Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torpagatan 10A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00
Torpagatan 10A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 10A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 10A

Lägenhet
Söder - Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 171 kr/mån
25 180 kr/m²

2 ROK, 69,5 KVM - Med ett badrum som renoverades 2012 så får ni en bra grund att utgå ifrån. Resterande ytor är välplanerade och välhållna. En planlösning som är enkel att möblera utifrån och leva på samt en stor balkong med härligt läge mot innergården. Stabil och ekonomiskt välmående bostadsrättsförening som förvaltas av HSB. Här finns goda förutsättningar för ett stabilt och långsiktigt boende. I avgiften ingår mycket - bredband, värme, vatten, TV och bostadsrättstillägg. I omgivningarna finner ni allt ni behöver och ni bor bara ett par hundra meter från Jönköping city. Närheten till citykärnan gör att ni inte blir beroende av varken bilen eller cykeln när ni behöver uträtta ärenden. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Premium
 • Balkong
Kärnekulla Allé 8, Kärnekulla, Habo kommun

Kärnekulla Allé 8

Lägenhet
Kärnekulla, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
25 + 14 m²
2 rum
vån 0/2
3 280 kr/mån
58 000 kr/m²

Välkomna till ett studiohus där varje kvadratmeter är designad för att maximera ditt liv! Ja för detta är verkligen ett hus, bilen ställer du alldeles intill entrén, vårvärmen avnjuts på den egna altanen där grillen har sin givna plats och trädgården bjuder in till såväl rekreation som lek. Eller kanske egen odling? Med sin karaktäristiska arkitektur och moderna design sticker detta boende verkligen ut. Boytan säger 25 kvm plus ett rejält loft om 14 kvm, tilltagen takhöjd och generösa ljusinflöden skapar onekligen känslan av att ytan är större än så. Stig in i ett utrymme som är både intimt och öppet, där varje hörn är optimerat för effektivitet och där fönsterpartier bjuder på vackra vyer mot omgivande natur. På entréplanet finns ett helkaklat badrum, bekvämt utrustat med kombimaskin. Modernt utrustat kök från HTH där materialval och funktionalitet samspelar på ett optimalt sätt. Köket har en öppen planlösning som ger plats för såväl matbord som mindre soffa. Därutöver ett sovrum med bra förvaring. Via en stege nås ett stort loft som bjuder in till olika nyttjande. Huset är uppfört 2022 och ingår i en stabil förening där byggherren Tosito lämnat en räntegaranti. Denna innebär i praktiken att Tosito står för föreningens räntekostnad som överstiger 3,5% fram till april 2026. Bostaden har har ett fördelaktigt läge på Kärnekulla, långt ifrån trafikens buller och istället nära till naturskön miljö. Kärnekulla har på kort tid vuxit fram till en ny modern stadsdel som nu innehåller förskola, skola, matbutik, gym, restauranger och sporthall.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Stenhuggargatan 48, Kålgården, Jönköpings kommun

Stenhuggargatan 48

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
6 000 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/4
7 234 kr/mån
48 000 kr/m²

Som en enplansvilla breder denna lägenhet ut sig med ett riktigt kanonläge på Kålgården! Högst upp i huset, på gavel med ljusinflöde från tre väderstreck hittar ni denna femrummare om 125 kvm. Lägg därtill två balkonger och ni får ytterligare ca 30 kvm. Ja, detta är verkligen en generös bostad som trots sin unga ålder, redan hunnit uppgraderats till en imponerande standard. Ta hissen från garaget upp till lägenheten där modernitet och funktionalitet kombineras på ett utmärkt sätt. Fyra sovrum varav ett av lyxigare prägel med egen balkong, walk-in closet samt badrum. Och vilket badrum... Kolmårdsmarmor på golv och väggar, påkostad inredning och belysning från Louis Poulsen. Dolt bakom skjutdörrar finns dessutom tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är inglasad och vetter in mot den fina innergården. Här kan även kvällssolen avnjutas. Lägenheten har ytterligare ett badrum, även det utrustat med dusch. Kök och vardagsrum har en delvis öppen planlösning. Snyggt och stilrent utan överskåp samt gott om plats för matbord för många. Längs med kök och vardagsrum, med utgång från dem båda, löper en stor balkong där den större delen är inglasad. Rakt söderläge med fria vyer över grönområdet John Bauers park. Sammantaget är detta verkligen en komplett lägenhet som troligen bockar av det mesta på listan när det är dags att lämna villan för något mer bekvämt och bekymmersfritt. Eller för er som helt enkelt söker en större bostad i ett av Kålgårdens bästa lägen. Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som inte blir svår att vänja sig vid och trivas med. Bageriet ligger så nära att man känner doften av nybakt bröd och runt hörnet finns både lekplatser och barnomsorg. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla en kortare promenad från bostaden.

