Hållsta 265

Hållsta, Östersund Se på karta

1 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
3 180 m²
Byggår
1952
Driftkostnad
17 000 kr/år
Antal besök
14 067
Dagar på Hemnet
21

Välkommen till underbara Hållsta 265. Här erbjuds ni ett fräscht vinterbonat fritidshus på strandtomt. Tänk dig att vakna en solig sommarmorgon och ta ett dopp i den härliga Hållstasjön som start på dagen. Ett modernt fritidshus med alla bekvämligheter som önskas och mycket goda utrymmen för gäster. Här bor man lika bra på sin lediga tid som om man väljer att bo här permanent. Bostadshus om tre rum, garage med gästrum och sjöstuga med två rum. Vid den badvänliga strandkanten får båten plats som ger er möjlighet till härliga turer och fiske i en fiskrik sjö.

Det välplanerade bostadshuset har härliga fönstersättningar mot vattnet och här finns ett ljust kök från IKEA som renoverades så sent som 2018 och är perfekt för den matlagningsintresserade. Stort socialt allrum med braskamin och härliga utrymmen till umgänge. Två sovrum. Fräscht badrum med dusch. Stor solig altan som binder ihop bostadshus med gästrum/garage. Den uppväxta och trivsamma tomten erbjuder ett härligt solläge under hela dagen och nere vid vattnet finns en trivsam sjöstuga med allrum och sovrum där gäster trivs. På fastigheten finns 3-kammarbrunn, fiber är installerat och det är en djupborrad vattenbrunn. På tomten finns grillplats, matkällare och ett enklare förråd. Boendet passar mycket väl för dig som vill bo året runt.

Hållsta är en trivsam by med bra pendlingsläge precis invid Hållstasjön och härifrån är det endast 25 min till Östersund och knappt 10 min till Brunflo blir det inte bättre

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB