Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagstensgatan 12C, Norrängen, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Hagstensgatan 12C, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 12C, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 12C

Lägenhet
Norrängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 700 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
4 313 kr/mån
22 078 kr/m²

Välkommen till Hagstensgatan 12C och vackra Norrängen! Lägenheten är belägen på andra våningen i fastigheten med strategisk placering vilket ger en fördel där insynen är ytterst begränsad. Sammanlagt 77 kvadratmeter i välskött skick med nymålade väggar, helrenoverat kök från HTH samt helkaklat badrum. Luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong åt västra delarna av staden. Till detta finns dessutom två stora sovrum, det ena med en rad inbyggda garderober. Stora fönsterpartier ramar in bostaden och ger en naturlig ström av ljus och frisk luft åt två väderstreck. Här kan du njuta av en fin utsikt samtidigt som du låter solens strålar lysa upp ditt hem. I månadsavgiften om 4313 kr ingår värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg. Två förråd medföljer bostaden vilket utökar de goda förvaringsytorna. Att bosätta sig här innebär en trygg investering i en mycket solid HSB-förvaltad bostadsrättsförening. Brf Norrängen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen så som gästlägenheter, välutrustat gym, gemensam bastu och samlingslokal när det vankas kalas eller fest. Fina gemensamhetsutrymmen och trygg ekonomi är uppskattade mervärden bland de boende. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704 89 51 21.

  • Premium
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun, bild 2
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun, bild 3

Sjögatan 13A

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 223 kr/mån
45 000 kr/m²

På attraktiv adress finns denna yteffektiva enrummare med kvadratmetrarna smart fördelade. Lägenhetens fina skick och placering i fastighetens hörn gör bostaden ljus och trivsam. Stort allrum som rymmer både den stora sängen och social yta, avskilt kök med matplats och stambytt badrum. Att huset är från 1935 innebär att rymden blir extra påtaglig och här finns delar som ger hemmet särskild karaktär. Vi möts av fina detaljer som fönsterbänkar i marmorsten, vackra plankgolv och tjusiga fönster. En välplanerad bostad med mycket charm! Placeringen kan knappast bli bättre, nära till mycket och ett uppskattat lugn. Runt närmaste hörn kan skymtar du allt ifrån matbutiker, caféer, restauranger till högskola och lördagens torghandel. Ett helt fantastiskt läge med lugn omgivning och med stadens alla händelser bara några raska steg bort. Att bo så centralt innebär givetvis att vardagen blir effektiv och bekväm men här finns även avkopplande natur på nära håll. Precis utanför dörren finns Friaredalen och Idas park, på gångavstånd finns även några stadens större parker och härliga promenader utmed sjöarna. Lugnt, praktiskt och mycket uppskattat. Fastigheten i sig har även den mycket att bjuda på. Tvättstugan är uppdaterad med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedanför fastigheten finns utomhusgym, fotbollsplan och härliga gångstråk. En pärla i optimalt läge - Välkommen till Sjögatan!

  • Premium
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Brånerydsvägen 20

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
3 600 kr/mån
20 821 kr/m²

Det är med sällsynt charm och ett fint skick som vi välkomnas in till denna trivsamma bostad. Här väntar vackra och välvårdade plankgolv, ljusinsläpp från tre väderstreck och en bostad med väldigt bra planering. Fint flöde mellan vardagsrum och kök ger rymliga sociala ytor med direktaccess till balkongen i fritt läge mot naturen. Lägenhetens charm kombineras med funktionalitet och effektivitet. Här finns bra med förvaringsmöjligheter, rummen är tilltagna och badrummet håller fräsch standard. I bostaden har många förbättringar utförts med nyare vitvaror i köket, uppdaterade ytskikt i sovrummen och under 2024 har golv i kök, hall och vardagsrum slipats och väggarna är nymålade i antikvit kulör. På Brånerydsvägen bor du med lugn och trygg omgivning. Du tar dig effektivt till Huskvarna Centrum både till fots och med bil, på kort gångavstånd finns även Huskvarna station med både buss och tåg in till Jönköping City. Effektiva och bra förbindelser! Välkommen till Brånerydsvägen! Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

  • Premium
  • Balkong
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 21C, Öster City, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 21C

Lägenhet
Öster City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
3 159 kr/mån
34 024 kr/m²

Välkommen till denna tilltagna etta med genomgångsläge och fönster i två väderstreck. En bostad som bjuder på trivsam rymd, charm och bra ljusflöde. Lägenhetens allrum är tilltaget och ger bostaden en ordentlig sällskapsyta. Att köket ligger avskilt är uppskattat och erbjuder även utrymme för matplats. Här har man kombinerat vackra plankgolv och härlig takhöjd med det moderna i nyare kök och badrum. En kanonetta med bra ytor! Att ha Odengatan 21 som sin hemvist innebär stor flexibilitet, bekvämlighet och en effektiv vardag. Här bor du mellan sjöar, fina parker och stadens aktivitet. På gångavstånd finns allt vad City har att erbjuda. Vardagen blir onekligen effektiv med mataffären, träningsanläggningen och stadskärnan minuter bort. På gång-och cykelavstånd ligger även högskolan Jönköping University. Ett kanonläge! Välkommen till Öster City!

  • Premium
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Mäster Gudmunds väg 22

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/2
4 180 kr/mån
27 159 kr/m²

Mysig etta med tillhörande garageplats. Bostaden har ett enastående läge och en magnifik utsikt över Vättern! Belägen i en vacker och ståtlig byggnad mitt på Bymarken, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av historisk charm och moderna materialval. Detta gavelläge ger en känsla av privatliv och rymd, samtidigt som det erbjuder en fin utsikt över sjön Vättern och omgivande natur. Här finns möjlighet att uppleva vackra soluppgångar som färgar himlen och det glittrande vattnet i regnbågens alla färger. Interiören är lika imponerande som omgivningen med bevarade originaldetaljer som ger en unik karaktär till lägenheten. Köket är utrustat med modern utrustning och erbjuder tillräckligt med arbetsyta för matlagning och underhållning. En rejäl bonus är att köparen garanteras en garageplats. Förutom den fantastiska lägenheten har du också tillgång till en härlig trädgård, där du kan njuta av de omgivande vyerna och koppla av med dina grannar. Med ett sådant privilegierat läge har du också närhet till allt som Jönköping har att erbjuda- restauranger, kaféer, shopping och kulturella sevärdheter. Här kan du leva en bekväm och sofistikerad livsstil i en unik och exklusiv miljö. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning av bostaden.

  • Premium
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Samsetgatan 37

Lägenhet
Samset, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/8
5 928 kr/mån
28 351 kr/m²

Lägenheten har ett fint hörnläge med eftermiddags- och kvällssol på balkongen. Invändigt möts ni av stora öppna sociala ytor, insynsskyddat läge och högkvalitativt kök från Marbodal. Sovrummen är av det större slaget, förvaringen är väl tilltagen och anpassad till er som gillar ordning och reda. På femte våningen blir vyerna lite friare, insynen begränsad och ljuset uppfriskande. Balkongen är naturligtvis inglasad och mäter hela 13 kvm med öppningsbara glaspartier. Att bo på Jönköpings västra höjder har många mervärden. Här nås ni av solen lite längre på kvällarna och här är luften oftast lite friskare. Här blir ni dessutom del av en stabil och välskött bostadsrättsförening som fått en gynnsam uppstart. Direkt vid inflyttning erbjuder föreningen parkeringsplats och HSB sköter både den tekniska och administrativa förvaltningen vilket bidrar till ett tryggt och bekymmersfritt boende. I föreningens byggnad finns dessutom gästlägenhet, föreningslokal och trevlig innergård med grillplats, lekplats och härliga gräsytor! Varmt välkomna på den öppna visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Korsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Korsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Korsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Korsgatan 8

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/6
3 456 kr/mån
45 122 kr/m²

Här på Korsgatan finns några av stadens allra mest attraktiva ettor. Detta är en tilltagen lägenhet om hela 41 kvadratmeter och ytterligare yta tillhörande bostaden finns via stor uteplats. Våningsplanet är det allra första men läget är både privat och avskilt, till lägenheten har du en trappa upp och här bor du en bit över gatunivå. Interiören imponerar med härligt ljusflöde via stora fönsterpartier, genomgående ek-parkettgolv, golvvärme i hela bostaden och högkvalitativt kök från HTH. Takhöjden om 2,7 meter ger ytterligare rymd och trivsel. En etta blir knappast bättre! Kvarter 10 är ett premiumprojekt där fokus inte bara varit på högkvalitativa bostäder utan också andra mervärden. Högst upp på två av kvarterets huskroppar finns stor takterrass, gästlägenhet, bastu och eget gym! Unikt och med ett magiskt utsiktsläge över staden och sjön. Att leva och bo på Munksjöstaden är praktiskt - Nära till stadskärnan, matvarubutiker och caféer runt knuten och Högskolan Jönköping University bara ett par minuter bort. Kanske det bästa av allt, Munksjöpromenaden precis utanför dörren. Välkommen till ett attraktivt läge och en bostad av högsta klass. Anmäl intresse eller kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gånglåten 2, Ljungarum, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Gånglåten 2, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 2
Gånglåten 2, Ljungarum, Jönköpings kommun, bild 3

Gånglåten 2

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 200 000 kr
63,1 m²
2.5 rum
vån 2/2
3 780 kr/mån
34 865 kr/m²

