Mäklare Ramsin Warda

Ramsin Warda

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun
  • Kommande
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 2
Odengatan 24, Kålgården, Jönköpings kommun, bild 3

Odengatan 24

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 200 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
5 880 kr/mån
33 333 kr/m²

Lägenheten är belägen på andra våningen i huset där varje kvadratmeter är genomtänkt för att ge enastående boendekvalitet. Hallen är välkomnande och bred med god förvaring och avhängning direkt till höger. Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig tillsammans med köket och ljuset faller in så fint. Genomgående vita väggar och ekparkett som löper i hela bostaden. Det ger er en enkel bas att inreda efter. Köket är från Marbodal med vita skåpsluckor, god arbetsyta och maskinell utrustning i rostfritt utförande. I lägenheten finns även tre rymliga sovrum med möjlighet till att skapa eget kontor i det mindre sovrummet. Från det största sovrummet nås lägenhetens inglasade balkong som vetter åt innergården med sydostligt läge. God förvaring med flertalet garderober och klädkammare. Badrummet är en plats för avkoppling med sina helkaklade ytor och moderna detaljer. Här finns egen tvättsektion med tvätt och torktumlare. Ovan finns bänkskiva för avställning. En planlösning som tilltalar både som par och en mindre barnfamilj. Det här området behöver ingen närmare presentation. Det är ett av Jönköpings mest önskvärda områden, och det är inte svårt att förstå varför. Med närheten till parker, sjöar och stadens puls är varje dag en möjlighet till äventyr och njutning. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger inom räckhåll, och oavsett om du föredrar en dag på stranden eller en kväll i centrala Jönköping. Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och livsstil i denna fantastiska lägenhet på Kålgården. Drotten byggdes med hög standard, en tjusig tegelklädd fasad svaras upp med högkvalitativ interiör. Som medlem i föreningen har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Här finns gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till Ramsin Warda - 0704-89 51 21.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västerliden 3C, Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
  • Kommande

Västerliden 3C

Lägenhet
Huskvarna - Västerliden, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Pris saknas
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 543 kr/mån

Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten vilket innebär mindre insyn, fler soltimmar och trevliga vyer att ta del av. Här finns en trea om 66 välplanerade kvadratmeter. Invändigt finns två rymliga sovrum, funktionellt kök i vitt samt luftigt vardagsrum med stort fönsterparti. Från det stora sovrummet nås en inglasad balkong som föreningen renoverat på senare år med öppningsbara fönsterpartier samt rullgardiner. På balkongen finns det plats för möblemang, växtligheter samt el-grill. Badrummet har helkaklade väggar och våtrumsmatta i grå ton på golvet. Här finns även tvättmaskin som medföljer lägenheten. I källaren finns föreningens tvättstuga. I månadsavgiften om 4543 kr ingår värme, vatten, tv och internet (50 mbit/s). Två lägenhetsförråd medföljer bostaden. Bostadsrättsföreningen Majstången är välskött och ekonomiskt stabil. En förening som utfört flertalet stora renoveringar såsom inglasade balkonger, nya fönster, stamrenovering och takrenovering. Läget innebär att du bor med mindre än en kilometer och fem minuter till Huskvarna centrum. På nära håll finner du matvarubutiker, restauranger, vårdcentral och annan handel. Promenaden tar dig bland annat till ICA Kvantum, Pizzeria Majstången, Folkets Park och mycket goda förbindelser både via tåg och buss. Att leva och bo på Västerliden innebär ett lugnt boende med hög bekvämlighet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren Ramsin Warda för mer information - 0704-89 51 21.

  • Balkong
Aspåsgatan 20, Bankeryd, Jönköpings kommun
  • Kommande

Aspåsgatan 20

Villa
Bankeryd, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
3 500 000 kr
137 + 23 m²
5 rum
686 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska souterränghus på Aspåsgatan 20 i Bankeryd. Med sina imponerande 137 kvadratmeter boyta och 23 kvadratmeter biyta, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Dess två plan med souterräng ger en unik och funktionell layout som passar både lilla och stora familjen. En av de första saker som slår en är det härliga ljusinsläppet från samtliga väderstreck på entréplan. Det skapar en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Med nyrenoverade ytskikt och nytt kök är inredningen modern och stilren. Samtliga ytskikt är uppdaterade i sovrum, vardagsrum samt kök. Taket är delvis nedsänkt med spotlights. När du kliver in i vardagsrummet kan du inte undgå att märka det inglasade uterummet som ansluter till en öppen balkong. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta. Här finns det flertalet soltimmar att njuta av. Oavsett om det är att läsa en bok, umgås med vänner eller bara ta in den vackra omgivningen, så kommer du att älska denna vackra utomhusyta. Önskar man grilla eller leka på trädgården så väntar en lättskött yta på tomten. Förutom den generösa boytan erbjuder detta hus även ett eget garage, vilket ger bekvämlighet och gott om plats för fordon och förvaring. Läget i Bankeryd är också en stor fördel. Med enkelhet nås centrala delarna av orten samt natur och skola. Ett bekvämt avstånd till skolor och affärer. Samtidigt finns möjligheten att njuta av lugnet och den natursköna omgivningen. Varmt välkomna med er intresseanmälan till Ramsin Warda eller Danyel Ceylan!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3