Mäklare Kristian Ceylan

Kristian Ceylan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Påsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 18:15
Påsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Påsgatan 8, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Påsgatan 8

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/6
4 321 kr/mån
40 263 kr/m²

Visning 5 november - Välkommen att kontakta Kristian för mer info eller förhandsvisning! Vi befinner oss i ett av stadens allra mest attraktiva kvarter. Ett projekt som med sin industriella känsla, de stora fönsterpartierna och sin stil knyter an till områdets historia. Kvarteret har sedan uppförandet varit uppskattat tack vare sin unika stil och sitt strategiska läge i staden. Interiört välkomnas du till en bostad med välbevarat skick sedan produktionsåret, stora sociala ytor och härligt ljus miljö. Med stora öppningsbara fönsterpartier från golv till tak, generös takhöjd om 2,7 meter och ljusa material blir känslan riktigt bra. Lägenheten har genomgående ljusa ekparkett-golv med golvvärme, ett högkvalitativt kök från HTH och effektiv planering. Lägenhetens balkong vetter mot föreningens lugna innergård och finns i trevligt västerläge. En modern och välplanerad tvåa med plats för många! Unikt för kvarteret är att du som boende har access till stort taklandskap med terrass, bastu, gästlägenhet och eget gym. Vardagslyx och mervärden som för de boende i kvarteret varit uppskattade. Via hissen når du både takterrassen och landskapets övriga utrymmen, men även kvarterets eget garage. Att bo och leva på Munksjöstaden är effektivt och väldigt bekvämt! På kort gångavstånd finns det allra mesta - Ett riktigt bra konditori, välsorterad matbutik, apotek, träningsanläggningar och flera restauranger. Här kombineras stadsliv med härliga naturmiljöer. Populära Munksjöpromenaden startar från din egen port och på nära håll finns några av stadens större parker. På promenadavstånd finns dessutom Jönköpings högskola. Välkommen till Kvarter 10 och Munksjöstaden!

 • Premium
 • Hiss
Sandbacksgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun
 • Idag kl 18:30
Sandbacksgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Sandbacksgatan 4, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Sandbacksgatan 4

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 650 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/4
4 375 kr/mån
41 477 kr/m²

Nyproduktion med fokus på låg boendekostnad och trygg förening! Brf Skålen står för ett grönt och miljösmart boende med låga driftskostnader. Fokus har legat på hållbart byggande med lågenergihus, med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med effektiv elförsörjning. Detta är ett högkvalitativt projekt med en förening som är väl rustad för framtiden och med ekonomisk trygghet. Här finns dessutom möjlighet till parkeringsplats eller carport i anslutning till huset! Brf Skålen är Bymarkens allra senaste nytillskott, ett mycket uppskattat projekt med fokus på kvalité och perfekt läge mellan natur och stad. I varje nybyggnadsprojekt finns i regel ett antal bostäder som verkligen särskiljer sig ifrån övriga i föreningen. Här har nuvarande ägare satt prägel och gjort medvetna val som gör detta till en sådan bostad. Vi välkomnas till en välplanerad trea med trivsamt genomgående ljusflöde, tilltagen förvaring och materialval som ger hemmet ytterligare en dimension. Köket från HTH har spetsats till ytterligare med luckor i grå ton, vinkyl och mer förvaring via vitrinskåp i samma stil. Öppen lösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger härlig rymd och trivsamt ljus. Pricken över i:et blev de mörkbetsade ekgolven som ger bostaden en riktigt bra och stilfull känsla. Genomtänkt och smakfullt! Läget på Bymarken och vid Vättern är lika praktiskt som vackert. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning. På gångavstånd finns lördagens torghandel, affärer, restauranger och nöjen. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. I närheten finns dessutom mervärden så som badplats, natur runt stadsparken och det så populära konditoriet Wallentins. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på! Välkommen till Sandbacksgatan och Bymarken!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
 • Tis 5 dec kl 18:30
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 95A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/4
996 kr/mån
57 500 kr/m²

Ställ fönstret på glänt och du kan nog höra Vätterns vågor skvalpa utanför, genom innergården är du bara några fotsteg från ett dopp i Sveriges näst största sjö. Liljeholmen har under lång tid varit en av stadens mest attraktiva platser att bosätta sig på. Här kombinerar du härliga strandpromenader, vackra parker och närheten till stadskärnan på ett behagligt vis. Lägenheten är en kostnads- och kvadrateffektiv historia. Du blir en del av en förening som stoltserar med mycket goda förutsättningar för framtiden med god ordning på beståndet och kassan. Föreningens låga skuldsättning har över tid givit dess medlemmar och ägare en låg boendekostnad. Det är välplanerade 26 kvadrat som välkomnar oss. Effektiv planering har gjort att lägenheten erbjuder bra förvaring, avskilt kök och en separat sovplats. Allrummet rymmer både vardagsrumsdel och en matplats. Badrummet är rymligt och helkaklat. En smart planerad lägenhet där varje meter tagits tillvara för att skapa ett trivsamt hem. Miljön är trivsam med bra ljusinsläpp och fransk-balkong ger bra vädringsmöjligheter. Välkommen till Brf Freja och Liljeholmen!

