Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 12, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 12

Lägenhet
Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 795 000 kr

90 m²

3 rum

5 655 kr/mån

31 056 kr/m²

Ett steg innanför ytterdörren är allt som krävs för att ta del utav Solsidans omtalade Vätterutsikt, magiskt! De sociala ytorna är planerade längs med den inglasade balkongen som gör det möjligt att njuta av panorama ridån. Vyerna och inramningen blir till vardag och här påminner de spektakulära solnedgångarna om vilken ynnest det är att få bo här. Detta är ett projekt signerat Tosito vilket innebär smakfulla materialval, tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier från golv till tak. Här har nuvarande ägare dessutom satt prägel och höjt standarden ytterligare med fina tillval i köket! Brf Solsidan har verkligen lyckats få medlemmarna att trivas. På husets tak med vyer över stad och sjö ni tillgång till en stor takterass med bastu, gästlägenhet, pergola och solbäddar. Här kan du bjuda in familj och vänner för trevliga tillställningar och mysiga kvällar. Ett mervärde som verkligen varit uppskattat! Vid inflyttning till Brf solsidan är det viktigt att man som medlem fått höra om normen gällande morgon- och kvällsdopp. Grannarna iklädda badrock och tofflor avlöser varandra vid bryggan för att ta ett dopp i Sveriges näst största sjö, oavsett årstid skall tilläggas. Utmed Vättern och vid småbåtshamnen finns fina promenadspår. Läget på Brunstorp och kommunikationerna är överraskande smidiga. Här kommer vi snabbt ut på E4 och är inne i Jönköping på cirka fem minuter, även bussförbindelserna är goda till både Huskvarna Centrum och city. Välkomna att uppleva Sikvägen 12 på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sikvägen 8, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 11:30
Sikvägen 8, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 8, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 8

Lägenhet
Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 150 000 kr

51 m²

2 rum

3 843 kr/mån

42 157 kr/m²

51 KVM + 16 KVM INGLASAD BALKONG Vi befinner oss på Sikvägen 8 och Brf Solsidan 2 - här har vi fått förmånen att förmedla en av de eftertraktade tvårummarna som vetter med sina stora fönsterpartier mot Vättern. Just den här planlösningen är lite extra uppskattad, med direkt ingång från trappuppgången och lika vacker utsikt från såväl sovrum som vardagsrum. Enastående Vätterutsikt svaras upp med förstklassig interiör med fönsterpartier från golv till tak, högkvalitativt kök från HTH, stor inglasad balkong och genomgående enstav ekparkett med golvvärme. Både planlösningen, materialvalen och läget bidrar till att det här är ett boende som kommer sätta guldkant på vardagen. Till den aktuella lägenheten ingår även ett förråd. Garageplats går att få vid inflyttning. Minst sagt ett hem att längta hem till! Att vara en del av Brf Solsidan ger även access till det så uppskattade taklandskapet - Magnifik takterrass med spektakulära vyer över sjö och stad. Här finns utemöblemang, solbäddar, pergola, bastu och gästlägenhet. På Brunstorp har morgon- eller kvällsdoppet blivit en självklar rutin för många. Att bo granne med Sveriges näst största sjö och härliga badbryggor är få förunnat. Här väntar dessutom vackra solnedgångar och rofyllda helgpromenader utmed strandkanten. Från Brunstorp och Norrängen är kommunikationerna mycket goda. Bra bussförbindelser, smidigt anslutning till E4 och hela vägen till Huskvarna Centrum och Jönköping finns bra gång- och cykelvägar. Ett praktiskt och mycket smidigt läge.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 17:30
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vättersnipsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vättersnipsgränd 1

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 595 000 kr

66,5 m²

2 rum

3 694 kr/mån

39 023 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en fantastisk tvåa på Munksjöstaden! I ett lugnt, privat och avskilt läge möts du av en välplanerad och ljus lägenhet. Inbjudande med härligt ljusinsläpp och med planlösning med perfekt fördelade kvadratmetrar. Här samspelar vardagsrum, kök och den inglasade balkongen mot den lugna innergården på ett väldigt trevligt sätt. Balkongen finns i ett trivsamt och avskilt läge med fina vyer både mot Munksjön och den grönskande innergården. Här är soltimmarna många från förmiddag och sent in på eftermiddagen. Lägenheten erbjuder också en luftig placering i huset med sjön i sikte. Bostaden har genomgående ett väldigt välvårdat skick med attribut som stort badrum, dubbla klädkammare och smart planering. Här är bara att packa upp och börja njuta av ett stadsnära boende! Munksjöstaden är en stadsdel som kommer med en hög grad av bekvämlighet och en effektiv vardag . Att bo på Vättersnipsgränd ger dig förmåner och fördelar som få andra adresser kan jämföra sig med. Unikt för området är direktaccess till Hemköp och Munksjötornet utan att behöva lämna huset. Krypavstånd till matbutik, gymmet, bageriet och pizzerian. Här har föreningen dessutom haft en trygg uppstart med en stabil ekonomisk situation och en tydlig plan för framtiden. Som medlem i föreningen har man även tillgång till gästlägenhet som är tillgänglig att boka när ni väntar besök. Välkommen till denna ljusa och rymliga tvåa med en privat inglasad balkong mot innergården. Här kan du uppleva ett lugnt och väldigt lugnt cityliv!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odlargatan 53, Mariebo, Jönköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 13:15
Odlargatan 53, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 2
Odlargatan 53, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 3

Odlargatan 53

Radhus
Mariebo, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

3 450 000 kr

113 m²

4 rum

165 m² tomt

Välkommen till Odlargatan 53 och ett av områdets allra bästa läge! Här står ett välvårdat radhus placerat fritt mot naturen och solen. Här i längan längst ut mot naturen och med det fria läget blir trädgården och baksidan en ren fröjd. Ett privat hus med många soltimmar, här kan ni njuta av solens strålar från morgon till kväll. Invändigt väntar en välplanerad planlösning perfekt anpassad för för både familjen och de tillfällen ni väntar sällskap. Ett härligt öppet sampel mellan kök, matplats, vardagsrum och altanen på baksidan. Stora fönsterpartier ger härligt ljusflöde genom entréplanet och den öppna lösningen bjuder verkligen in. Detta är dessutom ett av få hus i området som erbjuder badrum både på över- och undervåningen, minst sagt praktiskt. Alla sovrum är belägna på övervåningen och här finns även gott om förvaringsutrymmen med bland annat en större klädkammare. Att bo på Mariebo innebär en vardag med naturen när inpå samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadskärnan, dit tar du dig enkelt med cykel eller buss. Här på Odlargatan och Sibyllagatans radhusområde blir ni en del av ett tryggt område med härlig gemenskap. För många barn är området rena drömmen med flera lekplatser i närheten, trygga omgivning och möjligheter att träffa lekkamrater i alla åldrar. På promenadavstånd finns Vattenledningsparken, Axamosjön, Västersjön och skogen. Runt knuten finns vackra stigar och spår för promenader, löpning och motion. Ett mycket uppskattat och trivsamt område! Välkommen till Mariebo och Odlargatan!

 • Premium
Ängsgatan 16, Mullsjö, Mullsjö kommun
 • Sön 11 jun kl 14:40
Ängsgatan 16, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 2
Ängsgatan 16, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 3

Ängsgatan 16

Villa
Mullsjö, Mullsjö kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 195 000 kr

120 m²

6 rum

1 138 m² tomt

Arkitektritad 60-talsvilla belägen på en av Mullsjös mest eftertraktade tomter. Här erbjuds direkt närhet till utmärkta skolor för barn i alla åldrar, tågstation, matbutiker, det berömda Landhs konditori bara några hundra meter bort och den centralt belägna sjön Mullsjön. Fastigheten ger ett imponerande intryck redan från gatan och har stor potential. Med en fin genomtänkt planlösning och tre sovrum på samma plan erbjuder den gott om utrymme för hela familjen. Det stora vardagsrummet har möjlighet att öppnas upp mot köket vid en eventuell renovering vilket skapar en än mer öppen och luftig atmosfär. De nyligen bytta fönstren gör att ni redan vid övertagandet kommit en bit på vägen till att forma erat drömhem. Fastigheten värms upp genom fjärrvärme vilket innebär ett bekymmersfritt boende. Det friliggande garaget intill huset erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. Den vackra trädgården är en fröjd för både barn och trädgårdsentusiaster, med fina ytor att njuta av. Huset har en tidstypisk stil med sin tegelfasad, platta tak och arkitektoniska stilsäkerhet. På källarplanet finner man en stor öppen gillesstuga med en eldstad och en gjutjärnskassett, perfekt för mysiga kvällar och umgänge. Här finns även möjlighet till ytterligare ett sovrum, gott om förvaringsutrymme, en praktisk matkällare + vinkällare och en rymlig tvättstuga samt ytterligare utrymmen som är redo att nyttjas. Denna villa utgör en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i centrala Mullsjö. Med sin utmärkta placering och fantastiska potential är den ett perfekt val för den som vill kombinera bekvämt boende med närheten till natur, service och utmärkta skolor. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Mullsjö!

 • Premium
Åsenvägen 97, Mariebo, Jönköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00
Åsenvägen 97, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 2
Åsenvägen 97, Mariebo, Jönköpings kommun, bild 3

Åsenvägen 97

Villa
Mariebo, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

4 995 000 kr

136 m²

6 rum

721 m² tomt

En välbevarad och omsorgsfullt underhållen familjevilla av arkitektritad karaktär erbjuds nu till försäljning. Här ges möjligheten att förvärva en rymlig villa där betydande investeringar och uppdateringar har gjorts löpande. Villan, som uppfördes under 1960-talet, har en genomtänkt planlösning och fina ytskikt som har uppdaterats med hög standard. Det är ett hus som är redo att flytta in i och trivas i under många år framöver. Sedan nuvarande ägare förvärvade fastigheten år 2010 har de genomfört flera betydande investeringar, inklusive: 2021: Vardagsrummet öppnades upp mot köket. 2020: Taket byttes ut av Mariebo Kakel & Byggservice. 2020: Badrummet renoverades av Mariebo Kakel & Byggservice. 2020: Parkering inklusive en stödmur byggdes av Hagab Entreprenad. 2016: Köket byttes ut i samarbete med HTH, Peab & Ronnys VVS. 2016: Fönstren byttes ut till 3-glas isoler. 2015: Altan byggdes. 2013: Gäst-WC:n renoverades. Området är attraktivt med närhet till Vattenledningsparken, Axamobadet, Mariebovallen, Stadsparken och populära skolor inom bekvämt gång- och cykelavstånd från Åsenvägen 97. Mariebos vändplan ligger också bara en kort promenad bort, där bussarna avgår regelbundet. Varmt välkomna på någon av visningarna för att utforska denna charmiga villa!

 • Premium
Tormenåsgatan 25 B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Tormenåsgatan 25 B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Tormenåsgatan 25 B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Tormenåsgatan 25 B

Radhus
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 595 000 kr

118 m²

480 m² tomt

Välkommen till ett rymligt och välplanerat parhus i fint läge! Huset är beläget på lugn gata mellan natur, idrottsplatser, barnomsorg och praktiska kommunikationer. Här välkomnas du till ett hus med trivsam boendemiljö och härlig omgivning. Rymliga sällskapsutrymmen, stora möjligheter och tilltagna rum. Huset har under senare tid fått ett par viktiga uppdateringar bland annat med fönsterbyte och renoverat badrum 2015. Huset kommer med stor potential och många fina möjligheter att förädla. Husets tre våningar kan kompletteras med ytor på den tilltagna vinden som tidigare nyttjats som boyta. I entréplan väntar stora sociala utrymmen, trivsamt kök och gäst-wc. På ovanvåningen finns ytterligare allrum, ett stort badrum som nuvarande ägare renoverat och tilltagna sovrum. I källarplan finns tvättstuga, förvaringsutrymmen och rymlig gillestuga med generöst ljus. Sammanfattningsvis ett hus med många fina ytor och möjligheter. På Huskvarna Söder bor du i lugn miljö med en praktisk tillvaro, här finns fritidslivet runt knuten med både vandringsleder och motionsspår. På promenad- och cykelavstånd finns även närheten till Huskvarna Centrums serviceutbud med bland annat affärer, restauranger, vårdcentral och träningsanläggningar. Ett uppskattat läge som nuvarande ägare Varmt välkomna!

 • Premium
Drottninggatan 29E, Huskvarna, Jönköpings kommun
Drottninggatan 29E, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 29E, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 29E

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 350 000 kr

63 m²

2 rum

2 194 kr/mån

21 429 kr/m²

Översta våningsplanet, lyxigt och utbyggt badrum och en riktigt låg månadsavgift. Varmt välkomna till Drottninggatan 29E och en stor tvåa som har mycket att bjuda på såsom välbevarade fiskbensgolv, vackra och specialanpassade innerdörrar och härlig rymd. Här krävs minimala investeringar för att få lägenheten i riktigt bra skick för att skapa en toppentvåa med låg avgift mitt i centrala Huskvarna. Här finns goda möjligheter att trivas riktigt bra. Bostadsrättsföreningen kännetecknas av sin goda ekonomi och en välhållen fastighet. Belåningen i föreningen ligger på en låg nivå vilket ger goda förutsättningar för föreningen att kunna ta hand om framtida underhållsbehov. Som ett resultat av den goda ekonomin så ligger också månadsavgiften på en väldigt låg nivå. Föreningen har en lummig innergård med ett nybyggt trädäck för medlemmarna att nyttja fritt. I Huskvarna bor ni bokstavligen två stenkast till kollektivtrafiken, matbutiker, gym och populära restauranger, grönområden finns inte heller långt från bostaden, Huskvarna ligger cirka 15 minuter från Jönköping om du tar buss. Vill du hellre ta en skön cykeltur längst med Vättern och Rosenlund tar det kanske 20-25 minuter istället. Ett perfekt område för dig som vill ha mycket för pengarna, men ändå bo på ett attraktivt läge som erbjuder all närservice vardagen kräver. Varmt välkomna på den öppna visningen.

 • Premium
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 2
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 3

Kolbäcksvägen 9

Fritidshus
Lovsjön, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

995 000 kr

53 m²

4.5 rum

1 600 m² tomt

Välkommen till denna underbara arrendestuga belägen vid den vackra Lovsjön strax söder om Jönköping. Stugan har ett idylliskt läge och är omgiven av vacker natur. Denna sköna bostad erbjuder bekvämligheter, aktiviteter och har en charmig atmosfär. Stugan har en effektiv planlösning med många fönster som släpper in ljus och ger en luftig känsla. Ytskiktet på stugan och tillbyggnaderna är nytt och skapar en fräsch känsla. Vardagsrummet är en perfekt plats att slappna av i efter en lång dag och har en mysig braskamin för extra värme. Stugan har tre sovrum med 7 bäddar, vilket ger tillräckligt med utrymme för familj och vänner att övernatta. På tomten finns en mindre byggnad med fräscht duschutrymme och bastu samt med tvättmöjligheter. En annan tillbyggnad har en mulltoa med smidig hantering. Tomten erbjuder gott om förvaring i uthuset, trädgårdsredskapsboden och dubbel-carporten. Du kan njuta av lugnet eller umgås med släkt och vänner i den inglasade uteplatsen eller i lusthuset. Det finns en grusplan som exempelvis går att använda till soft-tennis, badminton eller boule samt ett trädgårdsland och stora trädgårdsytor. En roddbåt med åror och en släpvagn att frakta bland annat båten med ingår i köpet. Om köparen önskar det ingår även en rymlig, uppvärmningsbar och uppblåsbar bubbelpool. Det bästa med denna stuga är den fantastiska naturen som omger den. Med Lovsjön bara några steg bort har du möjlighet att njuta av aktiviteter som fiske, båtturer och avkopplande morgon- och kvällsdopp. Observera att stugan är ett arrende och att villkoren för bolån ser annorlunda ut. Ett arrende går inte att belåna eller pantsätta och därför kräver det ofta en högre kontantinsats eller att man som köpare tar lån på befintlig fastighet eller genom ett så kallat fritidslån/blancolån. Sammanfattningsvis är denna fina stuga vid Lovsjön en dröm för naturälskare och de som söker en lugn och avkopplande miljö. Med sin charmiga inredning, fantastiska omgivningar och närheten till Jönköping är denna stuga det perfekta valet för dig som vill kombinera ett naturskönt idylliskt läge med komfort. Missa inte chansen att förvärva denna underbara stuga och uppleva det bästa av Lovsjön!

 • Premium
Torpagatan 10B, Torpa, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00
Torpagatan 10B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 10B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 10B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 900 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 836 kr/mån

29 457 kr/m²

Torpagatan 10B - Torpa Varsamt renoverad hörntvåa på andra våningen. Lägenheten ger ett luftigt intryck tack vare härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Atmosfären är varm och mysig, och det är lätt att göra lägenheten till sin egen. Här finns en stor dos charm från 1940-talet och bevarade originaldetaljerna – trägolv, takhöjd, djupa kalkstensfönsterbänkar med mera – ger lägenheten en charmig inramning. Hallen är bred och välkomnande. Här erbjuds plats för möblemang och kontorsdel. Från hallen finns även utgång till lägenhetens balkong, ett under sommarhalvåret underbart extrarum med plats för både möbler, elgrill och planteringar. Solen ligger på under morgonen och sent på kvällen. Vardagsrummet rymmer utan problem både soffa och matgrupp. Dagsljuset letar sig enkelt in via stora fönsterpartier. Köket går i vitt och renoverades så sent som 2019. Här finns det gott om förvaring och bänkyta. Bänkskivan är av betong och skapad på plats. Det helkaklade badrummet går i grått och vitt, utrustad med egen tvättmaskin. Badrummet renoverades av firma 2013. Sovrummet är luftigt och plats finns för dubbelsäng och byråer. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i såväl kvarteret som i stadsdelen har man närhet till allt som önskas i form av caféer, butiker och matbutiker. Bostadsrättsföreningen förvaltas av eminenta HSB. Till lägenheten medföljer tre förråd, två på vinden och ett i källaren. I källaren finns dessutom tvättstuga, torkrum samt övernattningsbostad. Välkomna med intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704-89 51 21.

 • Premium
Lovisagatan 159, Tokarp, Jönköpings kommun
Lovisagatan 159, Tokarp, Jönköpings kommun, bild 2
Lovisagatan 159, Tokarp, Jönköpings kommun, bild 3

Lovisagatan 159

Lägenhet
Tokarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 850 000 kr

106,4 m²

4 rum

5 701 kr/mån

26 786 kr/m²

Välkomna till Tokarp och Lovisagatan 159! Nu erbjuds ett radhus till försäljning där förutsättningarna för hög trivsel får anses vara optimala. Köket, badrummen och ytskikten håller genomgående hög standard samtidigt som husets planering ger förutsättningar för familjen att få plats och trivas. Området är ett av stans mest barnvänliga områden vilket också skapar förutsättningar. Området - Tokarp ligger precis på kanten till Gräshagen, vilket gör det lättillgängligt och attraktivt som område att bo på. Här kan ni bo tryggt men lugnt och utan att vara beroende av bilen. Skulle ni behöva nyttja bilen så är förutsättningarna goda för en smidig vardag - här garanteras ni nämligen en bilplats direkt vid inflyttning. Barnvänligt område - I närområdet finns populära förskolor, skolor, grönområden, lekplatser, pulkabackar, matbutiker, pizzeria och mycket annat. En aktiv vardag möjliggörs ofta av att bo nära aktiviteterna. Tokarp är ett område som ger förutsättningar för hela familjen att trivas, oavsett intressen eller behov. Renoveringar som utförts senaste åren: 2022 - Badrumsrenovering nedre plan (EK kakel och bygg) 2022 - Ombyggnad tvättsektion badrum övre plan 2022 - Ny toa-stol badrum övre plan 2021 - Målning av två sovrum 2020 - Målning och uppfräschning av kök 2020 - Takbyte 2019 - Ny tvättmaskin 2016 - Ytskikt nedre plan

 • Premium
 • Uteplats
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun

Oskarshallsgatan 3

Lägenhet
Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 300 000 kr

59 m²

2 rum

3 595 kr/mån

38 983 kr/m²

En komplett utrustad högst upp i huset med en öppen planlösning och genomgående högkvalitativ interiör. Lägg därtill hörnläget och ljusinsläpp från två väderstreck, en svårslagen kombination som skapar väldigt goda förutsättningar för hög trivsel. Snyggt kök med full utrustning och en Munksjöglimt via ett lågt sittande fönster över köksbänkarna, lyxigt badrum med snygga tillval gjorda av nuvarande ägare samt ett lagom stort sovrum med skjutdörrsgarderob med spegeldörr. I lägenheten finns i övrigt generöst med förvaring via garderober i både hall och förvaringsmöjligheter i badrummet. Utöver detta hör ett externt förråd till bostaden. Som naturlig förlängning av Munksjöstaden växer nya kvarter på Skeppsbron fram. Helt nya kvarter med bostäder i ett mycket uppskattat sjö - och stadsnära läge. Vi befinner oss en promenad eller cykeltur bort från stadens aktivitet med nöjen, service och vardagens händelser. I grannfastigheten hittar ni nyöppnade Lidl-matbutik och även Friskis & Svettis har valt att etablera sig i området och dessutom finns det väldigt goda parkeringsmöjligheter i ett garage tvärs över gatan. Varmt välkomna att uppleva en nyare bostad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 2D, Väster, Jönköpings kommun

Kungsgatan 2D

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 295 000 kr

87,5 m²

3 rum

5 202 kr/mån

26 229 kr/m²

Boendet på Kungsgatan erbjuder en modern och bekväm livsstil i Brf Hälsan - en av Jönköpings mest välrenommerade bostadsrättsföreningar. Med sina 87,5 kvadratmeter samt tre rum och kök är denna lägenhet rymlig och välplanerad. Köket har nyligen renoverats och erbjuder moderna och eleganta detaljer samt högkvalitativ utrustning. Här kan du njuta av matlagning och sociala stunder med familj och vänner i en stilfull miljö. Genomgående håller lägenheten hög standard med uppdaterade ytskikt, modernt badrum och gott om förvaringskapacitet. Bostadsrättsföreningen Hälsan är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktighet. Vid inflyttning finns möjlighet att få tillgång till en garageplats för bekväm och säker parkering. Föreningens gemensamma utrymmen erbjuder en rad förmåner för de boende. Ett gym finns tillgängligt för träning för hälsosam livsstil. Bastu och övernattningslägenhet erbjuder extra bekvämlighet och komfort för dig och dina gäster. Läget - Med sitt centrala läge har du endast några hundra meters gångavstånd till stadskärnan och dess rika utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. Dessutom kan du njuta av en vacker utsikt över Munksjön från kök och vardagsrum, vilket ger en extra dimension av naturskönhet till din vardag. Med ett nyligen renoverat kök, generösa utrymmen och närhet till centrala bekvämligheter blir detta en attraktiv och trivsam bostad med en vacker utsikt över Munksjön. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Sotargatan 1, Kålgården, Jönköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 15:30

