Mäklare Gustav Sandberg

Gustav Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Plantagegränd 15, Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköpings kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Plantagegränd 15, Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköpings kommun, bild 2
Plantagegränd 15, Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköpings kommun, bild 3

Plantagegränd 15

Lägenhet
Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
5 995 000 kr
112 m²
4 rum
vån 2/3
7 239 kr/mån
53 527 kr/m²

Bo intill stranden. Ytterst ovanlig möjlighet att leva vid vatten och sand samtidigt som du kan se fram emot en bostad med moderna bekvämligheter och stilfull design. Nu erbjuds en spatiös fyra om hela 112 kvm som totalrenoverats till perfektion. Se fram emot en tilltalande insida där ingenting lämnats åt slumpen. Här har äkta stavparkett i fiskbensmönster lagts för att skapa rätt känsla. Genomgående renoverad från topp till tå - en sfär att flytta in och trivas i direkt. Föreningen är stabil och välskött med en sund ekonomi och en låg belåning. Parkeringsplats är garanterad vid inflyttning. Med direkt tillgång till Vättern och sandstranden är det lätt att njuta av en mängd aktiviteter utomhus. Ett kvälls- eller morgondopp blir för många en naturlig del av vardagen. Samtidigt har du också bekväm tillgång till närliggande restauranger, shopping, restauranger och kommunikationer. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Borttagen före visning
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 6

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/6
4 254 kr/mån
29 545 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brf Bränninge Trädgård, Bränninge, Habo kommun
  • 9 lediga bostäder

Brf Bränninge Trädgård

Radhus
Bränninge, Habo kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 495 000 kr
113-120 m²
5 rum
4 682 kr/mån

Projektet Bränninge Trädgård blir en viktig del i att brodera ihop området till ett av Habos mest familjära och naturnära områden. Föreningens fastighet ligger perfekt beläget intill skogen och områdets härliga åkrar. I just det här projektet erbjuds 23 par- och radhus med direkt närhet till naturen, härligt grannskap och skolor. Med behagligt gång- och cykelavstånd nås smidiga kommunikationer, matbutiker och viktig service ges förutsättningar för ett bekymmersfritt boende med det där lilla extra. Projektet lägger fokus på bostäder i högre kvalitet med genomtänkta materialval och ett koncept där varje bostad har utformats och placerats med stor eftertänksamhet. Här utlovas bostäder där ingenting har lämnats åt slumpen. Såväl materialval som planlösningar är påkostade och genomtänkta. Husen levereras med HTH-kök, badrum med klinkers & kakel, öppna planlösningar med minimal insyn och med direkt access till naturen från majoriteten av bostäderna. Utöver en hög invändigt standard så tillhör två parkeringsplatser till varje bostad samt isolerade förråd som gör huslivet praktiskt och komplett. Husens fasader får stående träpanel som färgsätts i mjuka nyanser som inspireras av naturen. De lugna och harmoniska kulörerna knyter ihop kvarteret till en välkomnande sfär för sina boenden att trivas i. Stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne, och varje hus får också dubbla altaner att njuta av. Väljer du ett parhus får du utöver två altaner även en fin balkong på övervåningen med utsikt mot Vättern. Varje bostad får sin egen lättskötta trädgård som finplaneras med ett eget fruktträd. Och tomterna varierar i storlek, så du kan välja helt efter tycke och smak. I föreningens kvarter växer härliga grönområden fram tillsammans med lekplats och sittplatser. Målsättningen är att skapa ett välkomnande kvarter som skapar förutsättningar till högsta möjliga trivsel och trygghet. Ett kvarter som ger glädje och trygghet för barnen, familjen och grannskapet. Kontakta mäklaren för att köpa hus i Brf Bränninge Trädgård.

  • Nybyggnadsprojekt
Slakthusgatan 9, Södra Munksjön, Jönköpings kommun

Slakthusgatan 9

Lägenhet
Södra Munksjön, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 100 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 2/10
5 186 kr/mån
29 787 kr/m²

2 ROK, 70,5 KVM i Skanskas allra senaste projekt Skpsbron nr 2 i Södra Munksjöstaden. Skanskas senaste projekt på Skeppsbron. Denna bostad är färdigproducerad och upplåten med bostadsrätt. Man kan säga att här köper ni nyproduktion med möjligheten att flytta in snart om ni skulle önska. Skanska står för högt kvalitetsfokus, väldisponerade planlösningar och stabila föreningar som blir en grund för långsiktighet. Lägenhetens utformning påminner om vissa trerummare i föreningen - där avsaknaden av ett fönster i klädkammaren istället skapar en stor tvåa med ett extra rum. I lägenheten har man installerat ett Marbodal-kök med vita luckor och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Genomgående ekparkett på golv, i badrummet finner vi klinkers på golv och kakel på väggarna. Gott om förvaring genom två stora skjutdörrsgarderober och ett stort extrarum/klädkammare på cirka 7 kvm. Föreningen har två övernattningslägenheter som dess medlemmar kan hyra för 350kr per natt. På föreningens innergård finner du dessutom ett trädgårdsrum för sociala tillställningar. För Skeppsbron finns stora planer men redan idag står flera vackra kvarter färdiga med matbutik, gym, restaurang och förskola. Här ifrån kliver du rakt ut i spåret runt Munksjön - något som mycket väl kan bli en naturlig del av vardagen. Härifrån tar du dig smidigt in till city längs med sjön tack vare fina cykel- och promenadvägar. Skeppsbro har en trevlig blandning av liv och lugn, puls och avkoppling, sjöglitter och grönska. Välkommen till ditt nya boende.

  • Hiss
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 2
Kolbäcksvägen 9, Lovsjön, Jönköpings kommun, bild 3

Kolbäcksvägen 9

Fritidshus
Lovsjön, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
795 000 kr
53 + 21 m²
4.5 rum
1 600 m² tomt

Arrendestuga belägen vid Lovsjön med cirka 10 minuters avstånd från Jönköping. Stugan har ett idylliskt läge och är omgiven av vacker natur. Stugan har tre sovrum med 7 bäddar, vilket ger tillräckligt med utrymme för familj och vänner att övernatta. På tomten finns en mindre byggnad med fräscht duschutrymme och bastu samt med tvättmöjligheter. En annan tillbyggnad har en mulltoa med smidig hantering. Tomten erbjuder gott om förvaring i uthuset, trädgårdsredskapsboden och dubbel-carporten. Du kan njuta av lugnet eller umgås med släkt och vänner i den inglasade uteplatsen eller i lusthuset. Det finns en grusplan som exempelvis går att använda till soft-tennis, badminton eller boule samt ett trädgårdsland och stora trädgårdsytor. Dricksvattnet är tjänligt - test är utfört med godkänt resultat. En roddbåt med åror och en släpvagn att frakta bland annat båten med ingår i köpet. Om köparen önskar det ingår även en rymlig, uppvärmningsbar och uppblåsbar bubbelpool. Med Lovsjön bara några steg bort har du möjlighet att njuta av aktiviteter som fiske, båtturer och avkopplande morgon- och kvällsdopp. Observera att stugan är ett arrende och att villkoren för bolån ser annorlunda ut. Ett arrende går inte att belåna eller pantsätta och därför kräver det ofta en högre kontantinsats eller att man som köpare tar lån på befintlig fastighet eller genom ett så kallat fritidslån/blancolån.

