Storsjömäklarna AB

Storsjömäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tennisvägen 17, Odensala, Östersunds kommun

Tennisvägen 17

Lägenhet
Odensala, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 700 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 718 kr/mån
26 154 kr/m²

Egen ingång i markplan, inglasad altan och helt i toppskick! Dessutom ingår både bredband och carport utrustad med elbilsladdare/motorvärmare, i månadsavgiften så vad mer kan man önska? Tag chansen att förvärva denna 3:a som bara är att flytta in och börja trivas i. Lägenhetens 65 kvm är smart fördelade på kök och vardagsrum i öppen planlösning, två bra sovrum samt ett badrum med tvättmöjligheter. Genomgående ekparkett med golvvärme i rummen, badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Vitmålade väggar bortsett från ett sovrum där väggarna går i varmgrått. Välskött förening som ligger i framkant då uppvärmning sker via bergvärme, elbilsladdare finns i varje carport och en nyligen installerad solcellsanläggning kommer generera inkomster till föreningen! Tag chansen och förvärva denna pärla, du har gott om tid att planera din flytt då tillträde är i maj-24.

 • Uteplats
Gräftåvallsvägen 20, Gräftåvallen, Bergs kommun

Gräftåvallsvägen 20

Fritidshus
Gräftåvallen, Bergs kommun
Storsjömäklarna AB
1 900 000 kr
70 + 33 m²
3 rum
1 605 m² tomt

Varmt välkomna till denna trivsamma fritidsfastighet med två stugor med separat bastubyggnad i härliga och barnvänliga Gräftåvallen. Här bor man med ett suveränt läge nära slalombacken samt restaurang och affär. Bättre än såhär blir det inte! Välkommen in i den rymliga hallen där man tänkt på det praktiska gällande vinterns ytterkläder. Från hallen nås det nya rymliga badrummet med tvättmaskin. I en öppen planlösning går man mellan vardagsrum, kök och matplats vilket skapar en härlig plats att umgås på. I det nyrenoverade köket finns den gamla charmen med fungerande vedspis bevarad och i vardagsrummet värmer den öppna spisen med insats gott efter en dag i skidbacken. Två sovrum med med totalt 6 bäddar. Stugan har under senare år byggts ut och i samband med det blev det nya ytskikt i största delen av stugan samt ny hall, nytt badrum och ny matplats. Huset har en genomgående och harmonisk stil. Den stora altanen med intilliggande grillplats lämpar sig utmärkt för en egen afterski. Hopbyggt med altanen ligger den härliga bastubyggnaden med vedeldad bastu - precis som det ska vara i fjällen! Under 2021 uppfördes ett Attefallshus på fastigheten som är fullt utrustat med kök, badrum, allrum, sovrum och sovloft. Perfekt fastighet för den stora familjen! Från tomten går en stig genom skogen så man lätt tar sig till backen och värdshuset. I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur, åka längdskidor i välpreparerade spår eller varför inte ta ett åk i backen. Gräftåvallens spårsystem omfattar totalt 45 km preparerade längdspår. På Storgräftåns fäbodvall finns ett barnspår, ca 800 m, där föräldrar och barn kan träna tillsammans i skidleken. Elljusspår finns på en sträcka om 5 km. Det finns välskötta skoterleder och det är bara 200 meter till restaurang och affär. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil.

Nyponvägen 22, Odensala, Östersunds kommun

Nyponvägen 22

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 400 000 kr
78 + 14 m²
4 rum
669 m² tomt

Med ett bra solläge och hörntomt finns denna villa i modell mindre på lugn gata i populära Odensala! Den ursprungliga boarean på 78 kvm att fått ett tillägg med ett 14 kvm stort vinterbonat uterum med fönster som vetter ut mot trädgården. Huset har alla förutsättningar att bli ett fint hem för den mindre familjen med bergvärme på plats och fiber finns i gatan. Ytskikten börjar bli till åren så det finns utrymme för att själv få till de färger och material man önskar. Förutom ett rymligt kök finns två sovrum, ett badrum, vardagsrum och uterum. Garage med nyare port samt flera förråd för att ha nära tillgång till alla sina ägodelar. Tomten är fin med buskar och träd, samt ett litet lusthus. Bra läge med hörntomt, och nära till lekpark, skola och aktiviteter. Mataffär finns i området och det är inte långt till Lillänge köpcenter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende. Östersund finns på bekvämt avstånd, vare sig du nyttjar bil, buss eller cykel. Varmt välkommen att boka din visningstid!