 • Balkong
 • Hiss
Drivhusvägen 7, Stensholm, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 15:30
Drivhusvägen 7, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 2
Drivhusvägen 7, Stensholm, Jönköpings kommun, bild 3

Drivhusvägen 7

Lägenhet
Stensholm, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 520 kr/mån
23 542 kr/m²

Vi befinner oss allra högst upp i huset, ett läge som bjuder på härliga vyer och enastående ljusflöde. Ett modernt, välplanerat och välvårdat hem i fint skick. De öppna ytorna bjuder in till härligt sällskap med plats för både stor sällskapsyta och plats för det stora matbordet. Lägenhetens balkong finns i direkt söderläge vilket innebär många soltimmar, vida vyer och vacker natur i blickfånget. Fönsterpartier i två väderstreck ger trivsamt ljus genom bostaden och samtliga rum är i generös storlek. Till lägenheten finns dessutom en garanterad parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. I anslutning till fastigheten finns separat förrådsutrymme, cykelrum och gästparkering. Den omkringliggande miljön är bjuder på rofylld natur och fina promenadslingor. På gångavstånd finns även matbutik, lekplatser och barnomsorg. Ett stenkast bort avgår direktbussen till Huskvarna Centrum var tjugonde minut, smidiga och effektiva kommunikationer. Ett tryggt och rofyllt område som ger vardagen stor flexibilitet! Välkommen till Drivhusvägen 7!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Brånerydsvägen 20, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Brånerydsvägen 20

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
3 600 kr/mån
20 821 kr/m²

Det är med sällsynt charm och ett fint skick som vi välkomnas in till denna trivsamma bostad. Här väntar vackra och välvårdade plankgolv, ljusinsläpp från tre väderstreck och en bostad med väldigt bra planering. Fint flöde mellan vardagsrum och kök ger rymliga sociala ytor med direktaccess till balkongen i fritt läge mot naturen. Lägenhetens charm kombineras med funktionalitet och effektivitet. Här finns bra med förvaringsmöjligheter, rummen är tilltagna och badrummet håller fräsch standard. I bostaden har många förbättringar utförts med nyare vitvaror i köket, uppdaterade ytskikt i sovrummen och under 2024 har golv i kök, hall och vardagsrum slipats och väggarna är nymålade i antikvit kulör. På Brånerydsvägen bor du med lugn och trygg omgivning. Du tar dig effektivt till Huskvarna Centrum både till fots och med bil, på kort gångavstånd finns även Huskvarna station med både buss och tåg in till Jönköping City. Effektiva och bra förbindelser! Välkommen till Brånerydsvägen! Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

 • Premium
 • Balkong
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 2
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 3

Oskarshallsgatan 3

Lägenhet
Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/5
3 667 kr/mån
38 136 kr/m²

Att göra rätt investeringar och kloka val är avgörande i skapandet av ett riktigt bra hem. Här har nuvarande ägare med stor noggrannhet och omsorgsfullt format detta till en bostad som verkligen särskiljer sig. Interiören står för standard som står ut och som ger bostaden karaktär, genom högkvalitativa och smakfulla materialval välkomnas vi till ett hem som vi verkligen ser fram emot att visa upp. Kvarteret andas fortsatt nytt och har varit väldigt uppskattat bland de boende, ett tacksamt sjö- och stadsnära. Lägenheten finns i härligt hörnläge med ljusinsläpp från två håll, balkongen är vänd åt söder och standarden i bostaden håller hög nivå. Du blir en del av en trygg förening och kvarter med framtiden för sig. Detta är en förening som erbjuder dig som boende bekvämligheter som garage, takterrass och övernattningslägenhet när ni väntar gäster. Föreningen har mycket fina ekonomiska förutsättningar. Under 2022 - 2023 hade föreningen fint överskott i kassan vilket möjliggjorde stora extraamorteringar. Dessutom ligger stor andel av föreningens lån bundna med bra löptider några år framöver. Vi befinner oss en promenad eller cykeltur bort från stadens aktivitet med nöjen, service och vardagens händelser. För Skeppsbron finns stora planer men redan idag står flera spännande kvarter färdiga. I er närhet finns redan idag en matbutik, träningsanläggning, bostäder, restaurang och förskola. Här ifrån Oskarshallsgatan kliver du rakt ut i spåret runt Munksjön och detta kommer såklart bli en naturlig del av vardagen, ta dig smidigt in till city utmed sjön med fina cykel- och promenadvägar. Planerar ni lite längre resor eller behöver smidig access till E4 så är är du ute på bara någon minut. Ett boende med standard som står ut. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stora Kurvgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun
 • Sön 28 apr kl 11:30
Stora Kurvgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Stora Kurvgatan 3, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Stora Kurvgatan 3

Villa
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
70 + 65 m²
4 rum
596 m² tomt

Här ges en unik möjlighet på ett av Jönköpings mest attraktiva lägen! Högt läge med fridfulla vyer, lekfull tomt med uppenbara möjligheter och ett utvändigt skick som imponerar. Detta får verkligen ses som en möjlighet som sällan dyker upp på marknaden. Den välplanerade boytan om 70 kvm kompletteras av en biyta på 65 kvm, vilket ger gott om utrymme för familjen att trivas. På entréplanet välkomnas vi av ett ljust och vardagsrum med utrymme för soffgrupp och middagsbord. Möjlighet till två rymliga sovrum på entréplan, med generösa med garderobsutrymmen för förvaring. Huset värms upp med fjärrvärme, där fjärrvärmecentralen byttes senast 2023. Dessutom har huset genomgått betydande renoveringar med dräneringen år 2013 och taket år 2011. Tack vare att tidigare ägare genomfört dessa större renoveringar så ges goda förutsättningar för kommande ägare att forma ett tryggt boende till attraktiv kostnad. Fiber finns vid tomtgräns och kan enkelt anslutas. Ta tillfället att visa ert intresse redan idag och kontakta mäklare Gustav Sandberg på 0704-895905.

