Mäklare Christian Österberg

Christian Österberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 2
Korallvägen 7, Rosenlund, Jönköpings kommun, bild 3

Korallvägen 7

Villa
Rosenlund, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
5 900 000 kr
167 m²
5 rum
287 m² tomt

Välkommen till denna moderna citybostad, som med sina tre våningaroch finurliga planering påminner om ett elegant townhouse i hjärtat av New York. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du sprida ut dig och uppleva livet på alla nivåer, skapa minnen och njuta av en okomplicerad och bekväm tillvaro. Denna bostad är perfekt för den växande familjen som behöver rymd och smarta lösningar. Här finner du en rymlig och praktisk layout med genomtänkta materialval och en underhållsfri exteriör. Oavsett om familjen växer eller minskar är detta det perfekta hemmet för att leva enkelt och smidigt. Redan vid entréplanet möts du av en fantastisk planlösning, där vardagslivet flödar fritt. Den öppna layouten rymmer både barnalek och matlagning och skapar en inbjudande atmosfär som får hela familjen att trivas. En trappa upp finner du de flesta sovrummen i huset, samt ett extra tv-rum där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid. På översta våningen väntar en egen gästavdelning eller kanske en tonårings oas i huset. Detta hörnhus är en av de mest attraktiva bostäderna i området och och tack vare hörnet en av de mer privata. Detta ger också en generös tomt där du kan njuta av att runda huset utvändigt istället för att behöva gå genom det. Trädgården är vänd mot söder med inslag av väster, vilket är ett bra läge ur solperspektiv. Trots sin relativt kompakta storlek är trädgården full av möjligheter, och du har full uppsikt över barnens lek på den gemensamma innergården. Denna arkitektritade bostad är en del av en välskött samfällighet och byggdes av NCC år 2005. Här möter spännande arkitektur funktion, och mitt i bostadsområdet finns generösa lekytor och grönområden som sköts om gemensamt. Rosenlund erbjuder närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av en lugn och fridfull miljö att bo och leva i. Skolor och förskolor finns inom promenadavstånd, precis som Huskvarna garden, Elmia och Rosenlundsbadet. Vill du kan du promenera ner till stranden iklädd morgonrock, eller njuta av lek i den vackra ekparken precis intill ditt hem. Att bosätta sig här innebär en lång lista av fördelar som förenklar ditt livspussel. Missa inte chansen att uppleva denna extraordinära bostad. Varmt välkomna att höra av er.

  • Premium
Mogölsgatan 3, Vaggeryd, Vaggeryds kommun

Mogölsgatan 3

Villa
Vaggeryd, Vaggeryds kommun
Bjurfors Jönköping
2 195 000 kr
90 + 113 m²
4 rum
1 228 m² tomt

Varmt välkomna till Mogölsgatan 3. En ytterst välskött och dessutom välplanerad villa med sin tomt fördelaktigt vänd mot naturen och grönskan. Här bor du så nära sjön att du praktiskt taget kan ta på dig badrocken och slänga handduken över axeln för att promenera ner till badplatsen för ett morgondopp. Huset har varit i samma ägo sen dag ett och som tidigare beskrivits är det synnerligen välvårdat. Det har en fin planlösning men såväl sociala ytor som sovrum på det övre planet och gillestuga, tvättstuga och stuvutrymme en trappa ner. Det är ett hus som passar perfekt för er som vill bilda familj och bygga gemensamt bo, för er som vill ha en stor trädgård att botanisera i och även för er som vill bo centralt men natur och sjönära. Huset är centralt placerat i Vaggeryd men på ett lugnt och barnvänligt område. På promenadavstånd finns allt man kan önska sig för att livet ska vara bekvämt såsom skolor, förskolor och matbutiker. Vill man gå på upptäcksfärd eller utflykt rekommenderas ovan nämnda sjö eller naturen som finns precis runt knuten. Varmt välkomna på ett besök! Hör av dig redan nu.

  • Plus
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Sjömansgatan 43, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Sjömansgatan 43

Villa
Bymarken, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
6 100 000 kr
150 + 54 m²
5 rum
632 m² tomt

I etthundrafemton år har huset stått stadigt en bit upp på berget. Tänk vad det har fått vara med om och uppleva. I blickfånget nedanför har stan vuxit upp och förändrats och Vätterns ångbåtar bytts ut mot fritidsskepp i diverse olika skepnader. De en gång så små och bräckliga fruktträden på framsidan har blivit stora och bjuder numer allt som oftast på höstliga sötsaker. Mycket har hänt under tidens gång men den vackra och beroendeframkallande utsikten över stad och sjö den har varit sig lik, under alla år. Ja, den har till och med förbättrats då en tidigare ägare av huset kom på den briljanta idén att utnyttja berget bakom huset till fullo. Det var då trappan och utsiktsposten kom till, obruten utsikt från norr till söder och den givna platsen att följa nyårsraketernas framfart uppe i skyn. Huset har under åren byggts om, byggts ut och renoverats. Dock utan att det förlorat sin ursprungliga charm och själ. Entréplanet består lite slarvigt beskrivet av ett enda stort rum innehållande matsal, kök och vardagsrum. Det är här man umgås, samtalar, bjuder in och lever. Det är härifrån man når ut till de olika uteplatserna och trädäcket utanför. En våning upp blir det genast lite mer privat, vilket är skönt. Fyra sovrum ligger utspridda runt en stor och ljus hall. I anslutning finns också en toalett. Med berget som närmsta granne i väster och den fria utsikten i öster blir atmosfären lugn, rogivande och som gjord för att sova med fönstret lite på glänt. Något man gärna gör här. Sjömansgatan är en liten och ibland lite bortglömd tvärgata på Bymarken. En gata utan speciellt mycket trafik förutom de som bor här. På promenadavstånd finns såväl skolor, förskolor och matbutiker. Strax söderut ligger stadsparken och nere vid Vättern, gömda sandstränder och glimrande skatter. Ett stadshem men ändå alltid med naturen närvarande. Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Mer info, bilder och protokoll kommer inom kort.

  • Premium
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöåkravägen 44A, Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöåkravägen 44A

Lägenhet
Bankeryd - Sjöåkra, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 875 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
5 070 kr/mån
18 204 kr/m²

Varmt välkomna till Bankeryd, Sjöåkra och den här fina fyrarummaren som nu blir till salu. Lägenheten är belägen på våning två av tre och mäter hela 103 kvadratmeter. Här samspelar fyra stora rum, varav tre sovrum med två badrum och ett rejält kök med matplats. Från såväl ett av sovrummen som vardagsrummet nås lägenhetens stora och inglasade balkong. Lägenheten är genomgående välvårdad och dess planlösning ger rum för en familj av modell större. Just fyrarummarna här på Sjöåkra är attraktiva då det inte finns speciellt många och de relativt sällan når ut på marknaden. Som medlem i synnerligen välskötta Brf Sjöåkra får man tillgång till flera gemensamma byggnader och lokaler. På gården finns en nyrenoverad tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare och I området finns en föreningslokal för medlemmar att nyttja. Det finns även såväl cykelrum som gästrum att tillgå. Inga åtaganden, skötsel är bortlejt. Bankeryd är strösslat med en rad olika utflyktsorter och friluftsanläggningar tätt inpå vartannat. Bland annat fotbollsanläggningar, idrottsplatser, Attarpsbadet, Oset och mycket annat. På kort promenadavstånd finns en av Bankeryds vackraste stränder, ett populärt utflyktsmål för såväl gammal och ung där man gärna spenderar varma sommardagar eller tar ett uppfriskande kvällsdopp efter en stressig arbetsdag. Vi på Bjurfors förbereder just nu försäljningen. Fler bilder och info kommer dock visar vi gärna lägenheten redan nu.