Storågränd 22A, Torvalla/Fjällmon, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Storågränd 22A

Lägenhet
Torvalla/Fjällmon, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
850 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 886 kr/mån
12 230 kr/m²

Egen ingång och uteplats gör att du får en riktig radhuskänsla i denna rymliga 2:a. På lugnt och trivsamt område med närhet till såväl grönområden till allmän service är det lätt att trivas. Lägenhetens nästan 70 kvm är fördelade på hall, kök, vardagsrum, sovrum samt klädkammare. Från vardagsrummet nås altanen med plats för utemöblerna och grillen. Gott om förvaring finns i både klädkammare och ett stort förråd alldeles utanför bostaden. Välskött och engagerad förening där medlemmarna har tillgång till gym, vallabod, övernattningsrum och kvarterslokal. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Näsvägen 6, Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Näsvägen 6

Lägenhet
Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 495 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
3 304 kr/mån
24 508 kr/m²

Söker du en 3:a med låg avgift, högt i tak och med gångavstånd till stadskärnan? Rymd, ljus och charm präglar denna mysiga lägenhet som med sin generösa takhöjd och ljusinsläpp från tre håll känns större än på pappret. Dessutom är lägenheten stilren och bara att flytta in i och börja trivas. Privat och lummigt läge med villaliknande trädgård och fönster utan direkt insyn ger känslan av att bo längre från centrum än man verkligen gör. Här bor ni ett stenkast från det mesta såsom mataffär, restauranger, busshållplats och gångbron som tar er över till Badhusparken och Östersunds stadskärna. Mycket trivsam och familjär förening med 6 bostadsrätter där beslutsvägarna är korta och inflytandet stort. Till lägenheten hör två förråd varav ena är på ca 13 kvm vilket underlättar förvaringen. En parkeringsplats med motorvärmare finns för en köpare att överta vid behov. Missa inte denna pärla!

 • Balkong
Gränsvägen 8, Trångsviken, Krokoms kommun
 • Budgivning pågår

Gränsvägen 8

Villa
Trångsviken, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
1 850 000 kr
78 + 20 m²
4 rum
2 480 m² tomt

Mitt emellan Åre och Östersund, på stor tomt och med gott om garageutrymmen för bilarna och skotrarna ligger Gränsvägen 8. Ett privat läge intill skogen gör det både barn- och djurvänligt. Villan har två plan samt källare och värms upp via bergvärme, vedpannna samt el och har därför låg energiförbrukning. Det strategiska läget gör det smidigt för dig som vill pendla till Östersund eller Åre, det är goda buss- och tågförbindelser åt båda hållen. Fiber ska dras in under hösten så för dig som arbetar hemifrån är det ett tillfälle att bosätta dig på lugnt läge med naturen som granne.

Ytterån 643, Ytterån, Krokoms kommun
 • Idag kl 18:30

Ytterån 643

Gård/Skog
Ytterån, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
3 895 000 kr
170 m²
5 rum
5 ha tomt

Nöjet är helt på vår sida när vi presenterar denna charmiga gård i trivsamma Ytterån. Här finns oanade möjligheter med stall och betesmark. Med ett fantastiskt läge och en hänförande utsikt över landskapet och vattnet blir det inte bättre! På fastigheten finns ett rymligt boningshus, en äldre timmerlada, ett stort förråd och en ladugård som är inredd med fem boxar, snickarbod och ett kallgarage. Dessutom finns drygt 5 ha mark fördelat på skogsmark och betesmark. Nuvarande ägare har haft höns. Boningshuset har genomgått större renoveringar de senaste två åren och bjuder på ett entréplan med sällskapsutrymmen och ett övre plan med flertalet rum. Husets entréplan har ett rymligt och välutrustat kök i lantlig stil med stor köksö som rymmer förvaring samt två spishällar, dubbla diskhoar och ett rymligt hörnskafferi. I anslutning finns matrummet som rymmer matbord för det större sällskapet och härifrån nås även den stora altanen där både utemöbler, grill och krukväxter får plats. Härifrån har man också en vacker vy mot vattnet. Vidare in i vardagsrummet hittar ni en braskamin från Handöl som värmer gott och en av väggarna är klädd i en grå vädersliten panel som ger en extra dimension till rummet. I entréplanet finns även en stor och praktisk hall, nyrenoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare. På det övre planet finns två allrum varav ett har högt i tak och synliga takåsar, två rejäla sovrum varav ett har en vacker kakelugn och det andra klädkammare, två ombyggda kattvindar som tjänar som mindre sovrum samt en mindre toalett. Här finns även en rejäl balkong där du har vacker utsikt och uppsikt över gården. Ladugården har gjutet betonggolv och här finns fem boxar för mindre hästar installerade, snickarbod med plats för verktygen och ett kallgarage där bilen får plats. Plåtförrådet rymmer en traktor, båt, husvagn eller husbil och i timmerladan finns rejält med kluven björkved som ingår i försäljningen. På gården finns även pumphus och lekstuga. Ytterån är en trivsam by belägen väster om Östersund på väg mot Åre, I en vik av Storsjön med Alsensjön angränsande på andra sidan. Från Ytterån finns goda bussförbindelser och det är bekvämt pendlingsavstånd från Östersund. Det finns restauranger, bensinmack med bra utbud, glasscafé sommartid samt MusOlles Museum med hembygdsgård. Närmaste skola är Trångsviken alternativt Nälden och Krokom, det finns en förskola i byn. Med endast 30 minuters bilfärd till Östersund är detta ett perfekt läge för de som vill leva livet på landet fast ändå ha närheten till stadspulsen. För de hästintresserade är det dessutom ett strategiskt läge med tanke på närheten till Wången i Alsen, en av hästnäringens riksanläggningar. För den som gillar skidåkning är det ca 50 min till Åre och ca 45 min till Bydalen. Ta tillfället i akt och bli ägare till en helt underbar gård och ett rikt liv på landet!