 • Premium
Smedjegatan 38, Öster City, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 17:15
Smedjegatan 38, Öster City, Jönköpings kommun, bild 2
Smedjegatan 38, Öster City, Jönköpings kommun, bild 3

Smedjegatan 38

Lägenhet
Öster City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 261 kr/mån
39 318 kr/m²

Välkommen till Smedjegatan och en unik nyligen renoverad bostad i två plan! Läget på Smedjegatan behöver ingen närmare presentation, mitt i stan och nära till allt blir inte mer passande. Ett charmigt hus i mycket lugnt läge med vardagens händelser alltid nära till hands. Vad som behöver en närmare presentation är definitivt denna lägenhet som just genomgått en smakfull uppdatering. Vi befinner oss i ett hus från tidigt 1900-tal vilket också återspeglas i bostadens känsla - Vackra listverk, spröjsade fönster och trevlig charm har kombinerats med nytt kök och helt nya ytskikt. En unik lägenhet i etage med det lilla extra och med låg boendekostnad. På Smedjegatan bor du med lugnt och mysig innergård utanför dörren, parkeringshuset utanför ena porten och mysig gågata strax utanför. Här omgärdas du av kullerstensgator, trivsel och bekvämlighet. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun
 • Sön 3 dec kl 11:00
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 2
Rönngatan 3, Ekhagen, Jönköpings kommun, bild 3

Rönngatan 3

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
65,2 m²
3 rum
vån 3/3
2 917 kr/mån
25 307 kr/m²

I mycket trygg och solid förening förmedlar vi nu en välplanerad trea i fint läge. Från lägenhetens vardagsrum, inglasade balkong och sovrum är läget fritt med vida vyer över staden och Vättern. En lägenhet med trevligt genomgående ljusflöde, tilltagna rum och generöst med förvaring. Plus i kanten för det utbyggda badrummet med ångdusch. Föreningen är med sin låga skuldsättning (732 kr/m2) och stabila kassa en av Ekhagens allra mest stabila. Att vara en del av Brf Vaxholm 1 innebär stor ekonomisk trygghet vilket borgar för fortsatt låg boendekostnad. Ekhagen är ett fantastiskt område vars popularitet som över tid bara blir större och större. Närheten till Asecs, kommunikationer och grönområden är mervärden som verkligen underlättar vardagen. Närheten med bra cykelvägar, lättillgängliga parkeringsplatser och bra kommunikationer gör vardagen effektiv. Välkommen till ett tjusigt hem och en trygg förening!

 • Premium
 • Balkong
Kålgårdsgatan 8B, Kålgården, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår
Kålgårdsgatan 8B, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Kålgårdsgatan 8B, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Kålgårdsgatan 8B

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
92 m²
3 rum
vån 4/4
5 042 kr/mån
36 413 kr/m²

I sällsynt fritt läge på Kålgården visar vi nu upp en mycket trivsam och ljus trea på allra högsta våningsplanet. Via hissen tar vi oss till fjärde våningsplanet och denna lägenhet om 92 kvadratmeter. Lägenhetens fria läge med vyer över Gamla Kålgårdens och stadens takåsar ger bostaden en trivsam atmosfär, härligt ljus och ett insynsskyddat läge. Lägenheten har varit i familjens ägo sedan produktionsåret och bostaden har varsamt uppdaterats genom åren. Invändigt väntar en välplanerad lägenhet med stora sällskapsytor och med bland annat nyligen renoverat kök. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda, bland annat via två klädkammare i bostaden och stort förråd i huset. Brf Bokbindaren övertygar med både god ordning på beståndet och i föreningen. Här väntar en förening med stabila förutsättningar och där man är garanterad tillgång till bilplats direkt vid inflyttning. Kålgården ger vardagen många fördelar och mervärden. Kålgården är perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre väldigt nära. Att endast ha ett par hundra meters gångavstånd in till stadens mest relevanta restauranger och butiker är en lyx som inte blir svår att vänja sig vid och trivas med. Runt hörnet finns både lekplatser, bageriet och barnomsorg. Kommunikationer, nöjen, shopping, gym, matvarubutiker, restauranger och caféer ligger alla en kortare promenad från bostaden. Ett lugnt hem med citykärnan ett par minuter bort. Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vaggerydsgatan 18, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Vaggerydsgatan 18, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vaggerydsgatan 18, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vaggerydsgatan 18

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/6
4 754 kr/mån
34 810 kr/m²