  • Premium
  • Balkong
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vevslupsgränd 1, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vevslupsgränd 1

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 400 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 6/13
5 508 kr/mån
45 033 kr/m²

Första parkett! Den här trerummaren utmed strandlinjen är något alldeles extra. Den ligger i främre delen av byggnaderna, en bra bit upp och längst fram. Här njuter ni av evig sjöutsikt och till strandkanten som snart kommer att förädlas med bryggor, stråk och en flytande ö är det cirka tjugo meter. Ta hissen upp från garaget och plötsligt står du på tröskeln till ditt sköna hem. Valen du står mellan är att dra på dig träningskläderna för att ta hissen ned till entréplan, styra stegen till gymmet, jogga rundan runt (hela) Munksjön, gå till välsorterade Hemköp för att komplettera med ingredienser eller lyxa till fredagseftermiddagen med en afterwork på någon av de närliggande uteställena. Att bo i Munksjöstaden inkluderar en rad bekvämligheter du snabbt kommer göra bekväm med. Annars vet vi med säkerhet att tiden spenderas väl i våningen här på Vevslupsgränd 1.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Norgårdsgatan 4A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Norgårdsgatan 4A

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 250 000 kr
112 m²
3 rum
vån 3/3
8 485 kr/mån
29 018 kr/m²

Norgårdsgatan är en liten och halvt undangömd gata mitt på Torpa. Gatan leder ner mot Friaredalen och lägenheten ligger längst upp och längst fram mot dalen nedanför, på första parkett på riktigt. Bostadens alla härliga attribut gör den sannolikt helt unik, definitivt väcker den känslor och begär. Den är fördelad på två plan som binds samman av en spiraltrappa. Entréplanet består av sovrum, kök som är sömlöst planerat mot vardagsrummet samt ett badrum med egen klädvård. En trappa upp finns ett stort allrum att nyttja helt efter eget önskemål, kanske vardagsrum eller ett lyxigt sovrum. Bostadens gobite, terrassen nås från allrummet uppe och är en historia för sig. Stort till ytan, helt insynsskyddad och i höjd med trädkronorna utanför. Den är dessutom vänd åt väster så dagens soltimmar är många. En molnfri natt rekommenderas alla nattugglor ut på terrassen då stjärnhimlen härifrån är magisk. Lägenheten är i ett mycket bra skick, rakt igenom, så det är bara att flytta in, packa upp och fortsätta med livet precis på samma ställe som du tidigare var. Ingen tråkig och tidskrävande renovering här inte! Här bor man verkligen lite för sig själv fast man är mitt i stan. Man ser upp till Stadsparken några gator ovanför, Friaredalen ligger för ens fötter och vänder man blicken åt motsatt håll når man stans mest centrala delar på några minuters promenad. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lövhagen 4, Kortebo, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Lövhagen 4

Villa
Kortebo, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
5 495 000 kr
160 + 70 m²
6 rum
2 762 m² tomt

Kontrasternas hus, helt klart. Så nära stan men ändå så avskilt och naturnära. Ett drömhem för dig som vill leva stadsliv men utan att bo mitt i ett bostadsområde, här har du chansen. Att det inom en snar framtid kommer såväl skola som förskola och mataffär i närområdet kommer göra livet här mer praktiskt men utan att för den saken nagga för mycket på känslan av att bo på en stor tomt lite för sig själv. Avståndet till skolan är så pass stort och i mellan kommer det både lekplats och grönområde. Dessutom täcker skolan av mot Kortebovägen och bensinstationen nedanför. Tomten är nästan 2800 kvm stor och stäcker sig långt ut på alla sidor om huset. Det finns stora grönytor som gjorda för barnens lekar, det finns plats att odla för er med gröna fingrar och det finns mysiga små platser att slå sig ner intill när man bara vill ha lite lugn och ro. På tomten finns ett över hundra år gammalt gårdshus och en nyare byggnad som idag används som gäststuga. Båda byggnaderna är spännande ut den aspekten att de går att förändra, förädla och anpassa efter just era drömmar och behov. Kanske ett gästhus, en bastu och till det ett spabad? Huset är mysigt, välskött och klokt planerat. Det är försett med bergvärme, ett stort vinterbonat och inglasat rum samt flera bra sovrum på det övre planet och ett på entréplanet. I källaren finns det ett inbyggt garage som även kan ha andra användningsområden efter behov och det finns förvaringsplats och stuvutrymme lite här och var. Mycket i huset är utbytt och renoverat men utan att för den delen förstöra 50-tals stilen och känslan som huset bygger på. Detaljer som plankgolv, öppen spis, vacker fiskbensparkett och originaldörrar finns kvar och påminner om vilken tidsålder husets byggdes i. Det i kombination med det som har renoverats och förbättrats skapar en härlig miljö att leva och bo i.

  • Plus
Vaggerydsgatan 16, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Vaggerydsgatan 16, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vaggerydsgatan 16, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vaggerydsgatan 16

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 100 000 kr
70 m²
3 rum
vån 6/7
4 990 kr/mån
44 286 kr/m²

När läget är avgörande är det här en bostad som levererar. Den ligger på hörnet, näst högst upp i fastigheten och dessutom är den utrustad med två balkonger. En där man avnjuter såväl morgonsol som sjövy och en där kvällssolen får stå i fokus. Tack vare bostadens höga läge på husets gavel blir den generöst översköljd med dagsljus. Ytterligare fördelar man får av det höga läget är att man kommer bort från trafik, oljud och insyn från förbipasserande promenerande. Invändigt är lägenheten ett lysande exempel på vad finish, tillval och planlösning tillsammans kan åstadkomma. Här kombineras ett exemplariskt skick med en planlösning som gör bostaden flexibel och lätt att nyttja baserat på just dina önskemål. En stor fördel är att det sovrum som vanligtvis är väldigt litet i den här bostadstypen har gjorts större och mer funktionellt. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en stor social yta att umgås på. Skulle den inte räcka till finns här två fina balkonger att tillgå, varav den ena är inglasad. Som medlem i föreningen har man tillgång till garage men också en stor takterrass och en övernattningslägenhet. Utöver det finns extra stuvutrymme i lägenhetsförrådet. Varmt välkomna att höra av er för era information eller visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sikvägen 16, Huskvarna - Brunstorp Strand, Jönköpings kommun

Sikvägen 16

Lägenhet
Huskvarna - Brunstorp Strand, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 475 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
4 232 kr/mån
26 818 kr/m²

Närheten till Vättern och magiska solnedgångar, det är vad som gör Brunnstorp så speciellt. Precis nedanför föreningens fastighet finns en brygga som ger möjlighet till svalkande dopp, hela året runt om du även råkar vara vinterbadare. Den här tvårummaren som nu är till salu är belägen på första plan och dessutom är den kryddad med en både stor och skyddad uteplats. En möjlighet för dig som vill bo jordnära, kunna odla något och kanske plocka fram grillen när vädret tillåter. Bostaden är i ett mycket fint skick och dess planlösning är både öppen och social. Hallen är väl tilltagen och framförallt finns här gott om garderobsförvaring. Köket är modernt och maskinellt fullt utrustat och dessutom gör köksön att det finns gott om såväl stuvutrymme som plats för köksarbete. Vidare finns här ett stort sovrum, mitt i mot det ett badrum med egen klädvård och där i mellan en klädkammare som slukar det mesta i klädväg. Att vardagsrummet och köket är i symbios med varandra skapar rymd såväl som att det blir en öppen härlig plats att umgås på. Att bo här innebär att bo lugnt och fridfullt i en välskött bostadsrättsförening. Som medlem har du tillgång till garage och lägenhetsförråd, du har Internet & Tv-kanaler som en del av månadsavgiften och fria vägar ut via den fina och södervända uteplatsen. Blickar man strax utanför området så finns både Huskvarna och Jönköping på kort avstånd och det finns busshållplats cirka 50 meter från Sikvägen 16 (Buss 71 går till Huskvarna centrum). Varmt välkomna för ett besök!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Kostigen 39, Habo - Bränninge, Habo kommun

Kostigen 39

Lägenhet
Habo - Bränninge, Habo kommun
Bjurfors Jönköping
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
5 667 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till Kostigen 39 i Habo, där du kan hitta ditt drömhem i en nybyggd lägenhet som stod klar för bara någon månad sedan. Med allt nytt och modernt kan du direkt flytta in och njuta av en bekväm och problemfri livsstil. Lägenhet erbjuder fyra rum och kök, vilket ger gott om utrymme för såväl barnfamiljer som de som lämnar stora villan för ett bekvämt boende. Planlösningen är genomtänkt och praktiskt utformad för att maximera användbarheten och göra vardagen enklare för dig och din familj. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är den stora uteplatsen som ansluter till vardagsrummet. Detta ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och utomhusliv utan att behöva lämna ditt eget hem. Dessutom ackompanjerad av en stor portion sol. En annan är det öppna köket som skapar en inbjudande atmosfär och gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du förbereder läckra måltider. Sist men inte minst en tredje, och väldigt stor, fördel är att värme och vatten ingår i avgiften. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för extra kostnader eller hantera separata fakturor för dessa nödvändiga tjänster. Det blir således lätt att räkna på sin boendekostnad. Lägenheten har också en egen bilplats, vilket ger dig bekväm och trygg parkering precis intill ditt hem. Dessutom ligger skolor och förskolor inom bekvämt avstånd något som gör det till en perfekt plats för barnfamiljer att bo och växa. Habo är en expansiv och populär ort som erbjuder en lugn miljö att leva och bo i. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och bekymmersfritt liv inom räckhåll. Från närheten till skolor och förskolor till bekväm tillgång till vardagliga bekvämligheter, kan du känna dig säker på att du har allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bli en del av denna attraktiva Bostadsrättsföreningen på Kostigen i Habo. Ta kontakt idag och låt oss visa dig detta fantastiska och splitternya boende.

  • Uteplats
Munkaskog Strandsro 1, Habo - Munkaskog, Habo kommun

Munkaskog Strandsro 1

Villa
Habo - Munkaskog, Habo kommun
Bjurfors Jönköping
4 300 000 kr
46 + 5 m²
3 rum
1 430 m² tomt

Välkommen till Munkaskog Strandsro 1 – din egen oas vid Vätterns förtrollande kant. Här erbjuder vi en fastighet som är mer än bara ett hus; det är en plats där drömmar blir verklighet och livet tar ett djupare andetag. Läget är inget mindre än magiskt. Huset är omgivet av en skog på ena sidan och Vätterns glittrande vatten på den andra. Att vakna upp till sjöutsikt är en lyx som inte kan beskrivas med ord och när du längtar efter att känna Vätterns klara vatten omfamna dig tar du bara trappan ner till bryggan och båthuset. Även om båthuset i sig behöver en del kärlek är det perfekt för att lagra allt du behöver för dina äventyr på sjön. Detta är platsen för dig som älskar att utforska naturen omkring dig. Här kan du gå på upptäcksfärd i skogen, bada i kristallklart vatten eller helt enkelt vara i ditt eget sällskap och njuta av tystnaden och friden. Men det är inte bara för de vuxna som Munkaskog Strandsro är en dröm, det finns också gott om gräsytor för de små att leka på, vilket ger hela familjen möjlighet att skapa minnen tillsammans. Huset är väl omhändertaget och erbjuder tre rum och kök, där vinden har omvandlats till ett charmigt sovrum. Dessutom finns här en stor inglasat altan, perfekt att krypa in under om vädret skulle vara av det sämre slaget. På tomten finns också en förrådslänga, ett utedass och en praktisk carport. Så när vardagens stress och krav börjar ta ut sin rätt kan du alltid drömma dig bort till Munkaskog Strandsro 1. Det är en plats som är som bomull för både kropp och själ. Kom och upplev den själv – kontakta oss på Bjurfors så är du är varmt välkommen att besöka denna oas. Munkaskog ligger strax norr om Habo, en tätort som erbjuder allt som behövs för ett praktiskt liv. Till Habo tar det inte mer än ett par minuter. Än närmare ligger Lustfyllt, ett populärt café väl värt ett besök.

Visar alla 11