 • Plus
Gröna gränd 15, Centralt, Östersunds kommun
Gröna gränd 15, Centralt, Östersunds kommun, bild 2
Gröna gränd 15, Centralt, Östersunds kommun, bild 3

Gröna gränd 15

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 275 000 kr
86,5 m²
2.5 rum
vån 1/2
6 529 kr/mån
14 740 kr/m²

Varmt välkomna till Gröna gränd och denna trivsamma lägenhet i etage. Med närhet till centrum, inglasad balkong och möjlighet till att disponera en mindre uteplats blir det inte bättre! I markplan har ni entré och även möjlighet att disponera en mindre uteplats. I entréplanet finns en hall och ett förråd på 4 kvm som erbjuder förvaring. En trappa upp har ni kök, vardagsrum, badrum och två sovrum varav ett har tillgång till klädkammare. Från köket nås den inglasade balkongen som rymmer både utemöbler och krukväxter. Här sitter man gärna och avnjuter en kopp kaffe i goda vänners sällskap. Planlösningen är öppen och lägenheten känns ljus och trivsam. Föreningen har bl.a. investerat i solceller och bredband ingår i avgiften. Om en köpare önskar parkering så kommer det att finnas möjlighet till det enligt föreningen. Tvättstuga och förråd finns att disponera i källarplanet. Ta chansen att bli ägare till denna trevliga lägenhet med bara några minuter från centrum!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Grönängevägen 29, Dvärsätt, Krokoms kommun

Grönängevägen 29

Radhus
Dvärsätt, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
3 390 000 kr
119 + 27 m²
5 rum
409 m² tomt

Påkostat boende med strandnära läge i barnvänligt område där ni har närhet till förskolan som ligger i samma kvarter. Mycket trevligt parhus som erbjuder två badrum av hög kvalité samt ett fantastiskt inglasat uterum som nyttjas under hela året för trevliga sammankomster med både släkt och vänner. Uterummet har skjutbara glaspartier till den härliga altanen som har plats för både loungemöbel och solstolar. Modernt kök med gott om förvaringsutrymmen. Här ryms ett stort köksbord. Trivsamt renoverat vardagsrum som har utgång till det härliga uterummet. På entréplanet finns även ett modernt renoverat badrum kombinerat med tvättstuga, ett sovrum samt en praktisk hall med klinker och golvvärme. Övre plan har två rymliga sovrum, kontor och ett nyrenoverat badrum med hög standard. Vidbyggt isolerat garage med praktisk förrådsdel. Här bor ni i ett mycket populärt område med gångavstånd till flera förskolor, hamnområden och badplats. I närheten av bostadsområdet finns trevlig golfbana. I Dvärsätt finns också skola årskurs F-6 och närbutik. Krokom som är centralort i kommunen ligger inom 5 minuters bilväg och Östersund nås på ungefär 15 minuter. Det finns bra bussförbindelser till båda orterna.

 • Plus
Sigurds Väg 7, Valla, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Sigurds Väg 7

Villa
Valla, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
3 250 000 kr
110 + 108 m²
6 rum
652 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna välbevarade 70-talsvilla i barnvänliga Valla där ni har närhet till det mesta. Bostadshus med stora sällskapsutrymmen för trevlig samvaro och en härlig välskött uppvuxen trädgårdtomt med bra solvärde. Här kan ni njuta av lugnet och koppla av med familj och vänner. Härligt kök i retrostil där skåp och stommar är i original, så även den fantastiska tapet i rödblommigt som klär väggarna runt matplatsen. Härligt solgula skåp och lådor med bardel med överskåp som ger gott om förvaringsutrymmen. Köket har utgång till altan under tak som har eftermiddagssol. Vardagsrum med generösa fönsterpartier mot den grönskande trädgårdstomten. På entréplanet finns tre rymliga sovrum med gott om plats för lek och förvaring. Nyrenoverat badrum med dusch, samt en mindre gästtoalett. Stor hall med bra utrymme för ytterkläder och förvaring. Källarplanet har har gillestuga med en öppen spis som bidrar till avkoppling vid den sprakande brasan. Här finns också det sista sovrummet alternativt gästrummet. Avdelningen innanför rymmer tvättavdelning som har en extra duschhörna, stort förrådsrum, matkällare och flera praktiska förvaringsutrymmen. Från källaren når man via källartrappan garaget. Taket är omlagt och tilläggsisolerat och flertalet av golvet samt badrummet är nytt från 2019. Här bor ni populärt lugnt område där allt som underlättar vardagen finns inom bekvämt avstånd. En förskola ligger i närområdet och är väldigt uppskattad. Vid Valla centrum finns skola årskurs F-9. Här bor ni med strategiskt avstånd till Östersunds centrum, Frösö park och flygplatsen. I Valla mot Frösö kyrka finns många trevliga vandringsleder. Bra bussförbindelser till stadskärnan.

Åflo 339, Kaxås, Krokoms kommun

Åflo 339

Fritidshus
Kaxås, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
795 000 kr
38 m²
2 rum
1 590 m² tomt

Välkomna till denna pärla i Kaxåsbygden! Detta är en helt avskild och skyddad plats att varva ner från vardagsstressen och njuta av lugnet och naturen. Här kan man sitta och lyssna på vattnet som porlar i ån och se fisken som vakar, alternativt kan ett svalkande bad eller en svamptur i skogen också vara exempel på dagsaktiviteter. För den jaktintresserade finns fjällen med fågel och småviltsjakt inom närhåll, och för den fiskeintresserade kan fisken inte finnas närmare än i ån utanför dörren. På vintern kan man ta skotern ut på fjället och uppleva den jämtländska naturen i sin vita skrud. Fina skoterleder tar en tex till vackra Jänsmässholmen. Stugan har efter genomgående renovering fått ny el, nytt kök, nya golv, nya ytskikt och nya platsbyggda sängar. Här är inflyttningsklart då möbler ingår i köpet. I stugan finner ni sovrum, kök och storstuga i öppen planlösning och tvättrum. På tomten finns ett gulligt och uppfräschat dass med fönster mot ån. Ett fint gästrum med panelväggar och ett förråd finns i separat byggnad. Här är inflyttningsklart då de flesta av inventarierna ingår. Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Björkvägen 1, Strömsund, Strömsunds kommun
 • Tor 12 okt kl 12:00
Björkvägen 1, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 2
Björkvägen 1, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 3

Björkvägen 1

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Storsjömäklarna AB
550 000 kr
79 + 79 m²
5 rum
1 725 m² tomt

På en stor hörntomt hittar ni denna enplansvilla med källare. Tomten är lummig och grön samt har ett växthus och förråd på baksidan av huset. Vid den grusade infarten finns ett garage. Entréplanet rymmer två sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Härifrån nås även den inglasade altanen. Källarplanet rymmer en gillestuga med täljstenskamin, sovrum, duschrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. I trädgården växer både körsbärsträd och äppelträd. Bor man i Strömsund är det nära till service. Inom 15 minuters promenad finns både förskola och grundskola för f-6 och inom ca 20 minuters promenad finns gymnasium och centrum med allt det har att erbjuda. I närområdet finns ICA-butik på gångavstånd. Välkommen på visning!

 • Premium
Ängevägen 20, Brunflo, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Ängevägen 20

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
550 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 010 kr/mån
8 527 kr/m²

Utan trappsteg och med uteplats som har en grönskande utsikt kan jag nu presentera en välskött och rymlig tvårumslägenhet på lugn gata i Brunflo! Det finns ett stort kök med nymålade luckor, nytapetserade väggar och utbytta bänkskivor som erbjuder bra plats både för matlagning och matplats. Samma laminatgolv som finns i köket återkommer även i det stora vardagsrummet och i sovrummet. Från sovrummet finns utgången till uteplatsen som har utsikt mot gångstig och ett litet skogsparti. På altanen njuter man av solen från mitt på dagen och hela eftermiddagen/kvällen. I badrummet finns allt som behövs och tvättstugan hittar ni i samma våningsplan som lägenheten! Riksbyggen Brunflohus nr 3 är en stabil förening med tillgång gemensam samlingslokal, cykelförråd, mek/tvätthall och bagarstuga. Området ligger lugnt till, men med direkt närhet till Hälsocentralen och centrala Brunflo en kort promenad därifrån. Till denna lägenhet finns förrådet och den närmaste tvättstugan i samma korridor som den egna entrédörren, vilket är mycket smidigt, särskilt vintertid! Varmt välkommen till ett riktigt bekvämt boende!