 • Premium
Lasarettsgatan 1 C, Väster, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 12:30

Lasarettsgatan 1 C

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
3 788 kr/mån
25 000 kr/m²

Från grunden är denna bostad ombyggd och helrenoverad 2024, ett snyggt och trendigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och reglerbar golvvärme, nytt kök i öppen planlösning med de sociala ytorna och "halvan" som kan nyttjas som ett kontor eller kanske t.o.m som förvaringsutrymme. Genomgående nya golv och väggar. I föreningen finns ett stort garage, en övernattningslägenhet, en föreningslokal och till bostaden hör ett rejält förråd på vinden. Ekonomiskt sett är detta en förening ni och er bank kan känna sig trygg att investera i. Låg belåning tack vare hög amorteringstakt, välskött fastighet där man precis har slutfört fasadrenovering och uppdatering av taket samt god stöttning från den ekonomiska förvaltaren Riksbyggen bäddar för långsiktig trygghet. Brf Hälsans fastighet är belägen mitt i centrala Jönköping vilket innebär smidighet när det kommer till närhet till närservice, restauranger, gym, högskola och kollektivtrafiken. Här bor ni bara ett par hundra meter från centralstationen, ett stenkast från Jönköping University och med direkt närhet till välsorterade matbutiker. Ett riktigt guldläge! Välkomna att uppleva en inflyttningsklar bostad i en av Jönköpings mest välskötta föreningar.

 • Plus
 • Hiss
Scherlingsväg 7, Forserum, Nässjö kommun

Scherlingsväg 7

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
70 + 70 m²
4 rum
863 m² tomt

Här på Scherlingsväg 7 i Forserum har vi fått förtroendet att förmedla detta hus om 70+70 kvadratmeter. Ett fint hus klätt i tegel vilket gör det yttre underhållet bekvämt. Trädgård på både fram- och baksida med goda möjligheter att umgås med vänner och familj när besök väntas. På senare år har en omfattade renovering utförts på huset. Idag står en välplanerad villa med tre sovrum på entréplan, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Nya ytskikt i entréplan där både väggar och golv fått sig en rejäl uppfräschning. Tre rymliga sovrum samt helkaklat badrum i moderna färger samt öppningsbart fönster i frostat glas. Köket och vardagsrummet tillsammans med öppen planlösning gör det enkelt att laga mat och umgås när familjen samlats. Köket härstammar från IKEA och utrustat med allt som behövs i form av maskinpark. I taket sitter infällda spotlights. Härligt ljusinsläpp i rummet med fönster åt tre håll samt god syn över trädgården på baksidan. En våning ner leder oss till mycket goda förvaringsutrymmen, extra badrum, tvättstuga och tillgång till stort garage. På baksidan finns inglasad altan följt av trädäck samt stor trädgård med goda möjligheter för umgänge, lek och plantering Utöver renoveringarna invändigt så har det även investerats i ny bergvärme, nya fönster och nytt tak. Goda investeringar utförda på huset vilket borgar för en trygg framtid. I Forserum finns allt som gör det bekvämt för att leva och trivas. Här finns livsmedelsaffär, café och gym. Skolomsorgen är god med flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, praktiskt för barnfamiljer. Smidigt pendlingsavstånd till Jönköping om ca 20 minuter. För den som föredrar avkoppling och rekreation erbjuder Forserum natursköna alternativ. Gång- och cykelavstånd till Storsjön gör det populärt för bad på sommaren. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare Ramsin Warda - 0704 89 51 21.

Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Friköpt lokal - Taklasvägen 45

Övrigt
Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
995 000 kr
2 900 m² tomt

FRIKÖPT LOKAL MED KOSTNADSEFFEKTIVT ÄGANDE FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSON - I strategiskt läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Kvartal 3-4 2024. Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad och större möjligheter i förhållande till att hyra sin lokal. Kostnadseffektivt ägande och möjlighet till värdeutveckling. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån ditt behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 8 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! Pris för standardenhet: 995 000 kr ink. moms Pris för gavelenhet: 1 195 000 kr ink. moms Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

 • Premium
Erik Dahlbergsgatan 11B, null, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 16:30
Erik Dahlbergsgatan 11B, null, Jönköpings kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 11B, null, Jönköpings kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 11B

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 329 kr/mån
40 405 kr/m²

I mitten av Torpa, omringat av mysiga kvarter, finner du en etta på 37 kvadratmeter som vi på Ceylan Sandberg har fått förtroende att förmedla. Här råder en atmosfär av ljus, rymd och genuin charm mellan väggarna. Bostadens utformning med fönster på vardera sidor av lägenheten, skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är i ett utmärkt skick, här finns ett helkaklat badrum samt ett rymligt och modernt kök utrustat med all nödvändig maskinell utrustning, inklusive plats för ett matbord med fyra stolar. Här finns gott om plats för att samla såväl familj som vänner. Väggarna är i grå kulör och golven pryds av ljus enstavsparkett. Den genomtänkta planlösningen tillsammans med bostadens skick ger en känsla av att bostaden upplevs större än vad den faktiskt är. Trots att lägenheten utsätts för sol större delen av dagen, hålls den sval även under de varmaste dagarna tack vare dess placering i fastigheten. Torpa har länge varit en av stadens mest eftertraktade bostadsområden, dels tack vare dess centrala läge och närheten till både högskolan och arbetsplatserna i stadskärnan. Här bor du med promenad- och cykelavstånd till det mesta, och för de som vill ta sig inom eller från Jönköping finns E4:an lättillgänglig. Här finns även vackra naturområden och promenadstråk runt Munksjön, Gräshagen och stadsparken i närheten för dem som önskar naturen inom räckhåll.

 • Premium
Sandbacksgatan 2, Bymarken, Jönköpings kommun
 • Ons 24 apr kl 17:00
Sandbacksgatan 2, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Sandbacksgatan 2, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Sandbacksgatan 2

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 875 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 424 kr/mån
34 091 kr/m²

På attraktiv adress finns denna välplanerade och effektiva tvårummare. Här väntar en bostad med fokus på funktionalitet, hög standard och ett boende för en trygg framtid. 55 välplanerade kvadratmeter med rymligt vardagsrum, stort förråd, tilltaget badrum och gott om förvaring. Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens torghandel, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och det så populära konditoriet Wallentins. Ett trivsamt och bekvämt läge att bo på. Föreningen har sedan planeringen haft fokus på låg boendekostnad och trygg ekonomi. Brf Skålen står för ett grönt och miljösmart boende med låga driftskostnader. Fokus har legat på hållbart byggande med lågenergihus och med solceller på taket förses bostäderna med effektiv elförsörjning. Detta är ett högkvalitativt projekt med en förening som är väl rustad för framtiden och med ekonomisk trygghet. Här finns dessutom möjlighet till parkeringsplats eller carport i anslutning till huset. Välkommen till Sandbacksgatan och Bymarken!

 • Premium
 • Hiss
Stensholmsvägen 1K, Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 16:15
Stensholmsvägen 1K, Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun, bild 2
Stensholmsvägen 1K, Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun, bild 3

Stensholmsvägen 1K

Radhus
Huskvarna - Stensholm, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
129 m²
5 rum
194 m² tomt

Det är väldigt sällan som radhusen på Stensholmsvägen saluförs, ett gott tecken och fint betyg enligt oss. Nu har vi fått förtroendet att förmedla huset med ett av områdets allra främsta läge, längst ut på gaveln med trädgård i härligt sydvästläge. Här väntar ett välvårdat hus med många betydelsefulla uppdateringar och renoveringar genomförda genom åren. Här har fönsterbyte utförts, köksrenovering gjorts och taket bytts. För komplett lista över renoveringar läs mer under rubriken "Se fullständig information" på vår hemsida. Nuvarande ägare är fram till idag också husets enda ägare, familjen har ägt huset sedan uppförandet och har trivts väldigt väl. På husets baksida finns utöver gräsytan även altan, tillbyggt uterum och liten friggebod för förvaring. Entréplanet erbjuder stor sällskapsyta med plats för både det stora matsalsbordet och vardagsrumsdel. I anslutning till köket har ett rum öppnats upp för att skapa yta för ytterligare en matplats. I entréplanet finns dessutom helkaklad tvättstuga, gäst-wc och förråd. En trappa upp väntar tre tilltagna sovrum och stort badrum, även här på ovanvåningen är förvaringsmöjligheterna goda via garderober och klädkammare. Att huset ligger på första gaveln gör huset lättillgängligt och praktiskt. Precis intill finns både garagelängan och parkeringsytan som hör till samfälligheten. Området är barnvänligt med bilfria gator mellan husen, lekplats runt knuten och på promenadavstånd finns skol- och barnomsorg. Från området är förbindelserna goda och alldeles i närheten ligger busshållplatsen. På husets framsida finns även rymligt förråd i direkt anslutning till entrén. Ett praktiskt och mycket uppskattat boende. Välkommen till Stensholmsvägen 1K!

 • Premium
Kungsgatan 13, Jönköping Söder, Jönköpings kommun

Kungsgatan 13

Lägenhet
Jönköping Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 700 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 9/9
5 398 kr/mån
28 571 kr/m²

Denna lägenhet symboliserar varför en bostads läge ofta står högts upp i prioriteringslistan när det är dags att leta nytt hem. Att bo centralt med all bekvämlighet runt hörnet är en sak. Kan man därtill lägga obrutna vyer över takåsar från husets toppvåning pratar vi om just denna lägenhet på Kungsgatan 13! Lägenheten som ursprungligen disponerats som en fyra har ändrat sin skepnad för att skapa mer rymd och generösare ytor. Köket har en rejäl matplats och vardagsrummet är lyxigt stort där gavelläget med ljusinflöde från både söder och väster verkligen förhöjer boendekvalitén. Badrum plus gästwc och sovrum med skjutdörrsgarderob. Är fler sovrum prioriterat är det mycket enkelt att slå upp väggar för att återskapa ytterligare ett eller två sovrum, se alternativ planlösning. Från vardagsrummet nås en inglasad balkong i rakt västläge där soltimmarna blir många. Vackra solnedgångar utlovas med fria vyer över Stadsparkens grönska och de ståtliga villakvarteren på Bäckalyckan. Sneglar ni norrut kan Vätterns vatten skönjas. Ja bättre läge är onekligen imponerande! Inglasningen gör balkongen till ett extra rum där möblemang och textilier kan låtas vara oavsett väder, kort och gott en förlängning av det redan tilltagna vardagsrummet. Fria vyer utan insyn mitt i stan. Lika nära till matbutiken som rofyllda strövområden. Välkomna på visning, vi ses på våning 9!

