Mäklare Maja Eskilsson Andersson

Maja Eskilsson Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Batterigatan 9, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 10 dec kl 13:00
Batterigatan 9, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Batterigatan 9, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Batterigatan 9

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/5
4 458 kr/mån
38 819 kr/m²

I mysiga kvarter och stillsamt läge nära lummig grönska finns denna härliga bostad. Här bor man i populära kvarter med promenadavstånd till såväl US som det ljuvliga eklandskapet vid Tinnerö och här finns både gym, restauranger och affär i området. Södra Ekkällan utgörs av flerfamiljshus och villor som samsas runt parkliknande miljöer och har närhet ner mot Tinnerbäckens vackra stråk. Natur och rekreation är nära inpå knuten och man har cykelavstånd till LiU, Mjärdevi och stadskärnan. En funktionell hall välkomnar med gott om plats för ytterkläder i garderobsvägg och utrymmen för kapphängare. Direkt från entrén når man vidare det större sovrummet som har rejäl plats för både dubbelsäng och skjutdörrsgarderob som är extra djup och har Elfa system som optimerar förvaringen. I fil finns sedan köket med fräscha, moderna ytor i tidlösa materialval i vitt, grått och rostfria vitvaror. Kök och vardagsrum har öppen, social planlösning med gott om plats för både matbord och bekvämare soffdel, den öppna planlösningen ger goda möjligheter till socialt umgänge. Här finns även utgång till en spatiös balkong med härlig vy över området med dess park och damm. Tack vare dess skyddade läge ges långa säsonger och funktion som ett ”extra rum” med placering på hörnet av fastigheten. Bostaden rymmer även ett större badrum med helkaklade ytor i vitt och med lyxig tvättavdelning med gott om förvaring. Här finns skåp och arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare samt en stor kommod. I övrigt finns dusch samt handduksvärmare och interiör i stilrent vitt. Intill vardagsrummet finns ytterligare sovrum med yta som även kan öppnas upp och införlivas mot vardagsrummet, alternativt kontor eller gästrum. Här finns även garderobsvägg vilket sammantaget ger bostaden gott om förvaring och det finns även förråd till lägenheten. Området ger smidiga förbindelser med såväl cykel, buss som bil och på adressen bor man på gata utan genomfart. Det finns även tillgång till parkering och garage, (kö), och laddstolpar. Kvarteren är trivsamma med gemytlig känsla och närheten till de oändliga skogarna vid Tinnerö och vidare mot Djurgården ger ett sammantaget fantastiskt läge!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nya Tanneforsvägen 21A, Tannefors, Linköpings kommun

Nya Tanneforsvägen 21A

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 195 000 kr
70,2 m²
4 rum
vån 1
3 782 kr/mån
31 268 kr/m²

Här finner man ett mycket välplanerat hem med hela tre sovrum och ombonad lägenhet i välskött förening. Med fint läge i lummiga kvarter finns denna funktionella bostad i ett populärt och stadsnära område nära Stångåns vackra stråk. Tannefors är som en stad i staden med parkliknande gröna pauser, bageri, fiskaffär och kvarterskrogar som utgör en gemytlig del av det vardagligt nära och samtidigt med stadens och citylivets utbud på promenadavstånd. Denna fina lägenhet är disponerad med tre potentiella sovrum och flexibilitet att öppna upp och med tilltalande hörnläge på fastigheten. Hallen har bra förvaringsutrymmen och garderober samt access till ett helkaklat badrum med badkar. Intill entrén fördelas två av hemmet sovrum i fil med luftig vy mot grönska och bra plats för dubbelsäng i båda samt med garderober. Den inre delen av hallen rymmer ytterligare garderobsdel samt access till ett fräscht badrum med helkaklade ytor och badkar. Vidare nås ett tilltalande arbetskök med smakfull interiör och praktisk funktion där materialval går i tidlöst vitt med kvalitativa attribut av platsbyggda detaljer såsom sittbänk och den vackra tapeten. Intill kök och med access även från hall finns vardagsrum med härligt ljus och även utgång till balkong med fantastiskt fin inramning inbäddat av de gröna omgivningarna och trädens härliga färger som växlar med årstiden. Rummet har en härlig känsla och ljus från två håll tack vare hörnläget. Man bor här i en stabil förening med välskötta fastigheter och gemensamma faciliteter som skänker extra yta och funktion till bostaden tillsammans med de två förråden som tillhör längeheten. Tannefors och läget ger en riktigt härlig plats i centrala, men gemytliga kvarter i stadsnära läge. Här finns närhet till allt med restauranger och affär på promenadläge, fantastisk natur och smidiga kommunikationer!

