Björkefallsvägen 572

Olofströms kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 982 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
9 197 kr/år
Antal besök
2 663
Dagar på Hemnet
16

I det vackra och idylliska Björkefall ligger denna sommarstuga som är byggd 1965. Läget är fantastiskt då stugan är placerad på en knappa 3000 kvm stor skogstomt. Huset är inte stort men tack vare smart planlösning finns allt man behöver. Fyra rum (varav tre sovrum av varierande storlek), vardagsrum med en värmande braskamin och litet men funktionellt kök. När det börjar bli kyligare finns också ett inglasat uterum för att förlänga utesäsongen och en trälagd altan där solen visar sig största delen av dagen för att sakta gå ner i väster mellan träden. Vid behov av mer plats kan man lätt göra om uthuset som är isolerat till gäststuga med plats för dubbelsäng.

Det geografiska läget i Björkefall mellan två sjöar gör denna fastighet extra attraktiv. Lilla och Stora Fallsjön ligger på promenadavstånd och i dessa två sjöar medföljer fiskerätt. I övrigt är naturen den stora tillgången i denna del av sveriges trädgård. Gillar man vandring, fiske, bär och svampplockning har man här allt man kan önska. På mellan 20-30 minuter når man Ryd, Lönsboda eller Olofström där all service finns att tillgå. Vackra sommarstäder som Karlshamn och Sölvesborg med tillgång till Blekinges vackra skärgård finns inom behagligt avstånd, likaså Malmö/Köpenhamn som man når på ca 2 -2,5 timmar med bil.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB