I denna del av staden finns ett rikt utbud av service såsom Harvestads handelsområde, Ekholmens centrum och närliggande COOP. Man har goda kommunikationer med både cykelvägar, buss och bil som förbinder området på ett smidigt vis mot såväl SAAB som US och Mjärdevi. Skogen ger närhet till Vidingsjö motionscenter som utgör ett attraktiv plats för motion och rekreation året om och det finns gott om skog att upptäcka av varierad karaktär upp mot eklandskapet eller de vackra små sjöarna med grillplatser.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Kungsbergsgatan 10A, Tannefors, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:30
Kungsbergsgatan 10A, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Kungsbergsgatan 10A, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Kungsbergsgatan 10A

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 550 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
4 329 kr/mån
33 696 kr/m²

Här bor man i härliga Tannefors på Kungsbergets lummiga gator med trivsamma utblickar och gemytligt grannskap. Denna tvåa är ytterst välplanerad med rymd i samtliga rum, genomgående planlösning och fina ljusflöden. Bostaden har renoverats med en enhetlig och stilren interiör med moderna och samtida färgval med ljus och sober bas. Hallen ger tonen av skandinavisk touch med de fina, slipade ljuslaserade trägolven som genomgår rummen och här finns plats för ytterkläder i platsbyggd garderob. Här ges även access till ett fräscht badrum med helkaklade ytor, klinkergolv och badkar med materialval i vitt och lyxig funktion såsom golvvärme. Vidare nås köket, modernt och nyrenoverat, med basen i vitt i den stilrena inredningen som fördelas i praktisk vinkel. Köket rymmer gott om förvaring, arbetsyta och har vitvaror som är integrerade. Här finns en trivsam matplats vid fönstret som ger möjlighet till matbord för fyra. Sovrummet är luftigt och med gott om plats för dubbelsäng och utrymme med platsbyggd garderob där färgskalan går i dovare och ombonad ton. Sist men inte minst, den generösa allrumsdelen med härligt ljus och tilltalande charm med yta för umgänge eller avkoppling. Vardagsrummet erbjuder generös yta att fördela till olika sätt med den större soffgruppen eller soffa kombinerat med matbord. Helheten är minst sagt både praktiskt och inbjudande såsom både stillsam hemtrevnad och sociala bjudningar. Man har promenadavstånd till stadskärnan och även Resecentrum med närliggande sida mot SAAB. Från Tannefors har man fina accesser till det mesta vad Linköping kan erbjuda med fördelar av det bästa läget mot Stångåns kant samt ett eget centrum med gediget serviceutbud. Här finns kvarterskrogar, affär, bageri och en lyxig fiskaffär- såsom sig bör för en optimal kvarterskänsla! Föreningen är välskött med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Varmt välkommen att trivas i denna fina stadsdel nästa Stångån!

  • Premium
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 675 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
3 758 kr/mån
34 896 kr/m²

På attraktiv adress i Vasastaden på våning 4 i hus med hiss finner ni denna fina och yteffektiva tvåa med högt i tak, härligt ljusinsläpp och mycket smakfull standard. Perfekt för er som vill bo med ett stenkast från citypulsen! Välkommen till en trivsam tvårummare om 48 välplanerade kvadratmeter med ett fritt läge. I detta boende har ni ett stenkast från citypulsen, restauranger, centralstationen, nöje och kultur! Gavelläge med fönster i två väderstreck, gott om förvaringsmöjligheter, ett kök praktiskt kök med integrerad diskmaskin samt access till vardagsrummet vilket utgör den sociala samlingspunkten, ett väl tilltaget sovrum samt ett duschrum faciliteter såsom bl.a. kombinerad tvättmaskin, elektrisk golvvärme och handdukstork. Välkommen ett smart planerat boende! Härifrån når vi allt som Linköpings centrum har att erbjuda, bland annat det härliga torget med butiker, restauranger, sommaröppna uteserveringar och caféer. Med enbart några få minuters promenad når ni övre Vasastaden med dess utbud av matbutik, gym och restauranger likväl som Centralstationen, härifrån har vi de bästa kommunikationsmöjligheterna vad gäller buss samt tåg. Runt hörnet finner även kultur och nöje - såsom Saab arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som vi kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån.