Sotargatan 1

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

3 700 000 kr

101,8 m²

3 rum

5 581 kr/mån

36 346 kr/m²

Vi på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri har återigen fått förtroendet att förmedla en av Kålgårdens allra främsta lägenheter. Med ett uppskattat läge på Kålgården presenterar vi stolt en trerummare av det bättre slaget med öppen och social planlösning. Detta är en bostad som särskiljer sig och som verkligen står ut. Läget, utemiljöerna och disponeringen påminner mycket om att leva i radhus. Vi välkomnas här till en lägenhet med stora sällskapsutrymmen, genomgående ljusflöde, två badrum och materialval som ger hemmet tilltalande kvalitéer. Lägenheten erbjuder dessutom tre olika uteplatser - En inglasad balkong, en öppen balkong och stor uteplats i västerläge mot föreningens innergård. Lägenheten är i grund och botten en fyra och det är enkelt att snabbt ställa om ifall behovet finns eller kommer. Den öppna planlösningen ger härligt ljus från öst till väst och fantastiska sällskapsutrymmen. Brf Stenhuggaren har fått en övertygande uppstart och erbjuder sina medlemmar stor trygghet. Föreningen tillhandahåller utrymmen så som tvättstuga, gästlägenhet och stort garage där man är garanterad en plats vid inflyttningen. Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som inte blir svår att vänja sig vid och trivas med. Bageriet ligger så nära att man känner doften av nybakt bröd och runt hörnet finns både lekplatser och barnomsorg. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla en kortare promenad från bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller boka visning via mäklarens hemsida!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kungsgatan 23, Söder, Jönköpings kommun

Kungsgatan 23

Lägenhet
Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 400 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 592 kr/mån

39 024 kr/m²

Ett alldeles utmärkt läge högre upp i huset och en helt perfekt bostad som totalrenoverades i sin helhet runt årsskiftet 2018/2019. Vi befinner oss på fjärde våningen med härliga vyer över en parkliknande innergård och med ett insynsskyddat läge. Snyggt kök med gråa luckor och integrerade/svarta vitvaror, helkaklat och trendigt badrum med torktumlare och tvättmaskin installerat och uppdaterade ytskikt i hela bostaden. Väldigt gott om förvaring i en klädkammare med ingång från sovrummet och en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar i hallen. Den inglasade balkongen når ni via vardagsrummet och vetter mot innergården i söder vilket innebär en hel del soltimmar. Med moderna materialval, ett mycket bra läge och fin planering av bostaden har man verkligen lyckats skapa en tvåa som är svår att se förbi. Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB och anses vara en av stadens mest stabila med sina låga 1360 kr/kvm i belåningsgrad. Kvarteren omkring Kungsgatan/Gröna gatan har länge varit ett förstahandsval för många. Flexibiliteten präglar vardagen och att leva i HSB-förvaltade Brf Kronan utlovar dessutom ett skönt lugn. Till Jönköping University har du dryga femhundra meter och matvarubutiken skymtar du redan från entrén. Ett perfekt läge med gång- och cykelavstånd till allt! Varmt välkomna på söndagsvisningen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgatan 19, Söder - Torpa, Jönköpings kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Kungsgatan 19

Lägenhet
Söder - Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 495 000 kr

35,5 m²

1.5 rum

2 223 kr/mån

42 113 kr/m²

En stilsäker och genomgående fin lägenhet om 35,5 kvadratmeter. Samtliga ytor har nyttjats effektivt med smarta lösningar såsom sovalkov och god förvaring. Lägenheten är i genomgående fint skick, infällda spotlights i hela lägenheten, fint trägolv och de vita väggarna ger er en enkel bas att inreda efter. Badrummet är helkaklat i gråa nyanser med infällda spotlights i taket. Köket är modernt med vita luckor och gråaktig nyans som stänkskydd. Helheten är fantastisk där den presumtive köparen kan flytta in och börja leva direkt. Planeringen är god och förvaringen likaså. Sovalkoven har plats för en stor säng och där följer också en rad garderober. I källaren finns förråd, tvättstuga och cykelförråd. Att välja rätt bostad handlar till stor del också om att välja rätt bostadsrättsförening. Här blir du en del av stadens allra tryggaste föreningar med bra gemensamma utrymmen och låga avgifter. Månadsavgiften om 2223 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg. Många betydelsefulla renoveringar finns i bagaget vilket borgar för en trygg framtid, senaste stora renovering är fasaden som fått sig ett lyft. Kvarteren omkring Kungsgatan har länge varit några av stadens allra mest populära. Att leva och bo här innebär stor flexibilitet och att det mesta finns på väldigt kort promenadavstånd. Runt knuten finner du restaurangerna, caféerna och matbutikerna uppradade. För många studerande har adressen placerats högt upp på listan, Jönköping University ligger nämligen bara ett par minuter bort. Ett praktiskt och mycket bekvämt läge oavsett hur dagen är planerad! Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704-89 51 21

 • Plus
 • Hiss
Kortebovägen 7, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 7

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 195 000 kr

28 m²

1 rum

1 900 kr/mån

42 679 kr/m²

Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens Jönköping city, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och runt hörnet finns det så populära konditoriet Wallentins. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på. Lägenheten är i absolut nyskick och här blir du först att flytta in. En perfekt första-lägenhet eller övernattningsbostad. Stora fönsterpartier ger lägenheten härligt ljus och här finns plats för både sovplats, säng och ett skrivbord. Lägenheten har fönster mot Vättern och staden. Materialvalen i lägenheten håller hög kvalité och standard. Välkommen till Kortebovägen 7!

Sandbacksgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun

Sandbacksgatan 4

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

3 595 000 kr

88 m²

3 rum

4 375 kr/mån

40 852 kr/m²

Nyproduktion med fokus på låg boendekostnad och trygg förening! Brf Skålen står för ett grönt och miljösmart boende med låga driftskostnader. Fokus har legat på hållbart byggande med lågenergihus, med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med effektiv elförsörjning. Detta är ett högkvalitativt projekt med en förening som är väl rustad för framtiden och med ekonomisk trygghet. Här finns dessutom möjlighet till parkeringsplats eller carport i anslutning till huset! Brf Skålen är Bymarkens allra senaste nytillskott, ett mycket uppskattat projekt med fokus på kvalité och perfekt läge mellan natur och stad. I varje nybyggnadsprojekt finns i regel ett antal bostäder som verkligen särskiljer sig ifrån övriga i föreningen. Här har nuvarande ägare satt prägel och gjort medvetna val som gör detta till en sådan bostad. Vi välkomnas till en välplanerad trea med trivsamt genomgående ljusflöde, tilltagen förvaring och materialval som ger hemmet ytterligare en dimension. Köket från HTH har spetsats till ytterligare med luckor i grå ton, vinkyl och mer förvaring via vitrinskåp i samma stil. Öppen lösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger härlig rymd och trivsamt ljus. Pricken över i:et blev de mörkbetsade ekgolven som ger bostaden en riktigt bra och stilfull känsla. Genomtänkt och smakfullt! Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens torghandel, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och det så populära konditoriet Wallentins. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på! Välkommen till Sandbacksgatan och Bymarken!

 • Balkong
 • Hiss
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Friköpt lokal - Taklasvägen 45

Övrigt
Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 195 000 kr

2 900 m² tomt

I strategiskt och eftertraktat läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Q4 2023. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån era behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Är ni i behov av större yta så finns möjlighet att demontera mellanvägg och disponera flera lokaler. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 16 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! På tomten om totalt 2900 kvadratmeter kommer 16 lagerlokaler att uppföras. Lokalerna säljs till fast pris. Pris för standardenhet: 1 195 000 kr Pris för gavelenhet: 1 295 000 kr Priserna är inkl. moms. Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

 • Premium
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 2
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 3

Oskarshallsgatan 3

Lägenhet
Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 300 000 kr

54 m²

2 rum

3 359 kr/mån

42 593 kr/m²

Välkommen till Brf Skpsbron, ett kvalitetsprojekt signerat Skanska. Redan innanför porten kommuniceras en högkvalitativ känsla som följer med ända in bostaden. Här välkomnas du till ett sjö- och stadsnära läge och en bostad med toppmodern standard. Detta är en väldigt välplanerad tvåa med genomgående ljus från två väderstreck och trivsam disponering. En öppen och social lösning med plats för det stora matbordet och generöst med utrymme för sällskap. Standarden är genomgående hög med stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum med tvättsektion och genomgående ekparkett i hela bostaden. Känslan talar tydligt om Från bostadens både ändar har du sjökontakt och läget skänker boendet härlig ro. Här har ni möjlighet att möta solen och sjön på båda sidor om bostaden, dels via balkongen och på det lilla loftet utanför er entré. Lägenheten finns i lugnt läge med balkong och sovrum mot föreningens innergård och entrébalkong som vetter mot grannkvarteren och Munksjön. Ett rofyllt läge lugn och praktisk omgivning. För de boende i föreningen finns bekvämligheter som garage, takterrass och övernattningslägenhet när ni väntar gäster. För Skeppsbron och Södra Munksjön finns stora planer men redan idag står flera spännande kvarter färdiga med matbutik, träningsanläggning, bostäder, restaurang och förskola. Här kliver du rakt ut i promenadslingan runt Munksjön, här tar du dig smidigt in till city utmed sjön med fina cykel- och promenadvägar. Planerar ni lite längre resor eller behöver smidig access till E4 så är är du ute på bara någon minut. Välkommen till Oskarshallsgatan 3!

 • Premium
 • Hiss
Erik Dahlbergsgatan 11B, null, Jönköpings kommun

Erik Dahlbergsgatan 11B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 595 000 kr

32 m²

1 rum

2 195 kr/mån

49 844 kr/m²

Vi har fått förtroendet att förmedla en välvårdad och nyrenoverad bostad belägen mitt på Torpa. En mycket stilren lägenhet, belägen på våning 3 och som har ett fantastisk ljusinsläpp från både kök och vardagsrum. Lägenheten är i utmärkt skick och det renoverade köket ger lägenheten en exklusivare känsla med de ljusa köksluckorna som bryts av mot det gråa kaklet. Det naturliga ljuset i lägenheten ger en rofylld känsla med minimal insyn under årets alla dagar. Torpa/Söders trevliga miljöer ger en välkomnade känsla och du är knappt ett stenkast ifrån matbutiker, cafeér och restauranger. Det centrala läget innebär gångavstånd till stadens utbud av närservice samtidigt som området är lugnt och rogivande. Med ett läge så här centralt blir vardagen allt mer bekväm, med parker som Friaredalen och Idas park men även fina promenadslingor runt Munksjön. Denna adress är perfekt för dig som ska studera - Jönköping University ligger bara några minuter bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Sagogatan 8B, Samset, Jönköpings kommun

Sagogatan 8B

Lägenhet
Samset, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 900 000 kr

52 m²

2 rum

2 293 kr/mån

36 538 kr/m²

Klockren tvåa med terrass utan insyn. Lägenheten ligger på högsta våningsplanet som i kombination med bostadens planlösning gör att det blir väldigt trivsamt. Lägenheten har en balkong om 7 kvm med ett sydöstläge mot naturen och utan några huskroppar tätt inpå och därmed ingen som helst insyn i bostaden. Väldigt hög standard i hela lägenheten, kök från Marbodal, snyggt helkaklat badrum med tvättutrustning och bra skåpsförvaring, riktigt fina förvaringsmöjligheter i sovrummet tack vare klädkammaren. Helt enkelt en komplett bostad med ett smidigt läge. Föreningen har ett fristående hus på innergården som utgör en övernattningslägenhet. Denna kan bokas av medlemmarna och passar bra när man exempelvis har besök. Och bor man dessutom i Brf Orgeln så är man garanterad en parkeringsplats redan vid inflyttningen. Unikt! Tryggheten med lite större föreningar är att ni är fler som delar på alla kostnader. Förvaltning är också en viktig del och här arbetar föreningen just nu med Riksbyggen som ekonomisk förvaltare, vilket också ger bra stöttning och trygghet för framtiden. Totalt består föreningen av 59 st bostadsrätter. Området på Samset är magiskt och det är på senare år som trenden att flytta till Samset tagit fart på riktigt. Vi ser att man uppskattar grönområdena i kombination med närheten till stan. Varmt välkomna på visningarna.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Berghagavägen 9, Bråneryd - Huskvarna , Jönköpings kommun
Berghagavägen 9, Bråneryd - Huskvarna , Jönköpings kommun, bild 2
Berghagavägen 9, Bråneryd - Huskvarna , Jönköpings kommun, bild 3

Berghagavägen 9

Villa
Bråneryd - Huskvarna , Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

5 295 000 kr

185 m²

5 rum

1 224 m² tomt

Allra längst in på lugn och privat återvändsgata. Här på Berghagavägen 9 välkomnas vi till en spektakulär villa präglad av spännande arkitektur, dess privata läge och härliga omgivningar. Spännande och väldigt inbjudande! På karaktäristisk tomt omgärdad av vacker natur vilar detta unika boende. Imponerande arkitektur, tilltalande materialval och utmärkt planering gör att huset verkligen står ut ur mängden. Produktionsåret borgar för ett tryggt familjeliv. Invändigt har huset dessutom på senare år fått tacksamma uppdateringar i form av nya ytskikt, effektivare disponering och ett helt nytt platsbyggt kök från Formakök. Husets övervåning bjuder på stora sociala ytor, öppen lösning och en takhöjd som allra högst mäter närmare 6 meter. Stora fönsterpartier och härligt integrerat med husets utemiljöer skapar riktigt bra miljö oavsett om man önskar umgås på terrassen eller inomhus. Här finns sociala utrymmen i båda våningsplanen, eldningsbar braskamin, två tilltagna badrum, klädkammare, tvättstuga och ett varmgarage i anslutning till huset. En villa med stilfull interiör och hög vardaglig funktionalitet. Utvändigt har ni tillgång till en lättskött trädgård på framsidan och kring huset finns enastående terrassmiljöer. Det stora trädäcket finns i rakt söderläge och på höjden mot naturen har man nyligen byggt till ytterligare terrass med fågelsång i ryggen och härliga vyer framför. Utemiljöerna är belägna i ostört läge med obruten utsikt över den lummiga omgivningen. Välkommen till Berghagavägen 9!

 • Premium
 • Uteplats
Odengatan 33, null, Jönköpings kommun
Odengatan 33, null, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 33, null, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 33

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 295 000 kr

50 m²

2 rum

3 121 kr/mån

45 900 kr/m²

Välkommen till vad som för staden är ett unikt kvarter - Brf East finns precis på gränsen mellan pulsen i city och grönområdets lugn. Ett kvarter som håller hög klass och som förenar den pulserande stadskärnan med grönskande natur, vatten och parker. Redan när du kliver innanför porten blir du varse om att detta är något särskilt. Här har man satt standarden på högre nivå och vi välkomnas in till vad som påminner om en hotellobby. Toppmodernt och stilfullt! Ett modernt hem med stil, effektivitet och funktion i fokus. Här välkomnas vi till fina materialval, stora fönsterpartier från golv till tak och öppen planlösning som bidrar till de sociala sammanhangen. De genomtänkta materialvalen ger bostaden en stilsäker och smakfull känsla. Det som utmärker sig lite extra och ger en ombonad känsla är träpaneler som klär väggarna och de ljusa trägolven. Till boytan adderas den tilltagna balkongen - Stor och rymlig med plats för många i sällskapet. Läget är lugnt och vetter mot föreningens mysiga innergård, just här känns stadslivet ganska långt bort. Föreningens innegård är genomtänkt, rofylld och vackert anlagd. Att vara en del av och bo i Brf East ger precis allt vad stadsliv innebär och bekvämligheterna det för med sig. Här med en vardag mellan flera sjöar, parker och stadspuls finns möjlighet att både finna ro och få vardagens bestyr genomförda på ett smidigt sätt. Innergården bjuder på trivsam miljö med med möblemang och pergola tillsammans med en härlig grönska. I föreningen finns dessutom gästlägenhet för tillfällen då ni väntar besök, praktiskt och mycket uppskattat! Välkommen till Öster och Brf East!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen 14C, Norrängen, Jönköpings kommun

Strandvägen 14C

Lägenhet
Norrängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 750 000 kr

77 m²

3 rum

4 225 kr/mån

22 727 kr/m²

Strandvägen 14C - Norrängen En trea om 77 kvadratmeter med ljusinsläpp från tre väderstreck och en fantastisk utsikt mot ett glittrande Vättern. Lägenheten är belägen på andra våningen med välplanerad planlösning, god förvaring samt renoverat kök. Att bo och leva på Norrängen innebär vackra vyer, härliga omgivningar och trivsamt lugn. Vi befinner oss i ett mycket uppskattat och fantastiskt gavelläge där ljus välkomnas in i bostaden från flera håll. Beroende på behov och läge i livet kan bostaden förändras. Lägenheten disponeras idag som en 3,5:a men väggen i vardagsrummet går att ta ner för att få till större sociala ytor. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen som nyttjas för fullt under sommarhalvåret. Balkongen ligger åt väst med flertalet soltimmar och vackra solnedgångar över sjön att ta del av. Att bosätta sig här innebär en trygg investering i en mycket solid HSB-förvaltad bostadsrättsförening. Brf Norrängen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen så som gästlägenheter, välutrustat gym, gemensam bastu och samlingslokal när det vankas kalas eller fest. Fina gemensamhetsutrymmen och trygg ekonomi är uppskattade mervärden bland de boende. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda eller Kristian Ceylan.

 • Plus
 • Balkong
Pengabergsvägen 52, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen 52

Villa
Tahe - Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

5 695 000 kr

189,8 m²

6 rum

895 m² tomt

Varmt välkomna till en mysig och minst sagt generös familje-villa på två plan! Läget intill naturen skapar ett unikt läge som sällan dyker upp på marknaden. Här har tomtägaren OBOS/Smålandsvillan själv valt att uppföra ett så kallat Flyttklart Hus i syfte att skapa trygghet för er som slutligen ska flytta in här. Köp helt färdig nyproduktion men med hela den trygghet och garanti som nyproduktion innebär. Läs gärna mer om garantierna som följer detta hus under "Dokument & Länkar". Huset är befriat från fastighetsavgift i 15 år. Området Tahe är ett område under expansion som snabbt vuxit fram till ett familjevänligt och trevligt kvarter som har direkt närhet till naturen med bland annat Tahesjöns badplats ett par minuter bort. En cykeltur bort finner vi matbutiker, restaurang, gym och mycket mer. Cirka 10 minuters bilväg till centrala Jönköping. Här samsas fyra sovrum, två allrum, dubbla badrum (kakel & klinkers samt golvvärme) med generös tilltagen yta, socialt vardagsrum som är öppet mot köket som är från Vedum. Tvättstuga och gott om förvaringslösningar som skapar ett praktiskt boende. Uteplatsen i det härliga söderläget innebär en skyddad baksida med direkt anslutning till naturen. Privat och lugnt. Materialvalen är genomgående påkostade med bland annat mattlackade vitpigmenterade parkettgolv från Kährs, kök och badrumsmöbler från Vedum samt vitvaror från Bosch.

Kortebovägen 7, Bymarken, Jönköpings kommun

Kortebovägen 7

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 650 000 kr

35 m²

1 rum

1 900 kr/mån

47 143 kr/m²

Alldeles nytt och först att sätta bo! Välkommen till en unik och nyproducerad taklägenhet på Bymarken. Med smart planering, härligt ljus och fantastisk terrass i västerläge kommer du här till en bostad som verkligen står ut. Läget är unikt med fönster mot Vättern och härlig eftermiddags- och kvällssol i väster. Interiören är helt ny och välformad. Stilrent Marbodalkök, ekparkett med golvvärme i hela bostaden och helkaklat badrum som dessutom är förberett för tvättmaskin. Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens Jönköping city, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och runt hörnet finns det så populära konditoriet Wallentins. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på! Välkommen till Kortebovägen 7!

Västerliden 3D, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun

Västerliden 3D

Lägenhet
Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 650 000 kr

66 m²

3 rum

4 350 kr/mån

25 000 kr/m²

Västerliden 3D - toppskick! Nu finns det möjlighet för er att förvärva en av föreningens mest påkostade lägenheter. Denna bostaden har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren för att uppnå dagens moderna standard och skick. Köket är från IKEA och följer en mörkare ton på köksluckorna, badrummet är utbyggt och totalrenoverat 2021, hela lägenheten har målats om 2021. I samband med detta så sänktes taket och infällda spotlights installerades. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns föreningens tvättstuga. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp i fastigheten vilket innebär att den passar unga såväl som äldre. I skrivande stund nyttjas bostaden som en 4:a men kan med enkelhet återgå till sitt ursprung. Detta i sin tur skapar stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Balkongen nås från vardagsrummet och är inglasad vilket innebär att den kan nyttjas året runt. I månadsavgiften om 4350 kr ingår värme, vatten, tv och internet (50 mbit/s). Två lägenhetsförråd medföljer bostaden, en uppe på vinden och ett i källaren. Bostadsrättsföreningen Majstången är välskött och ekonomiskt stabil. En förening som utfört flertalet stora renoveringar såsom inglasade balkonger, nya fönster, stamrenovering och takrenovering. Läget innebär att du bor med mindre än en kilometer och fem minuter till Huskvarna centrum. På nära håll finner du matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och annan handel. Promenaden tar dig bland annat till ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park och mycket goda förbindelser både via tåg och buss. Att leva och bo på Västerliden innebär ett lugnt boende med hög bekvämlighet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren Ramsin Warda för mer information - 0704-89 51 21.

 • Plus
 • Balkong
Hallebergsliden 2 - 8, Huskvarna, Jönköpings kommun

Hallebergsliden 2 - 8

Övrigt
Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

17 000 000 kr

4 456 m² tomt

Tillfälle att förvärva en hyrefastighet med fyra byggnader och totalt 16 st lägenheter. Varje byggnad består av fyra st tvårummare om ca 56 kvm. Lägenheterna: De flesta badrum och stammar byttes ut i början av 2000-talet, vissa renoverades med kakel och klinkers och andra med våtmatta. Köken installerades i slutet av 80-talet och då byttes också avloppsstammarna. Vitvarorna och andra delar av köken har uppdaterats vid behov. Kontinuerlig uppdatering har gjorts av ytskikten där många vardagsrum har trägolv, de andra utrymmena i bostäderna har trägolv eller plastmatta. Byggnaderna: Fyra identiska byggnader med gul plåtfasad och nya tak från 2022. Varje byggnad består av fyra lägenheter. I källarna finns lägenhetsförråd, cykelförråd och en tvättstuga. Hyresintäkt: Total hyresintäkt för 2023 beräknas till ca 1 248 000 kr/år. Totalt driftkostnad ca 250 000 kr/år. Inga vakanser. Möjlighet att utöka hyresintäkterna genom debitering av p-platserna. År 2019 beviljades bygglov men löpte ut 2021. Bygglovet omfattade totalt 12 lägenheter på vindarna, tre lägenheter i varje byggnad: åtta lägenheter om 25 kvm och fyra lägenheter om 35 kvm, totalt 320 kvm. Visning av fastigheten kommer att hållas löpande. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visningstid som passar er.