 • Uteplats
Boberg 107, Ammerån, Ragunda kommun
 • Budgivning pågår

Boberg 107

Villa
Ammerån, Ragunda kommun
Storsjömäklarna AB
395 000 kr
68 m²
3 rum
6,3 ha tomt

Här finns en plats på landet som ger dig tillgång till 6 ha mark i ett skifte, jakträtt, ett charmigt litet hus och en ladugård alldeles lagom stor att ta hand om. Antingen så fortsätter du nyttja det som ett enkelt fritidsboende och tillflyktsort, eller så förvandlar du det till ett året-runt ställe efter dina egna idéer och önskemål. Bostadshuset är i äldre standard och har en liten hall, kök, vardagsrum ett litet kontor och badrum. På övervåningen finns en hall, två sovrum samt två alkover. Det finns även en källardel med inkommande vatten och tvättstuga, samt en matkällare. Det finns en ladugård på nätta 84 kvm, med en tidigare bagarstuga (bakugn aldrig använd av säljare), snickarbod och stege upp till logen. Förråd och vedbod i den bortre delen av ladugården och vidbyggt finns ett gammalt utedass, numera förråd och ett trådgårdsförråd. Fastigheten säljs med inventarier, med undantag för vissa personliga saker. Detta inkluderar möbler, med också verktyg, redskap, gräsklippare och en plastbåt med motor (testad 2022). Av den anledningen kommer inte flyttstädning att utföras. Förvärvstillstånd krävs vid köp av juridisk person eller privatperson som ej redan är bosatt i Ragunda kommuns glesbygdsområde. Gården ligger strax utanför Boberg, intill landsvägen mellan Överammer och Hammerdal. Fin gårdsbild och åkermark, bete och skog i direkt anslutning till byggnaderna. Det är i direkt närhet till Ammeråns fina fiskevatten, och en liten båt med motor kommer att ingå i köpet. Det är cirka 4 mil till service, antingen i Stugun eller Hammerdal. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Häggdalstorpet 409, Brunflo, Östersunds kommun
 • Tor 5 okt kl 16:30

Häggdalstorpet 409

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 800 000 kr
110 m²
4 rum
2 547 m² tomt

Välkomna till detta mycket välrenoverade bostadshus där varje detalj är omsorgsfullt planerad och hantverksmässigt utfört. Här har ni moderna lösningar med vackra detaljer och en komfort som ger en trivsam miljö att vistas i och dessutom ger fastighetsägaren mycket låga driftskostnader. Nytt fantastiskt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum där ni har stor utrymmen för både släkt och vänner. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matrummet har plats för ett rejält matbord där ni samlas för trevliga middagar och kan ha ett socialt umgänge med kocken i köket. Centrerat mellan vardagsrum och matrum finns en kakelugn som sprider en härlig värme. Utgång till en soldränkt altan med spabad för trevlig avkoppling. På entréplanet finns också en rymlig hall med golvvärme och ett nyrenoverat badrum med mycket hög standard. Hela golvkonstruktionen är omgjord och har nya golvåsar och isolering. Övre plan har två rymliga sovrum och en toalett med vackra detaljer. Huset är tilläggsisolerat och ny ytterpanel. Nya 3-glasfönster i hela bostadshuset ger en mycket behaglig känsla samt plåttak i bra skick. Förberett för nytt garage med gjuten betongplatta med kulvert till bostadshuset. Klart för färdigställande. Här bor ni med närhet till Brunflo centrala delar som har mycket bra allmän service. Här finns flera matbutiker, hälsocentral, idrottsplats med badhus och hockeyarena.

