Mäklare Johan Jansson

Johan Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skomakaregatan 3, Åbylund, Linköpings kommun
Skomakaregatan 3, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Skomakaregatan 3, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Skomakaregatan 3

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
2 904 kr/mån
29 224 kr/m²

Här bor man i populära gatustråk med äldre karaktär och gott om gröna pauser. Området ligger stillsamt placerat strax utanför stadskärnan med kort avstånd och smidiga förbindelser till både Resecentrum , US och LIU. Föreningen är stabil, med välskötta fastigheter och tillgång till gemensamma faciliteter såsom gym, relaxavdelning och fina gårdar. Denna tvåa har gott om plats och genomgående planlösning vilket skapar trivsamt ljus från två håll. Hallen är välkomnande och rymlig med direkt access till ett fräscht kök i stilren design med bas i tidlöst vitt och accent med grått kakel och bänkyta i mörkare trä. Här ges bra förvaring samt en fin matplats vid fönster. I den inre delen av hallen finns en rymlig klädkammare med bra plats. Till vänster ryms sedan det stora sovrummet med gott om utrymme för dubbelsäng. Här finns även ett bra badrum med dusch och ljus från fönster där man också har egen tvättmaskin. Allrummet vetter åt motsatt håll med fantastisk vy mot den öppna gården med magnifik trädgrönska som man njuter av från tidig vår till höstens färgprakt. Balkonger ger således extra rum till bostaden och har skyddat läge I soligt sydväst. Helheten är ombonad och välskött med enhetlig känsla och nyare parkettgolv i ek som genomgående yta i bostaden. Det finns gott om gemensamma utrymmen såsom bastu, övernattningsrum, gym, hobbyrum och samlingslokal. Utvändigt finns grillplatser, boulebana, odlingslotter och garage/parkeringsplatser, (kö). Ett riktigt generöst hem med trivsamt läge. Man har promenadavstånd till kvartersrestauranger och det fina utbudet i Övre Vasastaden samt bageriet Lanemos inom nära räckhåll. Till city promenerar man på ca 20 minuter och det ges smidig access även med bussförbindelser. Välkommen att trivas i härliga Åbylund!

 • Premium
Krouthéns gata 11, Vasastaden, Linköpings kommun

Krouthéns gata 11

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 195 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 4/6
7 726 kr/mån
32 437 kr/m²

Exklusiv 4:a om 98 m² i det nya och populära området Övre Vasastan. Öppen, modern planlösning med hög standard och generösa ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär, tillsammans med två inglasade balkonger i sollägen så erbjuds man ett boende av högsta klass. Lägenheten har ett högt fritt läge på vån 4 av 6 med tilltalande planlösning, stora sociala ytor och en känsla av rymd tack vare stora fönsterpartier och en takhöjd om 2,6 m. Denna känsla förstärks ytterligare genom de smakfulla materialvalen samt den öppna planlösningen. Hallen välkomnar med möjlighet till avhängning. I anslutning till entréhallen återfinns de två badrummen, där båda är utrustade med wc samt dusch. Det stora badrummet har även torktumlare och tvättmaskin samt yta för förvaring. Till höger om entrén så finner vi det funktionella köket som går i smakfullt vit färgskala med inslag av svart i granitbänkskiva och kakel. En matplats vid det generösa fönsterpartiet ger möjlighet för stora sällskap att sitta vid bordet, detta då köket delvis öppnar upp sig mot vardagsrummet och möjliggör för en större matgrupp med kontakt med köksdelen. Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot väster och innergården vilket ger ett härligt ljusflöde, härifrån når ni den ena av bostadens två inglasade balkonger med optimalt solläge med eftermiddags och kvällsol. Med access från vardagsrummet så tar vi oss till två av bostadens tre sovrum, master bedroom nås via hallen och har utgång till den andra inglasade balkongen även denna med hörnläge och kvällsol. Båda balkongerna har installerade jalusigardiner vilket ger ett optimalt solskydd de heta sommardagarna. Hela bostaden präglas av ljus och smakfull interiör. På golven finner vi ekparkett och bostadens väggar är vitmålade vilket skapar alla möjligheter för den personliga prägeln. Ett otroligt fint boende i Linköpings nyaste stadsdel. Huset stod klart 2016, allt är således i nyskick, bara att flytta in och njuta. Fastigheten inhyser utomordentliga bekvämligheter såsom garage, förråd, tvättstuga. I närliggande fastighet så finner ni en livsmedelsaffär och två restauranger. Övre Vasastaden är belägen i Linköpings norra del, som en förlängning av Vasastaden. Här förändras trafikled till stadsgata med trädplanteringar och med en lokalgata in mot bostadskvarteret. Detta är ett område som många väntat på då läget är suveränt med nära access till stadskärna och Resecentrum samt närmaste centrala område mot E4 och handelsområdet Tornby.

 • Hiss
Skogsvändan 5A, Hjulsbro, Linköpings kommun
Skogsvändan 5A, Hjulsbro, Linköpings kommun, bild 2
Skogsvändan 5A, Hjulsbro, Linköpings kommun, bild 3

Skogsvändan 5A

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/5
6 484 kr/mån
39 270 kr/m²

Fantastisk fyra belägen högst upp i huset med braskamin och stor balkong i österläge! Top Floor med representativa ytor och ett bra läge i Hjulsbro! Nära stadskärnan, service och skogsområden finner ni detta ypperliga boende i hus byggt 2022 med en rymlig balkong helt insynsskyddad som vetter ut mot grönska. På våning fem av fem flödar ljuset från alla håll. Med tre härliga sovrum, två toaletter samt ett kök från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrum finns allt och lite till. En braskamin skapar extra karaktär. Ytan är generös och väldisponerad där rymlighet och ljus tar plats. Perfekt för familjen eller paret som kommer från villan och som inte vill lägga energi på kostsamma renoveringar! Hjulsbro som område finner ni några kilometer från stadskärnan med nära cykelavstånd till SAAB. Här finns barnomsorg och fina cykelvägar till både stadskärnan, US och LiU. Lekparker och skogspartier varvas med uppbyggd familjeidyll och blandade bostadsformer med tyngd på villamiljö. Full service med allt från handel, vårdcentral, tandläkare och systembolag finns vid det attraktiva handelsområdet Ekholmens centrum som ligger nära och något längre söderut finner vi också golfbanan Landeryds GK och Vidingsjö motionscentrum med vackra löpslingor i eklandskapet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Östsvängen 1C, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Östsvängen 1C

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 295 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
1 698 kr/mån
56 304 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 1:a med härlig öppen planlösning och genomgående fräscha ytskikt, belägen i attraktiva Valla. Modernt kök från Ballingslöv öppet mot allrum. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys, inbyggd micro, spis samt fläkt. Ljust allrum med stora fönsterpartier samt gavelfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån tar ni er ut till bostadens balkong i söderläge med många härliga soltimmar samt fri vy mot grönska. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar i stilrena färger, utrustat med wc, tvättställ samt duschhörna. Här har ni även god möjligheter till tvätthantering i form av kombimaskin. Fastigheten är modernt byggd och helt nyproducerad år 2021. Välkomna till ett kvalitetsboende! Området Valla är beläget mitt emellan LiU och stadskärnan vilket ger ett attraktivt läge i Linköping med kort cykelsträcka eller promenadavstånd. Valla gränsar också till det mysiga Gamla Linköping som har ett härligt utbud av kultur och små butiker. Här bor ni nära natursköna promenadstråk eller löpslingor i närliggande skog såsom Vallaskogen eller eklandskapet och Tinnerö.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järdalavägen 114, Ekholmen, Linköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Järdalavägen 114, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Järdalavägen 114, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Järdalavägen 114

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/6
5 454 kr/mån
21 685 kr/m²

Välkommen till Järdalavägens populära läge med härliga vyer, hiss och moderna ytor. Här finns nu ett ypperligt tillfälle till en välplanerad, fräsch bostadsrätt med fantastiskt fint ljusflöde tack vare en genomgående planlösning och stora fönsterpartier. Ytan är extra flexibel med fördelningen av rum och funktion där det även finns en uthyrningsdel med trinettkök och egen ingång. Bostaden är placerad på våning fyra av sex och nås smidigt med hiss. Parkering finns intill huset och tack vare loftgång har man egen entré till hemmet. Hallen är rymlig med gott om garderober och förvaring där den inre delen har access mot samtliga rum. Till vänster finns ett luftigt, nytt kök med gott om skåpsutrymmen och bänkyta i vinkel. En mycket fräsch helhet med interiör i vitt och rostfritt, stilrent och ljust med en generös matplats vid det stora fönstret med fria vyer. Från loftgången når man även uthyrningsdelen, även här i fint skick med gott om plats samt förvaring utöver trinettköket. Garderober ges även i en inre hall mot lägenheten. Badrummet är modernt i tidlöst utförande och snygga materialval där det ryms både badkar och dusch samt egen tvättpelare. Vidare finns två sovrum samt allrum med härliga ljusflöden och utblickar mot grönska och takåsar från det höga läget. Ett större, ”master bedroom” finns med garderobsdel samt ett något mindre sovrum, bägge med ljusa väggar och nya parkettgolv. Allrummet är rymligt även detta och här finns utgång till den inglasade, längsgående balkongen som blir som ett extra rum till hemmet. Här finns möjligheter att njuta av sol och värme från tidig vår till sen höst och följa naturens växlingar! Helheten utgör ett riktigt välplanerat och rymligt hem med läge i en trivsam förening som har gott om gemensamma faciliteter att erbjuda. Här ges möjligheter att nyttja gym, sällskapslokal, hobbyrum och gästlägenhet med parkering i både garage och parkeringsplats mot låg avgift. Det finns även gemensamma tvättstugor samt förråd till bostaden. Utvändigt omges fastigheterna av grönytor och man nyttjar även odlingslotter. Omgivningarna är trivsamma med gott om fina promenadlägen och det är nära skog vid Ullstämma och Vidingsjö med fantastisk natur att upptäcka. I Ekholmen finns flera skolor och barnomsorg på promenadavstånd och man når även serviceutbud samt vårdcentral på några minuters gångsträcka. Området har smidiga förbindelser mot stadskärnan med både buss, bil och cykel och söderut finns ytterligare handelsområde vid Harvestad samt Landeryds GK.

 • Premium
 • Hiss
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 2
Kagagatan 9, Gottfridsberg, Linköpings kommun, bild 3

Kagagatan 9

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/4
1 508 kr/mån
49 833 kr/m²

Här finns en optimalt planerad bostad med fräscha ytor och funktionella kvadratmetrar. På Kagatan bor man i mysiga kvarter med härliga grönområden och cykelavstånd till både Liu och city med fin närhet till skog och mark samt service. Denna fina etta är belägen i en välskött och generös förening som också erbjuder gemensamma faciliteter såsom gym, samlingslokal, bastu och övernattningsrum. Omgivningar och utblickar ges över park och grönytor där bostaden har fria vyer och fransk balkong. Hela hemmet har ett härligt ljus som tas upp i den interiöra färgskalan. Man välkomnas i en smidig hall med både kapphängare och platsbyggda garderober som rymmer bra förvaring med överskåp. I hallen finns access till badrummet, här med modern, kaklad yta som renoverades i samband med stambyte i föreningen. Här finns, dusch, WC handfat samt skåp. Vidare når man rummet som har en praktisk alkov med bra plats för sängen och ett lättmöblerat rum med stort ljusinsläpp från fönsterparti. Intill finns en fräsch kokvrå i vitt med smidig yta i vinkel. Rummet har parkett och hall samt köksdel har stilrent schackmönstrat golv. Helheten är tilltalande och charmig med luftig känsla och fria vyer mot den vackra parken som ger trivsamma utblickar och vilsamma årstidsväxlingar. Här kan man spendera soliga dagar och för vidare rekreation har man tillgång till både Vallaskogen och Rydskogen med vacker skog. Stadskärnan ligger nära och även kort avstånd till Resecentrum med både buss och cykel. I närmiljön finns affär, kvartersrestauranger och det anrika Lanemos bageri.

