Mäklare Ramsin Warda

Ramsin Warda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 12:00
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 2
Lyftstigen 1, Månsarp, Jönköpings kommun, bild 3

Lyftstigen 1

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 995 000 kr
147 m²
6 rum

Lyftstigen 1 - 147 KVM Låt oss presentera en helt nybyggd villa från Myresjöhus som dessutom är byggd på en av områdets bästa tomter. Huset enligt konceptet "Flyttklart" innebär att ni kan flytta in i huset direkt och börja leva. Samtidigt får ni alla de fördelar i form av garantier och försäkringar som det innebär att bygga nyproducerat. Den stora skillnaden är att ni slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering och osäkerheten kring din boendekostnad. Huset är på ca 147 kvm med en naturskön tomt om hela 825 kvm. Lyftstigen 1 innefattar ett påkostat hus med generösa ytor för både lilla och stora familjen. Här finns mycket god förvaring i form av stor klädkammare samt separata garderobslösningar. I entréplan finns allrum, två sovrum, generöst badrum med fina materialval och separat tvättstuga med groventré. På övre plan faller ljuset in fantastiskt. Här finns generöst kök från HTH som tillsammans med vardagsrummet skapar en social punkt när vänner och familj umgås. Här finns dessutom två sovrum samt stilrent badrum. Från vardagsrummet nås ett trädäck som därefter leder ut till den egna trädgården. I taket sitter energieffektiva spotlights. Fönster från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler). En trädgård om totalt 825 kvm med naturen i harmonisk övergång. Tomten kommer att finplaneras av Myresjöhus/OBOS och allt arbete samt material ingår. Nu har ni chansen att bli dem första som bor i det här nybyggda huset med 6 rum och kök. Här bor ni underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Ni slipper dessutom fastighetsavgift i 15 år. Låter detta intressant - ta kontakt med oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri så berättar vi mer.

 • Premium
 • Uteplats
Brynjegatan 6A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
 • Imorgon kl 11:00

Brynjegatan 6A

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/3
3 940 kr/mån
19 274 kr/m²

Lägenheten håller en god standard med välskötta ytskikt, två rymliga sovrum, klädkammare och stilrent kök. Badrummet är helt nytt (2023) i samband med stambytet. Hallen är välkomnande med plats för avhängning av kläder direkt till vänster. Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig med fin fiskbensparkett och renoverade väggar. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats finns för soffgrupp, tv-möblemang och matplats. Köket har god skåpförvaring och bra arbetsytor. Delvis öppet mot vardagsrummet och utgång till balkong åt väster ger en förlängning av rummet under sommarhalvåret med flertalet soltimmar att hämta hem. Två sovrummet som ligger avskiljt mot grönskan. Här finns det god plats för säng, nattduksbord och inredning. Badrummet är helt nytt efter ett stambyte utfört av bostadsrättsföreningen (2023). Badrummet är helkaklat med vita väggar och grått klinker. Förberett för tvättmaskin med både el- och vatten framdraget. En parkeringsplats medföljer vilket ger den presumtive köparen en plats att ställa bilen på. I månadsavgiften om 3940 kr ingår värme, vatten, tv och p-plats. Förvaltaren HSB tar hand om huset med trappstädning och trädgårdsskötsel. Varmt välkomna med er intresse till ansvarig mäklare - inflyttning sker efter överenskommelse!

 • Plus
 • Balkong
Kungsgatan 9A, Jönköping Söder, Jönköpings kommun
Kungsgatan 9A, Jönköping Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Kungsgatan 9A, Jönköping Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Kungsgatan 9A

Lägenhet
Jönköping Söder, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
2 950 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/7
4 666 kr/mån
30 102 kr/m²

