Fastighetsbyrån Leksand

Fastighetsbyrån Leksand

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hotellvägen 16, Insjön, Leksands kommun

Hotellvägen 16

Villa
Insjön, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 400 000 kr
135 + 45 m²
5 rum
1 696 m² tomt

Rymlig villa med högt och fint läge nära skola, förskola, tågstation och det vackra Insjöns hotell. Villan har genomgående renoverats på ett mycket personligt sätt och med stor omsorg om vackra detaljer, och stora renoveringsarbeten som yttertak, badrum, kök och dränering av källargrund har nyligen utförts.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skarpåkersvägen 10, Siljansnäs, Leksands kommun

Skarpåkersvägen 10

Villa
Siljansnäs, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 200 000 kr
112 + 168 m²
4 rum
1 340 m² tomt

Nu till salu! En rymlig villa med högt och fint läge i omtyckta Björken i Siljansnäs. Härifrån är det gångavstånd till såväl skola som mindre livsmedelsbutik, vilket gör vardagen för barnfamiljen mycket bekväm. Villan har tak och fasad från 2012, och bergvärme är installerad. Från den väl tilltagna terrassen (en otrolig samlingsplats sommartid) är utsikten slående vacker, och vintertid värmer vedkaminen i vardagsrummet gott. I källarplanet finns också en bagarstuga att nyttja inför årets alla högtider. Välkommen att anmäla ditt intresse för denna fastighet redan idag!

  • Uteplats
Hanisvägen 5, Insjön, Leksands kommun

Hanisvägen 5

Radhus
Insjön, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 400 000 kr
103 m²
4 rum
5 458 kr/mån
13 592 kr/m²

Varmt välkomna till denna lättskötta bostadsrätt om 4 rum och kök i det omtyckta, natursköna området Sätra i Insjön. Här bor man med direkt närhet vacker natur och förskolan Pyret och på några kilometers avstånd finns Hjultorgets köpcentrum med flertalet butiker. Bostaden disponeras på 104 kvm och består på nedre planet av hall, kök, vardagsrum med utgång till altan på framsidan, badrum samt tvättstuga. Det övre planet har tre sovrum samt ett badrum och utgång till altanen på baksidan från ett av sovrummen. Den fina trädgårdstomten är perfekt för såväl lek som odling och eget garage finns vid huset.

  • Balkong
  • Uteplats
Söder Bergsäng Holvägen 12 o. 14, null, Leksands kommun

Söder Bergsäng Holvägen 12 o. 14

Fritidshus
Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
2,1 ha tomt

Härmed försäljes Söder Bergsäng Holvägen 12 och 14 - 2 fastigheter som tillsammans utgör en samlad areal om drygt 2 Ha intill varandra som består av åker, ängsmark och lättare skogsparti - perfekt för dig som söker en fastighet med mark till gården för egna odlingar eller enklare djurhållning. På fastigheterna finns flertalet byggnader, där huvudbyggnaden på nr 12 sedan flera år är kallställd och frånkopplad elförsörjning - renoveringsbehov föreligger. Huvudbyggnaden på nr 14 utgörs av möblerat fritidshus av planktimmer, här finns el men inget tillkopplat vatten och/eller avlopp, diskho är däremot kopplat till stenkista. Vidare finns den rymlig och väl insynsskyddade fastigheten ett par gäststugor varav den ena utgörs av ett större härbre med loft. Slutligen finns också flera uthusbyggnader och en matkällare.

Alvik Lissrönninge 6, Alvik - Almo, Leksands kommun

Alvik Lissrönninge 6

Tomt
Alvik - Almo, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
475 000 kr
2 447 m² tomt

Byggbar naturtomt i Alvik endast 200 m från Alviken, en del av Siljan, med andel i grönområde som sträcker sig nästan hela vägen ned till strandkanten, därtill goda möjligheter till ett rikt fritluftsliv i närområdet såväl sommar som vinter med t.ex. Granbergets skidbacke inom nära räckhåll. Möjlighet att ansluta till kommunalt VA, elnät samt fiber. Möjlighet finns att även förvärva Alvik 163:4 (Alvik Lissrönninge 4).

Alvik Lissrönninge 4, Alvik - Almo, Leksands kommun

Alvik Lissrönninge 4

Tomt
Alvik - Almo, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
425 000 kr
1 691 m² tomt

Byggbar naturtomt i Alvik endast 200 m från Alviken, en del av Siljan, med andel i grönområde som sträcker sig nästan hela vägen ned till strandkanten, därtill goda möjligheter till ett rikt fritluftsliv i närområdet såväl sommar som vinter med t.ex. Granbergets skidbacke inom nära räckhåll. Möjlighet att ansluta till kommunalt VA, elnät samt fiber. Möjlighet finns att även förvärva Alvik 163:5 (Alvik Lissrönninge 6).