Nu har vi på Ceylan Sandberg fått förtroendet att förmedla en mycket fin och stilren bostad på Gånglåten 2 i Ljungarum. Lägenheten är totalrenoverad och bjuder på stilrena materialval, luftiga ytor och en inglasad balkong åt söder. Stora fönsterpartier mot söder/norr bjuder på härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Här väntar en öppen planlösning mellan de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Väggarna är genomgående vita och i taket sitter infällda spotlights. Golvet är genomgående i samtliga rum med en mörkare ton vilket framhäver ytorna snyggt. I bostaden finns dessutom ett rum intill entrén som med fördel kan nyttjas som sovrum, kontor eller walk-in-closet tillsammans med en garderobslösning. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och inredning. Här finns god förvaring bakom två stora garderober. Köket härstammar från IKEA och är installerat år 2018, här finns god skåpförvaring, god bänkyta vid matlagning samt integrerad/rostfri maskinpark. Intill köket finns det plats för matbord passande 4-6 personer. Vardagsrummet är ljus och luftigt tack vare den öppna planlösningen. Här finns det plats för soffgrupp, inredning samt TV. Från vardagsrummet nås dessutom den inglasade balkongen som vetter åt söder och bjuder på många soltimmar att njuta av. Badrummet är totalrenoverat år 2019. Fina materialval och en god tanke bakom placering av utrustning. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger klinker i grå nyans. Här finns dessutom kombinerad tvätt- och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights och golvvärme är installerat. Bostadsrättsföreningen Ängsnejlikan är en mycket välskött förening med god ekonomi. Här finns dessutom gemensamma ytor såsom tvättstuga, festlokal, övernattningslägenhet samt gym med bastu. Låg månadsavgift om 3780 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet (250/50 mbit), bostadsrättstillägg och en parkeringsplats. Sammanfattningsvis en mycket fin bostad som tillsammans med en välskött förening borgar för en trygg framtid och hög trivselnivå. Låter detta intressant så ta kontakt med Ramsin Warda - 0704-89 51 21.

  • Premium
  • Balkong
Slottsgatan 24, null, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 12:30
Slottsgatan 24, null, Jönköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 24, null, Jönköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 24

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 424 kr/mån
39 759 kr/m²

En ytterst välplanerad och mycket trevlig bostad på Slottsgatan 24 - Jönköping Öster. På Slottsgatan 24 och den välskötta föreningen Jönköpingshus Nr 7 finns denna stilrena lägenhet om 41,5 kvadratmeter. Invändigt är ytorna välbehållna med nymålade väggar, ny bänkskiva samt stänkskydd i kök samt elen omhändertagen i köket under väggskåp. Vi välkomnas av en rymlig hall med garderober bakom inbyggda garderober. Badrummet är rymligt och helkaklat i neutrala kulörer på både väggar och golv. Vardagsrummet är luftigt och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier som därefter leder ut till inglasad balkong. Balkongen vetter åt Jönköpings västra delar. I vardagsrummet finns sovalkov med plats för säng och möjlighet till att hänga upp gardin för insynsskydd. Här finns dessutom plats för soffgrupp, TV-möblemang samt inredning. Köket är fräscht och fint med god skåpförvaring bakom vägg- och bänkskåp. I köket finns det plats för matbord passade upp till fyra personer. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och är väldigt välskött. Ekonomin är god och flertalet renoveringar är utförda sedan tidigare. I den låga månadsavgiften om 2424 kr ingår värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg. Läget är riktigt bra med närhet som allt som behövs för en bekväm vardag. Tvärs över gatan finns livsmedelsbutik, restaurang och caféer i närheten. En kort promenad leder er in till centrala delarna av staden och all dess utbud. Endast några få minuter med promenad, cykel eller buss till Högskolan etc. Gillar man att vistas ute så finns de tre sjöarna Vättern, Munksjön och Rocksjön i närheten tillsammans med grönskande parker runt omkring. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda, 0704-89 51 21.

  • Premium
  • Hiss
Släthult Fållen 1, null, Värnamo kommun

Släthult Fållen 1

Gård/Skog
Värnamo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Pris saknas
19,3 ha tomt

Jurist Sofie Pettersson har av Jönköpings tingsrätt förordnats att som god man försälja fastigheten Värnamo Släthult 1:8 å offentlig auktion. Härmed kungörs att auktionen hålls fredagen den 16 augusti 2024 klockan 10.00 på Agri Advokaters kontor, Östra Storgatan 13 A, 553 21 JÖNKÖPING. Anmälan för deltagande på den offentliga auktionen får gärna ske till [email protected]. Fastigheten försäljs med friskrivningsklausul och köpare har att själv besiktiga fastigheten. Sådan besiktningsmöjlighet ges torsdagen den 8 augusti 2024 kl. 17.00 på adressen Fållen 1, 331 96 Värnamo. Anmälan sker till [email protected] senast den 5 augusti 2024. Skog och mark besiktigas av intressenter på egen hand. För frågor och mer information, kontakta [email protected] ALLMÄNT OM FASTIGHETEN - Fastighetsbeteckning: Släthult 1:8 - Kommun: Värnamo - Typ: Lantbruksenhet, bebyggd (120) - Upplåtelseform: friköpt/äganderätt - Ett skriftligt pantbrev om 12 000 kronor föreligger. Okänt om pantbrevet är intecknat. - Taxeringsvärde (år 2023) 2 469 000 kr o Varav byggnadsvärde: 650 000 kr o Varav markvärde: 1 819 000 kr - Tomtareal 19 ha o Skogsmark 15 ha o Skogsimpediment 1 ha o Betesmark 3 ha o Bostadsbyggnad o Ladugård o Mindre traktorgarage OM BOSTADSBYGGNADEN - Mindre bostadsbyggnad - Nybyggnadsår 2013 - Bostadsyta 45 m2 (uppgift enligt Lantmäteriet) - Biutrymme 0 m2 (uppgift enligt Lantmäteriet) - 1 rum med kokvrå Övriga byggnader, utomhus m.m. - Uppgifter från en fastighetsägare: ”Bostadshusets tak är i dåligt skick. Ledningarna kan vara sönderfrusna efter den kalla vintern”. ÖVRIG INFO - Tillträde efter överenskommelse. - Betalningsvillkor: 10 % av köpeskillingen erlägges kontant som handpenning vid kontraktsskrivning och resterande senast vid tillträdet. - Fastigheten försäljs med friskrivningsklausul

Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 9, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 9

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 150 000 kr
83,1 m²
3 rum
vån 3/5
5 567 kr/mån
25 872 kr/m²

Här på Tellusgatan 9 - Kungsängen - bor du granne med Bondberget och dess fantastiska natur som ramar in hemmet på ett härligt sätt. Lägenheten är belägen på andra våningen i fastigheten med invändiga ytor om 83 kvadratmeter. Uppfört 2017 och känslan av "nytt" finns fortsatt kvar i fastigheten, material samt atmosfär. Välplanerad och trivsam bostad som bjuder på praktiska lösningar och en mycket trevlig boendemiljö. Invändigt innefattar bostaden två rymliga sovrum, sociala sällskapsytor i vardagsrum och matplats, stilrent kök samt stort badrum med egen tvättsektion. Mycket god förvaring bakom garderober och klädkammare. Till bostaden hör även entrébalkong mot föreningens fina innergård och mot skogen. Ett lugnt, avkopplande och vackert läge. Fastighetens produktionsår borgar för ett modernt hem i mycket gott skick. Läget är bekvämt med vårdcentral, gym och förskola i det egna kvarteret. Från Kungsängen är kommunikationerna goda med fina cykelvägar mot city och strax utanför går stamlinjen mot både Huskvarna och Jönköping. I föreningen finns övernattningslägenhet att hyra och dessutom finns garageplats tillgängligt mot en kostnad. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704 89 51 21.

  • Premium
  • Hiss
Idrottsgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Idrottsgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Idrottsgatan 5B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Idrottsgatan 5B

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 055 kr/mån
21 532 kr/m²

Välkommen till Idrottsgatan 5B, där du kan njuta av en ljus och fin tvårumslägenhet högst upp i huset med vackra vyer över södra Huskvarna. Att bo högst upp ger dig en härlig utsikt över både bebyggelse och natur. De två väderstrecken och stora fönstren ger ett luftigt och ljust hem. Vardagsrummet är stort och köket är mer privat. Bra storlek på sovrummet, även här är det fri utsikt mot grönområden. Helkaklat badrum och här finns det även plats att installera en tvättmaskin om så önskas. Det finns gott om förvaring inklusive ett förråd på 10 kvm. Brf Löparen 1 är en välskött förening med låg belåning (3 678kr/kvm) vilket ger goda förutsättningar för föreningen att kunna ta hand om framtida underhållsbehov. Som ett resultat av den goda ekonomin ligger månadsavgiften på en låg nivå. Föreningen har under åren genomfört underhåll på fastigheten för att hålla den i gott skick, bland annat stamrenovering. I Huskvarna har du alltid nära till det allra mest nödvändiga. På fem minuters promenadavstånd finns matbutiker, träningsanläggningar och flera restauranger. Från Viktoriaplan och Esplanaden tar du dig smidigt via buss till Jönköping. Lugn och trygg omgivning med härlig natur, ett uppskattat och praktiskt läge! De nuvarande ägarena har särskilt gillat de vackra grönområdena och promenadvägarna precis nedanför. Här bor du nära till goda kommunikation som tågstation, buss och E4 samt nära avstånd till Huskvarnas service utbud.

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 6

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/6
4 254 kr/mån
30 227 kr/m²

Lägenhetens 66 välplanerade kvadratmeter fördelas på tre rum och kök. Perfekt fördelade kvadratmetrar och ypperlig planlösning. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen lösning mot vardagsrummet. Stora sociala utrymmen som förlängs av lägenhetens stora uteplats i västerläge, som ni dessutom kan kliva direkt ut på innergårdens trädgård från. Ett härligt lugnt läge samt ett utrymme som kommer till användning större delen av året. Två bra sovrum - det ena lite större och det andra lite mindre, varav ett med förvaring i en hel garderobsvägg. Det lite mindre rummet är perfekt för familjens minsting eller arbetsmyra. Interiört imponerar bostaden med modern standard och inflyttningsklart skick. Nyproduktion är ju trots allt nyproduktion - bara att flytta in och njuta! Föreningen - En stabil förening med goda ekonomiska förutsättningar inför framtiden. Garageplats går att få vid inflyttning enligt den senaste informationen från föreningen. De boende i föreningen har dessutom möjlighet att hyra två gästlägenheter, kalas-hus på gården och som boende här kan man även nyttja odlingslådorna på innergården. Läget - Kungsängen utlovar natursköna omgivningar och inte minst en praktisk vardag. Här bor du med närhet till lugna och natursköna kvarter med Bondberget ett stenkast ifrån. Cirka fem minuters bilfärd in till Jönköping, och det går nästan lika fort om du tar cykeln. Smidiga bussförbindelser och bra cykelvägar i kombination med närhet till stan gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit du önskar. Livet på Kungsängen ger dig lätt och smidig tillgänglighet till det mesta. Dagar då du vill hålla dig nära så finns i de egna kvarteren bland annat ett gym, vårdcentral, en sushi-resturang, enklare livs, frisör och ett café. Lyxigt och bekvämt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd 1

Lägenhet
Bränninge, Habo, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
113 m²
5 rum
4 682 kr/mån
26 504 kr/m²

Inflyttningsklart radhus i populära Habo - denna med en härlig gavelträdgård, altan och hög invändig standard. Invändigt möts vi av en hög standard med kök från HTH, vitlaserad ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen på den här 113-kvadrataren är öppen, luftig och välplanerad. Den stora trädgården vetter i söder och direkt mot söder. Ett superläge! Projektsida: https://obos.se/bostad/projekt/brf-branninge-tradgard Husens fasader får träpanel som färgsätts i mjuka naturnära kulörer, stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne och varje hus får också dubbla altaner att njuta av. I Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus.

  • Premium
  • Energieffektiv
Gillesgatan 4, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 10:00
Gillesgatan 4, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Gillesgatan 4, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Gillesgatan 4

Lägenhet
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
975 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1
2 486 kr/mån
27 083 kr/m²

Denna fina etta på 36 kvadratmeter är belägen en halvtrappa upp i fastigheten, vilket gör den till en lämplig bostad för både unga och äldre. Lägenheten är välplanerad med välkomnande hall med god förvaring bakom skjutdörrar. Luftigt kök med god arbetsyta samt plats för matbord för 3-6 stolar. Med genomgående ljusa väggar och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet skapas en trivsam atmosfär. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter åt väster med flertalet soltimmar att njuta av. Badrummet är renoverat med stilrena materialval. Inkluderat till bostaden är även två förråd, ett uppe i vinden och ett i källaren, samt gemensam tvättstuga och cykelrum på nedre planet. Den presumtive köparen har goda möjligheter att få hyra en parkeringsplats intill huset via föreningen. Bostadsrättsföreningen Tulpanen är välskött med god ekonomi och har genomfört flertalet renoveringar såsom stamrenovering, takbyte och installation av fiber. Med sitt centrala läge i Huskvarna finns alla bekvämligheter som behövs under en vardag. Här finns goda busskommunikationer, livsmedelsbutiker, gym samt vårdcentral. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704-89 51 21.

  • Premium
  • Balkong
Mogatan 2B, Habo, Habo kommun
  • Budgivning pågår

Mogatan 2B

Villa
Habo, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 500 000 kr
125 m²
5 rum
1 024 m² tomt

Här på Mogatan 2B i Habo finns ett spännande enplanshus med fantastisk trädgård i grönskande läge. Invändigt väntar välskötta ytor med två allrum varav ett med kamin, luftigt kök med god arbetsyta och delvis öppet mot allrum samt ett stort badrum. Dessutom tre rymliga sovrum i fil. God förvaring bakom garderober, kall förråd och loft. Trädgården är spännande med två uteplatser, ett intill huset och ett längre in på trädgården. Perfekta ytor under sommarhalvåret när vänner och familj är på plats. Låter detta intressant så ta gärna kontakt med ansvarig mäklare för att inte missa visningstillfälle - Ramsin Warda, 0704-89 51 21.

Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun
Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Taklasvägen 45

Övrigt
Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
995 000 kr
2 900 m² tomt

Platsvisning 15 juni kl.11:00 - Välkommen på platsvisning med mäklare och byggherre på plats! FRIKÖPT LOKAL MED KOSTNADSEFFEKTIVT ÄGANDE FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON - I strategiskt läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Kvartal 3-4 2024. Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad och större möjligheter i förhållande till att hyra sin lokal. Kostnadseffektivt ägande och möjlighet till värdeutveckling. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån ditt behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 8 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! Pris för standardenhet: 995 000 kr ink. moms Pris för gavelenhet: 1 195 000 kr ink. moms Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

  • Premium
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun, bild 2
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun, bild 3

Dalviksringen 31

Lägenhet
Dalvik, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 6/10
3 007 kr/mån
47 612 kr/m²

Vad innebär det egentligen att bo på ett bra läge? Det kan ju handla både om att bo bra geografiskt, men ett bra läge kan ju också definieras av var i huset du bor. Den här lägenheten ger det bästa av dessa två delar. Brf Prostkvarnen är ett fantastiskt exempel på byggnader som övertalat många till att byta boende, kanske tack vare dess arkitektur och vackra läge. En sak vet vi och det är att föreningen Brf Prostkvarnen är riktigt uppskattad av dess medlemmar. Nu har ni möjligheten att lägga vantarna på en av föreningens absolut bästa lägenheter - en högt belägen etta om 33,5 kvadratmeter på våning 6 med riktigt hög standard. Här bor ni med klockrena vyer över Vättern & Visingsö, Jönköping samt Dalviks omgivningar. Balkongen vetter mot öster vilket innebär fantastiskt solläge under morgon- och förmiddag. Utsikten är helt fantastisk! Riksbyggens Brf Prostkvarnen på Dalvik i Jönköping har belönats med Stadsbyggnadspriset 2020 i Jönköping i klassen god arkitektur. Brf Prostkvarnen är ett ”unikt utropstecken på Dalvik – arkitektonisk toppkvalitet!” enligt motiveringen till priset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Tallrisvägen 11

Villa
Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 950 000 kr
184 + 41 m²
7 rum
970 m² tomt

Här står verkligen läget i fokus! Här erbjuds ett rymligt hus med en fantastisk tomt. Villan besitter oanade möjligheter att vidareutveckla och anpassa efter nästa ägares tycke och smak. Fastigheten har varit i familjens ägor ända sedan 60-talet och har löpande omhändertagits och uppdaterats. Detta ger er en trygg plattform att starta ert husliv på med full transparens och insyn i fastighetens förflutna. En sällsynt möjlighet. Bland annat byttes taket under 2013 och fjärrvärme drogs in 2007. Huset har en soutterräng-del med hobbyrum, två sovrum, förråd, pannrum, tvättstuga och matkällare samt en verkstad som nås från trädgården. På övervåningen finner vi gott om sociala utrymmen men också ytor som skulle kunna ge utrymme för2-3 sovrum. I trädgården väntar bland annat hallon- och vinbärsbuskar som samsas i trädgårdslandet, syrenberså, och för att inte glömma bort det stora vackra körsbärsträdet som blomstrar något fantastiskt under våren. Lägg där till ett stort antal äppelträd som levererar stora mängder god frukt under hösten. Tallrisvägen 11 ligger endast ett stenkast ifrån Ljungarumsskolan (F-9), gångavstånd till Kättilstorp golfbana och inte minst med nära cykelavstånd till Jönköping. Busskommunikationerna är exceptionella - med huvudlinjen (1) som går med täta avgångar från busshållplatsen som ligger knappa 100 meter bort. Som boende på det här området har du dessutom smidig access till E4 och Torsvik. Här kan hela familjen känna tryggheten med att bo centralt och naturnära, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till Jönköpings alla bekvämligheter. I närheten finner vi även matbutiker, fina naturomgivningar och inte minst ett familjärt grannskap. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

  • Premium
Odengatan 28, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Odengatan 28, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 28, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 28

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 5/5
2 197 kr/mån
51 471 kr/m²