 • Premium
 • Hiss
Kullagatan 4B, Centralt, Linköpings kommun

Kullagatan 4B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 145 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/5
3 290 kr/mån
34 697 kr/m²

Välplanerad och rymlig etta med mycket attraktiv och lugnt läge i centrala Linköping. Perfekt första-/studentbostad! Varmt välkommen till det perfekta första boendet, student eller övernattningsbostaden. Här bor ni med stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljus och luftig känsla. Ypperligt planerad med ett väl tilltaget rum med gott om plats för möbler, ett kök med goda förvaringsmöjligheter samt ett renoverat, helkaklat badrum (2019). Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i form av flertalet garderober. Här bor ni med närhet till allt! På bara några minuter finns torgens utbud av butiker, affärer, simhall, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom Saab Arena, Stadsbiblioteket, Domkyrkan, Linköping Arena, konserthallar, träningscenter och biosalonger. Likväl som ni kan ta en promenad eller åka båt på det glittrande vattnet vid Kinda Kanal eller Stångån. Förutom den underbara Trädgårdsföreningen finns också Biblioteksparken samt Sankt Larsparken i närheten. Under ljuvliga sommardagar ligger det härliga Johannelundsbadet på lagom cykelavstånd.

 • Plus
 • Hiss
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Krouthéns Gata 7, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Krouthéns Gata 7

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/5
2 802 kr/mån
44 321 kr/m²

Här finns ett riktigt toppläge i moderna kvarter i Övre Vasastaden. Området är uppfört under senare år vilket ger en härlig kontrast mot den närliggande äldre bebyggelsen i Vasastaden. Denna fräscha två har en ypperlig planlösning med härliga ljusflöden tack vare lägenhetens stora fönsterpartier. Man når bostaden med hiss via ett trivsamt trapphus vidare in till den välkomnande entréhallen med bra förvaringsutrymmen. I anslutning till entrédelen finns ett rymligt badrum med helkaklade, fräscha ytor i vitt med praktisk tvättpelare, dusch, kommod och WC. Det stilfulla köket har fantastiskt fina utrymmen och är utformat med öppen planlösning mot vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en trivsam utformning. Sovrummet är ljust och är utrustat med garderob. Härifrån tar ni er ut till den härliga balkongen med förmiddagssol och vackra vyer mot staden. Fastigheten inhyser utomordentliga bekvämligheter såsom garage, förråd, tvättstuga samt två restauranger. I närliggande fastighet så finner ni en livsmedelsaffär. Bostaden är belägen med närhet till det mesta såsom Universitetet, centrum, centralstationen och Tornbys handelsområde. Linköpings citykärna erbjuder ett härligt torg med butiker, restauranger, bagerier, sommaröppna uteserveringar och caféer. Med femton minuters cykelfärd når ni universitetet och med fem minuters promenad når ni centralstationen, härifrån har ni de bästa kommunikationsmöjligheterna vad gäller buss samt tåg. Runt hörnet finns även kultur och nöje, såsom konserthallar, teatern, träningscenter och biosalonger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Idun Lovéns Gata 2, Vasastaden, Linköpings kommun

Idun Lovéns Gata 2

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 745 000 kr
33,5 m²
1 rum
1 922 kr/mån
52 090 kr/m²

Här finns en fint planerad bostad med härlig känsla, ytor i toppskick och fint läge i kvarteret. I denna nyare del av centrala Linköping bor man med fantastisk närhet till det centrala utbudet och samtidigt med gemytlig charm i stadsdelen som rymmer såväl torg med uteserveringar som affär och grönytor. Området är populärt med kort promenadavstånd till Resecentrum och stadens fina kulturliv med cykel och bussförbindelser till övriga delar. Rekreation och lummiga stråk för promenad eller löpning ges vid närliggande miljöer vid Stångån och i Övre Vasastaden finns även både gym och padel. Högt upp i huset på vån.4 finns denna fina etta som nås med hiss och välkomnar med en funktionell hall med bra förvaringsyta samt ett rymligt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt dusch. Fräscht och stilrent i tidlöst vitt och grått med bra förvaring även här i skåp och kommod. Rummet hänger samman som en enhet med smart funktion och flexibel möjlighet till möblering. Kökets arbetsdel ryms i en praktisk vinkel och vidare finns plats för både matbord, säng och bekvämare soffdel. Bostaden har även en solig balkong med ett gemytligt gårdsläge som ger fina, skyddade utblickar mot grönska. Denna lägenhet passar såväl studenten som förstagångsköparen då läget ger access till det mesta som Linköping har att erbjuda. Föreningen är välskött och man har även förråd till lägenheten. Omgivningarna utgörs av modern arkitektur som utgör attraktiva kvarter med trivsam närmiljö och närhet till Vasastadens äldre struktur med mysiga restauranger och butiker.

 • Balkong
 • Hiss
Söderleden 4, Johannelund, Linköpings kommun

Söderleden 4

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
5 997 kr/mån
16 224 kr/m²

Här hittar vi en renoverad bostad med hörnläge och smidig access till såväl SAAB, som US och city på kort cykelavstånd. Man bor nära de fina stråken vid Stångåns glittrande vatten med grönområden och härliga slingor för promenad, löpning med trivsamma ”strandhugg” av caféer och restauranger intill. Området har närhet till service och affär vid Johannelunds centrum och även bra bussförbindelser till det mesta Linköping kan erbjuda. Denna luftiga bostad rymmer gott om plats och mycket ljus. Hallen ger utrymme för ett fräscht, helkaklat badrum med dusch och kommod i tidlöst utförande i vitt och med gråa klinkergolv. Här finns en separat klädkammare med platsbyggd förvaring som ger gott om förvaring. Här finns ett rymligt sovrum med yta för dubbelsäng samt med praktisk garderob med skjutvägg. Allrummet har hörnläge och är öppet mot både hall och kök som ger trivsamma sociala delar av lägenheten med fönster åt två håll och lummig grönska utanför. Köket är fräscht och smakfullt med interiör i vitt, bänkskiva i sten samt takspotlights. Det ges generöst med utrymmen även här med skåp och bänkyta i vinkel där det även finns en bra matplats vid fönster. Hela bostaden har nya parkettgolv och vitmålade väggar vilket ger en enhetlig och fräsch bas där ljuset varierar med årstid och väderlek. Intill Johannelund finns även badplats, beachvolleyboll och vacker natur vid Åbysäcken över bron mot Hackefors som ger härlig rekreation året om. I fastighetens källare har ni tillgång till tvättstuga, parkeringsmöjlighet samt separat förrådsdel finns på på innergården.

Skogsvändan 7A, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 7A

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 845 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1
4 663 kr/mån
29 055 kr/m²

Välkommen till Skogsvallen och dessa nya kvarter mot lummig grönska I Hjulsbros södra delar. Här finns ett ypperligt läge, toppmoderna ytor ned smidig access via en egen entré. Området är gemytligt med kort promenadavstånd till såväl skolor, barnomsorg som handelsområde och affärer. Bostadsrättsföreningen Skogsgläntan gör skäl för sitt namn med fin skog som kantar fastigheten och här ges både smidiga avstånd till natursköna stråk vid Stångån och förbindelser mot city, US och SAAB med cykel, bil och buss. Denna fina lägenhet har stilrena materialval som andas ljust, skandinaviska toner i mjuka gråskalor i inredning och en bas i tidlöst vitt. Den egna entrén ger en privat ingång mot en funktionell hall med bra förvaring och klinkergolv. Till höger finns ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt garderobsvägg. I den inre hallen ryms ett luftigt badrum med dusch, helkaklad yta och klinkergolv där man har förvaring I kommod samt tvättmaskin som kombinerad torktumlare. Kök och allrum hänger samman som en trivsam, social enhet med fint hörnlägenhet och ljus från två håll. Köket är snyggt och funktionellt med sober touch i färgskalan och en naturlig matplats i övergång mot vardagsrumsdelen som vidare rymmer en tilltalande sällskapsdel. Här finns också utgång mot uteplatsen som är generös i storlek och förlänger bostadens utrymmen med långa säsonger och fint västerläge. Gaturummet är stillsamt och utan genomfartstrafik med parkering nära hemmet. Förutom Harvestads handelsplats finns Ekholmen centrums gedigna utbud inom nära räckhåll och man bor nära Landeryds golfbana med Friskis & Svettis. Skog och ljuvlig natur finns att välja på med Ullstämmaskogen, Visingsö motionscenter och eklandskapet nära tillgängligt!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Garnisonsvägen 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Garnisonsvägen 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 152 kr/mån
39 342 kr/m²

I obelånad Brf med låg avgift och sällsynt stark ekonomi, finns här en välplanerad 1:a med vy mot grönska! Det perfekta studentboendet eller förstaboende. Här bor ni i en bostad med bra planlösning, låg avgift och balkong med närhet till LIU och centrum. I ett utav Linköpings områden som utvecklas mest i Linköping. Varmt välkommen till denna välskötta bostad om 38 välplanerade kvadratmeter på första våningen. Kliv in genom en öppen hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter i garderob samt klädkammare. Härifrån tar ni er vidare till bostadens samtliga rum. Allrummet är rymligt och har ett bra ljusflöde, här får ni plats med såväl säng, soffa och skrivbord. Från allrummet tar ni er vidare till bostadens stora och härliga balkong som vetter mot ett trivsamt och rogivande grönområde, helt fritt från insyn. Köket går i moderna toner i svart och vitt och lämpar sig utmärkt för den matlagningsintresserade. Här ges gott plats för matbord. Badrummet har spotlights i tak samt vädringsfönster. Ekkällan ligger med närhet både till city och naturen. Här finns matbutik, barnomsorg, restaurang goda kommunikationer och omkring tio minuters gångväg till Trädgårdsföreningen och ca. 10-15 min cykelväg till Campus Valla.

 • Premium
 • Balkong
Skogsvändan 5A, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 5A

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 945 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 663 kr/mån
30 630 kr/m²

Vid lummig grönska hittar vi här ett ljuvligt hem i toppklass med fria vyer mot skog och mark. Ett tilltalande hörnläge med balkong i soligt läge. Området Skogsvallen har ett ypperligt läge mellan Hjulsbro och Harvestad med gott om välbevarad natur som ett naturligt inslag i den i övrigt moderna arkitekturen. Huskropparna är trivsamt placerade på återvändsgata med naturlig plats att parkera invid huset. Brf Skogsvändan har ett fint, högt läge och närhet till såväl serviceutbud som ljuvlig natur vid Stångån eller Ullstämmaskogen. Detta toppfräscha hem upplevs extra rymligt och ljust tack vare hörnläget och de generösa fönsterpartierna. Man välkomnas in i en luftig hall med garderobsdel och kapphängare samt access till ett helkaklat badrum med dusch och egen tvättavdelning. Fräscht och funktionellt med tidlösa materialval och förvaring i skåp med bänkyta. I fil med badrummet finns ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt med hel garderobsvägg. Vidare öppnar de sociala delarna upp sig i bostadens hörn där vardagsrummet tar plats med köket intill. Här finns en fint planerad yta för matlagning och en naturlig plats för matbord mellan rummen. Arbetsbänken löper i vinkel med smakfullt utvald interiöra detaljer och färgskala i mjukt grå. Rummet flödar av ljus och här ges också utgången till den rymliga balkongen som kan möbleras i flera ”rumsligheter”. Här kan ni njuta av den behagliga eftermiddagssolen. Till bostaden hör även källarförråd och cykelparkering och fastigheterna är omgivna av välskött tomtmark. Man når skogen inpå knuten och har ett stort urval av promenadslingor vid såväl Stångån som Landeryds vackra natur där även golfbanan nås på promenadavstånd. Serviceutbudet är väl tilltaget med både Ekholmens centrum och Harvestads handelsområde intill, det finns gott om skolor och förskolor samt utmärkta förbindelser med både cykel, buss och bil. Välkommen att bo i denna natursköna bostad i utmärkt läge i Linköpings populära södra delar!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Munkhagsgatan 84C, Johannelund, Linköpings kommun

Munkhagsgatan 84C

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 475 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 596 kr/mån
22 180 kr/m²

På tredje våningen finner ni denna välplanerade 3:a med en genomgående planlösning där fönsterpartier i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde som genomsyrar bostaden. Här välkomnas ni av en öppen, möblerbar entréhall med goda förvaringsmöjligheter genom rymlig klädkammare. Vidare tar ni er till det gemytliga köket med utrymme för möblering av matplats. Vardagsrummet har ett trivsamt ljusinsläpp och gott om utrymme för såväl matgrupp som soffhörna, härifrån tar ni er även ut till bostadens balkong. Utöver detta erbjuder bostaden två välplanerade sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. Samtliga rum nås från den centralt belägna entréhallen. På Munkhagsgatan 84 bor ni en ekonomiskt stark förening med tillgång till trivsamma faciliteter såsom relaxavdelning, bastu, övernattningsrum, gym samt tvättmaskiner med miljövänlig självdosering - utan egna tvätt- och sköljmedel!. Från bostaden har ni gångavstånd till Johannelunds centrum med bl a affär, vårdcentral, bibliotek, blomaffär och apotek och med bra kommunikationer till city och universitet. I området finns även många fina promenadstråk, bl a längs Stångån samt närhet till Emmalundsbadet med beachvolleybollplan.

 • Plus
 • Balkong
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköpings kommun

Brandmannagatan 7A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 595 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1
4 689 kr/mån
37 609 kr/m²

Drömboende! Nyskick, öppen planlösning, uteplats om 18 kvadratmeter i söder, attraktivt läge och stilfull interiör är endast några av de tilltalande egenskaperna. Välkomna! Söker ni en modern tvåa med ett centralt läge? Då har ni hittat rätt! På markplan med en egen uteplats på attraktiv adress om 69 kvadratmeter finner ni detta välplanerade boende i toppskick. Här samsas enhetliga askparkettgolv, fönsterbrädor i kalksten och ljusa ytskikt tillsammans med stilfull interiör. Kvalitativt kök i grått från Marbodal med maskinell utrustning från Siemens. Snyggt duschrum med egen tvättavdelning. Väl tilltaget vardagsrum med social och öppen planlösning mot kök med utgång till uteplats om 18 kvadratmeter där ni kan avnjuta solen från tidig morgon till sen eftermiddag. En stilsäker lägenhet som är genomtänkt i alla avseenden - unikt läge, perfekt planlösning och hög standard. Detta är boendet för er som söker ett fantastiskt läge med ett stenkast från centrum, cykelavstånd till Universitetssjukhuset, gångavstånd om 20 min till flygplatsen och all service i Tannefors med bl.a. vårdcentral, mataffärer, restauranger, fiskaffär, bageri och gym. Samtidigt som ni har nära till det härliga promenadstråket längs Stångån.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Odalgatan 17, Lambohov, Linköpings kommun

Odalgatan 17

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
77,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 085 kr/mån
24 452 kr/m²

Totalrenoverad marktvåa med två uteplatser och egen trädgård! Perfekt för er som vill bo med radhuskänsla. Välkommen! Via egen entré når ni detta välplanerade boende om 77,5 kvadratmeter med ett bra läge i föreningen. Bostaden är totalrenoverad där alltifrån ytskikt, vitvaror, badrum och hall med golvvärme samt kök, el och förvaringslösningar är gjort. Utöver detta finns två tilltalande uteplatser med tillhörande trädgård - en i soligt söderläge samt en med större gräsyta i norrläge. Trivsamt och öppet boende som är fördelat på ett generöst vardagsrum i anslutning till köket, ett väldisponerat sovrum med intilliggande klädkammare samt ett generöst badrum. Missa inte denna möjlighet! Här bor ni i en stabil och mycket välskött HSB-förening med tillgång till tvättstuga, festlokal, övernattningsrum, bastu och hobbylokal. Bo med ett härligt läge, i ett barnvänligt område med närhet till lekplats, skola, dagis, livsmedelsaffär, Citygross, gym, systembolaget, Mjärdevi Science Park, Universitetet samt vårdcentral, folktandvård, apotek och restauranger samt goda bussförbindelser som tar er både inom och utanför Linköpings stadsgränser.

 • Uteplats

Visar alla 16