Mäklare Danyel Ceylan

Danyel Ceylan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lasarettsgatan 1 C, Väster, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Lasarettsgatan 1 C

Lägenhet
Väster, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
3 788 kr/mån
25 000 kr/m²

Från grunden är denna bostad ombyggd och helrenoverad 2024, ett snyggt och trendigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och reglerbar golvvärme, nytt kök i öppen planlösning med de sociala ytorna och "halvan" som kan nyttjas som ett kontor eller kanske t.o.m som förvaringsutrymme. Genomgående nya golv och väggar. I föreningen finns ett stort garage, en övernattningslägenhet, en föreningslokal och till bostaden hör ett rejält förråd på vinden. Ekonomiskt sett är detta en förening ni och er bank kan känna sig trygg att investera i. Låg belåning tack vare hög amorteringstakt, välskött fastighet där man precis har slutfört fasadrenovering och uppdatering av taket samt god stöttning från den ekonomiska förvaltaren Riksbyggen bäddar för långsiktig trygghet. Brf Hälsans fastighet är belägen mitt i centrala Jönköping vilket innebär smidighet när det kommer till närhet till närservice, restauranger, gym, högskola och kollektivtrafiken. Här bor ni bara ett par hundra meter från centralstationen, ett stenkast från Jönköping University och med direkt närhet till välsorterade matbutiker. Ett riktigt guldläge! Välkomna att uppleva en inflyttningsklar bostad i en av Jönköpings mest välskötta föreningar.

  • Plus
  • Hiss
Tellusgatan 32, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 32, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 32, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 32

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 950 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/5
8 842 kr/mån
18 056 kr/m²

En fyrarummare som med sina 108 kvm och dubbla balkonger sträcker sig runt det nordvästra hörnet av huset. Lägenheten är belägen på första våningen med en komplett utrustningslista, öppen planlösning, två balkonger, två wc och mycket mer som bör upplevas på plats. Kungsängen utlovar natursköna omgivningar och praktisk vardag. Här bor du med närhet till lugna och natursköna kvarter med Bondberget ett stenkast ifrån. Inte nog med det, här bor du i mitten av två världar med fem minuter till Huskvarna centrum åt ena hållet och fem minuter till centrala delarna av Jönköping åt andra hållet. Bussförbindelser och andra kommunikationsmöjligheter gör att du snabbt och smidigt kan ta dig dit du önskar. Livet på Kungsängen ger dig lätt och smidig tillgänglighet till det mest. Dagar då du vill hålla dig nära så finns i de egna kvarteren bland annat ett gym, vårdcentral, en sushi-resturang, enklare livs, frisör och ett café. Lyxigt och bekvämt! Varmt välkomna att uppleva en bostad i toppskick!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Mäster Gudmunds väg 22, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Mäster Gudmunds väg 22

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
1 195 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/2
4 180 kr/mån
27 159 kr/m²

Mysig etta med tillhörande garageplats. Bostaden har ett enastående läge och en magnifik utsikt över Vättern! Belägen i en vacker och ståtlig byggnad mitt på Bymarken, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av historisk charm och moderna materialval. Detta gavelläge ger en känsla av privatliv och rymd, samtidigt som det erbjuder en fin utsikt över sjön Vättern och omgivande natur. Här finns möjlighet att uppleva vackra soluppgångar som färgar himlen och det glittrande vattnet i regnbågens alla färger. Interiören är lika imponerande som omgivningen med bevarade originaldetaljer som ger en unik karaktär till lägenheten. Köket är utrustat med modern utrustning och erbjuder tillräckligt med arbetsyta för matlagning och underhållning. En rejäl bonus är att köparen garanteras en garageplats. Förutom den fantastiska lägenheten har du också tillgång till en härlig trädgård, där du kan njuta av de omgivande vyerna och koppla av med dina grannar. Med ett sådant privilegierat läge har du också närhet till allt som Jönköping har att erbjuda- restauranger, kaféer, shopping och kulturella sevärdheter. Här kan du leva en bekväm och sofistikerad livsstil i en unik och exklusiv miljö. Välkommen på visningen.

  • Premium

Visar alla 3