Trettiofyra kvadratmeter högst upp på Odengatan 28 - Kålgården. En yteffektiv och luftig planlösning med generöst ljusinsläpp från stor balkong i soligt söderläge. Stora fönsterpartier bjuder på fina vyer över omgivningen. Läget är perfekt med närhet till centrum, grönskande park och de tre sjöarna - Rocksjön, Munksjön och Vättern. Stadens sjudande kafé och restaurangstråk, liksom högskolan, finns inom kort gångavstånd. I bostaden finns rymlig förvaring bakom skjutdörrar och helkaklat badrum med egen tvättsektion. Allrum och kök är i en enhet med goda ytor för soffgrupp, matbord samt mysig sänghörna. Rummets väggar är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Balkongen är magisk med gott om plats för sociala aktiviteter och utrymme för möblemang, inredning och växter. Läget högst upp i fastigheten ger verkligen avtryck ute på balkongen med flertalet soltimmar att njuta av. Solen tittar in på förmiddagen och håller i sig till tidig kväll. Till bostaden hör också ett rymligt förråd i källarplan. Bostadsrättsföreningen Postiljonen är en stabil förening som äger marken. Fastigheten har hög standard med en tjusig tegelklädd fasad som uppfördes år 2020 och inkluderar sammanlagt 108 bostadsrätter. En fastighet som verkligen sticker ut med en egen oas på innergården, samt stor takterass i kvällssol. Som medlem i föreningen får du även tillgång till gemensamhetslokal samt bastu i gårdshuset. De två sistnämnda bokas digitalt. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Via hissen nås föreningens garage med tillgängliga parkeringsplatser för medlemmarna. I den låga månadsavgiften om 2197 kronor ingår värme, vatten, internet, tv-kanaler samt bostadsrättstillägg. Kålgården är en av stadens mest uppskattade stadsdelar, med närhet till både grönska och city. På gångavstånd nås affärer, matbutiker, restauranger, träningsanläggningar och Högskolan i Jönköping. Ett toppenläge där du snabbt kan växla lugnet i naturen till pulsen i city. Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704-89 51 21

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
FRIKÖPT LOKAL MED KOSTNADSEFFEKTIVT ÄGANDE  - FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON, Taberg , Jönköpings kommun
  • 3 lediga bostäder

FRIKÖPT LOKAL MED KOSTNADSEFFEKTIVT ÄGANDE - FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON

Övrigt
Taberg , Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
fr. 995 000 kr

FRÅNPRIS: 995 000 kr - 2 AV 8 BOKADE - I strategiskt läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Kvartal 3-4 2024. Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad och större möjligheter i förhållande till att hyra sin lokal. Kostnadseffektivt ägande och möjlighet till värdeutveckling. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån ditt behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 8 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! Pris för standardenhet: 995 000 kr ink. moms Pris för gavelenhet: 1 195 000 kr ink. moms Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 12

Lägenhet
Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
4 078 kr/mån
27 966 kr/m²

Brf Solsidan gör verkligen skäl för namnet. Du välkomnas hem till vackra vyer över Vättern där solen speglar sig sent in på kvällskvisten. Härlig utsikt ramar in lägenheten på ett sällsynt sätt och Vättern utlovar ett skådespeleri med ständiga skiftningar över vattenytan, här missar ni inte en sekund av vad väder och vind hittar på över sjön. Vätterutsikt i fint samspel med förstklassig interiör garanterar livskvalité. Här väntar fönsterpartier från golv till tak, högkvalitativt kök från HTH, stor inglasad balkong och enstav ekparkettgolv med golvvärme i hela bostaden. Ett boende med attribut som bara riktigt bra bostäder kan stoltsera med. Brf Solsidan är ett av Tositos mest uppskattade nybyggnadsprojekt. Bostäderna i kvarteret kännetecknas av genomtänkta materialval, generös takhöjd om 2,7 meter, modern design och ett hem med fokus på Vätterns närhet. Läget på Brunstorp ger ett rofyllt och lugnt hem med Vättern och kvällssolen som absoluta höjdpunkter! Ett förvånansvärt smidigt läge med effektiv anslutning till E4, bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar. På kvällar och helger finns många fina miljöer och gångstråk för motion samt återhämtning. Alldeles nedanför fastigheten finns dessutom flera badbryggor och i närheten ett tempererat utomhusbad. Föreningen har ett mycket uppskattat taklandskap med bastu, gästlägenhet och stor terrass med plats för många. Under fastigheten finns dessutom garage tillgängligt. Välkommen till Solsidan!