 • Balkong
 • Hiss
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster - City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/14
3 432 kr/mån
52 564 kr/m²

Brf Park är inte som vilket projekt som helst. Här finns bostäder och ett läge som staden under lång tid väntat på. I strålande cityläge mellan fina parker, sjöar och stadskärnan välkomnas du till ett boende som andas premium. Den höga standarden genomsyras i varje detalj. Innanför entrén väntar vackra detaljer, fina faciliteter, enastående takterrass och bostäder som verkligen står ut. I huset har du tillgång till takterrass högst upp på våning 14, bastu med panoramavy över staden och Vättern samt ett stort gym i fastigheten avsett enbart för föreningens medlemmar. Detta är en rymlig etta med stort allrum, generös hall och fina materialval. På golvet ligger gråpigmenterad ek, väggarna färgsatta i ljus gråbeige kulör och stilfullt kök från HTH med beige lucka. En etta som verkligen står ut med sina 39 kvadratmeter och genomtänkta materialval. Badrummet är även det komplett utrustat med tvättsektion. spotlights med dimmer och här är väggar samt golv i stora 60x60 plattor i färgen Cream från Everstone. Komplett interiörbeskrivning finner du på mäklarens hemsida under "Fullständig beskrivning". Välkommen till ett unikt boende mitt i city - Välkommen till Brf PARK!

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Rönngatan 3

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
65,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 063 kr/mån
25 307 kr/m²

I mycket trygg och solid förening förmedlar vi nu en välplanerad trea i fint läge. Från lägenhetens vardagsrum, inglasade balkong och sovrum är läget fritt med vida vyer över staden och Vättern. En lägenhet med trevligt genomgående ljusflöde, tilltagna rum och generöst med förvaring. Plus i kanten för det utbyggda badrummet med ångdusch. Föreningen är med sin låga skuldsättning (732 kr/m2) och stabila kassa en av Ekhagens allra mest stabila. Att vara en del av Brf Vaxholm 1 innebär stor ekonomisk trygghet vilket borgar för fortsatt låg boendekostnad. Ekhagen är ett fantastiskt område vars popularitet som över tid bara blir större och större. Närheten till Asecs, kommunikationer och grönområden är mervärden som verkligen underlättar vardagen. Närheten med bra cykelvägar, lättillgängliga parkeringsplatser och bra kommunikationer gör vardagen effektiv. Välkommen till ett tjusigt hem och en trygg förening!

 • Premium
 • Balkong
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 14:00
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 24

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
5 880 kr/mån
33 333 kr/m²

Lägenheten är belägen på andra våningen i huset där varje kvadratmeter är genomtänkt för att ge enastående boendekvalitet. Hallen är välkomnande och bred med god förvaring och avhängning direkt till höger. Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig tillsammans med köket och ljuset faller in så fint. Genomgående vita väggar och ekparkett som löper i hela bostaden. Det ger er en enkel bas att inreda efter. Köket är från Marbodal med vita skåpsluckor, god arbetsyta och maskinell utrustning i rostfritt utförande. I lägenheten finns även tre rymliga sovrum med möjlighet till att skapa eget kontor i det mindre sovrummet. Från det största sovrummet nås lägenhetens inglasade balkong som vetter åt innergården med sydostligt läge. God förvaring med flertalet garderober och klädkammare. Badrummet är en plats för avkoppling med sina helkaklade ytor och moderna detaljer. Här finns egen tvättsektion med tvätt och torktumlare. Ovan finns bänkskiva för avställning. En planlösning som tilltalar både som par och en mindre barnfamilj. Det här området behöver ingen närmare presentation. Det är ett av Jönköpings mest önskvärda områden, och det är inte svårt att förstå varför. Med närheten till parker, sjöar och stadens puls är varje dag en möjlighet till äventyr och njutning. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger inom räckhåll, och oavsett om du föredrar en dag på stranden eller en kväll i centrala Jönköping. Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och livsstil i denna fantastiska lägenhet på Kålgården. Drotten byggdes med hög standard, en tjusig tegelklädd fasad svaras upp med högkvalitativ interiör. Som medlem i föreningen har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Här finns gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till Ramsin Warda - 0704-89 51 21.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fågelsångsvägen 37, Huskvarna, Jönköpings kommun
Fågelsångsvägen 37, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 37, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 37

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 200 000 kr
185 + 71 m²
7 rum
687 m² tomt

Detta är en bostad där trivsel och omtanke genomsyrar varje hörn, där de nuvarande ägarna under mer än 45 år vårdat och tagit hand om sitt hem med stor hängivenhet. Deras prioritering av trivsel och välbefinnande i det egna hemmet är tydlig och märkbar. Det syns i varje detalj. Villan värms upp med bergvärme, vilket inte bara bidrar till en miljövänlig energianvändning utan också till låga driftskostnader. Genom åren har kontinuerliga uppdateringar hållit fastigheten modern och attraktiv. Köket är nyrenoverat, dränering har genomförts, taket har behandlats, garageuppfarten har asfalterats, stenläggningen och muren runt huset för att minimerar underhållsbehovet, väderstyrda markiser har installerats, och uppvärmnings- och ventilationssystem har löpande uppdaterats etc. I stort sett är alla de större investeringar redan genomförda, och det återstår i princip mindre ytliga åtgärder att anpassa efter eget tycke och smak. Här finns alla kvalitéer för att trivas riktigt bra. Här bor du på 256 kvm fördelat på två plan. Vardagsrummet är ett imponerande rum med stora fönsterpartier som ger en vidsträckt utsikt över Huskvarna. Här finns den 15 meter långa balkongen som sträcker sig längs med husets baksida med tre utgångar från olika rum. Interiört imponerar, både i längd, bredd och höjd. Bra takhöjd, otroligt ljusinsläpp och hög standard. Förvänta dig exklusiva materialval såsom rökfärgade fönster för att skydda möbler från solblekning, fönsterbräden i marmor och en påkostad tomt med flertalet sittplatser och odlingsmöjligheter. Dessutom har säljarens pedantiska ordning och skötsel satt sina spår, eller rättare sagt inga spår alls. Allt är och upplevs nytt, från topp till tå. Via balkongen tar du dig ner till trädgården och sällskapsytorna på baksidan. Tack vara stenläggningen och automoverns insats kräver trädgården minimalt underhåll. Här finns flertalet sällskapsytor inklusive ett inglasat uterum och ett litet hus som idag används som en Coca-Cola bar. Tomtens utformning ger möjlighet att följa solen, alternativt att söka skugga under de varmaste dagarna. Detta är ett hem med stora sällskapsytor, privata utemiljöer och många rum. Huset erbjuder genomgående bra förvaringsmöjligheter och praktiska lösningar som gör vardagen och familjen effektiv. På nedre plan väntar en stor tvättstuga och en stor gillestuga i en varm och inbjudande miljö tack vare eldstaden, de blyinfattade, rökfärgade fönstren i kombination med stockarna i taket. Här har barnen utrymme att ha filmkvällar och bjuda in sina vänner utan bekymmer. Här finns alla kvalitéer och förutsättningar för trivsel, inklusive en plats där barnen kan vara barn. Detta hem är välkomnande för varje besökare och skapar en atmosfär där man verkligen känner sig som hemma. / Nina

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hagstensgatan 2C, Norrängen, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 15:00
Hagstensgatan 2C, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Hagstensgatan 2C, Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Hagstensgatan 2C

Radhus
Norrängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 450 000 kr
100 m²
4 rum
6 012 kr/mån
34 500 kr/m²

Med en imponerade totalrenovering från golv till tak i samtliga tre våningsplan är detta en bostad i absolut toppskick. De 100 kvadratmetrarna erbjuder sovrum på övre plan, sociala ytor i entréplan med kök, vardagsrum samt öppen spis som höjer mysfaktorn. Enastående panoramavyer mot ett glittrande Vättern med härlig eftermiddag/kvällssol i båda planen. Hela bostaden är totalrenoverad under 2022/2023. Framsidan pryds av en trädgård samt ett inglasat uterum intill entrén med goda möjligheter för den presumtive köparen att förädla detta vidare. Invändigt väntar en exklusiv atmosfär med genomtänkta materialval och infällda spotlights i taket med möjlighet att styra via appen Plejd. I entréplan finns genomgående vattenburen golvvärme under klinkergolvet. Här har man dessutom byggt ut ett extra badrum vilket är unikt, numer finns ett badrum på entréplan och övre plan. Båda badrummen innehar våtrumscertifikat. Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare fönsterpartier åt två väderstreck, plats finns för större möblemang och öppna spisen ramar in rummet vackert. I fil ligger matsalen som tillsammans med köket knyter an en härlig social punkt när vänner och familj är på besök. Köket är stilrent och fullutrustat med allt som kan önskas samt bänkskiva i sten. På övre plan hittar vi bostadens samtliga sovrum, numera med god förvaring via garderober med skjutdörrar. Utöver detta finns mindre klädkammare för ytterligare förvaring. Ett stilrent badrum i mörka toner. Från de stora sovrummen nås balkongen som vetter mot stadens västra delar och varje dag är en ny upplevelse med Vättern utanför. I källarplanet finns extra utrymme för både förvaring och kreativitet med ett extra rum, perfekt som kontor eller spelrum för barnen. Utöver detta finns även matkällarförråd. Härifrån nås även föreningens källarutrymme där ytterligare ett förråd medföljer bostaden. I föreningens utrymme finns dessutom cykelrum samt tvättstuga med egen tvättmaskin som medföljer. Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda & Kristian Ceylan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 13:30
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun, bild 2
Sjögatan 13A, null, Jönköpings kommun, bild 3

Sjögatan 13A

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 223 kr/mån
48 333 kr/m²

På attraktiv adress finns denna yteffektiva enrummare med kvadratmetrarna smart fördelade. Lägenhetens fina skick och placering i fastighetens hörn gör bostaden ljus och trivsam. Stort allrum som rymmer både den stora sängen och social yta, avskilt kök med matplats och stambytt badrum. Att huset är från 1935 innebär att rymden blir extra påtaglig och här finns delar som ger hemmet särskild karaktär. Vi möts av fina detaljer som fönsterbänkar i marmorsten, vackra plankgolv och tjusiga fönster. En välplanerad bostad med mycket charm! Placeringen kan knappast bli bättre, nära till mycket och ett uppskattat lugn. Runt närmaste hörn kan skymtar du allt ifrån matbutiker, caféer, restauranger till högskola och lördagens torghandel. Ett helt fantastiskt läge med lugn omgivning och med stadens alla händelser bara några raska steg bort. Att bo så centralt innebär givetvis att vardagen blir effektiv och bekväm men här finns även avkopplande natur på nära håll. Precis utanför dörren finns Friaredalen och Idas park, på gångavstånd finns även några stadens större parker och härliga promenader utmed sjöarna. Lugnt, praktiskt och mycket uppskattat. Fastigheten i sig har även den mycket att bjuda på. Tvättstugan är uppdaterad med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedanför fastigheten finns utomhusgym, fotbollsplan och härliga gångstråk. En pärla i optimalt läge - Välkommen till Sjögatan!

 • Premium
Odensjöringen 39, Odensjö, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 12:00
Odensjöringen 39, Odensjö, Jönköpings kommun, bild 2
Odensjöringen 39, Odensjö, Jönköpings kommun, bild 3

Odensjöringen 39

Villa
Odensjö, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
6 200 000 kr
172 m²
6 rum
992 m² tomt

Vi ser fram emot att presentera ett av områdets bästa lägen och hus. Detta är en enplansvilla som präglas av stora sociala ytor, privat tomt och ett mycket uppskattat läge. De öppna fälten skapar en vacker inramning och att bo längst in på området innebär ett härligt lugn. Huset har formats för att skapa en egen sfär och är förtjusande beläget på lugn återvändsgata, där trafiken är väldigt begränsad. Odensjö har för många familjer på senare år blivit en självklar hemvist som är synonym med trygghet, lugn och en flexibel vardag. Ett hem för dig med högt ställda krav och som vägrar att kompromissa. Stilfullt och välplanerat hus där kvaliteten verkligen sitter i detaljerna. Noggrann planering har resulterat i ett hem som gör sig lika bra till vardags som vid tillställningar. Här möts du av tilltagna ytor med ett härligt samspel mellan kök, matplats, vardagsrum och husets utemiljöer. Allt i skyddat läge mot den egna tomten och med generösa fönsterpartier och spännande fönstersättning. Fastigheten håller genomgående hög standard, välvårdat skick och har många imponerande attribut. Generös takhöjd med öppet upp till nock, mysig eldstad och lyxigt master bedroom med eget badrum. Redo för den växande familjen med totalt fyra sovrum och flera fina sällskapsytor som badar i ljus. Planeringen ger hemmet en trivsam indelning och möjliggör olika umgängesytor för vuxna och barn, vill alla umgås finns gott om plats för alla i sällskap. På baksidan har en stor altan och ett uterum tagit plats, utrymmen som under sommartid blir en naturlig förlängning av husets invändiga umgängesytor. Här sammanlänkas insidan med härligt trädäck, lättskött trädgård, spa-bad och stort uterum. Tomten är till stor del insynsskyddad och väldigt privat, här är dina närmsta grannar de öppna fälten. Vid huset finns stort dubbelgarage som erbjuder förvaringsmöjligheter och möjlighet att ladda el-fordon. De nuvarande och enda ägarna har noggrant skött och vårdat huset sedan det stod färdigt. För komplett information om huset vänligen se flikarna "Fullständig beskrivning" samt "Dokument & länkar". Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om huset och för att boka visning.

 • Premium
Odengatan 30, Kålgården, Jönköpings kommun
Odengatan 30, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 30, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 30

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 261 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och uppskattad lägenhet om 35 kvadratmeter. Att bo högst upp i huset ger härligt ljus och ett mycket uppskattat läge. Utöver boytan har bostaden en stor balkong i söderläge, fritt och med många soltimmar. Interiört väntar en bostad med hög standard och smart planering. Kök med plats för matbord, stor social yta, bra sovalkov och rymligt badrum med kombinerat tvätt- och torkmaskin. Föreningen - Föreningens fastighet står verkligen ut. Postiljonen byggdes med hög standard, genomtänkta materialval och mervärden som medlemmarna uppskattat. Som medlem i föreningen har du tillgång stor takterrass, gemensamhetslokal och bastu. På föreningens fina innergård finns plats att umgås men här finner du även gårdshuset med lokal och bastu som är tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt. Kålgården - Detta är en av stadens mest uppskattade stadsdel, och det är inte svårt att förstå varför. På gångavstånd ligger City, trevliga parker, sjöar och allt det praktiska med matbutiker och träningsanläggningar. Atollen med brett restaurangutbud, affärer och nöje ligger fem minuter bort och tar du dig över Munksjöbron så finns där högskolan Jönköping University. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla på kort avstånd och här kan du dagligen växla mellan olika promenadspår. Ett toppenläge där du snabbt kan växla lugnet i naturen till pulsen i city! Välkommen på visningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Pengabergsvägen 77