Pengabergsvägen 48, Tahe, Taberg, Jönköpings kommun

Pengabergsvägen 48

Villa
Tahe, Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

5 995 000 kr

147,9 m²

6 rum

1 375 m² tomt

Inflyttningsklar nyproduktion med naturen som närmsta granne! Låt oss presentera en helt nybyggd villa från Myresjöhus byggd på en av områdets bästa tomter. Huset är byggt enligt konceptet "Flyttklart" vilket innebär att du kan flytta in i huset väldigt snart, men samtidigt får ni alla de fördelar som nyproduktion innebär i form av garantier och försäkringar. Den stora skillnaden är att du slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering och osäkerheten kring din boendekostnad. Huset är befriat från fastighetsavgift i 15 år. Området Tahe är ett område under expansion som snabbt vuxit fram till ett familjevänligt och trevligt kvarter som har direkt närhet till naturen med bland annat Tahesjöns badplats ett par minuter bort. En cykeltur bort finner vi matbutiker, restaurang, gym och mycket mer. Cirka 10 minuters bilväg till centrala Jönköping. Huset är på totalt ca 149 kvm med en naturskön tomt om hela 1 375 kvm. Totalt fyra sovrum, stort vardagsrum med lika generöst kök på övre plan, allrum på nedre plan och totalt fyra rymliga sovrum. Utöver detta en stor tvättstuga, ett stort förråd/extra rum i huset, två generösa badrum, klädkammare på nedre plan och ordentligt med garderobslösningar. Kvalitativa trendiga materialval genomgående; vitlaserade ekparkettgolv, ett riktigt snyggt kök från HTH, två helkaklade badrum (ett på varje plan), stor tvättstuga med klinkers, energieffektiva spotlights i stora delar av utrymmena, fönster från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler), gott om förvaringsutrymmen. Utvändigt finns en carport med tillhörande isolerat förråd, en stor trädgård om totalt 1 375 kvm med naturen i harmonisk övergång. Tomten kommer att finplaneras av Myresjöhus/OBOS och allt arbete samt material ingår. Nu har du chansen att bli den första som bor i det här nybyggda sluttningshuset med 6 rum och kök. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Garantier ingår enligt bifogat dokument som ni hittar under Dokument & länkar.

Strandängsgatan 9C, Strandängen, Jönköpings kommun

Strandängsgatan 9C

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 250 000 kr

55 m²

2 rum

3 968 kr/mån

40 909 kr/m²

Livskvalité är ett liv med sjön, lugn skog och härliga ängar utanför dörren. Tio minuter på cykel eller fem minuter med bil så är du mitt i stan. För Strandängen finns stora planer och här finns framtiden. I det egna området skissas och planeras det för kallbadhus, livsmedelsbutik, förskolor, gym, bageri och restauranger. Här i Brf Sjöviken har Tosito skapat ett unikt kvarter. Föreningen erbjuder sina medlemmar mervärden som är få förunnad och som tar boendet till nya nivåer! I föreningen finns poolhus med bast, soldäck på innergården, takterrass med milsvid utsikt samt övernattningslägenhet. Här välkomnas du till en välplanerad och trivsam tvåa! Stora fönsterpartier, genomgående planlösning och hög standard. I lägenheten finner du bland annat ett högkvalitativt HTH-kök, genomgående ekparkett-golv och gott om förvaring. Till lägenhetens boyta adderas dessutom balkong om 12 kvadratmeter. För att skapa ytterligare trygghet har Tosito lämnat en räntegaranti tre år fram. Det ger föreningen säkrade räntenivåer, god kontroll på månadsavgifterna och bra förutsättningar för en gynnsam uppstart.

 • Balkong
 • Hiss
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun

Tellusgatan 3

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 595 000 kr

73 m²

3 rum

5 223 kr/mån

35 548 kr/m²

VÅNING 10 - En sällsynt och unik möjlighet. Vi är högt upp i det blå, hela tio våningar upp. Läget på tionde våningsplanet ger ett privat och insynsskyddat hem men med en inramning som känns levande och jordnära. Det är inte enbart läget som står ut - Till lägenhetens 73 kvadratmeter adderas nämligen tre stora balkongsektioner, två inglasade och en helt öppen i söderläge. Du välkomnas till en bostad som just blivit varm i kläderna, produktionsåret borgar för ny och modern standard samtidigt som nuvarande ägare satt en smakfull prägel. Ett minst sagt imponerande läge och boende! Ljuset faller in från två olika väderstreck som tillsammans med hemtrevlig färgsättning, tjusiga lister och ljusa ytsikt ger en trivsam och särskild boendemiljö. Detta är en lägenhet som verkligen står ut. Både kök och badrum är fullt utrustat med väl utvalda material och tidlös utformning. Här känner du dig som hemma från första stund med två stora sovrum, luftigt vardagsrum, social anpassad kök samt dubbla inglasade balkongmiljöer i olika ändar av bostaden. Generöst med förvaring i vardera sovrum samt i hallen. Här kommer du högt över stan och får bokstavligt ett helt nytt perspektiv på tillvaron. I omgivningen finner du härlig natur via naturreservatet som ni direkt från bostaden blickar ut över. I det egna huset finns dessutom Vårdcentral och gymkedjan Nordic Wellness. Runt hörnet hittar du en mycket populär sushi-restaurang, frisörsalonger och café. Kungsängen är ett mycket uppskattat område med lovande framtid! Här ifrån är kommunikationerna smidiga oavsett om du väljer att åka kollektivt, ta cykeln eller om du åker bil. Lättillgängligt och smidigt att ta sig till stadens olika delar. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Häradsvägen 10, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun

Häradsvägen 10

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 495 000 kr

65,5 m²

2 rum

3 686 kr/mån

22 824 kr/m²

Häradsvägen och HSB förvaltade Brf Gråbo har över tid varit en av Huskvarnas allra mest solida och väl renommerade föreningar. Trevlig omgivning och uppskattade gemensamhetsutrymmen är ett par av mervärdena vi möts av här. Föreningen tillhandahåller en garanterad parkeringsplats, trevlig innergårdsmiljö, gemensamt motionsrum och gästlägenhet. Fantastiska faciliteter och härlig gemenskap! Föreningen anordnar grillkvällar, sommarfest, tisdagsfika och andra aktiviteter för de boende. Lägenheten finns i ett insynsskyddat hörnläge med fin utsikt över Huskvarna och Vättern. Stora rum och ljusinsläpp från två håll. Köket är rymligt och erbjuder utrymme för matplats, stort vardagsrum med direkt utgång till den inglasade balkongen. För den som önskar forma om bostaden något finns en inre reparationsfond tillgänglig för bostaden, den uppgår idag till ca. 16.000 kr. Välkommen till Häradsvägen 10!