  • Premium
  • Hiss
Havregatan 11a, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Havregatan 11a, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Havregatan 11a, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Havregatan 11a

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 350 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 223 kr/mån
31 765 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam bostad med genomgående planlösning och välplanerad, social yta. Här bor man i gemytliga Tannefors, med härlig karaktär nära stadskärnan och omgivningar av grönska. Området har blandat bebyggelse av villor och flerfamiljshus med närhet mot Stångåns vackra stråk och eget centrum med serviceutbud av kvartersrestauranger, bageri och affär. På stillsam gata finns här en välskött förening med egna grönytor och en fint planerad tvåa. Helheten är ljus och modern med tilltalande och tidlös interiör. Hallen rymmer kapphängare och vidare access till samtliga rum. Det finns ett fräscht badrum med dusch och helkaklade ytor i vitt med förvaring i kommod och med handduksvärmare. Till höger från hallen nås ett fint kök, även här med modern interiör och bas i vitt där det ryms både arbetsytor, förvaring och en matplats vid fönster. I fil med köket finns ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och generös garderobsförvaring med en ljus och sober inramning. Åt motsatt håll ges plats för ett luftigt allrum med flexibel möjlighet att möblera och en härlig rymd tack vare det stora fönsterpartiet. Här har man fria vyer mot grönska och samma enhetliga materialval som i stort genomgår bostaden. Närmiljön bjuder på fina grönytor och promenadavstånd till city och Resecentrum med bra buss och cykelförbindelser till det mesta Linköping har att erbjuda. Området är populärt och har närhet även till SAAB och flygplats.

  • Premium
Gamla Tanneforsvägen 50B, Tannefors, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:45
Gamla Tanneforsvägen 50B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 2
Gamla Tanneforsvägen 50B, Tannefors, Linköpings kommun, bild 3

Gamla Tanneforsvägen 50B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 150 000 kr
35,9 m²
1 rum
vån 1/2
2 552 kr/mån
32 033 kr/m²

Otroligt trivsam lägenhet i lugna och lummiga kvarter i Tannefors. Här bor man med gott om grönytor och parker, nära stadskärnan och fin access till Stångåns härliga stråk vid vattnet. Området är såsom en egen, central del, av staden med stillsamma kvarter och gemytligt utbud av affärer med fiskbutik, bageri och populära kvartersrestauranger. Här har man Linköpings hela utbud av kultur och shopping också inom promenadavstånd och kort sträcka till Resecentrum. Huset och föreningen som helhet är välskött och bostaden har charm och fräsch interiör. Med den genomgående planlösningen skapas fina ljusflöden med ett rum i varsitt väderstreck. Hallen är smidig med plats för kapphängare och vidare finns även ett delvis kaklat badrum med dusch och tvättmaskin på smart fördelad yta. I hemmets ena del fördelas kök och matrum som en öppen och ljus yta med två fönster. En fräsch och modern köksdel övergår med matplats via köksö till en allrumsdel som ger möjlighet till matbord, skrivbord eller annan möblering efter behov. Tack vare de två fönstren ges möjlighet att dela av vid behov. Köksdelen har lummiga vyer över trädgrönska, fina trägolv och sober färgskala. I motsatt håll ryms ett allrum, även detta med gröna utblickar, platsbyggd garderob samt generös skjutdörrsgarderob och de gedigna trägolven som genomgår rummen med tilltalande charm av ursprunglig karaktär. En trivsam, enhetlig bostad med fridfull inramning och läge som även ger bra närhet till SAAB och Linköpings flygplats. Varmt välkommen att trivas i detta gemytliga läge med promenadavstånd till city!

  • Premium
Skvadronsgatan 8, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Skvadronsgatan 8

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0
4 368 kr/mån
35 455 kr/m²

I lummiga kvarter med omgivningar av park och vatten hittar vi här en otroligt smart planerad tvåa med genomgående planlösning och fantastiskt ljus. Här bor man i stadsnära kvarter mellan Tinnerö eklandskap och US med korta avstånd till såväl city som LiU. Man har serviceutbud och kommunikationer nära och det finns gott om populära kvarterskrogar runt knuten i dessa relativt nya kvarter. Denna fina bostad nås via egen entré i markplan vilket skapar utrymme för en trivsam uteplats på stensatt, skyddad yta mot innergården. I hallen finns förvaring för ytterkläder och access mot en rymlig klädkammare som idag används som kontor. Här når man vidare en solig matplats med gott om ljus och med trivsam plats för matbord. Köket är effektivt placerat mitt i bostaden vilket ger trivsamt ljus åt två håll och kontakt mellan rummen genom öppningar. Toppfräscha, ljusa arbetsytor i u-form och med öppna bänkytor som ger fina serveringsmöjligheter. Vardagsrummet är trivsamt och har utgång till en generös balkong med plats för större möblemang vilket skapar lyxig extra yta till bostaden. Det finns ett luftigt sovrum med plats för säng och garderober. Ifrån hallen når man också ett funktionellt och fräscht badrum med helkaklade ytor, dusch och egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare samt tillhörande förvaring och skåp med arbetsbänk. Helheten är fräsch, ljus och tilltalande med tidlösa materialval och hög standard. Området är stillsamt med begränsad trafik och tillgång till härliga gröna miljöer intill fastigheten. Här finns även nära access till Tinnerbäckens vackra stråk, eklandskapets variation av upplevelser över årstiderna. Stadens utbud ligger nära till hands med kultur, shopping och restauranger på lagom promenad eller cykelsträcka. Välkommen att trivas på välplanerade kvadratmeter på Skvadronsgatan!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gåselöt 5A, Gistad, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 15:30

Gåselöt 5A

Villa
Gistad, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
4 075 000 kr
145 m²
5 rum
1 788 m² tomt

Strax utanför Linghem, i vackra lantlig miljö, uppförs nu ett enplanshus på 146 kvm boyta. Huset kommer med ett dubbelgarage med förrådsdel. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och bergvärme ger låga driftskostnader. Att bo i nybyggt hus ger inte bara minimalt med underhåll - ni bor samtidigt med låga boendekostnader, fritt från fastighetsavgift i 15 år och har möjlighet till amorteringsfritt lån i 5 år. Planritningen är modern med kök och vardagsrum i stor öppen yta där taket är öppet upp till nock. Huset inrymmer också fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Huset beräknas stå klart under våren 2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Timmermansgatan 3A, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Timmermansgatan 3A

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 079 kr/mån
44 831 kr/m²

Fantastiskt läge i Övre Vasastaden! Kvalitativt boende i attraktiv stadsdel med en balkong i väster, öppen planlösning, hiss och tillgång till garage. Missa inte denna chans! Perfekt för studenten, paret eller förstagångsköparen! Välplanerat boende med ett ypperligt läge på våning två. På 44,5 genomtänkta kvadratmeter med öppen planlösning, sovrum, mycket ljusinsläpp och gott om förvaring finner ni allt som behövs! Boendet har en enastående hög standard med genomgående ekparkettgolv, fräscha ytskikt, helkaklat duschrum med tvättpelare och ett kök från kvalitativa Ballingslöv med granitskiva samt alla bekvämligheter som kan önskas såsom bl.a. diskmaskin och inbyggd micro. Välkomna! Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här har trafikled förändrats till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby. Stadsdelen skapar också möjligheter för nytänkande inom stadsplanering och utmärker sig med kvartersstruktur med pauser där planteringar och grönområden är framträdande. En blandning av bostäder, verksamheter såsom restauranger, gym, butiker, matbutik, vårdcentral och företagande samsas med folklivet.

  • Balkong
  • Hiss
Fruktåker 10, Vreta Kloster, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 11:00
Fruktåker 10, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 2
Fruktåker 10, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 3

Fruktåker 10

Villa
Vreta Kloster, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 975 000 kr
66 + 25 m²
4 rum
1 341 m² tomt

Välkommen till en fantastiskt inramad fastighet i charmiga Fruktåker, här finns möjlighet att förverkliga dina husdrömmar! Ett ”sällan till salu” som lämnar alla dörrar öppna, vare sig du vill flytta in i den välskötta och helrenoverade huset med tillhörande nybyggd attefallare eller bygga ditt drömboende med kommunalt vatten och avlopp, fiber och utan begränsande detaljplan.17min från mjärdevi, och ett stenkast från bergs slussar med tillhörande utbud av restauranger, skolor och service. Släng handduken över axeln och promenera till stranden. Vare sig du önskar att bygga eller bara flytta in så är allt förberett! Fastigheten på Fruktåker 10 har ett optimalt läge mot öppen mark och åker som ger de vida utblickarna mot Roxen och vidare utsikt mot Linköpings ståtliga siluett. Här finns en generös tomt om 1 341 kvm med två charmiga och välskötta bostadsbyggnader med prydlig trädgård i fint fördelade etager. Via entrésidan finns uppfart för parkering med access mot husen fördelade uppåt på tomten. Gästhuset ligger här närmast och nås via en stor veranda med tak som i sin helhet uppfördes så sent som 2014. Ytan fördelas över allrum med pentry, badrum med dusch samt ett ombonat sovrum och generöst sovloft. Perfekt för besök eller generationsboende med flera sällskap. Vidare nås huvudbyggnaden via snyggt stensatt trapp till entré och en altan runtom huset. En fräsch och tilltalande helhet där ljuset flödar och rummen är praktiskt fördelade. Huset är uppfört sent 30-tal och har löpande renoverats till ett enhetligt och trivsamt hem med fräsch interiör och gott om plats både ute och inne. Här går det mesta interiöra i stilrent vitt med tilltalande utblickar över grönska och Roxen och med fantastiska vyer som genomgående tema från rummen. Man når huset via entrésidan och även genom entré från övre platån. Här ges gott om plats att hänga av sig och vidare når man den härliga allrumsdelen med en gemytlig öppen spis och access mot ett inbyggt, vinterbonat uterum med vy mot Roxen, skog och äng. Det finns gott om plats för större sällskap och man har även det praktiska arbetsköket med köksö i samma del. Det finns tre sovrum, och gott om utrymmen med garderober och förvaring. Badrum med dusch och tvättmöjligheter i form av tvättpelare. Utvändigt ges flera möjligheter att njuta av omgivningarna på en generös terrass med otroligt fint läge och stora ytor för flera möblemang, både under tak och öppen himmel. Tomten i sig är terrasserad med 3 plan och har också en ståtlig ek som erbjuder uteplats under lövens skugga. Utöver det finns naturligtvis blomsterprakt och rabatter att njuta av, välskött och prydligt rakt igenom. I närmiljön samsas nybyggnationer med ursprungliga fritidshus och hus vilket ger charm till området där stillsamt lugn råder på trivsamma grusvägar, medan lekkamrater i alla åldrar finns hos närmsta grannar. Här ges kort avstånd till Vreta Klosters inbjudande golfbana där man också finner skidspår, närhet till badplatser och den somriga känslan som Berg erbjuder med slussarna intill Göta kanal sommartid. Utöver det har man skog och mark, badsjöar och aktivitetsutbud även i närliggande Berg som har simhall, ishall och chokladfabrik- vad mer kan önskas? Ett toppläge- sällan till salu- välkommen till denna vackra plats!

  • Premium
  • Uteplats
Birgittagatan 2, Linköping, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:15
Birgittagatan 2, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Birgittagatan 2, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Birgittagatan 2

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 5/6
2 510 kr/mån
53 372 kr/m²

Här finns ett fräscht och välplanerat hem med balkong som erbjuder härliga vyer från ett högt läge. Fastigheten är modern och stilren, hiss finns vilket ger smidig access till det fina läget på våning fem. Området är fantastiskt med äldre bebyggelse alldeles intill stadskärnans utbud, här har man kultur runt knuten med teater, museum och konserthall. Vasastaden ligger även med kort promenadavstånd från Resecentrum och man når både SAAB, LiU och US på cykelavstånd. I bostaden välkomnar en funktionell hall med klinkergolv och kapphängare samt garderober. Här finns även ett fräscht badrum med helkaklade ytor, dusch samt en hemmalyx med egen tvättmaskin. Interiör i vitt med gråa klinkergolv samt förvaring i kommod och trivsamt ljus från fönster. Kök och allrum hänger samman som en funktionell enhet med stilrena materialval i kök från Ballingslöv och väl fördelad yta för möblering. Köket rymmer gott om förvaring och erbjuder en bra arbetsyta tackvare den praktiska planlösningen med kyl/frys och skafferi vid egen del. Till vardagsrummet är utan öppen och ger möjlighet till plats för både mat-och soffgrupp. Även här med fina ljusinsläpp. Vidare når man det luftiga sovrummet som har både platsbyggda garderober för praktisk förvaring samt gott om plats för dubbelsäng. Här går färgskalan i mjukt grå ton och i övrigt har bostaden enhetlig grund i vitt och med parkettgolv. Från sovrummet ges utgång till den härliga balkongen med trevlig yta för möblemang och med vackra utblickar över arkitektur, takåsar och lummig grönska. Föreningen är välskött och det finns även förråd till bostaden. Området bjuder på närliggande utbud av populära restauranger och stadskärnans utbud ligger inom bara några minuter från hemmet! Trivsamt, enhetligt och fräsch- välkommen hem till Birgittagatan 2!

  • Premium
  • Hiss
Plöjaregatan 68, Lambohov, Linköpings kommun

Plöjaregatan 68

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 495 000 kr
125 m²
5 rum
274 m² tomt

Välkommen till ett härligt kvarter och väldisponerat parhus i Lambohov med lättskött tomt och hela fem möjliga sovrum. Här ges stor funktion på välskötta ytor med kort avstånd till skola och barnomsorg. I närmiljön ges fin närhet till lekparker, aktiviteter och skog och mysigt närområde för barnen. Huset som sådant har en trivsam karaktär och inbjudande entrésida som inramas av en gemytlig grönska och uteplats. Här finns parkering både i carport och garage vilket ger ett extra skyddat läge för framsidans täppa. Denna soliga del har söderläge och både en plan gräsmatta, odlingsdel samt vintergrön växtlighet med buxbom och rhododendron samt stensatt terrass. Från garaget finns även förrådsdel. Vidare in i hallen når man direkt till höger ett rymligt och öppet kök. Här flödar ljuset från flera fönster med en generös matplats och det finns gott om arbetsytor. Från köket ansluter en separat tvättstuga med praktisk funktion och groventré ut. I andra delen av hemmet ges förvaring i garderober i en inre del samt access till ett fräscht badrum med helkaklade ytor i vitt med dusch. Stilrent och tidlöst med förvaring i kommod samt handduksvärmare. Intill den inre hallen finns även ett av husets sovrum alternativt en smidig plats för hemmakontoret. Mot trädgårdssidan vetter sedan ett ljust allrum. En trappa upp ges plats för hela fyra sovrum, alla med ljus interiör i vitt och med varierade lägen och utblickar. Det övre planet rymmer även ytterligare badrum, även detta fräscht och nyrenoverat i enhetligt vitt och med badkar. Trädgårdsdelen har läge mot allmänning och lekplats där barnen samlas i skyddad närmiljö. Inom promenadavstånd finns även centrum med vårdcentral och butiker med ytterligare utbud i närliggande Djurgården. Området ligger intill eklandskapet Tinnerö vilket erbjuder fantastiska skogar och natur att njuta av året om. Lambohov ligger intill Mjärdevi och med kort avstånd till US och vidare ges smidig förbindelse med både buss, bil och cykel till city och Resecentrum!

  • Uteplats
Väröplan 6 1101Lgh, Malmslätt, Linköpings kommun
Väröplan 6 1101Lgh, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 2
Väröplan 6 1101Lgh, Malmslätt, Linköpings kommun, bild 3

Väröplan 6 1101Lgh

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 250 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 750 kr/mån
22 124 kr/m²

Välkommen till detta ombonade och gröna läge i uppvuxen villaidyll och stillsamma miljöer. Här bor man i en trivsam bostadsrättsförening i en lägenhet om två rum och kök med lummiga vyer och en härlig balkong. Malmslätt utgör ett charmigt och populärt område intill Malmen, strax utanför Linköpings stadskärna med fint läge även mot Mjärdevi och LiU. Här finns gott om härlig grönska och omgivningar av lantlighet samt med den fina Hellgrenshagen som en samlingspunkt för motion och rekreation i skog och natur. Denna bostad välkomnar med en rymlig och ljus hall med gott om plats att hänga av sig och sitta ner samt förvaring i platsbyggd förvaring. Från hallen nås sedan samtliga rum i bostadens trivsamt fördelade yta som löper runt gaveln på fastigheten. Här finns access till badrummet som rymmer dusch, WC, kommod med handfat, spegelskåp samt fönster. Vidare mot köket finns här härligt ljus som flödar från två håll med stora fönster och toner i tidlöst vitt. Det är ett kök med arbetsdelar i vinkel och med gott om plats för både matlagning och servering på en generös matplats. Till höger om köket når man det rymliga allrummet som även detta har fönster åt två håll, förvaring i platsbyggda garderober och där det skapas ett tilltalande rum med utgång till den charmiga balkongen med vy över områdets grönska. Sovrummet är även detta ljust och i generös storlek med plats för ytterligare möblemang såsom skrivbord och extra förvaring. Samtliga rum i bostaden har en fin karaktär av den lummiga grönskan utanför som varierar efter årstiderna. Ett trivsamt hem med välskött interiör och enhetlig känsla med charm från byggåret 1950. Omgivningarna bjuder på ett fantastiskt bageri- missa inte Öhrberg & Laveryds, ICA-affär, kvartersrestauranger och fina kommunikationer med både buss, bil och cykel. Här finns även härliga strövområden vid Kärna mosse och man har kort avstånd till större serviceutbud vid Tornby.

  • Premium
Berzeliigatan 6, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Berzeliigatan 6, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Berzeliigatan 6, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Berzeliigatan 6

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
2 399 kr/mån
48 429 kr/m²

Optimalt planerad och mysig etta med separat kök i totalrenoverad fastighet från 1939 med hiss, cityläge och låg månadsavgift. Det ideala första-, övernattnings- eller studentboendet! Välkommen till ett boende med lugnt läge i Vasastaden som genomsyras av mycket fin standard och högt i tak. Här finns genomgående parkettgolv i ek, fiskbensparkettgolv och vitmålade väggar. Bevarade fönsterbrädor i sten samsas tillsammans med ett smakfullt kök från Ballingslöv, bänkskivor i granit och vitvaror från kända fabrikörer. Ett rymligt allrum som rymmer alltifrån förvaring, säng samt soffa - härifrån når ni balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol. Därtill finner ni också ett mycket fräscht och stilrent duschrum. I ärlighetens namn finns ingenting mer att önska i denna lägenhet. Flytta in till ett hem som ni kommer att trivas i! Här bor du i ett charmigt och populärt innerstadsområde med närhet till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, restauranger, nöjen till rikstäckande kommunikationer från resecentrum lämnar ingen besviken. Här bor ni i ett lugnare område med cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några få minuters promenad bort!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Linnégatan 10, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Linnégatan 10

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 095 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/5
1 848 kr/mån
49 773 kr/m²

Välkommen till en modern etta i genomgående nytt skick och stilren, ljus interiör. Här har man lyxen att bo med ett högt läge vilket möjliggör ett lugnt cityläge utan insyn. Lägenheten är välplanerad och funktionell till ytan med kort promenadläge till US och centralt mot Trädgårdsföreningen och citys utbud ett stenkast från bostaden. Ypperligt planerad med all den maskinella utrustning man kan önska sig såsom diskmaskin och kombimaskin. Modernt kök från Ballingslöv öppet mot allrum. Ljust allrum med fransk balkong och ett högt läge i fastigheten som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar i stilrena färger, utrustat med wc, tvättställ samt duschhörna. Här har ni även god möjligheter till tvätthantering i form av kombimaskin. Området ger goda bussförbindelser mot LiU, Resecentrum och SAAB vilket också ger bostaden perfekt läge för övernattning eller studentboende. En topplägenhet med attraktivt läge nära Linköpings utbud av restauranger, shopping, kultur och caféer inpå knuten!

  • Premium
  • Hiss
Rosengatan 1C, Ramshäll, Linköpings kommun

Rosengatan 1C

Lägenhet
Ramshäll, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 650 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 540 kr/mån
39 850 kr/m²

Välkommen till Rosengatan och ett riktigt toppklassboende i utkanten av det vackra villaområdet Ramshäll. Här bor man toppmodernt med urban karaktär och unik inramning med vy mot framtaget berg dit även gemensamma uteplatser når vilket utgör ett tilltalande blickfång med belysning. Ett välplanerat hem med gott om gemensamma faciliteter i föreningen som ger vardagen extra lyx med bastu och relax samt tillgång till övernattningsrum. Helheten av denna fastighet ger ett tilltalande intryck med påkostad såväl exteriör som interiöra materialval. Ytan är smart fördelad med gott om förvaring och hörnläge vilket ger fina ljusflöden. Hallen har klinkergolv samt förvaring i garderobsdel. Här når man badrummet som har lyxig storlek och rymmer både badkar och dusch! Smakfulla, eleganta materialval i mjuka sandfärgade toner med även egen tvättavdelning med torktumlare, tvättmaskin samt förvaring och bänktya. Sovrummet nås också från hallen, ett luftigt rum med plats för dubbelsäng samt egen, “walk in closet” som rymmer mycket och har smart inredning. Övriga delen av hemmet utgörs av kök och vardagsrum som en sammanhängade enhet med fint fördelad yta samt fönster med ljus från två håll. Köksdelen från Vedum är elegant med stilrena materialval i snygg gråskala som samsas med vitvaror i rostfritt. Vyn och de generösa fönstren mot berg och de vackra planteringarna ger hemmet en tilltalande inramning. Till köket finns extra yta i köksön som både utgör en fin matplats som sällskaplig tillberedningsdel. Vardagsrumsdelen är trivsamt ombonad med härligt ljus och öppenheten mot köket. Vackra trägolv, höga fönster samt vitmålade väggar ger enhetlighet och tidlös känsla. Föreningens utemiljö är fantastisk, med gemensamma sittgrupper och även access från den generösa spa-avdelningen till terrassdel och solstolar. Det finns även förråd och bra faciliteter för cykelförvaring. Närheten till innerstaden ger fin access till stadens utbud av kultur, nöjen och restauranger. Intill bostaden porlar den härliga Tinnerbäcken som ger vackra promenadstråk och det är även nära Stångåns slingrande vattenspegel med både urval av restauranger och cafeér såväl som härliga rekreationsmiljöer. Det är kort gångavstånd till US och även den ljuvliga grönskan vid stadsparken Trädgårdsföreningen som man med fördel passerar igenom på väg till city. Bra cykelförbindelser till såväl SAAB som LiU och Mjärdevi med goda bussförbindelser till Resecentrum.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Kunskapslänken 72, Vallastaden, Linköpings kommun

Kunskapslänken 72

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/6
3 423 kr/mån
38 091 kr/m²

På våning 2 av 6 med obefintlig insyn finner ni denna tvåa med påkostad interiör i hus med hiss och hänförande utsikt! Tillfälle som sällan ges - bo med dubbla balkonger! Ett förstklassigt boende med en svårslagen position - härifrån skådas Paradisparken samt friidrottsarenan som samsas med naturen som ändrar färg efter årstid. Balkongerna med dess trevliga lägen möjliggör utevistelse i både värme samt svalka. Med stilfull interiör finner ni allt och lite till på dessa välplanerade kvadratmeter. 3,02 m i takhöjd, genomgående enstavsparkettgolv i ask, kök från luxuösa Canadakök och vitvaror från Siemens är bara ett fåtal av alla egenskaper som gör detta boende till top notch! Missa inte denna fantastiska möjlighet! I Vallastaden finns det mesta. Närhet till service såsom två mindre matbutiker, restauranger och pizzerior, Citygross, Apotek, Systembolag. Grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela Eklandskapet. Rakt igenom området porlar Smedstabäcken med den kringliggande åparken. Ett stenkast från området finns även Universitetet och Campushallen för träning, och det är inte heller långt till Linköpings golfklubb. Vart du än ska finns goda kommunikationer via cykelvägar och buss. I kvarterets ”Felleshus” ges möjligheter till umgänge och gemenskap som blir talande för denna nya stadsmiljö med myller av olikheter i arkitektur och utformning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 93