 • Plus
Samuel permans gata 20A, Karlslund, Östersunds kommun
 • Idag kl 17:00

Samuel permans gata 20A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 150 000 kr
122 m²
4 rum
vån 3/3
7 857 kr/mån
17 623 kr/m²

I trivsamma och populära Karlslund hittar ni denna rymliga fyrarummare endast några minuter från centrum. Den är belägen högst upp i huset vilket innebär att man har fjällutsikt och sjöglimt. P-plats finns att hyra för en köpare. Varmt välkomna in i en av få större lägenheter i Karlslund med rymliga sovrum, stort vardagsrum och balkong med vacker utsikt. Gavelläget gör att man får ljus från tre väderstreck och direkt när du kliver in över tröskeln så får du uppleva en härlig rymd i lägenheten. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffmöbel samt matsalsmöbel och här finns även en fransk balkong. Det går att öppna upp från vardagsrum till kök om så önskas. Det största sovrummet är riktigt stort och rymmer både dubbelsäng, sängmöbler och byrå. Dessutom finns det ett flertal inbyggda garderober som underlättar förvaringen. Härifrån nås även balkongen med trevlig utsikt och plats finns för utemöbler. Här sitter man mer än gärna med en god vän till sen sommarkväll. Badrummet är utrustat med badkar och tvättmaskin. Lägenheten på 122 kvm är disponerad så att det finns möjlighet att hyra ut ett rum med toalett om så önskas. Separat ingång till uthyrningsdelen finns. Längre upp på gatan finns livsmedelsbutiken Matmästaren som har postservice och med gångavstånd till centrum och närhet till skid- och motionsspår blir det inte bättre. Ta möjligheten att bli ägare av en stor lägenhet med perfekt läge i en trivsam miljö!

 • Plus
 • Balkong
Odenskogsvägen 92, null, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Odenskogsvägen 92

Lägenhet
Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
895 000 kr
50,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 496 kr/mån
17 723 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma 1½ med utmärkt planlösning och ett bra läge i området. Lägenheten ligger på entréplanet vilket gör att man får en uteplats i markplan mot lummigt grönområde. Entrén och hallen välkomnar med goda förvaringsmöjligheter och direkt till höger finns badrummet som är utrustat med ett mindre badkar och tvättmaskin. Kök har fått nya luckor i vitt och även vitvaror är utbytta under årens lopp. Matplatsen rymmer bord och stolar för fyra personer. I anslutning till köket så finns i originalutförande ett förråd och detta har man gjort om till ett sovrum. Från rummet nås uteplatsen med utsikt över innergården där man kan sitta och njuta av stillheten och solen under hela eftermiddagen och långt in på kvällen. Här bor man i en trivsam förening med samlingslokal, bastu och cykelförråd. Här ordnas gemensam surströmmingsfest, bingoslinga och julgröt för de boende i föreningen. På de grönväxta innergårdarna finns lekplats, grillplats och fina boulebanor som används flitigt under sommarhalvåret. Här bor ni med närhet till bussar, skola, dagis och en populär matvarubutik. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Kringlan 15B, Fjällsta, Bräcke kommun
 • Budgivning pågår

Kringlan 15B

Villa
Fjällsta, Bräcke kommun
Storsjömäklarna AB
390 000 kr
60 m²
3 rum
1 126 m² tomt

Välkommen till vackra Fjällsta och denna villa som rymmer kök, vardagsrum, två badrum samt två sovrum. Fint, strandnära läge med ett stenkast från vattnet. I Fjällsta bor du i ett mindre samhälle med bullerbykänsla och fin natur kring Sundsjön. Skola och service finns i Gällö 10 min bort med bil, till Brunflo tar det ca 15-20 min. Välkommen!

Reveljgränd 9, Körfältet, Östersunds kommun

Reveljgränd 9

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
750 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
2 612 kr/mån
17 045 kr/m²

Trevlig 1:a med ypperligt läge och inglasad balkong. Närhet till mataffär, milsvida elljusspår, Lillänge köpcentrum samt på ett bekvämt gångavstånd till campus och stadskärnan. Lägenheten har 44 kvm fördelade på hall med förvaring, kök med plats för matbord, badrum samt vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet tar ni er ut till en inglasad balkong med skjutbara fönster så ni slipper både regn och snö på balkongen. Trivsam och välskött förening som erbjuder sina medlemmar allt från bagarstuga, vallabod, gästlägenhet och hobbyrum. Härliga omgivningar med grönområden och cykelvägar. Till lägenheten finns en inre reparationsfond på över 9000 kr! Välkommen på visning!