Välskött, noggrant formad och perfekt planerad. Det summerar denna trea väl, dessutom befinner vi oss i ett av stadens allra mest attraktiva kvarter. Ett projekt som med sina fasader, fönsterpartier och rejäla känsla knyter an till områdets historia. Unikt för kvarteret är att du som boende har access till stort taklandskap med terrass, bastu, gästlägenhet och eget gym. Mervärden som verkligen uppskattats bland de boende. Tar du istället hissen ned kommer du hela vägen till det egna garaget, här finns plats direkt vid inflyttning. Lägenheten är om 79 kvadratmeter vilket faktiskt gör bostaden till en av de större treorna i kvarteret, en lägenhetstyp som sällan är på marknaden. Kvarterets säregna arkitektur ger bostäder som verkligen skiljer sig från mängden. Lägenheten välkomnar med välbevarat skick sedan produktionsåret, takhöjd om 2,7 meter, social planering och härligt ljus miljö. Med fönsterpartier från golv till tak, ljusflöde i tre väderstreck och stilsäker interiör väntar ett hem att visa upp. Genomgående hög standard med värme under fötterna i hela bostaden, vitlaserade trägolv, gott om förvaring och högkvalitativt kök från HTH. Lägenheten har genomgående bra förvaring via klädkammare samt garderober i sovrummen, hall och ytterligare förvaring i badrummet. Munksjöstaden är bekvämt, effektivt och väldigt uppskattat! På kort gångavstånd finns det allra mesta - Ett riktigt bra konditori, välsorterad matbutik, apotek, träningsanläggningar och flera restauranger. Här kombineras stadsliv med härliga naturmiljöer. Populära Munksjöpromenaden startar från din egen port och på nära håll finns några av stadens större parker. Välkommen till Kvarter 10 och Munksjöstaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Scheelegatan 14A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun
Scheelegatan 14A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Scheelegatan 14A, Söder - Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Scheelegatan 14A

Lägenhet
Söder - Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 900 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 152 kr/mån
35 185 kr/m²

På attraktiv adress förmedlar vi nu en gedigen och rymlig tvåa i lugnt läge. Kvarteren runt Scheelegatan har under många år varit några av stadens allra mest populära. Här väntar en välplanerad tvåa med fönster i två väderstreck och dessutom i en av Söder och Torpas bättre föreningar. Lägenheten bjuder på bra förvaring, stor sällskapsyta och genomgående fint skick. Lägenhetens balkong är vänd mot den lugna innergården och finns i ett härligt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Att bosätta sig i rätt förening och i en förening med rätt ekonomiska förutsättningar är av stor vikt. Här blir du en del av en förening med extremt låg skuldsättning om 528 kr per kvadratmeter och med god ordning på beståndet. All skötesel, underhåll och ekonomisk förvaltning i föreningen sköts av HSB. Tryggt och mycket stabilt. Vardagen på Scheelegatan och Söder innebär stor flexibilitet och promenadavstånd till allt vad citylivet innebär. Runt hörnet finns matbutiker, restauranger, trevliga caféer och ett par minuter bort ligger Jönköping University. Praktiskt, effektivt och mycket bekvämt. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Hulukvarnsgatan 4A, Dunkehalla, Jönköpings kommun
Hulukvarnsgatan 4A, Dunkehalla, Jönköpings kommun, bild 2
Hulukvarnsgatan 4A, Dunkehalla, Jönköpings kommun, bild 3

Hulukvarnsgatan 4A

Lägenhet
Dunkehalla, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 495 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
3 389 kr/mån
33 222 kr/m²

Det är i sällsynt miljö, i synnerhet så nära stadskärnan, som vi möts som vi möts av detta charmiga hus. Fastigheten är uppförd under sent 1800-tal och än idag lever många av de tidstypiska detaljerna kvar både in- och utvändigt. Huset har genom åren varsamt formats och förnyats. Här möts vi av vackra detaljer som plankgolv, höga fönster, härlig rymd och vacker träfasad. Med sina 45 kvadratmeter är detta en etta som är bland de större i klassen. Via egen entré kliver du in och möts av trivsam rymd, generös förvaring och avskilt kök som ger utrymme för en ordentlig matplats. Lägenheten äger husets ena hörn vilket innebär fönster i två väderstreck med naturen utanför. Från första parkett kan du följa årstidernas skiftningar på nära håll, höra både fågelkvittret utanför och vattenfallet som finns alldeles i närheten. Så snart solen tittar fram kan du dessutom njuta av morgonkaffet på verandan vid din entré. Blir ni flera i sällskap har man i föreningen egen trädgård och uteplats tillgänglig att nyttja. Med Hulukvarnsgatan som adress innebär att du snabbt kan växla mellan rofyllda natur till att bara några minuter senare vara "mitt i smeten". Med bara några hundra meter till City, Resecentrum och stadens centrum kräver vardagsbestyren ingen större planering. Lättillgängliga promenad- och cykelvägar utmed Vättern visar oss vägen till alla trevligheter i city. Välkommen till Hulukvarnsgatan!

 • Premium
Sikvägen 6, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Tis 5 dec kl 17:30
Sikvägen 6, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Sikvägen 6, Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Sikvägen 6

Lägenhet
Brunstorp - Huskvarna, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/4
6 277 kr/mån
30 556 kr/m²

Detta är en lägenhet som står ut och verkligen särskiljer sig. Redan vid uppförandet av lägenheten var nuvarande ägare med och påverkade utformningen. Lägenheten bjuder på fint läge utan insyn och med fria vyer över Vättern. Särskilt för denna lägenheten är i söder, inglasningen sträcker sig hela vägen runt gaveln vilket även ger balkongen sol tidigare på dagen. Invändigt väntar en lägenhet med högkvalitativa materialval, generös takhöjd om 2,7 meter, fint ljusflöde genom fönsterpartier från golv till tak och genomgående enstav ekparkett golv med golvvärme. Ytorna är öppna och inbjudande, här finns gott om sällskapsutrymme och större delen av året blir balkongen ett med vardagsrummet. De stora skjutbara partierna står uppställda och ger bostaden härlig inramning med Vättern i bakgrunden. Här väntar dessutom kvalitetskök från HTH med komplett utrustning och stilrent badrum med badkar och golvvärme. Generös förvaring via garderober i sovrummen samt stor ingångsklädkammare i anslutning till hallen. Till denna lägenhet hör dessutom ett separat förråd, sällsynt för kvarteret. Att vara en del av Brf Solsidan ger även access till det så uppskattade taklandskapet - Magnifik takterrass med spektakulära vyer över sjö och stad. Här finns utemöblemang, solbäddar, pergola, bastu och gästlägenhet. På Brunstorp har morgon- eller kvällsdoppet blivit en självklar rutin för många. Att bo granne med Sveriges näst största sjö och härliga badbryggor är få förunnat. Här väntar dessutom vackra solnedgångar och rofyllda helgpromenader utmed strandkanten. Från Brunstorp och Norrängen är kommunikationerna mycket goda. Bra bussförbindelser, smidigt anslutning till E4 och hela vägen till Huskvarna Centrum och Jönköping finns bra gång- och cykelvägar. Ett praktiskt och mycket smidigt läge. Välkommen till Sikvägen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Styckjunkargatan 21, Barnarp, Jönköpings kommun
Styckjunkargatan 21, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 2
Styckjunkargatan 21, Barnarp, Jönköpings kommun, bild 3

Styckjunkargatan 21

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 350 000 kr
150 m²
6 rum
972 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus med en attraktiv hörntomt! Här finner du en perfekt kombination av vackra utemiljöer, modern standard och generösa sällskapsytor. Ett välvårdat hus som håller mycket fint skick! Här är de flesta ytskikt renoverade och huset håller genomgående uppdaterad och modern standard. Vi möts av en rymlig och ljus atmosfär som genomsyrar varje rum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och skapar en trivsam miljö för umgänge och sociala tillställningar. De stora sällskapsytorna i kombination med enastående utemiljöer är verkligen inbjudande och gör plats för många. Utemiljöerna kring detta hus särskiljer sig verkligen. Den stora hörntomten erbjuder gott om plats för trädgårdsaktiviteter, lek och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar på den välkomnande altanen eller koppla av med ett härligt bad på kvällarna. Tomten är skyddad och väldigt privat med insynsskyddad altan, stensättning och stor gräsmatta. En lättskött tomt med ett många soltimmar. Utöver den moderna standarden har huset tekniska kvalitéer som står ut med bland annat inbyggt ljudsystem. Läget är även mycket attraktivt med närhet till fina naturmiljöer, barnomsorg och idrottsplatser. Ett lugnt kvarter med uppskattat grannskap. Välkommen till ett fint hus med fantastisk tomt, kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka visning!

 • Premium
Klostergatan 42, null, Jönköpings kommun
Klostergatan 42, null, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 42, null, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 42

Lägenhet
Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 450 000 kr
50 m²
1 rum
vån 2/4
3 571 kr/mån
29 000 kr/m²

I enastående läge utmed Klostergatan finns denna rymliga genomgångs etta! En stor etta om hela 50 kvadratmeter med fönster i två håll som bjuder på en hel del charm. Huset från 1953 ger större rymd och vackra detaljer så som plankgolv. Stor kök i modern standard och med köksö som bjuder in till sällskap. Söder eller Torpa - Kvarteren omkring Klostergatan har länge varit några av stadens allra mest populära. Att leva och bo här innebär stor flexibilitet och att det mesta finns på väldigt kort promenadavstånd. På samma gata och utanför porten finns matbutiker, restauranger och trevliga caféer. För många studerande har adressen kvarteren på Söder och Torpa placerats högst upp på listan, Jönköping University ligger nämligen bara ett par minuter bort. Ett praktiskt och mycket bekvämt läge oavsett hur dagen är planerad! Välkommen till Klostergatan och ett riktigt bra läge i staden!

 • Premium
Strandvägen 18B, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Strandvägen 18B, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 2
Strandvägen 18B, Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun, bild 3

Strandvägen 18B

Lägenhet
Huskvarna - Norrängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/4
4 245 kr/mån
19 444 kr/m²

Välkommen till en bostad med generösa sällskapsutrymmen, fint skick och härlig Vätterutsikt. Lägenheten är smidigt belägen en trappa upp och med många av föreningens faciliteter i närheten. I det egna huset finns bland annat tvättstuga och förrådsutrymmen, här ifrån är även föreningens bastu och gemensamhetslokal lättillgänglig. Invändigt väntar en lägenhet med tilltagna sovrum rum, stort vardagsrum och mycket generösa förvaringsmöjligheter. Lägenhetens balkong bjuder på eftermiddags- och kvällssol med vyer över Vättern. Balkongen är inglasad vilket såklart varit mycket uppskattat. Att bo på Norrängen innebär skön och lugn boendemiljö med fina naturmiljöer minuter bort. Njut av långa promenader ut med Vättern, fina promenader vid Huskvarna stadspark ett par kilometer bort och mysig skog i närheten. På kort promenadavstånd finns även barnomsorg, populära Kroatorpet med restaurang och café samt Huskvarna Centrum med brett utbud. Här är kommunikationerna utmärkta med bra cykelvägar, smidig access till E4:an och bra kollektivtrafik. Att bosätta sig här innebär en trygg investering i en mycket solid HSB-förvaltad bostadsrättsförening. Brf Norrängen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen så som gästlägenheter, välutrustat gym, gemensam bastu och samlingslokal när det vankas kalas eller fest. Fina gemensamhetsutrymmen och trygg ekonomi är uppskattade mervärden bland de boende. Välkommen till en stabil förening och väldisponerad bostad!

 • Premium
 • Balkong
Vätterängen 32, Fiskebäck, Habo kommun
Vätterängen 32, Fiskebäck, Habo kommun, bild 2
Vätterängen 32, Fiskebäck, Habo kommun, bild 3

Vätterängen 32

Radhus
Fiskebäck, Habo kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
112 m²
5 rum
5 499 kr/mån
28 125 kr/m²

I de inledande raderna hamnar läget och de enastående vyerna såklart i fokus. Här på Vätterängen välkomnas du till unik boendemiljö med vacker omgivning - Njut av öppna landskap, barnvänliga gator och obruten Vätterutsikt. Detta är ett hus som verkligen står ut ur mängden. Huset bjuder på många fina kvalitéer såväl på insidan som på utsidan. Husets gavelläge i längan innebär att ena sidan blir lite friare samt att tomten sträcker sig runt ert hus, här kan man springa fritt mellan husets framsida och baksida utan att gå igenom bostaden. Denna ettåring har precis blivit varm i kläderna. Allt är som nytt och här ligger de flesta renoveringarna långt bort i tiden. Nuvarande ägare satte med smakfulla val en tydlig och egen prägel på detta hem. Här finns stilfullt och påkostat kök från Vedum, två exklusiva badrum och genomgående hög kvalité. Även på insidan gör gavelläget stor nytta - Det innebär fler fönster och fönster i tre väderstreck. Det ger bostaden ett härligt ljus och en mycket trivsam miljö att vistas i. De vackra omgivningarna har verkligen tagits till vara på. Uteplatsen mot Vättern är mycket tilltagen och leder även vidare ut mot husets gräsyta. På entrésidan finns trädgård, uteplats och balkong som nås via övervåningen. I anslutning till huset finns carport, uppfart för ytterligare en bil samt ett förråd. Välkommen att höra av dig om du tycker att huset känns intressant! / Kristian Ceylan - 070 - 489 59 90

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Västra Hällstorpsvägen 41, Hovslätt, Jönköpings kommun
Västra Hällstorpsvägen 41, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Västra Hällstorpsvägen 41, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Västra Hällstorpsvägen 41

Lägenhet
Hovslätt, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 600 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/6
2 743 kr/mån
35 556 kr/m²

Välkommen Brf Lövkullens spännande arkitektur och fina fastighet. Så spännande och imponerande att fastigheterna 2018 prisades med stadsbyggnadspriset, välförtjänt tycker vi. Vad som nu presenteras är en stor etta om hela 45 kvadratmeter med ordentlig plats för den kräsna när det kommer till yta och svängrum. Till bostadens yta adderas dessutom stor inglasad balkong i fint läge, ett extra rum som varit uppskattat. En rymlig, luftig och ljus etta. Lägenheten har just blivit varm i kläderna och håller där med ett fortsatt fint skick. Ett nybyggnadsprojekt där fokus låg på hög kvalité, genomtänkta materialval och utformning för att passa in i området. Här blir du en del av Brf Lövkullen som fått en fin uppstart med god ordning och bra förutsättningar för framtiden. Här bor du med härlig och naturnära omgivning och trivsamt grannskap. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning! /Kristian Ceylan