Kungsgatan 9A - 98 kvadratmeter - Brf Kämpen I den populära bostadsrättsföreningen Kämpen har vi nu fått förtroendet att förmedla en genomgående fin och välvårdad trea om 98 kvadratmeter. En väldisponerad bostad med inbjudande hall, två sovrum, badrum med tvättsektion, gäst-wc och inglasad balkong åt soliga söder. Kök och vardagsrum ligger i fil och skapar tillsammans stora sociala ytor när familj och vänner är på besök. Lägg där till den öppna spisen som förhöjer mysfaktorn, speciellt nu till vinterhalvåret. Från köket nås den inglasade balkongen som vetter åt söder. Köket är från Marbodal (2009) med vit skåpsinredning och bänkskiva i granit. Från bostaden når du via hissen hela vägen ner till garaget med god möjlighet att överta en plats vid inflyttning. Brf Kämpen har över tid varit en av stadens allra mest välrenommerade bostadsrättsföreningar. Att föreningen varit så uppskattad i alla år har dels med den ekonomiska trygghet som föreningen förser sina medlemmar med och dels de mervärden boendet här för med sig. Bland föreningens gemensamma utrymmen finner vi bland annat gym, bastu, övernattningslägenhet för gäster, garage, tvätthall för bilar, solarium och mer där till. Föreningens fastigheter omgärdar den lugna och avskilda innergården. Här öppnar sig en helt egen värld med uteplatser, planteringar, lekställningar och sittgrupper. Lugnt, tyst och behagligt mitt i stan! Placeringen - Kungsgatan 9 ligger precis på gränslandet mellan Söder och Väster. Vardagsbestyren kräver varken någon större planering eller ansträngning, utan här kan man få de flesta ärendena uträttade till fots. Runt hörnet står dessutom matbutiken, restaurangerna och caféerna uppradade. På lördagar kan vi till och med skymta torghandeln på Västra torget från sovrumsfönstret. Ett enastående trivsamt och bekvämt läge att bo på! Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda, 0704-89 51 21.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Resedastigen 19, Ekhagen, Jönköpings kommun

Resedastigen 19

Radhus
Ekhagen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 200 000 kr
107 + 17 m²
5 rum
209 m² tomt

Resedastigen 19 - En klass för sig. Vi på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri har fått förtroendet att förmedla detta radhus på Ekhagen. Ett radhus som verkligen sticker ut med gavelläge, skick och känsla. Hela huset har totalrenoverats så sent som 2021 - så som tak, dränering, vattenburen golvvärme på båda planen, badrummen, kök, ytskikt mm. I beskrivningen under "utförda renoveringar" finns mer information om vad som utförts. I entréplan välkomnas vi av genomgående vita väggar, snyggt klinkergolv samt tre sovrum. Goda förvaringsytor via klädkammare samt yta under trappan. Sovrummen är rymliga och nyttjas såklart efter familjens behov. Helkaklat badrum i entréplan med egen tvättsektion i form av tvättmaskin och torktumlare. En våning upp leder oss till de sociala ytorna med stilrent kök delvis öppet mot vardagsrummet. Här uppe finns även ett helkaklat badrum samt stort sovrum med god förvaring bakom garderober. Från vardagsrummet nås en öppen balkong som sträcker sig åt norr. På baksidan av huset finns eget trädäck och trädgård. Här kan familjen samlas för att grilla, leka eller sola. En smidig och enkel trädgård att sköta. Läget på gaveln ger avtryck här ute med ett fritt läge åt väster och sol hela dagen. Hela bostaden andas toppskick med moderna material och färger som skapar en stilfull och inbjudande atmosfär. Det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Ett radhus med ett enastående läge, gott om utrymme och känslan av nyskick. Välkommen med din intresseanmälan till Ramsin Warda - 0704 89 51 21.

 • Balkong
 • Uteplats
Mellangatan 20B, Liljeholmen, Jönköpings kommun

Mellangatan 20B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 600 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
2 365 kr/mån
40 000 kr/m²

Här på Mellangatan 20B - Liljeholmen - intill lugn och mysig gata finns denna fina tvåa i toppskick. Här bor du i en lägenhet som är omhändertagen och i fint skick. Inget har lämnats åt slumpen utan en totalrenovering har genomförts. Vi möts av generös takhöjd med infällda spotlights i taket, härligt ljusinsläpp från fönsterpartier som vetter åt öster. Köket är funktionellt med moderna materialval och erbjuder generösa arbetsytor med god skåpförvaring. Sovrummet följer därefter och här finns det plats för säng och nattduksbord. Badrummet är helkaklat och uppdelat med separat wc och dusch. Luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns det plats för soffgrupp, matgrupp samt inredning. Bostaden är belägen på andra våningen och besitter en välplanerad planlösning med praktiska lösningar. Rummets väggar är målade med en behaglig färgsättning. Alldeles utanför bostaden så har föreningen egen uteplats som får nyttjas fritt av medlemmarna. Tittar solen fram ligger stranden eller parken alldeles i närheten. I månadsavgiften om 2365 kr ingår värme, vatten och tv-kanaler (Tele 2). På Liljeholmen bor du i en lugn boendemiljö med närhet till Vätterstranden, staden och precis runt knuten finns parker och natursköna områden med härliga promenadstråk. Detta är ett attraktivt och centralt läge och här bor du även med närhet till caféer, restauranger, bussförbindelser och andra vardagliga bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri!