 • Balkong
Rådmansgatan 3, Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun

Rådmansgatan 3

Lägenhet
Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 930 kr/mån
21 429 kr/m²

Trivsam tvårummare nära båthamnen på Frösön med bara några minuters promenad till centrum. Välkommen in i denna trivsamma lägenhet med fina ytskikt och trevliga materialval. I hallen finns avhängning för ytterkläder och här ligger en trämönstrad plastmatta som enhetligt även ligger i kök. Hallen erbjuder flertalet garderober som praktiskt lämpar sig för att stuva undan de stora ytterplaggen. Direkt till vänster ligger köket som är ljust och fräscht med pärlspont på väggen, köket renoverades med nya skåpsluckor från Jämtandskök 2016. Nästa rum längre in i hallen är sovrummet men fint ekparkettgolv som är väl tilltaget både i yta och i förvaring med flera inbyggda garderober. Här är det dessutom utsikt mot sjön och båthamnen. Mittemot sovrummet ligger vardagsrummet, även det med ekparkett och god yta för både soffgrupp och matsalsmöbel. Här når man balkongen i söderläge där man kan sitta och njuta av solen, balkongen rymmer både bord och stolar. Det tilltalande helkaklade badrummet renoverades 2016 har utöver det man förväntar sig även handdukttork, golvvärme och tvättmaskin. I föreningen finns en välutrustad tvättstuga med nya maskiner samt ett cykelförråd. Ett källarförråd samt ett matkällarförråd hör till lägenheten. P-plats finns till varje medlem. Härifrån är det knappt 15 minuters promenad in till stan och i närheten finns matvarubutik, café, restaurang och bensinstation längs Frösövägen. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset. Snart finns chansen att bli ägare till denna trevliga och rymliga tvårummare i utmärkt skick! Kontakta mäklaren för visningstid!

 • Balkong
Soludden 102, Soludden, Östersunds kommun

Soludden 102

Fritidshus
Soludden, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 575 000 kr
70 + 30 m²
5 rum
1 565 m² tomt

Med fantastiskt läge på vackra Soludden ligger detta påkostade fritidshus med närhet till mycket populära Locknesjön som erbjuder kristallklart vatten och mycket bra bad och fiskemöjligheter. Bostadshuset har permanent standard med egen borrad brunn och vatten toalett som är kopplat till eget godkänt avlopp. Fastigheten har även tillgång till brygga och badstrand med grillplats vid Locknesjön. Här får ni ut maximalt av sommarens aktiviteter vid en av kommunen finaste sjöar som ligger inom bekvämt avstånd till allmän service. Bostadshuset har en välkomnade inglasad altan som fungerar perfekt de dagar då vädret inte är på gosidan. Den andra altanen som ligger mot Locknesjön blir en härlig samlingspunkt under varma sommardagar. Bostadshuset erbjuder dessutom ett stort vardagsrum med braskamin. Arbetskök med gott om förvaringsutrymmen samt väl utrustat med maskinell köksutrustning som underlättar både matlagning samt hantering av disk efter middagar med både släkt och vänner. I vardagsrummet finns plats för ett stort matbord. Modernt badrum med våtrumsmatta och utrustat med duschkabin. Tvättmaskin finns självklart också. Tre sovrum samt ett stort allrum som både kan fungera som gästrum och användas som förråd eller hobbyrum. I hallen ligger ett klinkergolv med golvvärme. På fastigheten finns också ett praktiskt tillbyggt uthus. Huset har även en nyinstallerad luftvärmepump. Här bor ni i härlig miljö vid mycket populära Locknesjön. Här kan ni koppla av i lugnt trivsamt område där ni kan ta dagen som den kommer och njuta av den härliga utsikten samt utnyttja Locknesjöns fantastiska möjlighter till bad och fiske. Utflykter kan ni göra både på land och vatten med bästa läge som start på era äventyr. Till Brunflo med mycket bra service är det ca 5 km.

 • Plus
Grönviken 515, Bräcke, Bräcke kommun
 • Budgivning pågår

Grönviken 515

Fritidshus
Bräcke, Bräcke kommun
Storsjömäklarna AB
290 000 kr
56 m²
4 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna lilla sommaridyll i Grönviken! Huset välkomnar direkt in i den varmisolerade glasverandan med avskild hall bakom spalje med plats för klädavhängning. Ett fantastiskt rum med fönsterprydda väggar för maximal utsikt och ljusinsläpp. Från detta rum nås kök, sovrum, vindstrappa och badrum med dusch och förbränningstoalett. Köket har indraget sommarvatten och här kan mat lagas vid elspis, alternativt på den fungerade vedspisen. Tänker man sig en krispig vinterdag kan man höra elden spraka från den likaså. Genom vindsdörr och trappa når man den pittoreska vindsvåningen med två charmiga sovrumskrypin. Här sover man härligt under takbjälkarna och snedtaken. Läget är lugnt och i lantlig miljö med närhet till skogen och Revsundssjön. Här i området får du säkerligen ett berikat friluftsliv med härliga promenader, bär- och svampplockning, bad, jakt, fiske, och kanske annat friluftsliv. På tomten finns en förrådsbyggnad med utedass. Grönviken ligger ca 12 km väster från Bräcke som är beläget i östra Jämtland och ligger efter järnvägen och europavägen, vilket gör att det är nära till både Östersund, Sundsvall. Närmaste sjö är Revsundssjön som erbjuder varierat fiske och är en av få svenska insjöar med eget sjökort. Det finns flera fina badplatser runt om sjön. I Bräcke samhälle finns all tänkbar service, som bl.a. matvaruaffär, restaurang, bank och dagis, kommunalskola årskurs 1-9 samt gymnasieskola. Närmaste livsmedelsaffär från Grönviken finns i grannbyn Sidsjö. Kontakta mäklaren för visningstid.

