Nyproduktion

Iris och Gurlis väg 7

Brösarp, Tomelilla kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²
Uteplats
Ja
Avgift
996 kr/mån
Nyproduktion

Du kan nu bli delägare till ett hus på ett fantastiskt läge där det egentligen inte spelar någon roll vilken årstid det är.

Det handlar ju om semester. Ett fritidshus som man äger själv är ett sätt att semestra på, man gillar att snickra och fixa och tycker det är avkoppling. Vi tror att ni kanske tänker lite annorlunda. Ledigt är ledigt, ledigt kan vara att hitta ett nytt trekkingspår. Ledigt kan vara att laga god mat och njuta ett gott vin med vänner. Ledigt kan vara att ta cykeln på taket och ta en helg på Österlen.

Handen på hjärtat, hur många veckor skulle ni nyttjat ett egenägt fritidsboende. Hur många veckor skulle husvagnen stå på förvaring och kosta pengar, eller husbil? Här betalar man för vad man använder helt enkelt. Insatsen är på en angenäm nivå som de flesta av oss kan betala via sparkontot, via belåning av vår permanenta bostad eller genom ett kort lån utan säkerhet.

Din månadsavgift går till underhållet och skötseln av huset. Den täcker alla de fasta och rörliga kostnader som er förening har. Det rullande schemat gör att du får njuta av ditt nya hideaway olika tider på året. En helg med massor av snö eller sköna bad i havet, variationen i veckor gör att du möter ett ”nytt” ställe, en ny årstid, varje år. Du vet långt i förväg vilka veckor du har och kan planera för din egen semester eller för att hyra ut.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Nyproduktion

Kontakt

Conny Knutsson

Bjurfors Nyproduktion
Mäklare Conny Knutsson, Bjurfors Nyproduktion
0706-986634