Insjön vid Österdalälven

Leksand Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
3 801 m²
Byggår
2019

Rejäl timmervilla för permanent- eller fritidsboende med ett fantastiskt läge vid Österdalälven. Servitut finns även för att nyttja och sköta området mellan fastigheten och älven.

Förköpsrätt till fastigheten Leksand Tunsta 13:11 (grannfastigheten). Prisuppgift finns att tillgå via fastighetsmäklaren. Denna fastighet kan därför avyttras separat eller bebyggas.

Den vackra villan innehåller 3 rum och kök samt sovloft.
Vid husets entré välkomnar en fin, rymlig och inglasad veranda som isolerats i tak samt med golvvärme. Från innerhallen leder sedan den robusta spiraltrappan mot ett rejält sovloft/samvarorum med en vackert grafitgrå heltäckande matta. Det största rummet där kök/vardagsrum är planerat har ett högt ryggåstak och blottade vackra timmerväggar. Här finns även en rejäl täljstenskamin och en luft/luftvärmepump centralt placerad. De stora fönstren mot älven ger en magisk utsikt. På entréplanet finns vidare två bra sovrum samt bad- och tvättrum med plats för wc, duschplats/duschkabin och tvättmaskin.

Golven består av behandlad (HTC superfloor) betong med underliggande golvvärme och trappan mot loftet utgörs av en spiraltrappa av järn vilket ger en spännande kontrast till de rustika timmerväggarna. I tvätt/badrummet består golvbeklädnaden av våtrumsmatta.

Den stora tomten sluttar mot skogsbrynet och ger möjlighet att bygga till exempel gäststuga, som också den då får fin utsikt mot älven.
Vatten/avlopp: Egen borrad brunn och nyanlagd trekammarbrunn med infiltration.
Servitut finns för väg fram till huset.

Slutbesiktning utförd utan anmärkning.

Bostaden disponeras enligt följande:

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Leksand