  • Premium
Sjöbogatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Sjöbogatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöbogatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöbogatan 3A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
5 158 kr/mån
34 254 kr/m²

Tänk er ett litet radhus fast mitt i stan, som passar lagom för en, två eller kanske till och med tre familjemedlemmar på sikt. Optimalt beläget på Torpa och med en tilltalande planlösning så skapas här maximal radhuskänsla och ett boende som verkligen sticker ut. Att bo på Sjöbogatan 3A och i just den här tvårummaren innebär många mervärden som är svåra att hitta på andra håll. Den generösa ytan om 67 kvadratmeter inrymmer en hel del mervärden som gör den här bostaden extra underbar. Det som fulländar radhuskänslan är givetvis den härliga uteplatsen och dess uppenbara fördelar och möjligheter. Dels finner vi en del praktiska saker som gör boendet smidigt - så som egen walk-in-closet intill sovrummet och i övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter. Här finns även ett väl tilltaget badrum med tvättsektion, en hall som känns inbjudande men också smidig med gott om avhängningsmöjligheter. Samtidigt är köket och vardagsrummet kärnan till den varma hemkänslan som bostaden ger - och att ha bra sociala ytor ger värdefull plats för familj och vänner. Varmt välkomna att uppleva mer av detta hem. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kalvgränd 3, Bränninge, Habo kommun
Kalvgränd 3, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Kalvgränd 3, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Kalvgränd 3

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 250 000 kr
107 m²
4 rum
6 145 kr/mån
21 028 kr/m²

Här på Bränninge Hills är det lugnt att bo då du har skog, natur och friluftsspår precis runt hörnet. Detta boende passar lika bra till barnfamiljen som naturälskaren. Genom en kort promenad på området når du två förskolor och flertal lekplatser. En cykeltur bort har du Habo centrum med allt som kan behövas för vardagens bestyr. Fin fina möjligheter att lämna bilen hemma och ta tåget eller bussen till Jönköping för pendlaren. I kvällssolsläge finns en uppbyggd altan där både matplats och loungmöbler får plats för att kunna krama ur den sista stunden av dagen. Att huset är uppfört 2021 borgar för ett hem i nyskick och med många garantier som följer. Kombinationen av att bo i radhus men bostadsrätt innebär trygghet för er som vill slippa tänka på stora och kostsamma investeringar. Här delar föreningen på de större gemensamma kostnaderna och ni som ägare av en bostadsrätt behöver bara tänka på ert. Samtidigt flyttar ni in i ett energieffektivt hus där frånluftvärmesystemet bidrar till en låg boende kostnad och högkvalitativ boendemiljö. Varmt välkomna till Habo! /Nina Gustafsson

  • Premium
  • Uteplats
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Solvägen 8, Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Solvägen 8

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 754 kr/mån
29 146 kr/m²

1,5 ROK, 41 KVM - Solvägen 8 Välkomna till Solvägen 8 och en välplanerad liten mini-tvåa på 41 kvadratmeter. Lägenheten har under senare år genomgått renoveringar i vardagsrum, kök och sovrum och slutresultatet är väldigt lyckat. En lägenhet som fungerar precis som en tvårummare men som i föreningens lägenhetsförteckning fortfarande står skriven som en etta. Till lägenheten hör en balkong som ligger i härligt läge med förmiddagssol och underbar utsikt mot Vättern. Denna bostad ger er bekvämligheter så som modernt kök med diskmaskin, induktionshäll, köksö, möblerbart vardagsrum, eget sovrum och helkaklat badrum. Inte minst den fina balkongen med utsikt mot Vättern. En mycket unik bostad och en trivsam boendesfär! Härifrån är det max två stenkast till Vättern med vackra omgivningar, fina stränder och härlig grönska, blir ni sugna på ett dopp så ligger vattnet cirka 50 meter ifrån bostaden. Vid besök så finns det gott om parkeringsplatser på omkringliggande gator. Från huvudgatan finns det fina kommunikationer med buss, promenad och cykel till både Jönköping och Huskvarna. Varmt välkomna på visningarna!

  • Premium
  • Balkong
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Tallrisvägen 11, Gamla Råslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Tallrisvägen 11

Villa
Gamla Råslätt, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 795 000 kr
184 + 41 m²
7 rum
970 m² tomt

Här erbjuds ett rymligt hus med en fantastisk tomt. Villan besitter oanade möjligheter att vidareutveckla och anpassa efter nästa ägares tycke och smak. Fastigheten har varit i familjens ägor ända sedan 60-talet och har löpande omhändertagits och uppdaterats. Detta ger er en trygg plattform att starta ert husliv på med full transparens och insyn i fastighetens förflutna. En sällsynt möjlighet. Bland annat byttes taket under 2013 och fjärrvärme drogs in 2007. Huset har en soutterräng-del med hobbyrum, två sovrum, förråd, pannrum, tvättstuga och matkällare samt en verkstad som nås från trädgården. På övervåningen finner vi gott om sociala utrymmen men också ytor som skulle kunna ge utrymme för2-3 sovrum. I trädgården väntar bland annat hallon- och vinbärsbuskar som samsas i trädgårdslandet, syrenberså, och för att inte glömma bort det stora vackra körsbärsträdet som blomstrar något fantastiskt under våren. Lägg där till ett stort antal äppelträd som levererar stora mängder god frukt under hösten. Tallrisvägen 11 ligger endast ett stenkast ifrån Ljungarumsskolan (F-9), gångavstånd till Kättilstorp golfbana och inte minst med nära cykelavstånd till Jönköping. Busskommunikationerna är exceptionella - med huvudlinjen (1) som går med täta avgångar från busshållplatsen som ligger knappa 100 meter bort. Som boende på det här området har du dessutom smidig access till E4 och Torsvik. Här kan hela familjen känna tryggheten med att bo centralt och naturnära, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till Jönköpings alla bekvämligheter. I närheten finner vi även matbutiker, fina naturomgivningar och inte minst ett familjärt grannskap. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

  • Premium
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 3A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 3A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 300 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
5 849 kr/mån
29 870 kr/m²

Välkomna till Torpagatan 3A! På hörnet bor ni med fint ljusinsläpp, vackra stadsvyer och med minimal insynskänsla. Se fram emot att möta en välplanerad lägenhet i bra skick - där den höga standarden, läget och planlösningen tillsammans skapar ett nära optimalt boende. Som boende i Brf Söderport 1 blir ni del av en av områdets mest stabila bostadsrättsföreningar. Föreningen besitter styrkan med en stabil ekonomi och fastigheterna är i gott skick. Den goda ekonomin skapar förutsättningar för ett långsiktigt och hållbart boende. Bostaden ligger belägen på Torpagatan 3A, i ett av stadens mest attraktiva lägen i en av de nyare fastigheterna på Torpa. De nyare husen på Torpa växer samman med Munksjöstaden och den närservice som erbjuds utanför dörren är nästintill oändlig. Att leva här innebär ett bekvämt liv - och på kort gångavstånd hittar ni matvarubutiker, caféer, gym och restauranger. Ett läge som också ger närhet till slingan runt Munksjön och Torpas fina små gröna parker. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Hiss
Fölungegränd, Bränninge, Habo kommun
  • Tis 29 okt kl 15:00
Fölungegränd, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd

Radhus
Bränninge, Habo kommun
OBOS i Sverige
3 095 000 kr
120 m²
5 rum
4 913 kr/mån
25 792 kr/m²

Bo med dubbla altaner och stor balkong vänd mot Vättern! I detta parhus som är beläget i populära Bränninge, bor du granne med naturen, i ett kvarter där trädgårdskänslan står i centrum. Huset är inflyttningsklart så du kan välja att flytta in direkt eller senare under året. Här får du: • 3 sovrum, möjlighet till 4 • Härliga sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla altaner och balkong • Isolerat förråd och två parkeringsplatser Hör av dig till Gustav för mer information eller visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun
  • Tis 29 okt kl 15:00
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun, bild 2
Fölungegränd 14, Bränninge, Habo kommun, bild 3

Fölungegränd 14

Lägenhet
Bränninge, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
113 m²
5 rum
4 682 kr/mån
22 080 kr/m²

Inflyttningsklart radhus i populära Habo - denna med en härlig gavelträdgård, altan och hög invändig standard. Invändigt möts vi av en hög standard med kök från HTH, vitlaserad ekparkett och ljusa fräscha ytskikt. Planlösningen på den här 113-kvadrataren är öppen, luftig och välplanerad. Här får du • 3 sovrum, möjlighet till 4 • Härliga sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum • Dubbla altaner • Isolerat förråd och två parkeringsplatser Projektsida: https://obos.se/bostad/projekt/brf-branninge-tradgard Husens fasader har träpanel som färgsätts i mjuka naturnära kulörer, stora fönsterpartier släpper in ljuset och suddar ut gränsen mellan ute och inne och varje hus har också dubbla altaner att njuta av. I Bränninge bor du i en lugn och trivsam miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Här finns gott om möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark - Habo kommun har inte mindre än 11 naturreservat att välja mellan. Närheten till Vättern är förstås ett plus.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hagstensgatan 46, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun

Hagstensgatan 46

Villa
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
150 + 44 m²
7 rum
703 m² tomt

Hagstensgatan och Norrängen kännetecknas av en rad olika fördelar - och den mest uppenbara är såklart utsikten. Förutom milsvid panoramautsikt över vår vackra naturpool Vättern så har Norrängen mycket att erbjuda för de flesta. Här bor ni naturnära och i ett tryggt grannskap. Att ha närheten till skog, sjöar, idrottsaktiviteter, E4 och några av kommunens vackraste promenadstråk är mervärden som är svåra att värdera. För att inte glömma bort IKHP, Husqvarna Garden och Vapenvallen. Idrottsintresset ligger nämligen varmt om hjärtat hos många i det här grannskapet, så närheten till idrottsaktiviteterna är en viktig faktor för många. Villan - är byggd under 1960-talet och lever upp till de förväntningar som kan ställas på ett sextiotalshus. En stabil betongpjäs med underhållsfri tegelfasad. Så sent som 2013 byttes taket vilket gör att huset ger ett stabilt intryck från gatan. Visst återstår vissa saker att göra, men förutsättningarna är goda och huset som sådant mår bra. Invändigt - finner vi många rymliga rum och gott om förvaringskapacitet. De sociala ytorna sätter prägeln för det övre planet och det nedre planet ger plats för flera sovrum, tvättstugan och direktaccessen till ena garaget. Köket renoverades så sent som 2022 och utsikten från övre planet är magnifik. Ett riktigt guldläge! Trädgården - ger plats för lek och aktivitet. Nuvarande barn i familjen har ett brinnande hockeyintresse och baksidan har fungerat perfekt för att slipa på hockeyskillsen. Gräsmattan är generöst tilltagen och norrsidan ger smidig access till framsidan. Varmt välkomna att upptäcka detta fantastiska hus. Kontakta Gustav Sandberg på 0704-895905 för mer information. Välkomna på visning!

  • Plus
Häradsvägen 10, Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Häradsvägen 10

Lägenhet
Huskvarna Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/7
3 468 kr/mån
24 917 kr/m²

60 KVM, 2 ROK - Enastående vyer från våning fem, hiss och garanterad parkeringsplats! Ett perfekt boende för dig som söker bekymmersfrihet och komfort. Häradsvägen och HSB-förvaltade Brf Gråbo har under många år varit en av Huskvarnas allra mest solida och välrenommerade föreningar. Trevlig omgivning och gemensamhetsutrymmen som skapar mervärde är något medlemmarna bjuds på varje dag. Föreningen tillhandahåller en garanterad parkeringsplats för sina medlemmar, trevlig innergårdsmiljö, gym i föreningen och gästlägenhet när ni har besök. I månadsavgiften ingår förutom uppvärmningen av bostaden även varmvatten, kallvatten, bredband och TV. För endast 100 kronor per månad kan du hyra en egen parkeringsplats via bostadsrättsföreningen. Lägenheten ligger med ett insynsskyddat läge med bedårande utsikt över Huskvarna och Vättern. Stora rum och bra med ljusinsläpp. Köket är rymligt och erbjuder utrymme för matplats, stort vardagsrum med direkt utgång till den inglasade balkongen. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14