Nya Tanneforsvägen 33, Tannefors, Linköpings kommun

Nya Tanneforsvägen 33

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 395 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
2 561 kr/mån
32 442 kr/m²

I trivsamma kvarter och en stabil bostadsrättsförening hittar vi denna ljusa och ombonade tvåa med fint fördelad yta, balkong och möjlighet till snabbt tillträde! Här bor man i parkliknande kvarter med stora grönytor och välväxt trädgrönska. Tannefors är som en ”stad i staden” med promenadavstånd till stadskärnan och eget utbud av charmiga butiker såsom blomaffärer, bageri, kvarterskrogar och fiskbutik. Området gränsar mot Stångåns vackra stråk vilket ger härliga möjligheter till rekreation med promenader längs vattnet och även tillgång till restauranger och fik. Hela lägenheten går i ljusa toner av vitt och med parkettgolv eller gedigna trägolv. Hallen ger plats för förvaring och ytterkläder i garderober samt kapphängare och här finns även badrum med dusch. Ytan är mycket trevligt disponerad med genomgående ljus och planlösning där man kan ”gå runt” vilket skapar extra känsla av rymd. Köket utgörs av praktiska arbetsytor med bra förvaring. Intill når man sovrummet med och i motsvarande väderstreck finns ett luftigt allrum med vitmålade väggar samt nyare parkettgolv. Ett luftigt och trivsamt rum med utgång till en solig balkong. I närmiljön finns det fina lokala utbudet av service och stadskärnan ligger med kort avstånd från bostaden. Även Resecentrum ligger på nära avstånd och det ges fina kommunikationer med både buss och cykel mot SAAB, Liu och US. Välkommen att trivas i detta fina läge!

  • Plus
Skedagatan 4, Gottfridsberg, Linköpings kommun

Skedagatan 4

Lägenhet
Gottfridsberg, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 620 kr/mån
35 093 kr/m²

Här finns en riktigt mysig bostad med ett läge med fina vyer över gemytliga innergårdar. Det finns gott om uppvuxen grönska, lummiga parker och närhet till skog och rekreation i populärt område med kort cykelavstånd till stadskärna och Linköpings Universitet. På Skedagatan bor man här i en stabil och välskött förening med fina gemensamma ytor att tillgå såväl ute som invändiga faciliteter. Denna välplanerade tvåa flödar av ljus och rymd, mycket tack vare ett fritt och högt läge med trivsamma utblickar över områdets takåsar och trädgårdar. En rymlig hall har gott om plats för kläder i platsbyggd garderobsvägg och här finns vidare access till ett kaklat duschrum. Yttre hallen har praktiskt klinkergolv och kapphängare och den inre delen övergår med parkettgolv. Köket är ljust och trivsamt med matplats vid fönster, klinkergolv och bra förvaring även här. Vardagsrummet är ombonat med utgång till en solig balkong med sol från straxt efter lunch till kväll. Ytan i vardagsrummet är funktionellt fördelad med flera möbleringsalternativ och stora fönster samt parkettgolv. I sovrummet finns även här parkettgolv och plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober. Helheten är ljus och tilltalande med det höga läget och fria vyerna som ger variation av ljus och färgväxling med årstider. Till bostaden hör även två förråd och man har gemensam tillgång till innergårdar, odlingslotter och grillplatser. Det finns även gym, bastu, gemensamhetslokal samt övernattningslägenheter i fastigheterna. Området är charmigt och av äldre karaktär med blandning av flerfamiljshus och villor. Det är nära skog och mark vid såväl Rydskogen, Vallaskogen och Lektorshagen som ger utbud av promenad eller löpslingor. Det finns affär, kvartersrestauranger och mysiga bagerier såsom Borgs och Lanemos inom några minuters promenad. Kommunikationerna är mycket bra med både buss, cykel och bil till city, Universitets Sjukhuset och Resecentrum samt Mjärdevi. Ett ypperligt boende i äldre och välskött förening!

Visar alla 4