Lofsdalsvägen 16

Härjedalens kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
61 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
2 554 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
44 689 kr/år

Centralt och nära alla härliga friluftsaktiviteter året om, men samtidigt uppskattat avskilt. Så kan man kort beskriva läget för det här trivsamma fritidshuset i Lofsdalens charmiga bykärna. Från verandan ser man Lofssjön med fjällen i bakgrunden. Från fastigheten kan man promenera till såväl mataffär, restauranger och café. Sommartid kan ett svalkande dopp i Lofssjön locka eller varför inte prova fiskelyckan. Vintertid är det lätt att ta sig ut med skoter eller längdskidor och på bara några minuter med bil når man Lofsdalens fjällanläggning med skidbackar, restauranger, padelhall, hotell och aktivitetshus. Här får man helt enkelt en perfekt utgångspunkt för ett aktivt fjälliv året om, och läget passar lika bra för semesterboende som för permanentboende.

Huset har tre sovrum plus en sovalkov, en mysig storstuga med öppen spis och ett modernt kök med matplats fint placerad i burspråk. Övervåningen har en separat toalett och i källarplanet finns en rymlig relax med både tvättstuga, toalett, dusch och vedeldad bastu. Här finns även ett förråd eller blivande hobbyrum. På gården finns en mindre lekstuga, en vedbod och ett gediget härbre.

Den rymliga skogstomten är på hela 2 554 kvm. Runt huset finns fina planteringar och gräsmatta och bakom kantas fastigheten av skyddande skog. Mot söder har man fin utsikt mot både sjön och fjällen i bakgrunden.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]e

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518