Stennäsvägen 32

JÄRLÅSA, Uppsala kommun Se på karta

1 550 000 kr

1 695 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 739 m²
Byggår
1978

Fritidshus med goda möjligheter till flertalet uteplatser och gott om umgängesytor!

Från infarten har ni en välkomnade vy mot huset där det finns en altan som delvis ligger under tak, här kan familjen njuta framför brasan i den murade spisen under svala kvällar. Från altanen nås det stora allrummet genom dubbla altandörrar, här i rummet finns det plats för soffgrupp och mys framför brasan. Rummet har en öppen planlösning mot det nyrenoverade köket med en matplats intill fönstret och på andra sidan av huset ligger tre sovrum som alla renoverats med nya parkettgolv, färg och tapet. En inre hall erbjuder förvaring i garderober och i badrummet finns mulltoa, dusch och handfat.

På den stora tomten finns en carport, gäststuga, förråd och vedbod.

Vid de intilliggande sjöarna Stennässjön och Strandsjön, som ligger endast korta promenader bort, kan man svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Dessa sjöar är två av flertalet sjöar i området. Allt detta med endast 35 minuters resa till centrala Uppsala.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats för avkoppling och en chans att njuta av naturens under och skapa underbara minnen!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47