Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kullagatan 4B, Centralt, Linköpings kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00

Kullagatan 4B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 145 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/5
3 290 kr/mån
34 697 kr/m²

Välplanerad och rymlig etta med mycket attraktiv och lugnt läge i centrala Linköping. Perfekt första-/studentbostad! Varmt välkommen till det perfekta första boendet, student eller övernattningsbostaden. Här bor ni med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljus och luftig känsla. Ypperligt planerad med ett väl tilltaget rum med gott om plats för möbler, ett kök med goda förvaringsmöjligheter samt ett renoverat, helkaklat badrum (2019). Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i form av flertalet garderober. Här bor ni med närhet till allt! På bara några minuter finns torgens utbud av butiker, affärer, simhall, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom Saab Arena, Stadsbiblioteket, Domkyrkan, Linköping Arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som ni kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån. Förutom den underbara Trädgårdsföreningen finns också Biblioteksparken samt Sankt Larsparken i närheten. Under ljuvliga sommardagar ligger det härliga Johannelundsbadet på lagom cykelavstånd.

 • Plus
 • Hiss
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Krouthéns Gata 7

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/5
2 802 kr/mån
44 321 kr/m²

Här finns ett riktigt toppläge i moderna kvarter i Övre Vasastaden. Området är uppfört under senare år vilket ger en härlig kontrast mot den närliggande äldre bebyggelsen i Vasastaden. Denna fräscha två har en ypperlig planlösning med härliga ljusflöden tack vare lägenhetens stora fönsterpartier. Man når bostaden med hiss via ett trivsamt trapphus vidare in till den välkomnande entréhallen med bra förvaringsutrymmen. I anslutning till entrédelen finns ett rymligt badrum med helkaklade, fräscha ytor i vitt med praktisk tvättpelare, dusch, kommod och WC. Det stilfulla köket har fantastiskt fina utrymmen och är utformat med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en trivsam utformning. Sovrummet är ljust och är utrustat med garderob. Härifrån tar ni er ut till den härliga balkongen med förmiddagssol och vackra vyer mot staden. Fastigheten inhyser utomordentliga bekvämligheter såsom garage, förråd, tvättstuga samt två restauranger. I närliggande fastighet så finner ni en livsmedelsaffär. Bostaden är belägen med närhet till det mesta såsom Universitetet, centrum, centralstationen och Tornbys handelsområde. Linköpings citykärna erbjuder ett härligt torg med butiker, restauranger, bagerier, sommaröppna uteserveringar och caféer. Med femton minuters cykelfärd når ni universitetet och med fem minuters promenad når ni centralstationen, härifrån har ni de bästa kommunikationsmöjligheterna vad gäller buss samt tåg. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom konserthallar, teatern, träningscenter och biosalonger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kvinnebyvägen 298, Hjulsbro, Linköpings kommun

Kvinnebyvägen 298

Villa
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
4 875 000 kr
190 + 130 m²
9 rum
602 m² tomt

Här kommer en klassisk villadröm för den som söker ett gediget hem i barnvänlig idyll. På stillsam återvändsgata längst in mot skogens kant finns här ett välskött hus anno 1972 med totalyta av hela 320 kvm. Denna hustyp är ständigt populär med fasad i tidlös tegel, en smidig tomt med skyddad trädgård samt dubbelgarage. Området ger korta avstånd till både skola och barnomsorg och här är det nära varierad natur, bad vid Stångån och Landeryds GK. Hjulsbro har både en egen närbutik, kvarterskrog och fina kommunikationer med nära access till det gedigna serviceutbudet vid Ekholmen centrum. På Kvinnebyvägen 298 finns denna generösa villa, ett kedjehus med fin parkeringsyta på uppfarten förutom garaget med separata portar. Entrésidan är prydlig med inramning av rabatt och grönska och det finns både huvudingång och groventré från sidan av huset under tak. Hallen ger plats för ett mindre sovrum direkt till vänster samt kök med arbetsdel och stor matplats till höger. Här finns gott om rymd samt ypperliga lösningar för såväl matlagning som förvaring och vidare i en inre hall ryms garderob samt separat gäst-WC. Två ytterligare sovrum i entréplanet vetter mot trädgårdsytan, ett större, såsom ”master bedroom” och ett något mindre där båda har platsbyggd förvaring i garderober. Vidare mot kapprummet från groventrén finns garderob samt ett rymligt badrum med badkar. Sällskapsytan löper i husets vinkel med härligt läge mot den lummiga, södervända trädgården med utgång mot en skyddad uteplats. Vardagsrummet är stort och har också en extra del såsom bibliotek eller extra sovrum. En trappa upp ryms en ombonad och familjär del med ytterligare tre mysiga sovrum, ett allrum samt klädkammare och ytterligare badrum med dusch. Här skapas trivsamt ljus från takfönster och fin karaktär med snedtaken. Källarplanet är motsvarande storlek som entréplanet och nås även via garaget. Fantastiskt praktiska och funktionella ytor med allrum med öppen spis, flera förråd, tvättstuga samt ”hobbyrum”. Rummen är flexibla med riktigt bra möjligheter. Totalt sett ett mycket gediget och rymligt hem med upp till sju möjliga sovrum. Huset är i välhållet skick med mycket i original eller äldre utförande vilket ger fin potential för ett personligt utförande efter behov. Trädgården är lagom stor och vetter mot både allmänning och skogen vilket ger ett läge fritt från insyn och gaturummet är utan genomfart. Det finns gott om lekplatser och fotbollsplaner i närheten och flera fina grönytor. Ytterligare söderut finner man Ullstämmaskogen och ett stort urval av löpslingor och vacker natur att upptäcka!

 • Uteplats
Råby Bommarbo 4, Ljungsbro, Linköpings kommun

Råby Bommarbo 4

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
475 000 kr
1 rum
1 302 m² tomt

Välkomna till Bommarbo 4 och enchans att förvärva en trevlig tomt i attraktivt område! Här bor ni mitt emellan Ljungssjön och Norrbysjön, nära både Ljungsbro, 34:an och Borensberg. Mitt i naturen, omgärdat av hagmark och skog trivs både den som vill bygga ett permanent- eller fritidsboende. I området finns både en liten gård, ett fritidsboende, ett nybyggt hus och två nya på gång (ej synbart från denna tomt). Trevlig natur i närheten med Motala Ström inom kort gångväg och omtyckta skogar för bär- eller svampplockaren! Tomten ligger i ett trevligt söderläge med skogen skyddande i norr och med vy över hästhage i söder. Ingen detaljplan finns utan bygglov söks direkt. Anslutning till elnätet (Vattenfall) finns i närheten av tomtgräns, vatten och avlopp anläggs inom den egna tomtytan. Till Ljungsbro är det 5 km och där finns all tänkbar service i form av restauranger, skolor upp till åk 9, mataffärer, fritidsaktiviteter etc.

Honnörsgatan 6, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 2 jun kl 17:00
Honnörsgatan 6, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Honnörsgatan 6, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Honnörsgatan 6

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 695 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1/5
6 862 kr/mån
38 490 kr/m²

Mycket stilren och påkostad trea med ett fantastiskt läge på återvändsgata mot skogsdunge, uteplats samt terrass och två toaletter. Möjlig att göra om till fyra rum och kök. För er som vill ha ett modernt och en unikt inredd nyproducerad bostad med tillgång till laddplatser! Är ni kräsna och föredrar kvalitet? Då är detta boendet för er! Med generösa kvadratmeter och social planlösning finner ni detta boende beläget med lugnt samt grönt läge i den nya populära stadsdelen Södra Ekkällan. Boendet karaktäriseras av flertalet fönster i tre väderstreck, fint ljusflöde, stilren interiör och många lyxiga tillval. Enastående hög standard där parkettgolv samsas med vitmålade samt tapetserade väggar. Köket är från kvalitativa Marbodal och är inrett med integrerade rostfria vitvaror från Electrolux, en social köksö samt en bänkskiva i kompositsten. Stilrent duschrum som har allt som ni kan önska - tvättavdelning, handdukstork till elektrisk golvvärme. Exklusivt inrett med mycket förvaring från ELFA samt PAX, gästtoalett, fönsterbräden av sten samt dimbar och automiserad belysning via Samsung SmartHome. Pricken över i:et som förlänger säsongerna är terrassen samt uteplatsen i olika sollägen. Missa inte denna unika möjlighet! Honnörsgatan 6 erbjuder ett modernt och unikt utformat boende; här bor ni nära fantastisk natur i naturreservatet Tinnerö Eklandskap, med 8 minuters cykelväg till city och nära till mataffär, restauranger och busshållplats. Skola, förskolor och ytterligare gym finns ett stenkast från ytterdörren.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 13:00
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Syréngatan 14B, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Syréngatan 14B

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1
3 982 kr/mån
32 761 kr/m²

Välkommen till en riktigt välskött förening med charmiga fastigheter som löpande renoverats och gemensam access till härliga grönytor och uteplatser. Här bor man med affär, bageri och kvartersrestauranger inpå knuten i mysiga kvarter med promenadavstånd till stadskärnan. Valla ligger mitt emellan US, LiU och city vilket ger ett fint läge mot stadens större arbetsplatser. Denna fantastiska trea erbjuder mycket välplanerade kvadrametrar med två rymliga sovrum samt både badrum och ett extra, separat WC. Ljuset flödar från två håll vilket ger extra rymd till bostaden med fina utblickar mot den lummiga utemiljön. En generös hall rymmer flera garderober och bra plats för ytterkläder. Direkt till höger finns en inre hall med både WC och platsbyggd garderob varpå ett av sovrummen sedan är placerat. Från entréhallen ges vidare access mot badrum med helkaklad yta och dusch. Till vänster är köket placerat, ett ljust rum med interiör i vitt med gott om arbetsyta och skåp där det även ryms en matplats vid fönster. Vidare finns det ytterligare ett sovrum i fil med köket, här med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är ljust och tilltalande även detta med plats för både matbord och bekvämare soffdel samt en fransk balkong. Bostaden är gemytlig i sin utformning och har vissa äldre attribut bevarade med extra charm såsom trägolv och innerdörrar i original. Utöver detta erbjuder denna trivsamma och populära förening gott om gemensamma ytor. Här finns övernattningsrum, samlingslokal, bastu och grillplatser att tillgå och till bostaden hör också två förråd. Omgivningarna bjuder på variation av skog med Vallaskogen och eklandskapet nära som ger möjligheter till härlig natur året om. Inom promenadavstånd finns även de mysiga kvarteren vid Gamla Linköping med små butiker och caféer och ett stenkast från bostaden hittar man här det anrika Borgs bageri!

 • Premium
Stureplan 1, Vasastaden, Linköpings kommun

Stureplan 1

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
3 012 kr/mån
41 027 kr/m²

Centralt läge i ljuvliga kvarter - här finns en välplanerad trea i mycket fint skick med hiss och solig balkong. Stureplan 1 - fantastisk trerummare med generös takhöjd samt flertalet fönster, vilket skapar ett ljust boende. Läget är fritt och öppet mot kvarterets rundel. Centralt beläget mot hallen finns köket med toppmodern interiör och snyggt renoverade ytor. En u-formad arbetsdel erbjuder praktisk plats för tillberedning i ena delen och matplatsen i den andra. Intill kök skapas vidare två rum med fin öppenhet som sociala delar med ett stort allrum samt möjligt sovrum i fil. Idag nyttjas båda rummen som sällskapsdelar där den vackra fiskbensparketten ger en fin enhetlig karaktär tillsammans med de vitmålade väggarna. ”Sovrummet” har platsbyggd garderobsvägg och från allrummet når man den trivsamma balkongen vars läge mot grönskan ger vyer mot årstidsväxlingar och vackert ljus från soluppgång till försommarens långa kvällar. Fräscht och helkaklat duschrum med dusch, kommod, handduksvärmare och klinkergolv i tidlöst utförande. Här finns allt som ni kan önska! Välmående förening med faciliteter såsom bl.a. samlingslokal med pentry, tv samt biljardbord, hobbyrum och övernattningsrum. Här bor ni nära till allt från mataffärer, shopping, bibliotek, träningscenter, kultur, parkmiljöer, Stångån, lokala restauranger till rikstäckande kommunikationer från resecentrum. Här har ni cykelavstånd till universitetet och citypulsen bara några minuters promenad bort!

 • Balkong
 • Hiss
Rotegatan 4, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Rotegatan 4

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 595 000 kr
40 m²
1 rum
vån 7/9
3 091 kr/mån
39 875 kr/m²

Toppenboende i hög standard på våning 7/9 med fantastisk utsikt och hiss. Optimalt planerad och en härlig inglasad balkong om ca 8 kvm! Söker ni ett boende med närhet till Universitetssjukhuset, hälsouniversitetet, vackra Eklandskap och 15 minuters promenad till centrumkärnan då har ni hittat rätt. I modernt hus om nio våningar uppfört 2014 finner ni denna yteffektiva och stilrena lägenhet om 40 kvm. Perfekt planerad med snyggt kök där ni har all maskinell utrustning som krävs, generöst allrum med sovel samt utgång till inglasad balkong, fräscht och fullutrustat duschrum med tvättavdelning. På Rotegatan bor ni i en ny, modern miljö med närhet både till den fantastiska naturen i Eklandskapet och med kort gång- och cykelväg till både Linköping city och Universitetet. På bekvämt avstånd finns all tänkbar service i form av Coop mataffär på 200 meters avstånd, busshållplats med goda kommunikationer, barnomsorg med både skolor och förskolor, US, utegym/träningsanläggning samt två gym. Garage med parkeringsplats finns i anslutning till entrén.

 • Balkong
 • Hiss
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 14:00
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Kunskapslänken 98

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 250 kr/mån
35 455 kr/m²

Drömtvåa i hus med omtyckt läge med hög standard och fantastisk planlösning. För er som vill ha ett kvalitativt, modernt och ljust hem! På genomtänkta kvadratmeter finner ni detta boende belägen i den populära stadsdelen Vallastaden. Boendet har mycket fönster, ett bra ljusflöde, stilren interiör, gott om förvaring och hög standard. Missa inte denna unika möjlighet! Stadsdelen är en av de absolut coolaste i Sverige med tät struktur, kvarter och tegar som noggrant ritats och byggts upp av landets främsta arkitekter. Här samsas olika material och färger, utomhusytan får en känsla av inomhus tack vare markbeläggning och belysning. Mitt i stadsdelen finns den glittrande Smedstadsbäcken, härliga utemiljöer, solplatser och broar som binder samman stadsdelen. Fina promenad-/löpslingor finns också vid den närliggande Vallaskogen och man har Isovalen alldeles inpå knuten samt Linköpings Golfklubb nära. I Vallastaden ligger en av stadens bästa ”italienare”, Bestia och det finns även en närbutik och flera andra restauranger. Handelsområdet vid Djurgården finns praktiskt intill med en större livsmedelsbutik, gym, apotek och systembolag. Vallastaden är ett väldigt barnvänligt område då det finns förskola samt skola och nära till lekpark samt Gamla Linköping. Bra bussförbindelser och endast 15 minuter på cykel till Linköpings centrum.

 • Premium
 • Hiss
Nygatan 38, Centralt, Linköpings kommun

Nygatan 38

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
2 363 kr/mån
43 594 kr/m²

Varmt välkommen att boka privatvisning med ansvarig mäklare Inpå citypulsen på lugn gata finner ni detta välplanerade boende med låg månadsavgift samt fransk balkong. Idealt övernattnings-, första eller studentboende! I bostaden finner ni ett välskött modernt kök med bra förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. I allrummet finns fransk balkong och gott om plats för stor säng, soffa samt matbord. Badrummet är välskött och i hallen finns flera garderober för försvaring. Lägenheten har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Varmt välkommen ! Här bor ni med ett toppenläge på en utav Linköpings trevligaste centrumgator omringad av vackra sekelskifteshus. Med en minuts promenad tar ni er till torget med alla trevliga butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Här bor ni också granne med den trevliga trädgårdsföreningen, den ståtliga domkyrkan och Sankt Larsparken. Runt hörnet finner ni nöjen och kultur såsom biograf, sommaröppna uteserveringar, gym och SAAB Arena med alltifrån idrottsevenemang till konserter. Härifrån tar ni er även med fem minuters promenad till Universitetssjukhuset. Ni som gillar att bada finner även det fina Tinnerbäcksbadet mitt i stadskärnan.

 • Hiss
Tränggatan 2, Centralt, Linköpings kommun

Tränggatan 2

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
55 m²
1 rum
vån 2/3
3 850 kr/mån
32 636 kr/m²

Välkommen till vackra kvarter runt Kanbergets idylliska miljöer med äldre fastigheter och kort promenadläge till stadskärnan. Här bor man intill Trädgårdsföreningens ljuvliga park och med gångavstånd även till US. Denna fina lägenhet har gott om ljus med läge på hörnet och många fina detaljer i byggårets ursprungliga känsla bevarade såsom trägolv, serveringsskåp och speglade innerdörrar. Hallen är luftig och med kapphängare samt rum för garderober. Här finns access till bostadens badrum med helkaklad, fräsch yta som rymmer dusch och även klinkergolv. Köket är fint renoverat och smakfullt genomfört med det vackra serveringsskåpet samt två separata skafferier som lämnats intakt vilket ger en härlig karaktär. I den ena ryms kyl och frys och den andra ger gott om förvaringsyta. Vid det ljusa fönstret ges också plats för större matbord. Rummet har hörnläge vilket ger fönster åt två håll och skapar otroligt fina flöden som varierar med årstid och väderlek. Här finns gott om plats för både säng och möblemang med flexibilitet i funktion och att man till exempel kan dela av rummet i två. Här finns också en generös klädkammare. Hela lägenheten har fina trägolv i original och ljus, mjuk färgskala i rummen. Fastigheten är vacker och omges av en tilltalande och mysig trädgård som rymmer gemensam uteplats och härlig grönyta. I närområde finns affärer, kvarterskrogar och det är nära avstånd till Linköpings utbud av handel och butiker. Grönområden och löpslingor finns i närliggande Vallaskogen och vidare ut mot det härliga eklandskapet vid Tinnerö!

Hovetorpsgatan 62, Berga, Linköpings kommun

Hovetorpsgatan 62

Lägenhet
Berga, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 251 kr/mån
19 431 kr/m²

Här bor man med fritt läge med fönster i två väderstreck som skapar gott om ljus och rymlig känsla. Bostaden har en funktionell planlösning med en balkong med vy mot trädgrönska och vardagsrum mot den lummiga innergården. Föreningen är stabil med fastigheter som löpande renoverats och man har tillgång till två bra förråd utöver lägenhetens yta. Hallen är rymligt med plats för kapphängare och garderobsvägg. Till vänster från entrén når man sovrummet vilket utgörs av en generös yta med gott om plats för dubbelsäng samt platsbyggda garderober. Sovrummet har även utgång till den trivsamma balkongen som har ett skyddat läge indraget i huskroppen och här ges en grönskande utsikt vår- till höst. I den inre delen av hallen finns ett praktiskt utrymme i det rymliga badrummet som har både badkar samt egen tvättmaskin. Mot gården är det rymliga allrummet placerat med fina utblickar mot den välskötta, gemensamma gården med växlande grönytor och uteplatser. Åt motsatt håll finns köket med en tilltalande planlösning. Här finns en bra matplats vid fönster med utblick mot balkong och det sommartid lummiga området. Vidare finns arbetskök med ytor i vinkel, förvaring i skåp och lådor och även här finns fönster samt utgång till balkongen. Kökets interiör går i ljusa toner med mörkare inslag av kakel och klinkergolv, här ryms bra förvaring och möjlighet till ett större matbord. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, en mindre lokal att hyra, hobbyrum samt förråd för cykel. Förutom de fina gårdarna så bor man här nära natursköna stråk vid Tinnerbäcken, Berga skulpturpark med sina vackra hagar samt vidare närhet mot eklandskapet och Tinnerö. Omgivningarna ger gott om grönska och man har ett kort cykelavstånd till stadskärnan, US, SAAB och LiU. På kort promenad når man Berga centrum med serviceutbud och bra bussförbindelser vilket ger närhet till såväl rekreation som stadsliv på samma gång! Välkommen att trivas i denna välskötta bostadsrättsförening på Hovetorpsgatan 62!

Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 12:00
Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 48a, Linköping, Linköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 48a

Lägenhet
Linköping, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 950 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/3
2 758 kr/mån
43 333 kr/m²

Oslagbart läge i centrala Linköping, lika nära till stadskärnans restauranger och shopping som till Trädgårdsföreningens lugn och grönska. Högst upp i fastigheten byggd 1907 ligger denna charmiga och renoverade 1:a med rymligt kök, gott om förvaringsmöjligheter, södervänd balkong och fritt läge. Det sexkantiga, ljusa stora rummet är smakfullt renoverat och präglas av en generös takhöjd om nära 3 meter och obefintlig insyn. Balkongen ligger skyddat och kan därför användas redan från tidig vår och sent in på hösten. I det rymliga köket finns gott om plats för ett stort matbord, och arbetsytor med kaklade väggar och integrerade vitvaror ligger i funktionell vinkel. I badrummet finns ett äldre, inkaklat badkar, halvkaklade väggar samt en nyare kommod. Från hallen nås lägenhetens walk-in-closet, en smart inredd förvaring för kläder och skor med stor spegel. Ytterligare en garderob finns i det stora rummet och till lägenheten hör också ett källarförråd. Fönster och balkongdörr i tidstypisk stil är nyligen bytta av föreningen, liksom lägenhetens ytterdörr. Närområdet erbjuder härliga promenader och det är även nära ner mot Stångåns stråk för längre turer. På några minuter når man stadskärnan och kollektivtrafik, och det är kort gångavstånd till Campus US och Universitetssjukhuset. I kvarteret finns flera trevliga restauranger och strax intill finns en livsmedelsbutik med bra öppettider. En riktigt pärla att njuta av både grönska och stadsliv!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Vårdsberg Skogstorp 1, Vårdsberg, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00

Vårdsberg Skogstorp 1

Villa
Vårdsberg, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 975 000 kr
131 m²
5 rum
2 764 m² tomt

Men naturskönt läge strax utanför Linköping finns denna härliga plats med eget stall med avskildhet och fria vyer. Här bor man vid vägens ände med ca tio minuters bilresa till stadskärnan och nära access till SAAB och serviceutbud vid Tannefors. På fastigheten finns boningshus, gästhus samt stall med boxar, sadelkammare samt loge. Tomten rymmer både en trivsam trädgårdsmiljö, naturtomt samt paddock med möjligheter att hyra både bete och hagar intill. De finns gott om parkeringsytor vid huset och man har ett ”eget” läge utan nära grannar och utblickar över skog och öppna landskap som ger en vacker inramning året om. Boningshuset välkomnar med en takad entré till en ljus hall med bra plats att ta emot gäster och access till ett gäst-WC. Från hallen når man tre av husets sovrum alternativt allrum med flexibel funktion. Vidare tar man sig till ett rymligt och gemytligt vardagsrum med braskamin som delvis är öppet mot det ljus och familjära köket. Även här med fina ljusinsläpp och inredning i tidlöst vitt och med utgång till den härliga uteplatsen. Husets planlösning är fördelad i vinkel vilket ger en skyddad terrass i soligt läge och fri utsikt över nejden. Från köket nås även en praktisk tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter samt groventré. I andra delen vidare från vardagsrum finns ett större sovrum, lämpligt ”master bedroom” med egen klädkammare där man också finner ett generöst badrum med både badkar och dusch. Helkaklade ytor och modern inredning med kommod, handduksvärmare, klinkergolv och ”tassbadkar”. Intill huvudbyggnaden finns även gästhuset, en äldre byggnad på ca 35 kvm med flexibel användning för fler sovrum, uthyrning eller generationsboende. Trädgården är tilltalande med varierad växtlighet, trädgrönska och odlingsmöjligheter med plan gräsyta som ger mysiga lekytor runt tomten. Bussförbindelser ges vid Åtvidabergsvägen och Vårdsbergs kyrka och det är smidig bilväg mot Linköping centrala delar. Ett härligt hem för den som vill bo lantligt men nära med fina möjligheter till häst eller mindre djurhållning!

 • Plus
 • Uteplats
Tingsvägen 9, Jägarvallen, Linköpings kommun

Tingsvägen 9

Villa
Jägarvallen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 175 000 kr
100 + 74 m²
5 rum
927 m² tomt

Här finns ett fint tillfälle till renovering och möjligheter att sätta egen prägel i barnvänliga kvarter. I Jägarvallen bor man trivsamt och barnvänligt i avskilt område med uppvuxen villastruktur i fastighet med charmig 50-talskaraktär. Området ligger strax utanför stadskärnan med smidigt avstånd med buss, bil och cykel och fin närhet mot LiU och Mjärdevi. Här ges närhet till fin grönska och skogspartier där också tomten ger gott om plats på den egna täppan. Husets entrésida vetter mot skogen med infart för parkering samt garage. En tät häck inramar och det ges access mot huvudingången på stensatt yta mot förstukvisten under tak. I hallen finns kapphängare och garderober samt ett badrum med dusch. Via den inre hallen när man ett sovrum samt sällskapsdelar. Här finns ett stort vardagsrum med fönster i hörnläge samt utgång till ett ombonat uterum mot trädgården. Köket har också finns ljusinsläpp och arbetsytor i vinkel med plats för matbord. Intill finns även ett matrum med bra förvaring i platsbyggda garderober. Rummen kan variera i funktion och öppnas upp vid behov. En trappa upp finns en övre hall med möblerbar yta och takfönster samt ett separat WC. Här finns också ett större sovrum med garderob och ytterligare allrum. Även här med flexibla kvadratmetrar och mysig karaktär i snedtaken. I källaren ges gott om plats för förvaring med flera förråd. Här ryms tvättstuga, verkstad och allrum med gott om möjligheter och utrymmen. Trädgården är riktigt härlig med plan, stor gräsmatta där uppvuxna fruktträd samsas med rabatter och prydliga buskar. Ett soligt sydvästläge ger fina uteplatser och en tomt att njuta av från tidig vår till sensommar. Garaget är rymligt och har även en större förrådsdel med access mot trädgården. Närmiljön har gott om stillsamma gaturum för barnens lek och området omges av skog. Affärer och service finns i närliggande Djurgården eller vid den stora handelsplatsen vid Tornby som nås med kort bilsträcka. I övrigt ges närhet till fin natur vid eklandskapet, utbud av aktiviteter med gym och idrottsanläggningar vid Mjärdevi samt Linköpings GK.

 • Uteplats
Fågelbärsvägen 2A, Sturefors, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 16:45

Fågelbärsvägen 2A

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 350 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 043 kr/mån
21 774 kr/m²

Här hittar vi en fräsch bostad med läge i trivsamma kvarter och närhet till vacker natur. Omgivningarna utgörs av blandad bebyggelse av flerfamiljehus och villor med gott om lummiga pauser och en fin närhet mot Stångån. Sturefors är ett populärt område som inramas av eklandskap och härliga landskap, här finns affär och smidiga kommunikationer med både buss, bil och cykel. Här finns fin tillgänglighet mot Landeryds GK och Friskis & Svettis och en riktigt trevlig badplats. På Fågelbärsvägen bor man i nybyggda hus med hiss och tillgång till parkering. Tack vare hörnläget ges bostaden gott om ljus och en tilltalande rymlig känsla och det finns också en inglasad balkong med långa säsonger. Hallen välkomnar med sin funktionalitet med praktiskt klinkergolv vid entrén och garderober. Vidare har bostaden enhetligt parkettgolv och vitmålade väggar. Via hallen når man även ett fräscht badrum med interiör i tidlöst vitt och helkaklade ytskikt. Här finns dusch samt egen tvättavdelning med bänkyta samt bra förvaring i både väggskåp och kommod. Kök och allrum hänger samman som en enhet med fint ljus samt utgång till balkongen vilket förlänger de sociala delarna med ytterligare ”rum”. Köket är funktionellt med gott om förvaring i skåp och lådor samt bra med arbetsyta och vitvaror från Electrolux i matchande vitt. Här finns en naturlig matplats vid fönster och därefter följer vardagrumsdelen med utrymme för bekvämare soffgrupp. Här finns även access till lägenhetens förråd som även kan nyttjas som rymlig klädkammare. Lägenheten har med sin förvaring i hall, sovrum och förråd riktigt bra förvaringsutrymmen. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum som har fönster i två riktningar, det ges gott om plats för dubbelsäng och skrivbord. Här finns en mycket trivsam bostad att njuta av i Linköpings lummiga delar som med stilrena materialval och interiör ger många möjligheter till möblering. I ett lugnt område finns här både bra parkeringsmöjligheter, nära till matbutik, kommunikation och natur. Välkommen till en underbar tvåa i Linköpings södra delar!

 • Plus
 • Hiss
Söderleden 3, Johannelund, Linköpings kommun

Söderleden 3

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån -1/4
4 027 kr/mån
23 312 kr/m²

Här finns en riktigt trivsam bostad med hörnläge och balkong i soligt sydväst. På Söderleden 3 bor man i en välskött förening med läge nära Stångån och med kort cykelsträcka till stadskärnan. Området ligger fint placerat även mot US och SAAB med bra kommunikationer även med buss och bil mot LiU. Här ges serviceutbud i närliggande Johannelunds centrum och närhet till grönytor längs vattnet. I entrén till lägenheten finns bra förvaring med både kapphängare, garderob och klädkammare och det ges även plats för ett separat gäst-WC. Direkt till vänster når man det ljusa och tilltalande köket med nyrenoverade, fräscha ytor i vitt och med möjlighet till matplats vid fönster. Vidare övergår hallen med en öppenhet mot det luftiga vardagsrummet som rymmer gott om plats för både soffgrupp och matbord. Här finns även utgången till balkongen mot gården med ett skyddat läge under tak. Sovrumsdelen utgörs av en separat del av bostaden med två rymliga rum i varsin del och gemensam access till ett badrum emellan. Badrummet har dusch samt helkaklad yta där man även har en egen tvättmaskin. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och garderober samt vy mot den lummiga grönskan utanför. Helheten är enhetlig och med bra funktion och härliga sällskapsdelar. Till lägenheten hör även två förråd och föreningens gemensamma ytor bjuder på bastu, hobbyrum och samlingslokal. Utvändigt har man tillgång till den trivsamma innergården, Oasen, med grillbord och uteplats. Här bor blandade åldrar med fina omgivningar där man når badplats nere vid Stångån, löpslingor vid Åbysäcken i Hackefors och lekparker i närmiljön.

 • Balkong
Timmermansgatan 1c, LINKÖPING, Linköpings kommun

Timmermansgatan 1c

Lägenhet
LINKÖPING, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
vån 1/6
7 548 kr/mån
26 043 kr/m²

Här finns en riktigt fin bostadsrätt i nya kvarter med härlig karaktär av restauranger och öppna torg. Övre Vasastaden utgör ett av stadens mysigare områden med gemytlig känsla av mötesplatser och serviceutbud av affärer inpå knuten. Denna fina fyra rymmer tre bra sovrum samt två uteplatser i form av terrass och balkong i varsitt väderstreck. Tack vare den genomgående planlösningen finns gott om ljusflöden och fina utblickar över områdets trivsamma gaturum. Ytan känns rymlig och har praktisk funktion med bra förvaringsutrymmen och enhetlig utformning av ljusa, fräscha materialval. Hallen har klinkergolv och plats för ytterkläder och det finns ytterligare garderober i den inre delen. Tre rymliga sovrum finns, även dessa med garderober och två större med plats för dubbelsäng. Det ena har utgång till en längsgående balkong och det andra med access till terrassen mot innergården. Kök och vardagsrum hänger delvis samman som en öppen enhet med trivsamt ljus och luftig känsla. Köket har funktionell arbetsdel i vitt och accenter med vitvaror i rostfritt med utrymme för en fin matplats vi fönstret. Allrummet har även det utgång till den soliga balkongen som har ett härligt läge i kvarteret och ytan har vidare kontakt mot hallen vilket ger en trivsam planlösning där man kan ”gå runt”. Badrummet är helkaklat och med fräsch interiör i vitt och grått. Här finns dusch, kommod och handduksvärmare samt egen tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns även ett extra separat gäst-WC. Området är byggt under senare år som en förlängning av den äldre stadsdelen Vasastadens vackra arkitektur och det är promenadavstånd till Linköpings centrala utbud av restauranger, shopping och kultur. Det är även smidigt avstånd till Resecentrum och bra kommunikationer med buss och cykel till det mesta staden har att erbjuda. Vackra stråk av grönska för promenader eller löpning ges vid Stångåns glittrande vatten och det finns även gym i kvarteret. Välkommen till ett riktigt toppenläge i populär stadsdel!

 • Hiss
Slöjdgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun

Slöjdgatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/5
4 162 kr/mån
34 841 kr/m²

I Övre Vasastadens mysiga kvarter finner vi här en ypperligt planerad bostad med gott om ljus och fräscha ytor. Området är populärt med sina trivsamma torg och populära kvartersrestauranger med uteserveringar och grönytor. Man bor med promenadavstånd till såväl Resecentrum som stadskärnans utbud av kultur och nöjen. Här finns även gym, affär och butiker med kort avstånd även till det närliggande Vasastadens charmiga delar. Denna bostad känns luftig och ges gott om fönster tack vare placeringen på hörnet av huset. Här möts man i en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring. Det finns även ett helkaklat badrum med dusch samt egen, praktisk tvättavdelning. Här finns även bra skåp och bänkyta. Till vänster från hallen finns ett rymligt, tilltalande sovrum med gott om plats för stor säng samt med hel garderobsvägg. Vidare ryms vardagsrum och kök på hörnet av huset, med härligt sociala ytor och gott om plats som extra utrymme på den stora balkongen. Här går att möblera och man har ett skyddat läge under taket. Köket är fräscht, högkvalitativt och väl disponerat med fin plats för matbord. Ytan har trivsam kontakt med allrummet och helheten utgör ett snyggt och stilrent hem med parkettgolv och ljus, smakfull interiör. Till bostaden hör även förråd och föreningens fastigheter är välskötta och moderna med grönytor utanför. Förutom närheten till citys utbud så når man även Stångåns vackra stråk inom gångavstånd. Här ges fina miljöer för rekreation året om vid den lummiga strandkanten som också erbjuder urval av restauranger och caféer. Välkommen att trivas i detta härliga hem!

 • Hiss
Vigerstad Mellangård, Rimforsa, Kinda kommun
 • Imorgon kl 16:00

Vigerstad Mellangård

Villa
Rimforsa, Kinda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 975 000 kr
137 m²
6 rum
2 470 m² tomt

På en stor tomt med lantlig inramning hittar vi denna pärla i den ljuvliga Kindabygden. I dessa fantastiska miljöer njuter man av skog och sjöar i en vacker del av Östergötlands södra delar. Omgivningarna erbjuder naturskön inramning till det härliga läget som har njutbara årstidsväxlingar med ljus och skiftningar i trädens färger. Vigerstad Mellangård utgörs av en äldre fastighet från början av förra seklet med charmiga attribut bevarade och trivsam karaktär på tomt och trädgård. Här finns ett nyare, fristående garage med stor yta och dubbla portar med en del för större fordon. Det finns ytterligare uthus och förrådsbyggnad samt laddstolpe till parkering på uppfart. Huvudbyggnaden upplevs rymlig med stora rum och flexibilitet i antal sovrum och möjligheter där både äldre känsla finns kvar och renoverade invändiga ytor såsom badrum och interiöra detaljer i tapeter och målning. Entrésidan välkomnar med grindpar och grusad gång fram till förstukvisten under tak och med en liten terrass intill. En rymlig hall ger plats för att välkomna gäster och familj där det finns plats för ytterkläder i garderober. Ett sovrum nås intill entrén med gott om plats och fina ljusinsläpp från två fönster. Vidare finns köket placerat till vänster med en härlig rymd och tilltalande 50-talskaraktär där det ges fina utrymmen för både matlagning och gemenskap vid en stor matplats med vackra utblickar över landskapet. Från köket ges access till ett rymligt badrum, renoverat 2015, med helkaklade ytor och klinkergolv, dusch samt en praktiskt tvättavdelning. Entréplanet bjuder även på två spatiösa allrum i fil med trivsamma trägolv och ljus. I det större vardagsrummet kan man njuta av en sprakande brasa i den öppna spisen och från allrummet ges utgång till altan och utemiljö med vyer och grönska i fritt läge. En trappa upp ryms de mer familjära delarna med två mysiga barnrum med snedtak samt ett större ”master bedroom” som även kan användas som en ytterligare sällskapsdel eller delas av. Detta rum har öppet i nock med synliga bjälkar och utgång till en balkong med utsikt mot vatten och trädtoppsvy. Trädgården är generös med stora, öppna ytor av plan gräsmatta, flera uteplatser och delar av lekvänlig naturtomt som ger en inbjudande miljö för barnen och som kan rymma många möjligheter för den odlingsintresserade. Vigerstad ligger nära Rimforsa med otroligt fin kulturbygd och gott om utflyktsmål att upptäcka. Förutom skog och mark, bad och möjligt båtliv har man närhet till Hallstad ängar och Trollegater där också närheten till samhället ger serviceutbud av skolor, affär och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun
 • Imorgon kl 13:00
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 4, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 4

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 675 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
3 758 kr/mån
34 896 kr/m²

På attraktiv adress i Vasastaden på våning 4 i hus med hiss finner ni denna fina och yteffektiva tvåa med högt i tak, härligt ljusinsläpp och mycket smakfull standard. Perfekt för er som vill bo med ett stenkast från citypulsen! Välkommen till en trivsam tvårummare om 48 välplanerade kvadratmeter med ett fritt läge. I detta boende har ni ett stenkast från citypulsen, restauranger, centralstationen, nöje och kultur! Gavelläge med fönster i två väderstreck, gott om förvaringsmöjligheter, ett kök praktiskt kök med integrerad diskmaskin samt access till vardagsrummet vilket utgör den sociala samlingspunkten, ett väl tilltaget sovrum samt ett duschrum faciliteter såsom bl.a. kombinerad tvättmaskin, elektrisk golvvärme och handdukstork. Välkommen ett smart planerat boende! Härifrån når vi allt som Linköpings centrum har att erbjuda, bland annat det härliga torget med butiker, restauranger, sommaröppna uteserveringar och caféer. Med enbart några få minuters promenad når ni övre Vasastaden med dess utbud av matbutik, gym och restauranger likväl som Centralstationen, härifrån har vi de bästa kommunikationsmöjligheterna vad gäller buss samt tåg. Runt hörnet finner även kultur och nöje - såsom Saab arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som vi kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån.

 • Premium
 • Hiss
Blåeldsbågen 41D, Sturefors, Linköpings kommun

Blåeldsbågen 41D

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/2
5 166 kr/mån
26 014 kr/m²

Trerummare i toppskick med egen ingång, stor balkong i väster samt loftgångsbalkong i öster i den nyare delen i populära Sturefors! Väldisponerade kvadratmeter, fönster i tre väderstreck och tillgång till p-plats. Välkomna! Fantastiskt boende med väl fördelade kvadratmeter samt öppen planlösning. Ljuset från tre väderstreck i kombination med den moderna interiören ger minst sagt ett stilrent intryck. Här samsas material såsom klinker till vitvaxoljad ekparkett på golv samt smakfullt målade väggar. Ett fullutrustat och stilfullt kök från Vedum med rostfria vitvaror från Electrolux och ett stort duschrum med tvättmöjligheter. Två trivsamma sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt generös klädkammare. Det speciella med detta boende är den stora balkongen i västerläge där ni kan njuta av solnedgången. Detta boende är perfekt för er som vill bo i nytt på smarta kvadratmeter i ett fräscht område! Sturefors är en trivsam och familjevänlig tätort med närhet till natur, badplatser, grönområden, goda kommunikationer, bra service såsom livsmedelsbutik, bibliotek men också skolor samt förskolor. Härifrån tar ni er också enkelt med fem minuters bilfärd till det nyetablerade området Harvestad i Södra Hjulsbro där ni bla finner den omtyckta livsmedelsbutiken Östenssons.

 • Balkong
Fanjunkaregatan 26, T1, Linköpings kommun

Fanjunkaregatan 26

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2
4 561 kr/mån
30 809 kr/m²

I T1 finns här en välplanerad bostad i en stabil förening i trivsamma kvarter med närhet till härlig skog. Området är populärt och har en fin kombination av närhet till både stadens centrala utbud och grönytor av Vallaskogen och vidare mot Tinnerö eklandskap. På rymliga kvadratmetrar bor man med trivsamt fördelad yta med genomgående planlösning och en egen entré med praktisk funktion. Man välkomnas via egen entré och separat hall i markplan med bra plats för ytterkläder. En trappa upp når man bostaden som till höger har en separat klädkammare samt ett fräscht badrum med helkaklade ytor i smakfulla färger. Här finns dusch, WC, fönster med fint ljusinsläpp samt en lätt avskild, egen tvättavdelning med tvättmaskin och bänk ovantill samt förvaringsmöjlighet i skåp. Till vänster om trappen finns ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i en hel garderobsvägg med skjutdörrar, här ges även trevlig vy över föreningens innergård. Längre in i lägenheten finns det rymliga vardagsrumet med härlig rymd samt extra plats på den trivsamma balkongen. Rummet har fint ljusflöde från tre fönster i östligt läge samt en rymlig balkong som ger vy över en sommartid grönskande innergård. Vidare finns ett stort kök med modern interiör och ljusa materialval med en trivsam matplats vid det generösa fönstret. Ett kök där det ges gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta som följer i vinkel med kökets praktiska utformning. Helheten ger gott om rymd och luftig känsla där det finns gott om förvaring i både bostad och tillhörande förråd. Till bostaden finns förvaring i separat förråd som även rymmer plats för arbetsbänk, dessförutan finns gott om förvaring på bostadens vind. Föreningen ger access till gemensamma gårdar, boulebanor och övriga faciliteter såsom tvättstuga och gästlägenhet. En mycket välskött bostadsrättsförening som har mysiga omgivningar med närhet till både affär, kvartersrestauranger och bageri på promenadavstånd. T1 ligger fint placerat intill Vallaskogen varifrån man sedan når LiU och Mjärdevi, åt andra hållet når man US och stadskärnan med några minuter på cykel. Ett fräscht och ljust hem med fint läge i området!

Håcklagatan 40, Ljungsbro, Linköpings kommun
 • Sön 2 jun kl 15:00

Håcklagatan 40

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/1
5 612 kr/mån
23 933 kr/m²

Varmt välkommen till en välskött förening och ett trivsamt läge nära Göta kanals vackra stråk. Här bor man nära naturen och lummig grönska i trivsamma kvarter där man året om kan nyttja omgivningarna för härligt utbud av rekreation. Löpslingor, skridsko och bad i närmiljö- golf, längskidåkning och skog inom korta avstånd. Ljungsbro ligger strax utanför Linköpings stadskärna med fina kommunikationer med buss, bil och cykel längs med Roxens natursköna vattenlinje. I området finns även ett bra serviceutbud med affärer och vårdcentral samt både simhall och egen ishall. Här finns en välplanerad bostadsrätt i parhus i ett plan med härlig “täppa” och uteplats. Entrésidan är välkomnande och prydlig med access till hallen via en takad förstukvist med soligt läge och plats att möblera. Till vänster i hallen nås ett av sovrummen med bra förvaring i garderober, tilltalande interiör och till höger finns det familjära köket. Här ges fina ytor och en ljus matplats vid det stora fönstret och vidare når man en separat och mycket funktionell tvättstuga med både förvaring och arbetsbänk. Mot trädgården finns två härliga rum med fria lägen mot den gröna trädgårdsdelen och uterum. Här finns ytterligare ett sovrum, detta något större samt ett ombonat allrum. Vardagsrummet är stort och ljus med utgång till det fina uterummet som ger hemmet extra gott om plats för umgänge och social samvaro. Vidare ges access mot trädgårdsdelen som ligger fint placerat och med utrymme för den trädgårdsintresserade. I den inre delen av hallen nås badrummet, detta med fräsch, helkaklad yta och dusch med interiöra materialval i vitt med klinker i gråskala. Utvändigt finns även extra plats i ett rymligt förråd vid gaveln på huset. Till lägenheten hör garage och man har gemensam tillgång till redskapsbod för trädgårdskötsel. Helheten är i fint skick med stilren interiör- bara att flytta in- och med smidig välplanerad yta i ytterst vacker miljö vid skog och vatten!

 • Plus
Ekholmsvägen 37, Ekholmen, Linköpings kommun
 • Borttagen före visning

Ekholmsvägen 37

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
86,5 m²
3 rum
4 795 kr/mån
20 751 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 70