Mäklare Gustav Sandberg

Gustav Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 6

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/6
4 254 kr/mån
30 227 kr/m²

Lägenhetens 66 välplanerade kvadratmeter fördelas på tre rum och kök. Perfekt fördelade kvadratmetrar och ypperlig planlösning. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen lösning mot vardagsrummet. Stora sociala utrymmen som förlängs av lägenhetens stora uteplats i västerläge, som ni dessutom kan kliva direkt ut på innergårdens trädgård från. Ett härligt lugnt läge samt ett utrymme som kommer till användning större delen av året. Två bra sovrum - det ena lite större och det andra lite mindre, varav ett med förvaring i en hel garderobsvägg. Det lite mindre rummet är perfekt för familjens minsting eller arbetsmyra. Interiört imponerar bostaden med modern standard och inflyttningsklart skick. Nyproduktion är ju trots allt nyproduktion - bara att flytta in och njuta! Föreningen - En stabil förening med goda ekonomiska förutsättningar inför framtiden. Garageplats går att få vid inflyttning enligt den senaste informationen från föreningen. De boende i föreningen har dessutom möjlighet att hyra två gästlägenheter, kalas-hus på gården och som boende här kan man även nyttja odlingslådorna på innergården. Läget - Kungsängen utlovar natursköna omgivningar och inte minst en praktisk vardag. Här bor du med närhet till lugna och natursköna kvarter med Bondberget ett stenkast ifrån. Cirka fem minuters bilfärd in till Jönköping, och det går nästan lika fort om du tar cykeln. Smidiga bussförbindelser och bra cykelvägar i kombination med närhet till stan gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit du önskar. Livet på Kungsängen ger dig lätt och smidig tillgänglighet till det mesta. Dagar då du vill hålla dig nära så finns i de egna kvarteren bland annat ett gym, vårdcentral, en sushi-resturang, enklare livs, frisör och ett café. Lyxigt och bekvämt!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd 1, Bränninge, Habo, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd 1

Lägenhet
Bränninge, Habo, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
113 m²
5 rum
4 682 kr/mån
26 504 kr/m²

Inflyttningsklart radhus i populära Habo - denna med en härlig gavelträdgård, altan och hög invändig standard. Invändigt möts vi av en hög standard med kök från HTH, vitlaserad ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen på den här 113-kvadrataren är öppen, luftig och välplanerad. Den stora trädgården vetter i söder och direkt mot söder. Ett superläge! Projektsida: https://obos.se/bostad/projekt/brf-branninge-tradgard Husens fasader får träpanel som färgsätts i mjuka naturnära kulörer, stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne och varje hus får också dubbla altaner att njuta av. I Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus.

 • Premium
 • Energieffektiv
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 16:00
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Pengabergsvägen 77, Tahe - Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Pengabergsvägen 77

Radhus
Tahe - Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
115 m²
5 rum
7 346 kr/mån
19 957 kr/m²

115 KVM, 5 ROK - Välkomna till Pengabergsvägen 77! Området Tahe är under expansion har snabbt vuxit fram till ett familjevänligt och trevligt kvarter som har direkt närhet till naturen med bland annat Tahesjöns badplats ett par minuter bort. En cykeltur bort finner vi matbutiker, restaurang, gym och mycket mer. Cirka 10 minuters bilväg till centrala Jönköping. I köket sitter ett Vedum-kök, komplett med rostfria vitvaror från Electrolux, vilket ger köket både stil och funktionalitet. De två badrummen är klädda i klinker och kakel, ett som är utrustat med tvättsektion och dusch, det andra med ett inbjudande badkar. Genomgående ekparkett i radhuset, vita väggar och lister skapar en känsla av rymd och ljus. Här är varje detalj genomtänkt för att skapa en modern och trivsam atmosfär. Baksidan öppnar upp i ett förtrollande västerläge med altan och grönskande gräsplätt. Framsidan välkomnar 1-2 bilar, med möjlighet till ytterligare parkering på föreningens gemensamma parkeringsyta. Ett kallförråd blir din praktiska följeslagare.

 • Premium
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 14:00
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun, bild 2
Dalviksringen 31, Dalvik, Jönköpings kommun, bild 3

Dalviksringen 31

Lägenhet
Dalvik, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 595 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 6/10
3 007 kr/mån
47 612 kr/m²

Vad innebär det egentligen att bo på ett bra läge? Det kan ju handla både om att bo bra geografiskt, men ett bra läge kan ju också definieras av var i huset du bor. Den här lägenheten ger det bästa av dessa två delar. Brf Prostkvarnen är ett fantastiskt exempel på byggnader som övertalat många till att byta boende, kanske tack vare dess arkitektur och vackra läge. En sak vet vi och det är att föreningen Brf Prostkvarnen är riktigt uppskattad av dess medlemmar. Nu har ni möjligheten att lägga vantarna på en av föreningens absolut bästa lägenheter - en högt belägen etta om 33,5 kvadratmeter på våning 6 med riktigt hög standard. Här bor ni med klockrena vyer över Vättern & Visingsö, Jönköping samt Dalviks omgivningar. Balkongen vetter mot öster vilket innebär fantastiskt solläge under morgon- och förmiddag. Utsikten är helt fantastisk! Riksbyggens Brf Prostkvarnen på Dalvik i Jönköping har belönats med Stadsbyggnadspriset 2020 i Jönköping i klassen god arkitektur. Brf Prostkvarnen är ett ”unikt utropstecken på Dalvik – arkitektonisk toppkvalitet!” enligt motiveringen till priset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 12:30
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Tallrisvägen 11

Villa
Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 950 000 kr
184 + 41 m²
7 rum
970 m² tomt

Här står verkligen läget i fokus! Här erbjuds ett rymligt hus med en fantastisk tomt. Villan besitter oanade möjligheter att vidareutveckla och anpassa efter nästa ägares tycke och smak. Fastigheten har varit i familjens ägor ända sedan 60-talet och har löpande omhändertagits och uppdaterats. Detta ger er en trygg plattform att starta ert husliv på med full transparens och insyn i fastighetens förflutna. En sällsynt möjlighet. Bland annat byttes taket under 2013 och fjärrvärme drogs in 2007. Huset har en soutterräng-del med hobbyrum, två sovrum, förråd, pannrum, tvättstuga och matkällare samt en verkstad som nås från trädgården. På övervåningen finner vi gott om sociala utrymmen men också ytor som skulle kunna ge utrymme för2-3 sovrum. I trädgården väntar bland annat hallon- och vinbärsbuskar som samsas i trädgårdslandet, syrenberså, och för att inte glömma bort det stora vackra körsbärsträdet som blomstrar något fantastiskt under våren. Lägg där till ett stort antal äppelträd som levererar stora mängder god frukt under hösten. Tallrisvägen 11 ligger endast ett stenkast ifrån Ljungarumsskolan (F-9), gångavstånd till Kättilstorp golfbana och inte minst med nära cykelavstånd till Jönköping. Busskommunikationerna är exceptionella - med huvudlinjen (1) som går med täta avgångar från busshållplatsen som ligger knappa 100 meter bort. Som boende på det här området har du dessutom smidig access till E4 och Torsvik. Här kan hela familjen känna tryggheten med att bo centralt och naturnära, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till Jönköpings alla bekvämligheter. I närheten finner vi även matbutiker, fina naturomgivningar och inte minst ett familjärt grannskap. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

 • Premium
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun
 • Tor 18 jul kl 17:30
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd 14

Radhus
Bränninge, Habo kommun
OBOS i Sverige
2 695 000 kr
113 m²
5 rum
4 682 kr/mån
23 850 kr/m²