 • Balkong
 • Hiss
Lovisagatan 28, Gräshagen, Jönköpings kommun

Lovisagatan 28

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 875 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 284 kr/mån

30 992 kr/m²

Välkommen till Lovisagatan och välrenommerade Brf Fornkullen! Med ena foten i naturen och andra på väg mot stan får du både härlig omgivning och en effektiv vardag. Detta är en väldisponerad lägenhet med trivsamt ljusflöde genom bostaden och med trivsamt öppen lösning. Lägenheten håller genomgående bra standard med modern standard, här har uppdateringar gjorts med badrum från 2014, nymålade ytskikt 2022 och kök från 2014. I hela bostaden finns även golvvärme under både klinker och ekparkettgolven. Social lösning med köksö, plats för matbord och stort vardagsrum med plats för många. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens inglasade balkong i härligt sydväst läge mot grönyta. HSB förvaltade Fornkullen är en av stadens allra mest solida föreningar, föreningen står nästan helt utan några lån med cirka 150 kr/kvm i skuldsättning. Den stabila ekonomin och de välskötta byggnaderna utgör en bra grund för föreningens framtid och din boendeekonomi. Noterbart är även att bredband, tv, försäkring, värme och vatten ingår i månadsavgiften. Läget på Gräshagen är optimalt för både dig som gillar stadslivet men även för naturälskaren. På armlängds avstånd finns vacker skog upp mot Vattenledningsparken som innebär härlig natur och fina promenadslingor. I området finns matbutik, pizzeria och otroligt smidiga förbindelser till centrala Jönköping. Härifrån kan ni cykla eller ta bussen in till stan, förbindelserna är mycket goda och avståndet precis lagom. Välkommen till Brf Fornkullen!

 • Hiss
Påsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun

Påsgatan 8

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

1 950 000 kr

48 m²

2 rum

3 849 kr/mån

40 625 kr/m²

Vi befinner oss i ett av stadens allra mest attraktiva kvarter. Ett projekt som med sin industriella känsla, de stora fönsterpartierna och sin stil knyter an till områdets historia. Kvarteret har sedan uppförandet varit uppskattat tack vare sin unika stil och sitt strategiska läge i staden. Interiört välkomnas du till en bostad med välbevarat skick sedan produktionsåret, stora sociala ytor och härligt ljus miljö. Med stora öppningsbara fönsterpartier från golv till tak, generös takhöjd om 2,7 meter och ljusa material blir känslan riktigt bra. Lägenheten har genomgående ljusa ekparkett-golv med golvvärme, ett högkvalitativt kök från HTH och effektiv planering. Lägenhetens balkong vetter mot föreningens lugna innergård och finns i trevligt västerläge. En modern och välplanerad tvåa med plats för många! Unikt för kvarteret är att du som boende har access till stort taklandskap med terrass, bastu, gästlägenhet och eget gym. Vardagslyx och mervärden som för de boende i kvarteret varit uppskattade. Via hissen når du både takterrassen och landskapets övriga utrymmen, men även kvarterets eget garage. Att bo och leva på Munksjöstaden är effektivt och väldigt bekvämt! På kort gångavstånd finns det allra mesta - Ett riktigt bra konditori, välsorterad matbutik, apotek, träningsanläggningar och flera restauranger. På promenadavstånd finns dessutom Jönköpings högskola. Här kombineras stadsliv med härliga naturmiljöer. Populära Munksjöpromenaden startar från din egen port och på nära håll finns några av stadens större parker. Välkommen till Kvarter 10 och Munksjöstaden!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 2
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 3

Slakthusgatan 7

Lägenhet
Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

3 200 000 kr

82 m²

3 rum

5 727 kr/mån

39 024 kr/m²

Unikt tillfälle att bli den första att flytta in till en nyproducerad bostad med ett fantastiskt läge precis invid Munksjön. Välkommen till Brf Skpsbron och till en trivsam genomgångstrea med dubbla balkonger, stort badrum, gäst-wc och välkomnande ytor! Lägenheten färdigställs i skrivande stund och är inflyttningsklar sista veckan i mars. Nu finns möjlighet att säkra en fantastisk trea i Skanskas allra senaste projekt på Skeppsbron. Här kommer allt vara alldeles nytt! Högt kvalitetsfokus i bostaden och föreningen gör detta hem fulländat, helt nytt och i enastående läge! Lägenheten utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda materialval och genomtänkt planlösning. Ett mycket smakfullt Marbodal-kök med grå lucka och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Bostaden erbjuder lyxen med dubbla balkonger i två olika vädersträck. Bostaden är genomtänkt och bjuder in till både en praktisk vardag och härlig tillställningar! I Brf Skpsbron nr 2 får du ta del av ett kvarteret som omges av en lugn och grönskande innegård - en lugn oas som stänger ute stadens puls. På föreningens innergård finner du dessutom ett trädgårdsrum och växthus, perfekt för dig med gröna fingrar och som har ett intresse för odling. För Skeppsbron finns stora planer men redan idag står flera spännande kvarter färdiga med matbutik, träningsanläggning, bostäder, restaurang och inom kort en förskola. Här ifrån kliver du rakt ut i spåret runt Munksjön och detta kommer såklart bli en naturlig del av vardagen, här tar du dig smidigt in till city utmed sjön med fina cykel- och promenadvägar. Planerar ni lite längre resor eller behöver smidig access till E4 så smiter du smidigt ut bakvägen! Skeppsbro har en trevlig blandning av liv och lugn, puls och avkoppling, sjöglitter och grönska. Välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Slåttergatan 25, Kärnekulla, Habo kommun

Slåttergatan 25

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

950 000 kr

24 m²

1 rum

2 358 kr/mån

39 583 kr/m²

Nyproducerad och kvadratsmart! Lägenheten håller genomgående en god standard på både materialval och vitvaror. De välutnyttjande kvadratmetrarna bjuder på genomgående ekparkettgolv med uppvärmning via vattenburen golvvärme, ett kök i modern tappning, helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torktumlare för maximal komfort, samt en egen uteplats mot väst där du kan njuta av kvällssolens strålar. Brf Kärnekulla Vättervyn är en del av den framväxande stadsdelen Kärnekulla framställt av Tosito, där hållbarhet och kvalité står i centrum. I föreningen finns det tillgång till bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt en parkeringsplats vid inflytt. I kärnekulla har du naturen som granne i alla vädersträck. Vättern, en kort promenad bort och rogivande skog runt husknuten. Är du jakt efter bär kan du hitta guld i dolda vrår - och säkerligen ett och annat smultronställe för picknick.

 • Balkong
 • Hiss
Travgatan 25, Torps Gård - Bankeryd, Jönköpings kommun

Travgatan 25

Radhus
Torps Gård - Bankeryd, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

2 995 000 kr

112,8 m²

5 rum

7 517 kr/mån

26 551 kr/m²

Först att flytta in och sätta bo! Välkommen till ett helt nytt radhus beläget i lugnt och naturnära läge. Här bjuds vi på det bästa av två världar, familjen njuter av huslivets alla kvalitéer samtidigt som du slipper det vanliga radhusets alla måsten och underhåll. Bostadsrättsform innebär att mycket ingår i avgiften och det underhåll som kommer på vägen sköter föreningen! Detta hus har en av föreningens större tomter vilket innebär lite större trädgård. Här väntar ett splitter nytt och mycket väldisponerat hus som i entréplan bjuder på stora sociala ytor, öppen lösning mellan kök och vardagsrum samt direktaccess till husets uteplats och trädgård. I entréplan finns även separat tvättstuga, högkvalitativt kök från HTH och stort badrum. På ovanvåningen finner vi allrum, tre sovrum i bra storlek och bostadens andra badrum. Ett komplett och välutrustat hus redo för familjen! Intill huset finns ett förråd om cirka 4 kvadratmeter och plats för två-tre bilar. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 38