Kolbäcksvägen 9

Lovsjön, Jönköpings kommun Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4,5 rum
Boarea
53 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
1 600 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
9 998 kr/år
Arrende
11 300 kr/år
Antal besök
3 333

Arrendestuga belägen vid Lovsjön med cirka 10 minuters avstånd från Jönköping. Stugan har ett idylliskt läge och är omgiven av vacker natur.

Stugan har tre sovrum med 7 bäddar, vilket ger tillräckligt med utrymme för familj och vänner att övernatta. På tomten finns en mindre byggnad med fräscht duschutrymme och bastu samt med tvättmöjligheter. En annan tillbyggnad har en mulltoa med smidig hantering. Tomten erbjuder gott om förvaring i uthuset, trädgårdsredskapsboden och dubbel-carporten. Du kan njuta av lugnet eller umgås med släkt och vänner i den inglasade uteplatsen eller i lusthuset. Det finns en grusplan som exempelvis går att använda till soft-tennis, badminton eller boule samt ett trädgårdsland och stora trädgårdsytor. Dricksvattnet är tjänligt - test är utfört med godkänt resultat.

En roddbåt med åror och en släpvagn att frakta bland annat båten med ingår i köpet. Om köparen önskar det ingår även en rymlig, uppvärmningsbar och uppblåsbar bubbelpool.

Med Lovsjön bara några steg bort har du möjlighet att njuta av aktiviteter som fiske, båtturer och avkopplande morgon- och kvällsdopp.

Observera att stugan är ett arrende och att villkoren för bolån ser annorlunda ut. Ett arrende går inte att belåna eller pantsätta och därför kräver det ofta en högre kontantinsats eller att man som köpare tar lån på befintlig fastighet eller genom ett så kallat fritidslån/blancolån.

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Gustav Sandberg

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Gustav Sandberg, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
0704895905