Mäklare Conny Knutsson

Conny Knutsson

Om mig

Efter flera år inom olika serviceyrken valde Conny att utbilda sig till mäklare och har sedan 2009 förmedlat bostadsrätter och villor i större delen av Skåne. 2016 tog han steget vidare för att möta nya utmaningar och valde helt att fokusera på nyproduktionsmarknaden på Bjurfors Nyproduktion. Han ger dig alltid ett trevligt bemötande och är aldrig nöjd förrän du som kund är nöjd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergatan 20 - 2-1103, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Västergatan 20 - 2-1103

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 550 000 kr
95,2 m²
4 rum
vån 2/5
4 430 kr/mån
26 786 kr/m²

Fyrarummare, fina materialval, öppen planlösning och balkong. Lägenheten ligger i första etappen av Eslövs Terrasser som byggs just nu och har inflyttning från maj 2024. Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt. OBS! Bilderna är från renderingar och visningslägenhet. Ej samma planlösning.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västergatan 20 - lgh 2-1201, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Västergatan 20 - lgh 2-1201

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
995 000 kr
34,6 m²
1 rum
vån 3
2 643 kr/mån
28 757 kr/m²

Enrummare med fina materialval och öppen planlösning. Lägenheten ligger i första etappen av Eslövs Terrasser som byggs just nu och har inflyttning i maj 2024. Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. OBS! Bilderna är från renderingar och visningslägenhet. Ej samma planlösning!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Västergatan 20 - lgh 2-1403, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
 • Tis 27 feb
Västergatan 20 - lgh 2-1403, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun, bild 2
Västergatan 20 - lgh 2-1403, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun, bild 3

Västergatan 20 - lgh 2-1403

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5
3 923 kr/mån
30 128 kr/m²

Trerummare med hörnläge, fina materialval, öppen planlösning och balkong i härligt sydvästläge. Lägenheten ligger i första etappen av Eslövs Terrasser som byggs just nu och har beräknad inflyttning maj 2024. Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt. OBS! Bilderna är från renderingar och visningslägenhet. Ej samma planlösning.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tallygränd, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Tallygränd

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
1 795 000 kr
40 m²
1 rum
2 820 kr/mån
44 875 kr/m²

Välkommen till Oceanbryggans största 1:a om totalt 40 kvm. Här finns det bra med plats för allt du kan tänkas behöva. Fullt utrustat kök med gott om plats för både matbord och vardagsrumsdel. I alkoven får du plats med en säng på 1,20 m bred och i de platsbyggda överskåpen finns det gott om förvaringsutrymme. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i respektive inredningsstil, Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Tallygränd, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Tallygränd

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
4 695 000 kr
104 m²
4 rum
5 829 kr/mån
45 144 kr/m²

Välplanerad fyra med tre sovrum in mot gården. Stora sociala ytor och utgång till balkong i söderläge. Avgift enligt Nordrs räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Tallygränd, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Tallygränd

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
3 795 000 kr
80 m²
3 rum
4 725 kr/mån
47 438 kr/m²

Högkvalitativa material och genomtänkt utformning! En utmärkt lägenheten på havsnära läge med genomgående planlösning. Här erbjuds kök och vardagsrum i social öppen planlösning, med naturlig plats flör soffgrupp och så väl matbord. Härifrån når du balkongen i söder. Rymligt badrum fullutrustat med med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta två stora sovrum på 13 respektive 14 kvm och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Det finns tre inredningsstilar att kostnadsfritt välja mellan. Varje stil inom konceptet är noga designat och genomarbetat för att hålla över tid och samtidigt kännas aktuellt väldigt länge. På projektets hemsida kan du läsa mer om vad som ingår i respektive inredningsstil, Äng, Fjäll och Fjord. Utöver det finns även möjlighet till egna val som du också kan läsa mer om på projektsidan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Carlsgatan 37, Centrum, Malmö kommun

Carlsgatan 37

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 095 000 kr
89 m²
4 rum
vån 9/18
4 898 kr/mån
57 247 kr/m²

4:a med söderbalkong på våning 9 med fri utsikt mot Malmö City. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Välkommen till Cityterrassen! Planerad inflyttning är oktober 2024. (Interiöra bilder från vår visningslägenhet, 3 rok 80 m²)

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Oceanbryggan, Helsingborg, Helsingborg, Helsingborgs kommun
 • 29 lediga bostäder

Oceanbryggan, Helsingborg

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
fr. 1 795 000 kr
34-118 m²
1-4 rum
2 591 kr/mån

Oceanbryggan i Helsingborg är boendet för dig som söker livskvalitet utöver det förväntande med arkitektur som sticker ut. Du bor minst sagt havsnära på en pir med Öresund precis utanför fönstret. I den nya stadsdelen som växer fram i det gamla industriområdet vid hamnen finns allt du kan önska dig i form av restauranger, förskola och butiker. Här bor du mellan stad och sund i ett hållbart boende där varje detalj är vald med omsorg.

 • Nybyggnadsprojekt
Kv Salt, null, Landskrona kommun
 • 12 lediga bostäder

Kv Salt

Radhus
Landskrona kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 4 495 000 kr
120 m²
5 rum
7 565 kr/mån

Kv. Salt i Borstahusen – 12 radhus med semesterkänsla hemma Wästbygg bjuder på halva avgiften under 2 år! 3 782 kr/månad (drift tillkommer). Drömmer du om att bo vid havet? Nu planerar vi för fullt för 12 radhus i bostadsrättsform med omsorgsfull arkitektur i tegel och trä i varma toner. Här kan du bo havsnära med by- och semesterkänsla året runt och nyttja dygnets soltimmar på allra bästa sätt. Hoppa i badrocken direkt på morgonen för ett tidigt dopp, kitesurfa, golfa, kajakpaddla, jogga eller ta en promenad precis när andan faller på. Varför inte ta en tur med din SUP när havet ligger alldeles spegelblankt i solnedgången? Här ligger allt nära! Ytorna i kvarteret Salt är öppna och praktiska med generösa ljusinsläpp. Alla radhusen är kvadratsmarta på cirka 120 kvm. På nedanvåningen hittar du alla sociala ytor med en köksö i anslutning till kök och vardagsrum samt möjlighet till två matplatser. Luftigt och ljust! Här finns även ett rymligt badrum och en separat tvättstuga i anslutning till entréen. Här ges också möjlighet till ett extra sovrum. På ovanvåningen ligger tre sovrum och ett allrum, som kan göras om till ett fjärde sovrum om man vill. Här finns ytterligare ett badrum med möjlighet till badkar. Materialen är tidlösa och moderna. Trädgården blir din egen lilla lummiga oas med stenlagd uteplats, gräspartier och förråd. På framsidan av huset finns möjlighet till två parkeringsplatser. Vi har förberett för solceller och laddstolpe. Om Borstahusen I Norra Borstahusen möts toppmodern bebyggelse och pittoreska gatuhus ett stenkast från havet. Platsen har närhet till det som gör livet gott att leva – havet, naturen och staden. Här, mitt i den expansiva Öresundsregionen finns tillgång till mycket som du kan ha glädje av: - Småbåtshamn med seglarklubb - Restaurang och konsthallen Pumphuset med fantastisk mat - En av Sveriges bästa golfbanor med intilliggande kvarteret Erikstorp med flera restauranger - En förstklassig camping med spa - Internationella Engelska Skolan som är grundskola från klass F-9 - Borstahusens Idrottsplats - Bra kommunikationer för pendling till andra städer

 • Nybyggnadsprojekt
Kompassgatan 8, Borstahusen, Landskrona kommun

Kompassgatan 8

Radhus
Borstahusen, Landskrona kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 495 000 kr
120 m²
5 rum
7 565 kr/mån
37 458 kr/m²

Kv. Salt i Borstahusen – 12 radhus med semesterkänsla hemma Wästbygg bjuder på halva avgiften under 2 år! 3 782 kr/månad (drift tillkommer). Drömmer du om att bo vid havet? Nu planerar vi för fullt för 12 radhus i bostadsrättsform med omsorgsfull arkitektur i tegel och trä i varma toner. Här kan du bo havsnära med by- och semesterkänsla året runt och nyttja dygnets soltimmar på allra bästa sätt. Hoppa i badrocken direkt på morgonen för ett tidigt dopp, kitesurfa, golfa, kajakpaddla, jogga eller ta en promenad precis när andan faller på. Varför inte ta en tur med din SUP när havet ligger alldeles spegelblankt i solnedgången? Här ligger allt nära! Ytorna i kvarteret Salt är öppna och praktiska med generösa ljusinsläpp. Alla radhusen är kvadratsmarta på cirka 120 kvm. På nedanvåningen hittar du alla sociala ytor med en köksö i anslutning till kök och vardagsrum samt möjlighet till två matplatser. Luftigt och ljust! Här finns även ett rymligt badrum och en separat tvättstuga i anslutning till entréen. Här ges också möjlighet till ett extra sovrum. På ovanvåningen ligger tre sovrum och ett allrum, som kan göras om till ett fjärde sovrum om man vill. Här finns ytterligare ett badrum med möjlighet till badkar. Materialen är tidlösa och moderna. Trädgården blir din egen lilla lummiga oas med stenlagd uteplats, gräspartier och förråd. På framsidan av huset finns möjlighet till två parkeringsplatser. Vi har förberett för solceller och laddstolpe. Om Borstahusen I Norra Borstahusen möts toppmodern bebyggelse och pittoreska gatuhus ett stenkast från havet. Platsen har närhet till det som gör livet gott att leva – havet, naturen och staden. Här, mitt i den expansiva Öresundsregionen finns tillgång till mycket som du kan ha glädje av: - Småbåtshamn med seglarklubb - Restaurang och konsthallen Pumphuset med fantastisk mat - En av Sveriges bästa golfbanor med intilliggande kvarteret Erikstorp med flera restauranger - En förstklassig camping med spa - Internationella Engelska Skolan som är grundskola från klass F-9 - Borstahusens Idrottsplats - Bra kommunikationer för pendling till andra städer

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västra Torvängsvägen 11, Skegrie, Trelleborgs kommun

Västra Torvängsvägen 11

Villa
Skegrie, Trelleborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 350 000 kr
135 m²
5 rum
5 745 kr/mån

Nyproducerat Brf-hus med både solceller och laddstolpe. Här har vi ett hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, sober putsad fasad med moderna stora fönsterpartier. Genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på nedre plan, konvektorer på övre plan, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västergatan 18, Eslöv, Eslövs kommun

Västergatan 18

Lägenhet
Eslöv, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
1 495 000 kr
45,6 m²
2 rum
vån 1/3
2 967 kr/mån
32 785 kr/m²

Välplanerad tvårummare med stor uteplats och genomgående fina materialval. Lägenheten ligger i första etappen av Eslövs Terrasser som byggs just nu där vi i november kan visa upp en visningslägenhet i projektet. Beräknad inflyttning mars 2024. Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Många har dessutom ljus från ytterligare ett håll. På sådana sätt gör vi så att livet inne i huset blir så bra som möjligt. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Repslagaregatan 15, Eslöv, Eslövs kommun

Repslagaregatan 15

Lägenhet
Eslöv, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 250 000 kr
68,6 m²
3 rum
vån 2/3
3 979 kr/mån
32 799 kr/m²

Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Många har dessutom ljus från ytterligare ett håll. På sådana sätt gör vi så att livet inne i huset blir så bra som möjligt. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västra Torvängsvägen 2, Skegrie, Trelleborgs kommun

Västra Torvängsvägen 2

Villa
Skegrie, Trelleborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 450 000 kr
120 m²
5 rum
5 385 kr/mån

Inflyttningsklar nyproduktion! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, sober putsad fasad med moderna stora fönsterpartier. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på nedre plan, konvektorer på övre plan, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. OBS! - Solcellspaneler från NIBE ingår kostnadsfritt som täcker en stor del av ditt årliga energibehov. - Bostadsrättsförening med låg belåning som borgar för långsiktig ekonomisk hållbarhet. - Inflyttningsklar

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Västra Torvängsvägen 1, Skegrie, Trelleborgs kommun

Västra Torvängsvägen 1

Villa
Skegrie, Trelleborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
5 745 kr/mån

Nu finns chansen att köpa ett av de populära bostadsrättshusen som nu byggs på Torvängen. Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, sober putsad fasad med moderna stora fönsterpartier. Genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på nedre plan, konvektorer på övre plan, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. - Solcellspaneler från NIBE täcker en stor del av ditt årliga energibehov. - Bostadsrättsförening med låg belåning som borgar för långsiktig ekonomisk hållbarhet. - Inflyttningsklart

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Carlsgatan 29A, City, Malmö kommun

Carlsgatan 29A

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 14/16
4 566 kr/mån
68 261 kr/m²

3:a med söderbalkong på 14 våningen och fri utsikt mot kanalen och Malmö City. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Välkommen till Cityterrassen! Planerad inflyttning är Oktober 2024.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Carlsgatan 35, City, Malmö kommun

Carlsgatan 35

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/18
3 321 kr/mån
53 611 kr/m²

Välplanerad gaveltvåa med stor balkong och hög standard. I Cityterrassen har du kommunikation och stadspuls runt knuten men samtidigt kan du njuta av lugnet och bekvämligheter som huset erbjuder. Gemensam takterrass, övernattningslägenhet, eget garage samt bilpool och cykelpool är bara några av fördelarna i Cityterrassen. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde beräknat till Q3 2024. Välkommen till Cityterrassen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Panghus Brf Torvängen - Skegrie, null, Trelleborgs kommun

Panghus Brf Torvängen - Skegrie

Villa
Trelleborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 3 450 000 kr
120 m²
5 rum
5 385 kr/mån

Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga med solcellspaneler och BRF med låg belåning! Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär, sober putsad fasad med moderna stora fönsterpartier. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. vattenburen golvvärme på nedre plan, konvektorer på övre plan, stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. Husen är ritade av, en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. OBS - Solcellspaneler från NIBE ingår kostnadsfritt som täcker en stor del av ditt årliga energibehov. - Bostadsrättsförening med låg belåning som borgar för långsiktig ekonomisk hållbarhet. - Inflyttning beräknad januari 2024

 • Nybyggnadsprojekt
Carlsgatan 39, Centrum, Malmö kommun

Carlsgatan 39

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 7/18
4 119 kr/mån
85 035 kr/m²

34 m² privat terrass med söderläge och fri utsikt mot innerstan. Välplanerade kvadrat på 7:e våningen med hög standard och utvalda materialval. Dessutom; Garage under gården, bilpool, cykelpool, stor gemensam takterrass och övernattningslägenhet. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde beräknat till oktober 2024. Välkommen till Cityterrassen!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Eslövs Terrasser 2 - Repslagaregatan, Eslöv - Centralt, Eslövs kommun

Eslövs Terrasser 2 - Repslagaregatan

Lägenhet
Eslöv - Centralt, Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 950 000 kr
98,6 m²
4 rum
vån 3/8
4 945 kr/mån
29 919 kr/m²

Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Många har dessutom ljus från ytterligare ett håll. På sådana sätt gör vi så att livet inne i huset blir så bra som möjligt. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Carlsgatan 33, Centralstationen, Malmö kommun

Carlsgatan 33

Radhus
Centralstationen, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
6 595 000 kr
140,5 m²
4 rum
vån 3/7
7 256 kr/mån
46 940 kr/m²

Stadsradhus i city med både balkong och uteplats! Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Välkommen till Cityterrassen! Planerad inflyttning är oktober 2024.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Repslagaregatan, null, Eslövs kommun

Repslagaregatan

Lägenhet
Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
4 282 kr/mån
31 987 kr/m²

Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Många har dessutom ljus från ytterligare ett håll. På sådana sätt gör vi så att livet inne i huset blir så bra som möjligt. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Eslövs Terrasser 2, null, Eslövs kommun

Eslövs Terrasser 2

Lägenhet
Eslövs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 1 075 000 kr
34,6-102 m²
1-4 rum
2 885 kr/mån

Mitt i centrala Eslöv, bland stadens vackra tegelhus, ligger Eslövs terrasser. En serie nya bostadskvarter som passar in i formen av den gamla stenstaden. Husen har alla varierande höjd och karaktäriseras av sina stora träklädda balkonger och generösa glaspartier. På varje hus finns en takterrass med gemensamma uteplatser och växtlighet. Eftersom husen har olika höjd kan flera lägenheter också få privata uteplatser på anslutande tak. Lägenheterna är praktiskt indelade med stora sociala ytor runt kök och vardagsrum. De stora balkongerna blir en viktig del av de sociala ytorna. Tack vare de breda glasdörrarna kan gränsen mellan balkong och vardagsrum ibland suddas ut. Husets samtliga lägenheter som är större än två rum är genomgående från gata till gård. Många har dessutom ljus från ytterligare ett håll. På sådana sätt gör vi så att livet inne i huset blir så bra som möjligt. Eslövs terrasser – något alldeles speciellt.

 • Nybyggnadsprojekt
Wästbygg Cityterrassen, null, Malmö kommun

Wästbygg Cityterrassen

Lägenhet
Malmö kommun
fr. 2 895 000 kr
54-140,5 m²
2-4 rum
3 321 kr/mån

Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde beräknat till sommar 2024. Välkommen till Cityterrassen!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24