 • Premium
 • Hiss
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun
 • Idag kl 17:30
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 6, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 6

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 100 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/7
3 882 kr/mån
31 818 kr/m²

Välkommen till Tellusgatan 6 och ett strålande läge! Högt upp på våning 5 i insynsskyddat läge och med stor inglasad balkong mot den blomstrande innergården. Ett lugnt och rofyllt område med skogen precis runt husknuten. Välkommen till Kungsängen! Lägenhetens 66 välplanerade kvadratmeter fördelas på tre rum och kök. Perfekt fördelade kvadratmetrar och ypperlig planlösning. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen lösning mot vardagsrummet. Stora sociala utrymmen som förlängs av lägenhetens stora balkong i västerläge. Ett perfekt läge med härlig eftermiddags/kvälls-sol och tacksamt utrymme som kommer till användning större delen av året. Två rymliga sovrum varav ett med förvaring i en hel garderobsvägg. Det andra rummet är perfekt för familjens minsting eller arbetsmyra. Interiört imponerar bostaden, härligt genomgående ljusinsläpp och modern standard. Föreningen - En mycket stabil förening med goda ekonomiska förutsättningar. Som resultat av den goda ekonomin så har de boende under tidigare år fått en avgiftsfri månad. De boende i föreningen har dessutom möjlighet att hyra två gästlägenheter, kalashus på gården och även nyttja odlingslådorna på innergården. Till lägenheten hör garageplats som finns tillgänglig direkt vid inflyttning. Läget - Kungsängen utlovar natursköna omgivningar och praktisk vardag. Här bor du med närhet till lugna och natursköna kvarter med Bondberget ett stenkast ifrån. Inte nog med det, här bor du i mitten av två världar med fem minuter till Huskvarna centrum åt ena hållet och fem minuter till centrala delarna av Jönköping åt andra hållet. Bussförbindelser och andra kommunikationsmöjligheter gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit du önskar. Livet på Kungsängen ger dig lätt och smidig tillgänglighet till det mest. Dagar då du vill hålla dig nära så finns i de egna kvarteren bland annat ett gym, vårdcentral, en sushi-resturang, enklare livs, frisör och ett café. Lyxigt och bekvämt! Välkommen till Kunsängen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster - City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 4/14
3 432 kr/mån
52 564 kr/m²

Brf Park är inte som vilket projekt som helst. Här finns bostäder och ett läge som staden under lång tid väntat på. I strålande cityläge mellan fina parker, sjöar och stadskärnan välkomnas du till ett boende som andas premium. Den höga standarden genomsyras i varje detalj. Innanför entrén väntar vackra detaljer, fina faciliteter, enastående takterrass och bostäder som verkligen står ut. I huset har du tillgång till takterrass högst upp på våning 14, bastu med panoramavy över staden och Vättern samt ett stort gym i fastigheten avsett enbart för föreningens medlemmar. Detta är en rymlig etta med stort allrum, generös hall och fina materialval. På golvet ligger gråpigmenterad ek, väggarna färgsatta i ljus gråbeige kulör och stilfullt kök från HTH med beige lucka. En etta som verkligen står ut med sina 39 kvadratmeter och genomtänkta materialval. Badrummet är även det komplett utrustat med tvättsektion. spotlights med dimmer och här är väggar samt golv i stora 60x60 plattor i färgen Cream från Everstone. Komplett interiörbeskrivning finner du på mäklarens hemsida under "Fullständig beskrivning". Lägenheten blir färdigställd för inflyttning tidigast 1 december 2023 och säljs på ritning. Projektet är i nuläget inte färdigställt och lägenheten finns där med inte att boka visning för. Välkommen till ett unikt boende mitt i city - Välkommen till Brf PARK!

 • Premium
 • Hiss
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster - City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 100 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/14
3 478 kr/mån
52 500 kr/m²

I ett av stadens allra mest attraktiva läge och prestigefyllda projekt har bostäder utöver det vanliga skapats. I strålande cityläge mellan fina parker, sjöar och city blir du en del av del av stadens nya landmärke. På kort gångavstånd finns det mesta som staden har att erbjuda med butiker, restauranger, caféer och högskolan kan du skymta redan från husets entré. Den höga standarden genomsyras i varje detalj. I föreningen kommer fina faciliteter hållas tillgängliga för medlemmarna - Här kommer finnas stort gym, en rejäl takterrass med mäktig upplevelse med fria vyer i kvällssolen och bastu med fönster som vetter mot staden och Vättern. Här på fjortonde våningsplanet finns ytor och utrymmen som verkligen kommer ge boendet fina mervärden! Redan i vid första välkomnandet blir vi varse om att standarden ligger ett par nivåer över vad vi är vana vid. Entré, trapphus och korridorer påminner mycket om att bo på hotell. Stilren och trendig interiör kombineras med stora fönsterpartier och takhöjd om 2.6m. Högkvalitativt HTH-kök, vitpigmenterat ek-golv och lyxigt badrum med 60x60 plattor på väggar och golv. Komplett materialbeskrivning finner du på mäklarens hemsida under "Fullständig beskrivning". Lägenheten blir färdigställd för inflyttning tidigast 1 december 2023 och säljs på ritning. Projektet är i nuläget inte färdigställt och lägenheten finns där med inte att boka visning för. Välkommen ett steg upp - Välkommen till Brf Park!

 • Premium
 • Hiss
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 12, Väster - City, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 12

Lägenhet
Väster - City, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/14
5 001 kr/mån
41 027 kr/m²

Brf Park är ett unikt och efterlängtat projekt. Här har varje detalj omsorgsfullt utformats för att skapa boendemiljö som särskiljer sig. Fastighetens utrymmen påminner om att vandra runt på ett lyxigare hotell. Fina detaljer, ombonade korridorer, stort gym, vinkällare, bastu med panorama vy och takterrass på fjortonde våningen med enastående vyer över staden och Vättern. Nästan lite för bra för att vara sant. Här blir du först att sätta bo. Välkommen hem till stora ytor, stilsäker interiör och boendemiljö att vara stolt över. I Brf Park har byggherren satt standarden och ribban betydligt högre än vi är vana vid. I lägenheten finns golvvärme i samtliga utrymmen, högkvalitativt kök från HTH och badrum i lyxigt utförande med tvättsektion. Lägenhetens hörnläge, stora fönsterpartier och takhöjd om 2,6m innebär härlig rymd. En bostad med fokus på extraordinär standard och öppna ytor. Komplett interiörbeskrivning finner du på mäklarens hemsida under "Fullständig beskrivning". Lägenheten blir färdigställd för inflyttning tidigast 1 december 2023 och säljs på ritning. Projektet är i nuläget inte färdigställt och lägenheten finns där med inte att boka visning för. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna bostad!

 • Premium
 • Hiss
FRIKÖPT - NYPRODUCERAD INDUSTRILOKAL - Taklasvägen 45, Taberg , Jönköpings kommun
 • 5 lediga bostäder

FRIKÖPT - NYPRODUCERAD INDUSTRILOKAL - Taklasvägen 45

Övrigt
Taberg , Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
fr. 1 195 000 kr

2 AV 8 BOKADE - I strategiskt och eftertraktat läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Kvartal 2-3 2024. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån era behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 8 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! På tomten om totalt 2900 kvadratmeter kommer 8 lagerlokaler att uppföras. Lokalerna säljs till fast pris. Pris för standardenhet: 1 195 000 kr Pris för gavelenhet: 1 295 000 kr Priserna är inkl. moms. Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

 • Nybyggnadsprojekt
Gränsgatan 1, Torpa, Jönköpings kommun

Gränsgatan 1

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 250 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 615 kr/mån
29 762 kr/m²

Nu saluför vi en utav lägenheterna i populära Brf Ministern. I ett av stadens allra mest uppskattade områden välkomnas vi till ett boende i nyproduktionsstandard! En etta om hela 42 kvadratmeter som dessutom har egen entré och uteplats. En välplanerad bostad med genomtänkt interiör! Kvarteren omkring Gränsgatan har länge varit några av stadens allra mest populära. På Gränsgatan bor du mellan Torpas rofyllda villaområden och utbudet på Torpa! Lugnt, praktiskt och mycket uppskattat. Att bo så centralt innebär givetvis att vardagen blir effektiv och bekväm men här finns även avkopplande natur på nära håll. I närheten finns populära Munksjöpromenaden men också några av stadens större parker. På promenadavstånd har du bland annat Stadsparken och Vattenledningsparken, och några kvarter längre österut den nybyggda Munksjöstaden med krogar och restauranger. Välkommen till Torpa och ett helt nytt hem!

Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Friköpt lokal - Taklasvägen 45, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Friköpt lokal - Taklasvägen 45

Övrigt
Taberg, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
2 900 m² tomt

I strategiskt och eftertraktat läge i Taberg finns nu möjlighet att investera i helt nya friköpta industrilokaler. Med brett användningsområde och stora anpassningsmöjlighet ger dessa lokaler om ca 70 kvadratmeter (6x12m) stor flexibilitet. Ett kostnadseffektivt alternativ som med friköpt ägande innebär låga kostnader. Lokalerna planeras stå färdiga för övertagande under Q4 2023. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Varje enhet är en egen friköpt fastighet, en friköpt fastighet ger lägre månadskostnad jämfört med att hyra en liknande lokal. Lokalerna säljs oinredda vilket ger dig som köpare möjlighet att kunna forma lokalen utifrån era behov och användningsområde. Byggherren tillhandahåller tillvals- och anpassningsalternativ som bland annat tillbyggt entresolplan. Är ni i behov av större yta så finns möjlighet att demontera mellanvägg och disponera flera lokaler. Fastigheten kommer att ha en underhållsfri fasad där samtliga lokaler har golvbrunn som kopplas till en gemensam oljeavskiljare. Samtliga enheter har dessutom el, vatten och avlopp samt rör för fiberinstallation indraget. Detta är en industrilokal som passar både näringsidkare som privatpersoner. Som företag finns möjlighet att dra av moms för investeringen. De gemensamma ytorna underhålls via den samfällighet som de 16 enheterna kommer vara en del utav. Fastigheterna uppförs av Ulricehamnsbaserade Minlokal Sverige AB tillsammans med lokala entreprenörer. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, prospekt och bokning! På tomten om totalt 2900 kvadratmeter kommer 16 lagerlokaler att uppföras. Lokalerna säljs till fast pris. Pris för standardenhet: 1 195 000 kr Pris för gavelenhet: 1 295 000 kr Priserna är inkl. moms. Kristian Ceylan 0704 - 89 59 90 [email protected]

 • Premium
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 2
Slakthusgatan 7, Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun, bild 3

Slakthusgatan 7

Lägenhet
Södra Munksjön - Skeppsbron, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/5
5 727 kr/mån
39 024 kr/m²

Unikt tillfälle att bli den första att flytta in till en nyproducerad bostad med ett fantastiskt läge precis invid Munksjön. Välkommen till Brf Skpsbron och till en trivsam genomgångstrea med dubbla balkonger, stort badrum, gäst-wc och välkomnande ytor! Lägenheten färdigställs i skrivande stund och är inflyttningsklar sista veckan i mars. Nu finns möjlighet att säkra en fantastisk trea i Skanskas allra senaste projekt på Skeppsbron. Här kommer allt vara alldeles nytt! Högt kvalitetsfokus i bostaden och föreningen gör detta hem fulländat, helt nytt och i enastående läge! Lägenheten utgår från ett modernt helhetstänk med noga utvalda materialval och genomtänkt planlösning. Ett mycket smakfullt Marbodal-kök med grå lucka och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Bostaden erbjuder lyxen med dubbla balkonger i två olika vädersträck. Bostaden är genomtänkt och bjuder in till både en praktisk vardag och härlig tillställningar! I Brf Skpsbron nr 2 får du ta del av ett kvarteret som omges av en lugn och grönskande innegård - en lugn oas som stänger ute stadens puls. På föreningens innergård finner du dessutom ett trädgårdsrum och växthus, perfekt för dig med gröna fingrar och som har ett intresse för odling. För Skeppsbron finns stora planer men redan idag står flera spännande kvarter färdiga med matbutik, träningsanläggning, bostäder, restaurang och inom kort en förskola. Här ifrån kliver du rakt ut i spåret runt Munksjön och detta kommer såklart bli en naturlig del av vardagen, här tar du dig smidigt in till city utmed sjön med fina cykel- och promenadvägar. Planerar ni lite längre resor eller behöver smidig access till E4 så smiter du smidigt ut bakvägen! Skeppsbro har en trevlig blandning av liv och lugn, puls och avkoppling, sjöglitter och grönska. Välkommen till ditt nya boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Travgatan 25, Torps Gård - Bankeryd, Jönköpings kommun

Travgatan 25

Radhus
Torps Gård - Bankeryd, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 995 000 kr
112,8 m²
5 rum
7 517 kr/mån
26 551 kr/m²

Först att flytta in och sätta bo! Välkommen till ett helt nytt radhus beläget i lugnt och naturnära läge. Här bjuds vi på det bästa av två världar, familjen njuter av huslivets alla kvalitéer samtidigt som du slipper det vanliga radhusets alla måsten och underhåll. Bostadsrättsform innebär att mycket ingår i avgiften och det underhåll som kommer på vägen sköter föreningen! Detta hus har en av föreningens större tomter vilket innebär lite större trädgård. Här väntar ett splitter nytt och mycket väldisponerat hus som i entréplan bjuder på stora sociala ytor, öppen lösning mellan kök och vardagsrum samt direktaccess till husets uteplats och trädgård. I entréplan finns även separat tvättstuga, högkvalitativt kök från HTH och stort badrum. På ovanvåningen finner vi allrum, tre sovrum i bra storlek och bostadens andra badrum. Ett komplett och välutrustat hus redo för familjen! Intill huset finns ett förråd om cirka 4 kvadratmeter och plats för två-tre bilar. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 24