Västanvik Hobackgattu 2, Karlsarvet - Västanvik, Leksands kommun

Västanvik Hobackgattu 2

Villa
Karlsarvet - Västanvik, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
4 250 000 kr
184 + 230 m²
6 rum
2 263 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att förvärva en riktig dalapärla belägen i vackra Västanvik med en härlig sjöutsikt mot Siljan! Här bor man i en genuin bymiljö med vackra promenadstråk, badplatser samt närhet till skog, ishockeyplan, båthamn och centrala Leksand. Bra gång- och cykelvägar till Leksand. På fastigheten finns idag två bostadshus på 187 kvm respektive 132 kvm, en sommarlägenhet, dubbelgarage, verkstad/snickeri med stor inredd vind, härbre samt uthus/lada med goda förvaringsutrymmen. En dalagård med många möjligheter. Fastigheten är perfekt för t.ex. egen verksamhet, generationsboende och/eller uthyrning. En mycket fin och välskött liten gård där såväl fastighetens byggnader som trädgården är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Nissgattu 1, Källberget, Leksands kommun

Nissgattu 1

Villa
Källberget, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
2 695 000 kr
118 + 5 m²
5 rum
593 m² tomt

Varmt välkommen till Nissgattu 1 och denna trevlig villa! En perfekt villa för familjen där man bor med gång- och cykelavstånd till centrala Leksand samtidigt som man har närhet till förskola, natur och grönområden samt Källbergets motionsspår som erbjuder fina promenadstråk! Ett bekvämt boende med hela 4 sovrum, bergvärme samt två garage och ett förråd med gott om plats för förvaring! Varmt välkommen att boka dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Almo Råbäcksvägen 7, null, Leksands kommun

Almo Råbäcksvägen 7

Villa
Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
1 600 000 kr
86 m²
3 rum
1 280 m² tomt

Välkommen till en mysig liten gård i utkanten av Almo. Här omgärdas du av härlig bymljö som å ena sidan innefattar härligt ostrukturerad bebyggelse, å andra sidan öppna landskap med möjlighet till ett rikt naturliv. Huset lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende, inrymmer 3 rok och därtill möblerbar hall i huvudbyggnadens övre plan. Vidare finns på tomten en matkällare samt enklare redskapsbod. Sedvanlig trädgårdstomt med vinbärsbuskar, hallon och äppelträd.

Styrsjöbo Sjövägen 17, Västra Leksand, Leksands kommun

Styrsjöbo Sjövägen 17

Villa
Västra Leksand, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 495 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
3 131 m² tomt

Här ges en sällsynt chans att förvärva ett hus med en unik karaktär samt ett enastående läge! Med ett fantastiskt utsikt över Styrsjön finner vi denna 50-tals villa som lämpar sig väl för både fritids- och permanentboende. Här bor man i en härlig bymiljö med endast några få steg ner till vattnet samtidigt som man har nära in till stan. Fastigheten har en tomt på ca 3000 kvm och den stora gräsytan framför huset medger gott om plats för umgänge för hela familjen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
Hjortnäs Siljansvägen 272, Hjortnäs - Sunnanäng, Leksands kommun

Hjortnäs Siljansvägen 272

Villa
Hjortnäs - Sunnanäng, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 975 000 kr
126 m²
4 rum
3 280 m² tomt

Välkommen till en trevlig gård mitt i Hjortnäs med gott om utrymmen! Trevligt insynsskyddat gårdstun i västerläge som omgärdas av huvudbyggnad, uthuslänga med bl.a. välutrustad gäststuga, verkstadsdel samt uppvyxen trädgårdstomt med uteplats både med och utan tak/inglasning. Här finns m.a.o. plats för familj o. gäster samt hobbyutövning. Inom ett par minuters promenadavstånd finner du därtill Siljan o. Hjortnäs Brygga, välkänd småbåtshamn med välbesökta dansevenemang, samtidigt som du lättsamt med bil ansluter till riksv. 70.

Mosippsvägen 3, Moskogen, Leksands kommun

Mosippsvägen 3

Villa
Moskogen, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 250 000 kr
88 m²
4 rum
1 374 m² tomt

Nyproduktion av Movehome #101 Nu har du chansen att teckna dig för ett välplanerat mindre hus som även passar som fritidshus! Ett rakt 1-planshus med ljus och öppen planlösning där köket har en trevlig köksö och praktisk fönsterdörr mot trädgård, samt fin kontakt med matplats och vardagsrum med generöst fönsterparti. Som tillval finns möjlighet till snedtak för en ännu rymligare känsla i vardagsrum och kök. Wc/dusch med möjlighet att välja till badkar. Föräldrasovrum med rymlig klädkammare. Lägg märke till det coola taket med förskjuten nock. Platta på mark med golvvärme och uppvärmning är frånluftsvärmepump från NIBE som ger låga driftskostnader.

  • Nyproduktion
Söder Bergsäng Svältåkersvägen 36, Norra Leksand, Leksands kommun

Söder Bergsäng Svältåkersvägen 36

Villa
Norra Leksand, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
3 495 000 kr
118 + 13 m²
4 rum
2 439 m² tomt

På höjderna i Söder Bergsäng, med vackra vyer över landskapet i väster ut, erbjuds nu ett nybyggt fritidshus som även lämpar sig som helårsbostad för den mindre familjen - En mycket trevlig bostad i skandinavisk stil som trots sin moderna tappning mycket väl smälter in i den typiska bymiljön som annars domineras av röda stugor med vita knutar. Huvudbyggnaden omgärdas av en väl tilltagen altan som omgärdar husets västra gavel - intill altanen finns en vedeldad badtunna och lite längre ned på tomten finns därtill en grillkåta. Praktiskt nog finns vidbyggt med huvudbyggnaden också en liten carport och slutligen ett fristående kallförråd om 20 kvm.

Propellervägen 9, Siljansnäs, Leksands kommun

Propellervägen 9

Tomt
Siljansnäs, Leksands kommun
Fastighetsbyrån Leksand
570 000 kr
492 m² tomt

Tomt i Siljan Airpark med första parkett mot flygfältet! Byggnation påbörjad i form av gjutning av platta om 89 kvm för fritidshus om 3 rok samt garage. Anslutningsavgifter för VA o. el-nät är betalt.

Visar alla 14