Rumma Sveden

Rumma, Åtvidabergs kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
45 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1590 m²
Byggår
1850

Välkomna till Rumma Sveden och detta trevliga fritidshus med ett mycket trevligt läge. Här har man en lantlig miljö med närhet till flera badplatser, möjlighet till fiske och med mataffär inom kort avstånd. Dessutom har man skogen runt knuten med fina bär och svampmarker.

Det gamla torpet har den gamla charmen bevarad samtligt som det finns bekvämligheter som dusch och toalett. Här finns gott om plats för vänner och familj då det finns tre sovrum i stugan och dessutom en gäststuga med plats för flera bäddar. Stugan har en mysig veranda där man kommer vidare in i hallen. Stort vardagsrum med fönster åt två väderstreck och med en fungerande öppen spis. I köket finns det spis och diskbänk med både kall och varmvatten. Intill köket ligger en groventré, ett badrum med wc och dusch samt ett sovrum. På övervåningen finns två sovrum.

Trädgården är fantastisk med gräsytor, flera körsbärsträd och med en porlande bäck som går över tomten. På fastigheten finns även en jordkällare samt ett uthus med gott om förvaringsmöjligheter.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg

Kontakta mäklaren

Fredrik Öst

Svensk Fastighetsförmedling Åtvidaberg
+46702990299

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.