På perfekt gavelläge högst upp i Bränninge! Här bor du granne med naturen i ett kvarter där trädgårdskänslan står i centrum. Huset är inflyttningsklart så du kan välja att flytta in direkt eller senare under året. Här får du: - 3 sovrum, möjlighet till 4 - Härliga sällskapsytor - Fullutrustat ljust kök från HTH. Köket är öppet mot vardagsrummet med en generös bardisk. - 2 badrum. - Dubbla altaner - Isolerat förråd och två parkeringsplatser AVGIFTSFRITT! Nu har du också chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper bostad i Brf Bränninge trädgård. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Bilderna i annonsen är från vårt visningshus med samma husmodell. Kontakta Gustav som är mäklare i projektet om du vill veta mer eller boka en visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Energieffektiv
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 15:00
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
6 300 000 kr
96 m²
3 rum
vån 7/14
6 062 kr/mån
65 625 kr/m²

Välkomna till Brf PARK och en av de bostäder i projektet som verkligen sticker ut. Denna exklusiva bostad på våning sju är något alldeles extra med en boyta på 96 kvadratmeter och en imponerande terrass om 43 kvadratmeter i söder- och västerläge. Utsikten från bostaden är utsökt och insynen är noll. Att kliva in i vardagsrummet är en känsla som behöver upplevas på plats. De sociala ytorna är mycket generösa - vilket skapar optimala förutsättningar för er och era gäster. Våningen imponerar under alla klockslag, med vyerna som den viktigaste faktorn. Med ett fantastiskt en-suite badrum intill sovrummet och ytterligare ett stort badrum med separat tvättstuga i hallen, skapas förväntningar om en komfort som sällan skådas i bostäder i Jönköping. Att vara den enda trerummaren i Brf PARK med dubbla badrum ger just denna bostad unika egenskaper. Materialvalen - från kvartskomposit i köket till enstavsparkett och elegant klinker, varje yta är noga utformad enligt det exklusiva "premium"-paketet. Dimm-bara spotlights i hela lägenheten känns som en självklarhet i denna bostad, medan Plejd-systemet ger dig fullständig kontroll över belysningen via telefonen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fölungegränd 10, Bränninge, Habo kommun
 • Tor 18 jul kl 17:30
Fölungegränd 10, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd 10, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd 10

Radhus
Bränninge, Habo kommun
OBOS i Sverige
3 295 000 kr
120 m²
5 rum
4 913 kr/mån
27 458 kr/m²

Bo med dubbla altaner och stor balkong vänd mot Vättern! I detta parhus som är beläget i populära Bränninge, bor du granne med naturen, i ett kvarter där trädgårdskänslan står i centrum. Huset är inflyttningsklart så du kan välja att flytta in direkt eller senare under året. Här får du: • 3 sovrum, möjlighet till 4 • Härliga sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla altaner och balkong • Isolerat förråd och två parkeringsplatser AVGIFTSRITT i 12 månader. Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en bostad i Brf Bränninge Trädgård. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Bilderna i annonsen är från vårt visningshus med samma husmodell. Hör av dig till Gustav för mer information eller visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Sjögatan 13B, Torpa, Jönköpings kommun
Sjögatan 13B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Sjögatan 13B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Sjögatan 13B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 640 kr/mån
38 614 kr/m²

Välplanerad på riktigt, med en unik planlösning och en riktigt fin insida. Se fram emot luftigt vardagsrumsytor, gott om förvaringskapacitet och en insynsskyddad belägring på våning 2 av 3. Badrummet renoverades så sent som 2024 och det värdefulla våtrumsintyget följer bostaden (intyget finns uppladdat under "dokument & länkar") Bredband ingår i månadsavgiften - förutom värme, vatten och bostadsrättstillägg. Fastigheten som föreningen äger har även den mycket att bjuda på. Till bostaden hör ett stort förråd på vinden i källaren finns ytterligare ett förråd - och i källarplan finns även en gemensam tvättstuga. Tvättstugan är uppdaterad med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedanför fastigheten ligger Friaredalen med utomhusgym, fotbollsplan och härliga gångstråk runt parken. Området på Torpa/Söder passar perfekt för dig som värdesätter närhet till närservice, city och lättillgänglig natur. En smidig vardag skapar förutsättningar för ett trivsamt boende. En treminuters cykeltur tar dig in till city och på några hundra meters avstånd har du allt annat du kan tänkas behöva. Grönområden såsom vattenledningsparken och stadsparken ligger strax ovanför. I direkt närhet finns matvaruaffärer, restauranger, cafeér och små butiker. Med gångavstånd eller en kort cykeltur nås även Högskolan och stadskärnan med större utbud.

 • Premium
 • Balkong
Brf Bränninge Trädgård, Bränninge, Habo kommun
 • 10 lediga bostäder

Brf Bränninge Trädgård

Radhus
Bränninge, Habo kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 695 000 kr
113-120 m²
5 rum
4 682 kr/mån

AVGIFTSRITT i 12 månader. Nu har du chansen att bo utan månadsavgift i ett helt år när du köper en bostad i Brf Bränninge Trädgård. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Projektet Bränninge Trädgård blir en viktig del i att brodera ihop området till ett av Habos mest familjära och naturnära områden. Föreningens fastighet ligger perfekt beläget intill skogen och områdets härliga åkrar. I just det här projektet erbjuds 23 par- och radhus med direkt närhet till naturen, härligt grannskap och skolor. Med behagligt gång- och cykelavstånd nås smidiga kommunikationer, matbutiker och viktig service ges förutsättningar för ett bekymmersfritt boende med det där lilla extra. Projektet lägger fokus på bostäder i högre kvalitet med genomtänkta materialval och ett koncept där varje bostad har utformats och placerats med stor eftertänksamhet. Här utlovas bostäder där ingenting har lämnats åt slumpen. Såväl materialval som planlösningar är påkostade och genomtänkta. Husen levereras med HTH-kök, badrum med klinkers & kakel, öppna planlösningar med minimal insyn och med direkt access till naturen från majoriteten av bostäderna. Utöver en hög invändigt standard så tillhör två parkeringsplatser till varje bostad samt isolerade förråd som gör huslivet praktiskt och komplett. Husens fasader får stående träpanel som färgsätts i mjuka nyanser som inspireras av naturen. De lugna och harmoniska kulörerna knyter ihop kvarteret till en välkomnande sfär för sina boenden att trivas i. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne, och varje hus får också dubbla altaner att njuta av. Väljer du ett parhus får du utöver två altaner även en fin balkong på övervåningen med utsikt mot Vättern. Varje bostad får sin egen lättskötta trädgård som finplaneras med ett eget fruktträd. Och tomterna varierar i storlek, så du kan välja helt efter tycke och smak. I föreningens kvarter växer härliga grönområden fram tillsammans med lekplats och sittplatser. Målsättningen är att skapa ett välkomnande kvarter som skapar förutsättningar till högsta möjliga trivsel och trygghet. Ett kvarter som ger glädje och trygghet för barnen, familjen och grannskapet. Kontakta mäklaren för att köpa hus i Brf Bränninge Trädgård.

 • Nybyggnadsprojekt
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 8

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 250 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 754 kr/mån
30 488 kr/m²

1,5 ROK, 41 KVM - Solvägen 8 Välkomna till Solvägen 8 och en välplanerad liten mini-tvåa på 41 kvadratmeter. Lägenheten har under senare år genomgått renoveringar i vardagsrum, kök och sovrum och slutresultatet är väldigt lyckat. En lägenhet som fungerar precis som en tvårummare men som i föreningens lägenhetsförteckning fortfarande står skriven som en etta. Till lägenheten hör en balkong som ligger i härligt läge med förmiddagssol och underbar utsikt mot Vättern. Härifrån är det max två stenkast till Vättern med vackra omgivningar, fina stränder och härlig grönska, blir ni sugna på ett dopp så ligger vattnet cirka 50 meter ifrån bostaden. Vid besök så finns det gott om parkeringsplatser på omkringliggande gator. Från huvudgatan finns det fina kommunikationer med buss, promenad och cykel till både Jönköping och Huskvarna. Varmt välkomna på visningarna!

 • Premium
 • Balkong
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 2
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 3

Kolbäcksvägen 9

Fritidshus
Lovsjön, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
895 000 kr
53 + 21 m²
4.5 rum
1 600 m² tomt

Arrendestuga belägen vid Lovsjön med cirka 10 minuters avstånd från Jönköping. Stugan har ett idylliskt läge och är omgiven av vacker natur. Stugan har tre sovrum med 7 bäddar, vilket ger tillräckligt med utrymme för familj och vänner att övernatta. På tomten finns en mindre byggnad med fräscht duschutrymme och bastu samt med tvättmöjligheter. En annan tillbyggnad har en mulltoa med smidig hantering. Tomten erbjuder gott om förvaring i uthuset, trädgårdsredskapsboden och dubbel-carporten. Du kan njuta av lugnet eller umgås med släkt och vänner i den inglasade uteplatsen eller i lusthuset. Det finns en grusplan som exempelvis går att använda till soft-tennis, badminton eller boule samt ett trädgårdsland och stora trädgårdsytor. Dricksvattnet är tjänligt - test är utfört med godkänt resultat. En roddbåt med åror och en släpvagn att frakta bland annat båten med ingår i köpet. Om köparen önskar det ingår även en rymlig, uppvärmningsbar och uppblåsbar bubbelpool. Med Lovsjön bara några steg bort har du möjlighet att njuta av aktiviteter som fiske, båtturer och avkopplande morgon- och kvällsdopp. Observera att stugan är ett arrende och att villkoren för bolån ser annorlunda ut. Ett arrende går inte att belåna eller pantsätta och därför kräver det ofta en högre kontantinsats eller att man som köpare tar lån på befintlig fastighet eller genom ett så kallat fritidslån/blancolån.

 • Premium
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun
 • Mån 15 jul kl 17:15
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 3A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
5 849 kr/mån
31 818 kr/m²

Här bor man som sig bör i en mycket välplanerad trerummare i Brf Söderport 1! På hörnet bor man både ostört, med imponerande stadsvyer och inte minst med ett fantastiskt härligt ljusinsläpp. Vår bild är att det här förmodligen är en av Torpas bättre trerummare, där den höga standarden, läget och planlösningen tillsammans skapar ett nästintill optimalt boende. I alla fall om du är ute efter en trea. Här bor du tryggt i en av områdets stabilare föreningar. Stabil ekonomi och en fastighet i lika gott skick skapar trygghet i boendesituationen. Bostaden ligger belägen på Torpagatan 3A, i ett av stadens mest attraktiva lägen i en av de nyare fastigheterna på Torpa. De nyare husen på Torpa växer samman med Munksjöstaden och närservicen utanför dörren är oändliga. Att leva här är mycket bekvämt, på kort gångavstånd finns matvarubutiker, caféer, gym och restauranger. Ett läge som också ger närhet till slingan runt Munksjön och Torpas fina små gröna parker. Varmt välkomna hem!

 • Premium
 • Hiss
Östra Storgatan 124 B, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Östra Storgatan 124 B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 550 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 445 kr/mån
41 892 kr/m²

Vill du bosätta dig på Liljeholmen? Här finns ett brett utbud av bra bostäder, men det är lite svårare att hitta bra bostäder med genomgående gammal charm. Nu får du chans att förvärva en riktigt välplanerad etta på Östra Storgatan 124B. Lägenheten - En riktig charmör som ger en bra magkänsla direkt. Välbevarade plankgolv, högt till tak och ett underbart ljusinsläpp. Samtidigt är planlösningen välplanerad och genomtänkt. Här får du plats med allt som behövs för en trivsam vardag. Här har varje kvadratmetrar ett stort värde. Området Liljeholmen - är populärt och omtyckt av många anledningar. Här finns framförallt Vättern och härliga grönområden. Vätterstranden ligger så pass nära lägenheten så att uppiggande morgondopp utan några större krångligheter kan bli en självklar rutin i vardagen. I närheten av fastigheten ligger den populära restaurangen Sjön och Jönköping city nås smidigt genom en kort cykeltur längs med strandpromenaden. Varmt välkomna hem!

Visar alla 14