  • Premium
  • Hiss
Kålgårdsgatan 27, Kålgården, Jönköpings kommun

Kålgårdsgatan 27

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 725 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 570 kr/mån
49 286 kr/m²

Välkommen till kålgården - här bor du i en etta på 35 kvadratmeter med en stor balkong som löper längs med hela bostaden, vilket skapar en ljus och öppen miljö att bo i. Balkongen är väl tilltagen med ett djup och ett tak som gör det möjligt för utomhusvistelser, även under dagar när väderleken visar regn. Köket är från Marbodal, maskinell utrustning från Siemens och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. I hallen löper garderober längst med hela väggen vilket ger gott om förvaringsutrymme. Kålgården har länge varit ett av Jönköpings allra mest eftertraktade bostadsområden. Att leva och bo på Kålgården bjuder på många fördelar. Området har ett perfekt läge mellan vackra parkområden, promenadslingor och sjöar, samtidigt som du har gångavstånd till stadens mittpunkt. Vättern, Munksjön och Rocksjön är alla inom bekvämt avstånd. En dag på stranden kan enkelt bytas mot en trevlig after work på Atollen. Stadskärnan bjuder på ett varierat utbud av restauranger, caféer, nöjen och annan nödvändig service. Drotten byggdes med hög standard, tjusig tegelklädda fasad och högkvalitativa interiör. Som medlem i Drotten har du tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö, här finns ett gemensamt gårdshus med möteslokal och bastu som kan bokas. För besökande gäster finns en gästlägenhet tillgänglig för uthyrning mot en mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jönköpingsvägen 3A, Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Jönköpingsvägen 3A, Vaggeryd, Vaggeryds kommun, bild 2
Jönköpingsvägen 3A, Vaggeryd, Vaggeryds kommun, bild 3

Jönköpingsvägen 3A

Villa
Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
125 m²
6 rum

Välkommen till ett drömhem mitt i centrala Vaggeryd. Ett helt nybyggt enbostadshus som kombinerar modern design med energieffektiva lösningar. Nyproducerat hus som står redo för inflyttning sommaren 2024. Fastighetens stående träpanel kombinerat med de svarta detaljerna ger huset en modern och stilren karaktär. Varje detalj i detta hem är noggrant utvald för att erbjuda en bekväm och kostnadseffektiv livsstil. Fastigheten kommer vara utrustad med energieffektiva fönster och solceller på taket för att bidra till ännu lägre driftskostnader. Huset är så nära lågenergihus man kan komma och som tagits fram med genomtänkta materialval, funktionella lösningar och dessutom med stommen tillverkad i det direkta närområdet. Detta borgar för god kvalité men även ett lågt klimatavtryck även vid produktionen Invändigt väntar ett välplanerat hus med många rum och hög standard. Köksleverantör kommer vara HTH, helkaklade badrum från Badhuset, i huset kommer golvvärme installeras i båda planen och vilken standard du vill ha kan du vara med och påverka. I anslutning till de sociala ytorna finns altan och trädgård, på övervåningen finns även terrass i söderläge. Vid huset finns rymlig carport och uppfat med plats för två bilar och här kommer även laddare för elfordon finnas installerad. En unik möjlighet i hjärtat av Vaggeryd - Modernt, nybyggt och effektivt hus! I skrivande stund har byggnationen inletts och huset planeras att stå inflyttningsklart under Maj 2024. Till Februari kan köpare vara med och påverka materialval. Välkommen att kontakta Kristian för mer information! [email protected] 070 - 489 59 90

  • Premium
Traversvägen  25, Månsarp, Jönköpings kommun
Traversvägen  25, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Traversvägen  25, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Traversvägen 25

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 595 000 kr
146 m²
6 rum

Nybyggd villa från välkända Myresjöhus i Månsarp. Huset går enligt konceptet "Flyttklart" och innebär för er en mycket smidiga process: - Inflyttningsklart - Slutbesiktigad - Garantier och försäkringar - Ni slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering etc. Huset är på ca 146 kvm med en naturskön tomt om hela 1056 kvm. Traversvägen 25 i Månsarp innefattar ett påkostat hus med generösa ytor för både lilla och stora familjen. Flertalet sovrum, mycket god förvaring och stort trädäck med access från tomt samt kök/vardagsrum. I entréplan finner vi kök, vardagsrum, ett sovrum, badrum samt tvättstuga med groventré. Köket från HTH är fullutrustat med allt som kan tänkas behövas. Köket skapar tillsammans med vardagsrummet en social punkt när vänner och familj är på besök. Dessutom finns även ett stort sovrum med god förvaringsmöjlighet bakom skjutdörrar. Badrummet är stort och går i moderna materialval. Intill badrummet finns tvättstuga med maskinpark samt groventré. Huset är utrustat med Plejd där belysning kan styras digitalt via app. I de sociala delarna av huset finns energieffektiva spotlight med dimmerfunktion. Fönsterpartier från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler). I nedre plan finns tre rymliga sovrum samt allrum. Här finns även ett generöst badrum i fina materialval samt god förvaring i form av klädkammare. Från allrummet nås huset trädgård med grönskande natur tätt intill. Möjlighet finns för er att bli de första som bor i detta nybyggda hus. Här bor ni underhållsfritt i många år framöver med låg driftskostnad. Dessutom så slipper ni fastighetsavgift i 15 år. Låter detta intressant - ta kontakt med oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri så berättar vi mer.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 32