 • Plus
Traversvägen 25, Månsarp, Jönköpings kommun

Traversvägen 25

Villa
Månsarp, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
4 695 000 kr
146 m²
6 rum

Traversvägen 25 - 146 KVM Låt oss presentera en helt nybyggd villa från Myresjöhus som dessutom är byggd på en av områdets bästa tomter. Huset enligt konceptet "Flyttklart" innebär att ni kan flytta in i huset direkt och börja leva. Samtidigt får ni alla de fördelar i form av garantier och försäkringar som det innebär att bygga nyproducerat. Den stora skillnaden är att ni slipper tänka på osäkerheten kring byggnadskreditiv, byggkostnader, planering och osäkerheten kring din boendekostnad. Huset är på ca 146 kvm med en naturskön tomt om hela 1056 kvm. Traversvägen 25 innefattar ett påkostat hus med generösa ytor för både lilla och stora familjen. Här finns mycket god förvaring i form av stor klädkammare samt separata garderobslösningar. I entréplan faller ljuset in fantastiskt. Här finns generöst kök från HTH som tillsammans med vardagsrummet skapar en social punkt när vänner och familj umgås. Här finns även ett rymligt sovrum samt stilrent badrum. I detta plan finns även separat tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet nås ett trädäck med plats för utemöblemang, grill och blommor. I taket sitter energieffektiva spotlights. Fönster från Elitfönster i industriell stil (3-glas isoler). I nedre plan finns tre rymliga sovrum samt allrum. Här finns även ett generöst badrum i fina materialval samt god förvaring i form av klädkammare. Från allrummet nås huset trädgård med grönskande natur tätt intill. Utvändigt finns altan samt en trädgård om totalt 1056 kvm med naturen i harmonisk övergång. Nu har ni chansen att bli dem första som bor i det här nybyggda huset med 6 rum och kök. Här bor ni underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Ni slipper dessutom fastighetsavgift i 15 år. Låter detta intressant - ta kontakt med oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri så berättar vi mer.

 • Uteplats
Aspåsgatan 20, Bankeryd, Jönköpings kommun

Aspåsgatan 20

Villa
Bankeryd, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 500 000 kr
137 + 23 m²
5 rum
686 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska souterränghus på Aspåsgatan 20 i Bankeryd. Med sina imponerande 137 kvadratmeter boyta och 23 kvadratmeter biyta, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Dess två plan med souterräng ger en unik och funktionell layout som passar både lilla och stora familjen. En av de första saker som slår en är det härliga ljusinsläppet från samtliga väderstreck på entréplan. Det skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Med nyrenoverade ytskikt och nytt kök är inredningen modern och stilren. Samtliga ytskikt är uppdaterade i sovrum, vardagsrum samt kök. Taket är delvis nedsänkt med spotlights. När du kliver in i vardagsrummet kan du inte undgå att märka det inglasade uterummet som ansluter till en öppen balkong. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta. Här finns det flertalet soltimmar att njuta av. Oavsett om det är att läsa en bok, umgås med vänner eller bara ta in den vackra omgivningen, så kommer du att älska denna vackra utomhusyta. Önskar man grilla eller leka på trädgården så väntar en lättskött yta på tomten. Förutom den generösa boytan erbjuder detta hus även ett eget garage, vilket ger bekvämlighet och gott om plats för fordon och förvaring. Läget i Bankeryd är också en stor fördel. Med enkelhet nås centrala delarna av orten samt natur och skola. Ett bekvämt avstånd till skolor och affärer. Samtidigt finns möjligheten att njuta av lugnet och den natursköna omgivningen. Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda eller Danyel Ceylan!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7