Radhus
Tahe - Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
115 m²
5 rum
7 346 kr/mån
19 957 kr/m²

115 KVM, 5 ROK - Välkomna till Pengabergsvägen 77! Området Tahe är under expansion har snabbt vuxit fram till ett familjevänligt och trevligt kvarter som har direkt närhet till naturen med bland annat Tahesjöns badplats ett par minuter bort. En cykeltur bort finner vi matbutiker, restaurang, gym och mycket mer. Cirka 10 minuters bilväg till centrala Jönköping. I köket sitter ett Vedum-kök, komplett med rostfria vitvaror från Electrolux, vilket ger köket både stil och funktionalitet. De två badrummen är klädda i klinker och kakel, ett som är utrustat med tvättsektion och dusch, det andra med ett inbjudande badkar. Genomgående ekparkett i radhuset, vita väggar och lister skapar en känsla av rymd och ljus. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en modern och trivsam atmosfär. Baksidan öppnar upp i ett förtrollande västerläge med altan och grönskande gräsplätt. Framsidan välkomnar 1-2 bilar, med möjlighet till ytterligare parkering på föreningens gemensamma parkeringsyta. Ett kallförråd blir din praktiska följeslagare.

 • Premium
Norra Bogesundsgatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun
Norra Bogesundsgatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Norra Bogesundsgatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Norra Bogesundsgatan 10

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 050 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/10
3 665 kr/mån
30 597 kr/m²

Här på Norra Bogesundsgatan 10 finns en ytterst välbehållen och fin tvåa om 67 kvadratmeter med stor inglasad balkong. Lägenheten är belägen på våning ett med en genomgående välplanerad planlösning. Invändigt känns atmosfären luftig och generös. Här finns genomgående ekparkett, välbehållna väggar och naturligt ljusinsläpp. Välkomnande hall med tillgång till klädkammare, generöst sovrum med god förvaring bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat med en kombination av både vitt och svart kakel. Här finns egen tvättsektion installerad i form av tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet ligger öppet mot köket vilket skapar en stor social yta när vänner och familj är på besök. Köket från HTH går i vitt och inkluderar god skåpförvaring och möjlighet finns att installera köks-ö. Utöver dessa ytor finns en stor inglasad balkong om ca 11 kvm att nyttja - perfekt till sommarhalvåret. I källaren finns stort garage för medlemmarna att nyttja, plats delges efter kö. Månadsavgiften om 3665 kr därefter tillkommer fasta kostnader för värme, vatten och el. Föreningen har knutit el-avtal vilket innebär en lägre kostnadspost för er i förbrukning av hushålls-el. Det som förbrukas debiteras i efterhand. Fiber är indraget via Wetternet. Läget på Gräshagen är optimalt för både dig som gillar stadslivet men även för naturälskaren. På armlängds avstånd finns vacker skog upp mot Vattenledningsparken som innebär härlig natur och fina promenadslingor. I området finns matbutik, pizzeria och otroligt smidiga förbindelser till centrala Jönköping. Härifrån kan ni cykla eller ta bussen in till stan, förbindelserna är mycket goda och avståndet precis lagom. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Ramsin Warda - 0704 89 51 21 för mer information.

 • Premium
 • Hiss
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen 1

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
147 m²
6 rum

Lyftstigen 1 - 147 KVM Låt oss presentera en helt nybyggd villa från Myresjöhus som dessutom är byggd på en av områdets bästa tomter. Huset enligt konceptet "Flyttklart" innebär att ni kan flytta in i huset direkt och börja leva. Samtidigt får ni alla de fördelar i form av garantier och försäkringar som det innebär att bygga nyproducerat. Den stora skillnaden är att ni slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering och osäkerheten kring din boendekostnad. Huset är på ca 147 kvm med en naturskön tomt om hela 825 kvm. Lyftstigen 1 innefattar ett påkostat hus med generösa ytor för både lilla och stora familjen. Här finns mycket god förvaring i form av stor klädkammare samt separata garderobslösningar. I entréplan finns allrum, två sovrum, generöst badrum med fina materialval och separat tvättstuga med groventré. På övre plan faller ljuset in fantastiskt. Här finns generöst kök från HTH som tillsammans med vardagsrummet skapar en social punkt när vänner och familj umgås. Här finns dessutom två sovrum samt stilrent badrum. Från vardagsrummet nås ett trädäck som därefter leder ut till den egna trädgården. I taket sitter energieffektiva spotlights. Fönster från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler). En trädgård om totalt 825 kvm med naturen i harmonisk övergång. Tomten kommer att finplaneras av Myresjöhus/OBOS och allt arbete samt material ingår. Nu har ni chansen att bli dem första som bor i det här nybyggda huset med 6 rum och kök. Här bor ni underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Ni slipper dessutom fastighetsavgift i 15 år. Låter detta intressant - ta kontakt med oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri så berättar vi mer.

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 51