 • Plus
Risnäs 115, Gäddede, Strömsunds kommun
 • Budgivning pågår

Risnäs 115

Fritidshus
Gäddede, Strömsunds kommun
Storsjömäklarna AB
300 000 kr
25 m²
2 485 m² tomt

Fritidshus i Risnäs med tillhörande gäststuga och förråd. Tomten är en naturtomt på 2 485 kvm med utsikt mot vattnet och fjällen. Stugan är inredd med en storstuga som rymmer kök, matplats och vardagsrum. Här finns även ett sovrum med plats för två enkelsängar eller våningssängar. Gäststugan rymmer ett rum, sovrum med plats för två enkelsängar och ett duschrum med toalett. Inventarier ingår i köpet. På tomten finns även ett utedass samt ett förråd/bod. Det är borrad brunn för vattnet som utfördes 2008. Till Gäddede är det knappt 5 km och där finns affär, mack, restaurang, camping, apotek m.m. I området finns gott om sevärdheter såsom Korallgrottan, Sveriges längsta grotta, Frostvikens observatorium med tillhörande planetarium. Goda möjligheter finns för fiske i flertalet fiskevatten samt lösa jaktkort för småviltsjakt. Ta tillfället i akt att bli ägare till ett trivsamt ställe bland storslagen natur i nordvästra Jämtland!

 • Plus
Karlsviksvägen 6E, null, Östersunds kommun

Karlsviksvägen 6E

Lägenhet
Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
670 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 800 kr/mån
10 635 kr/m²

Rymlig 2-rumslägenhet med inglasad balkong i lummigt område! På lugn gata i Brunflo finns nu möjligheten att förvärva denna lägenhet med helrenoverat badrum. Tapetsering och nya golv lades om 2023. Badrummet helrenoverades 2021 i stilrent vitt och grått. Köket är i original med retroluckor i gråbeige ton. Från matplatsen i köket når man smidigt den inglasade balkongen som ligger i bästa tänkbara solläge, bekvämt kan middagen dukas upp här ute i eftermiddags och kvällssolen. Det stora vardagsrummet och väl tilltagna sovrummet gör lägenheten stor och luftig. Trevlig bostadsrättsförening med bra gemensamma utrymmen. Här bor ni med gångavstånd till centrum som all tänkbar service såsom mataffärer, hälsocentral, skola, förskola, idrottsplats, ishockeyhall och badhus. Det är bra kommunikationer och busshållplats finns i området. I Brunflo finns även stor lekplats grönområden och närhet till skogsområde. Kontakta mäklaren för visningstid!

 • Balkong
Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 6

Lägenhet
Stadsdel norr, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
3 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
4 812 kr/mån
40 854 kr/m²

Nu kan vi med stor glädje presentera denna mycket attraktiva lägenhet, på plan 4 högst upp i fastigheten med hiss, som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. Balkongerna som står öppen från tidig vår till sen höst har sol från förmiddagen till sent på kvällen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mycket trevlig atmosfär som inbjuder till både släktmiddagar och middag i goda vänners lag. Välkomna in och känn er som hemma i denna härliga lägenhet som har stora sällskapsutrymmen med ett modernt trivsamt kök och generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni tillgång till en stor möblerbar inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier där ni kan koppla av och njuta av utsikten mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. I master bedroom finns utgång till ytterligare en inglasad balkong med kvällssol. Stort badrum med duschhörna samt praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens andra sovrum har stort fönster med trevlig utsikt och mycket bra ljusinsläpp. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Här bor ni i lugnt område bara något kvarter från stadskärnan och stadens puls med restauranger och butiker. Här är det närhet till det mesta som Mittuniversitetet, Östersunds skidstadion, fotbollsplaner vid Jämtkraft arena och Östersunds arena som erbjuder hockey, gymnastik och bandy. På stadsdel norr finns även ett Ica Maxi.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 44