Jonstorpsvägen 45

Örserum, Jönköping Se på karta

1 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
7 122 m²
Byggår
1909
Antal besök
7 643
Dagar på Hemnet
17

Lövhagen i Örserum är en vackert belägen fastighet med anor från 1909. Från början en gård med stallbyggnad och lada men för nuvarande ägare mest ett sommarställe och en plats att landa in på när stressen i vardagen blir för stor. Ett lummigt och grönskande paradis där man tillåts vara sig själv, kan pyssla med det man vill pyssla med och där lyckan tillåts finnas i ett ögonblick. Sjön Ören är belägen cirka femhundra meter från tomtgränsen. En sjö lika omtyckt för dess natur och fiske som badmöjligheter. Nuvarande ägare har haft huset sedan 2003 och låtit utföra flera stora renoveringar och förbättringar. Bland annat så finns här väl fungerande vatten och avloppssystem, taket på boningshuset är utbytt, det har dränerats och en toalett med dusch har installerats.

Husets historia sträcker sig längre bak i tiden än de flesta omkringliggande fastigheterna Ja, till och med äppelträden stod här långt innan många andra hus. Det sägs att det var den första ägaren som planterade träden till sina barn. I övrigt finns här det mesta i form av bärbuskar, träd och grönska. Det finns även oändliga möjligheter att bygga vidare och förverkliga drömmar.

Det som förr var ett stall är numer en gäststuga och det finns garage och förvaringsmöjligheter så det räcker och blir över.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping